#doayangbaikbaik

MOST RECENT

Semoga yang hadir saat ini hanya dengan izinmu Ya Allah...🌹🌹 "Jangan Mencintai Orang Yang Tidak Mencintai Allah, Jika Allah Saja Dia Tinggalkan, Bagaimana Dengan Dirimu? "..😊
- Al-Imam Asy-Syafi'i Rahimahullah -
_________________________________________________________
🎵 Ya Maulana - Sabyan Gambus
_________________________________________________________
🎬 @alhabsyi_post
◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈
#literasi #dakwahliterasi #syaircinta #vimage #vimageapp #15secondbooster #Quoteoftheday #quotes #shift #melodydalampuisi #fiersabesari #karizunique #falafu #jj #tbt#Ruang_detik #sajak_senja #literasi30detik #salamjumaat
#doayangbaikbaik

BOMBSHELLS MIST GIFT SET:
1) Fragrance mist 75ml
2) Fragrance lotion 100 ml .
.
PRICE:
RM 135.00 each/ set (SS + RM 10.00)
.
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
.
TO ORDER:
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
. 🌷 100% ORIGINAL VS ITEM FROM USA .
🌷 FREE VS PAPER BAG FOR EACH ITEM/ SET .
#trustedseller #bazaarpaknil #sayajualperfume #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller #victoriasecretangel #gegarvaganza #terapiinstagram #ajimaura #iger #duckscarvetoletgo #sayajualonline #sayajualhandbag #victoriasecretbag #victoriasecretpink #doayangbaikbaik #setapak #uptowndanaukota #kualalumpur #kajang #fleamarketmetropointkajang

❤️ BATH & BODY WORKS ❤️
.
ROSE QUARTZ FRAGRANCE MIST 236ml
.
.
PRICE:
RM 55.00 each/ set free postage (SS + RM 8.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 ULu Klang
.
TO ORDER:
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷100% ORIGINAL VS ITEM FROM USA . 🌷 FREE BBW PAPER BAG .
.
.
#trustedseller #bazaarpaknil #sayajualperfume #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller #victoriasecretangel #terapiinstagram #ajimaura #sayajualonline #sayajualhandbag #victoriasecretbag #victoriasecretpink #fleamarket #setapak #uptowndanaukota #kualalumpur #kajang #doayangbaikbaik #jangansonglapgambarsaya #aliplamlamha #igersmalaysia #terapiinstagram

Audition suara untuk kartun baru Nora agaknya.. tak dapat info terkini lagi ni.. Good luck my dear Nur Insyirah..
.
#nur_insyirah6yearsold #nur_insyirah #nora #karangkraf #ibukenakerja #ayahteman #doayangbaikbaik
#voiceaudition #ujibakatsuara

Sadarilah hanya aku yang bisa
Bahagiakan kamu seutuhnya
Maka jangan sia-siakan semua
Kau kan menyesalinya Seumur hidupmu ❤️
#NAXZS
#elevenyearsandstillcounting
#doayangbaikbaik

Alhamdulillah genap 11 tahun..😘 Semoga Allah merestui hubungan kami dan berkekalan hingga ke Jannah.. Aamiin..
#anniversary
#semogaberkekalanhinggakejannah
#doayangbaikbaik
#tolongjangankecam
#xsukascrolllaju2😜

Jumpa dengan si gojess @nadia.brian masa nak berbuka puasa haritu. Very humble and sweet of u. Suke tengok Nadia berlakon... Tq and goodluck always❤️ Be your own kind of beautiful 🌹
#love #mua #freelancemakeupartist #muaselangor #muakl #muautara #muaperlis #muaputrajaya #alhamdulillah #syukurselalu #doayangbaikbaik #lipmatte #foundation #anniversary #loveanniversary #lovestory #diatakkulupa #pelakonmalaysia #pelakonmeletop #freelancemua

moga awak juga semanis honeydew sayang 😘

#secondjourney #braxtonhicksattack #nojoke #doayangbaikbaik #ibucuakweh

Salam jumaat penuh berkat ❤️
YA ALLAH
YA ALLAH
YA ALLAH
YA ALLAH
YA ALLAH
YA ALLAH
YA ALLAH
YA ALLAH
YA ALLAH
YA ALLAH
.
ALLAH akan memberi ketenangan hati kepada orang yang membacanya.
.
#salamjumaat
#syukuralhamdulilah
#doayangbaikbaik

Salam Jumaat Outdoor Lovers & Travellers 🤗
.
.
Semalam berbunga-bunga hati team KEMBARA apabila ada yg DM semata-mata untuk mendoakan yg baik-baik untuk KEMBARA ☺️ .
.
.
Alhamdulillah, marilah sama-sama kita mendoakan yg baik-baik buat semua kenalan & sahabat handai di sekeliling kita..doakan senjata ummah..kalau kita mendoakan yg baik untuk orang lain, inshaAllah perkara yg baik2 juga akan dtg dlm kehidupan kita 😊
.
.
“الدعاء سلاح الدين” - (doa itu senjata agama)
.
.
“KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥
.
.
#Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #doayangbaikbaik #salamjumaat

4 step asas dalam penjagaan kulit wajah seharian
.
Membersih (cleanse), menyegarkan (freshen), melembapkan (hydrate) dan juga membuang sel kulit mati (exfoliate/masker) 😊
.
.
Jangan abaikan 4 item asas ini , untuk kulit yang lebih balanced dan sekata, serta glowing!
.
Tambahkan serum dan sunblock untuk penjagaan extra!
.
Lots of love 💓
.
.
Beauty Consultant,
Alya (0147564274)
.
#skincare #skincareoriginal #skincaremalaysia #marykay #marykayoriginal #marykaylovers #marykaylife #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaytimur #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #umkjeli #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #positivevibes #giveaway #marykaygiveaway #marykayalyagiveaway #giveaway2018 #julypromotion #marykaypromotion #serummelacepmarykay #botanicaleffectsmarykay #timewisemarykay #lumivieintensiveserummarykay

Why do we close our eyes when we pray, cry, kiss, dream?
.
Because the most beautiful things in life are not seen, but only felt by the heart🌹
.
#alhamdulillah #salamjumaat #jomselawat #doayangbaikbaik

Skincare Class
.
Pelbagai ilmu yang akan diperoleh daripada bengkel kecantikan ni tau
.
6 SEBAB kenapa anda perlu hadir ke Kelas Kecantikan :
.
1) anda dapat belajar dan menambah info tentang langkah penjagaan kecantikan kulit wajah dan tips kecantikan
2) anda akan berpeluang memanjakan diri (pampering) dan diservis secara profesional dan ekslusif dengan bantuan Perunding Kecantikan Marykay yang bertauliah
3) anda dapat mencuba dan merasai sendiri rangkaian produk skincare, body care dan make up Marykay yang tidak didapati di kaunter atau kedai biasa
4) anda akan dicadangkan solusi/solution yang sesuai dan customized mengikut keperluan dan masalah kulit anda melalui rundingan individu (individual consultation)
5) anda boleh membeli belah produk Marykay kegemaran anda dan akan mendapat penghantaran product percuma
6) anda akan dapat free gifts yg istimewa daripada saya
.
Lots of love 💓
.
.
Beauty Consultant,
Alya (0147564274)
.
#skincare #skincareoriginal #skincaremalaysia #marykay #marykayoriginal #marykaylovers #marykaylife #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaytimur #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #umkjeli #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #positivevibes #giveaway #marykaygiveaway #marykayalyagiveaway #giveaway2018 #julypromotion #marykaypromotion #serummelacepmarykay #botanicaleffectsmarykay #timewisemarykay #lumivieintensiveserummarykay

Let's together practice to recite Surah Al-Mulk in our daily life💗💗
.
.
What's so Special about Surah Al-Mulk?
.
Whoever Recites Surah al-Mulk Every Night Will Be Protected From The Punishment of The Grave
.
Whoever reads Tabaarak allaahi bi yadihi’l-mulk [i.e., Soorat al-Mulk] every night, Allah will protect him from the torment of the grave. HADITH TARMIZI

At the time of the Messenger of Allah (peace and blessings of Allah be upon him) we used to call it al-maani’ah (that which protects). In the Book of Allah it is a Surah which, whoever recites it every night has done very well
.
#Salamjumaatlove♥️
.
#muhasabahdiri
#qotd
#doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #salingmengingatkan #trudolly #aurainsta #missfazura #fattahamin #qalifmoden #uitm#unisel #terapiinstagram #ajimaura #kurussihat #kulitkusam #klang #setiaalam #shahalam #pantang44hari #ibumenyusu #fattzura #cspscs #vdolly #detox

• • • • •
Telur ayam sgt2 ok utk yg nak berdiet, telur adalah sumber protein yg bagus, dan fokus kpd cara penyediaan yg sihat, rebus atau pun goreng tanpa minyak. Telur separuh masak pun ok. Utk dptkan kualiti dan khasiat.
.
CUMA, hadkan telur kuning 1-2 biji sahaja utk sehari.. sbb kalori dan kolestrol dlm telur kuning agak tinggi, telur putih boleh ambik 3-5 biji sehari. 3 biji portion wanita ,,, 4-5 utk portion lelaki..
.
Coach Nelyza 0132728001
.
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus #nakkurus #coachonline #dietseimbang #gemukpear #dfkl #doayangbaikbaik #halalgap #ame2018 #bellaammra #ejstyle #quputeh #dherbs #ainaaserum #fattzura #papanakmenantu #golgincu2 #schawalara #laraalana #yusufiskandar #hijabstyle #shawlmalaysia

Be kind, do good. It's between you and Allah.

___________________________________________________________
💋Follow our sisters IG:
@Miss.lovelisa for more pretty tops and pants
@Lemareelisa for pretty baju kurung and dresses 💋
@Lovelisa.bags for pretty and trendy bags 💋
_____________________________________________________________

Most Popular Instagram Hashtags