[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#doakanygbaik2

2371 posts

TOP POSTS

🎡🎡Aku memang pencinta kucing🎡🎡 berlagu bagai tgh mlm ni. Cuba bygkan kucing boss #zulariffin tu bertukar a real baby. Mesti lagi so suweet.

Nanti leh jadi gang mcm yusuf iskandar x bujibu #oneday.

#doakanygbaik2
#homesweethome

Adik tahu mak kuat , sayang mak 😘😘.
.
.
#doakanygbaik2 #sayasygmaksaya
#salamjumaat

Terima kasih untuk sem 1 ni πŸ™ŠπŸ˜†πŸ™‡ Selamat tinggal hihii.

5 Adil ❀️πŸ’ͺ #doakanygbaik2

Lepak with wartawan tersohor ... and tq @najijefri for the tips tomorrow #doakanygbaik2 #Repost @najijefri (@get_repost)
・・・
Lepaking with make up artist paling vass! @renryzam @azwankamaruddin97

Happy 5th wedding anniversary 😍 #191012-191017❀ #since191009 #longwaytogostill #doakanygbaik2 #rinduanak2ibuπŸ˜‚

Allahu rindu rasanya nak peluk mak.. Tengok semua post gamba pasal family gi vacay happy je.. Xpi xpe aq redha dengan takdir ini.. Alhamdulillah operation kali ke2 da selesai.. Hope mak boleh sihat macam dulu lah ye.. Walau apa2pun ahmad still sayangkan mak.. Asalkan mak ada di depan mata tu sudah cukup bagi ahmad.. Mak kena kuat n teruskan kehidupan ini.. Eskk ahmad sampai mak kena sedar, sbb mak da janji mak akan sedar bila ahmad dtg balik.. So mak kuat la ye.. #doakanygbaik2

Terjumpa jodoh πŸ˜πŸ˜˜πŸ’•β€οΈ
#doakanygbaik2

Alhamdulillah syukur.. Semoga segalanya dipermudahkan.. Jemputan ke Sidang Konvokesyen Universiti Teknologi Mara (UiTM) ke 87...
#Doakanygbaik2
#Tahniahalong
#Roadtoconvo
#21_23oct2017
#nurlieyzfamily

MOST RECENT

Big boy dah dia,banyak benda dia dah tahu buat sendiri..kadang2 buat air sendiri,dah tahu mandi sendiri,kapur kasut sendiri..malam mummy pun dah tido lena...
InsyaAllah,semoga boboi menjadi anak dan abg yg berguna satu hari nanti..doakan mummy ye sayang... #doakanygbaik2

Alhamdulillah syukur.. Semoga segalanya dipermudahkan.. Jemputan ke Sidang Konvokesyen Universiti Teknologi Mara (UiTM) ke 87...
#Doakanygbaik2
#Tahniahalong
#Roadtoconvo
#21_23oct2017
#nurlieyzfamily

Adik tahu mak kuat , sayang mak 😘😘.
.
.
#doakanygbaik2 #sayasygmaksaya
#salamjumaat

"Semua org nk isteri/suami yg baik,anak yg baik,semua yg baik.Tp kenapa kita sendiri xnk jd baik?Tak perlu kita jd lebih baik drpd org lain,cukuplah kita jd lebih baik dari diri kita yg sebelum ini"😊
*P/s-major throwback di puncak gunung kinabalu...missing this perfect view n moment..surely will repeat this soon,anyone wanna join me?hahaπŸ˜‰...
#mountkinabalu #majestic #akinabalu #lowspeak4095m #sabahhacks #hikingadventures #missingmoments #salamjumaat #behumble #beyourself #ilovesabah #sabahbestbah #doakanygbaik2 #travelgram #kundasang #nature #scenery #myfitnessjourney #motivationalquotes #throwback #alhamdulillah #instatravel #instadaily #instaworthy #l4l #perfectview #borneo #potdπŸ“· #sabahtourism #positivevibes 😊

Happy 5th wedding anniversary 😍 #191012-191017❀ #since191009 #longwaytogostill #doakanygbaik2 #rinduanak2ibuπŸ˜‚

Most Popular Instagram Hashtags