#doakanygbaik2

1849 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah .. Boss #HijabSterByNieshaNieya selamat dari operation :) syukran guys sebab doakn yg baik2 utk boss , bg semngat dan sentiase support boss dari belakang .. doakn dea cepat sembuh pulak yaa ? .
.
.
Aminn aminnn allahumma aminnn โ™ฅ .
.
.
Sayang kalian lillahi ta'ala โ™กโ™ฅ .
.
.
#siapasayatanpaanda
#kuatkansemangat
#doakanygbaik2

#throwback Syawal ke-2 yg lepas.. sebelum balik Jeddah. Ni lah satu2 nya baju kurung yg masih wujud.. Kalau bukan sebab wedding @shashaaaismail mb satu baju kurung pn takde.. tp tak kisah lah janji balik raya!! Thanks to aunt for your super tasty Bolognese.. ๐Ÿ˜‹ always sedapp.. To @syafiqaziz_mr thanks for this beautiful Swarovski brooch.. jgn kata sy tak pakai ok..๐Ÿ˜‡ #doakanygbaik2

She turned her can'ts into cans
.
And her dreams into plans โค๏ธ
.
Thank you sume yg mendoakan dan yang support โ˜บ๏ธ
.
#Alhamdulillah #misseveryone #especiallytheone #besemutberuang #doakanygbaik2 โค๏ธ

tolong jgn kecam.. sis cuma jakun teramat.. tmbah gayat.. tmbah cinta.. ha.. jadi la ni..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… jadi tak siuman kejap.
#syuknaz
#doakanygbaik2

Apa beza awak ngn fattah amin a.k.a patah hati ?
Dia boleh memenangi anugerah bintang paling popular ,tapi awak memenangi hati saya ๐Ÿ™Š๐Ÿ˜†๐Ÿ’‘
#pickuplinebulanramadhan #insyaAllahnextyear #doakanygbaik2

Seronok bila ada downline yg baik hati belanja durian yg sedap.... tq AM @jammy_said dan AS Aizzat.... #ProudtobeOXCians๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— #doakanygbaik2
#permudahkanurusankami

Thankiu so much Mr cool Zarul Umbrella for coming to Fd event!!!!... #fdevents #frankolandxfarahdianaevents #doakanygbaik2 #ramadanfoodsandgalore

baby tak tunjuk muka masa scan 4D.. nampak telinga ja.. kat gmbar pun tak nampak muka.. Alhamdulillah.. yg penting mama n baby sihat #babyMR #doakanygbaik2 #rezekiallahbagi #sentiasabersyukur #penguatsemangat

Officially20๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰.. Alhamdulillah bnyk kerja dh settle .. Semoga dipermudhkan segala urusan
#happybirthdaytome
#doakanygbaik2

MOST RECENT

Rindu Maryam masa baby.. rindu bau baby..skrg ada sikit la bau baby.. tp byknya bau masham2 sedap.. rindu jgk org yg jahitkn baju sedondon ni.. #eh ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ #seriousrindu #doakanygbaik2 #jagadiri #rinduawakjugak #biskut #wanimanmaryam #throwback #5monthsold

Seronok bila ada downline yg baik hati belanja durian yg sedap.... tq AM @jammy_said dan AS Aizzat.... #ProudtobeOXCians๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— #doakanygbaik2
#permudahkanurusankami

Alhamdulillah .. Boss #HijabSterByNieshaNieya selamat dari operation :) syukran guys sebab doakn yg baik2 utk boss , bg semngat dan sentiase support boss dari belakang .. doakn dea cepat sembuh pulak yaa ? .
.
.
Aminn aminnn allahumma aminnn โ™ฅ .
.
.
Sayang kalian lillahi ta'ala โ™กโ™ฅ .
.
.
#siapasayatanpaanda
#kuatkansemangat
#doakanygbaik2

Berkongsi ilmu dalam menyiapkan sebuah agensi dan hal2 yg mesti diambil kira dalam menguruskan agensi tersebut..๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
@azrimdnoor @abd.rahmanyusoh @hisyamalewi @ashazhim

#ProudtobeOXCians๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— #spinoff
#billionelite
#doakanygbaik2

Father and son outing....๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
@ahmad_farissss

#bonding
#luvmyboy
#doakanygbaik2

Most Popular Instagram Hashtags