#dms360

MOST RECENT

KENAPA FOUNDATION HYBRID CC DMS BEST SANGAT ??
.
💄Instant glowing
💄Nampak flawless
💄Nampak pinkish
💄Tahan lame lak tue

Harga mampu milik (RM100). Yg penting sekali foundation ni mesra Solat! . Mudah dibawa kemana sahaja.
Best kan.

Berminat?? 📲 0104453369

#rawatkulit
#kulitsihat
#wajahcantik
#kulitglowing
#Dms360
#dmsoriginal
#glowingspeeddms
#dms360Terbaik
#dms360original
#stokissahdms
#skincarehalal
#kulitcantik
#jerawat
#jeragat
#produkhilangkanjeragat
#nakcantik
#produkhilangkanjerawat
#produkhilangkanjeragat
#testimonidms
#testimonicustomer
#bazarmalaysia
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#foundation4d
#foundationdms
#nanyjutawan
#4Ddms
#serumstemcell
#flawless
#terapiinstagram

Memiliki seorang anak adalah pemberian Tuhan yang paling berharga bagi setiap keluarga, anak dapat melengkapi kebahagiaan tersendiri 😘 Mau tau rahasia cepat hamil terbukti 95% sampai 99% keberhasilan dengan waktu yang relatif singkat langsung saja invite

Follow:
@geray_promil
@geray_promil
@geray_promil
@geray_promil
@geray_promil 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person 📱BBM: DD49481A 📱WA: 082247196263 ️ ️

#CELLPRO by DMS360

Sape yg patut amek CELL PRO HD1000 ni?? 👶👶 kanak-kanak yg mengalami Demam, Selsema, Batuk, Asma & Kembung Perut serta membantu proses penghadaman dgn lbh baik dan lancar. 👦👧 kanak-kanak seawal usia 2thn blh mengambil CELL PRO HD1000 utk mengawal metabolisma dlm bdn serta meningkatkan daya ketahanan tubuh utk melawan penyakit. 👨👩 Orang dewasa yg ingin bertenaga dan mampu mencegah dan mengawal jangkitan penyakit kronik serta mampu merawat migrain kronik serta membersihkan usus. 👴👵 warga emas yg meningkat usia.membantu mengawal tekanan darah tinggi,kencing manis & jantung. Malah mampu merawat masalah sakit sendi & sengal badan serta sakit lutut kronik.

1botol sesuai utk seisi keluarga
👫👬👭💑👪👫👬👭💑👪 MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI
Wassap2 Dreez 0127172559
#Dms360
#AgenSahDms
#Dropshipdiperlukan

15 years old Soon !!!
#birthday #savager #directioner

Pagi-pagi minum kopi dulu. Baru cergas nak buat kerja.
Ada banyak khasiat tau walaupun hanya secawan kopi.

☕Nak tahu apa dia? Meh anna nak listdown
COFFEE MONATOX ☕☕☕☕☕☕☕
💋
Keistimewaan kopi monatox untuk wanita :
☕ menjadikan kulit putih gebu dan glowing.
☕ mencantikan,menghaluskan & membuatkan kulit berseri-seri.
☕ menganjalkan,memontok dan menegangkan payudara.
☕ mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh.
☕ mengatasi masalah payudara yang kendur/lembik.
☕ merampingkan bentuk badan & mengempiskan perut.
☕ menguatkan kuku dan rambut.
☕ mengetatkan & merapatkan miss V.
☕ mengatasi masalah keputihan.
☕ menambahkan tenaga.
☕ menghangatkan hubungan suami isteri.

Bahan-bahan Coffee Montox : 🌰Arabica Coffee
🍶Krimer tanpa susu
🍬gula
🍶Skim milk
🍒Pureraria Mirifica
🍿L-glutahione
💋Pearl
💋Collogen
🍊Vitamin C
💋Serapat
💋Manjakani
💋Kacip Fatimah
Cara pengunaan : 🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋
☕1paket setiap pagi sebelum sarapan
☕1cawan +150 ml air panas.air suam
Pengambilan berterusan selama 2minggu akan memberi hasil yang menakjubkan. 😍😍😍
Tak percaya?🤔🤔🤔🤔 Jom dapatkan skrg !!!
❤❤❤ R E A D Y S T O K ❤❤❤
💢💢💢RM75.00 (15 sachet)💢💢💢 🌷
Dimana nak dapatkam ni?
💋💋💋
💋
💋
🌷🌷🌷🌷🌷
#dms360
#kopimonatoxviral
#bantuwanitalebihsehat
#aaauummmmmm

Asalam Warga, Anda mengalami PERIOD YANG TAK TERATUR Perkenalkan👇👇
🌸JAMU MISS ME DMS360°🌸
💋
💋
Wanita memang tak lari dari masalah ni,
👑 Keputihan berpanjangan
👑 Period x teratur
👑 Masalah bau badan
👑 Senggugut ketika haid
👑 Miss V berbau
👑 Miss V longgar
Sangat sesuai bagi wanita yg masih dara mahupun yg sudah berkahwin. 🏵 Amalkan jamu miss me 2 biji, 15-30minit sebelum tidur. 🏵 Badan sentiasa segar dan bertenaga keesokan hari.
🏵 Ibu menyusu dan ibu mengandung tidak sesuai mengambil jamu miss me ye.

Ragu ragu? Takpercaya? Cuba sendiri baeu tahu😉. Buat pilihan yg bijak untuk jadi wanita terbahagia 😘😘 >> Halal
>> Selamat
>> Jimat
>> Harga Mampu Milik
>> Berkesan dan Menakjubkan
💋
💋
💋

#DMS360
#DMSVIRAL
#MISSME
#AAAUUMMM

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Awali dengan pikiran positif dan miliki pemahaman yang benar bahwasanya tidak ada satupun penyakit yg tidak bisa di sembuhkan sepanjang kita mengetahui asal muasal penyebabnya... mengerti solusi pengobatannya dan meyakini proses penyembuhannya ... karna keajaiban itu datang melalui Doa dan dengan usaha yang Tepat... #regrann

Follow:
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️📲 BBM:E3107CAF
📲WA:081328442631 WA:087856048594

.
.
ANDA PEMINAT TEGAR PRODUK DMS360? MAHUKAN KRIM ORIGINAL MACAM YANG MASA MULA2 PAKAI DULU?.
.
.
TAPI TAKTAU NAK CARI KAT MANA? JANGAN RISAU SAYA BOLEH SELESAIKAN MASALAH ANDA. PRODUK DMS360 .
.
clearance stock for this packaging. KAMI AKAN MUNCUL DENGAN PACKAGING BARU 😘
.
yang berminat boleh terus wasap saya 👇
.
www.wasap.my/60104453369/Utk info
.
CONTOH KRIM ADA DIBAWAH 👆
.
#dms360
#glowingspeed
#dmsone
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#instashopmalaysia
#bazaarmalaysia
#shoppingonline
#orangmalaysia
#jerawat
#glowing
#bisnesonline
#niqabis
#handsock
#produkviral
#tshirtmurah
#bawallabuh
#igshops
#malaysia
#antipenuaan
#serum
#calitcalitcantik
#handbagmurah
#sayajual
#skincarehalal
#sgnurraysa
#perfume
#cerahputihgebu
#assalamualaikum
#jeragat

Wahhh.. stok dah sampai berlambak lambak kat leader.. tak sabar nk tunggu mak seri punya.. Sape yg nk join oder ivmist kombo dan ivkids triple masih boleh ya.

untuk keterangan lanjut
whatsapp 01121256898

#terapiinstagram #ajimaura #followers #review #giveaway #marketing #sayajual #wanita #erezeki #eusahawan #belajarinstagram #bisneswomen #surirumah #dms360 #powergold #toneexcel #instafamous #shaklee #raya2018 #bajuraya2018 #belajarintenet #seminar #UP #iutm #uitm #uum #kitaok

Stockholm sindrom....
#directioners #latest

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . .
Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95%, ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami. Follow:
@my_pregnantmomy
@my_pregnantmomy
@my_pregnantmomy
@my_pregnantmomy
@my_pregnantmomy 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person 📱BBM: 5D590C11
📱WA: 085331426792
️ ️

Wajah macak wani

👉 *"NEW TESTIMONI"* 👈
-
Alhamdulillah.. 😇
*kami BERBAGI KEBAHAGIAAN, kami bisa memberikan Kabar Gembira ini dari Keluarga Bunda siska*
Yang telah berhasil mendapatkan *DUA GARIS MERAH* pada hari selasa, tgl 24 April 2018.. Selamat kepada:
Bunda siska dan suami.
Usia: Istri(25) dan Suami(28 )
Penantian:1 tahun 1 bulan
Keluhan: PCOS,keputihan & Sperma Encer (sedikit)
Konsumsi: 1 Paket Promil Herbal BEE Selama ± 1 Bulan

Akhirnya di Ijabah Allah SWT.
Ketika sudah yakin dan mau berusaha maka tidak ada yang tidak mungkin. 😊 *Semoga testi ini bisa Menginsiprasi dan Menambah semangat bunda yang sedang menjalani terapi.*
Semoga keberhasilan ini akan menularkan ke bunda-bunda yang lain.

آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. 😇
Tetap semangat bunda. Selalu yakin dan Optimis yaa bund.. 😍

Salam ✌ garis merah bunda 😇🙏🏻
️✔ contact person :
️✔ BBM : DD9FCDD7 ✔ W/A : 085927441300

Dms viral 3in1 TIP TOP MELETOOOOP...
.
Fungsi SET RAWATAN DMS VIRAL:
.
➡️Menghilangkan jerawat
➡️Mematikan Jeragat
➡️Mencerahkan kulit
➡️Merawat kulit tak sekata
➡️Menganjalkan kulit
➡️MENAIKKAN SERI WAJAH.
.
.
Cara penggunaan:
1.Cuci muka dengan sabun honey dew
2. AISKAN MUKA / BILAS DENGAN AIR SEJUK AIS BATU.
3. Sapukan krim malam atau krim siang..ikut waktu.
.
.
.
Hasilnya:
Tindak balas 5 hari PASTI
Satu minggu kulit bersih dan cantik berseri.
.
.
Mesti Nak kan hasil lebih MANTAP..
.
Berminat whatsapp
📲www.wasap.my/60197313057
📲www.wasap.my/60197313057
📲www.wasap.my/60197313057
.
#produkdms360
#dmslovers
#dmsoriginal
#dms360original
#dms360HQ
#DMSVIRAL
#dmsone
#serumstemcell
#serumsupernova24k
#serumdms
#dms360
#glowingspeed
#foundationdms
#kkmapproved
#trustedseller #FantasticRich #GojesMillionaires #BillionairesGroup #dms56 #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #sayapakai #skincaremurah #kosmetikmurah #kulitputih #cantik #gebu #kurus #putih

Cara Rawatan : Bersin & Selsema
.
1) Sembur IVMist Ditapak tangan .
2) Gunakan Jari Telunjuk sapu #IVMist disekeliling hidung
.
3) Lebihan #IVMist ditapak tangan disedut baunya dalam2 melalui penafasan hidung dengan menggengam tapak tangan anda
.
Masalah Bersin,Hidung Tersumbat,Hidung Berair anda akan hilang dalam masa 5-10 minit..
.
Tak caya cuba la....Dah banyak testimoni sebelum ini.... .
Info :IVMist sesuai untuk merawat lebih dari 40 masalah luaran,Jadi adalah penting memastikan IVMist sentiasa bersama anda setiap masa dalam beg tangan,dalam rumah dan didalam kereta [ Agent Diperlukan,10 Botol Permulaan ]

Dapatkan FirstAid Anda Sekarang :

wasap.my/60199142457

untuk keterangan lanjut
whatsapp 0199142457

#terapiinstagram #ajimaura #followers #review #giveaway #marketing #sayajual #wanita #erezeki #eusahawan #belajarinstagram #bisneswomen #surirumah #dms360 #powergold #toneexcel #instafamous #shaklee #raya2018 #bajuraya2018 #belajarintenet #seminar #UP #iutm #uitm #uum #kitaok

RM68
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
DMS HYBRID CC CREAM
.
KELEBIHAN DMS HYBRID CC CREAM
• 'Glowing' dan berseri tanpa cela dalam satu minit sahaja!
• Anti Kilauan
• Anti Rekahan
• Anti Pigmentasi
• Krim Berteknologi (360 Camera Express Effect), sesuai untuk aktiviti kamera dan lensa
• Ringan dan sapuan rata dengan sempurna
• Tidak menutup pori-pori iaitu membolehkan kulit bernafas
• Tidak melekit serta tidak melekat pada pakaian
• Pelindungan UV dengan SPF 45++
• 100% semulajadi
• 5x berkesan dari BB Krim
** Digunakan selepas memakai Krim Siang

#dmshybridcccream
#dmshybridcccreammurah
#dms360murah
#dmsoriginal #dmsfoundation4d #dmsfoundation #360creamfoundation4d #360cream #360creamfoundation #dms360foundation #dms360 #dms360murah #glowingspeedskincare #glowingspeedmurah #glowingspeed #360glowingserummurah #360glowingserum #dmsserumsuperstemcell #igshop #instashop #instaniaga #kedaiinstamalaysia #kedaiigmalaysia #kedaionlinemalaysia #dms #dmsmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

RM68
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
DMS 5D HYBRID FOUNDATION .
5D DMS Hybrid foundation sesuai bagi mereka yang suka memakai make up dan mahukan sedikit effect glowing. Foundation ini dikeluarkan khas untuk anda .
KELEBIHAN DMS 5D HYBRID FOUNDATION :
💙 Melembapkan kulit sehingga 8 jam
💖 5D express effect
💙 Anti rekahan
💖 Anti kilau
💙 Anti pigmentasi
💖 UV protection SPF 50
💙 Mencerahkan kulit & kaya vitamin C & E
💖 Tidak melekit
💙 Semakin lama dipakai semakin glowing
.
Jom bertukar dari bedak compact kepada 5D FOUNDATION. Anda pasti suka dengan hasilnya .
.
#DMSFoundation
#DMSHybridFoundation
#DMS5DFoundation
#DMS5DHybridFoundation
#DMS360
#DMS360Original
#DMS360Murah
#SayaJual
#5DDMSHybridFoundation
#5DHybridFoundation
#GlowingFoundation
#SayaJualProdukKecantikan #DMS360glowingserumMurah
#DMS360glowingserumOriginal
#DMS360glowingserumOriginalMurah
#360GlowingSerum #360GlowingSerumMurah
#360GlowingSerumOriginal
#360GlowingSerumOriginalMurah
#DMSGlowingSerum #DMSGlowingSerumMurah #DMSGlowingSerumOriginalMurah
#DMSGlowingSerumOriginal
#GlowingSerumDMS #GlowingSerumDMSMurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

RM90
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
DMS ONE .
.
NEW PACKAGING!!!
Pastinya ORIGINAL.
beli tanpa ragu2.
.
.
TAK JUAL YG FAKE. Harga murah tolong customer, tak yakin original, jgn beli 😘
.
NEW SKINCARE FROM DMS GROUP
. ✔DMSONE
✔KESAN POSITIF SEAWAL 3 HARI
✔TANPA PENGELUPASAN
✔LELAKI / WANITA
✔JIMAT 4 BULAN
✔RUNDINGAN KECANTIKAN /KESIHATAN PERCUMA.
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
.
#dms360 #dmssuperstemcell #dms3602.0 #dms360skincaremurah #dmssuperstemcellserum #dms360skincare #dms360murah #dmsglowingserum #dmsone #dms360 #dms360original #dms360serum #dmsone #dmsonemurah #dms360one #dmsonemurah #dmsoneoriginal #dms3602.0skincare #dmsglowingspeedskincare #dmsglowingspeed #dms360originalskincare #dermaxsuperskin360 #dms360skincare #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

🍂DMS 360🍂
.
KELEBIHAN
✔Membantu merawat jerawat dan parut jerawat
✔Membantu mencerahkan tona kulit
✔Membantu memudarkan jeragat
✔Membantu mengecilkan pori-pori wajah
✔Membantu merawat kulit kusam
✔Membantu merawat cela di wajah
✔Membantu mengurangkan kedutan di wajah
✔Membantu menegangkan kulit wajah
✔Memberi kelembapan pada kulit
✔Mengawal minyak berlebihan di wajah
✔Membantu mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah
.
CARA MENGGUNAKAN
1. Cuci muka dengan air dan usapkan Honeydew soap pada wajah yang basah dan diurut secara lembut dan menyeluruh,bilas bersih dan lap kering
2. Sapukan Krim Siang DMS dengan nipis dan rata untuk memberikan kemasan yang sempurna dan glowing
3. Ambil sikit di tapak tangan dan ratakan seluruh wajah sehingga krim betul-betul serap pada wajah disertai dengan urutan lembut di wajah
.
KANDUNGAN

1. Sabun Honey Dew
✔Mengandungi Vitamin C dan E dari ekstrak Honey Dew serta kolagen
✔Membantu menganjalkan kulit muka
✔Menanggalkan sel-sel kulit mati
✔Membantu mencerahkan kulit

2. Day Cream (Krim Siang)
✔Mengandungi ekstrak sarang burung dan kolagen
✔SPF 45
✔Melindungi kulit dari sinaran UV
✔Memudarkan jeragat
✔Mengecutkan jerawat
✔Melembapkan kulit
✔Membantu mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih ✔Memudarkan parut

3. Night Cream (Krim Malam)
✔Mengandungi Glutathion sebagai agent pencerah
✔Membantu memudarkan parut jerawat
✔Membantu mengecutkan jeragat
✔Merawat kulit ketika anda sedang tidur
✔Menjadikan tona kulit lebih sekata
✔Membantu mencerahkan kulit
✔Membantu menganjalkan kulit
✔Membantu mengurangkan kedutan dan garis-garis halus ✔Menjadikan kulit lebih fresh
.
✅Ready Stock
🚚Fast Delivery
🚫Exclude Postage
📲Whatsapp +60184003309
.
#dermaxsuperskin #dermaxsuperskin4dfoundation #dermaxsuperskin360 #dms360 #dms360original #dms360murah #dms360malaysia #glowingspeed #dmsserumstemcell #sayajual #sayajualbeg #skincaremalaysia #skincareroutine #marykaymalaysia #shakleemalaysia #amwaymlaysia #instafamous #instafashion #dermaxsuperskin360original

Most Popular Instagram Hashtags