[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#djk

21481 posts

TOP POSTS

Terima kasih yang sudi-sudikan diri mengundi semalam & harini πŸ’‹ #seraloveyou so keputusannya sera akan kerat #dekatkanjarakkita πŸ’œπŸ’œ Tapi tak bermakna sera takkan amik port langsung pasal #mycoffeeprince tau,sera still akan hupload promo & best scene dlm #Mycp Insya Allah kalau ada masa lebih.So priority sera pada #dekatkanjarakkita & #dendamaurora untuk dikerat ✨✨✨✨
#serakeratdekatkanjarakkita #DJK #Aydajebat #Syafiqkyle #coffeeprincemalaysia #fattahamin #Jannanick

Arif & Alyssa πŸ‘«πŸ‘° .
#AydaJebat #oursomelprincessAJ #RajaHakim #DJK #Alyssa #AlyssaMaisarah #aydajebatlovers . .

@Regranned from @rajahakim_ - Alhamdulillah selesai majlis..😊😊😊 macam mana episode hari ini..apa2 pon terima kasih utk episode 1..kita jumpa episod 2 ye.. #dekatkanjarakkita
Terbitan @realjspictures dengan arahan @jinggo_jspictures & @sheilarusly_jspictures
Barisan pelakon
@aydajebat @syafiqkylez @catrionabrianross @azhan_rani dan ramai lagi... - #regrann

Aufsteiger 2k17 πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
#DJK #AJugend #GeilsteMannschaft

Infamousdjk ❌ #vomkotz2016
🎧@infamousdjk
πŸ‡³πŸ‡¬πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡ΊπŸ‡Έ
.
.
.
.
.
.
.
.
____________________
#TBT #ThrowBackThursday #Selfieee #Grace #infamousdjk #infamousdjkweddings #DjK #BeardedDj #StillYourGirlFriendsFavDj #mrnohypeneeded #Party #Turnt #Work #Dance #Africa #Lagos #London #AlwaysA #shaaakkkeeedoooooowwwwnnnn #ShutDown #ExtremelyBlessed #ForeverThankful πŸ”₯πŸ™πŸ™ŒπŸ’―πŸ˜¬πŸ˜ŽπŸ’ƒπŸ•ΊπŸ™…β€β™‚οΈ

Vergleiche dich nicht mit anderen. Sie werden nie sein wie du. #djk #Blitz #old

2017 (JustWait) 🎬 #DJSnapShot #DJK #Global

MOST RECENT

Aus der Reihe β€žEin Shirt geht um die Weltβ€œ: RenΓ© in Australien πŸ˜ŽπŸ‡¦πŸ‡Ί #judo #djk #aschaffenburg #judoaschaffenburg #meister #australia #kangaroo

Infamousdjk ❌ #vomkotz2016
🎧@infamousdjk
πŸ‡³πŸ‡¬πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡ΊπŸ‡Έ
.
.
.
.
.
.
.
.
____________________
#TBT #ThrowBackThursday #Selfieee #Grace #infamousdjk #infamousdjkweddings #DjK #BeardedDj #StillYourGirlFriendsFavDj #mrnohypeneeded #Party #Turnt #Work #Dance #Africa #Lagos #London #AlwaysA #shaaakkkeeedoooooowwwwnnnn #ShutDown #ExtremelyBlessed #ForeverThankful πŸ”₯πŸ™πŸ™ŒπŸ’―πŸ˜¬πŸ˜ŽπŸ’ƒπŸ•ΊπŸ™…β€β™‚οΈ

Nampak mcm mudah....tp bukan mudah sebenarnya...good job @rienadiana_ 😭😭😭
#dekatkanjarakkita
.
TQMZπŸ’–πŸŒΈ
Repost @misszhefa.sk
Credit ig @alyssatashriqπŸ’–
.
.
Kesian Sofi sakit πŸ’”πŸ’” goodjob rienadiana walaupun penampilan pertama dikaca TV tapi tak kaku dan berjaya mainkan emosi kami semua.Daebak❀ episod 1
.
#dekatkanjarakkita #DJK #Aydajebat #Syafiqkyle #Wansharmila #nadiabrian #rajahakim #catrionaross #azhanrani #sheilarusly #jspictures #slotsamarinda #samarinda #tv3 #Tashriq #Alyssa #Sofiya #tashriqalyssa #TitianCinta #redvelvetdrama
Repost by @alyssatashriq tq 😘

Behind the scene of DEKATKAN JARAK KITA πŸ’–

The Making of the DEKATKAN JARAK KITA πŸ‘ πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Repostsave by
@misszhefa.sk Tq K.Zhe 🌹
..
.
#dekatkanjarakkita #DJK #Aydajebat #Syafiqkyle #Wansharmila #nadiabrian #rajahakim #catrionaross #azhanrani #sheilarusly #jspictures #slotsamarinda #samarinda #tv3 #Tashriq #Alyssa #Sofiya #tashriqalyssa #TitianCinta #redvelvetdrama #Repost by @dekatkanjarakkitaofficial tq 😘

Okay bersambung ke episod 2.Tapi episod 2 banyak flashback.Si Tash pun tak muncui-muncui lagi jadi mmg sera akan kerat sikit je hehehe part2 yg menarik.Tapi sera kerat esok.Okay done episod 1.
.
|Episod 1| Dekatkan Jarak kifa | 15 Episod | Jspictures| .

#dekatkanjarakkita #DJK #Alyssa #Lysa #Aydajebat #tashriq #Tash #Syafiqkyle #tashriqalyssa #Alyssatashriq #Alyysasofiya #Sofiya #catrionaross #Azhanrani #Nadiabrian #Wansharmila #aishahatan #rajahakim #rienadiana #jspictures #syuariani #karyaseni #Dramaadaptasi

Sedehnya nasib si Sofi ni dahla kena tolak air terjun dek bawak tiri durjana.Kakak/adik angkat plak caras bf ermm.Dahla ada penyakit.Ok pedih ok pedih.Goodjob untuk @rienadiana_ ni penampilan pertama dikaca TV tapi buat semua org menangis.All the best utk future.Boleh gilap lagi bakat πŸ’‹πŸ’‹
.
|Episod 1| Dekatkan Jarak kifa | 15 Episod | Jspictures| .

#dekatkanjarakkita #DJK #Alyssa #Lysa #Aydajebat #tashriq #Tash #Syafiqkyle #tashriqalyssa #Alyssatashriq #Alyysasofiya #Sofiya #catrionaross #Azhanrani #Nadiabrian #Wansharmila #aishahatan #rajahakim #rienadiana #jspictures #syuariani #karyaseni #Dramaadaptasi

Okay part surat Sofi ni memang sedeh.Tipulah tak menangis.Sera nangis ok tengok semalam.
.
|Episod 1| Dekatkan Jarak kifa | 15 Episod | Jspictures| .

#dekatkanjarakkita #DJK #Alyssa #Lysa #Aydajebat #tashriq #Tash #Syafiqkyle #tashriqalyssa #Alyssatashriq #Alyysasofiya #Sofiya #catrionaross #Azhanrani #Nadiabrian #Wansharmila #aishahatan #rajahakim #rienadiana #jspictures #syuariani #karyaseni #Dramaadaptasi

ramai yang tanya kenapa dgn ayah Arif tu?sera agak jelah.Ayah dia anggap si lysa bawa nasib malang,yela lepas nikah si sofiya tu meninggal.So keluarga lysa ni.malang.Ha pemikiran kolot org2 kampung dlm drama.Realiti taktahula sama ke idok.Sebab sera duduk keyel drpd kecik πŸ˜‚πŸ˜…
.
|Episod 1| Dekatkan Jarak kifa | 15 Episod | Jspictures| .

#dekatkanjarakkita #DJK #Alyssa #Lysa #Aydajebat #tashriq #Tash #Syafiqkyle #tashriqalyssa #Alyssatashriq #Alyysasofiya #Sofiya #catrionaross #Azhanrani #Nadiabrian #Wansharmila #aishahatan #rajahakim #rienadiana #jspictures #syuariani #karyaseni #Dramaadaptasi

Most Popular Instagram Hashtags