#djanurbutut

120 posts

TOP POSTS

Strategi monoton, pergantian pemain selalu telat, pola permainan gampang dibaca lawan. Dek kitu wae wa @djanur_16 ?
Eleh-Meunang Aing PERSIB. Tp ai kieu wae mah aral nempona ge. Target juara kudu dilaksanakeun ku 3poin di tiap pertandingan, lain ngan saukur target hungkul. Aing ge nyaho ngaran pertandingan aya meunang aya eleh, tp mun kitu wae strategin mah dek meunang 3poin kumaha?
Aing mah moal munafik, alus ngomong alus, butut ngomong butut.
Come on sib, wake up !!!
#djanurbutut #persibbandung #bomberpersib #vikingpersibclub #bobotoh

Ah jadi laleuleus teu ngeunah sare. Bubuk wa! Pokoknya mah WASIT GOBLOG!
#PersibButut #DjanurButut #MantanGoblog

Essien-RxBow-Bilbow is Magic πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #PERSIBbandung
#3poinAway
#BobotohPersib
#DjanurButut
#Viking137Cikampek

@djanur_16 ngke deui mah ulah mwa pemaen cadangan !!
#Djanurout #Djanurbutut #Wasitgoblog #Kusnianjing

Parusying atuda anyiiiiing.... #DJANURBUTUT #DJANUROUT #persib

"Kalian sudah berikan apa buat Persib?" Lalu, permainan macam apa yg telah kau tontonkan kepada kami (Bobotoh)? #persibbutut #djanurbutut #manajemenbobrok

... #djanurout
#djanurbutut
#persibbutut πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

T butuh pamaen mahal, sakalina pamaen hade oge ari pelatihna jore mah tetep we eleh. Tapi sanajan eleh, hate mah tetep biru, biru tapi lain berarti ngadukung Djanur. Steatment Blunder coach DJANUR : "saya sudah berjasa terhadap persib, saya akan berusaha untuk persib, kalian (bobotoh) sudah berbuat apa untuk persib ?" .πŸ‘‰ hey inget kang djanur kami (bobotoh) meuli jersey, mayar tiket jang ngadukung persib, bahkan nyawa oge kami pertaruhkan demi ngadukung persib, gs tong ditanya sabaraha hiji nyawa bobotoh nu ngalayang demi ngadukung persib, Berjasa oge manehmah dibayar sateh Djanur + pamaenna, nah bobotohmah bebelaan ngajual/ngagadekeun sagalana demi ngadukung persiib th, matakan wajar bobotoh ngadat oge nempo permainan sigah kitu mh. Gs manehmah waktuna istirahat ti persibmah, ayeunamah tinggal nyieun jasa ka Majalengka.
#djanurout #djanurbutut #zicoin #bobotohwaitzico #curhatanbobotoh

MOST RECENT

@djanur_16 teu rubah wa euy pamadegan teh, pergantian aneh lngsung hasil wa
#djanursehat #djanurbutut #djanurlieur #djanurout #vikingpersibclub #viking1993

@djanur_16 strategi aneh, lieur, tolol. Ngke mah ulah mawa pemaen cadangan wa, atep goreng patut teu di ganti", unggul 1-0 lngsung brtahan siga nu ges meunang 89 - 2
#Djanurout #djanurbutut #djanurmonoton #Ripbobotohsantun #jadikeundjanurout #Vikingpersibclub #Viking1993

Djanur : faktor pemaen yang kelelahan , Kita main Sudah bagus hanya kurang beruntung Saja . .
#bututmahBututwe
#DjanurButut
#Save3point
#persibsalawasna
#persibbandung #persibday

1-1 dikandang vs lamongan.
Weh deui alasan ker djanur di pertahankan, maen bbk ka 2 pitunduheun. Alus keneh kunu gigireuna maen mah vs psm.
#persibday #djanurout #djanurbutut #juversib

Wesss mundur bae pak djanur kuning melengkung....
Umroh bae terus....strategi ngoono2 wae,pemain kesel ra diganti,telat ngganti pemain,penyakit lawassss....
#bobotoh
#persib
#Persibday
#djanurout
#djanurbutut
#persib
#drawdeui
#gojektravelokaliga1
#indonesia

@djanur_16 ngke deui mah ulah mwa pemaen cadangan !!
#Djanurout #Djanurbutut #Wasitgoblog #Kusnianjing

Jadwal Persib berikutnya di putaran pertama Liga 1:
18 Juni: Barito Putera vs Persib (pukul 20:30 WIB, siaran langsung tvOne)
5 Juli: Persib vs PSM Makassar
9 Juli: Madura United vs Persib
12 Juli: Persib vs Persela
15 Juli: Mitra Kukar vs Persib
22 Juli: Persib vs Persija
29 Juli: Perseru vs Persib.

Alhamdulilah bisa kembali berkumpul bersama Para Mantan Buronan GURU PIKET.....wkwkwk

Hatur nuhun sadayana

#DJANURBUTUT

Most Popular Instagram Hashtags