#diyakini

MOST RECENT

Alhamdulilah., restock sabun lg.. gara2 ramai yg teringin nk Cuba sabun ajaib ni..
Agen di perlukan.. berminat boleh la whatspp 0109320922.,
#sabunajaib.
#sabunchempaka
#sabunrose
#diyakini
#bersih

Ramai org tnya ape kelebihan #magicalserum ni.....oke,kelebihan magical serum ni.....
Pertama...
produk keluaran bumiputra #muslimproduk yg pastinya suci dan halal..
Kedua....
diperbuat daripada bahan2 semulajadi (buah-buahan) dan tiada bahan kimia berbahaya produk #amierabeauty juga berkelulusan kkm..
Ketiga....
semua org bleh guna magical serum ni tak kira lelaki mahu pun wanita dan tiada had umor..
Keempat...
Magical serum tak berminyak tak meleket sewaktu mengunakannya, cepat menyerap kedalam kulit wajah..
Kelima...
Sesuai pada semua jenis kulit..tak kira kronik ataupun kulit sensitif
Keenam...
mampu menghilangkan jerawat.jeragat.parut.mengecilkan liang pori.menganjalkan kulit wajah.melembabkan.melicin dan memutihkan menghaluskan kulit wajah seawal 7hari..
Whatsapp 0139846100
#amierabeauty #jomjadicantik #jomcantik #dropship #dropshipmalaysia #putihgebu #produkkecantikan #produkmuslimah #produkmuslim #produkhalal #suci #dijaminhalal #diyakini #berkualiti #putih #gebu#sayajual #sayajualmurah #silabelilagi #silabeli #hargamurah #mampumilik #nakcantikcarisaya #nakcantikkenarajin #naklagi

Periuk belanga yg karat kerak2 hitam pon boleh bersih dgn hanya sabun rose n chempaka..
#1001kegunaan
#sabunrose
#sabunchempaka
#diyakini
#bekesan

Program bersama PPIM.
#dwalet #senangdanberkesan
#mudah #diyakini 💜MbokNi 💜

www.dwalet.com

SALES LAKU KERAS ‼️ RM59 SAHAJA 👌🏻 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🔛
.
.
#ainaacantik #ainaafoundation #syafiqahaina #hafizmahamad #lakukeras #productbagus #diyakini #mirafilzah #seeitloveitbuyit

Cute sangat tau pakai Amanda dress ni 😍 ayu je, berkilo kilo gula manisnya ☺️ digayakan pula dengar khimar zunaidah meletops letops
.
.
ws syaff okey untuk tempahan, segalanya yg terbaik untuk awak awak semua, klik je link kt bio, sepantas kilat syaff respon 🌹
.
#doakanbaik2 #zuzasdotes #zuzasdotesteam #janganragu#diyakini #jubahdress #jubah #jubahkahwin #jubahmurahmalaysia

#TAKTAHU #NAK #APPLY :
Salam Jumaat guys, so harini macam nak share tricks cuci muka dengan betul yang paling penting BERSIH!
.
So i hope you guys get ready and this is 5 tricks how to wash your face:
.
.
1. Make sure CUCI TANGAN dulu tau☝🏻
.
2. Basahkan muka dengan air suam sebab air suam sangat elok untuk membuka liang pori muka

3. Picitkan sedikit AINAA CLEANSER and urut muka secara membulat dan FOKUS di kawasan T-Zone

4. Bilas dengan air suam dan bila sekali lagi dengan air sejuk untuk menutup semula liang pori

5. Keringkan muka dengan kain yang bersih and make sure jangan lap dengan tuala badan tau!
.
.
That's it! Now it's time to change your ways fellas❤️
.
.
#syintagila #syintagila #ainaaserum #ainaacelanser #ainaacosmetics #comel #gerakluhpaperoger#ainaacantik #ainaafoundation #syafiqahaina #hafizmahamad #lakukeras #productbagus #diyakini #mirafilzah #seeitloveitbuyit #nsateamwanii #cyidongiveup

JADIKAN DUKA MENJADI ANUGERAH

Jika kita sedang bersedih..
kecewa dengan keaadaan..
usahakanlah untuk TERSENYUM..
bak bunga yg mekar indah.

Jikapun kesunyian merejam lekat,
BERBAURLAH dalam riak "KERAMAIAN"
jadikan hidup lebih "BERMANFAAT"

#CoPas #dinikmati #disyukuri #diyakini

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوٰجِنَا وَذُرِّيّٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
.
wallaziina yaquuluuna robbanaa hab lanaa min azwaajinaa wa zurriyyaatinaa qurrota a'yuniw waj'alnaa lil-muttaqiina imaamaa .
"Dan orang-orang yang berkata, Ya Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami pasangan kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang-orang yang bertakwa."
(QS. Al-Furqan 25: Ayat 74)
.
Semoga semuanya dimudahkan
.
#disyukuri #dinikmati #diyakini

*Mengapa orang baik sering*
*tersakiti dan tertipu*

Karena dia selalu memandang orang
lain tulus seperti dirinya.

Dia tak menyisakan sedikitpun prasangka bahwa orang yg dia pandang penyayang mampu mengkhianati nya.

Itu "katanya", lho.. dan "katanya" juga.. ˙ılɐʞәs ɐɯɐs ʞɐpıʇ ɐʇıʞ uɐʞƃuɐpәs
‘ɐʎᴎ ɐqɯɐɥ ʞnʇun ʞıɐqɹәʇ ƃuɐʎ ɐuɐɯ
‘nɥɐʇ ɐɥɐɯ ɥɐll∀ ıʇsn⅁ ˙ndıʇɹәʇ undıʞsәɯ ‘ıʇıʞɐsɹәʇ ɐsɐɹәɯ uɐƃuɐɾ ɐıp ɐʎusnɹɐɥәs ‘ʞıɐq ƃuɐɹo ıpɐɾ nɐɯ ƃuɐɯәɯ ɐıp ɐʞıſ

Skenario *Nya* tetap yang terbaik.. _diyakini.. disyukuri.. dinikmati.._


Assalammualaikum semua. Kadang2 kite berasa sangat kasihan apabila melihat ibu bapa kite yg tua sering mengalami kekejangan otot,sakit urat, sakit sendi,sakit pinggang dan sebagainye. Bagi menyelesaikan masalah ini satu produk bru yg telah dikeluarkan bagi permasalahan ini iaitu #Majun #Bidara #As #Syifa dan produk ini mendapat sambutan yg sangat menberansangkan di sekitar kuala terengganu. Majun ini telah diruqyah dengan Ayat2 suci Al-Quran. Khasiat majun ini adalah seperti pendinding Sihir Santau, gaut, sakit tumit Kaki, sakit lutut, sakit urat, sakit pinggang, sakit blakang, demam, angin dlm badan, sakit gigi, gatal gatal, resdung dan sebagai nye. Sesiapa yg berminat dengan produk ini, sila hubungi ejen2 yg berdekatan. Setiap penyakit pasti ada ubatnye. Kite hanya beriktiar dan sembuh nye dtg dri Allah S. W. T. Sekian terima kasih. #MSBITRADING #JENAMA #YANG #DIYAKINi. Pastikan Original bru beli. Sila hubungi: http://Www.wasap.my/60199413192

#ainaaserum+#ainaacleanser ♥️
-
-
SEMOGA DIPERMUDAHKAN URUSAN & DIMURAHKAN REZEKI ♥️
-
-
ALHAMDULILLAH FEEDBACK DARI CUST SANGAT BERPUAS HATI ❤️ -
COD SATU MALAYSIA DEAR 🇲🇾 .
#syintagila #syintagila #ainaaserum #ainaacelanser #ainaacosmetics #comel #gerakluhpaperoger#ainaacantik #ainaafoundation #syafiqahaina #hafizmahamad #lakukeras #productbagus #diyakini #mirafilzah #seeitloveitbuyit #nsateamwanii #cyidongiveup

Ticer kita yang cantik sekarang ada kat HQ COWAY DI KOREA.. NAH BESAR NAU HQ KAT SANA.. .

Bukan je jenama terkenal dan terbesar paling penting produk yg coway keluarkan akan melalui segala2 proses yg teliti sebelum dipasarkan kepada pengguna.. Senang cerita mmg selamat & Tak ragu2 la kalau guna.. . 🌟 Coway ada R&D sendiri.. Coway memiliki Pusat Penyelidikan & Pembangunan (R&D) tersendiri dan ianya secara rasminya diiktiraf sebagai ” Drinking Water Quality Inspection Agency “ . 🌟 Makmal Coway yang dilengkapi dengan kemudahan “state-of-the-art” dengan lebih 250 orang penyelidik serta saintis ternama. . 🌟 Coway merupakan Pengeluar sistem penapisan air terbesar di dunia. . 🌟 Perkhidmatan Coway Lady (CODY) yang sentiasa bersedia untuk membantu pelanggan menyelenggara produk-produk Coway. . 🌟 ‘RoHS compliance’, melalui kawalan kualiti yang sangat ketat. ( Apa itu RoHS? Boleh baca di sini: http://en.wikipedia.org/wiki/RoHS_Compliant) . 🌟 Jenama Coway adalah jenama yang paling banyak mendapat pengiktirafan dalam industri peralatan kemudahan rumah. .

Memilih produk jenama coway adalah pilihan bijak dan terbaikkk ♥ .

Dah ada penapis air dan udara dari coway?
Jika belum dapatkan sekarang.. Dyha akan uruskan untuk pemasangan segera.. Wasap 👇
www.wasap.my/+601113073486/pmcoway .

Psttt.. Sebab tu goong yoo pun x teragak2 nak jadi duta produk COWAY dan tolak semua tawaran untuk produk2 lain..sebab produk coway bukan biasa2 atau produk yg di rebrand😁 . .

#coway #jenamayangdipercayai #jenamaantarabangsa #terbaik #diyakini #jompasangpenapisair #jompasangpenapisudara #penapisaircoway #terbaik #penapisudaracoway #hebat

#ainaaserumfeedback ♥️
-
-
HI SELAMAT PAGI EVERYONE 👋🏻 SELAMAT BEKERJA. SEMOGA DIPERMUDAHKAN & DIMURAHKAN REZEKI ♥️
-
-
ALHAMDULILLAH FEEDBACK DARI CUST SANGAT BERPUAS HATI ❤️ -
COD SATU MALAYSIA DEAR 🇲🇾 .
#syintagila #syintagila #ainaaserum #ainaacelanser #ainaacosmetics #comel #gerakluhpaperoger#ainaacantik #ainaafoundation #syafiqahaina #hafizmahamad #lakukeras #productbagus #diyakini #mirafilzah #seeitloveitbuyit #nsateamwanii #cyidongiveup

#ainaaserumfeedback ♥️
-
-
HI SELAMAT PAGI EVERYONE 👋🏻 SELAMAT BEKERJA. SEMOGA DIPERMUDAHKAN & DIMURAHKAN REZEKI ♥️
-
-
ALHAMDULILLAH FEEDBACK DARI CUST SANGAT BERPUAS HATI ❤️ -
COD SATU MALAYSIA DEAR 🇲🇾 .
#syintagila #syintagila #ainaaserum #ainaacelanser #ainaacosmetics #comel #gerakluhpaperoger#ainaacantik #ainaafoundation #syafiqahaina #hafizmahamad #lakukeras #productbagus #diyakini #mirafilzah #seeitloveitbuyit #nsateamwanii #cyidongiveup

PEREMPUAN JE KE NAK CANTIK? LELAKI TAK NAK HANDSOME KE? 🤷🏻‍♀️
.
.
HI GUYS! LET CHECK ITS OUT GUYS! BRADER NI DAPAT KESAN YANG POSITIVE SEAWAL DUA HARI WEH ! PERGHHH! DAH HANDSOME DAH! SO MANA MANA NK HANDSOME TU MEH PAKAI #NSABEAUTY ❤️ .
.
.
#syintagila #syintagila #ainaaserum #ainaacelanser #ainaacosmetics #comel #gerakluhpaperoger#ainaacantik #ainaafoundation #syafiqahaina #hafizmahamad #lakukeras #productbagus #diyakini #mirafilzah #seeitloveitbuyit #nsateamwanii #cyidongiveup

Most Popular Instagram Hashtags