#diyakini

MOST RECENT

Proton Perdana V6 top oberhaul... layanzzz..๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.
Mula2 owner nk repair enjin leaking je, borak punya borak owner koba enjin dah start keluar asap putih kt ekzos..
.
so kami suggest pd owner buat top oberhaul sbb kemungkinan valve seal or piston ring ade bocor, bila bocor minyak enjin masuk ke ruang pembakaran, tu sebab keluar asap putih bila start enjin..
.
.
Kereta korg ade masalah? Nk check? Nak servis/repair kereta? Boleh terus dtg ke workshop kami or whatsapp/call kami ๐Ÿ‘‡
.
067611934/0182770479
067611934/0182770479
067611934/0182770479
.
.
#workshop #bengkel #bumiputera #diyakini #terbaik #trusted #dipercayai #berpatutan #baiki #repair #servis #honda #toyota #perodua #proton

Thanks for choosing ActivCharโ„ข๏ธโ˜บ๏ธ
.
Dapatkan ActivCharโ„ข๏ธ Teeth Whitening dengan RM 15 sahaja!!๐Ÿ’ฏ
.
Cod Cyberjaya, Putrajaya dan Serdang ๐Ÿ›
.
Post pun boleh dan tiada bayaran๐Ÿ”ฅ
.
Thank you ladies and gentleman๐ŸŒฟ
.
#arangaktif #pemutihgigi #pemutihgigimurah #diyakini #berkesandanselamat #gigicantik #sayajual #murah

Nak check kereta? Nak servis kereta??
.
Kedai dah buka bosskuu, jom ke #3RRasah. Mcm2 servis adoo kt sini๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ”ง
.
.
Sebarang pertanyaan call/whatsapp no dibawah๐Ÿ‘‡
.
067611934/0182770479
067611934/0182770479
067611934/0182770479
.
.
#workshop #bengkel #bumiputera #diyakini #terbaik #trusted #dipercayai #berpatutan #baiki #repair #servis #honda #toyota #perodua #proton

Kegunaan ibu mengandung.

#feedbackcustomer

Kempis perut guna MMG

#feedbackcustomer

Serasi guna MMG.

#feedbackcustomer

JAMU NENEK : RAPAT PLUS
. [MERAWAT MASALAH KESIHATAN DALAMAN WANITA]
๐ŸŒฟ Menggalakkan kolagen, awet muda, menaikkan seri, mencantikkan badan, kulit, kuku serta rambut.
๐ŸŒฟ Mencegah kecut, kendur, kedut, Miss V semakin cantik, ketatkan & lembabkan faraj, mengatasi bau, keputihan & kegatalan di kemaluan.
๐ŸŒฟ Bentuk badan menawan, pejalkan punggung & payudara.
๐ŸŒฟ Menyembuhkan luka kemalangan & wanita bersalin serta perbanyakkan susu badan.
๐ŸŒฟ Mencegah kanser, merawat darah tinggi, kencing manis, kerap kencing & peranakan lemah.
๐ŸŒฟ Baikpulih saraf, sendi, tumit, lutut, mengurangkan kolestrol, memberi tenaga & mengatasi senggugut.
๐ŸŒฟ Mengatasi resdung, jerawat, menghaluskan & mencerahkan kulit.
๐ŸŒฟ Memulihkan masalah haid tidak teratur, kembali dara, kerap keguguran, menaikkan keinginan bersama.
___

50 Biji | RM25(SM) / RM28(SS)
[2 Kapsul Pagi & Malam | Bismillah 3x, Selawat 3x]

NAK ORDER KLIK LINK DI BIO/ WHATSAPP: 017-9946670

#trustedseller #jamu #rapatplus #terbaikk #murahberkualiti #selamat #diyakini #bazarpaknil

JAMU NENEK : RAPAT PLUS
. [MERAWAT MASALAH KESIHATAN DALAMAN WANITA]
๐ŸŒฟ Menggalakkan kolagen, awet muda, menaikkan seri, mencantikkan badan, kulit, kuku serta rambut.
๐ŸŒฟ Mencegah kecut, kendur, kedut, Miss V semakin cantik, ketatkan & lembabkan faraj, mengatasi bau, keputihan & kegatalan di kemaluan.
๐ŸŒฟ Bentuk badan menawan, pejalkan punggung & payudara.
๐ŸŒฟ Menyembuhkan luka kemalangan & wanita bersalin serta perbanyakkan susu badan.
๐ŸŒฟ Mencegah kanser, merawat darah tinggi, kencing manis, kerap kencing & peranakan lemah.
๐ŸŒฟ Baikpulih saraf, sendi, tumit, lutut, mengurangkan kolestrol, memberi tenaga & mengatasi senggugut.
๐ŸŒฟ Mengatasi resdung, jerawat, menghaluskan & mencerahkan kulit.
๐ŸŒฟ Memulihkan masalah haid tidak teratur, kembali dara, kerap keguguran, menaikkan keinginan bersama.
___

50 Biji | RM25(SM) / RM28(SS)
[2 Kapsul Pagi & Malam | Bismillah 3x, Selawat 3x]

NAK ORDER KLIK LINK DI BIO/ WHATSAPP: 017-9946670

#trustedseller #jamu #rapatplus #terbaikk #murahberkualiti #selamat #diyakini #bazarpaknil

JAMU NENEK : RAPAT PLUS
. [MERAWAT MASALAH KESIHATAN DALAMAN WANITA]
๐ŸŒฟ Menggalakkan kolagen, awet muda, menaikkan seri, mencantikkan badan, kulit, kuku serta rambut.
๐ŸŒฟ Mencegah kecut, kendur, kedut, Miss V semakin cantik, ketatkan & lembabkan faraj, mengatasi bau, keputihan & kegatalan di kemaluan.
๐ŸŒฟ Bentuk badan menawan, pejalkan punggung & payudara.
๐ŸŒฟ Menyembuhkan luka kemalangan & wanita bersalin serta perbanyakkan susu badan.
๐ŸŒฟ Mencegah kanser, merawat darah tinggi, kencing manis, kerap kencing & peranakan lemah.
๐ŸŒฟ Baikpulih saraf, sendi, tumit, lutut, mengurangkan kolestrol, memberi tenaga & mengatasi senggugut.
๐ŸŒฟ Mengatasi resdung, jerawat, menghaluskan & mencerahkan kulit.
๐ŸŒฟ Memulihkan masalah haid tidak teratur, kembali dara, kerap keguguran, menaikkan keinginan bersama.
___

50 Biji | RM25(SM) / RM28(SS)
[2 Kapsul Pagi & Malam | Bismillah 3x, Selawat 3x]

NAK ORDER KLIK LINK DI BIO/ WHATSAPP: 017-9946670

#trustedseller #jamu #rapatplus #terbaikk #murahberkualiti #selamat #diyakini #bazarpaknil

Hai uollss... Salam pagi isnin๐Ÿ˜๐Ÿ˜โœŒ Jom scrub muka dulu pagi ni.
Lepas tu kita bilas dengan sabun tomato hajar.. bestnya.
Pasti rasa segar, selesa, lembut jee kulit muka nanti.
Xcaya meh try.

#MKBSRM25inggitjerr
#STHRM29inggitjerr

Jom grab set organik mkbs+sth. rm54... berbaloi2.
Tahan sehingga 2 bln penggunaan tau.
www.wasap.my/60199638467

#SabunTomatoHajar๐Ÿ’• #sabuntomatohajarajaib #sabunorgnik #produkorganik #produkbumiputera #halal #diyakini #penggunasetia

Ada ni tengah breakfast roti canai sarang burung sementara tggu pos ofis bukak tadi. Eksaited nak pos barang ๐Ÿ˜ yang lain boleh order cepat-cepat. Jangan risau kami x hold order lama. Arini order innshaaAllah arini jugak pos๐Ÿ˜˜
018-2197737 order now.!! #sayajual #capbaby #murmur #love #trustedseller #malaysia #semuatempat #diyakini #barangboek #jamlego #legowatch #trending #hipster

Tambah Sahaja Untuk Perlindungan Sepenuhnya.. Renew Roadtax
Renew Insurans
Motor
Kereta
3rd Party

http://adiroadtax.wasap.my/

#myvi #hilux #bmw #nissangtr #honda #roadtax #bumiputra #diyakini #patuhsyariah #perodua #proton #ford

ASSALAM & SELAMAT PAGIโ—๏ธ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Salam Bulan Kemerdekaan dan alhamdulillah pejam celik celik pejam kita akan menyambut Raya Haji xlama je lagi.. .
So korg yg nk balik kampung tu jom buat persiapan awal check & servis kereta anda di #3RRasah. pelbagai servis ada disini๐Ÿค—
.
.
Sebarang pertanyaan sila hubungi no ni๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 067611934/0182770479.
.
.
#seremban #senawang #negerisembilan #usahawanmuda #bumiputera #servis #baiki #repair #dipercayai #trusted #diyakini #terbaik #proton #perodua #honda #toyota #mitsubishi #nissan

Order #MaajunBidara dari cust ada masuk
yang nak selit order sekali boleh pm yana๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Assalammualaikum semua. Kadang2 kite berasa sangat kasihan apabila melihat ibu bapa kite yg tua sering mengalami kekejangan otot,sakit urat, sakit sendi,sakit pinggang dan sebagainye. Bagi menyelesaikan masalah ini satu produk bru yg telah dikeluarkan bagi permasalahan ini iaitu #Majun #Bidara #As #Syifa dan produk ini mendapat sambutan yg sangat menberansangkan di sekitar kuala terengganu. Majun ini telah diruqyah dengan Ayat2 suci Al-Quran. Khasiat majun ini adalah seperti pendinding Sihir Santau, gaut, sakit tumit Kaki, sakit lutut, sakit urat, sakit pinggang, sakit blakang, demam, angin dlm badan, sakit gigi, gatal gatal, resdung dan sebagai nye. Sesiapa yg berminat dengan produk ini, sila hubungi ejen2 yg berdekatan. Setiap penyakit pasti ada ubatnye. Kite hanya beriktiar dan sembuh nye dtg dri Allah S. W. T. Sekian terima kasih. #JENAMA #YANG #DIYAKINi. Pastikan Original bru beli. Sila hubungi: http://Www.wasap.my/60197296975/majunbidara

Order #MaajunBidara dari cust ada masuk
yang nak selit order sekali boleh pm ila๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Assalammualaikum semua. Kadang2 kite berasa sangat kasihan apabila melihat ibu bapa kite yg tua sering mengalami kekejangan otot,sakit urat, sakit sendi,sakit pinggang dan sebagainye. Bagi menyelesaikan masalah ini satu produk bru yg telah dikeluarkan bagi permasalahan ini iaitu #Majun #Bidara #As #Syifa dan produk ini mendapat sambutan yg sangat menberansangkan di sekitar kuala terengganu. Majun ini telah diruqyah dengan Ayat2 suci Al-Quran. Khasiat majun ini adalah seperti pendinding Sihir Santau, gaut, sakit tumit Kaki, sakit lutut, sakit urat, sakit pinggang, sakit blakang, demam, angin dlm badan, sakit gigi, gatal gatal, resdung dan sebagai nye. Sesiapa yg berminat dengan produk ini, sila hubungi ejen2 yg berdekatan. Setiap penyakit pasti ada ubatnye. Kite hanya beriktiar dan sembuh nye dtg dri Allah S. W. T. Sekian terima kasih. #JENAMA #YANG #DIYAKINi. Pastikan Original bru beli. Sila hubungi: http://Www.wasap.my/60197296975

Order #MaajunBidara dari cust ada masuk
yang nak selit order sekali boleh pm ila๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Assalammualaikum semua. Kadang2 kite berasa sangat kasihan apabila melihat ibu bapa kite yg tua sering mengalami kekejangan otot,sakit urat, sakit sendi,sakit pinggang dan sebagainye. Bagi menyelesaikan masalah ini satu produk bru yg telah dikeluarkan bagi permasalahan ini iaitu #Majun #Bidara #As #Syifa dan produk ini mendapat sambutan yg sangat menberansangkan di sekitar kuala terengganu. Majun ini telah diruqyah dengan Ayat2 suci Al-Quran. Khasiat majun ini adalah seperti pendinding Sihir Santau, gaut, sakit tumit Kaki, sakit lutut, sakit urat, sakit pinggang, sakit blakang, demam, angin dlm badan, sakit gigi, gatal gatal, resdung dan sebagai nye. Sesiapa yg berminat dengan produk ini, sila hubungi ejen2 yg berdekatan. Setiap penyakit pasti ada ubatnye. Kite hanya beriktiar dan sembuh nye dtg dri Allah S. W. T. Sekian terima kasih. #JENAMA #YANG #DIYAKINi. Pastikan Original bru beli. Sila hubungi: http://Www.wasap.my/60197296975

BULU MATA ADA KUTU?

Adakah korang mencuci kawasan mata korang dgn bersih????
Bila membersihkan.. pastikan betul2 bersih... tiada sisa mascara... tiada sisa eye liner... Kalau tidak bersih, jadi la mata kamu macam dlm gambar ni.... Yakkk!!! Ngerikan... kesan kotoran jadi parasit... No!! No!! No!!!! Gunalah Oil Free Eye Make Up Remover dari Mary Kay... ianya sgt2 bagus utk membersihkan make up d kawasan mata dan juga bibir.

Yang perlukan bantuan atau consultation,
Klik link kat bawah tu ye ๐Ÿ˜Š

Personal Beauty Consultant
Nadd Syarif
๐Ÿ“ฒ http://naddsyarif.wasap.my

Page : https://www.facebook.com/ilovemyskinbynaddsyarif/
Instagram : https://www.instagram.com/i_love_my_skin_by_naddsyarif/
Website : https://www.marykay.com.my/naddsyarif

#oilfreeeyemakeupremover #marykaymakeupremover #mileaseed #kutu #bahaya #marykaymalaysia #diyakini #jaminanproduk #readystock #ilovemarykay #ilovemyskin #rayasale #anjal #kulitsihat

Terkejut bukak facebook hari ni..๐Ÿ˜ฑ .
.
Ingat kan kena hentam dengan abah Khairul Yoi yang gigih melondehkan produk timbang kilo tu..๐Ÿ˜†
.
.
Rupanya dia revealed Vitamin C Series sebagai PRODUK berkualiti..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
Kalau tak, tidak lah pengasasnya diangkat sebagai Usahawan Kosmetik Kedah pulak kan๐Ÿ˜
.
.
โœ… Lulus KKM
โœ… Halal
โœ… Untuk merawat dan menjaga kulit dengan selamat
.
.
Yeay. Kami happy sangat jual produk ni pada sis..
.
.
whatsapp ๐Ÿ‘‰ http://sitinuraida.wasap.my
.
.
Saya bantu sis dengan produk kami..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan atau oder
..
Anda bebas untuk " DM atau Whatsapp "
๐Ÿ“ฒ http://sitinuraida.wasap.my
Atau boleh tekan link di bio akk ya..
Boleh juga save terus no akk 013-7933459
.
.
#teamaisha#VCGC#VCS#VCMC#VCBM#LIPSBOMB#KISMIS#JUSANNONA#PuanMaryPatner#agent#vitaminC#serum#diyakini#Viralno1#produkorangislam#produkjimat#mua#MUA#mekuplover#kkmapproved

Cantiknyaa cust menggayakan Jubah Hurra ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Elok je terletak dan yang penting tak jarang dan tak melekat ke badan tau ๐ŸŒน
.
.
Murr murr je harga dia gais. RM 95 sahaja!! Apa tunggu lagi? Maghi lee whatsapp syaff untuk buat tempahan ๐Ÿค—
.
.
๐Ÿ“ž 01140130715
๐Ÿ“ž 01140130715
.
.
#jubah #jubahmu #jubahdress #zuzasdotes #zuzasdotesteam #janganragu #diyakini #maribeli #maribelisekarang #murah #murahje #janganrisau #bolehdipercayai #rezekihalal #doakanbaikbaik #dresses #dressmeletop #dressmurah #artispakai #cantikjelita #halal #gadisidaman #terlajaklaris

Most Popular Instagram Hashtags