#dinar

MOST RECENT

Tahniah!! Tahniah!!
Tahniah Public Gold kerana mempunyai customer base melebihi 190,000 penyimpan emas seluruh dunia sekarang

Saya pula merupakan penyimpan emas yang ke 53,005. Anda pula penyimpan emas yang ke berapa? 😉

Belum terlambat lagi jika anda nak mula simpan emas di Public Gold.

Ini bukan lagi masa untuk tanya Public Gold boleh percaya ke?

Emas Public Gold tulen ke?

Emas Public Gold patuh syariah ke?

Emas Public Gold boleh dijual semula ke?

Bukan, bukan, bukan.. Sekarang adalah masa untuk anda mula atau terus melihat saja.

Saya boleh katakan tiada lagi syarikat pelaburan emas di Malaysia yang mampu beri tawaran sebaik Public Gold

Tak percaya? Carilah!

Info lanjut cara belian emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon yang lebih cepat!
.
"Save gold today, it will save you tomorrow "
.
.
.
.
#publicgold #1gram1bulan #emas #jongkongemas #pelaburan #wangemas #bukuwangemas #duitraya #simpanemas #pelaburanemas #dinar #goldbar #emas24k #barangkemas #bisnesemas #instadaily #emas24k #kewangan #emascantik #investasiemas #emas916 #matawangsunnah #gold #logammulia #emasmurah #pelaburanselamat #asetfizikal #insuranskewangan

Tahniah!! Tahniah!!
Tahniah Public Gold kerana mempunyai customer base melebihi 190,000 penyimpan emas seluruh dunia sekarang

Saya pula merupakan penyimpan emas yang ke 53,005. Anda pula penyimpan emas yang ke berapa? 😉

Belum terlambat lagi jika anda nak mula simpan emas di Public Gold.

Ini bukan lagi masa untuk tanya Public Gold boleh percaya ke?

Emas Public Gold tulen ke?

Emas Public Gold patuh syariah ke?

Emas Public Gold boleh dijual semula ke?

Bukan, bukan, bukan.. Sekarang adalah masa untuk anda mula atau terus melihat saja.

Saya boleh katakan tiada lagi syarikat pelaburan emas di Malaysia yang mampu beri tawaran sebaik Public Gold

Tak percaya? Carilah!

Info lanjut cara belian emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon yang lebih cepat!
.
"Save gold today, it will save you tomorrow "
.
.
.
.
#publicgold #1gram1bulan #emas #jongkongemas #pelaburan #wangemas #bukuwangemas #duitraya #simpanemas #pelaburanemas #dinar #goldbar #emas24k #barangkemas #bisnesemas #instadaily #emas24k #kewangan #emascantik #investasiemas #emas916 #matawangsunnah #gold #logammulia #emasmurah #pelaburanselamat #asetfizikal #insuranskewangan

Tahniah!! Tahniah!!
Tahniah Public Gold kerana mempunyai customer base melebihi 190,000 penyimpan emas seluruh dunia sekarang

Saya pula merupakan penyimpan emas yang ke 53,005. Anda pula penyimpan emas yang ke berapa? 😉

Belum terlambat lagi jika anda nak mula simpan emas di Public Gold.

Ini bukan lagi masa untuk tanya Public Gold boleh percaya ke?

Emas Public Gold tulen ke?

Emas Public Gold patuh syariah ke?

Emas Public Gold boleh dijual semula ke?

Bukan, bukan, bukan.. Sekarang adalah masa untuk anda mula atau terus melihat saja.

Saya boleh katakan tiada lagi syarikat pelaburan emas di Malaysia yang mampu beri tawaran sebaik Public Gold

Tak percaya? Carilah!

Info lanjut cara belian emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon yang lebih cepat!
.
"Save gold today, it will save you tomorrow "
.
.
.
.
#publicgold #1gram1bulan #emas #jongkongemas #pelaburan #wangemas #bukuwangemas #duitraya #simpanemas #pelaburanemas #dinar #goldbar #emas24k #barangkemas #bisnesemas #instadaily #emas24k #kewangan #emascantik #investasiemas #emas916 #matawangsunnah #gold #logammulia #emasmurah #pelaburanselamat #asetfizikal #insuranskewangan

Aperitiu: #salmó amb cobertura d'or i oli de #tòfona de @benfumat, #fingerlime, escopinyes, #botifarra catalana i brasilera, #vermut, torrades i #xips. Plat principal: #paella de #verdures de #fullaverda i temporada, cuinada magistralment, com sempre, per @pau.arenos. Posagots creats amb #Hamma x Carla. #dinar #família #deliciós #fetaacasa. Ja hem tastat les darreres creacions d'@albert.adria.acosta: #torrons de #tèmatcha i gominola de #yuzu, d'#alganori i #sèsam i de #toffee amb #ametlles i #xocolata.

Bukan semua emas sesuai untuk tujuan pelaburan (simpanan). Antaranya beli emas bentuk perhiasan iaitu barang kemas.
.
Barang kemas tujuan dibuat adalah untuk berhias bukan untuk pelaburan.
.
Kalau kita beli barang kemas untuk tujuan pelaburan, maka kita akan rugi yang besar. Sebab barang kemas tidak sesuai beli bertujuan untuk pelaburan.
.
4 sebab utama kenapa ia rugi rujuk gambar.
.
#promosetdinar
#promo100gramprioritydealer
#goldbar1kilo #kilobar
#seminarBOP
#demimasamanusiakerugian
#tipsbelanjawan2019 #kejar5grampertama
#seminarpercuma
#emaspelindungkekayaan #1gram1bulan
#kalisinflasi #pengimbangekonomi
#akaunemasgap #publicgold #goldbar #dinar #pelaburanemas #goldinvestment #seminarpublicgold #seminar #dealer #dealerpublicgold #dealerpublicgoldipoh #simpananemas #menabung #financalfreedom #1family1kilo
#1kilo1keluarga #1kilo1family

MULA JEE DULU DENGAN BUDGET KECIL
.
.
Ini pesan Mentor Emas kepada SJ dulu-dulu. .
.
Bila dah ada ilmu sikit tentang emas, terus mula menyimpan emas dengan budget minima seperti 1 dinar, 1gram ataupun serendah RM 100.
.
.
Kesan dari tindakan kita mula menyimpan emas ini akan memberi impak yang luar biasa. Kita akan lebih cepat dan mahir akan2 ilmu emas. .
.
Lebih mudah untuk kita faham fungsi emas itu sendiri. .
.
Sekadar info buat semua, Saya (SJ) merupakan Dealer Aktif Public Gold di bawah mentorship Tuan Mohd Zulkifli Shafie (Penulis Buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih 400 penyimpan emas seluruh Malaysia.
.
.
Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat.
.
.
Syarif Jamil (SJ)
Dealer Aktif Public Gold (PG047442)
www.syarifjamil.com
.
.
.
#PublicGold #Emas #EmasPatuhSyariah #KutuEmas #Simpananemas #SimpanEmas #1gram1bulan #EmasMurah #EmasKualiti #Emas999 #DealerPublicGoldPenang #DealerPublicGold #PelaburanEmas #akaunemasGAP #emaspublicgold #PublicGoldPenang #NextMohdZulkifli #GoldBar #Dinar #Emas24k #KedaiEmas #KedaiEmasOnline #EmasMurahOnline #EmasMurah #Pelaburan #Dakwah #Kewangan #MasKawin #YouthPower #CikguSeo

MULA JEE DULU DENGAN BUDGET KECIL
.
.
Ini pesan Mentor Emas kepada SJ dulu-dulu. .
.
Bila dah ada ilmu sikit tentang emas, terus mula menyimpan emas dengan budget minima seperti 1 dinar, 1gram ataupun serendah RM 100.
.
.
Kesan dari tindakan kita mula menyimpan emas ini akan memberi impak yang luar biasa. Kita akan lebih cepat dan mahir akan2 ilmu emas. .
.
Lebih mudah untuk kita faham fungsi emas itu sendiri. .
.
Sekadar info buat semua, Saya (SJ) merupakan Dealer Aktif Public Gold di bawah mentorship Tuan Mohd Zulkifli Shafie (Penulis Buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih 400 penyimpan emas seluruh Malaysia.
.
.
Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat.
.
.
Syarif Jamil (SJ)
Dealer Aktif Public Gold (PG047442)
www.syarifjamil.com
.
.
.
#PublicGold #Emas #EmasPatuhSyariah #KutuEmas #Simpananemas #SimpanEmas #1gram1bulan #EmasMurah #EmasKualiti #Emas999 #DealerPublicGoldPenang #DealerPublicGold #PelaburanEmas #akaunemasGAP #emaspublicgold #PublicGoldPenang #NextMohdZulkifli #GoldBar #Dinar #Emas24k #KedaiEmas #KedaiEmasOnline #EmasMurahOnline #EmasMurah #Pelaburan #Dakwah #Kewangan #MasKawin #YouthPower #CikguSeo

MULA JEE DULU DENGAN BUDGET KECIL
.
.
Ini pesan Mentor Emas kepada SJ dulu-dulu. .
.
Bila dah ada ilmu sikit tentang emas, terus mula menyimpan emas dengan budget minima seperti 1 dinar, 1gram ataupun serendah RM 100.
.
.
Kesan dari tindakan kita mula menyimpan emas ini akan memberi impak yang luar biasa. Kita akan lebih cepat dan mahir akan2 ilmu emas. .
.
Lebih mudah untuk kita faham fungsi emas itu sendiri. .
.
Sekadar info buat semua, Saya (SJ) merupakan Dealer Aktif Public Gold di bawah mentorship Tuan Mohd Zulkifli Shafie (Penulis Buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih 400 penyimpan emas seluruh Malaysia.
.
.
Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat.
.
.
Syarif Jamil (SJ)
Dealer Aktif Public Gold (PG047442)
www.syarifjamil.com
.
.
.
#PublicGold #Emas #EmasPatuhSyariah #KutuEmas #Simpananemas #SimpanEmas #1gram1bulan #EmasMurah #EmasKualiti #Emas999 #DealerPublicGoldPenang #DealerPublicGold #PelaburanEmas #akaunemasGAP #emaspublicgold #PublicGoldPenang #NextMohdZulkifli #GoldBar #Dinar #Emas24k #KedaiEmas #KedaiEmasOnline #EmasMurahOnline #EmasMurah #Pelaburan #Dakwah #Kewangan #MasKawin #YouthPower #CikguSeo

Simpan di Tabung Haji dan ASB bagus untuk dapat keuntungan yang konsisten dan sederhana. Cuma kedua-duanya ialah aset kertas.
Kalau ringgit jatuh, kuasa beli simpanan kita pun jatuh.
Pada pandangan guru saya, Tabung Haji dan ASB ialah instrument kewangan yang bagus untuk sesiapa yang tak tahu nak labur duit kat mana-mana.

Kalau minat nak kejar dividen, boleh jadikan simpanan Tabung Haji dan ASB sebagai mesin 'cetak duit' tahunan.
Tapi kalau kita nak buat simpanan jangka panjang yang kalis inflasi dan kekalkan kuasa beli bolehlah jadikan emas sebagai pilihan, walaupun emas tiada dividen.
Nak mulakan simpanan emas, klik www.wasap.my/60123669330/SimpanEmas untuk bimbingan percuma.
#TipsEmas #ASB #TH #pelaburanemas #emas #publicgold #pelaburanselamat #AkuSuka #jongkongemas #1kilo1keluarga #1gram1bulan #asetfizikal #akaunemasgap #wangemas #bukuwangemas #simpanemas #dinar #goldbar #barangkemas916 #emas999 #emascantik #emasmurah #patuhsyariah #insuranskewangan #mudah #murah #patuhsyariah #emasmurah #emasbatangan #logammulia #PGG100Network

Tahniah sis Hanim dari Sunway mulakan simpanan emas dengan akaun emas GAP.
.
Daripada duit tu abis boros belanja entah kemana baik ditukar jadi emas. At least nampak juga hasilnya kemudian hari, betul? 😉
.
Besar atau kecik emas yang dibeli tu lain cite. Yang penting mula je dulu. Asalkan duit jadi emas 😎
.
Sekadar info buat semua, saya merupakan Founder Master Dealer Public Gold di bawah mentorship Tuan Zulkifli Shafie (penulis buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih 500 penyimpan emas seluruh Malaysia
.
Info lanjut cara belian emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon yang lebih cepat!
.
"Save gold today, it will save you tomorrow "
.
.
.
.
#publicgold #1gram1bulan #emas #jongkongemas #pelaburan #wangemas #bukuwangemas #duitraya #simpanemas #pelaburanemas #dinar #goldbar #emas24k #barangkemas #bisnesemas #instadaily #emas24k #kewangan #emascantik #investasiemas #emas916 #matawangsunnah #gold #logammulia #emasmurah #pelaburanselamat #asetfizikal #insuranskewangan

Tahniah sis Hanim dari Sunway mulakan simpanan emas dengan akaun emas GAP.
.
Daripada duit tu abis boros belanja entah kemana baik ditukar jadi emas. At least nampak juga hasilnya kemudian hari, betul? 😉
.
Besar atau kecik emas yang dibeli tu lain cite. Yang penting mula je dulu. Asalkan duit jadi emas 😎
.
Sekadar info buat semua, saya merupakan Founder Master Dealer Public Gold di bawah mentorship Tuan Zulkifli Shafie (penulis buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih 500 penyimpan emas seluruh Malaysia
.
Info lanjut cara belian emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon yang lebih cepat!
.
"Save gold today, it will save you tomorrow "
.
.
.
.
#publicgold #1gram1bulan #emas #jongkongemas #pelaburan #wangemas #bukuwangemas #duitraya #simpanemas #pelaburanemas #dinar #goldbar #emas24k #barangkemas #bisnesemas #instadaily #emas24k #kewangan #emascantik #investasiemas #emas916 #matawangsunnah #gold #logammulia #emasmurah #pelaburanselamat #asetfizikal #insuranskewangan

Tahniah sis Hanim dari Sunway mulakan simpanan emas dengan akaun emas GAP.
.
Daripada duit tu abis boros belanja entah kemana baik ditukar jadi emas. At least nampak juga hasilnya kemudian hari, betul? 😉
.
Besar atau kecik emas yang dibeli tu lain cite. Yang penting mula je dulu. Asalkan duit jadi emas 😎
.
Sekadar info buat semua, saya merupakan Founder Master Dealer Public Gold di bawah mentorship Tuan Zulkifli Shafie (penulis buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih 500 penyimpan emas seluruh Malaysia
.
Info lanjut cara belian emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon yang lebih cepat!
.
"Save gold today, it will save you tomorrow "
.
.
.
.
#publicgold #1gram1bulan #emas #jongkongemas #pelaburan #wangemas #bukuwangemas #duitraya #simpanemas #pelaburanemas #dinar #goldbar #emas24k #barangkemas #bisnesemas #instadaily #emas24k #kewangan #emascantik #investasiemas #emas916 #matawangsunnah #gold #logammulia #emasmurah #pelaburanselamat #asetfizikal #insuranskewangan

Setelah lebih 10 tahun beroperasi, kini Public Gold mempunyai lebih 190,000 pelanggan berdaftar dari seluruh negeri.

Ingin menjadi penyimpan emas seperti kami, jangan berlengah lagi. Boleh mula simpanan 1gram ataupun serendah rm100 sahaja.

Imran Ishak
019-2820131

#emasimran #emaspublicgold #jomsimpanemas #publicgold #hantaran #emasmurah #kahwin #perkahwinan #pengantin #maskahwin #dinar #simpanan #emas #goldbar

3 Cara Belian Emas Public Gold
========================= 1) Retail (Full Payment)
2) Gold Accumulation Program (GAP) - Kumpul emas serendah RM100 dapat 0.5+++gram.
3) Easy Payment Purchase (EPP) untuk 4kali @ 10kali bayaran (bagi goldbar 100g dan ke atas)

Bagi yang nak mula dengan 1gram, harga sekeping goldbar 1gram ialah RM250. Kalau nak murah, beli melalui kaedah Akaun Emas GAP.

Hari ni cuma RM176 + RM10 je. RM10 tu bayar masa nak keluarkan emas fizikal nanti.

Jangan ragu, ketiga-tiga cara ini disahkan patuh shariah oleh pihak Amanie Advisor Sdn Bhd. 'Beli emas = Menabung Duit'

Rakan-rakan yang nak mula menabung emas, klik www.wasap.my/60123669330/SimpanEmas supaya mudah saya bantu.

Emellia Maskor
PG041139
Dealer Public Gold
www.wasap.my/60123669330

#pelaburanemas #emas #publicgold #pelaburanselamat #AkuSuka #jongkongemas #1kilo1keluarga #1gram1bulan #asetfizikal #akaunemasgap #wangemas #bukuwangemas #simpanemas #dinar #goldbar #barangkemas #emas916 #bisnesemas #emas999 #emascantik #emasmurah #patuhsyariah #insuranskewangan #mudah #murah #patuhsyariah #lbma #emasmurah #emasbatangan #logammulia #PGG100Network

Sekadar info buat semua, Saya merupakan Dealer Aktif Public Gold di bawah mentorship Tuan Mohd Zulkifli Shafie (Penulis Buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih 400 penyimpan emas seluruh Malaysia.
.
.
Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat.
.
.
Syarif Jamil (SJ)
Dealer Aktif Public Gold (PG047442)
www.syarifjamil.com
.
.
.
#PublicGold #Emas #EmasPatuhSyariah #KutuEmas #Simpananemas #SimpanEmas #1gram1bulan #EmasMurah #EmasKualiti #Emas999 #DealerPublicGoldPenang #DealerPublicGold #PelaburanEmas #akaunemasGAP #emaspublicgold #PublicGoldPenang #NextMohdZulkifli #GoldBar #Dinar #Emas24k #KedaiEmas #KedaiEmasOnline #EmasMurahOnline #EmasMurah #Pelaburan #Dakwah #Kewangan #MasKawin #YouthPower #CikguSeo

Alhamdulillah, SJ dah bimbing lebih 400 penyimpan emas. Buat rakan2 yg nak SJ bimbing mulakan simpanan emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat.
.
Syarif Jamil (SJ)
Dealer Aktif Public Gold (PG047442)
www.syarifjamil.com
.
.
.
#PublicGold
#Emas
#EmasPatuhSyariah
#KutuEmas
#Simpananemas
#SimpanEmas
#1gram1bulan
#EmasMurah
#EmasKualiti
#Emas999
#DealerPublicGoldPenang
#DealerPublicGold
#PelaburanEmas
#akaunemasGAP
#emaspublicgold
#PublicGoldPenang
#NextMohdZulkifli
#GoldBar
#Dinar
#Emas24k
#KedaiEmas
#KedaiEmasOnline
#EmasMurahOnline
#EmasMurah
#Pelaburan
#Dakwah
#Kewangan
#MasKawin
#YouthPower
#CikguSeo

Most Popular Instagram Hashtags