#dimsumkelantan

125 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum pada semua kesayangan makcik .... Semua sihat?makcik harap semuanya okay .. makcik & crew sgt2 okay selepas berehat seharian semalam.

Jom jumpa crew makcik harini di KANTIN.

Macam biasa ... gambar BUKAN ihsan dari pakcik google ya ... meet our signature CHEEZY MEATBALL .. so cheesy & so yummy!! Makcik jemput semua datang KANTIN ya..
Makcik tunggu & makcik loves you all!!!!๐ŸŒบ๐Ÿ’–๐Ÿ’•โฃ๐Ÿ’๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’—๐Ÿ’Ÿ๐ŸŒน๐ŸŒท๐ŸŒทโš˜๐ŸŒธ๐Ÿ’๐Ÿต๐ŸŒผ Operation hours : 3.30pm - 12am

#kelantan #kulinerkelantan #kelate #tanahmerah #tanohmerah #amboanokkelate #shelloutkelantan #dimsumkelantan #tmkantin

Hi kesayangan makcik!!!! Masih dalam mood tahun baru??hadiah tahun baru makcik adalah ubat-ubatan yang pelbagai .. awesome kan??? Late lunch for Makcik means late for my medication..or should i say early dinner instead?? GRILLED CHICKEN BUTTERMILK with coleslaw & potato wedges by the side + BAO BAO TEA (Chinese Herbal Tea) + air suam + PILES of medicines ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท Jom dinner kat KANTIN makcik malam ni ... #kelantan #kulinerkelantan #shelloutkelantan #shellouttanahmerah #dimsumkelantan #dimsumtanahmerah #steamboatkelantan #steamboattanahmerah

Assalamualaikum kesayangan makcik!! Bosan nak makan apa ptg ni atau pening fikirkan dinner malam ni?

Introducing ; KANTIN TOWER BURGER!!!!! jom dapatkan di TM KANTIN makcik ya.

Makcik loves you all!!!๐Ÿ’—๐Ÿ’˜๐Ÿ’ž๐Ÿ’โค๐Ÿ’™๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐ŸŒบ๐Ÿ’Ÿ๐ŸŒผ๐Ÿƒ๐Ÿ€๐ŸŒป #kelantan #kulinerkelantan #dutakelantan #tanahmerah #shellouttanahmerah #shelloutkelantan #dimsumtanahmerah #dimsumkelantan #steamboattanahmerah #steamboatkelantan #tmkantin

Salam semua kesayangan makcik!!!! Agak2 la .. kalu makcik letak air2 gini di KANTIN,puok2 demo nok minum ko dok?

Makcik bukan coffee lover ... tapi makcik suka bau coffee yg di grind & brewed in-house!!!fell in love with the aroma .... Doakan semua perancangan makcik berjaya!!!! Makcik loves you all!!!๐ŸŒผ๐Ÿต๐Ÿ’๐ŸŒธโš˜๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’Ÿ๐ŸŒน๐ŸŒท๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’šโฃ๐Ÿ’•๐ŸŒบ๐Ÿ’– #kelantan #kulinerkelantan #tanahmerah #amboanokkelantan #shelloutkelantan #shellouttanahmerah #dimsumkelantan #dimsumtanahmerah #tmkantin

Wahhhhhhhh
Makcik x zabarrrrrrrrr....
Xleh tggu gmbr photographer pro ... makcik nak hapload!!!!!!camera makcik pun makcik laaaaaaaa

Kesayangan makcik semua bakal menikmati hidangan STEAMBOAT di KANTIN makcik tidak lama lagi ... Maafkan gambar amatur makcik sbb makcik kurang sabar .... #kelantan #kelate #jalanjalancarimakan #kulinerkelantan #dimsumkelantan #shellouttanahmerah #shelloutkelantan #steamboatkelantan #steamboattanahmerah #tmkantin

Happy New Year 2017!!!!
May we have an auspicious year ahead ... ameenn

Nntikan kemunculan kami untuk sarapan pagi dan makan tengahari
#kelantan #kelantanpeople #kulinerkelantan #shelloutkelantan #shellouttanahmerah #dimsumkelantan #dimsumkelantan #steamboatkelantan #steamboattanahmerah #tanahmerah #amboanokkelate

Kepada warga Tanah Merah..anda juga boleh dapatkan kopi kami di cafe @tm_kantin @tm_kantin @tm_kantin .
.
.
.
@Regrann from @tm_kantin - Makcik doakan adik2 dan semua calon SPM 2016 agar berjaya dalam SPM yg bakal tiba nnti.

Makcik loves you all dear 2016 SPM Candidates!!!๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒป๐ŸŒผโš˜๐ŸŒท๐Ÿ’ฎ๐ŸŒบ #kelantan #kelate #tanahmerah #tanahmerahkelantan #shelloutkelate #shellouttanahmeroh #dimsumkelantan #dimsumtanahmerah #tmkantin #kulinerkelantan #jalanjalancarimakan #Regrann

Choc lovers out there!!! Mari la kantin makcik arini,sbb ada chocolate indulgence & brownies!! Brownies make nge vanilla ice cream ..omg .. heaven!!! Makcik jemput mari make deh belako ๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒทโš˜ #kelantan #kelate #amboanokkelate #tanahmerah #tanohmeroh #shelloutkelate #dimsumkelantan #tmkantin

Bismillahirrahmanirrahim
Reupload โ—

Alhamdulillah . rezeki itu daripada Allah ๐Ÿ™

terima kasih kepada customer dimsum mishu cawangan pasir mas, kelantan yang tak putus putus untuk menyokong perniagaan saya . diharapkan anda semua berpuas hati . in sha Allah โค

#alhamdulillah #rezeki #rezekiallah #sabar #dimsumkelantan #dimsumhalal #dimsumhalal #dimsum #happy #food #foodhunter #feedback #foodporn #foodkelantan #kelantan #pasirmas #foodheaven #gomokelategomo #gkg #cadanganmakan #foodlover

MOST RECENT

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

Alhamdulillah untuk rezeki yang telah Kau limpahkan ๐Ÿ™‡

terima kasih yg tak terhingga kerana terus menyokong bisnes dimsum nie . diharap anda semua berpuas hati ๐Ÿ‘ ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘ Dim Sum Mishu 100% buatan bumiputra dan pastinya dijamin halal โœ‹

#foodkelantan #food #dimsum #dimsumhalal #dimsumkelantan #alhamdulillah #feedback #foodhunter #halal #rezeki #nikmat #cadanganmakan #kelantan #pasirmas #foodlover #marimakan #pakatsupport #anakmuda #anakmudakelantan #ayuh #selamatmalam #open #opentoday #jjcm #jjcmkelantan

JOM BERDIMSUM

boleh singgah ke Warisan Char Kue Teow Kg Kasar Pasir Mas .
kedai masih beroperasi seperti biasa . rugi tau tak cuba ๐Ÿ˜œ

waktu operasi : 7pm - 12am

#dimsumkelantan #dimsumhalal #dimsum #pasirmas #kotabharu #ketereh #kelantan #halal #bumiputera #sedap #murah #berbaloi #sedapsengoti #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkelantan #cadanganmakan #gkg #alhamdulillah #rezeki #rezekiAllah #anakmudakelantan #berniaga #pakatsupport #sohoweh #halaldimsum #cutisekolah #balikkampung

JOM BER COD DIMSUM

Esok ada cod di sekitar kok lanas , ketereh, melor , pasir mas dan kawasan sekitar . ๐Ÿ™Œ

kepada anda yang berdekatan pasir mas boleh singgah ke Warisan Char Kue Teow Kg Kasar Pasir Mas .
kedai masih beroperasi seperti biasa . rugi tau tak cuba ๐Ÿ˜œ

waktu operasi : 7pm - 12am

#dimsumkelantan #dimsumhalal #dimsum #pasirmas #kotabharu #ketereh #kelantan #halal #bumiputera #sedap #murah #sedapsengoti #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkelantan #cadanganmakan #alhamdulillah #rezeki #rezekiAllah #anakmudakelantan #berniaga #pakatsupport #sohoweh #halaldimsum #cutisekolah #codpasirmas #codketereh #codkoklanas #codmelor #codmakanan

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

Bismillahirrahmanirrahim .

Assalamualaikum dan selamat petang .
In sha Allah diberi kesempatan untuk gerai dimsum mishu beroperasi seperti biasa pada hari nie ๐Ÿ™

Kedai dah nak start operasi nie . ape tunggu lagi . jom merase bawak geng reramai sekali ๐Ÿƒ
Jom pakat maghi raso belako deh ๐Ÿ˜˜

#alhamdulillah #rezeki #rezekiallah #dimsum #dimsummishu #dimsumhalal #foodkelantan #food #foodporn #foodhunter #foodlover #hunter #kelantan #pasirmas #open #gomokelategomo #gkg #open #sedap #murah #halal #cadanganmakan #pakatrasobelako #dimsumkelantan #hargamurah #anakmudakelantan #anakmuda

Nie salah satu cara nak sediakan frozen dimsum iaitu kukus/steamโ™จโ™จโ™จ .Selain kukus,frozen dimsum juga boleh digoreng.Bergantung kepada selera masing-masing...๐Ÿ˜†๐Ÿ˜™๐Ÿ˜‹ .
"Enjoy your dimsum in your own way"
.
Sesape yg nak beli,,boleh la wasap sis 014-5286627๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ .
#dimsum#dimsummalaysia#dimsumkelantan#halalfood#halalfoodmalaysia#halalfoodkelantan#muslimproduct#dimsummurah#agentkelantan#deliciousfood#frozenfood#frozenfoodmalaysia#frozenfoodkelantan#sismakansisjual

JOM BERDIMSUM

di atas permintaan ramai, gerai dimsum mishu akan beroperasi seperti biasa pada malam ini ๐Ÿ™Œ

kepada anda yang berdekatan pasir mas boleh singgah ke Warisan Char Kue Teow Kg Kasar Pasir Mas .
kedai masih beroperasi seperti biasa . rugi tau tak cuba ๐Ÿ˜œ

waktu operasi : 7pm - 12am

#dimsumkelantan #dimsumhalal #dimsum #pasirmas #kotabharu #ketereh #kelantan #halal #bumiputera #sedap #murah #berbaloi #sedapsengoti #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkelantan #cadanganmakan #gkg #alhamdulillah #rezeki #rezekiAllah #anakmudakelantan #berniaga #pakatsupport #sohoweh #halaldimsum

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum ๐Ÿ™‡ ๐Ÿ‘†

ANTARA MENU DIMSUM MISHU :
Untuk warga tumpat, Pasir Mas dan kawasan sekitar yg ingin merasai kelazatan dan keaslian Dim Sum sebenar boleh la berkunjung ke cawangan ke dua kami yg terletak di warisan char kue teow , kg Kasar, Pasir Mas kelantan. ๐Ÿ‘‡

waktu operasi : isnin - sabtu
( tutup : ahad )
7.00 malam - 12.00 malam
untuk sesiapa yang nak kukus balik kat umah pon boleh . boleh ber 'COD' dengan owner ๐Ÿ™Œ

jom pakat ghase belake ๐Ÿ˜œ

#dimsumkelantan #halal #bumiputra #foodkelantan #foodlover #foodporn #jjcmkelantan #jjcm #dimsumhalal #dimsum #sedap #murah #foodhunter #cod #cadanganmakan #pasirmas #ketereh #kotabharu #kelantan #pakatsupport #melayu #anakmuda #gkg #menu #beef #chicken #sohoweh #makananhalal #sedapsengoti #cod #frozen

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum ๐Ÿ™‡ ๐Ÿ‘†

ANTARA MENU DIMSUM MISHU :
Untuk warga tumpat, Pasir Mas dan kawasan sekitar yg ingin merasai kelazatan dan keaslian Dim Sum sebenar boleh la berkunjung ke cawangan ke dua kami yg terletak di warisan char kue teow , kg Kasar, Pasir Mas kelantan. ๐Ÿ‘‡

waktu operasi : isnin - sabtu
( tutup : ahad )
7.00 malam - 12.00 malam
untuk sesiapa yang nak kukus balik kat umah pon boleh . boleh ber 'COD' dengan owner ๐Ÿ™Œ

jom pakat ghase belake ๐Ÿ˜œ

#dimsumkelantan #halal #bumiputra #foodkelantan #foodlover #foodporn #jjcmkelantan #jjcm #dimsumhalal #dimsum #sedap #murah #foodhunter #cod #cadanganmakan #pasirmas #ketereh #kotabharu #kelantan #pakatsupport #melayu #anakmuda #gkg #menu #beef #chicken #sohoweh #makananhalal #sedapsengoti #cod #frozen

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum ๐Ÿ™‡ ๐Ÿ‘†

ANTARA MENU DIMSUM MISHU :
Untuk warga tumpat, Pasir Mas dan kawasan sekitar yg ingin merasai kelazatan dan keaslian Dim Sum sebenar boleh la berkunjung ke cawangan ke dua kami yg terletak di warisan char kue teow , kg Kasar, Pasir Mas kelantan. ๐Ÿ‘‡

waktu operasi : isnin - sabtu
( tutup : ahad )
7.00 malam - 12.00 malam
untuk sesiapa yang nak kukus balik kat umah pon boleh . boleh ber 'COD' dengan owner ๐Ÿ™Œ

jom pakat ghase belake ๐Ÿ˜œ

#dimsumkelantan #halal #bumiputra #foodkelantan #foodlover #foodporn #jjcmkelantan #jjcm #dimsumhalal #dimsum #sedap #murah #foodhunter #cod #cadanganmakan #pasirmas #ketereh #kotabharu #kelantan #pakatsupport #melayu #anakmuda #gkg #menu #beef #chicken #sohoweh #makananhalal #sedapsengoti #cod #frozen

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum ๐Ÿ™‡ ๐Ÿ‘†

ANTARA MENU DIMSUM MISHU :
Untuk warga tumpat, Pasir Mas dan kawasan sekitar yg ingin merasai kelazatan dan keaslian Dim Sum sebenar boleh la berkunjung ke cawangan ke dua kami yg terletak di warisan char kue teow , kg Kasar, Pasir Mas kelantan. ๐Ÿ‘‡

waktu operasi : isnin - sabtu
( tutup : ahad )
7.00 malam - 12.00 malam
untuk sesiapa yang nak kukus balik kat umah pon boleh . boleh ber 'COD' dengan owner ๐Ÿ™Œ

jom pakat ghase belake ๐Ÿ˜œ

#dimsumkelantan #halal #bumiputra #foodkelantan #foodlover #foodporn #jjcmkelantan #jjcm #dimsumhalal #dimsum #sedap #murah #foodhunter #cod #cadanganmakan #pasirmas #ketereh #kotabharu #kelantan #pakatsupport #melayu #anakmuda #gkg #menu #beef #chicken #sohoweh #makananhalal #sedapsengoti #cod #frozen

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum ๐Ÿ™‡ ๐Ÿ‘†

ANTARA MENU DIMSUM MISHU :
Untuk warga tumpat, Pasir Mas dan kawasan sekitar yg ingin merasai kelazatan dan keaslian Dim Sum sebenar boleh la berkunjung ke cawangan ke dua kami yg terletak di warisan char kue teow , kg Kasar, Pasir Mas kelantan. ๐Ÿ‘‡

waktu operasi : isnin - sabtu
( tutup : ahad )
7.00 malam - 12.00 malam
untuk sesiapa yang nak kukus balik kat umah pon boleh . boleh ber 'COD' dengan owner ๐Ÿ™Œ

jom pakat ghase belake ๐Ÿ˜œ

#dimsumkelantan #halal #bumiputra #foodkelantan #foodlover #foodporn #jjcmkelantan #jjcm #dimsumhalal #dimsum #sedap #murah #foodhunter #cod #cadanganmakan #pasirmas #ketereh #kotabharu #kelantan #pakatsupport #melayu #anakmuda #gkg #menu #beef #chicken #sohoweh #makananhalal #sedapsengoti #cod #frozen

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum ๐Ÿ™‡ ๐Ÿ‘†

ANTARA MENU DIMSUM MISHU :
Untuk warga tumpat, Pasir Mas dan kawasan sekitar yg ingin merasai kelazatan dan keaslian Dim Sum sebenar boleh la berkunjung ke cawangan ke dua kami yg terletak di warisan char kue teow , kg Kasar, Pasir Mas kelantan. ๐Ÿ‘‡

waktu operasi : isnin - sabtu
( tutup : ahad )
7.00 malam - 12.00 malam
untuk sesiapa yang nak kukus balik kat umah pon boleh . boleh ber 'COD' dengan owner ๐Ÿ™Œ

jom pakat ghase belake ๐Ÿ˜œ

#dimsumkelantan #halal #bumiputra #foodkelantan #foodlover #foodporn #jjcmkelantan #jjcm #dimsumhalal #dimsum #sedap #murah #foodhunter #cod #cadanganmakan #pasirmas #ketereh #kotabharu #kelantan #pakatsupport #melayu #anakmuda #gkg #menu #beef #chicken #sohoweh #makananhalal #sedapsengoti #cod #frozen

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum ๐Ÿ™‡ ๐Ÿ‘†

ANTARA MENU DIMSUM MISHU :
Untuk warga tumpat, Pasir Mas dan kawasan sekitar yg ingin merasai kelazatan dan keaslian Dim Sum sebenar boleh la berkunjung ke cawangan ke dua kami yg terletak di warisan char kue teow , kg Kasar, Pasir Mas kelantan. ๐Ÿ‘‡

waktu operasi : isnin - sabtu
( tutup : ahad )
7.00 malam - 12.00 malam
untuk sesiapa yang nak kukus balik kat umah pon boleh . boleh ber 'COD' dengan owner ๐Ÿ™Œ

jom pakat ghase belake ๐Ÿ˜œ

#dimsumkelantan #halal #bumiputra #foodkelantan #foodlover #foodporn #jjcmkelantan #jjcm #dimsumhalal #dimsum #sedap #murah #foodhunter #cod #cadanganmakan #pasirmas #ketereh #kotabharu #kelantan #pakatsupport #melayu #anakmuda #gkg #menu #beef #chicken #sohoweh #makananhalal #sedapsengoti #cod #frozen

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum ๐Ÿ™‡ ๐Ÿ‘†

ANTARA MENU DIMSUM MISHU :
Untuk warga tumpat, Pasir Mas dan kawasan sekitar yg ingin merasai kelazatan dan keaslian Dim Sum sebenar boleh la berkunjung ke cawangan ke dua kami yg terletak di warisan char kue teow , kg Kasar, Pasir Mas kelantan. ๐Ÿ‘‡

waktu operasi : isnin - sabtu
( tutup : ahad )
7.00 malam - 12.00 malam
untuk sesiapa yang nak kukus balik kat umah pon boleh . boleh ber 'COD' dengan owner ๐Ÿ™Œ

jom pakat ghase belake ๐Ÿ˜œ

#dimsumkelantan #halal #bumiputra #foodkelantan #foodlover #foodporn #jjcmkelantan #jjcm #dimsumhalal #dimsum #sedap #murah #foodhunter #cod #cadanganmakan #pasirmas #ketereh #kotabharu #kelantan #pakatsupport #melayu #anakmuda #gkg #menu #beef #chicken #sohoweh #makananhalal #sedapsengoti #cod #frozen

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum ๐Ÿ™‡ ๐Ÿ‘†

ANTARA MENU DIMSUM MISHU :
Untuk warga tumpat, Pasir Mas dan kawasan sekitar yg ingin merasai kelazatan dan keaslian Dim Sum sebenar boleh la berkunjung ke cawangan ke dua kami yg terletak di warisan char kue teow , kg Kasar, Pasir Mas kelantan. ๐Ÿ‘‡

waktu operasi : isnin - sabtu
( tutup : ahad )
7.00 malam - 12.00 malam
untuk sesiapa yang nak kukus balik kat umah pon boleh . boleh ber 'COD' dengan owner ๐Ÿ™Œ

jom pakat ghase belake ๐Ÿ˜œ

#dimsumkelantan #halal #bumiputra #foodkelantan #foodlover #foodporn #jjcmkelantan #jjcm #dimsumhalal #dimsum #sedap #murah #foodhunter #cod #cadanganmakan #pasirmas #ketereh #kotabharu #kelantan #pakatsupport #melayu #anakmuda #gkg #menu #beef #chicken #sohoweh #makananhalal #sedapsengoti #cod #frozen

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum ๐Ÿ™‡ ๐Ÿ‘†

ANTARA MENU DIMSUM MISHU :
Untuk warga tumpat, Pasir Mas dan kawasan sekitar yg ingin merasai kelazatan dan keaslian Dim Sum sebenar boleh la berkunjung ke cawangan ke dua kami yg terletak di warisan char kue teow , kg Kasar, Pasir Mas kelantan. ๐Ÿ‘‡

waktu operasi : isnin - sabtu
( tutup : ahad )
7.00 malam - 12.00 malam
untuk sesiapa yang nak kukus balik kat umah pon boleh . boleh ber 'COD' dengan owner ๐Ÿ™Œ

jom pakat ghase belake ๐Ÿ˜œ

#dimsumkelantan #halal #bumiputra #foodkelantan #foodlover #foodporn #jjcmkelantan #jjcm #dimsumhalal #dimsum #sedap #murah #foodhunter #cod #cadanganmakan #pasirmas #ketereh #kotabharu #kelantan #pakatsupport #melayu #anakmuda #gkg #menu #beef #chicken #sohoweh #makananhalal #sedapsengoti #cod #frozen

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum ๐Ÿ™‡ ๐Ÿ‘†

ANTARA MENU DIMSUM MISHU :
Untuk warga tumpat, Pasir Mas dan kawasan sekitar yg ingin merasai kelazatan dan keaslian Dim Sum sebenar boleh la berkunjung ke cawangan ke dua kami yg terletak di warisan char kue teow , kg Kasar, Pasir Mas kelantan. ๐Ÿ‘‡

waktu operasi : isnin - sabtu
( tutup : ahad )
7.00 malam - 12.00 malam
untuk sesiapa yang nak kukus balik kat umah pon boleh . boleh ber 'COD' dengan owner ๐Ÿ™Œ

jom pakat ghase belake ๐Ÿ˜œ

#dimsumkelantan #halal #bumiputra #foodkelantan #foodlover #foodporn #jjcmkelantan #jjcm #dimsumhalal #dimsum #sedap #murah #foodhunter #cod #cadanganmakan #pasirmas #ketereh #kotabharu #kelantan #pakatsupport #melayu #anakmuda #gkg #menu #beef #chicken #sohoweh #makananhalal #sedapsengoti #cod #frozen

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum ๐Ÿ™‡ ๐Ÿ‘†

ANTARA MENU DIMSUM MISHU :
Untuk warga tumpat, Pasir Mas dan kawasan sekitar yg ingin merasai kelazatan dan keaslian Dim Sum sebenar boleh la berkunjung ke cawangan ke dua kami yg terletak di warisan char kue teow , kg Kasar, Pasir Mas kelantan. ๐Ÿ‘‡

waktu operasi : isnin - sabtu
( tutup : ahad )
7.00 malam - 12.00 malam
untuk sesiapa yang nak kukus balik kat umah pon boleh . boleh ber 'COD' dengan owner ๐Ÿ™Œ

jom pakat ghase belake ๐Ÿ˜œ

#dimsumkelantan #halal #bumiputra #foodkelantan #foodlover #foodporn #jjcmkelantan #jjcm #dimsumhalal #dimsum #sedap #murah #foodhunter #cod #cadanganmakan #pasirmas #ketereh #kotabharu #kelantan #pakatsupport #melayu #anakmuda #gkg #menu #beef #chicken #sohoweh #makananhalal #sedapsengoti #cod #frozen

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum ๐Ÿ™‡ ๐Ÿ‘†

ANTARA MENU DIMSUM MISHU :
Untuk warga tumpat, Pasir Mas dan kawasan sekitar yg ingin merasai kelazatan dan keaslian Dim Sum sebenar boleh la berkunjung ke cawangan ke dua kami yg terletak di warisan char kue teow , kg Kasar, Pasir Mas kelantan. ๐Ÿ‘‡

waktu operasi : isnin - sabtu
( tutup : ahad )
7.00 malam - 12.00 malam
untuk sesiapa yang nak kukus balik kat umah pon boleh . boleh ber 'COD' dengan owner ๐Ÿ™Œ

jom pakat ghase belake ๐Ÿ˜œ

#dimsumkelantan #halal #bumiputra #foodkelantan #foodlover #foodporn #jjcmkelantan #jjcm #dimsumhalal #dimsum #sedap #murah #foodhunter #cod #cadanganmakan #pasirmas #ketereh #kotabharu #kelantan #pakatsupport #melayu #anakmuda #gkg #menu #beef #chicken #sohoweh #makananhalal #sedapsengoti #cod #frozen

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags