[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dimsumkelantan

138 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum pada semua kesayangan makcik .... Semua sihat?makcik harap semuanya okay .. makcik & crew sgt2 okay selepas berehat seharian semalam.

Jom jumpa crew makcik harini di KANTIN.

Macam biasa ... gambar BUKAN ihsan dari pakcik google ya ... meet our signature CHEEZY MEATBALL .. so cheesy & so yummy!! Makcik jemput semua datang KANTIN ya..
Makcik tunggu & makcik loves you all!!!!๐ŸŒบ๐Ÿ’–๐Ÿ’•โฃ๐Ÿ’๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’—๐Ÿ’Ÿ๐ŸŒน๐ŸŒท๐ŸŒทโš˜๐ŸŒธ๐Ÿ’๐Ÿต๐ŸŒผ Operation hours : 3.30pm - 12am

#kelantan #kulinerkelantan #kelate #tanahmerah #tanohmerah #amboanokkelate #shelloutkelantan #dimsumkelantan #tmkantin

Kepada warga Tanah Merah..anda juga boleh dapatkan kopi kami di cafe @tm_kantin @tm_kantin @tm_kantin .
.
.
.
@Regrann from @tm_kantin - Makcik doakan adik2 dan semua calon SPM 2016 agar berjaya dalam SPM yg bakal tiba nnti.

Makcik loves you all dear 2016 SPM Candidates!!!๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒป๐ŸŒผโš˜๐ŸŒท๐Ÿ’ฎ๐ŸŒบ #kelantan #kelate #tanahmerah #tanahmerahkelantan #shelloutkelate #shellouttanahmeroh #dimsumkelantan #dimsumtanahmerah #tmkantin #kulinerkelantan #jalanjalancarimakan #Regrann

Wahhhhhhhh
Makcik x zabarrrrrrrrr....
Xleh tggu gmbr photographer pro ... makcik nak hapload!!!!!!camera makcik pun makcik laaaaaaaa

Kesayangan makcik semua bakal menikmati hidangan STEAMBOAT di KANTIN makcik tidak lama lagi ... Maafkan gambar amatur makcik sbb makcik kurang sabar .... #kelantan #kelate #jalanjalancarimakan #kulinerkelantan #dimsumkelantan #shellouttanahmerah #shelloutkelantan #steamboatkelantan #steamboattanahmerah #tmkantin

Assalamualaikum kesayangan makcik!! Bosan nak makan apa ptg ni atau pening fikirkan dinner malam ni?

Introducing ; KANTIN TOWER BURGER!!!!! jom dapatkan di TM KANTIN makcik ya.

Makcik loves you all!!!๐Ÿ’—๐Ÿ’˜๐Ÿ’ž๐Ÿ’โค๐Ÿ’™๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐ŸŒบ๐Ÿ’Ÿ๐ŸŒผ๐Ÿƒ๐Ÿ€๐ŸŒป #kelantan #kulinerkelantan #dutakelantan #tanahmerah #shellouttanahmerah #shelloutkelantan #dimsumtanahmerah #dimsumkelantan #steamboattanahmerah #steamboatkelantan #tmkantin

Hi kesayangan makcik!!!! Masih dalam mood tahun baru??hadiah tahun baru makcik adalah ubat-ubatan yang pelbagai .. awesome kan??? Late lunch for Makcik means late for my medication..or should i say early dinner instead?? GRILLED CHICKEN BUTTERMILK with coleslaw & potato wedges by the side + BAO BAO TEA (Chinese Herbal Tea) + air suam + PILES of medicines ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท Jom dinner kat KANTIN makcik malam ni ... #kelantan #kulinerkelantan #shelloutkelantan #shellouttanahmerah #dimsumkelantan #dimsumtanahmerah #steamboatkelantan #steamboattanahmerah

Choc lovers out there!!! Mari la kantin makcik arini,sbb ada chocolate indulgence & brownies!! Brownies make nge vanilla ice cream ..omg .. heaven!!! Makcik jemput mari make deh belako ๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’ฎ๐Ÿต๐ŸŒน๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒทโš˜ #kelantan #kelate #amboanokkelate #tanahmerah #tanohmeroh #shelloutkelate #dimsumkelantan #tmkantin

Bismillah

Hujan hujan ni perut cepat lapar . masok dimsum mishu frozen nie haa kenyang terusss . alhamdulillah hehe

Pssstt . kalau nak cod dimsum frozen , whatsapp no di bio tu deh โ˜Ž

Kedai buko seperti biasa malam ni . jemput singgah deh ๐Ÿ˜˜

#assalamualaikum #dimsummishu #dimsumkelantan #dimsum #dimsumhalal #halalfood #cod #frozen

Salam semua kesayangan makcik!!!! Agak2 la .. kalu makcik letak air2 gini di KANTIN,puok2 demo nok minum ko dok?

Makcik bukan coffee lover ... tapi makcik suka bau coffee yg di grind & brewed in-house!!!fell in love with the aroma .... Doakan semua perancangan makcik berjaya!!!! Makcik loves you all!!!๐ŸŒผ๐Ÿต๐Ÿ’๐ŸŒธโš˜๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’Ÿ๐ŸŒน๐ŸŒท๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’๐Ÿ’šโฃ๐Ÿ’•๐ŸŒบ๐Ÿ’– #kelantan #kulinerkelantan #tanahmerah #amboanokkelantan #shelloutkelantan #shellouttanahmerah #dimsumkelantan #dimsumtanahmerah #tmkantin

Bismillah

Hujan hujan ni perut cepat lapar .

Pssstt . kalau nak cod dimsum frozen , whatsapp no di bio tu deh โ˜Ž

Kedai buko seperti biasa malam ni . jemput singgah deh ๐Ÿ˜˜

#assalamualaikum #dimsummishu #dimsumkelantan #dimsum #dimsumhalal #halalfood #cod #frozen

MOST RECENT

Bismillah

Hujan hujan ni perut cepat lapar .

Pssstt . kalau nak cod dimsum frozen , whatsapp no di bio tu deh โ˜Ž

Kedai buko seperti biasa malam ni . jemput singgah deh ๐Ÿ˜˜

#assalamualaikum #dimsummishu #dimsumkelantan #dimsum #dimsumhalal #halalfood #cod #frozen

Happy Fri-yeay igers. Hari ini kakak ada buat penghantaran ke Tumpat dan kawasan sekitar. Heboh kan pada saudara mara untuk order. .
#tumpat #kelantanbakers #kotabharu #kelantan #kotabharubakers #dimsumkelantan #dimsumkotabharu #halaldimsum

Bismillah

Hujan hujan ni perut cepat lapar . masok dimsum mishu frozen nie haa kenyang terusss . alhamdulillah hehe

Pssstt . kalau nak cod dimsum frozen , whatsapp no di bio tu deh โ˜Ž

Kedai buko seperti biasa malam ni . jemput singgah deh ๐Ÿ˜˜

#assalamualaikum #dimsummishu #dimsumkelantan #dimsum #dimsumhalal #halalfood #cod #frozen

TERPANASSSS DI PASIR MAS, KELANTAN PASTI BUAT ANDA TERLIUR !
-------------------------++++++++++++++++++------------------------
DIADAPTASI DARI KISAH BENAR. KISAH LAKI BINI
bini : abe, semale timoh g make dim sum , sedap be. doh la hargo muroh, susoh dh nk cari.
laki : jolo ko? mano keda dio?
bini : hoo sungoh... Alah ko kg kasar be, dim sum mishu nmo keda dio.
laki : aloh... pelik nyo namo pn..
bini : hoo la , mugo tokey minat crito jepun tu gak..
laki : yak crito jepun, maria ozawa ko?
bini : galok tok laki aku pn (bulih ngutir ) . dop la, katun jepun abe weh..
laki : hahaha .. gura jah ( muko takut bini ), halal ko dim sum situ.?
bini : halal be, mugo tokey dio wat sdiri.Melayu, ank kelate, dengar kato bekas chef hotel.
laki : hoo .. nanti kito g make deh.. bwk ank2 skali, baru sedap make ramai-ramai
bini : ok abe, saye abe.. mmuahhh
laki : eeee, geli weh..... (bersambung )
.
" Terbaik sangat.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ sbb bapa kali doh beli walaupon x pernah smpai lagi kat kedai p.mas nuh.. Selalunya cod jah.. Cod melor jah sokmo2 ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ " gee - Melor, Kelantan
" mmg sedap klu beli sikit2 gak tok ckup ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘ " zalinawati - Pasir Mas, Kelantan
" Menyesal beli, sedap sngt.. ๐Ÿ˜… " Fadhil - Terengganu
.
Haa ! Testimoni customer dimsum . oopsss ! Lupa ! Dimsum Mishu ada buat COD tau ! Boleh je CoD kt mana mana . whatsapp untuk keterangan lanjut โค
.
WARISAN CHAR KUEY TEOW,
Kg Kasar 17000 Pasir Mas, Kelantan.
Call/WhatsApp/SMS
โ˜Ž 014-5309103
โ˜Ž http://www.wasap.my/60145309103
ISNIN - SABTU (AHAD TUTUP)
6.30ptg - 12.15mlm

#alhamdulillah #rezeki #rezekiallah #open #opentoday #dimsum #dimsumhalal #dimsumkelantan #food #foodporn #foodhunter #foodkelantan #kelantan #pasirmas #sedap #murah #sedapsengoti #gomokelategomo #gkg #cadanganmakan

stok dim sum siap sedia untuk diagihkan kpd ejen kami... terima kasih atas sokongan anda
.
TERBARU TERPANASSSS DI PASIR MAS, KELANTAN PASTI BUAT ANDA TERLIUR !
-------------------------++++++++++++++++++------------------------
DIADAPTASI DARI KISAH BENAR. KISAH LAKI BINI
bini : abe, semale timoh g make dim sum , sedap be. doh la hargo muroh, susoh dh nk cari.
laki : jolo ko? mano keda dio?
bini : hoo sungoh... Alah ko kg kasar be, dim sum mishu nmo keda dio.
laki : aloh... pelik nyo namo pn..
bini : hoo la , mugo tokey minat crito jepun tu gak..
laki : yak crito jepun, maria ozawa ko?
bini : galok tok laki aku pn (bulih ngutir ) . dop la, katun jepun abe weh..
laki : hahaha .. gura jah ( muko takut bini ), halal ko dim sum situ.?
bini : halal be, mugo tokey dio wat sdiri.Melayu, ank kelate, dengar kato bekas chef hotel.
laki : hoo .. nanti kito g make deh.. bwk ank2 skali, baru sedap make ramai-ramai
bini : ok abe, saye abe.. mmuahhh
laki : eeee, geli weh..... (bersambung )
.
" Terbaik sangat.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ sbb bapa kali doh beli walaupon x pernah smpai lagi kat kedai p.mas nuh.. Selalunya cod jah.. Cod melor jah sokmo2 ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ " gee - Melor, Kelantan
" mmg sedap klu beli sikit2 gak tok ckup ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘ " zalinawati - Pasir Mas, Kelantan
" Menyesal beli, sedap sngt.. ๐Ÿ˜… " Fadhil - Terengganu
.
Haa ! Testimoni customer dimsum . oopsss ! Lupa ! Dimsum Mishu ada buat COD tau ! Boleh je CoD kt mana mana . whatsapp untuk keterangan lanjut โค
.
WARISAN CHAR KUEY TEOW,
Kg Kasar 17000 Pasir Mas, Kelantan.
Call/WhatsApp/SMS
โ˜Ž 014-5309103
โ˜Ž http://www.wasap.my/60145309103
ISNIN - SABTU (AHAD TUTUP)
6.30ptg - 12.15mlm

#alhamdulillah #rezeki #rezekiallah #open #opentoday #dimsum #dimsumhalal #dimsumkelantan #food #foodporn #foodhunter #foodkelantan #kelantan #pasirmas #sedap #murah #sedapsengoti #gomokelategomo #gkg #cadanganmakan #sohoweh #igkelantan #makanankelantan #jjcm #jjcmkelantan

JOM BERDIMSUM

di atas permintaan ramai, gerai dimsum mishu akan beroperasi seperti biasa pada malam ini ๐Ÿ™Œ

kepada anda yang berdekatan pasir mas boleh singgah ke Warisan Char Kue Teow Kg Kasar Pasir Mas .
kedai masih beroperasi seperti biasa . rugi tau tak cuba ๐Ÿ˜œ

waktu operasi : 7pm - 12am

#dimsumkelantan #dimsumhalal #dimsum #pasirmas #kotabharu #ketereh #kelantan #halal #bumiputera #sedap #murah #berbaloi #sedapsengoti #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkelantan #cadanganmakan #gkg #alhamdulillah #rezeki #rezekiAllah #anakmudakelantan #berniaga #pakatsupport #sohoweh #halaldimsum

JOM BER COD DIMSUM

Esok ada cod di sekitar kok lanas , ketereh, melor , pasir mas dan kawasan sekitar . ๐Ÿ™Œ

Untuk sebarang order dan pertanyaan . sila klik di link tersebut . tak perlu save number ! Senang kerja hehe ๐Ÿ˜˜

waktu operasi : 7pm - 12am

#dimsumkelantan #dimsumhalal #dimsum #pasirmas #kotabharu #ketereh #kelantan #halal #bumiputera #sedap #murah #sedapsengoti #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkelantan #cadanganmakan #alhamdulillah #rezeki #rezekiAllah #anakmudakelantan #berniaga #pakatsupport #sohoweh #halaldimsum #cutisekolah #codpasirmas #codketereh #codkoklanas #codmelor #codmakanan

JOM BER COD DIMSUM

Esok ada cod di sekitar kok lanas , ketereh, melor , pasir mas dan kawasan sekitar . ๐Ÿ™Œ

kepada anda yang berdekatan pasir mas boleh singgah ke Warisan Char Kue Teow Kg Kasar Pasir Mas .
kedai masih beroperasi seperti biasa . rugi tau tak cuba ๐Ÿ˜œ

waktu operasi : 7pm - 12am

#dimsumkelantan #dimsumhalal #dimsum #pasirmas #kotabharu #ketereh #kelantan #halal #bumiputera #sedap #murah #sedapsengoti #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkelantan #cadanganmakan #alhamdulillah #rezeki #rezekiAllah #anakmudakelantan #berniaga #pakatsupport #sohoweh #halaldimsum #cutisekolah #codpasirmas #codketereh #codkoklanas #codmelor #codmakanan

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

Dimsum dari kami sentiasa menjaga KUALITI BAHAN dan menjaminkan kesedapan kepada anda ๐Ÿ’ช

terima kasih yg tak terhingga kerana terus menyokong bisnes dimsum nie . diharap anda semua berpuas hati ๐Ÿ‘

Dim Sum Mishu 100% buatan bumiputra dan pastinya dijamin halal โœ‹

#foodkelantan #food #dimsum #dimsumhalal #dimsumkelantan #alhamdulillah #feedback #foodhunter #halal #rezeki #nikmat #cadanganmakan #kelantan #pasirmas #foodlover #marimakan #pakatsupport #anakmuda #anakmudakelantan #ayuh #selamatmalam #open #opentoday #foodporn

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

Alhamdulillah untuk rezeki yang telah Kau limpahkan ๐Ÿ™‡

terima kasih yg tak terhingga kerana terus menyokong bisnes dimsum nie . diharap anda semua berpuas hati ๐Ÿ‘

kepada sesiapa yang rasa nak makan dimsum malam nie , boleh lagi datang singgah sekarang ok . kite tutup kedai sampai kosong stok dimsum ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘ Dim Sum Mishu 100% buatan bumiputra dan pastinya dijamin halal โœ‹

#foodkelantan #food #dimsum #dimsumhalal #dimsumkelantan #alhamdulillah #feedback #foodhunter #halal #rezeki #nikmat #cadanganmakan #kelantan #pasirmas #foodlover #marimakan #pakatsupport #anakmuda #anakmudakelantan #ayuh #selamatmalam #open #opentoday

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

Bismillahirrahmanirrahim .

Assalamualaikum dan selamat petang .
In sha Allah diberi kesempatan untuk gerai dimsum mishu beroperasi seperti biasa pada hari nie ๐Ÿ™

Kedai mula beroprasi jam 9mlm... jom merase bawak geng reramai sekali ๐Ÿƒ
Jom pakat maghi raso belako deh ๐Ÿ˜˜

#alhamdulillah #rezeki #rezekiallah #dimsum #dimsummishu #dimsumhalal #foodkelantan #food #foodporn #foodhunter #foodlover #hunter #kelantan #pasirmas #open #gomokelategomo #gkg #open #sedap #murah #halal #cadanganmakan #pakatrasobelako #dimsumkelantan #hargamurah #anakmudakelantan #anakmuda #pasirmas #salamramadhan

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

Alhamdulillah untuk rezeki yang telah Kau limpahkan ๐Ÿ™‡

terima kasih yg tak terhingga kerana terus menyokong bisnes dimsum nie . diharap anda semua berpuas hati ๐Ÿ‘ ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘ Dim Sum Mishu 100% buatan bumiputra dan pastinya dijamin halal โœ‹

#foodkelantan #food #dimsum #dimsumhalal #dimsumkelantan #alhamdulillah #feedback #foodhunter #halal #rezeki #nikmat #cadanganmakan #kelantan #pasirmas #foodlover #marimakan #pakatsupport #anakmuda #anakmudakelantan #ayuh #selamatmalam #open #opentoday #jjcm #jjcmkelantan

JOM BERDIMSUM

boleh singgah ke Warisan Char Kue Teow Kg Kasar Pasir Mas .
kedai masih beroperasi seperti biasa . rugi tau tak cuba ๐Ÿ˜œ

waktu operasi : 7pm - 12am

#dimsumkelantan #dimsumhalal #dimsum #pasirmas #kotabharu #ketereh #kelantan #halal #bumiputera #sedap #murah #berbaloi #sedapsengoti #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkelantan #cadanganmakan #gkg #alhamdulillah #rezeki #rezekiAllah #anakmudakelantan #berniaga #pakatsupport #sohoweh #halaldimsum #cutisekolah #balikkampung

JOM BER COD DIMSUM

Esok ada cod di sekitar kok lanas , ketereh, melor , pasir mas dan kawasan sekitar . ๐Ÿ™Œ

kepada anda yang berdekatan pasir mas boleh singgah ke Warisan Char Kue Teow Kg Kasar Pasir Mas .
kedai masih beroperasi seperti biasa . rugi tau tak cuba ๐Ÿ˜œ

waktu operasi : 7pm - 12am

#dimsumkelantan #dimsumhalal #dimsum #pasirmas #kotabharu #ketereh #kelantan #halal #bumiputera #sedap #murah #sedapsengoti #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkelantan #cadanganmakan #alhamdulillah #rezeki #rezekiAllah #anakmudakelantan #berniaga #pakatsupport #sohoweh #halaldimsum #cutisekolah #codpasirmas #codketereh #codkoklanas #codmelor #codmakanan

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

Bismillahirrahmanirrahim .

Assalamualaikum dan selamat petang .
In sha Allah diberi kesempatan untuk gerai dimsum mishu beroperasi seperti biasa pada hari nie ๐Ÿ™

Kedai dah nak start operasi nie . ape tunggu lagi . jom merase bawak geng reramai sekali ๐Ÿƒ
Jom pakat maghi raso belako deh ๐Ÿ˜˜

#alhamdulillah #rezeki #rezekiallah #dimsum #dimsummishu #dimsumhalal #foodkelantan #food #foodporn #foodhunter #foodlover #hunter #kelantan #pasirmas #open #gomokelategomo #gkg #open #sedap #murah #halal #cadanganmakan #pakatrasobelako #dimsumkelantan #hargamurah #anakmudakelantan #anakmuda

JOM BERDIMSUM

di atas permintaan ramai, gerai dimsum mishu akan beroperasi seperti biasa pada malam ini ๐Ÿ™Œ

kepada anda yang berdekatan pasir mas boleh singgah ke Warisan Char Kue Teow Kg Kasar Pasir Mas .
kedai masih beroperasi seperti biasa . rugi tau tak cuba ๐Ÿ˜œ

waktu operasi : 7pm - 12am

#dimsumkelantan #dimsumhalal #dimsum #pasirmas #kotabharu #ketereh #kelantan #halal #bumiputera #sedap #murah #berbaloi #sedapsengoti #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkelantan #cadanganmakan #gkg #alhamdulillah #rezeki #rezekiAllah #anakmudakelantan #berniaga #pakatsupport #sohoweh #halaldimsum #cutisekolah #balikkampung

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum ๐Ÿ™‡ ๐Ÿ‘†

ANTARA MENU DIMSUM MISHU :
Untuk warga tumpat, Pasir Mas dan kawasan sekitar yg ingin merasai kelazatan dan keaslian Dim Sum sebenar boleh la berkunjung ke cawangan ke dua kami yg terletak di warisan char kue teow , kg Kasar, Pasir Mas kelantan. ๐Ÿ‘‡

waktu operasi : isnin - sabtu
( tutup : ahad )
7.00 malam - 12.00 malam
untuk sesiapa yang nak kukus balik kat umah pon boleh . boleh ber 'COD' dengan owner ๐Ÿ™Œ

jom pakat ghase belake ๐Ÿ˜œ

#dimsumkelantan #halal #bumiputra #foodkelantan #foodlover #foodporn #jjcmkelantan #jjcm #dimsumhalal #dimsum #sedap #murah #foodhunter #cod #cadanganmakan #pasirmas #ketereh #kotabharu #kelantan #pakatsupport #melayu #anakmuda #gkg #menu #beef #chicken #sohoweh #makananhalal #sedapsengoti #cod #frozen

DIMSUM MISHU CAWANGAN PASIR MAS, KELANTAN ๐Ÿฑ

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum ๐Ÿ™‡ ๐Ÿ‘†

ANTARA MENU DIMSUM MISHU :
Untuk warga tumpat, Pasir Mas dan kawasan sekitar yg ingin merasai kelazatan dan keaslian Dim Sum sebenar boleh la berkunjung ke cawangan ke dua kami yg terletak di warisan char kue teow , kg Kasar, Pasir Mas kelantan. ๐Ÿ‘‡

waktu operasi : isnin - sabtu
( tutup : ahad )
7.00 malam - 12.00 malam
untuk sesiapa yang nak kukus balik kat umah pon boleh . boleh ber 'COD' dengan owner ๐Ÿ™Œ

jom pakat ghase belake ๐Ÿ˜œ

#dimsumkelantan #halal #bumiputra #foodkelantan #foodlover #foodporn #jjcmkelantan #jjcm #dimsumhalal #dimsum #sedap #murah #foodhunter #cod #cadanganmakan #pasirmas #ketereh #kotabharu #kelantan #pakatsupport #melayu #anakmuda #gkg #menu #beef #chicken #sohoweh #makananhalal #sedapsengoti #cod #frozen

Most Popular Instagram Hashtags