#diluluskankkm

19 posts

TOP POSTS

Inilah Skyline R35 yg kita nak bagi untuk top stokis kita nanti . Tapi kena jadi drosphip dulu tau . Kita nak 1000 org je .
.
.
Thanks u so much pada @mogamotors @aku_afendy sebab sudi bagi pinjam Skyline ni untuk shooting video pencarian dropship Perlashine® Kapsul Mutiara . Hihihi . Thanks u so much bang .
.
Nampak je saya ni bercuti ke hulu ke hilir tapi team bekerja tau . Be smart in business !

#diluluskankkm #perlaking #perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara

Best tak ?? Road to Skyline R35 ! Dengan jadi dropship je . Kami ajar smpai pandai . Tengok video ni kalau nk tahu info lanjut !
.
Whatsapp 013-6873787

#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #diluluskankkm #perlaking #dsiempire

Terima kasih kepada yg suruh saya pakai boot . Tapi , saya tak ada red wings atau dr martin . Saya cuma ada LV ni hihi .
#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #perlaking #dsiempire #diluluskankkm

Bintik2 kolesterol bawah mata dh hilang kata kakak ni . Happy bila dapat testimoni mcm ni drpd customer Perlashine .
.
.
Awk2 tu dh dapat BR1M mari la cuba sekotak suplemen ni . Diluluskan KKM ; MAL16040026TC ya . Whatsapp 013-2358717 untuk pembelian . Nanti staff akan jawab segala pertanyaan akak2 semua ya . Kita bantu akak selesaikan masalah akak .
#perlashinekapsulmutiara #diluluskankkm #dsiempire #kapsulmutiara #perlaking

Saya perlukan 10 org testimoni untuk produk baru ni .
.
.
Syarat :-
- ada masalah kulit kusam , gelap dan tona tak sekata
- ada masalah kedutan dan ingin awet muda
- ada masalah kulit seperti jerawat , jeragat dan parut serta kulit sensitif
- inginkan kulit cantik bak selebriti !
.
Komen "SAYA NAK PS" di bawah , tag 10 rakan . Dan Whatsapp kan ke no 013-2358717
Nama :
Alamat lengkap :
Email : .
.
Anda WAJIB bagi testimoni sebelum dan selepas ye jika anda 10 org yg terpilih !
#perlashinekapsulmutiara
#kapsulmutiara
#kapsulmutiaraselamatdigunakan
#diluluskankkm
#MAL16040026TC

Lelaki pun makan dan kulit glow berkilat pinkissh gituu . Penangan Perlashine . Hihi . .
.
Promosi beli sekotak PERCUMA sabun Babies Glow Skinworks . Whatsapp Elle 013-2358717 untuk belian .
#perlaking #diluluskankkm #perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #dsiempire

MOST RECENT

JERAGAT😱,KULIT KUSAM👻,KULIT KERING😰,JERAWAT😩,BEKAS JERAWAT BERKAWAH😨,LIANG PORI SEBATU NAMPAK😱😱😱 Hanya dengan RM130.00 masalah tu boleh selesai malah hasilnye jika KONSISTEN akan kebabommmm 😍😍😍😍 lawa.

Cuba dulu baru tahu, Qualiti dijamin 5 star, Harga dijamin 3 star..seriusly.... Meh k.pijah bantu uolls.RM130.00 untuk 2-3 bln tau.jimatttt

#wa0123756461 k.pijah
#pmkpijah
#teamros
#merawatsecaraselamat
#diluluskankkm
#diiktirafgmp

Alamak ! Ada orang cakap serbuk mutiara boleh akibatkan kemudaratan badan kalau makan ??
.
.
Eh tak lah ! Serbuk mutiara yg kami gunakan adalah esktrak , telah diproses , malah dihancurkan sehalusnya supaya mudah diserap tau ! Diuji kaji lagi di makmal .
.
.
Alah tu semua tak penting , sebab suplemen kami sendiri dah dibuktikan selamat oleh KKM ; MAL16040026TC
.
.
So tunggu apa lagi ?? Nak cantik mcm adik manis dekat bawah ni belilah Perlashine . Whatsapp 0182280974 untuk order tau !
#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #perlaking #dsiempire #diluluskankkm

KULIT DAN FASA UMUR .
.
Umur 20an :
Collagen & elastin semakin berkurangan termasuk kadar pertumbuhan cell semakin perlahan. .
.
Umur 30an :
Collagen berkurangan 1% setiap tahun & kedutan mula kelihatan. .
Umur 40an :
Kulit semakin nipis, jeragat mula kelihatan dan badan akan mula naik.
.
#perlashine #kapsulmutiara #serbukmutiaraasli #sebijiseharipundahbolehcantik #diluluskankkm #fenomenaserbukmutiara #dsiempire #kulitkusam #jeragat #jerawat #parutjerawat #parut #tonatidaksekata #awetmuda

Selamat lagi semua!!selamat bekerja

Ada yg nak selit order produk hebat hari ni?? Wasap cepat2...lambt kita tinggal... 0179353575

#Perlashine
#perlashinekapsulmutiara
#sebijiseharisudahcukupuntukcantik
#diluluskankkm
#emperorperlashine

Alamak ! Ada orang cakap serbuk mutiara boleh akibatkan kemudaratan badan kalau makan ??
.
.
Eh tak lah ! Serbuk mutiara yg kami gunakan adalah esktrak , telah diproses , malah dihancurkan sehalusnya supaya mudah diserap tau ! Diuji kaji lagi di makmal .
.
.
Alah tu semua tak penting , sebab suplemen kami sendiri dah dibuktikan selamat oleh KKM ; MAL16040026TC
.
.
So tunggu apa lagi ?? Nak cantik mcm adik manis dekat bawah ni belilah Perlashine . Heeeheee.. Whatsapp 0177103189 untuk order tau !
#perlashinekapsulmutiara
#kapsulmutiara
#dsiempire
#diluluskankkm

Produk #perlashine #kapsulmutiara tiada cikBab tau . Diiktiraf #Halal oleh #JAKIM . (MS 2424:2012 , 1045-11/2010) .
.
.
Bukan apa sebab sarung kapsul jenis bovine biasanya dibuat daripada gelatin haiwan mcm lembu . Jadi sgt2 perlu ada pengiktirafan Halal kalau kapsul2 jenis sarung ni .
.
.
Cuba cek produk anda . Kalau kapsul , ada Halal ?
.
.
#perlashinekapsulmutiara #dsiempire #perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #perlaking #perlashinebanting #agensahperlashine #perlashine #serbukmutiara #perlashineselangor #perlashinekualalumpur #perlashineshahalam #perlashinesetiawangsa #perlashineklang #promosiperlashine #perlashineserbukmutiara #bazarpaknil #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #kosmetikmurah #testimoniperlashine #gemagegarvaganza #promosiperlashine #terlajaklaris

Sapa kata perempuan je yg nak cantik? .
Sapa kata perempuan saja boleh melaram? .
Sapa kata Perlashine ni untuk prempuan saja? .
.
Haaaaa... ni kita bg korang tengok #testimoniperlashinepersona ni... #perlashinekapsulmutiara ni bukan untuk kaum hawa saja.. tapi juga untuk kaum adam hokay!😉
.
#sebijiseharipundahbolehcantik
.
Whatsapp : 0192705718 .
.
#serbukmutiaraasli #serbukmutiara #diluluskankkm #kapsulserbukmutiara

Collegan soap Nurraysa:
Salah satu silap kita dalam bab² kecantikan nie adalah KITA NAK CEPAT CANTIK
Bila nak cepat cantik mesti la cari produk yang cepat berkesan. Kalau boleh dalam masa 24 jam. Produk yang berkesan dengan cepat lah selalunya bahaya sebab mempunyai MERKURI atau HIDROKUINON .

Sedar tak sedar kulit dah nipis. Kulit jadi *kemerah-merahan dan gatal* kalau terkena cahaya matahari. 😱
Nak teruk lagi ? Dapat kanser kulit laa ..😱😱 Semua orang nak cantik. Nak kulit putih dan bersih . Tapi hati² la dalam memilih produk nie. Pilih yang bahannya SEMULAJADI . Biar lambat takpa. Bukan boleh lawa je malah kulit sihat lagi.😄 Nurraysa Collagen Soap ❌Chemical ❌Mercury ❌Hidrokuinon ❌Alcohol

Pm / Whatapps Bella www.wasap.my/6014-729845

#ProductMuslim100%
#DiluluskanKKM
#ProductSemulajadi
#GunakanTanpaWas2

Salah satu silap kita dalam bab² kecantikan nie adalah KITA NAK CEPAT CANTIK
Bila nak cepat cantik mesti la cari produk yang cepat berkesan. Kalau boleh dalam masa 24 jam. Produk yang berkesan dengan cepat lah selalunya bahaya sebab mempunyai MERKURI atau HIDROKUINON .

Sedar tak sedar kulit dah nipis. Kulit jadi *kemerah-merahan dan gatal* kalau terkena cahaya matahari. 😱
Nak teruk lagi ? Dapat kanser kulit laa ..😱😱 Semua orang nak cantik. Nak kulit putih dan bersih . Tapi hati² la dalam memilih produk nie. Pilih yang bahannya SEMULAJADI . Biar lambat takpa. Bukan boleh lawa je malah kulit sihat lagi.😄 Nurraysa Collagen Soap ❌Chemical ❌Mercury ❌Hidrokuinon ❌Alcohol

Pm / Whatapps Fatin www.wasap.my/601132469929

#ProductMuslim100%
#DiluluskanKKM
#ProductSemulajadi
#GunakanTanpaWas2

Good morning.. .
Jangan lupa sebelum sarapan, makan dulu 1 biji Perlashine.
.
Makan 1 biji sehari dengan cost cuma RM4 sehari untuk jadi cantik!
.
Mudahnya nak cantik!
.
Dapatkan pada harga promosi!
Whatsapp "PERLASHINE" ke 0192705718.
.
#perlashine #serbukmutiara #kapsulmutiara #halal #serbukmutiaraasli #perlashinekapsulmutiara #perlashinekapsulserbukmutiara #diluluskankkm #perlaking #kulitcantik #putihgebu #glowing #jerawat #jeragat #sebijiseharipundahbolehcantik #parutjerawat #kulitkusam

Ada yg tanya pasal fungsi . Ok baca ni dekat bawah . Fungsi PERLASHINE® Kapsul Mutiara :- • Pemutihan Kulit
Berfungsi untuk menyokong penghasilan Glutathione dalam badan dan mengawal penghasilan melanin yang berlebihan agar tona kulit menjadi lebih cerah dan putih kemerah-merahan

1. Meningkatkan kecerahan kulit wajah dan badan sehingga 5 tona lebih cerah
- Menggalakkan penghasilan Feomelanin, iaitu pigmen melanin yang merah-kekuningan, yang terdapat banyak pada orang berkulit cerah
2. Membuatkan kulit lebih berseri (glowing effect), bersinar dan menghasilkan kulit "crystal skin"
3. Menghasilkan kulit yang putih kemerah-merahan dan flawless
4. Menggebukan kulit dan melembapkan kulit wajah yang kering
.
Sekarang ada harga promo RM100 , whatsapp 017-9198420 . Stock promo terhad 200 unit sahaja .

#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #diluluskankkm #dsiempire#teamnenekcun

Alhamdulillah.. Ada Sijil Pengesahan HALAL oleh JAKIM untuk Perlashine Kapsul Mutiara . .
.
So.. uolls jangan risau tau.. sebab produk sgt2 diyakini selamat dan halal.
.
Ada promosi sekarang ni tau! Cuma RM120 sekotak (normal price: RM140).
.
Whatsapp : 0192705718.
.
#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #diluluskankkm

Alamak ! Ada orang cakap serbuk mutiara boleh akibatkan kemudaratan badan kalau makan ??
.
.
Eh tak lah ! Serbuk mutiara yg kami gunakan adalah esktrak , telah diproses , malah dihancurkan sehalusnya supaya mudah diserap tau ! Diuji kaji lagi di makmal .
.
.
Alah tu semua tak penting , sebab suplemen kami sendiri dah dibuktikan selamat oleh KKM ; MAL16040026TC
.
.
So tunggu apa lagi ?? Nak cantik mcm adik manis dekat bawah ni belilah Perlashine . Whatsapp 0182280974 untuk order tau !
#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #perlaking #dsiempire #diluluskankkm

#testimoniperlashinepersona .
Perlashine bukan untuk kaum hawa saja tau.. lelaki pun boleh consume #perlashinekapsulmutiara 😉
.
Senang jer nak cantik dengan Perlashine!
.
Whatsapp : 0192705718
.
#sebijiseharipundahbolehcantik
#taksusahnakcantik #kapsulmutiara
#perlashine #serbukmutiaraasli #diluluskankkm

Promosi , beli sekotak Perlashine Kapsul Mutiara dapat seketul sabun Babies Glow Skinworks . Boleh pakai dekat muka dan badan . Lagiii cepat glow .
.
.
Whatsapp "PROMO 89" ke 017-9198420 tau !
#perlashinekapsulmutiara #diluluskankkm #kapsulmutiara #dsiempire #perlaking#teamnenekcun

Hanya dengan satu botol PERLASHINE penyakit kulit yang kering dan gatal di hidapi oleh customer ni semakin kering.. Dan sekarang nak repeat order lagi.. Inilah satu lagi bukti bahawa product "PERLASHINE" adalah satu product yang luar biasa.. Ramai dah jatuh cinta dengan product ni...
Anda tak akan percaya kalau tak cuba sendiri.. Berminat..???
Meh wasap hakak

promosi RM 100 ...HARGA MAMPU MILIK...KITA NAK SEMUA CANTEK!! SEBIJI SEHARI DAH CUKUP UNTUK CANTEK!

www.wasap.my/0179353575
www.wasap.my/0179353575

#Perlashine
#perlashinekapsulmutiara
#sebijiseharisudahcukupuntukcantik
#diluluskankkm
#dsiempire

#testimoniperlashinepersona
Makin glowing selepas consume #perlashinekapsulmutiara 😉
.
.
Senang jer nak cantik dengan Perlashine!
.
Whatsapp : 0192705718
.
#sebijiseharipundahbolehcantik
#taksusahnakcantik #kapsulmutiara
#perlashine #serbukmutiaraasli #diluluskankkm

#testimoniperlashinepersona
Jerawat dan parut jerawat hilang.. kulit bertambah flawless, gebu dan halus mulus selepas consume #perlashinekapsulmutiara 😉
.
.
Senang jer nak cantik dengan Perlashine!
.
Whatsapp : 0192705718
.
#sebijiseharipundahbolehcantik
#taksusahnakcantik #kapsulmutiara
#perlashine #serbukmutiaraasli #diluluskankkm

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags