[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#diluluskankkm

1041 posts

TOP POSTS

Best tak ?? Road to Skyline R35 ! Dengan jadi dropship je . Kami ajar smpai pandai . Tengok video ni kalau nk tahu info lanjut !
.
Whatsapp 013-6873787

#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #diluluskankkm #perlaking #dsiempire

Saya perlukan 10 org testimoni untuk produk baru ni .
.
.
Syarat :-
- ada masalah kulit kusam , gelap dan tona tak sekata
- ada masalah kedutan dan ingin awet muda
- ada masalah kulit seperti jerawat , jeragat dan parut serta kulit sensitif
- inginkan kulit cantik bak selebriti !
.
Komen "SAYA NAK PS" di bawah , tag 10 rakan . Dan Whatsapp kan ke no 013-2358717
Nama :
Alamat lengkap :
Email : .
.
Anda WAJIB bagi testimoni sebelum dan selepas ye jika anda 10 org yg terpilih !
#perlashinekapsulmutiara
#kapsulmutiara
#kapsulmutiaraselamatdigunakan
#diluluskankkm
#MAL16040026TC

Bintik2 kolesterol bawah mata dh hilang kata kakak ni . Happy bila dapat testimoni mcm ni drpd customer Perlashine .
.
.
Awk2 tu dh dapat BR1M mari la cuba sekotak suplemen ni . Diluluskan KKM ; MAL16040026TC ya . Whatsapp 013-2358717 untuk pembelian . Nanti staff akan jawab segala pertanyaan akak2 semua ya . Kita bantu akak selesaikan masalah akak .
#perlashinekapsulmutiara #diluluskankkm #dsiempire #kapsulmutiara #perlaking

Lelaki pun makan dan kulit glow berkilat pinkissh gituu . Penangan Perlashine . Hihi . .
.
Promosi beli sekotak PERCUMA sabun Babies Glow Skinworks . Whatsapp Elle 013-2358717 untuk belian .
#perlaking #diluluskankkm #perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #dsiempire

Macam mood nak pergi pulau lagi lah ! Huhu . Mana pulau best lagi untuk saya pergi ?

#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #perlaking #diluluskankkm #dsiempire

Terima kasih kepada yg suruh saya pakai boot . Tapi , saya tak ada red wings atau dr martin . Saya cuma ada LV ni hihi .
#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #perlaking #dsiempire #diluluskankkm

Produk Perlashine Kapsul Mutiara tiada cikBab tau . Diiktiraf Halal oleh JAKIM . (MS 2424:2012 , 1045-11/2010) .
.
Bukan apa sebab sarung kapsul jenis bovine biasanya dibuat daripada gelatin haiwan mcm lembu . Jadi sgt2 perlu ada pengiktirafan Halal kalau kapsul2 jenis sarung ni .
. .
Cuba cek produk anda . Kalau kapsul , ada Halal ?

#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #diluluskankkm #perlaking #dsiempire

MOST RECENT

Sweet Foundation Le'Sanda -mampu merawat masalah kulit
-mmpunyai spf40 lndungi kulit dari uv
try la baru th best ke x 😘
#diluluskanKKM

hi semua...sapa dah try produk Le'Sanda?
nk th best ke x?? try la dulu 😘

#diluluskanKKM

Jangan risau #Magicblue ni sesuai untuk semua baik kaum lelaki,perempuan,remaja dan juga kanak-kanak yer.. .

Jadi takde alasan untuk kita bertangguh lagi..Nak hadiahkan kat shuben pun boleh nak beri pada surihati anda pun boleh tauu😘😍..Yang penting MagicBlue dapat memberikan kepuasan yang terbaik untuk anda sebagai para pengguna,okayyπŸ‘πŸ‘ .

#Magicblue #PakarHapusBauBadanAnda #PenggantiDeoAnda #hapusbauketiak #HapusBauTengik #ketiakPutih #bebasbau #KeluaranBumputera #BahanSemulajadi #DiluluskanKKM #MurahKeMurahSangat #bebasbahanKimia #SetKombo #SeisiKeluargaBolehGuna #UntukKetiakKakiDanBadan #AirSulingAirMawarTawasHerbaTerpilih #jimatberkaliganda #UntukKetiakKakiDanBadan #AhliSukan #UntukTravel #BolehJadikanHadiah #Multifunction #JomUbah #FreePostage

Sejak dah jumpa dengan pengganti deodorant yang serba #Multifunction ni,saya sendiri dah tak buang masa untuk keluar masuk Watson seperti dulu lagi..makin jimat wang ringgit ada lahπŸ˜ƒπŸ˜ . .

Ehem ehem,harap awak kat luar sana pun samaπŸ˜‰

#Magicblue #PakarHapusBauBadanAnda #PenggantiDeoAnda #hapusbauketiak #HapusBauTengik #ketiakPutih #KeluaranBumputera #BahanSemulajadi #jimatberkaliganda #SetKombo #SeisiKeluargaBolehGuna #UntukKetiakKakiDanBadan #Multifunction #DiluluskanKKM #AirSulingAirMawarTawasHerbaTerpilih #UntukTravel #AhliSukan #bolehdijadikanhadiah #bebasbahanKimia #JomUbah #FreePostage

Patutlah ada sesetengah orang yang bila spray #Magicblue ni terus lupa diriπŸ˜‚πŸ˜‚ .

Yelaaah,mana taknya sebab dah terlupa bila last spray sebab badan dah bebas dari masalah bauπŸ˜„.seronok bukan?kalau boleh satu dunia nak bagitauuu yang Magicblue ni powernya lain macamπŸ’ƒ .

Apa pun taknak cakap banyak,boleh klik di bioπŸ˜‰

#Magicblue #PakarHapusBauBadanAnda #PenggantiDeoAnda #hapusbauketiak #HapusBauTengik #ketiakPutih #KeluaranBumputera #baubadanhilang #BahanSemulajadi #bebasbahanKimia #SetKombo #jimatberkaliganda #SeisiKeluargaBolehGuna #UntukKetiakKakiDanBadan #AirSulingAirMawarTawasHerbaTerpilih #AhliSukan #UntukTravel #BolehJadikanHadiah #DiluluskanKKM #MurahKeMurahSangat #Multifunction #SuperbJimat #JomUbah #FreePostage

Si cantik manis ni semua dah grab Ryan Pearl Touch Serum πŸ’‹

Anda bila lagi?? Sampai bila nak tengok orang cantik je, nak cantik macam orang lain jugak?? Mehh ws sis sekarang, sis akan guide uollsss sampai berjaya 😘 utk tampil flawless, glowing tanpa jeragat dan jerawat! Lelaki pun boleh pakai tau... Tekan link di bio untuk order or sebarang pertanyaan atau whatsapp
013 2228575

#ryanpearltouchserum #serummutiara #rptfeedback #nomorewhitehead #cantiksebelumraya #roadtoflawlessskin #rptlovers #pimple #purebotox #mutiaraasli #rosewhite #teamniza #pasticantik #letslawa #putihmulus #glowingmowing #bebasdaribahankimia #diluluskankkm #halal100% #rugikalautakcuba #vitaminc #bazaaronline #bazaarpaknil #rosputih #padugilaserumni #rugikalautakcuba #collagen #diluluskanKKM #selamatdigunakan #arbutin #inssentialoil

"Puas dah Akak cari ubat ketiak yang sesuai. 😩 .
.

Pantang iklan dalam tv,
Semua Akak try.
Cara tradisional pun Akak dah cuba,
Tapi tak berkesan jugak.πŸ˜”
Ketiak πŸ™†πŸ» tetap hangit, hitam, masham
Fed up la gini!" 😭😭😭 .
.. Sabar kak..☺ .

Mungkin kulit akak tak sesuai dengan produk kimia tu
Apa kata akak try produk 100% semulajadi ni . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ MAGICBLUE
πŸ’œDeodoran semulajadi
πŸ’™Mampu menghapuskan bau badan, ketiak Dan kaki
πŸ’šMencerahkan ketiak Dan kawasan pelipat. .

Dengan penggunaan yang betul, βœ…
Badan bebas bau peluh sehingga 7⃣2⃣ jam .

Nak tau Kelebihan lain?
Boleh Whatapps atau pm saya tauu😘

#Magicblue #PakarHapusBauBadanAnda #PenggantiDeoAnda #hapusbauketiak #HapusBauTengik #ketiakPutih #KeluaranBumputera #HalalDanDiyakini #BahanSemulajadi #bebasbahanKimia #jimatberkaliganda #DiluluskanKKM #SeisiKeluargaBolehGuna #UntukKetiakKakiDanBadan #AirSulingAirMawarTawasHerbaTerpilih #Multifunction #UntukTravel #AhliSukan #BolehJadikanHadiah #TahanlamaDanJimat #FreePostage

Bahan-bahan di dalam MAGIC BLUE..Semestinya hanya yang terbaik kami berikan untuk anda . Kerana dirimu begitu berharga πŸ˜πŸ˜πŸŽ‰πŸ‘©πŸ‘¨ .
.

Jommm kita ubah dengan memilih produk yang bebas bahan kimia,diperkaya dengan bahan semulajadi dan semestinya halal untuk digunakanπŸ‘πŸ’ƒ .

#Magicblue #PakarHapusBauBadanAnda #PenggantiDeoAnda #hapusbauketiak #HapusBauTengik #hilangkandakidegil #ketiakPutih #KeluaranBumputera #BahanSemulajadi #DiluluskanKKM #BolehJadikanHadiah #UntukTravel #AhliSukan #jimatberkaliganda #HalalDanDiyakini #SeisiKeluargaBolehGuna #AirSulingAirMawarTawasHerbaTerpilih #UntukKetiakKakiDanBadan #Multifunction #bebasbahanKimia #FreePostage

Nampaknya 2018 nanti, #magicblue makin laku keras, sebab ramai preggy mommy alah bau mesti cari deo natural
😜😜😜 .
.

Saya harap awak-awak yang berada diluar terutamanya kaum hawa yang ada masalah bau badan tapi belum temui produk yang sesuai untuk atasi,boleh cuba #Magicblue πŸ˜—πŸ˜€ #Magicblue #PakarHapusBauBadanAnda #PenggantiDeoAnda #hapusbauketiak #HapusBauTengik #ketiakPutih #KeluaranBumputera #baubadanhilang #BahanSemulajadi #DiluluskanKKM #JomUbah #jimatberkaliganda #TahanlamaDanJimat #UntukKetiakKakiDanBadan #UntukTravel #AhliSukan #BolehJadikanHadiah #AirSulingAirMawarTawasHerbaTerpilih #Multifunction #HalalDanDiyakini #FreePostage

Tenang-tenang desiran ombak dipantai,tenang lagi sang jiwa bila melihat si biru ajaib ini berada ditangan kesayangan anda😍😍 .
.

Ewah ewahh mengayat kelaut pandainya,ehh😝..Jadi tunggu apa lagi,yang curious nak tahu detail tentang apakah #Magicblue ini.Boleh pm lelaju saya di bio tauu😚

#Magicblue #PakarHapusBauBadanAnda #PenggantiDeoAnda #hapusbauketiak #HapusBauTengik #baubadanhilang #KeluaranBumputera #BahanSemulajadi #MurahKeMurahSangat #DiluluskanKKM #bebasbahanKimia #UntukKetiakKakiDanBadan #SetKombo #SeisiKeluargaBolehGuna #UntukKetiakKakiDanBadan #AirSulingAirMawarTawasHerbaTerpilih #AhliSukan #bolehdijadikanhadiah #UntukTravel #FreePostage

Si cantik manis ni semua dah grab Ryan Pearl Touch Serum πŸ’‹

Anda bila lagi?? Sampai bila nak tengok orang cantik je, nak cantik macam orang lain jugak?? Mehh ws sis sekarang, sis akan guide uollsss sampai berjaya 😘 utk tampil flawless, glowing tanpa jeragat dan jerawat! Lelaki pun boleh pakai tau... Tekan link di bio untuk order or sebarang pertanyaan atau whatsapp
013 2228575
013 2228575

#ryanpearltouchserum #serummutiara #rptfeedback #nomorewhitehead #cantiksebelumraya #roadtoflawlessskin #rptlovers #pimple #purebotox #mutiaraasli #rosewhite #teamniza #pasticantik #letslawa #putihmulus #glowingmowing #bebasdaribahankimia #diluluskankkm #halal100% #rugikalautakcuba #vitaminc #bazaaronline #bazaarpaknil #rosputih #padugilaserumni #rugikalautakcuba #collagen #diluluskanKKM #selamatdigunakan #arbutin #inssentialoil

Si cantik manis ni semua dah grab Ryan Pearl Touch Serum πŸ’‹

Anda bila lagi?? Sampai bila nak tengok orang cantik je, nak cantik macam orang lain jugak?? Mehh ws sis sekarang, sis akan guide uollsss sampai berjaya 😘 utk tampil flawless, glowing tanpa jeragat dan jerawat! Lelaki pun boleh pakai tau... Tekan link di bio untuk order or sebarang pertanyaan atau whatsapp
πŸ“² 0199280177
πŸ“² 0199280177

#ryanpearltouchserum #serummutiara #rptfeedback #nomorewhitehead #cantiksebelumraya #roadtoflawlessskin #rptlovers #pimple #purebotox #mutiaraasli #rosewhite #teamniza #pasticantik #letslawa #putihmulus #glowingmowing #bebasdaribahankimia #diluluskankkm #halal100% #rugikalautakcuba #vitaminc #bazaaronline #bazaarpaknil #rosputih #padugilaserumni #rugikalautakcuba #collagen #diluluskanKKM #selamatdigunakan #arbutin #inssentialoil

Kelebihan dari kami team #MagicBlue buat anda, .
. πŸ‘‰πŸ»100% Percuma Postage
πŸ‘‰πŸ»100% produk Bumiputera
πŸ‘‰πŸ»100% bahan semulajadi berkualiti

Nak ke nak?
πŸ˜ƒπŸ˜ƒ #Magicblue #PakarHapusBauBadanAnda #PenggantiDeoAnda #hapusbauketiak #HapusBauTengik #ketiakPutih #jimatberkaliganda #BahanSemulajadi #KeluaranBumputera #AirSulingAirMawarTawasHerbaTerpilih #SeisiKeluargaBolehGuna #ahlisukan#UntukTravel #BolehJadikanHadiah #Multifunction #DiluluskanKKM #FreePostage

Bila dah pakai,baju memang takkan ada sisa-sisa kuning dahπŸ˜ƒApatahlagi dengan bau badan andaπŸ’¦πŸ’™ . .

Wah wah wahh,bahagianya hati bila dapat tarik ramai pengguna untuk bertukar kepada deodorant yang lebih selamatπŸ’™πŸ˜ #Magicblue #PakarHapusBauBadanAnda #ProdukDiyakini #PenggantiDeoAnda #hapusbauketiak #HapusBauTengik #KeluaranBumputera #BahanSemulajadi #SeisiKeluargaBolehGuna #UntukKetiakKakiDanBadan #UntukTravel #AhliSukan #DiluluskanKKM #Multifunction #AirSulingAirMawarTawasHerbaTerpilih #FreePostage

Si cantik manis ni semua dah grab Ryan Pearl Touch Serum πŸ’‹

Anda bila lagi?? Sampai bila nak tengok orang cantik je, nak cantik macam orang lain jugak?? Mehh ws sis sekarang, sis akan guide uollsss sampai berjaya 😘 utk tampil flawless, glowing tanpa jeragat dan jerawat! Lelaki pun boleh pakai tau... Tekan link di bio untuk order or sebarang pertanyaan atau whatsapp
016 5666135
016 5666135

#ryanpearltouchserum #serummutiara #rptfeedback #nomorewhitehead #cantiksebelumraya #roadtoflawlessskin #rptlovers #pimple #purebotox #mutiaraasli #rosewhite #teamniza #pasticantik #letslawa #putihmulus #glowingmowing #bebasdaribahankimia #diluluskankkm #halal100% #rugikalautakcuba #vitaminc #bazaaronline #bazaarpaknil #rosputih #padugilaserumni #rugikalautakcuba #collagen #diluluskanKKM #selamatdigunakan #arbutin #inssentialoil

Jomm hadiahkan insan tersayang kita dengan sebotol MagicBlue,

Lengkap dengan ekstrak air mawar air suling herba terpilih beserta tawasπŸ‘πŸ»πŸ˜ƒ Takperlu dah susah-susah hadiahkan jambangan bunga mawar lagi,ehh. πŸ’“βœŒ #Magicblue #PakarHapusBauBadanAnda #PenggantiDeoAnda #hapusbauketiak #ketiakPutih #HapusBauTengik #HalalDanDiyakini #DijaminSelamat #SeisiKeluargaBolehGuna #AirSulingAirMawarTawasHerbaTerpilih #UntukKetiakKakiDanBadan #UntukTravel #AhliSukan #MurahKeMurahSangat #KeluaranBumputera #BahanSemulajadi #DiluluskanKKM #Multifunction #FreePostage

Most Popular Instagram Hashtags