#diluluskankkm

901 posts

TOP POSTS

Best tak ?? Road to Skyline R35 ! Dengan jadi dropship je . Kami ajar smpai pandai . Tengok video ni kalau nk tahu info lanjut !
.
Whatsapp 013-6873787

#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #diluluskankkm #perlaking #dsiempire

Lelaki pun makan dan kulit glow berkilat pinkissh gituu . Penangan Perlashine . Hihi . .
.
Promosi beli sekotak PERCUMA sabun Babies Glow Skinworks . Whatsapp Elle 013-2358717 untuk belian .
#perlaking #diluluskankkm #perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #dsiempire

Inilah Skyline R35 yg kita nak bagi untuk top stokis kita nanti . Tapi kena jadi drosphip dulu tau . Kita nak 1000 org je .
.
.
Thanks u so much pada @mogamotors @aku_afendy sebab sudi bagi pinjam Skyline ni untuk shooting video pencarian dropship Perlashineยฎ Kapsul Mutiara . Hihihi . Thanks u so much bang .
.
Nampak je saya ni bercuti ke hulu ke hilir tapi team bekerja tau . Be smart in business !

#diluluskankkm #perlaking #perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara

Billboard otw naik . RM450,000 kos . 35 billboard . .
.
Next , no top stokis daerah akan diletakkan terus dkt billboard .

#perlashinekapsulmutiara #dsiempire #perlaking #kapsulmutiara #diluluskankkm

Terima kasih kepada yg suruh saya pakai boot . Tapi , saya tak ada red wings atau dr martin . Saya cuma ada LV ni hihi .
#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #perlaking #dsiempire #diluluskankkm

Tak nak menang pakej percutian 3 hari 2 malam dkt Lexis Hibiscus ke ? Bernilai RM2500 ye ! Boleh sumbat 4 orang hehehe termasuk mak dan ayah . Tapi kita cuma bagi kepada testimoni terbaik setiap bulan . Kena hantar gambar sebelum dan selepas . Wajib pegang produk .
.
Whatsapp "PROMO" ke 013-2358717

#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #diluluskankkm #perlaking #dsiempire

Promosi , beli sekotak Perlashine Kapsul Mutiara dapat seketul sabun Babies Glow Skinworks . Boleh pakai dekat muka dan badan . Lagiii cepat glow .
.
.
Whatsapp "PROMO 89" ke 013-2358717 tau !
#perlashinekapsulmutiara #diluluskankkm #kapsulmutiara #dsiempire #perlaking

MOST RECENT

Fresh feedback dari pengguna PWS ๐Ÿ’‹
โœ… Jerawat tak naik
โœ… Makeup tahan lama
โœ… Makin glowing
โœ… Pws best

Dah ramai yang grab, dah ramai yang pakai, dah ramai yang cantik ๐Ÿ˜ Uollsss yang belum cuba lagi tu taknak lawa jugak ke? Rugi lah siapa yang belum grab ๐Ÿ˜‹

Tekan link di bio untuk dapatkan freegift.

#aloevera #pwsbynizaahassan #pwsfeedback #nomorewhitehead #cantiksebelumraya #roadtoflawlessskin #pwslovers #pimple #purebotox #mutiaraasli #rosewhite #teamniza #pasticantik #letslawa #putihmulus #glowingmowing #bebasdaribahankimia #diluluskankkm #halal100% #rugikalautakcuba #vitaminc #bazaaronline #bazaarpaknil #rosputih #padugilaserumni #rugikalautakcuba #collagen #diluluskanKKM #selamatdigunakan #arbutin #inssentialoil

BUKAN MUKA JE PUTIH,1 BADAN SEKALI PUTIH

Haa uols kalah Qu putih tau :-p

Dulu masa consume DV memang best giler.. Lepas consume DV parut hitam makin pudar, kulit pon makin glowing kerlass gitu.. Alhamdullilah bukan muka jer putih, 1 badan putih tau.. Bukan propa okay,ni betul2 uolls.. Bru consume DV sebotol dah kebaboom dah.. Cepatlah uols bertindak daripada sekarang nk cantik dan floles di pagi raya. Gittew ;-) #freebagpouchDianz
#banyakfreegiftsnakbagi
#ikhtiarnaksihatdancantik
#diluluskanKKM
#meditagkawalanfarmasi

โœ… Kulit makin flawless
โœ… Jerawat batu hilang
โœ… Muka makin cantik

Nak cantik tanpa sebarang cela?? Guna lah serum PWS, serum yang sesuai untuk semua jenis masalah kulit ๐Ÿ’‹

Tekan link di bio untuk order or sebarang pertanyaan.

#aloevera #pwsbynizaahassan #pwsfeedback #nomorewhitehead #cantiksebelumraya #roadtoflawlessskin #pwslovers #pimple #purebotox #mutiaraasli #rosewhite #teamniza #pasticantik #letslawa #putihmulus #glowingmowing #bebasdaribahankimia #diluluskankkm #halal100% #rugikalautakcuba #vitaminc #bazaaronline #bazaarpaknil #rosputih #padugilaserumni #rugikalautakcuba #collagen #diluluskanKKM #selamatdigunakan #arbutin #inssentialoil

โœ… Serum power
โœ… Makeup tahan lama
โœ… Jerawat tak naik lagi
โœ… Dah fall in love

Wahhhh see ramai cust yang berpuas hati bila dah guna serum PWS ni ๐Ÿ‘ Uollss bila lagi nak cuba? Tak jeles ke tengok orang lain semua dah cantik ๐Ÿ˜

Nak freegift?? Tekan link do bio untuk order.

#aloevera #pwsbynizaahassan #pwsfeedback #nomorewhitehead #cantiksebelumraya #roadtoflawlessskin #pwslovers #pimple #purebotox #mutiaraasli #rosewhite #teamniza #pasticantik #letslawa #putihmulus #glowingmowing #bebasdaribahankimia #diluluskankkm #halal100% #rugikalautakcuba #vitaminc #bazaaronline #bazaarpaknil #rosputih #padugilaserumni #rugikalautakcuba #collagen #diluluskanKKM #selamatdigunakan #arbutin #inssentialoil

Alamak ! Ada orang cakap serbuk mutiara boleh akibatkan kemudaratan badan kalau makan ??
.
.
Eh tak lah ! Serbuk mutiara yg kami gunakan adalah esktrak , telah diproses , malah dihancurkan sehalusnya supaya mudah diserap tau ! Diuji kaji lagi di makmal .
.
.
Alah tu semua tak penting , sebab suplemen kami sendiri dah dibuktikan selamat oleh KKM ; MAL16040026TC
.
.
So tunggu apa lagi ?? Nak cantik mcm adik manis dekat bawah ni belilah Perlashine. Whatsapp sha untuk order tau !

#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #perlaking #dsiempire #diluluskankkm
#teamain
#teknikmudahn3

Semua item the junni mendapat kelulusan KKM ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Jadi,tak perlu ragu2 lagi dengan skincare the junni

Cepat dapatkan dari Agent and dropship yang sah๐Ÿ˜‰

Ws๐Ÿ“ฒ01140757947

#skincareorganik
#diluluskanKKM
#agentTheJunni
#dropshipwanted

Nak wajah nampak berseri-seri masa raya nanti?? Haa jawapannya harus lah guna serum PWS ๐Ÿ‘

Serum yang 100% guna bahan organik, 100% tak merosakkan kulit uollss, 100% halal, mesra wudhuk & yang paling penting ada kelulusan KKM so jangan ragu-ragu untuk mencuba ๐Ÿ˜˜

Nak freegift? Tekan link di bio untuk order or sebarang pertanyaan.

#aloevera #pwsbynizaahassan #pwsfeedback #nomorewhitehead #cantiksebelumraya #roadtoflawlessskin #pwslovers #pimple #purebotox #mutiaraasli #rosewhite #teamniza #pasticantik #letslawa #putihmulus #glowingmowing #bebasdaribahankimia #diluluskankkm #halal100% #rugikalautakcuba #vitaminc #bazaaronline #bazaarpaknil #rosputih #padugilaserumni #rugikalautakcuba #collagen #diluluskanKKM #selamatdigunakan #arbutin #inssentialoil

Anda masih ragu-ragu untuk mencuba Pearl White Serum?? Jangan risau uollsss PWS ni 100% bebas dari bahan kimia & merbahaya ๐Ÿ‘ Kandungan PWS ni 100% guna bahan organik dan selamat digunakan oleh semua jenis masalah kulit ๐Ÿ‘

Jangan was-was untuk mencuba ye ๐Ÿ˜š

Tekan link di bio untuk dapatkan freegift.

#aloevera #pwsbynizaahassan #pwsfeedback #nomorewhitehead #cantiksebelumraya #roadtoflawlessskin #pwslovers #pimple #purebotox #mutiaraasli #rosewhite #teamniza #pasticantik #letslawa #putihmulus #glowingmowing #bebasdaribahankimia #diluluskankkm #halal100% #rugikalautakcuba #vitaminc #bazaaronline #bazaarpaknil #rosputih #padugilaserumni #rugikalautakcuba #collagen #diluluskanKKM #selamatdigunakan #arbutin #inssentialoil

Nak cantik berseri tanpa keluarkan bajet yang banyak?? Rahsia dia mesti lah serum PWS, ni bukan calangยฒ serum okay ๐Ÿ˜ Serum ni mampu menghilangkan segala masalahยฒ kulit uollsss, tak percaya mehh try sebotol dan rasai sendiri ๐Ÿ’‹

Tekan link di bio untuk order or sebarang pertanyaan.

#aloevera #pwsbynizaahassan #pwsfeedback #nomorewhitehead #cantiksebelumraya #roadtoflawlessskin #pwslovers #pimple #purebotox #mutiaraasli #rosewhite #teamniza #pasticantik #letslawa #putihmulus #glowingmowing #bebasdaribahankimia #diluluskankkm #halal100% #rugikalautakcuba #vitaminc #bazaaronline #bazaarpaknil #rosputih #padugilaserumni #rugikalautakcuba #collagen #diluluskanKKM #selamatdigunakan #arbutin #inssentialoil

Tawaran ni tak lama. Stok sangat terhad. Kalau lambat, harga akan kembali seperti biasa. Sapekah pembeli yang bertuah ituu?? Cecepat whatsapp 0172290665 untuk dapatkan perlashine kapsul mutiara dengan harga terbaik ini.
#meletop #perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #perlaking #diluluskankkm #dsiempire #perlashine #safieyilias #perlabersinar #sayajualbuku #sayajualperlashine #abpbh #jomcantik #letscantik #gemagegarvaganza #ggv #goingstrong #lofattah

Muka jadi lembut & tak pedih๐Ÿ˜

Bahanยฒ yang ada dalam magic scrub bne tak membahayakan muka uols tauu๐Ÿ˜˜ sebab tu laa uols scrub pun takde rase pedih .. Elok je scrub .
.
Ada sampai nak scrub hariยฒ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Dah kena pahanan cinto magic scrub bne uols๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Scrub diluluskan KKM ๐Ÿ˜˜ Kulit muka pun lembutt je lepass scrub. .
Dah laa mewangikan muka uols๐Ÿ˜˜ tengah tengah scrub Feeling di angin githuew๐Ÿ˜˜
.
http://www.wasap.my/601117858619
.
๐Ÿ€MINI AGENT & DROPSHIP WANTED๐Ÿ€
.
#AgentBne #Bne191 #teamAireen #scrubviral #umminadia #scrubpower #mukalembut #diluluskankkm #gemagegarvaganza #wanyhasrita #tajul #usop #fasha #nora #scrubs #muaartis #bazarpaknilprodukkecantikkan #viral
#artis

Phewwiittt betul2 serasi tu.. !
Syukur baru konsisten 2 botol DV, kesan dia letops mcm ni ha ๐Ÿ˜

Sebelum : muka banyak jerawat dan jeragat

Selepas : Kulit makin sihat, jerawat hitam pudar & parut hilang.. skrg sisthur terus setia dengan DV tak cari yang lain gitu.. #cubadulubarupercaya
#luckydrawrm2k
#hisaphisapteruscantik
#diluluskanKKM

Most Popular Instagram Hashtags