#diluluskankkm

1047 posts

TOP POSTS

Inilah Skyline R35 yg kita nak bagi untuk top stokis kita nanti . Tapi kena jadi drosphip dulu tau . Kita nak 1000 org je .
.
.
Thanks u so much pada @mogamotors @aku_afendy sebab sudi bagi pinjam Skyline ni untuk shooting video pencarian dropship Perlashine® Kapsul Mutiara . Hihihi . Thanks u so much bang .
.
Nampak je saya ni bercuti ke hulu ke hilir tapi team bekerja tau . Be smart in business !

#diluluskankkm #perlaking #perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara

Best tak ?? Road to Skyline R35 ! Dengan jadi dropship je . Kami ajar smpai pandai . Tengok video ni kalau nk tahu info lanjut !
.
Whatsapp 013-6873787

#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #diluluskankkm #perlaking #dsiempire

Billboard otw naik . RM450,000 kos . 35 billboard . .
.
Next , no top stokis daerah akan diletakkan terus dkt billboard .

#perlashinekapsulmutiara #dsiempire #perlaking #kapsulmutiara #diluluskankkm

Lelaki pun makan dan kulit glow berkilat pinkissh gituu . Penangan Perlashine . Hihi . .
.
Promosi beli sekotak PERCUMA sabun Babies Glow Skinworks . Whatsapp Elle 013-2358717 untuk belian .
#perlaking #diluluskankkm #perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #dsiempire

Promosi , beli sekotak Perlashine Kapsul Mutiara dapat seketul sabun Babies Glow Skinworks . Boleh pakai dekat muka dan badan . Lagiii cepat glow .
.
.
Whatsapp "PROMO 89" ke 013-2358717 tau !
#perlashinekapsulmutiara #diluluskankkm #kapsulmutiara #dsiempire #perlaking

Macam mood nak pergi pulau lagi lah ! Huhu . Mana pulau best lagi untuk saya pergi ?

#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #perlaking #diluluskankkm #dsiempire

Tak nak menang pakej percutian 3 hari 2 malam dkt Lexis Hibiscus ke ? Bernilai RM2500 ye ! Boleh sumbat 4 orang hehehe termasuk mak dan ayah . Tapi kita cuma bagi kepada testimoni terbaik setiap bulan . Kena hantar gambar sebelum dan selepas . Wajib pegang produk .
.
Whatsapp "PROMO" ke 013-2358717

#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #diluluskankkm #perlaking #dsiempire

MOST RECENT

RM150 #EXCPOS
.
✨SATIN SKINZ BBEAU GLUTATHIONE ✨BBEAU VITAMIN C .
MAL16075007NC & MAL16045008NC
.
📌Tergoda x dengan formula terbaruu ni? Kalau rasa2 nak kulit puteh melepak kemerahan time raya tuuu.. Meh adjustt budget sket beli produk yg berkualiti mcm ni.. Ada kelulusan Biro Farmasi dan yg paling penting SELAMATTTTT!!.. .
.
📌Nak puteh kemerahan tu tak salah uols kalau kita pandai pilih produk yg terbaik.. Jangan takut or fobia dgn lambakan produk berbahaya skrg.. Move on kakak2 adik semua.. Usah negative dgn produk local. Yg paling penting consume lah produk yg betul2 diiktiraf.. Kulit pun makin puteh.. kesihatan terjagaa.. yg penting tak merosakkan buah pinggang 😚 . .
Terpaksa Chantikk Uolllssssss!! .

#satinskinzbbeau #satinskinz #satinskinz2u #satinskinzmurah #satinskinzbbeauofficial #satinskinzbbeaumurah #satinskinzbbeauori #satinskinzbooster #satinskinzpremium #satinskinzwhitebooster #satinskinzwhitening #satinskinzwhiteboostermurah #produksatinskinz #mysatinskinz #diluluskankkm #kelulusankkm #sayajualsatinskinz #sayajualsatinskinoriginal #cantikdanputih #putihgebugebas #putihmelepak

Sebelum tidur jangan lupa sapu serum PWS tau 😊 Barulah esok pagi bangun muka rasa lembap, segar, berseri-seri & flawless je 😍

Yang belum cuba tu wajib try sekarang, rugi siapa yang taknak cantik tu 😝 Kesan dia meletopsss uollss, yang belum cuba tu mehh pm sis for order 👏

Rm38 SM / Rm41 SS
Freegift available 🎁

#aloevera #pwsbynizaahassan #pwsfeedback #nomorewhitehead #cantiksebelumraya #roadtoflawlessskin #pwslovers #pimple #purebotox #mutiaraasli #rosewhite #teamniza #pasticantik #letslawa #putihmulus #glowingmowing #bebasdaribahankimia #diluluskankkm #halal100% #rugikalautakcuba #vitaminc #bazaaronline #bazaarpaknil #rosputih #padugilaserumni #rugikalautakcuba #collagen #diluluskanKKM #selamatdigunakan #arbutin #inssentialoil

MASALAH BAU KAKI SELESAI.

Spray je magic blue di tapak kaki dan ke dalam kasut, dalam 3 saat saja bau akan hilang sehingga 3 hari.

#hapusbaubadan #hapusbaubadandankaki #semulajadi #diluluskankkm #Tahan3Hari #MasalahBau #KakiBusuk #ketiakBusuk #deodorant #deodorantSemulajadi

Hai akak2 manis abam2 ensem . Dalam web KKM sendiri pun boleh cek ya tentang kesahihan Perlashine ni ada kelulusan . No nya adalah MAL16040026TC . Dekat kotak pula ada hologram meditag KKM yang sah dan ori . Lagi best ? Ada sijil HALAL by Jakim juga . .
.
Kami akan memastikan produk adalah selamat digunakan sebelum memasarkannya .
.
.
Ada yang cakap boleh kena cyst dan fibroid ! Betul ke ?? Alamak ! Suplemen yang tak ada kelulusan MAL mungkin boleh anda cakap mcm tu . Tapi , bukan kepada suplemen Pelashine kami !
.
.
So , ini lah perbezaan serbuk mutiara kami ! Sebab serbuk mutiara kami memang selamat digunakan .
.
.
Kita akan saman individu yang membuat kenyataan fitnah kepada suplemen kami demi menjaga kebajikan dan imej para penjual dan syarikat sendiri . AWAS !!
@perlashine.ss
#perlashinehq
#perlashinepenang
#perlashiness #perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #perlaking #dsiempire #diluluskankkm #fenomenaserbukmutiara #perlashinebyme #sayajual #salemalaysia

"Alhamdulillah . Sijil Pengesahan HALAL oleh JAKIM untuk Perlashine Kapsul Mutiara . .
.
Seronok lah lepasni para pengedar jual sebab produk sgt2 diyakini selamat dan halal .

#perlashinekapsulmutiara #kapsulmutiara #diluluskankkm

Tq chef repeat order 💐 Sekali repeat 3 botol terus tau 😉

Parut luka makin hilang lepas guna botol first, normal kalau kerja kitchen ni, muka memang akan berminyak, TAPI LEPAS APPLY PEARL WHITE SERUM muka DAH MAKIN LEMBAP DAN MAKIN KURANG MINYAK SEBAB TU REPEAT ORDER 😘

Tekan link di bio untuk order!

#aloevera #pwsbynizaahassan #pwsfeedback #nomorewhitehead #cantiksebelumraya #roadtoflawlessskin #pwslovers #pimple #purebotox #mutiaraasli #rosewhite #teamniza #pasticantik #letslawa #putihmulus #glowingmowing #bebasdaribahankimia #diluluskankkm #halal100% #rugikalautakcuba #vitaminc #bazaaronline #bazaarpaknil #rosputih #padugilaserumni #rugikalautakcuba #collagen #diluluskanKKM #selamatdigunakan #arbutin #inssentialoil

Most Popular Instagram Hashtags