#dijaminselamat

MOST RECENT

NOT180304160K

OSS Serum memang dah dapat Notification Number dan disahkan sebagai produk berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Alaaa yang selalu duk sebut 'Lulus KKM' tu.
Lepas ni saya share hasil Lab Test produk Oily Skin Saviour Serum pulak ye. Stay tune.
Alhamdulillah semuanya dipermudahkan dan ye saya berpuas hati dengan OSS Serum sebab berdaftar dengan KKM dan juga melalui Ujikaji Makmal. -OSS Serum-
Agen Penyelamat Kulit Berminyak
#oilyskinsaviourserum
#dijaminselamat
#nocopypaste

NOT180304160K

OSS Serum memang dah dapat Notification Number dan disahkan sebagai produk berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Alaaa yang selalu duk sebut 'Lulus KKM' tu.
Lepas ni saya share hasil Lab Test produk Oily Skin Saviour Serum pulak ye. Stay tune.
Alhamdulillah semuanya dipermudahkan dan ye saya berpuas hati dengan OSS Serum sebab berdaftar dengan KKM dan juga melalui Ujikaji Makmal. -OSS Serum-
Agen Penyelamat Kulit Berminyak
#oilyskinsaviourserum
#dijaminselamat
#nocopypaste

NOT180304160K

OSS Serum memang dah dapat Notification Number dan disahkan sebagai produk berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Alaaa yang selalu duk sebut 'Lulus KKM' tu.
Lepas ni saya share hasil Lab Test produk Oily Skin Saviour Serum pulak ye. Stay tune.
Alhamdulillah semuanya dipermudahkan dan ye saya berpuas hati dengan OSS Serum sebab berdaftar dengan KKM dan juga melalui Ujikaji Makmal. -OSS Serum-
Agen Penyelamat Kulit Berminyak
#oilyskinsaviourserum
#dijaminselamat
#nocopypaste

Antara masalah yg telah dirawat dengan mengamalkan #jamuchocoyeng2 .. ✔️ senggugut
✔️ period tak teratur (yg lama tak period jg yg kerap period)
✔️ keputihan (ada yg tahap berbau dan gatal)
✔️ intim longgar ✔️ sakit badan/urat/sendi
✔️ kegemukan
✔️ masalah tidak lawas
✔️ payudara kendur
✔️ badan lemau, tidak bertenaga

Segalanya tiada mustahil kerana #jamumoden ini sgt tinggi kualiti dan #dijaminselamat .. Bukan itu je, ni lah satu-satunya #jamu yg sedap dan mudah dimakan harian tanpa keraguan.. ❤#kaksue
@masterstokisyeng2 #teamsensesuezyeng2 #assalamualaikum #Assalamualaikum #wanita #ketat #sayamakansayajual #pilihanwanita #produkmalaysia #produkberkualiti #bahansemulajadi #rahsiawanita #awetmuda #awekmuda

...
BEST SELLER oil free makeup remover☺
.
Siape suka pakai mascara @ eyeshadow @ active pakai makeup?🙋 .
Klu anda salah seorang yang aktif bermakeup anda wajib guna makeup remover ni...
.
Kegunaan oil free makeup remover ni utk bersihkan muka dari kotoran @ makeup.x nak tido dlm keadaan muka masih bermakeup nanti pori tersumbat & jerawat senang naik.
.
Oil free makeup remover. 💦water based, tiada minyak yg mnyebabkan oil seed (bintik putih).
.
👧 Terdapat vitamin yg memelihara kulit terus sihat, segar & dlm oil free makeup remover juga terdpt silikon yg dpt mngurangkan garis2 halus bile sapu semasa buang makeup..jadi mata anda x berkedut dri usianya,best kan😀.
.
Ada promo bulan ni buy 3 free 1.
Jom dapatkan!!! .
#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaybodycare #marykayfragrance #marykaybeautytools #ilovemarykay #beautyconsultantmalaysia #marykayklcc #kulitcantik #kulitsihat #skincaremalaysia #nopeelingproduct #marykayrawang #dijaminselamat #bazarpaknil #makeupmalaysia #muamalaysia #bokita #naelofar #bawalexclusive #duckscarves #ariani #alteliaamani #primavera #jovianmandagie

🌸SATIN HANDS PAMPERING SET 🌸

1- Protecting softener: massage a small amount into clean hands

2- Satin Smoothie Refining Shea Scrub: Massage into hands & between fingers. Then rinse & pat dry.

3- Nourishing Shea Cream: Massage into hands & between fingers. Apply often as needed.

TBH, mmg berkesan tau apply tiga2 benda ni. Especially utk housewife mcm sis ni, hari2 dok basuh pinggan mangkuk, periuk belanga,botol susu anak semua tu bleh sebabkan tangan cepat jadi kasar kan.. 😪

so bila apply set pampering ni sedikit sebanyak boleh belai balik tgn kasar kita tu.. so that nnt salam bersalaman dgn husband & sedara mara takde la diorang tegur kasarnye tangan. Hihi 😁🙊😍 Harga: RM156/set. Kalau berminat boleh wasap sis okay?🙋🏻
Kyn | 0129332564

#marykaymalaysia #marykayrawang #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaybodycare #marykayfragrance #marykaybeautytools #ilovemarykay #beautyconsultantmalaysia #ibcmalaysia #kulitcantik #kulitsihat #skincaremalaysia #nopeelingproduct #nakcantik #dijaminselamat #bazarpaknil #makeupmalaysia #muamalaysia #bokita #naelofar #bawalexclusive #duckscarves #ariani #alteliaamani #primavera #jovianmandagie #setpamperinghands #sheabuttercream #sheabutterscrub

🌷Timewise Body Targeted Action Toning Lotion🌷 🌼Formulated with 6 antioxidants including acai berry extract to minimize damage from environmental stressors. 🌼Keeps skin hydrated for 24 hours. 🌼Formulated to fortify skin structure helping to firm, tone and tighten. 🌼Contains multiple botanical extracts such as Pumpkin seed, Argan Seed, Hawthorne Berry, Vitamin E, Green Tea and Coffee Arabica Seed that target areas of concern. 🌼In 4 weeks, 3 out of 4 women who tried the product said their skin looked toned.

#marykaymalaysia #marykayrawang #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaybodycare #marykayfragrance #marykaybeautytools #ilovemarykay #beautyconsultantmalaysia #ibcmalaysia #kulitcantik #kulitsihat #skincaremalaysia #nopeelingproduct #nakcantik #dijaminselamat #bazarpaknil #makeupmalaysia #muamalaysia

🍁Timewise Firming Eye Cream🍁 ❤️Luxurious rich cream that improves firmness, brightens, provide intense moisturization and minimizes fine lines as well as wrinkles. ❤️Soothing botanical extract from aloe vera and brightening agents are employed to condition and prepare skin for moisturization resulting in more even skin tone. ❤️The combined power of collagen enhancing peptide duo works to build/restore the supporting structure to revitalize cells for firmer skin.

#marykaymalaysia #marykayrawang #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaybodycare #marykayfragrance #marykaybeautytools #ilovemarykay #beautyconsultantmalaysia #ibcmalaysia #kulitcantik #kulitsihat #skincaremalaysia #nopeelingproduct #nakcantik #dijaminselamat #bazarpaknil #makeupmalaysia #muamalaysia

.
Royale Co-White Collagen
.

Co-White Collagen (450 gram)
.
Ingredient:
Mix berries, Vitamin C, Soy protein, Arginine, Pine bark, Fructose, Citric Acid
.
Kebaikan:
*Melembapkan bibir
*Mencantikkan kulit
*Mengilatkan rambut
*Menyinarkan mata
*Menguatkan kuku
.
Cara Penggunaan:
*Bancuh 2 skop Co-White Collagen bersama 250ml air sejuk
*Minum sebelum sarapan dan sebelum tidur
*Minum air kosong 3 liter sehari
.
Jom kita ikhtiar sama2 mana tahu boleh bantu elokkan kulit korang!
.
Still harga sale lagi tau
Jom jom cuba sekarang
Mmg hasil nya terbaekk 👍👍😊
.
Nak cantik? Nak flawless?
Dapatkan sekarang!
.
To order whatsap us
0107030507
.
#kingafiq #onlineshopping
#sapotlokalah #lokalbrands #instashop #igshope #igreview #igshopmalaysia #onlinesellers #selleronline #onlinebuying #cowhiteskincare #cowhitecollagen #cowhite #royalecowhitecollagen #nakcantik #nakgebu #putihgebu #putihcantik #cowhitemurah #cowhiteslimming #olicandy #dherbs #terlajaklaris #luluskkm💯 #dijaminselamat #cowhitemalaysia

PROMOSI DATANG LAGI! 😱
.
bila lagi kita nak dapat harga murah cmnie kn....
.
nak cantik luar dan dalam
nak sihat dalaman
nak mantop aset2
nak kurus
.
meh cepat2 dm /WhatsApp ciksyiela kita kongsi ape mslah uolss...
Uolls yg nak buat bisnes pun boleh
dengan #yeng2 ni memang senang sangat2 nk buat income tau😊
.
#bisnes #niagaonline #agentwanted #dijaminselamat #highlyrecommended #headtotoe
#kurussecarasihat #sihat #dalamanwanita #luaran #period #keputihangatal #keputihanhilang #asetwanita #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #lakukeras #lakumall #promosi

#delgadoyeng2
Tinggi Khasiat dari Berries.. ✔ Membakar lemak degil
✔ Buang toksid
✔ Melawaskan
✔ Meningkatkan tenaga
✔ Merawat masalah sembelit dan cirit birit
✔ Menghalang pembentukkan lemak
✔ Mengawal selera makan
✔ Menjaga kestabilan gula dan darah
✔ Menurunkan risiko diabetes
✔ Membantu penyerapan zat besi
✔ Mengempiskan perut
✔ Awet Muda .
#sedap #kunyahkunyahkurus #dijaminselamat #kurussecarasihat #lelaki #wanita #anakdara #melangsingkan #melawaskan #membakarlemak #detox #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazarpaknil #lakumall #lakukeras

Hai..assalamualaikum
Untuk yg kulit sensitif mesti tercari² scrub apa yg sesuai untuk kulit kan. Mesti terasa jugk nk scrub nk kulit bersih sihat mcm org lain😊
.
.
.
For those yg kulit sensitif boleh cuba Peach Face scrub by temyracle. Tekstur yg sangat halus tak akan menyakitkan serta melukakan muka. Malah kulit muka korang akan menjadi lebih sihat dan lembut mcm baby❤❤😙
.
.
.
Org lain dh cantik, korang bila lagi??😄 #temyracle #scrubbadan #scrubmuka #scrubmagic #scrubpilihanramai #belumcubabelumtahu #dijaminselamat #scrubterbaik #jomcantiksama2

Cepat- Cepat dapatkan combo price 💪🏻 free postage 📮 Freegift yang menarik💄🎉
#kulitsihat #tanpamecury #spo+sps #Dijaminselamat

Assalamualaikum... morning uolls... Sebelum uolls ke rumah terbuka... Jom kita dengar dulu apa kta @pengasasyeng tentang Produk terbaru #yeng2 iaitu #delgado .... Produk yg khusus untuk melangsing kan badan...
.
#delgadoyeng2 #detox #melangsingkan #kurussecarasihat #sedap #dijaminselamat #lelaki #wanita #anakdara #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #lakumall #lakukeras

Hi uolls.. Pstttt meh sini nak citer, cust kami yg dah grab Delgado ni tak risau dah makan sedulang pun sbb Delgado hebattt utk mengawal berat badan mereka, memecahkan lemak terkumpul dan melawaskan pembuangan toksin..
.
Nak tahu rahsia ramuan Delgado?? ⬇️.
💟 Vit C
💟 Stevia
💟 Green Coffee Beans
💟 Mixed Berries
💟 White Kidney Beans
💟 Garcinia.
.
Ramuan yg selamat dan sihat bukan? 😘 So, uolls tak perlu was² utk amalkan Delgado.
.
Jom DM/WhatsApp ciksyiela sekarang....
📲0146894818

#produkyeng2 #delgado #kurussecarasihat #produkmalaysia #masalahberatbadan #kunyahkunyahkurus #sedap #dijaminselamat #lelaki #wanita #anakdara #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #lakumall #lakukeras

📣Supplement yg sgt sedap & lazat...
berkhasiat utk luaran & dalaman wanita..terbaik utk semua golongan yg memerlukan..
pasti tak nyesal mencuba produk #yeng2👍👍👍
.
Nak dapatkan jamuchoco ni???meh cepat wassap kami yer...
.
📲whatsapps: 60125585396
📲whatsapps: 60125585396
📲whatsapps: 60125585396
.
#yengyengviral#yengyengsedap #yengyengpenang
#jamuchocoyeng2 #putehcandyyeng2#jamumoden #jamucoco#jamusedap
#ketatpadat #keputihanhilang #ikhtiarhamil
#ibubersalin#ibuberpantang #jagakesihatan#kulitflawless #kukurambutsihat#kurangkansinus #pudarkanjeragat#codpenang #codbukitmertajam #codkulim #codseberangjaya #bazaronline #kedaijamu #trustedseller
#anakdarabolehmakan
#dijaminselamat

Most Popular Instagram Hashtags