#dijaminhalal

13373 posts

TOP POSTS

Jika tersenyum tak bisa membuatmu bahagia,maka tertawalah sepuasnya! -
°°
°°
°°
📷: @rizanfaturahman_ @aditsanjaya54 @sansansyae_
°°
#dijaminhalal #sangatberfaedah #limakosonghiji

Supporter Mcd Malaysia paling Tegar lagi Piawww❤️😂😂😂 #mcd #mcdmalaysia #mcdonalds #dijaminhalal #kautaknakmakanpimampus

Tak kutemukan kesunyian yg melebihi sunyinya Rimba,keculai hati yg Hampa...
×
×
×
Mamam tah kenangan *ehh gorengan:'v
#gehupedas #gorengdadakan #gorenganpanas #dijaminhalal

APA KANDUNGAN JUS KHADEEJA NI SEBENARNYA? 😱
.
.
Selamat petang dan Salam Asar sahabat-sahabat dan team Product Wan Malaysia yang dikasihi sekalian 😊
.
.
Ada lagi tak tahu apakah kandungan yang terdapat dalam Jus Khadeeja yang sangat berkhasiat dan bagus untuk kesihatan kaum hawa ni? 🤔
.
.
Bagi yang belum tahu, meh fieza share sikit. Jus Khadeeja ni diperbuat daripada 13 bahan-bahan yang bermutu tinggi tau. Bahan-bahan tu adalah madu, kurma, sireh, manjakani, raspberry, maca, dong quai, acai berry, halba, kunyit, ashwaganda, multivitamin dan stevia 😍
.
.
Ha banyak kan? Bahan-bahan ni semua sangat-sangat berkhasiat dan efektif dalam menjaga kesihatan wanita luar dan dalam 😉
.
.
Siapa yang tak cuba lagi fiza nasihatkan korang dapatkan sekarang untuk alami sendiri kesan positif Jus Khadeeja ni orite? 🤗
.
#productwan #brandmalaysia #dijaminhalal #suci #bersih

Dapatkan di @hafiza_nerwana
@hafiza_nerwana
@pija.wana Boleh contact -013002590 -0133002590

Stock vanilla dh xbnyak ye. Dri 40 botol 150ml skang dh tinggal 10 botol. Sape nk cpt2 whtspp 0196063157 ye. Rm15 (self pick up) rm20 (post) 150ml #vanillaextract #dijaminhalal

والقهوة يجب أن يقدّمها لك شخصٌ ما. القهوةُ كالوَرْد، فالورد يقدّمه لك سِواك، ولا أحدَ يقدّم ورداً لنفسه. وإن أعددتها لنفسك فأنت لحظتها في عزلة حرة بلا عاشق أو عزيز، غريبٌ في مكانك. وإن كان هذا اختياراً فأنت تدفع ثمن حريتك، وإن كان اضطراراً فأنت في حاجةٍ إلى جرس الباب.

Poetry by Mourid Baghouti ☕️☕️☕️
#kopisyari #coffeehijaiyah #kopi #coffee #dijaminhalal

Jalan jalan sama istri baru 😁😂 #holiday #couple #dijaminhalal

Setelah sekian lama mengidam tapi malas nak buat, Hehe. Finally yummeh~ Homemade yong tau foo in da house! #whatdayafedthemusab #dijaminhalal

If you're super hungry while walking and don't know what to eat, feed your tummy with fresh fruits at the street.
#halal
#dijaminhalal
#serioushalal
#5FriendsInSeoul
#princessmeeniegoestravel

MOST RECENT

Siapa sih yang gak mau beli apapun yang kalian mau? Siapa sih yang bnr2 lg butuh duit? Siapa yang mau jadi miliader mendadak? Siapa yang mau bebas beli ini itu? Siapa yang mau bkin ortu+ keluarga bangga?
Ini dia solusinya .kita akan ngajarin sampe kmu sukses disini .
Kalo kalian join, kalian gk ngerasain lagi susah nya cari duit . Nyantai bgt pegang hp doang trs uang msuk bkin rekening gendut
#bisnisindonesia #bisnis #bisniskaya #bisnismasakini #bisnismuda #bisnis #ayobisnis #bisnissekarang #uangbanyak #duitbanyak #bisnissukses #sukses #pastisukses #edukasi #trusted #dijaminhalal #dijaminamanah

Ramai yang suka Lipstik MATTE kan? Sebab apa? Nampak cantik, Sexy, Simple, Gorgeous dan macam2 lagi la...🌸😍 Tau apa itu Foundation MATTE?
Kalau Ada Foundation MATTE ni mesti la cantik macam lipstik MATTE jugakk.. kesan dia nampak tak berminyak, tak melekit ,Kering, Flawless dan Gorgeous. .yang penting makin lama kulit makin cantik😝💃 Tau Foundation apa??? yg Bagi kesan MATTE ?? Of course laaa PARFAIT SPONGE FOUNDATION. cer cuba kalau tak prcaya 😊

#fellerabeauty
#teamZH #felleralover #fellerabeautymalaysia #fellerabeauty #felleranegerisembilan #felleraperlis #felleragegardunia #felleradihati #felleracod #uum #unimap #uitm #uitmarau #uitmperlis #dijaminhalal #felleraparfaitsponge

Sekali sekotak terusss. Family ramai katanya😘. Sekotak punya pasal kami bagi diskaun lagi ok. Nanti boleh repeat lagi kalau habis😊 .

Coklat2 🍫 import pada harga terbaik. Datang dan bandingkan sendiri harga kami👌 .

Whatsapp/Sms/Call 0173145171
.
GM Klang Wholesale City, Block B, Lot G-116, Jalan Kasuarina 1, 41200 Klang, Selangor, Malaysia.
.
#chocolatecollection #coklat #chocolate #gmklang #klang #selangor #lokalah #lokal #sayajual #ilovechocolate #sayasukamakan #sayasukacoklat #chocolatelover #chocolateheaven #kedaicoklat #coklatimport #coklathalal #chocolatehalal #dijaminhalal #produkhalal #halalproduct #chocolatetravel #importedchocolate #chocolateaddict #chocolategift #chocolates #coklatmurah #coklatunik #kedaicoklat #chocolas

Loacker Cremkakao 87g. Macam2 coklat Loacker kami ada. Promotion pon masih lagi ada. Hari cuti yg indah ni jom cari coklat2 import pada harga terbaik💪. Lokasi GM Klang. Kami buka sehingga jam 7ptg😘 .

Coklat2 🍫 import pada harga terbaik. Datang dan bandingkan sendiri harga kami👌 .

Whatsapp/Sms/Call 0173145171
.
GM Klang Wholesale City, Block B, Lot G-116, Jalan Kasuarina 1, 41200 Klang, Selangor, Malaysia.
.
#chocolatecollection #coklat #chocolate #gmklang #klang #selangor #lokalah #lokal #sayajual #ilovechocolate #sayasukamakan #sayasukacoklat #chocolatelover #chocolateheaven #kedaicoklat #coklatimport #coklathalal #chocolatehalal #dijaminhalal #produkhalal #halalproduct #chocolatetravel #importedchocolate #chocolateaddict #chocolategift #chocolates #coklatmurah #coklatunik #kedaicoklat #loacker

Confetteria Raffaello 200g. Salah satu coklat keluaran Ferrero. Pembungkusan kemas dan cantik. Memang sesuai sgtlah untuk buat hadiah/gift🎁🎁🎁. Sebarang pertanyaan dan order boleh terus call/whatsapp nombor di bawah ok. Perkhidmatan pos juga disediakan ke seluruh Malaysia 😘 .

Coklat2 🍫 import pada harga terbaik. Datang dan bandingkan sendiri harga kami👌 .

Whatsapp/Sms/Call 0173145171
.
GM Klang Wholesale City, Block B, Lot G-116, Jalan Kasuarina 1, 41200 Klang, Selangor, Malaysia.
.
#chocolatecollection #coklat #chocolate #gmklang #klang #selangor #lokalah #lokal #sayajual #ilovechocolate #sayasukamakan #sayasukacoklat #chocolatelover #chocolateheaven #kedaicoklat #coklatimport #coklathalal #chocolatehalal #dijaminhalal #produkhalal #halalproduct #chocolatetravel #importedchocolate #chocolateaddict #chocolategift #chocolates #coklatmurah #coklatunik #kedaicoklat #ferrero

🌼 PARFAIT' SPONGE FOUNDATION🌼

Apa itu Parfait Sponge Foundation keluaran Fellera ni? dengar macam menarik macam best macam tiptop je kan?? Haaaa, Meh sini farah nak cakap 😍. Parfait' ni adalah foundation yang sangat magic pada wajah.. walau pon pakai sedikit tapi kulit dah cantik cun melecun macam mak cun gituu.. Ramuan khas pada kulit dan membuatkan kulit kita mana yang tenggelam tu akan timbul dan mana yang kusam tu akan berseri2.. Texture dia plak ringan dan senang dipakai tau! Muka pun nampak lebih natural 🌸

#fellerateamzh
#fellerabeauty #felleragegardunia #felleranegerisembilan #felleraperlis #felleraarau #uum #unimap #uitmarau #uitmperlis #uiTm #felLerabeautymalaysia #dijaminhalal

Double Choc Oreo brownies top with white choc & Nutella drizzle with extra love Oreo crumb. Ready for delivery.
Who doesnt love Oreo 😋? #DMTOORDER #sayajual #cod #dijaminhalal #brownies #oreobrownies #nutella #tasty #pastries #partyplanner #premiumqualityingredient

Tripple fudge brownies top with fresh strawberry dip with white chocolate Nutella drizzle. Isnt it just so yummy? Ready for delivery. 😘
#brownies #fudge #tasty #herwmyweekendsgoes #iamthebaker #partyplanner #premiumqualityingredient #dijaminhalal #icecreamcupcake #cod #sayajual #DMTOORDER

Parfait ni bahaya ! Tengok dalam gambar pun dah boleh nampak texture dia mcam mana. Apatah lagi lah yang tersentuh dia .Memang terus jatuh cinta sekelip mata lah😆 .

Ni adik hakak nak keluar time panas panas cenggini jangan lupa pakai parfait okay 💋

#fellerabeauty
#teamzh #fellera #fellerabeautymalaysia #felleragegardunia #felleradihati #fellerashop #felleraproduct #felleraparfaitsponge #felleranaturalproduct #felleranegerisembilan #felleraperlis #felleraarau #uitm #uum #unimap #codarau #dijaminhalal

Most Popular Instagram Hashtags