#diasemanishoney

MOST RECENT

Korang...ada berita tergempar ni!
πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘€. Inilah footage sebenar yang Ahnaf nampak Hani jumpa Adam tuuuuuuuuuuuu... terkejut sangat nampak, Ahnaf? Apasal? Tak caye ke? Itulah Ahnaf, muka Adam macam muka you la, Ahnaf! Padanlah Ahnaf marah beriye naw, naw, naw... kena caras dengan twin rupanya πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š. Tapi Ahnaf ni pun satu. Taktau ke bini dia pun ada twin, Kaseh Lateefa nama dia. Takkan la bini sendiri pun tak kenal. Hani Safira kan lemah gemalai sikit, Kaseh Lateefa tu brutal... Laaaaaarrrrriiiiikkkkkkkk... πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈ .
.
.
#klikpengantinmusimsalju
#diasemanishoney
#ahnafwafiy
#adamputra
#ahnafwafiyvsadamputra
#hanimemangjumpaclientlakattempatlain
#cemanantahahnafnibolehjumpaadamyangni
#selebettakutkenabelasahdengankaybukankaseh

Laosiki majamma sappa dalle kokampongna tauwe
#Diasemanishoney 🌹🍯🐝

Jom sambung tengok Hani versi sengal ubi. Lama betul dia hilang ingatan 😊. Di astro ria. Ai layan kat astro on the go saja

#ahnafhani dlm #diasemanishoneyoon

#ahnafwafiy mengimbau kembali kenangan terserempak dengan #hanisafira bawang merah di tepi kolam.

Best memories: #KlikPengantinMusimSalju
#kasehlateefa
#adamputra
#diasemanishoney
#sitinordiana #alifsatar

Kami lebih sweet dari pasangan bercinta yang lain @nurhaslindahussin .
#diasemanishoney
#teamrayabanting
#birupkr

πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #sitinordiana #alifsatar .
.
Regrann from @nana.manissst - Part 4 interview @sitinordiana di it's alif raya special 😊. Citer rendang hijau #negerisembilan . #alifsatar x tahan pedas cili padi ker. Org peneng kan makan pedas gak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Sambungan yg ni korang boleh tengok kat clip yg ai uploded yesterday ya. Sempat tgk masa siaran ulangan tadi.

Best memories: #KlikPengantinMusimSalju
#adamputra πŸ’— #kasehlateefa
#diasemanishoney
#ahnafwafiy πŸ’— #hanisafira
#sitinordiana Malaysia's sweetheart

#selamathariraya #maafzahirbatin - #regrann

Part 4 interview @sitinordiana di it's alif raya special 😊. Citer rendang hijau #negerisembilan . #alifsatar x tahan pedas cili padi ker. Org peneng kan makan pedas gak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Sambungan yg ni korang boleh tengok kat clip yg ai uploded yesterday and dua clips di ig @miss.iza ya. Sempat tgk masa siaran ulangan tadi.

Part lagu seloka hari raya boleh tengok versi upclose and personal di @ayuniaznah n @neytaazis

Best memories: #KlikPengantinMusimSalju
#adamputra πŸ’— #kasehlateefa
#diasemanishoney
#ahnafwafiy πŸ’— #hanisafira
#sitinordiana Malaysia's sweetheart

@selamathariraya #maafzahirbatin

Regrann from @nana.manissst - It's alif, part intro Malaysia's Sweetheart @sitinordiana
Part 01. #sitinordiana jinjit kasut turun tangga πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Proud to be #orangkampung 😘😘😘 love u nana

Tq @alifsatar jemput #malaysiassweetheart nana 😊😊😊😊 #alifsatar #KASEHLATEEFA #adamputra #hanisafira #ahnafwafiy #selamathariraya #maafzahirbatin
Best memories: #KlikPengantinMusimSalju #diasemanishoney - #regrann

πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #sitinordiana #alifsatar .
.
Regrann from @nana.manissst - Part 03 @sitinordiana Di its alif raya special ntv7πŸ‘

Jom sambung tengok #alifsatar #sitinordiana borak2 ttg raya, open haus dan food time raya πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜‚ Tuuu dia, jemput 2ribu yg datang 5ribu. Ada nampak projek #openhouse #alifsatar #sitinordiana ? 20k jemputan okayyyyy. Kalah majlis kawin #ahnafwafiy πŸ’— #hanisafira n wedding #adamputra πŸ’— #kasehlateefa

Best memories : #KlikPengantinMusimSalju

#diasemanishoney - #regrann

πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #sitinordiana #alifsatar .
.
Regrann from @nana.manissst - Part 02 @sitinordiana Di its alif special raya ntv7
Haa tgk #orangkampung jemput 2000 org dtg beraya. Org bandar jemput doplohhh org je??? 😊 #sitinordiana #alifsatar

Best memories #alifnana : #KlikPengantinMusimSalju #adamputra #kasehlateefa
#diasemanishoney #ahnafwafiy #hanisafira
#selamathariraya
#maafzahirbatin - #regrann

πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #sitinordiana #alifsatar
.
.
Regrann from @nana.manissst - It's alif, part intro Malaysia's Sweetheart @sitinordiana
Part 01. #sitinordiana jinjit kasut turun tangga πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Proud to be #orangkampung 😘😘😘 love u nana

Tq @alifsatar jemput #malaysiassweetheart nana 😊😊😊😊 #alifsatar #KASEHLATEEFA #adamputra #hanisafira #ahnafwafiy #selamathariraya #maafzahirbatin
Best memories: #KlikPengantinMusimSalju #diasemanishoney - #regrann

Part 03 @sitinordiana Di its alif raya special ntv7πŸ‘

Jom sambung tengok #alifsatar #sitinordiana borak2 ttg raya, open haus dan food time raya πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜‚ Tuuu dia, jemput 2ribu yg datang 5ribu. Ada nampak projek #openhouse #alifsatar #sitinordiana ? 20k jemputan okayyyyy. Kalah majlis kawin #ahnafwafiy πŸ’— #hanisafira n wedding #adamputra πŸ’— #kasehlateefa

Best memories : #KlikPengantinMusimSalju

#diasemanishoney

Part 02 @sitinordiana Di its alif special raya ntv7
Haa tgk #orangkampung jemput 2000 org dtg beraya. Org bandar jemput doplohhh org je??? 😊 #sitinordiana #alifsatar

Best memories #alifnana : #KlikPengantinMusimSalju #adamputra #kasehlateefa
#diasemanishoney #ahnafwafiy #hanisafira
#selamathariraya
#maafzahirbatin

It's alif, part intro Malaysia's Sweetheart @sitinordiana
Part 01. #sitinordiana jinjit kasut turun tangga πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Proud to be #orangkampung 😘😘😘 love u nana

Tq @alifsatar jemput #malaysiassweetheart nana 😊😊😊😊 #alifsatar #KASEHLATEEFA #adamputra #hanisafira #ahnafwafiy #selamathariraya #maafzahirbatin
Best memories: #KlikPengantinMusimSalju #diasemanishoney

Hye girls! Stay beautiful, stay cute, stay pretty, be the gorgeous one with.... nanarayyanhijabs! πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜†πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Direct whatsapp me for ordering & more information about NR 013 5411330 😘
.
.
#sitinordiana #nanaRayyan #nanarayyanhijabs #nanarayyanlovers #muslimahfashion #simplemeetelegant #palingcomel #hanisafira #diasemanishoney

Tampilan baru jagonya di hari yg fitri, mohon maaf lahir dan bathin #diasemanishoney 🌹🍯🐝

DOKTOR TERKEJUT..TAK SAMPAI 2 MINGGU TULANG PATAH DAH BERCANTUM ========================
Siksanya patah tulang ni hanya yang pernah kena je tahu..kaki terpaksa di simen dan diskru, banyak aktiviti tak dapat di buat..kesian isteri saya yang menjaga dan memapah kesana ke mari.
.
Doktor kata paling cepat tiga bulan baru boleh berjalan mcm biasa itupun kalau usia muda..malah ada yang lebih lama.
Mujur rakan syorkan Kalsium Tiens ni..memang luar biasa. Tak sampai dua minggu, result x-ray mengagumkan sampai doktor terkejut. Ia bukan sebarang Kalsium. Patutla ia digelar Kalsium terbaik dunia dan diiktiraf oleh pakar nutrisi antarabangsa.
Lihat saja testimonial2 kami dialbum.

Apalagi kelebihan kalsium Tiens
βœ…Tulang sihat & kuat
βœ…Melurus & menegakkan struktur tulang
βœ…mencegah esteporosis
βœ…memulihkan masalah tulang/retak/patah
.
Dapatkan sekarang dengan harga promosi
Lekas bertindak,fast action fast result.
β€’
**************************
πŸ“±Whatapp : +6016-803 5298
**************************
#nakfakta #nakbebel #pru1u4 #bn #gerakan #awaninews #selangor #pas #kuasarakyat #kitasemuapenghasut #pelangsingbadan #nursajat #tangkapnajip #malaysiaku #kasut #relationshipgoal #latelunch #exordiuminmalaysia #sitinordiana #diasemanishoney #amanpalestin #negaraku #peninggibadan #fakta #maskerspirulina

HAI SAYANG
SELAMAT HARI RAYA
πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜‚ ASSALAMUALAKKUM
Selamat hari raya maaf zahir batin andai ada terlanjur kata terkasar bahasa. Semoga Ramadhan yang lalu menjadikan kita insan yang lebih baik dan ibadah2 kita diterima Allah. 😊

#selamathariraya
#maafzahirbatin
#diasemanishoneyraya
#diasemanishoney
#klikpengantinmusimsalju
#sitinordiana
#alifsatar
#hanisafira
#ahnafwafiy
#kasehlateefa
#adamputra

Most Popular Instagram Hashtags