#diasemanishoney

MOST RECENT

Obses dgn pic kahwin dua ketui nih!!! Comey angat. 😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘 Baru tgk gambo dah mcm ni. Mcmanalah agaknyer bila drama dah start. Mau meroyan hari2!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #TheMostTalentedArtist #FamilyManAllAround #StanningTheRightPersonHere #adamputra #pengantinmusimsalju #ahnafwafiy #diasemanishoney #izzat #redvelvetdrama #rayyanraiqarl #hikayatcintasipematahhati #farhanbadriz #tundukkanplayboyitu #armand #memoripajerinanas #alifsatar @alifsatar @alifsatarofficialfc @alifsatarofficialfcsg @alifsatarofficialfcbrunei @alifsatarofficialfcindo

Cant wait to hear the full song!!! Sooo excited rn. Still hoping for tayangan after raya yer @hadithomar . Taknak awal sgt. We want full impact for these two talented people. Let them have their moments without any interuption. Lets save the best for last yah! 😘😘😘 Tapi tak salah klu release OST awal sket. Blh practice nyanyi siap2. Kekekeke... #TheMostTalentedArtist #FamilyManAllAround #StanningTheRightPersonHere #adamputra #pengantinmusimsalju #ahnafwafiy #diasemanishoney #izzat #redvelvetdrama #rayyanraiqarl #hikayatcintasipematahhati #farhanbadriz #tundukkanplayboyitu #armand #memoripajerinanas #alifsatar @alifsatar @alifsatarofficialfc @alifsatarofficialfcsg @alifsatarofficialfcbrunei @alifsatarofficialfcindo cr: @miss.iza repost via repostapp

Hoy es Lunes y es importante recibirlo con mucha alegria!!!πŸ€—πŸ€—
Te dejo un saludito, un abrazo, y un beso que te duren todo el dia. FelΓ­z Lunes!, buen inicio de semana…♑
β™‘
β™‘
β™‘
β™‘
β™‘
β™‘
β™‘
β™‘
#felizlunes✌ #mondaymonday #saluditos #hellonearth #abrazosgratis #πŸ˜πŸ˜‚ #lunesfestivo #hoyesviernes #diasemanishoney #holahola #merci❀️ #mee #newyork #fitigirl #happyteusday #besitoo #lifegoals❀️ #lifetime #kissesπŸ’‹ #started #weekendvibes #hugsβ˜ΊοΈπŸ’š #day❀️ #picotheday #photosplash #saludos✌ #

Tiap kali musim salju...
Dia suka .
Meh ai tolong screencap aksi aksi #adamkay
Makin kerap video dan gambar #kasehlateefa #adamputra muncul kat time line ai. Buat ai bekerja sambil tersenyum simpullah!!! Cramp pipi ai.

#sitinordiana #alifsatar #klikpengantinmusimsalju #pengantinmusimsalju
Team #diasemanishoney kembaliiii 😘😘😘😘 .

Perhatiannnn mohon vote segera

#hatikumilikmu di lagu baru nak up era (quicklink di ig @hafizan_hussin ) Lepassss tu, sila terus ke carta era dan vote #TERUSMENCINTAI yg kini telah melorot di tangga ke 39. Quicklink di ig @nana.manissst . Mesti best nanti kalau ada dua lagu ciptaan @sitinordiana dalam carta era. Kan? Kan? Jom vote jommmm

#nisancinta dalam carta muzik2 jangan dilupa ya. Link di @miss.iza

Bagi pasutri yg sudah lama menikah dan belum juga dapet momongan πŸ˜‚ udah kemana" dan keluarin uang banyak tp tidak ada hasil, yukk segera buruan konsulkan kehamilan anda dan keluhan lainnya.banyak yang sudah berhasil konsul geratiss kok bunda.. PIN D93359C0 WA⇛083848011643
#senggugut#deejualshaklee #nutriferon #nutriwhite #bukan #nutella #lapar #diet #pms # senggugut #shakleemurah #shakleeselayang #vitaminhalal # tundukkanplayboyitu #deejualshaklee #nutriferon #nutriwhite #bukan #nutella #lapar #diet #pms #senggugut #shakleemurah #shakleeselayang #vitaminhalal #tundukkanplayboyitu #shakleegombak #diasemanishoney

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Comeynyer #adamkaseh ni... 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Makin byk plak drg dok release teasers ni.... Adehhhh... Mcm makin dekat dah tarikh nih! 😲😲😲 Klu blh nak lepas raya astro... πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯ Melawan arus tul i nih! Ehehehe... #TheMostTalentedArtist #FamilyManAllAround #StanningTheRightPersonHere #adamputra #pengantinmusimsalju #ahnafwafiy #diasemanishoney #izzat #redvelvetdrama #rayyanraiqarl #hikayatcintasipematahhati #farhanbadriz #tundukkanplayboyitu #armand #memoripajerinanas #alifsatar @alifsatar @alifsatarofficialfc @alifsatarofficialfcsg @alifsatarofficialfcbrunei @alifsatarofficialfcindo cr: @bambam_studios repost via repostapp

Tak pernah jemu melihat gambar perkahwinan #adamkaseh ni. πŸ˜πŸ˜πŸ˜„ Terasa berbunga2 di hati ni menanti detik dan ketikanya #KPMS ditayangkan. Semoga berbahagia hendaknyer yer. Hud...sila pi main jauh2 nah... 😝😝😝 #TheMostTalentedArtist #FamilyManAllAround #StanningTheRightPersonHere #adamputra #pengantinmusimsalju #ahnafwafiy #diasemanishoney #izzat #redvelvetdrama #rayyanraiqarl #hikayatcintasipematahhati #farhanbadriz #tundukkanplayboyitu #armand #memoripajerinanas #alifsatar @alifsatar @alifsatarofficialfc @alifsatarofficialfcsg @alifsatarofficialfcbrunei @alifsatarofficialfcindo

Ololorgh cantik nya kakak ni pakai SnD Lipstick.
.
.Admin bukan nak cakap ape lah, bile lagi korang nak tunjuk kecantikan kag boyfriend/husband korang, kasi husband/boyfriend tu terkedu sikit dengan kecantikan korang.
.
.Haa tunggu ape lagi, jangan lupa tekan link di bio. Admin kasi harga cun punye.
.
.
#sndlipstick #sndlipstickkuantan #sndlipstickterengganu
#lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney
#pengantinmusimsalju #gincugincu #merdeksale #lipstick #lipstickmurah #lipstickmalaysia #sayajual

scene first meet 🀣bergaduh je πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #terusmencintai #sitinordiana #hatikumilikmu @sitinordiana @alifsatar @ninajuren #diasemanishoney
#throwback

habiss basah honey ai 😑apela ahnaf ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ #terusmencintai #sitinordiana #hatikumilikmu @sitinordiana @alifsatar #diasemanishoney
#throwback

orang gile je lah lakai tshirt mahal mcm ni πŸ˜‚πŸ˜‚scene terlanggar di airport #terusmencintai #sitinordiana #hatikumilikmu @sitinordiana
@alifsatar
#diasemanishoney
#throwback

β€œLayakkah Gadis Brutal seperti aku jadi pengantin utk lelaki itu? β€œ
.
.
Tak sabar rasanya menantikan drama kedua gandingan @sitinordiana & @alifsatar dalam #KlikPengantinMusimSalju selepas #DiaSemanisHoney 😍😘
.
.
@sitinordiana sebagai kaseh lateefah & Kay wanita brutal yg comel lg cantik,watak yg pasti berbeza. @alifsatar sebagai adam putra jejaka korporat yg handsome lg bergaya. .
.
Insyaallah pengambaran bakal di jalankan pada February ini ❄❄❄
Sama2 kita doakan pengambaan #KlikPengantinMusimSalju berjalan dengan lancar
.
#sitinordiana #sitinordianafc
#Terusmencintai #NisanCinta #teamsitinordiana #klikpengantinmusimsalju #KPMS #Alifsatar #alifsatarofficialfc @alifsatarofficialfc
πŸ“Ή: @sipematah_hati

Guys, this is what we called cuteness overload. From #diasemanishoney right into #diasemanishoneymoon #diasemanishoneyraya & #diasemanishoneymusical , the chemistry between them had never been congested! Now its time for #kpms ! Terus jadi bertambah excited nak tengok #klikpengantinmusimsalju ni ! Tengok bts & snippets pon dah best β€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ’―πŸ’― @sitinordiana @alifsatar #sitinordiana #alifsatar

NORAEssential

Fungsi :
πŸ‘‰ Menghasilkan nafas seharum bunga ros.
πŸ‘‰ Membunuh bakteria penyebab bau mulut.
πŸ‘‰ Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan.

Kelebihan :
πŸ‘‰ Diekstrak daripada 100% pati bunga mawar.
πŸ‘‰ 30 ml tahan sehingga 3 bulan penggunaan.
πŸ‘‰ Dihasilkan dalam bentuk botol semburan untuk memudahkan dibawa ke mana mana sahaja dan pada bila bila masa sahaja.
πŸ‘‰ Diformulasi tanpa alkohol dan bahan kimia.
πŸ‘‰ Bau wangi kekal sehingga 8 jam.

Harga :
RM 85 termasuk pos.

Pembelian wasap 0132576704

Nafas bau rose.
Rare tak?...... Biasa bau longkang.... haha..
Tapi still yakin bercakap..... Kawan kat sebelah asyik
pusing hidung ke arah lain.... Haha..sape pernah kena?.... Nah, spray saja NORAEssential
ni 2,3 sembur.... Pastu kau nak bercakap
jarak 1 inci pun,
sepanjang hari sekalipun,
cakaplah sampai habis air liur
Hehehe..
Utk order ..whatsapp 0132576704
Rm85/30 ml
Tahan sehingga 3 bulan

#noraessential
#befreshbeconfident
#SuriHatiMrPilot
#7HariMencintaiku
#DiaSemanisHoney
#TundukkanPlayboyItu
#CintaSiWeddingPlanner
#SayangkuKaptenMukhriz
#IsterivsTunang
#ajimaura
#PerfumeMulutViral
#PerfumeMulut2017
#coffee
#nafassegar
#nafasharum
#mulutbaurose
#mulutwangi
#mulutbusuk
#baumulut
#mulutberbau
#hilangkanbaumulut
#badbreath
#freshbreath
#malaysia
#viral
#teamNEdira
#TerapiInstagram

Konichiwa to you too kaseh!!!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Gelak tak ingat dunia adam! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Seligi kang! Cian kaseh...blur sejenak! kekekeke Btw...thanks for the teaser cik bambam. More please....😝😝😝😝 #TheMostTalentedArtist #FamilyManAllAround #StanningTheRightPersonHere #adamputra #pengantinmusimsalju #ahnafwafiy #diasemanishoney #izzat #redvelvetdrama #rayyanraiqarl #hikayatcintasipematahhati #farhanbadriz #tundukkanplayboyitu #armand #memoripajerinanas #alifsatar @alifsatar @alifsatarofficialfc @alifsatarofficialfcsg @alifsatarofficialfcbrunei @alifsatarofficialfcindo cr: @bambam_studio repost via repostapp

Most Popular Instagram Hashtags