[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#diaryofhomemaker

42 posts

TOP POSTS

Jalan2 at pesta Penang

Happy kan anak2 hari INI

#familytime #diaryofhomemaker

Qu Puteh pun Qu puteh lah

DSL diapit 2 princess πŸ˜„

Layan je la anak2 dara 2 orang ni πŸ˜„
Memang tak tidoq la layan depa

Being The Queen of Their Hearts ❀
InShaaAllah..Aminn.

#Diaryofhomemaker #mompreneur #mypushfactor #cikleen #healthandbusinessconsultant

Dah start sekolah esok!

Tgh mendobi la apa lgi.. Kasut & baju sekolah dah rendam #eziclean ja...tak teruk menyental...lepas tu boleh bergolek depan tv sambil collect order #kopisihat #sabunhijau #produkSHOM

Hahaha

#Diaryofhomemaker #cutisekolahdahabis
#NorazlinAbdul #0184731446
#MINKaffePenang #hariharimau
#semakinharisemakinsihat

Alhamdulillah.. Senang sungguh buat kerja rumah dengan #eziclean.. Kejap je dah settle kan... BESTT sangat!! Betul tak Akak2 yang guna #ezicleanhouseholdseries?

RENDAM JE!! Whatsapp 018. 473.1446

#diaryofhomemaker
#ezicleanlaundry
#ezicleanmultipurpose

❀ Me, Myself and My Kids ❀

Amanah yang harus dijaga, dipimpin dan dilindungi.

Thank you Allah for what we had, we have and we will have 😍

#cikleen
#Diaryofhomemaker
#syukurselalu
#PINWellnessConsultant

Good Afternoon!! Kami dah ambil kakak balik skool 😘

Jom luncheon!! Cikleen @AuraSeriMaharani_dlbeauteecare ☎ 0184731446

#Diaryofhomemaker #cikleen #workfromhome #mom #HealthBeautyProducts #bisnesSHOM #PINFabolous #income2k #kesihatankukecantikanku

Nasi lemak dah terhidang bersama set #DietSihatdenganSKP 😍

Jom Sapedek!

Hik..jemput na..masak je apa yang ada maka terjadi la nasi lemak sambal ikan iblis..eh bilis..hahaha πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #setkempisperutmudah
#minkaffe & #PilBuangAngin
#healthyhomecookwithbamboosaltpowder
#Diaryofhomemaker #workfromhome

Stay positive. Stay fighting. Stay brave. Stay ambitious. Stay focused.Stay Healthy & Stay Strong.

Have A Great Weekend Everyone!! Happy Holidays!

Noraz @auraserimaharani_Dlbeauteecare
|HealthBeauteeConsultant|PremiumBeuatifulConsultant|BioEverPlus_AgeReversingCream|BiovelocitySleepMate|HerbaMaharani|MinkaffePenang|Hotline +6018-4731446|

#supermom #momprenuer #diaryofhomemaker
#PINPreneurs #PINFamily #pinwellnessconsultant #healthliving #SuperbrandsHealthBeautyProducts
#SHOMpenang

#memyselfandkids

Boresome evening ! Inilah keja kami..hik!

Bakat terendam.haha...Comot habis nak lukis pun jari keraih main hepon ja.

#hennaart #stilllearning #Diaryofhomemaker
#sajasuka2 #inai #inailukis #Cikleen

MOST RECENT

Berkorban apa saja untuk mereka termasuk hati & nyawa❀ Itulah erti pengorbanan

Kemanisan hidup dan kebahagiaan selepas pengorbanan ❀ Itulah erti kebebasan
Pengorbanan dan Kebebasan tidak dapat dipisahkan.

Selamat Menyambut Kemerdekaan Malaysia ke 60 dan Selamat Hari Raya Korban dari Azleen Abdul & Bokhary Saad

10 Zulhijjah 1438H.
#SalamAidiladha
#SelamatMerdekaMalaysiake60
#pengorbanandankebebasan
#diaryofhomemaker
#premiumbeautifulconsultant #premiumbeautifulperisaiku
#succesbeautystories
#azleenabdul

Jalan2 raya .. Off to beraya rumah mak sedara.. Apakata kita makan jemm kt jln raya ni dulu .kami lapar dah ni. πŸ˜„

Dah nak maghrib pun tak sampai2 lagi 😊

#ootd #bawalpucci #cozumalipsmatte #berryme #motherof2 #mompreneur #pinpreneur #diaryofhomemaker #azleenabdul #shom #penang #auraserimaharani #premiumbeautifulconsultant

Ready packing Golden Cornflakes Madu with Lots of Loveee 😍😍😍 Lots of cornflakes,
Lots of Honey
Lots of Almond
Lots of CoklatRice
Lots of Kasih Sayang heee ❀❀❀ .
Tempahan ditutup (tak jual pun hee)..bertuah sapa dpt ni..ada #garambuluh lagi πŸ˜‹

#29thramadan #iambaking #goldencornflakesmadu #lotoflove #selamathariraya #aidilfitri2017 #azleenabdul #pinpreneur #mompreneur #diaryofhomemaker #successbeautystories #shom #penang #premiumbeautifulconsultant #pin #pinfamily #rayabersamatersayang #syukurselalu ❀

Done masak sahur.
Ayam masak kunyit dchef πŸ“πŸ“πŸ“ .
3 hari lagi je lagi nak masak for sahur, ada #dchefpaste #peskunyitngarlic, ada ayam.. dah tak yah pening2 pikir nak masak apa lagi time sahur 😁

Campak2 pun dah gerenti sedap, selera laki bini hik..tanpa pengawet, so semua bahan2 adalah dari sumber semulajadi

Pm kalau nak cuba pes yang marvelous ni πŸ˜‹

#chefazleenabdul #easycook #healthyfood #sahur #soq #penang #ramadankareem #diaryofhomemaker #pinpreneur #mompreneur #donna_leena_beautycare #healthbeayproducts #shom #azleen_0184731446

Jom bancuh #jusgebu2pinkish secawan & minum sebelum tidur .
.
Waktu malam adalah waktu proses baik pulih sel kita sebab itu kena minum #bbplus ni & tidur berlapikkan #BVSM ..untuk kesihatan kan.. .
.
Senangnya nak jaga kecantikan dalaman kulit, rawat sel2 mati sekaligus untuk ganti kolagen sendi2 & kuatkan otot ..
.
.
Sedapnya ya Allah #jusgebu2pinkish ni rasa blackcurrant yang pekat 😍

Sayangkan diri jaga kesihatan & kecantikan dalaman dulu 😍

With love,
@donna_leena_beautycare
Hotline 018.473.1446

#Kolagenikantulenlahkatakan
#rahsiapipipinkish
#rahsiakulitawetmuda
#antikedutan
#antiaging
#youthhealthydrink
#bbpluscollagendrink
#diaryofhomemaker
#goodnight
#bismillah
#assalam
#leen0184731446
#pinwellnessconsultant

This is my #workstation..anak2 tidor awal malam ni..sebab tu mama dia boleh fokus online bisnes, online coaching sambil service customer thru whatsapp..
.
Teknologi dah makin canggih gunakan sebaiknya untuk benda bermanfaat yg boleh tingkatkan kehidupan kita.. .
.
Sama juga tilam #BVSM ni guna #teknologi canggih untuk #improve tahap kesihatan manusia..boleh #automatik cepat baik, automatik cepat sembuh..semua benda pun automatik ikut peredaran zaman la kan.. .
.
#Tilamterapibsvm wajib ada buat legakan sakit belakang kak leen ni..yg ni tak buka plastik takut anak bagi kotor πŸ˜„

Settle kan apa yg patut ..30 minit lagi bumbum.. .
.
#Norazlinabdul
#pinwellnessonsultant
#pinbusinessconsultant
#Hulkbiru
#pinpower
#beprofessional
#GETIntelligent
#BuildANETWORK
#pinwarrior
#pinpreneur
#momprenuer
#diaryofhomemaker
#buildyourlegacy
#LetsPINit

Stay positive. Stay fighting. Stay brave. Stay ambitious. Stay focused.Stay Healthy & Stay Strong.

Have A Great Weekend Everyone!! Happy Holidays!

Noraz @auraserimaharani_Dlbeauteecare
|HealthBeauteeConsultant|PremiumBeuatifulConsultant|BioEverPlus_AgeReversingCream|BiovelocitySleepMate|HerbaMaharani|MinkaffePenang|Hotline +6018-4731446|

#supermom #momprenuer #diaryofhomemaker
#PINPreneurs #PINFamily #pinwellnessconsultant #healthliving #SuperbrandsHealthBeautyProducts
#SHOMpenang

Life is like a mirror,
It's smile at you if you smile at it.

Good Afternoon! πŸ˜‰

Ready! Check out time 😚
#ootd #cozumanaturalmakeupseries #premiumbeautifulcorset #bioeverplus_agereversingcream
.
.
Noraz @auraserimaharani_Dlbeauteecare
|HealthBeauteeConsultant|PremiumBeautifulConsultant|BioEverPlus_AgeReversingCream|BiovelocitySleepMate|HerbaMaharani|MinkaffePenang|Hotline +6018-4731446| Beauty from inside and out|

#supermom #momprenuer #diaryofhomemaker
#PINPreneurs #PINFamily #pinwellnessconsultant
#healthliving #SuperbrandsHealthBeautyProducts
#SHOMpenang
#BeYOUtiful
#SHOMevent2016
#Infinence
#Inspiredby
#ProfDatoJimmyChoo
#RizmanRuzaini
#Designerhijab
#ZianaZain

[ KENAPA ORANG BERJAYA ITU BERJAYA ] .
πŸ”₯ Sikap dia berbeza
Orang berjaya dia tak suka komplen. Tak macam orang
gagal. Semua nak komplen. "Apa la tak ada parking",
"Apa la tak ada majan?" " Apa la pen kertas pun tak
bagi" dan banyak lagi.

Orang gagal sibuk kira benda yang tak jadi. Mentaliti dia
berbeza. Sikap dia berbeza. Kesabaran dia berbeza. Dia
suka duduk saja. Walaupun dia tak ada kerja, dia x cari
kerja.

Orang berjaya sikap berbeza!! .
.
πŸ”₯ Mereka ini pantas.
Pantas buat keputusan, pantas buat tindakan. Dia nak,
dia nak. Tak pikir pun macamana nak jadi. Nak berniaga
buat je dulu. Ada orang pikir langit dan bumi, tapi orang
berjaya buat je dulu, dia tau Allah akan uruskan
seterusnya. .
.
πŸ”₯ Mereka sanggup invest untuk kejayaan mereka.
Invest wang, tenaga dan Masa. .
.
πŸ”₯ Mereka bina networking yang bagus.
Maksud networking: Anda adalah siapa kawan anda.
Siapa nak hidup berubah? Upgrade kawan. .
.
πŸ”₯ Mereka dah buat keputusan dari awal yang mereka
nak berjaya.
Tak percaya? Pegi tanya mereka yang berjaya. .
.
πŸ”₯ Mereka berkawan dengan orang yang betul. .
.
πŸ”₯ Mereka tidak bertangguh.
Fast action fast result. Kepantasan pemilik bisnes
mempengaruhi keputusan bisnes dia. Bisnes berkenaan
kepantasan.
Kalau sikap owner ni lembap, agak barang yang order
tu bila nak siap? . .
πŸ”₯ Tidak menghiraukan kutukan
Ada setengah orang berniaga, bisnes bagus. Tapi sibuk
melayan apa orang cakap. Tak ada ilmu, sibuk layan
kutukan orang. .
.
πŸ”₯ Fokus
Fokus 1 produk pada 1 masa. Itu pun dah boleh jadikan
anda NENEK JUTAWAN!.
Fokus 1 masalah pada 1 masa. Dimana ada masalah, di
situ ada peluang. Dimana ada peluang,di situ ada wang.
Dimana ada wang, di situ ada kekayaan. .
.
πŸ”₯ Mereka konsisten & persisten.
Persistent, tak mudah putus asa. Dia nak, doa nak
jugak. Kalau mentaliti biasa mesti tak dapat le.

Untuk insan-insan HEBAT!!
Semoga kalian kaya & berjaya dunia akhirat!!!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ kita mesti kaya & berjaya dunia akhirat

Sharing sini jugak 😍

I Follow!! #norazlinabdul
#PINPRENEURS
#IamMoneyMagnet
#IamOpportunist
#Mompreneur
#diaryofhomemaker
#berniagagayaPIN
#PINfamily @pin.empire
#LetsPINit
#success
#teamwork
#helpothers
#ilmu
#pinbizschool

Ladies Night out!! Nak bawak gegurl jalan2.. Jalan 2 pun ada kerja juga..syukur dapat bersama anak2 sambil mencari rezeki.

1st Attend birthday party member,
Then cod #minkaffe #maharani #caliphjussunnahsupplement #setkempisperut #krimajaib #cozumanaturalmakeup #bbpluscollagendrink
#setmandianspaterapigaram

Kita pick up maktok dulu..lepas cod celebrate birthday maktok pula..Happy Birthday Mommy ku Jamaliah Ismail :* .
#myselfandmykids #norazlinabdul #nuraminanasuha #NuralishaQistina #supermama #beyourself #diaryofhomemaker
#onlinemompreneur #teamsurirumah
#HealthBeautyProducts
#SahajidahHaiO
#helpothers #berimanfaatuntukoranglain
#berniagaGayaPIN #mychoiceforhappierhealthierlife

” Pesan pada hati apa tujuan kita hidup di dunia tnya iman dan muhasabah diri . Kalau boleh undur balik masa nk je jadi baby balik .. Tak dipenuhi dosa.. Tapi kita manusia biasa tak ada sifat maksum . Maka kita kena perbaiki yg buruk ke arah kebaikkan .. ”

#productivemuslimah
#diaryofhomemaker
#remindertomyself

Jalan2 at pesta Penang

Happy kan anak2 hari INI

#familytime #diaryofhomemaker

Dah siap..jom dating hehe! Petang camni calit lipstick Romance Pink..fefeling romantik la...
.
.
Cozuma Natural Make Up Series pilihan leen..
Untung sungguh guna produk High Quality..Dah hampir setahun guna tak habis2 lagi setiap hari dok calit.
.
.
Simple n natural tapi mampu naikkan aura seri wajah :) .
.
Lagipun leen tak pakai apa2 skincare hanya cuci dengan #sabunhijau je.. Sebab cc cream cozuma dah complete dengan SPF 30 dan perlindungan uv serta vitamin dan mineral..sama juga lipstick.
.
.
Jom Cantik dan Sihat dengan produk semulajadi.
Pm/whatsapp 018.4731446
@auraserimaharani_dlbeauteecare

#calitcalitcantik
#CozumaMakeUpMesraSolat
#cozumacccream
#cozumalipstick
#naturalbeauty
#No1diMalaysia
#nochemicals
#freedelivery
#whatsappleen0184731446
#pinprenuer
#momprenuer
#memperkasakanwanita
#diaryofhomemaker
#berniagaGayaPIN

Sleep Like A Baby!

Ni baru betul tidur lena..dengan BVSM boleh meningkatkan kualiti tidur ye. Kenapa nak tidur berkualiti? Sebab tidur yang tidak berkualiti atau tidak cukup sebenarnya ialah penyebab pelbagai masalah kesihatan..Serious.

Lena nya anak saya tidur..letak sebelah je..5 minit lena..baru pusing eh tengok dah lena si kecik ni 😍

Mulanya saya malam ni nak keluar buat #demobvsm kat bapa saudara yang kena strok.bapa saudara nak rasa energy bvsm ni. mungkin dapat bantu cepat pulih..InShaaAllah esok kita pergi lain..Biiznillah rezeki nak sembuh tu ada.InShaaAllah.. .
.
Terus cancel la nampak Amina lena sangat tu..
Amina ni terlebih aktif sikit memang susah lena sampai ikhtiar buat air penawar .
.
.
Alhamdulillah sejak guna BVSM senang je dia tidur.. Bvsm meningkatkan kualiti tidur dan neutralkan frekuensi tubuh tambahan kanak- kanak yang terlebih aktif sebab terlebih tengok handphone or tv ka akibat effect radiasi kan.. Bahaya k.

Saya pun rasa nak tidur but perut lapar pula..hahaha

#diaryofhomemaker #aminanasuha #Cikleen #bvsm #yourbestsleepmate #tingkatkankualititidur #Rawatandalamtidur #healingwhileyousleep #health #sleep #qualitysleep #hyperactive
#yourwellnessconsultant #PINWellnessConsultant #norazlinabdul #whatsappleen0184731446 #demobvsm #TestimoniBVSM #BestSeller #BioVelocityTechnology #Bvsm_cikleen

#memyselfandkids

Boresome evening ! Inilah keja kami..hik!

Bakat terendam.haha...Comot habis nak lukis pun jari keraih main hepon ja.

#hennaart #stilllearning #Diaryofhomemaker
#sajasuka2 #inai #inailukis #Cikleen

Qu Puteh pun Qu puteh lah

DSL diapit 2 princess πŸ˜„

Layan je la anak2 dara 2 orang ni πŸ˜„
Memang tak tidoq la layan depa

Being The Queen of Their Hearts ❀
InShaaAllah..Aminn.

#Diaryofhomemaker #mompreneur #mypushfactor #cikleen #healthandbusinessconsultant

"Mama, mama , tengok gigi adik cantik, banyak la.
Hehe, adik guna #ubatgigigarambuluh sebab tu gigi cantik..tak rosak pun"

Pandai celoteh kesayangan mama nih.. #nuraminanasuha peneman Mama 😍

#whatsappLeen0184731446 #cikleen
#PINWellnessConsultant
#mompreneur #Diaryofhomemaker
#makeupfree #cozumanaturalmakeup
#businesswithSHOM #myChoiceForHealthierLife
#MINkaffePenang
#BVSM_cikleen
#PremiumBeautifulConsultant

Salam Maghrib wa isyak

Kuat untuk keluarga kuat dengan pertolongan yang Maha Kuat

#Diaryofhomemaker #DariWanitaUntukWanita #remindertomyself #MOMpreneur

Is going to delivery and postage #KOPISIHAT and #CaliphSunnahSupplement, also #bawalkekaboo to #mytripleVIPcustomer after lunch with kids.

Speaking pulak hari ni.haha

Hanya yang produk Original Terbaik dan deliver Best service untuk customer.. Kereta ni dah jadi stokis ke2 .hik!

Love my daily routine..Family dan business sentiasa dekat..seiring sejalan gitu :) Mom-Preneur la katakan :) πŸ“ž 018-473-1446

#cikleen #mompreneur #Diaryofhomemaker #Mybusinessisformyfamily #buildyourlegacy #healthycoffee #healthysupplement #SihatCantikBerseriLuarDalam
#PINPreneurs #PINWellnessConsultant

PENDINDING DIRI!! Nyamuk tak suka Bau Lavender
Makhlus halus takut Garam!

Selain ikhtiar dengan Ayat2 suci Al-quran iaitu surah Al-Falaq..leen ikhtiar dengan #SetMandianTerapiGaramBuluh dan #lotionaromatheraphylavender sebagai PENDINDING DIRI leen sekeluarga dari 'GANGGUAN' makhlus halus dan gigitan nyamuk.

HARI-HARI Mandikan anak-anak dengan Set Mandian Terapi Garam ni..dalam set ni terdapat
#sabunbadangaram #sabunhijau #shampoogarambuluh dan #ubatgigigarambuluh
Kemudian sapu #pblavenderlotion ni ye.

Lepas anak-anak dah rasa suci bersih dan wangi nak tidurkan pun senang..tanpa gangguan.InShaaAllah.. Kesihatan dan kebersihan pun terjaga sebab banyak khasiat garam ni.

#UsahaDanIkhtiarItuPenting #untukHidupLebihBaik
#DoaUsahaTawakkal #cikleen #PINWellnessConsultant #Diaryofhomemaker

Aaminn..Goodnite semua..Semoga esok lebih baik dari semalam.. Dengan doa usaha tawakkal pada NYAπŸ™πŸ» Ampun dan maaf atas kesilapan leen ye

Yang baik dari Allah yg lemah dari leen hamba yang hina. Leen tetap berusaha jadi yang terbaik dan berguna untuk famili, rakan2 perjuangan dan agama bangsa.InShaaAllah .. Assalamualaikum πŸ’€

#staypositive #stayhealthystayslim #AuraSeriMaharani
#aurakejayaan
#PerjuanganKuIndah
#cikleen
#Diaryofhomemaker

Good Afternoon!! Kami dah ambil kakak balik skool 😘

Jom luncheon!! Cikleen @AuraSeriMaharani_dlbeauteecare ☎ 0184731446

#Diaryofhomemaker #cikleen #workfromhome #mom #HealthBeautyProducts #bisnesSHOM #PINFabolous #income2k #kesihatankukecantikanku

Nasi lemak dah terhidang bersama set #DietSihatdenganSKP 😍

Jom Sapedek!

Hik..jemput na..masak je apa yang ada maka terjadi la nasi lemak sambal ikan iblis..eh bilis..hahaha πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #setkempisperutmudah
#minkaffe & #PilBuangAngin
#healthyhomecookwithbamboosaltpowder
#Diaryofhomemaker #workfromhome

❀ Me, Myself and My Kids ❀

Amanah yang harus dijaga, dipimpin dan dilindungi.

Thank you Allah for what we had, we have and we will have 😍

#cikleen
#Diaryofhomemaker
#syukurselalu
#PINWellnessConsultant

Subhanallah sweet family, husband and wife..ini baru lah betul 'love till Jannah!' .
Subhanallah wanita itu cukup indah dipandang suaminya..Indahnya kerana akhlaknya yang mulia dan agamanya yang terpelihara.
.
β€œDunia adalah perhiasan dan sebaik-baik perhiasan dunia adalah wanita solehah.” (HR Muslim)
.
Ya, sesungguhnya dunia ini adalah perhiasan, dunia ini adalah keindahan, dunia ini adalah kesenangan untuk dipandang. Tetapi, tahukah, bahawa wanita solehah adalah sebaik-baik perhiasan?
.
Jadi kesolehahan, akhlak yang mulia, pengetahuan tentang agama lah yang menyebabkan wanita seindah-indah perhiasan dunia. .
Keindahan wanita itu kerana akhlak yang mulia dan agama yang terpelihara .. Ya Allah, Jadikan kami wanita yang solehah..Aaminn Allahumma Aaminn.

@auraserimaharani

#TheRealMuslimah #muslimah #muslimahhebat #productivemuslimah #IslamIsFirstClass
#diaryofhomemaker #cikleen #MerperkasakanWanita #DariWANITAuntukWanita #AuraSeriMaharani

Ada yang kata ,, "aku lemah dengan setiap ujian " ,, kawan2 nak tahu tak apa yang kita dapat ketika Allah memberikan ujian

1. Allah menghapuskan dosa-dosa kita
2. Tanda Allah masih menyayangi kita
3. Tanda Allah nak memberikan kebaikan buat kita
4. Tanda Allah tak pernah lupakan kita

Allah dah ulang banyak kali dalam kitab Al-Quran selepas kesusahan pasti akan ada kesenangan selepasnya ,, setiap sesuatu pasti ada hikmah selagi mana kita mampu untuk bersabar ,, tapi perlu juga disusuli dengan kesungguhan dan tidak berputus-asa ,, insya allah ,, kekuatan Allah itu pasti ada untuk orang-orang yang bersabar. . ۞ Ψ§ΩŽΩ„Ω„Ω‡ΩΩ…Ω‘ΩŽ Ψ΅ΩŽΩ„ΩΩ‘ ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ‰ Ψ³ΩŽΩŠΩΩ‘Ψ―ΩΩ†ΩŽΨ§ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…Ω‘ΩŽΨ―Ω ΩˆΩŽΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ‰ ؒلِ Ψ³ΩŽΩŠΩΩ‘Ψ―ΩΩ†ΩŽΨ§ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…Ω‘ΩŽΨ―Ω ۞

Sabar itu Indah.. Jangan putus asa!

#thejourneyoflife
#kayadanberjayaduniaakhirat
#norazlinabdul
#Diaryofhomemaker
#PINWarriors

WOW! baju lama dah nampak macam baju BARU!

Mesin basuh rosak.. rendam baju dulu semalaman dengan #ezicleanlaundry ja.. Tak sental tak apa pun.. angkat > perah > sidai.. bila kutip di ampaian , ini lah hasil nya 😘

ringan kan kerja rumah kalau macam ni?
mesin basuh rosak selalu pun takpa.. tak rasa teruk pun membasuh tangan.. Nak rendam kasut sekolah anak pula 😘

Jadi rajin la pulak kan.. #Diaryofhomemaker #norazlinabdul #TestimoniPIN

Alhamdulillah... Lepas maghrib pekena #minkaffe ais.. 5 minit terus Segar mata ... nak isya pula pastu teraweh... Malam ni dah masuk 14 Ramadan ..dah boleh upgrade ke 20 rakaat kot..InShaaAllah..yang penting khusyuk, jaga kesihatan & cukup rehat..baru puasa tak rasa penat...puasa penuh berkat.. Puasa penuh bertenaga, Ibadah Pasti Sempurna..InShaaAllah dengan izinNya...
Aaminn.. #ramadankareem #bulanpuasabulanibadah #bulanbelajarkumpulpahala
#KopiSihat #kopipenawar #Diaryofhomemaker #NorazlinAbdul

Alhamdulillah ..Ok done..gerak..balik amik amina & maktok pastu amik kakak balik skool.. #rojer2 #sofarsogood
#whatsapp_0184731446
#NorazlinAbdul
#Diaryofhomemaker
#PINprenuer #PINWarriors
#ootd #kekaboopenang

Dah start sekolah esok!

Tgh mendobi la apa lgi.. Kasut & baju sekolah dah rendam #eziclean ja...tak teruk menyental...lepas tu boleh bergolek depan tv sambil collect order #kopisihat #sabunhijau #produkSHOM

Hahaha

#Diaryofhomemaker #cutisekolahdahabis
#NorazlinAbdul #0184731446
#MINKaffePenang #hariharimau
#semakinharisemakinsihat

Alhamdulillah semasa bersahur pagi tadi perut memulas2 meloya semua ada..jadi sebelum makan apa2 makan 2 biji #pilbuangangin ni minum dengan ayaq suam.. Lepas leen ambil ja #pilbuangangin ni tak berenti2 sendawa..membuang memang lawas la.. Alhamdulillah Lega dah pedih2 perut ni.. #PilBuangAngin ni memang bagus Melawaskan perut, melegakan perut tak selesa

Leen memang dok amalkan #pilbuangangin ni dengan #kopigarambuluh untuk kempiskan perut yg berlemak ni ..ya la selalu kluaq makan lewat malam mana tak berlapis2 perut ni kan.. Hehe 😁😁😁 #garlictablet #Minkaffe #setkempisperutsihat #Diaryofhomemaker

Surirumah Terlajak Productive!! Produk2 Supplement untuk Kesihatan No 1 Terbaik =================== ➑ Kopi Premix Garam Buluh Minkaffe = RM33 sekotak (20 sachets)
#kopigarampenawarpenyakit #GaramBuluh #garamsunnah ➑ BBPlusCollagendrink = RM215 sekotak (20 sachets)
#kulitsehalusbaby ➑Herba Maharani = RM98 sekotak (Out of stock) ➑ PBcorset freefitting
#PremiumBeautiful #bengkungmoden ➑ Set Penjagaan Diri #MarineEssence -Shampoo MarineEssence = RM37 sebotol
- Ubat Gigi Marine Essence = RM21 sekotak
- Body Wash Marine Essence = RM37 sebotol
- Marine Essence Beauty Bar = RM120 sekotak ➑ BioSelezaPantyLiner =RM174 (1 big box X6 pack X30 pads) ➑ BioSeleza Pad = RM160 (1 big box X 6 packs X 10 pads) ➑ Tudung Bawal
-Aidijuma
- Anaqeen
- Kekaboo ➑ Caliph Jus Sunnah Supplement = RM59
Mai Dapatkan #HargaPromosiRamadan !! Hubungi ➑ 0184731446 NorazlinAbdul untuk lebih lanjut.
#FREECodPenang #codtudung #codminkaffe
#AuraSeriMaharani #Diaryofhomemaker #teamsurirumah #teamleen #PINPreneur #BerniagaGayaPIN

Macamna la nak kurussss cepatt niii???? Ini la masalah aku bila nak raya ni.. Stressnyaa
Tak sempat dah nak melalui proses yang lama untuk dapat bentuk badan yang cantik.. Raya dah dekat!
Baju tak sempat dah nak tempah.. Terpaksa la cari baju Ready-To-Wear tu semua terletak elok ja kat patung.. Patung boleh la cutting cantik.. Badan aku mana ada cutting dah .. Nak tunggu lalui proses kurus dulu baru boleh pakai memang tak lah..Lambat... So macamna ek ??! Apa lagi sambar Premium Beautiful lahh jawab dia.. Sarung kan je PB, confirm meletop di pagi Raya!

Tak perlu pening kepala fikir masalah nak cantik di pagi raya. Semua masalah nak tampil berbeza dan menawan dapat Premium Beautiful selesaikan.. Tentang kehebatan Premium Beautiful untuk kesihatan.. FIR, bantu tulang belakang, selesai masalah rahim wanita, bla bla bla..manfaat tu semua dah confirm boleh dapat bila aku pakai ja PB ni... Tapi yang penting aku nak CANTIK, ANGGUN, MENAWAN, dan TAMPIL BERBEZA di Hari Raya nanti

Fuhhh Premium Beutiful memang Terbaikk.. Pakai Seminggu ja berkilo2 hilang! Badan bercutting kalah patung.. Bergaya sakan la raya nanti dengan baju2 RTW yang gojes2 tu.. Ada rebate RM400 laaa.. Wajib hari ini juga aku p grab 1 set untuk aku 😍😍😍 Let's Shape Up!!! #NorazlinAbdul
#Whatsapp_0184731446
#Diaryofhomemaker

Alhamdulillah.. Senang sungguh buat kerja rumah dengan #eziclean.. Kejap je dah settle kan... BESTT sangat!! Betul tak Akak2 yang guna #ezicleanhouseholdseries?

RENDAM JE!! Whatsapp 018. 473.1446

#diaryofhomemaker
#ezicleanlaundry
#ezicleanmultipurpose

Ramalan cuaca nak hujan pula satgi

Baik rempit ke stokis dulu.. Pastu hantarkan #ShampooMarineEssence & #Minkaffe dulu dekat customer.. Dah settle baru balik siapkan lunch .. Zasss !
#diaryofhomemaker
#pinprenuer #PINWellnessConsultant
#sayaconsumesayajual #sayasihatcustomersihat #InShaaAllah
#whatsappLeen0184731446

Assalamualaikum.. good day beautiful peoples! . .
Semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan arini
. .
Lepas meeting, terus ke dobi pula... . .
#Anaqeen in da houz!
#ootd #azleenabd #mineralcoffeelovers #MClovers #diaryofhomemaker

Most Popular Instagram Hashtags