#dianzvitaminori

16463 posts

TOP POSTS

mama deena sarapan dgn dianz!!!...haaaa jom jln2....ehhh bukan deena nk jln....dianz mama ni nk jln2......Alhamdulillah close dianz pagi ni....johor..kuantan....ipoh.... #rezekianakmama
#dianzvitaminori
#sayajual

Dulu kan... Kulit berminyak...
Berparut...
Miss J selalu je muncul²
Dark circle plus kusam lagi😖

Tapi semua tu kenangan jee haaa sekarang kemain plolesss tauu

8 hari je!

Makin putih lak tu uishhh takkan nak tengok orang lain dah makin cantik?😍😍 RM50 sahaja putih satu badan bukan muka je yeee!

Postage SEM RM7/ SS RM12

Whatsapp 0145171310 #cabutanbertuah #belidanmenangdianzvitamin #cabutanbertuahdianz
#sayajual #vitaminjerawat #whiteningbooster
#DIANZPIXY #DIANZVITAMINORI #testimonidianz #agentdianz #sekmung #dianzvitamin #vitamindianz #vitaminc #petuawajahberseri #igshopmalaysia #tipscantik #collagen #hisaphisapteruscantik #testimonidianz #tipscantiksemasaraya #rahsialelakikacak #lelakikacak #lelakimakanvitamin #promosisyawal #promosiraya #promodianz #promosidianz

Dianz Vit C&E
RM46 💙Testimoni Pengguna DIANZ VITAMIN C & E!!!💙
.
.
EXTRA PEARL Booster Whitening!!!
.
Dianz Vitamin Baru 💕 Lebih Power,kesan lebih cepat dan LEBIH MURAH!!
.
Lebih sdp + ada tambahan Serbuk Mutiara@ Pearl Booster untuk kesan 2x lebih cpt
.
kulit lebih GLOWING & BERSERI
.
Mempercepat pertumbuhan sel kulit baru
.
Sesuai untuk masalah PARUT,JERAWAT,RESDUNG,STRETCH MARKS & KULIT KUSAM
.
SELAMAT UTK IBU MENGANDUNG DAN MENYUSU

#dianzvitc #dianzvitamin #dianzvitamin2017 #dianzvitaminoriginalmalaysia #dianzvitaminmurah #dianzvitaminbest #dianzvitckl #dianzvitaminc #dianzvitaminori #neelofa #lofalovee #lofa

HELPPPP! Apa nak buat ngan kulit kusam ni ?
_
Jeles nye tengok kulit orang lain.Cantik,licin dan bersih.Sedangkan kulit sendiri kusammmm dan tak bermaya. Agaknya macam mana nak hilangkan kulit kusam ye ? Dalam masa yang sama,nak kulit naik seri dan lembab gittewww
_
_
Ada ! Jom guna dianz vitamin. Mula2 kita singkirkan kulit kusam. Pagi2 bangun pagi tengok cermin,mestiii senyum bila nampak perubahan tu. Makin konsisten makan,kulit wajah jadi makin lembut,makin lembab dan makin cerah
_
Nak kuar jalan2 pun,tak perlu make up lelama.Cukup sekadar make up ringan2 je,pun masih kelihatan cun tau.Tak rugi cuba.Tak lama lagi nak puasa,then nak raya dah. Sesekali nak gak merasa jadi cantik kan .Uols tak nak ?
_
BERMINAT ?
WHATSAPP 019.445.7179

"Dulu sy pakai produk X ni, taktau pulak produk ni ada bahan kimia yg tak sesuai dgn kulit sy. Habis naik berjerawat muka sy. Pastu stop jap produk X tu, tapi time tu still ushar2 lagi produk skincare yang lain. Sampai la terjumpa dgn DIANZ VITAMIN ni, and skrg ni konsisten je dgn dianz. Takyah nak pakai skincare bagai. Just cuci dgn pencuci muka & Dianz je". - Farizie
Sis ni consume dgn Dianz Vitamin je, kulit dari berjerawat dah makin ploles uolls. Jerawat, jeragat dah makin pupus di kulit muka. Paling best, kulit rasa lembap2 & makin cerah.
.
RM50/30BIJI

Pm sis untuk promosi😍

#sayajual #vitaminjerawat #whiteningbooster
#DIANZPIXY #DIANZVITAMINORI #testimonidianz #agentdianz #sekmung #dianzvitamin #vitamindianz #vitaminc #petuawajahberseri #igshopmalaysia #tipscantik #collagen #hisaphisapteruscantik #testimonidianz #tipscantiksemasaraya #rahsialelakikacak #lelakikacak #lelakimakanvitamin #promosisyawal #DIANZTESTIMONI #DIANZVITAMINTESTIMONI

MOST RECENT

Elooo.. Sis nk share feedback Dianz vitamin super power ni ⚡️
.
Dulu, kulit sis ni ada masalah jerawat teruk!
Kulit pun kusam, memang tak bermaya lalu murung 🙎🏻 Parut jangan cakap lah, mcm kawah gunung berapi 🤦🏻‍♀️
.
Tapi Alhamdullilah, lepas makan DV secara konsisten, kulit jerawat tok nenek habis lari lintang pukang 🏃🏻‍♀️ Lalu muka dia dah gebu gebas cerah berseri mau tauuu power si monceettt ungu ni 💜
.
RM50 dapat 30 biji tahan sebulan. Nak order tekan link --> www.wasap.my/60133293293/pm+dianz Nak COD pon boleh bgtau kawasan mana yg FREE COD hanya di kawasan PETALING JAYA saja ok 🙏 Kalau jauh kita POS LAJU saja RM50 + RM8sm/RM11ss.
.
.
.
#hisaphisapteruscantik #dianzvitamin #dianzlovers #whiteningbooster #teameikadebom #dianzvitamin2017 #dianzvitaminoriginal #dianzvitc #sayajualdianz #sayajualdianzvitamin #dianzvit #dianzlegacy #dianz #dianzvitaminpj #luluskkm #dianztetapdihati #dianzkl #dianzselangor #supplementkesihatan #dianzvitaminc #dianzpj #dianzvitaminori #dianzmalaysia #hisap2teruscantik #putihgebu #dianpixy #dianzagent #cantikcantik247 #dianzcodpj #coddianzpj

mama deena sarapan dgn dianz!!!...haaaa jom jln2....ehhh bukan deena nk jln....dianz mama ni nk jln2......Alhamdulillah close dianz pagi ni....johor..kuantan....ipoh.... #rezekianakmama
#dianzvitaminori
#sayajual

KULIT MAKIN CERAH DAN SIHAT 😍😍😍😍
MAKIN CANTIKKK
.
.
Dianz Vitamin 2017 🎉
DIANZ VITAMIN C & E 35 BIJI

Keistimewaan :
🎀 Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan .
🎀 Kulit lebih glowy dan berseri
🎀 Mencantikkan kulit .
🎀 Melembapkan kulit .
🎀 Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati .
🎀 Menghilangkan parut muka/badan .
🎀 Mengurangkan minyak pada kulit muka .
🎀 Mengurangkan ekzema .
🎀 Mengurangkan resdung .
🎀 Membantu menegangkan kulit .
🎀 Merawat kulit kusam .
🎀 Merawat tona kulit tidak sekata .
🎀 Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
.
.
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM50
POSTAGE : RM7SM
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#dianzvitamintestimoni #dianzvitcmurah #dianzvitamincmurah
#dianznitaminbest #dianzvitc
#dianzvitamine #dianzvitamincne
#dianzvitaminterbaik #dianzvit #dianzvitcoriginal #dianzvitamincdane #dianzvitaminori #dianzvitaminoriginal #dianzvitaminborong #dianzvitaminpekbaru #dianzvitamincande #dianzvitaminmalaysia #dianzvitc
#dianzvitaminmurah #dianzvitaminc #Regrann

Promosi Bulan Kemerdekaan !!!
DIANZ VITAMIN C & E

NEW PACKAGING!!! Hisap2 terus cantik??Senang kn?

Di dalam setiap tablet dian vitamin mengandungi 6550mg

1000mg vitamin C daripada oren
✔membuang toksik dlm badan
✔melancarkan sistem perkumuhan
✔ merawat jerawat, jeragat dan parut

1000mg vitamin E dari maqui berry
✔melembabkan kulit
✔ mengecilkan liang roma
✔ mencegah kanser
2000mg Pure collegen dari ikan tilapia
✔ tidak menggunakan rumpai laut ✔ sesuai utk org yg alergik makanan laut
✔ menghasilkan kulit yang lembut dan gebu

2000mg Glutathione
✔ memutihkan kulit seluruh badan

550mg tambahan serbuk mutiara
✔ utk lebih cepat cerah
✔ extra pearl akan membuat vitamin serap lebih cepat
✔ kulit lebih glowy dan berseri-seri
✔mempercepatkan penumbuhan sel kulit baru

RM45 EXC POS

#dianzvitamincemurah #dianzvitaminmurah #dianzvitaminori #dianzvitaminrecommended #dianzvitaminmamakecilstore

Hai semua! Buat ape tu? Mesti da ready nak balik rumah kan? Sape balik keje kul 6 kite geng! Hahaha... Jom baca feedback Dianz vitamin sebelum balik 😍
.
"Dulu sy pakai produk X ni, taktau pulak produk ni ada bahan kimia yg tak sesuai dgn kulit sy. Habis naik berjerawat muka sy. Pastu stop jap produk X tu, tapi time tu still ushar2 lagi produk skincare yang lain. Sampai la terjumpa dgn DIANZ VITAMIN ni, and skrg ni konsisten je dgn dianz. Takyah nak pakai skincare bagai. Just cuci dgn pencuci muka & Dianz je". - Farizie
Sis ni consume dgn Dianz Vitamin je, kulit dari berjerawat dah makin ploles uolls. Jerawat, jeragat dah makin pupus di kulit muka. Paling best, kulit rasa lembap2 & makin cerah.
.
Yeay! Okay dah jom kemas2 nak balik. Harap2 harini jalan clear tp macam takkk jer 😅
.
.
.
#hisaphisapteruscantik #dianzvitamin #whiteningbooster #teameikadebom #dianzvitamin2017 #dianzvitaminoriginal #dianzvitc #sayajualdianz #sayajualdianzvitamin #dianzvit #dianzlegacy #dianz #dianzvitaminpj #luluskkm #dianztetapdihati #dianzkl #dianzselangor #dianzlegacy #supplementkesihatan #dianzvitaminc #dianzpj #dianzvitaminori #dianzmalaysia #hisap2teruscantik #putihgebu #dianpixy #dianzagent #cantikcantik247 #dianzcodpj #coddianzpj

"Dulu sy pakai produk X ni, taktau pulak produk ni ada bahan kimia yg tak sesuai dgn kulit sy. Habis naik berjerawat muka sy. Pastu stop jap produk X tu, tapi time tu still ushar2 lagi produk skincare yang lain. Sampai la terjumpa dgn DIANZ VITAMIN ni, and skrg ni konsisten je dgn dianz. Takyah nak pakai skincare bagai. Just cuci dgn pencuci muka & Dianz je". - Farizie
Sis ni consume dgn Dianz Vitamin je, kulit dari berjerawat dah makin ploles uolls. Jerawat, jeragat dah makin pupus di kulit muka. Paling best, kulit rasa lembap2 & makin cerah.
.
RM50/30BIJI

Pm sis untuk promosi😍

#sayajual #vitaminjerawat #whiteningbooster
#DIANZPIXY #DIANZVITAMINORI #testimonidianz #agentdianz #sekmung #dianzvitamin #vitamindianz #vitaminc #petuawajahberseri #igshopmalaysia #tipscantik #collagen #hisaphisapteruscantik #testimonidianz #tipscantiksemasaraya #rahsialelakikacak #lelakikacak #lelakimakanvitamin #promosisyawal #DIANZTESTIMONI #DIANZVITAMINTESTIMONI

DIANZ VITAMIN C & E PLUS . 🍇Dianz vitamin new packaging!! Lebih power
Kesan 2 kali lebih cepat dan pastinya lebih murah dan juga sedap
. 🍇Tambahan EXTRA PEARL yang pastinya akan membuatkan anda lebih cantik,,lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri
. 🍇Dapatkan segera DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!! HISAP-HISAP TERUS CANTIK

#dianvitamin #dianvitaminc #dianvitamincoriginal #dianvitamincmurah #diamzvitamin #dianzvitaminc #dianzvitamincoriginal #dianzvitaminoriginal #dianvitaminoriginal #dianzvitaminmurah #vitaminc #dianzvitaminori #uum #usm #uitm #ukm #uthm #utm #lofattah #leeyanarahman #heroseorangcinderella #aydajebat #naelofar #dressmurah #bertam #sungaipetani #kedah #langmerah

Most Popular Instagram Hashtags