#dianzvitaminori

16290 posts

TOP POSTS

Produk baru keluaran jamu jelita cur-V.
Miliki berat ideal & kulit cerah menawan.
Sedap..mengenyang..menyihat..menyegar..
melawas..
Serbuk campuran psyllium husk, protien, biji chia ..berperisa vanila .
Kandungan lain.
Extrac daun teh
Kopi hijau
Stevia
Vitamin
Mineral

#produkjamujelitaoriginal
#folowerstagram
#dianzvitaminori

Assalamualaikum , gemorning πŸ’žπŸ’•.
.
Kedai cantik aida buka seperti biasa ye .
Mana2 yang nak grab PROMO RAYA DIANZ boleh whatsapp kita cepat2 πŸ˜‰

P/s : harini ada postage kul 3pm
WHATSAPP πŸ‘‰ 019-3051874

#stokissahDIANLEGACY
#hisaphisapteruscantik
#dianzvitamin
#dianlegacy
#misicantikbersamadianz
#jomgebubersamadianz
#syjualdianzvitamin
#dianzvitaminori

DIANZ VITAMIN:
SHARE INFO.
Adakah pengambilan Vitamin setiap hari awak cukup?
Berapa banyak buah yang awak makan sehari? .
Ke ada yang skip makan buah? JANGAN❌
.
Vitamin sangatΒ² penting dalam badan kita. .
Buah- buahan yang awak makan pun belum pasti cukup untuk keperluan badan setiap hari.
.
Tahukan Anda setiap biji #dianzvitamin mempunyai -1000mg vitamin C berasaskan berry.
-2000mg vitamin E beraskan Maquibery.
-1000mg KOLAGEN ASLI IKAN TALAPIA.
-2000mg Glutathoine.
-550mg SERBUK MUTIARA untuk pencerahan
-Kini ada EXTRA Glutathoine & Ascorbic Acid
-5 kali ganda penyerapan dalam tubuh badan.
.
Sesuai untuk yang kurang pengambilan vitamin C atau seorang yang sibuk bekerja atau yang tiada masa untuk makan buah yang banyak. Yang mana lagi jimat? Mestilah Dianz Vitamin!
.
#cabutanbertuah #belidanmenangdianzvitamin #cabutanbertuahdianz
#sayajual #vitaminjerawat #whiteningbooster
#DIANZPIXY #DIANZVITAMINORI #testimonidianz #agentdianz #sekmung #dianzvitamin #vitamindianz #vitaminc #petuawajahberseri #igshopmalaysia #tipscantik #collagen #hisaphisapteruscantik #testimonidianz #tipscantiksemasaraya #rahsialelakikacak #lelakikacak #lelakimakanvitamin #promosisyawal #promosiraya #promodianz #promosidianz

Freshly landed , dianz.vitamin_hq is now ready stock in our boutique & up for grab.
.
The HOT SELLER ITEMS: Dianz vitamin C & E RM45, Nano hair removalcream RM55& Nano lightener cream RM40. .{Commbine any 3 items and get RM5 OFFβœ‚οΈβœ‚οΈβœ‚οΈβœ‚οΈ}
.
πŸŽ—Made of natural product , safe & sound for your satisfaction. Your way to a lighter, fairer and whiter skin . .
.
.
Boutique address:
skinelle_vendor_boutique
Lot H 1-140
Tingkat Paling atas
Sebaris Roof garden Hotel banquet Hall
Plaza jelutong
Shah Alam.
OR
.
SMS/WA: 01 999 000 35 now to order
#nanolightener #nanolightenercream #krimpencerahketiak #krimketiak #krimketiakmurah #serumketiak #penanggalbulu #penanggalbulumurah #sayajualdianz #sayajualdianzmurah #hairremoval #lightenercream #nanocream #creamdianz #krimdianz #hairwaxremoval #hairremovalcream #dianzori #dianzoriginal #dianzoriginalmurah #dianznano #dianzvitamin #dianpixy #dianzshahalam #dianzcombo #dianzlegacy #dianz #krimbuangbulu #dianzvitaminc #dianzvitaminori

Alhamdulilah, coaching #moneymakingbatch2 best.

Baru taw formula 7x7, 3 : 4, spam 20.
Dengan Teknik engagement kat wall. Tak de la wall krik-krik je macam dulu. πŸ˜…

Join group ni, ramai pulak start merisik produk kita jual. Insyallah, kena konsisten buat. Hasil mesti luar biasa.😊 Semoga rezeki mencurah-curah hari ni. Amin 😘

DM/ws 013-9872113
#kosmetikborongtermurah
#dianzvitamilk
#dianzvitamilkbooster
#dianzvitamilkmurah
#dianzvitamilkoriginal
#dianzvitamilkkelantan
#dianzvitamilkborongmurah
#dianzvitamilkoriginaldarihq
#dianzvitamilkoriginalmurah
#dianzvitc2017
#dianzmurah
#dianzvitaminmurah
#dianzvitamin
#dianz
#dianzvit
#dianzoriginal
#dianvitaminc
#dianzvitaminori
#dianzvitamine
#dianzvitaminoriginal
#dianzvitaminoriginalmalaysia
#dianzvitaminoriginalmurah
#dianzoriginalhq
#dianzoriginalproducts
#dianzoriginalborong
#kosmetikori
#sayajualonline
#sayajualbarangori

HELPPPP! Apa nak buat ngan kulit kusam ni ?
_
Jeles nye tengok kulit orang lain.Cantik,licin dan bersih.Sedangkan kulit sendiri kusammmm dan tak bermaya. Agaknya macam mana nak hilangkan kulit kusam ye ? Dalam masa yang sama,nak kulit naik seri dan lembab gittewww
_
_
Ada ! Jom guna dianz vitamin. Mula2 kita singkirkan kulit kusam. Pagi2 bangun pagi tengok cermin,mestiii senyum bila nampak perubahan tu. Makin konsisten makan,kulit wajah jadi makin lembut,makin lembab dan makin cerah
_
Nak kuar jalan2 pun,tak perlu make up lelama.Cukup sekadar make up ringan2 je,pun masih kelihatan cun tau.Tak rugi cuba.Tak lama lagi nak puasa,then nak raya dah. Sesekali nak gak merasa jadi cantik kan .Uols tak nak ?
_
BERMINAT ?
WHATSAPP 019.445.7179

Assalamualaikum & salam sejahtera
awak2 semuaa..
Feedback Dianz Vitamin ni.. Abam Sado ni consume Dianz Vitamin baru sebulan, dah nmpk perubahan, muka makin cerah, jerawat makin menghilang...
Makan Dianz Vitamin je uolls.. Cepat Dapatkan Segera πŸ“’πŸ“’πŸ“’ Saya Bagi HARGA PROMOSI TERBAIK PUNYA πŸ‘πŸ‘πŸ‘ CEPAT WASAP SEGERA πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ 01112508676 ☎Bella
#dianz #dianzpixy #dianzvitamin #dianzvitaminc #dianzvitc #dianzvitaminmurah #dianzmurah #dianzvitaminoriginal #dianzvitcmurah #dianzoriginal #dianzvitamine #dianzproduct #dianzvitaminori #dianzmalaysia #dianzpromosi #dianzvitaminborong #dianzvitaminmurah #dianzvitcoriginal #dianzvitaminbest #dianzpixymurah #dianzvitaminbaru #dianzcombomurah #dianzvitamincoriginal #dianzsupplement #dianzvitamintestimoni #dianzvitaminrm45 #dianzmurahori #dianzvitaminterbaik #dianzvitaminnewpackaging #bellaqupixy

KUMPUL DAN TUKAR

Adik beradik , suami , mak n makcik2 kite yang consume DV jugak boleh pakat pakat kumpul penutup botol dianz baru ni
Cukup 8 penutup bersama tanda Hologram n pos kpd HQ
Lepas tu HQ akan bagi 1 botol secara percuma .. Jimat rm 50 untuk 1 bulan kan πŸ˜„βœŒ Awak dah ada berape penutup botol dah ??
πŸ˜„πŸ˜„
.
www.wasap.my/+60199391169
.

#COD area #dungun
.
.
#belidanmenangdianzvitamin #cabutanbertuahdianz
#sayajual #vitaminjerawat #whiteningbooster
#DIANZPIXY #DIANZVITAMINORI #testimonidianz #agentdianz #sekmung #dianzvitamin #vitamindianz #vitaminc #petuawajahberseri #tipscantik #collagen #hisaphisapteruscantik #testimonidianz #rahsialelakikacak #lelakikacak #lelakimakanvitamin #promosidianz #feedbackdianzvitamin #kumpuldanmenangdianz #coddungun #codareadungun #dunguncod #coddianz #coddianzvitamin

MOST RECENT

Selamat tengahari semuaa..
Feedback DV ni.
.
Sebelum consume DV, kulit sis ni ada masalah kulit gelap dan kusam..
.
Jerawat pun kemain banyak lgi berkampung di muka..
Kalau nak selfie pun kena guna camera 360 nak nampak cantik lah katakn.
.
Tapi alhamdullilah lepas consume Dv , Sis ni kini bebas daripada kulit gelap,kusam dan berjerawat .
.
Selfie pun guna camera biasa ja, dah tak payah guna effect camera 360 dah..
i love DV gituuw.
.
Boleh share2 ye semua. TQ
.
#HisapHisapTerusCantik #dianzvitamin #dianzvitaminori #dianzvitaminhq #dianzvitaminorigional #dianz #vitamin #hisaphisapteruscantik #jomcantik #jomsihat #nakcantik #naksihat #sayajualdianzvitamin #sayajualdianz #sayajual #vitaminsihat #vitamincantik #kulitsihat #kulitcantik #bazaarpaknil #igers #ig #resdung #masalahresdung #cod #shahalam #puncakalam #nilai

Dianz vitamin new packaging!! Lebih power!!
Kesan 2 kali lebih cepat dan pastinya lebih murah dan juga sedap!! Tambahan EXTRA PEARL yang pastinya akan membuatkan anda lebih cantik,,lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!! Dapatkan segeraΒ DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARLΒ jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!! HISAP-HISAP TERUS CANTIK!!! WA 010 3973562

#dianz #dianzvitaminmurah #dianzvitamin #dianzvit #dianzvitaminc #dianzvitc #dianzvitaminori #dianzvitaminoriginal #dianzvitaminoriginalmalaysia

Tu diaaaa... Bila terkena simbahan matahari yang berlebihan, automatik muka jadi hitam, kelam, berbelang dan berkilat yawww..! Tak memasal orang cop alien yang baru tiba ke bumi..hesy! πŸ˜‚πŸ˜‚ Walaupun dah pakai sun block berlapis-lapis, kesan terbakar tu masih boleh lihat..pancaran matahari kot?! Bukannya pancaran lampu minyak tanah, mana boleh nak lawan..πŸ˜‚πŸ˜‚ Tapi bila korang consume dian'z muncit, proses pemulihan kulit terbakar tu menjadi lebih cepat, kulit tak menggelupas, tak perit pun..sebab apa? Sebab dian'z muncit tu merawat bermula dari dalaman hingga ke luaran kulit kita...tip top punya penjagaan! Marbelesss..😍😍 Rm50 jer..✌️ #teamniagojes
#dianzvitaminsabah
#dianzvitborneo
#dianzvitaminmurahoriginal
#dianzvitaminhebat
#dianzvitaminterbaik
#dianzvitaminextrapearl
#dianzvitamincombo
#dianzvitaminraya
#dianzkk
#dian
#dianzvitaminkotakinabalu
#dianzvitaminori
#dianz2017
#dianzvitami2017
#dianzvitamincne
#dianzlove
#dianzlove
#dianzproduk
#dianzvitamincmurah
#dianzvitaminborong
#dianzvitaminoriginal
#dianzvitamin2017
#dianzvitaminmalaysia

Sebelum consume DV, kulit sis ni ada masalah kulit gelap dan kusam..Jerawat pun kemain banyak lgi berkampung di muka.. Kalau nak selfie pun kena guna camera 360 nak nampak cantik lah katakn.

Tapi alhamdullilah lepas consume Dv , Sis ni kini bebas daripada kulit gelap,kusam dan berjerawat .

Selfie pun guna camera biasa ja, dah tak payah guna effect camera 360 dah..
i love DV gituuw.

Hanya rm 50
ada 35 biji
ada lucky draw
.
#cabutanbertuah #belidanmenangdianzvitamin #cabutanbertuahdianz
#sayajual #vitaminjerawat #whiteningbooster
#DIANZPIXY #DIANZVITAMINORI #testimonidianz #agentdianz #sekmung #dianzvitamin #vitamindianz #vitaminc #petuawajahberseri #igshopmalaysia #tipscantik #collagen #hisaphisapteruscantik #testimonidianz #tipscantiksemasaraya #rahsialelakikacak #lelakikacak #lelakimakanvitamin #promosisyawal #promosiraya #promodianz #promosidianz #feedbackdianzvitamin #sayajual

DIANZ VITAMIN:
SHARE INFO.
Adakah pengambilan Vitamin setiap hari awak cukup?
Berapa banyak buah yang awak makan sehari? .
Ke ada yang skip makan buah? JANGAN❌
.
Vitamin sangatΒ² penting dalam badan kita. .
Buah- buahan yang awak makan pun belum pasti cukup untuk keperluan badan setiap hari.
.
Tahukan Anda setiap biji #dianzvitamin mempunyai -1000mg vitamin C berasaskan berry.
-2000mg vitamin E beraskan Maquibery.
-1000mg KOLAGEN ASLI IKAN TALAPIA.
-2000mg Glutathoine.
-550mg SERBUK MUTIARA untuk pencerahan
-Kini ada EXTRA Glutathoine & Ascorbic Acid
-5 kali ganda penyerapan dalam tubuh badan.
.
Sesuai untuk yang kurang pengambilan vitamin C atau seorang yang sibuk bekerja atau yang tiada masa untuk makan buah yang banyak. Yang mana lagi jimat? Mestilah Dianz Vitamin!
.
#cabutanbertuah #belidanmenangdianzvitamin #cabutanbertuahdianz
#sayajual #vitaminjerawat #whiteningbooster
#DIANZPIXY #DIANZVITAMINORI #testimonidianz #agentdianz #sekmung #dianzvitamin #vitamindianz #vitaminc #petuawajahberseri #igshopmalaysia #tipscantik #collagen #hisaphisapteruscantik #testimonidianz #tipscantiksemasaraya #rahsialelakikacak #lelakikacak #lelakimakanvitamin #promosisyawal #promosiraya #promodianz #promosidianz

DIANZ VITAMIN:
Sebelum consume DV, sis ni ada jerawat yang banyak berkampung di muka ..
Kulit pun nampak kusam ja.. dalam hati nak jugak kulit glowing dan cantik macam orang lain.

Tapi alhamdullilah, lepas consume DV tak sampai sebotol pun sis ni dah dapat hasil yang woow meletop gituw.. Muka sis ni makin glowing ..
Jerawat yang berkampung pun makin lenyap..
Kawan-kawan pun ramai puji..
Sekarang DV sentiasa dihati 😘

Whatsapp 0145171310 #cabutanbertuah #belidanmenangdianzvitamin #cabutanbertuahdianz
#sayajual #vitaminjerawat #whiteningbooster
#DIANZPIXY #DIANZVITAMINORI #testimonidianz #agentdianz #sekmung #dianzvitamin #vitamindianz #vitaminc #petuawajahberseri #igshopmalaysia #tipscantik #collagen #hisaphisapteruscantik #testimonidianz #tipscantiksemasaraya #rahsialelakikacak #lelakikacak #lelakimakanvitamin #promosisyawal #promosiraya #promodianz #promosidianz

Haii u oalls salam Jumaat dr saya ..sis nk kongsi dgn korang knpa tgn sis boleh berubah dri gelap ke cerah. Nk tahu apa yg sis mkn tk smpai jd putih mcm tu sekali? Conferm lerr sis mkn DIANZ VITAMIN. Mkn satu botol tu pun dh nmpk kesan kn? Tapi u oalls kene ingt air mineral wajib kene minum 3 Liter sehari and segala coffee or minuman yg 3in1 korang jgn sesekali minum utk dptkan kesan yg lebih baik . β™‘korang nk order Dianz Vit boleh wssp sis terus ye
Wssp : 01137592854

#dianzvitaminori#supplement#dianz#gunanije#dianzvitaminc#produkkecantikkan$kesihatan

Alhamdulilah, coaching #moneymakingbatch2 best.

Baru taw formula 7x7, 3 : 4, spam 20.
Dengan Teknik engagement kat wall. Tak de la wall krik-krik je macam dulu. πŸ˜…

Join group ni, ramai pulak start merisik produk kita jual. Insyallah, kena konsisten buat. Hasil mesti luar biasa.😊 Semoga rezeki mencurah-curah hari ni. Amin 😘

DM/ws 013-9872113
#kosmetikborongtermurah
#dianzvitamilk
#dianzvitamilkbooster
#dianzvitamilkmurah
#dianzvitamilkoriginal
#dianzvitamilkkelantan
#dianzvitamilkborongmurah
#dianzvitamilkoriginaldarihq
#dianzvitamilkoriginalmurah
#dianzvitc2017
#dianzmurah
#dianzvitaminmurah
#dianzvitamin
#dianz
#dianzvit
#dianzoriginal
#dianvitaminc
#dianzvitaminori
#dianzvitamine
#dianzvitaminoriginal
#dianzvitaminoriginalmalaysia
#dianzvitaminoriginalmurah
#dianzoriginalhq
#dianzoriginalproducts
#dianzoriginalborong
#kosmetikori
#sayajualonline
#sayajualbarangori

Yippie..! πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»...Stock dian'z muncit mendarat lagi oii..😍😍 Amboiii korang...rasanya baru jer restock, ni dah top up balik stock dian'z muncit yang dah habis licin, yillek..! Hot item kot? Mesti laa laku keras..giteww😍😍 Korang pulun habis eah? Memasing rebut peluang nak dapatkan pouch bag dian'z tu eah?! Best kan?..Tak rugi kan? Berbaloi kan? Kulit makin cantik, dapat banyak free gift lagi, mana nak dapat? 😘😘 Meh! Whatsapp ler kalau nak order dian'z muncit...jangan malu & jangan segan, cheq bukan along cheq cuma nak tolong...πŸ˜‚πŸ˜‚ Rm50 jer...tak mahal pun tapi khasiatnya yang mahal...😍😍 #teamniagojes
#dianzvitaminsabah
#dianzvitborneo
#dianzvitaminkotakinabalu
#dianzvitaminkk
#dianzvitaminori
#dianzvitaminoriginal
#dianzvitaminproduk
#dianzvitaminlovers
#dianzvitaminpromosi
#dianzvitaminraya
#dianzvitaminlegacy
#dianzvitamin2017
#dianzvitamincombo
#dianzvitaminwithextrapearl
#dianzvitaminacne
#dianzvitaminmurah
#dianzvitaminmalaysia
#dianzvitaminborong
#dianzvitaminbest
#dianzvitaminterbaik
#dianzvitaminhebat
#hisaphisapteruscantik

KULIT MAKIN LEMBAP , CERAH DAN SIHAT
.
Germoningg semuaa..
Feedback DV ni.
.
" alaa kulit kusam laaa.. tak selesa je rasa sebab kulit kering". ni lah keluhan sis ni sebelum consume DV. .
Confident level down bila kulit jadi mcmni.
.
Tapi alhamdullilah lepas consume DV , kulit yang kering terasa semakin lembap..
Kulit pun semakin cerah..
.
Rasa mcm WOW!! cantik nya aku sekarang .
.
#HisapHisapTerusCantik #dianzvitamin #dianzvitaminori #dianzvitaminhq #dianzvitaminorigional #dianz #vitamin #hisaphisapteruscantik #jomcantik #jomsihat #nakcantik #naksihat #sayajualdianzvitamin #sayajualdianz #sayajual #vitaminsihat #vitamincantik #kulitsihat #kulitcantik #bazaarpaknil #igers #ig #resdung #masalahresdung #cod #shahalam #puncakalam #ketiakputih

KUMPUL DAN TUKAR

Adik beradik , suami , mak n makcik2 kite yang consume DV jugak boleh pakat pakat kumpul penutup botol dianz baru ni
Cukup 8 penutup bersama tanda Hologram n pos kpd HQ
Lepas tu HQ akan bagi 1 botol secara percuma .. Jimat rm 50 untuk 1 bulan kan πŸ˜„βœŒ Awak dah ada berape penutup botol dah ??
πŸ˜„πŸ˜„
.
www.wasap.my/+60199391169
.

#COD area #dungun
.
.
#belidanmenangdianzvitamin #cabutanbertuahdianz
#sayajual #vitaminjerawat #whiteningbooster
#DIANZPIXY #DIANZVITAMINORI #testimonidianz #agentdianz #sekmung #dianzvitamin #vitamindianz #vitaminc #petuawajahberseri #tipscantik #collagen #hisaphisapteruscantik #testimonidianz #rahsialelakikacak #lelakikacak #lelakimakanvitamin #promosidianz #feedbackdianzvitamin #kumpuldanmenangdianz #coddungun #codareadungun #dunguncod #coddianz #coddianzvitamin

Assalamualaikum , gemorning πŸ’žπŸ’•.
.
Kedai cantik aida buka seperti biasa ye .
Mana2 yang nak grab PROMO RAYA DIANZ boleh whatsapp kita cepat2 πŸ˜‰

P/s : harini ada postage kul 3pm
WHATSAPP πŸ‘‰ 019-3051874

#stokissahDIANLEGACY
#hisaphisapteruscantik
#dianzvitamin
#dianlegacy
#misicantikbersamadianz
#jomgebubersamadianz
#syjualdianzvitamin
#dianzvitaminori

TESTIMONI DIANZ VITAMIN:
Sebelum consume DV, kulit sis ni ada masalah kulit gelap dan kusam..Jerawat pun kemain banyak lgi berkampung di muka.. Kalau nak selfie pun kena guna camera 360 nak nampak cantik lah katakn.

Tapi alhamdullilah lepas consume Dv , Sis ni kini bebas daripada kulit gelap,kusam dan berjerawat .

Selfie pun guna camera biasa ja, dah tak payah guna effect camera 360 dah..
i love DV gituuw.

Hanya rm 50
ada 35 biji
ada lucky draw

Whatsapp 0145171310 .
#cabutanbertuah #belidanmenangdianzvitamin #cabutanbertuahdianz
#sayajual #vitaminjerawat #whiteningbooster
#DIANZPIXY #DIANZVITAMINORI #testimonidianz #agentdianz #sekmung #dianzvitamin #vitamindianz #vitaminc #petuawajahberseri #igshopmalaysia #tipscantik #collagen #hisaphisapteruscantik #testimonidianz #tipscantiksemasaraya #rahsialelakikacak #lelakikacak #lelakimakanvitamin #promosisyawal #promosiraya #promodianz #promosidianz

BUKAN MUKA JE PUTIH,1 BADAN SEKALI PUTIH
.
Nak share feedback DV ni..
Sis ni cakap dulu masa consume DV memang best giler.. Lepas consume DV parut hitam makin pudar, kulit pon makin glowing kerlass gitu..
Alhamdullilah bukan muka jer putih, 1 badan putih tau.. Bukan propa okay,ni betul2 uolls..
Bru consume DV sebotol dah kebaboom dah..
.
.
RM50 +RM8SM,RM12SS (POSTAGE)
.
.
WHATSAPP 01116518502 .
.
#dianzvitamin #dianzvitaminc #dianzvitaminmurah #dianzvitaminori #ubatparut #ubatjeragatmurah

Most Popular Instagram Hashtags