#dianfloralmask

MOST RECENT

[ KINI DI LANCARKAN ] FENOMENA PINK AKAN MENGHANTUI ANDA SELAMA SEBULAN

ingat teaser pink pink ? everyday is pink ?

#4 SEBAB KENAPA korang kan alert dan grab promosi DIANZ PINK
1. SANGAT EXCLUSIVE
HQ cipta 1 packaging khas untuk dianz lover . packaging ni hanya selama sebulan sempena promosi setahun sekali . selepas ni takde dah ! pack pink hanya untuk promosi RAMADAN / RAYA.betul2 exclusive . kira pack limited edition gituuuu
2. JIMAT BERGANDA
khas untuk awak yang nak cantik tp nak jimat . dianz sememang nya dah mampu milik tp sempena ramadan raya , HQ faham ramai nk pakai duit lebih jadi kami ada jimat - jimat berganda dengan harga
RM90 / 60 biji
harga asal rm100 / 60 biji ( 2 botol pack 30 biji )
jimat rm10 tuuuuuuu

3. PROMOSI KEMBALI SELEPAS 2 TAHUN
kalau follow perkembangan dianz , kali terakhir kami buat promosi jimat berganda adalah 2016 .
LAMAA NYEEEEE . yes ! dianz tak pnah ada promosi merdeka , promosi hari ibu , atau promos befday founder πŸ™„. takde dan tak pernah . harga kami kekal bertahun2 . berbaloi ke idokkk ?
4. untuk 2018 , HANYA SETAHUN SEKALI
sesuai dengan kempen kita untuk tahun ni , dianz pack pink 60 biji hanya akan di jual selama 1 bulan ( ramadan/ raya ) dan TIDAK AKAN PERNAH kembali lagi . klau korang tak grab , bye2 melepas ! tunggu lagi 1-2 tahun mendatang utk harga super jimat ni

nak grab peluang ni ?

NAK !
NAK !

NAK !
.
. . . .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM90 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

[ KINI DI LANCARKAN ] FENOMENA PINK AKAN MENGHANTUI ANDA SELAMA SEBULAN

ingat teaser pink pink ? everyday is pink ?

#4 SEBAB KENAPA korang kan alert dan grab promosi DIANZ PINK
1. SANGAT EXCLUSIVE
HQ cipta 1 packaging khas untuk dianz lover . packaging ni hanya selama sebulan sempena promosi setahun sekali . selepas ni takde dah ! pack pink hanya untuk promosi RAMADAN / RAYA.betul2 exclusive . kira pack limited edition gituuuu
2. JIMAT BERGANDA
khas untuk awak yang nak cantik tp nak jimat . dianz sememang nya dah mampu milik tp sempena ramadan raya , HQ faham ramai nk pakai duit lebih jadi kami ada jimat - jimat berganda dengan harga
RM90 / 60 biji
harga asal rm100 / 60 biji ( 2 botol pack 30 biji )
jimat rm10 tuuuuuuu

3. PROMOSI KEMBALI SELEPAS 2 TAHUN
kalau follow perkembangan dianz , kali terakhir kami buat promosi jimat berganda adalah 2016 .
LAMAA NYEEEEE . yes ! dianz tak pnah ada promosi merdeka , promosi hari ibu , atau promos befday founder πŸ™„. takde dan tak pernah . harga kami kekal bertahun2 . berbaloi ke idokkk ?
4. untuk 2018 , HANYA SETAHUN SEKALI
sesuai dengan kempen kita untuk tahun ni , dianz pack pink 60 biji hanya akan di jual selama 1 bulan ( ramadan/ raya ) dan TIDAK AKAN PERNAH kembali lagi . klau korang tak grab , bye2 melepas ! tunggu lagi 1-2 tahun mendatang utk harga super jimat ni

nak grab peluang ni ?

NAK !
NAK !

NAK !
.
. . . .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM90 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

[ KINI DI LANCARKAN ] FENOMENA PINK AKAN MENGHANTUI ANDA SELAMA SEBULAN

ingat teaser pink pink ? everyday is pink ?

#4 SEBAB KENAPA korang kan alert dan grab promosi DIANZ PINK
1. SANGAT EXCLUSIVE
HQ cipta 1 packaging khas untuk dianz lover . packaging ni hanya selama sebulan sempena promosi setahun sekali . selepas ni takde dah ! pack pink hanya untuk promosi RAMADAN / RAYA.betul2 exclusive . kira pack limited edition gituuuu
2. JIMAT BERGANDA
khas untuk awak yang nak cantik tp nak jimat . dianz sememang nya dah mampu milik tp sempena ramadan raya , HQ faham ramai nk pakai duit lebih jadi kami ada jimat - jimat berganda dengan harga
RM90 / 60 biji
harga asal rm100 / 60 biji ( 2 botol pack 30 biji )
jimat rm10 tuuuuuuu

3. PROMOSI KEMBALI SELEPAS 2 TAHUN
kalau follow perkembangan dianz , kali terakhir kami buat promosi jimat berganda adalah 2016 .
LAMAA NYEEEEE . yes ! dianz tak pnah ada promosi merdeka , promosi hari ibu , atau promos befday founder πŸ™„. takde dan tak pernah . harga kami kekal bertahun2 . berbaloi ke idokkk ?
4. untuk 2018 , HANYA SETAHUN SEKALI
sesuai dengan kempen kita untuk tahun ni , dianz pack pink 60 biji hanya akan di jual selama 1 bulan ( ramadan/ raya ) dan TIDAK AKAN PERNAH kembali lagi . klau korang tak grab , bye2 melepas ! tunggu lagi 1-2 tahun mendatang utk harga super jimat ni

nak grab peluang ni ?

NAK !
NAK !

NAK !
.
. . . .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM90 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

Sis ni consume #DianzVitamin 19 hari aje untuk jadi peloles & pudarkan jerawat!
Korang bila lagi nak try #DianzVitamin? 😊😘
.
. . .. SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM65 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

Sis ni consume #DianzVitamin 19 hari aje untuk jadi peloles & pudarkan jerawat!
Korang bila lagi nak try #DianzVitamin? 😊😘
.
. . .. SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM65 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

Sis ni consume #DianzVitamin 19 hari aje untuk jadi peloles & pudarkan jerawat!
Korang bila lagi nak try #DianzVitamin? 😊😘
.
. . .. SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM65 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

P A L I N G B E S T ! πŸ‘‘

feedback positif
ada nk geget la
ada kata mcm juice apple la😊
ada ckap mcm nk mandi byk kali laa

aishhh ! tp tkde lg feedback cakap bau tengik n pening
susah lah nak cakap
kena cuba sendiri nikmati sendiri😚

MURAH TAU !
rm60 je + free dian apple body soap lagi
.
.

Very softttttttt taw! πŸ’žπŸ’žπŸ’ž
. . . . . πŸ“²πŸ“² tekan link di bio untuk order. Tak perlu save no lagi ❀❀
.
. .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM50 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

P A L I N G B E S T ! πŸ‘‘

feedback positif
ada nk geget la
ada kata mcm juice apple la😊
ada ckap mcm nk mandi byk kali laa

aishhh ! tp tkde lg feedback cakap bau tengik n pening
susah lah nak cakap
kena cuba sendiri nikmati sendiri😚

MURAH TAU !
rm60 je + free dian apple body soap lagi
.
.

Very softttttttt taw! πŸ’žπŸ’žπŸ’ž
. . . . . πŸ“²πŸ“² tekan link di bio untuk order. Tak perlu save no lagi ❀❀
.
. .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM50 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

P A L I N G B E S T ! πŸ‘‘

feedback positif
ada nk geget la
ada kata mcm juice apple la😊
ada ckap mcm nk mandi byk kali laa

aishhh ! tp tkde lg feedback cakap bau tengik n pening
susah lah nak cakap
kena cuba sendiri nikmati sendiri😚

MURAH TAU !
rm60 je + free dian apple body soap lagi
.
.

Very softttttttt taw! πŸ’žπŸ’žπŸ’ž
. . . . . πŸ“²πŸ“² tekan link di bio untuk order. Tak perlu save no lagi ❀❀
.
. .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM50 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

Hangpa dah tak payah nak beli kolagen mahal-mahal dah lepas ni sebab #DianzMasknMoist pun boleh membantu pembentukan kolagen dalam kulit secara semula jadi! 😍 πŸ˜€
.
.
Very softttttttt taw! πŸ’žπŸ’žπŸ’ž
. . . . . πŸ“²πŸ“² tekan link di bio untuk order. Tak perlu save no lagi ❀❀
.
. .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM59 jeee gaissss πŸ˜ƒ .
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

Hangpa dah tak payah nak beli kolagen mahal-mahal dah lepas ni sebab #DianzMasknMoist pun boleh membantu pembentukan kolagen dalam kulit secara semula jadi! 😍 πŸ˜€
.
.
Very softttttttt taw! πŸ’žπŸ’žπŸ’ž
. . . . . πŸ“²πŸ“² tekan link di bio untuk order. Tak perlu save no lagi ❀❀
.
. .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM59 jeee gaissss πŸ˜ƒ .
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

Hangpa dah tak payah nak beli kolagen mahal-mahal dah lepas ni sebab #DianzMasknMoist pun boleh membantu pembentukan kolagen dalam kulit secara semula jadi! 😍 πŸ˜€
.
.
Very softttttttt taw! πŸ’žπŸ’žπŸ’ž
. . . . . πŸ“²πŸ“² tekan link di bio untuk order. Tak perlu save no lagi ❀❀
.
. .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM59 jeee gaissss πŸ˜ƒ .
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

Sis ni bersyukur sangat-sangat sebab dapat pam susu banyak lepas consume #DianzVitamilk. Bolehlah nak menyusu anak selalu lepas ni! 😍
.
. .. SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM65 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

Sis ni bersyukur sangat-sangat sebab dapat pam susu banyak lepas consume #DianzVitamilk. Bolehlah nak menyusu anak selalu lepas ni! 😍
.
. .. SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM65 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

Sis ni bersyukur sangat-sangat sebab dapat pam susu banyak lepas consume #DianzVitamilk. Bolehlah nak menyusu anak selalu lepas ni! 😍
.
. .. SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM65 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

THE BEST BOOSTER TABLET EVER , pipi gebu macam baby ❗❗ Ramai yang dah sibuk beli kain nak buat baju raya ,
ada yang tengah sibuk ganti puasa
tapi nak tanya 1 je
Uolzz dah ready KULIT RAYA ke belum ❔❔ Dah bersedia tak dgn kulit geboooo halus mulus raya ni ?
RM90.00 sahaja / 60 biji / sebulan
kulit kusam gebussss macam baby
#hisaphisapteruscantik
.
.

Nak cuba tak? πŸ“²πŸ“² tekan link di bio untuk order. Tak perlu save no lagi ❀❀
.
.
.COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM90 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#stokisdianlegacy
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

THE BEST BOOSTER TABLET EVER , pipi gebu macam baby ❗❗ Ramai yang dah sibuk beli kain nak buat baju raya ,
ada yang tengah sibuk ganti puasa
tapi nak tanya 1 je
Uolzz dah ready KULIT RAYA ke belum ❔❔ Dah bersedia tak dgn kulit geboooo halus mulus raya ni ?
RM90.00 sahaja / 60 biji / sebulan
kulit kusam gebussss macam baby
#hisaphisapteruscantik
.
.

Nak cuba tak? πŸ“²πŸ“² tekan link di bio untuk order. Tak perlu save no lagi ❀❀
.
.
.COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM90 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#stokisdianlegacy
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

THE BEST BOOSTER TABLET EVER , pipi gebu macam baby ❗❗ Ramai yang dah sibuk beli kain nak buat baju raya ,
ada yang tengah sibuk ganti puasa
tapi nak tanya 1 je
Uolzz dah ready KULIT RAYA ke belum ❔❔ Dah bersedia tak dgn kulit geboooo halus mulus raya ni ?
RM90.00 sahaja / 60 biji / sebulan
kulit kusam gebussss macam baby
#hisaphisapteruscantik
.
.

Nak cuba tak? πŸ“²πŸ“² tekan link di bio untuk order. Tak perlu save no lagi ❀❀
.
.
.COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM90 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#stokisdianlegacy
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

[ KINI DI LANCARKAN ] FENOMENA PINK AKAN MENGHANTUI ANDA SELAMA SEBULAN

ingat teaser pink pink ? everyday is pink ?

#4 SEBAB KENAPA korang kan alert dan grab promosi DIANZ PINK
1. SANGAT EXCLUSIVE
HQ cipta 1 packaging khas untuk dianz lover . packaging ni hanya selama sebulan sempena promosi setahun sekali . selepas ni takde dah ! pack pink hanya untuk promosi RAMADAN / RAYA.betul2 exclusive . kira pack limited edition gituuuu
2. JIMAT BERGANDA
khas untuk awak yang nak cantik tp nak jimat . dianz sememang nya dah mampu milik tp sempena ramadan raya , HQ faham ramai nk pakai duit lebih jadi kami ada jimat - jimat berganda dengan harga
RM90 / 60 biji
harga asal rm100 / 60 biji ( 2 botol pack 30 biji )
jimat rm10 tuuuuuuu

3. PROMOSI KEMBALI SELEPAS 2 TAHUN
kalau follow perkembangan dianz , kali terakhir kami buat promosi jimat berganda adalah 2016 .
LAMAA NYEEEEE . yes ! dianz tak pnah ada promosi merdeka , promosi hari ibu , atau promos befday founder πŸ™„. takde dan tak pernah . harga kami kekal bertahun2 . berbaloi ke idokkk ?
4. untuk 2018 , HANYA SETAHUN SEKALI
sesuai dengan kempen kita untuk tahun ni , dianz pack pink 60 biji hanya akan di jual selama 1 bulan ( ramadan/ raya ) dan TIDAK AKAN PERNAH kembali lagi . klau korang tak grab , bye2 melepas ! tunggu lagi 1-2 tahun mendatang utk harga super jimat ni

nak grab peluang ni ?

NAK !
NAK !

NAK !
.
. . . .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM90 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

[ KINI DI LANCARKAN ] FENOMENA PINK AKAN MENGHANTUI ANDA SELAMA SEBULAN

ingat teaser pink pink ? everyday is pink ?

#4 SEBAB KENAPA korang kan alert dan grab promosi DIANZ PINK
1. SANGAT EXCLUSIVE
HQ cipta 1 packaging khas untuk dianz lover . packaging ni hanya selama sebulan sempena promosi setahun sekali . selepas ni takde dah ! pack pink hanya untuk promosi RAMADAN / RAYA.betul2 exclusive . kira pack limited edition gituuuu
2. JIMAT BERGANDA
khas untuk awak yang nak cantik tp nak jimat . dianz sememang nya dah mampu milik tp sempena ramadan raya , HQ faham ramai nk pakai duit lebih jadi kami ada jimat - jimat berganda dengan harga
RM90 / 60 biji
harga asal rm100 / 60 biji ( 2 botol pack 30 biji )
jimat rm10 tuuuuuuu

3. PROMOSI KEMBALI SELEPAS 2 TAHUN
kalau follow perkembangan dianz , kali terakhir kami buat promosi jimat berganda adalah 2016 .
LAMAA NYEEEEE . yes ! dianz tak pnah ada promosi merdeka , promosi hari ibu , atau promos befday founder πŸ™„. takde dan tak pernah . harga kami kekal bertahun2 . berbaloi ke idokkk ?
4. untuk 2018 , HANYA SETAHUN SEKALI
sesuai dengan kempen kita untuk tahun ni , dianz pack pink 60 biji hanya akan di jual selama 1 bulan ( ramadan/ raya ) dan TIDAK AKAN PERNAH kembali lagi . klau korang tak grab , bye2 melepas ! tunggu lagi 1-2 tahun mendatang utk harga super jimat ni

nak grab peluang ni ?

NAK !
NAK !

NAK !
.
. . . .COD PARIT BUNTAR DAN SEKITAR
.
.
SELF PICKUP TOL BANDAR BAHARU
.
RM90 jeee gaissss πŸ˜ƒ

Postage:
RM8 (Semenanjung)
RM12 (Sabah & Sarawak)
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremoval

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy

Most Popular Instagram Hashtags