[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dialah

2002 posts

TOP POSTS

dialah satu kali โ˜๐Ÿผ๐Ÿ˜Ž versi afifah
#Repost @yasinsulaiman
ใƒปใƒปใƒป
what can i tell you about @afifahnasir93
intelligent, soft spoken, compassionate & a very good actress. you know an actress is very good when she can cry on command ๐ŸŽฅ๐Ÿ˜ข iv seen it before but its rare. #professionals #dialah @warnermusicmy
Via @yasinsulaiman

Untuk yg kali ini๐Ÿ˜Š
Masih dengan perasaan yang sama๐Ÿ™
Dan orang yang sama๐Ÿ˜Š
Tapi masih belum bisa bersama๐Ÿ™…๐Ÿ™
#dialah#hambaallah#ygmenuju
#jalanridhomu
#barokallah๐Ÿ˜Œ๐Ÿ™

'Kerna jika kau tanya, jiwaku milik siapa, Dia

Dan bila kau bertanya, hatiku milik siapa, Dia

Dialah ... Dialah ...' P/s: Masih tak boleh move on dengar lagu Dialah oleh abang @yasinsulaiman hehehe. Lama dah tak dengar single terbaru, ini buah tangan terbaru abang @yasinsulaiman kolaborasi bersama @faizal_tahir dan @ezrakong.

Tahniah abang!

#Repost @yasinsulaiman (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
#Repost @faithworksmy
ใƒปใƒปใƒป
"Dialah" music video.. Watch the full video on Warner Music (Malaysia) YouTube Channel. @yasinsulaiman #Dialah A Production of #Faithworks

Esok pagi kita nyanyi live . ๐Ÿ˜ˆ
#dialah #nadiseripagi

Thank youuuuuu @yasinsulaiman ! Such kind words! This song is on repeat everyday๐Ÿ‘Œ#Repost @yasinsulaiman (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
what can i tell you about @afifahnasir93
intelligent, soft spoken, compassionate & a very good actress. you know an actress is very good when she can cry on command ๐ŸŽฅ๐Ÿ˜ข iv seen it before but its rare. #professional #dialah @warnermusicmy

No. 28 @suriafmmalaysia #dialah
is better than no.29 ๐Ÿ‘†๐Ÿผsebab nombor tu hang terus ู‡ู‡ู‡ู‡ู‡ู‡ apa pun terima kasih beri peluang lagu ini bersaing dalam carta. zaman ini zaman millennials. ini zaman aiman tino โœจ pastinya sukar untuk aku bersaing tanpa sokongan kamu semua ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘๐Ÿผterima kasih undi!
lagu ini saya bikin sama @faizal_tahir & @ezrakong tenkiu gais! & thank you @warnermusicmy

#Repost @warnermusicmy
ใƒปใƒปใƒป
@yasinsulaiman akan bersama kita jam 3.00 petang sebentar lagi! Jom tune @ufm936official okay!

#ufm936official
#yasin
#dialah

hari ni saya jadi fashion designer #dialah #mv @warnermusicmy

MOST RECENT

#Dialah orang yang sangadD aku sayangi๐Ÿ˜ ,dan dia lah yang slalu membuat ku bahagiA.๐Ÿ˜‚ thank you friend udh bisa membuat hari2 ini penuh dengan KesenyumaN๐Ÿ˜ƒ

Untuk yg kali ini๐Ÿ˜Š
Masih dengan perasaan yang sama๐Ÿ™
Dan orang yang sama๐Ÿ˜Š
Tapi masih belum bisa bersama๐Ÿ™…๐Ÿ™
#dialah#hambaallah#ygmenuju
#jalanridhomu
#barokallah๐Ÿ˜Œ๐Ÿ™

#Dialah PayTren ER juniorku...
Ahli waris ku....
RAF Production...
Love you my son...

Hujan deras di Surabaya tak akan menyurutkan hasrat hati dalam menghadapi segala situasi, karena DIA lah sumber penolongku..โคโœŒ #gooddaddy #ilovemylife #hujan #deras #surabaya #takkan #menyurutkan #hasrat #hati #menghadapi #situasi #dialah #sumber #penolongku

Aku percaya, selalu ada kejutan yang tak pernah kita duga. Mungkin dengan orang yang tak pernah kita duga juga
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒป๐ŸŒน #dialah
#orangnya

#M.Al-Faidh Tajusa #Saat dia tidur #dialah penyemat hidup # love u Boy

Kawan gaduh, kawan lepak, kawan makan ,kawan jalan2....disaat fmly jauh #Dialah peneman setiap hri ku

๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ’–. #Dialah lelaki Terhebatkuh๐Ÿ˜˜๐Ÿ’
Happy birthday, Cintakuh๐Ÿ˜˜๐Ÿ’

Mang meser recok 5000eun ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ .
#si ayang meni rajin ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Gelap kamera ngaruh๐Ÿ˜”
#dialah temen gelut, herey, ocon, dll. Nuhun sayang sabar ngadepin aku ๐Ÿ˜๐Ÿ’ž๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

#dialah seseorang kakak yg slalu pengertian dengan sang adek #
Tinggal beberapa hari dia akan berkeluarga ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

YakinLah Deng Apa Yg TeLah di Tentukanya...
#DiaLah Yg maha Tau apa yG sekarang Kita inginkan dan Dia yg Maha Tau manya yg Terbaik Untuk Hambanya...
#I very Love ALLAH SWT...
#UHIBUKAYAROBBB

Beberapa orang Ada Yg membuatmu Tertawa, Ada juga yg Membuatmu terluka
Tapi hanya ada Seseorang Yg membuatmu Tertawa Diatas Luka๐Ÿ˜ŒOrang Yg Menganggapmu Segalanya dan Menyayangi dirimu lebih dari Dirinya Sendiri๐Ÿ’•
#Dialah #Segalanya #Wife
#Gunung #Pulosari #Pandeglang #Banten #Indah #Hits

Ya aLLah Rasa ini engkau yang memberikan, jangan biarkan tersiksa oLeh harapan
Karna #diaLah yang aq inginkan

#Dialah yg slalu ada buat gua.... Dlm keadaan senang maupun duka๐Ÿ˜๐Ÿ˜†๐Ÿ˜€

...#Dialah matahari yang menghapus mendungku selama ini.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Spend time with Irsyad...
Banyak kali sebut "Sayang mak"...
Lama dah x manja ngan mak agaknya...
#anakkedua
#veryindependent
#dialah sejuk & panas
#mogajadianaksoleh

Dialah #tudung yang tak payah gosok.
Dialah tudung yang ada #dua saiz 45" dan 50".
Dialah tudung yang #banyak pilihan warna.
#dialah tudung yang #baru keluaran #tudungtravel.
#senang nak bawa, senang nak guna, senang nak bentuk.
#ejentt #cari pendapatan sampingan, boleh #hubungi cikda di wasap 6011-1509 2462.

Sentiasa bertaubat kpd Allah
#Dialah Maha Pengampun

#, jk kao mngenal seorg wanita#
fahamilah,,,,,,,,
smakin tinggi pngetahuanya,,dy smkin bs mnghormati org laen
smkin luas wawasanya,,smkin bijaksna tutur bhsanya,,,smkin lembut smkin santun,,
smkin bnyk pngalamanya,,smkin rendah dy dlm dia brsikp,,,
dan smkin bnyk msalah dlm hidupnya,,smkin kuat n smkin sabar lah drinya,,,
#Dialah Wanita Terbaik#

Katanya.....
Masa Muda Harus Dihabiskan Dengan Bersenang Senang dan Petualangan Supaya Ketika Tua Tidak Menyesal
Tanpa Berfikir Panjang Bahwa Nanti Diri Kita Akan Tak Akan Tergeser DiHadapan Allah Swt Di Hari Kiamat Sebelum Ditanya 5 Perkara, Tentang Umur Yang Di Habiskan Untuk Apa ? Masa Muda Yg Kita Gunakan ? Dari Mana Harta Yang Di Dapatkan ? Dan Dalam Hal Apa Hartanya Di Belanjakan ? Apa Saja Ilmu Yang Telah Ia Amalkan ?
#Karena Semakin Bertambahnya Umur Maka Semakin Dekat Pula Kita Dengan Kematian
#Dialah Pemutus Segala Kenikmatan Dunia

#dialah matahari yg menghapus mendungku hari ini..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†

#dialah kawan paling terbaik sangat dalam dunia ini tak ada sape sape blh tandingi dia๐Ÿ‘„#love u mia๐Ÿ˜๐Ÿ˜™

ู„ูƒู„ ุงุญูˆุงู„ .... ูˆุงูˆู‚ุงุช.... ุงู„ุญู…ุฏ ู„ู„ู‡.... Hujan, panas itu cuaca.... MAHA engineernye, MAHA arkiteknye #dialah
Allah maha pencipta!

# dialah seorng insan yg mulia
# dialah yg selalu berada di sampingku di kala aku susah dan senang
# dialah kekuatan ku
# dialah selalu memberi aku semangat
# dia tak pernah mengeluh dikala dia susah
# tiada dia siapalah aku dari kecil sampai ke besar.
###dialah ibuku yg amat aku sayangi##
selamat hari lahir buat ibuku senek binti teh yg ke 74 tahun semoga di panjangkan umur,sihat tubuh badan dan di murahkan rezeki.

Go follow dia ini dia itu org nya:
#baik
#cantik
#suka ganggu temen
Dan yg paling penting... #dialah yg sangat setia menjadi seorang teman, saudari, mau pun musuh... @kenzyatinambunan04
@kenzyatinambunan9914k ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
@dainap_
Love you... Thanks...

Mangap mlu dee awas nanti gigi kering๐Ÿ˜€
#dialah penyemangatqu๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜š

#Dialah matahari yang menghapus mendungku selama ini.

#Dialah Allah yang menjadikan mati dan hidup, supaya dia menguji kamu, siapa diantara kamu yg baik amalnya~
(QS,Al Mulk 02)

Sayang dengn orang yang same setiap Hari and setiap tahun tak berubah๐Ÿ‘ฉโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ’ž @ateng_zulaikha bff 2tahun๐Ÿ˜˜ #bieber #cukupsekian #carokokre #mulutmuharimaumu #kakaktersayang #dialah

R.I >ALWAYS

Kaulah motivasiku, dirimulah penyemangatku. Semoga kita bisa menggapai impian impian kita disini.yang pastinya buat seseorang yang spesial dalam hiduo kita masing masing, orang yang selalu berjuang demi kita bahagia, orang yang selalu mendidik kita untuk kebaikan. Orang yang harus kita bahagiakan di hari tuanya nanti.
#DIALAH ORANG TUA KITA

Melupakan ternyata tak semudah pengenalan ๐Ÿ˜ฉ
Thx for everythings schatje ... see you again (when, where, how) ... so much thingking about that and i hate my self now ... telor !!! ๐Ÿ˜… jancok kangen rek aku mbek arek iki ... gatheli ๐Ÿ˜… #missingher #missyou #missedher #someone #dialah #love #instalove #someday #dreamers #dreamer #hope night ๐Ÿ˜Šโ˜

Most Popular Instagram Hashtags