#dhembe

MOST RECENT

Implantet vendosen në mënyrë kirurgjike në nofullën tuaj. Shumicën e kohës, implantet ndjehen si më të natyrshme dhe më të sigurt se sa metodat tjera që zëvendësojnë dhëmbët e humbur, si protezat.
#dentaloffice #dentist #patient #whitesmile #smile #beautifulsmile #healthyteeth #prodent_te #teethwhitening #oralsurgery #dentalimplants #tetova #klinikedentare #stomatologji #dhembe #dentalassistant #teeth #teethwhitening

Si mendoj une se do me presin kur kam nje vit pa shkuar te dentisti 😂😷 #dentistetshqiptare #dsh #klinikadentare #dentist #dental #dentistry #dhembe #vizitodentistin #tropoje #albania #dentalhumor #dentalassistant

Disa njerez duhet te kuptojne qe ka menyra te tjera per te hequr dhembet e femijeve 😱😂😷 #dentistetshqiptare #dsh #klinikadentare #dentist #femije #dhembe #heqjedhembi #librazhd

Kafshimi dhe përtypja e mollës stimulon prodhimin e pështymës e cila do të zvogëlojë prishjen e dhëmbëve duke ulur nivelet e bakterieve.
#dentaloffice #dentist #patient #whitesmile #smile #beautifulsmile #healthyteeth #prodent_te #teethwhitening #oralsurgery #dentalimplants #tetova #klinikedentare #stomatologji #dhembe #dentalassistant #teeth #teethwhitening

Most Popular Instagram Hashtags