[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dfolia

3186 posts

TOP POSTS

Kongsi feedback pengguna dari Dealer Online @sendayu_tinggi_online. Kadangkala lepas bersalin ramai mengeluh bahagian intim kering dam sakit saat bersama. Yg bersalin secara pembedahan pun blh ambil. Blh whstpp 0179773417 utk membuat pembelian atau pertanyaan lbh lanjut kalau segan
.
D'Folia RM29.70 (ahli RM28.20)
.
#sendayutinggi #dfolia #review

Mulakan pagi dgn 2 kapsul DFolia utk merawat dalaman wanita serta menyihatkan rahim. Belian produk Sendayu Tinggi blh dibuat melalui 7 cara di bawah :

1. WEBSITE : www.sendayutinggi.com

2. FACEBOOK : Sendayu Tinggi Online

3. INSTAGRAM : DM @sendayu_tinggi_online

4. WHATSAPP : +0197917133 / +60193042133

5. Dealer Online ST Yang Berdaftar

6. Dapatkan di Outlet ST seluruh Msia

7. Dapatkan di Watsons Terpilih
.
#sendayutinggi #dfolia

Rahim rendah akan menyebabkan mudah keguguran bagi tiap kehamilan. Bila makin meningkat usia ia blh menjurus kld tombong, prolapse atau rahim terkeluar. DFolia & Sedu Arrow merawat kembali rahim yg rendah selain menyembuhkan masalah keputihan, haid tak teratur serta sukar hamil
.
D'Folia RM29.70 (ahli RM28.20)
Sedu Arrow RM31.80 (ahli RM30.20)
.
#sendayutinggi #dfolia #seduarrow #bestseller

Masalah peranakan turun terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti kerap melahirkan, salah teran, terjatuh / terhentak kuat, penjagaan pantang lemah, usia meningkat, mengangkat barang terlalu berat dan penjagaan dlmn yg kurang. Sedu Arrow & DFolia bagus diamalkan wanita bg menyubur, menyihat dan mengekalkan paras hormon wanita yg baik serta mengelakkan masalah prolapse / tombong. Bg penghidap ketumbuhan dlm rahim tak dibenarkan mengambil Sedu Arrow. Yg menyusu bdn blh ambil slps bayi usia 4 bln ke atas
.
D'Folia RM29.70 (ahli RM28.20)
Sedu Arrow RM31.80 (ahli RM30.20)
.
#sendayutinggi #seduarrow #dfolia #bestseller

Sarapan pagi dgn secawan kopi DFolia. Badan bertenaga & ia bagus merawat dalaman wanita
.
#sendayutinggi #kopiherba #dfolia #bestseller

Keguguran ? Perlu ke ambil herba ? Dalam @sendayu_tinggi_online amat digalakkan mengamlakn DFolia selepas shj gugur. Ia membersihkn rahim dari sisa janin yg tertinggal selain menyuburkan semula utk memudahkan kehamilan akan dtg
.
#sendayutinggi #keguguran #dfolia

Semua pasangan yg dah kahwin wajib mahukan zuriat. Bg mrk yg sukar hamil, si isteri blh mengamalkan DFolia & Sedu Arrow utk meningkatkan kesuburan & membantu mslh dlm wanita yg bermasalah
.
D'Folia RM29.70 (ahli RM28.20)
Sedu Arrow RM31.80 (ahli RM30.20)
.
#sendayutinggi #kehamilan #dfolia #seduarrow

Tak suka suplemen kapsul blh amalkn jenis minuman. Kopi herba DFolia blh diamalkan 2 kali sehari utk kesan terbaik
.
#sendayutinggi #kopiherba #keputihan #dfolia

DFolia antara killer product ST dah lebih dari 20 tahun. Siapa dah amalkn dari muda mmg tak menyesal. Sedu Arrow pula membantu booster hormon di tahap ideal utk melambatkan lagi proses penuaan dalaman dan luaran tubuh bdn wanita
.
D'Folia RM29.70 (ahli RM28.20)
Sedu Arrow RM31.80 (ahli RM30.20)
.
#sendayutinggi #dfolia #seduarrow #review

MOST RECENT

Alhamdulilah...
.
Testimoni customer yang dah amalkan #dfolia dan rasai sendiri kebaikannya untuk kesihatan dan kecantikan dalaman dan luaran
.
🔴PRICE : RM 30 SM / SS
📮POSTAGE : RM 8 SM / RM 12 SS
🚘COD : TAMAN MAJU JAYA,TAMAN MEDAN, TAMAN DATUK HARUN, SRI MANJA, AREA PJS 2, AREA PJ YG BERDEKATAN, BANDAR SUNWAY,UNIVERSITI MALAYA, BANGSAR, MENTARI COURT, KAMPUNG LINDUNGAN, JALAN KLANG LAMA
.
📲Wasap : +60139458332 untuk order / detail produk
.
#dfolia
#sendayutinggi

🌸 DFOLIA SENDAYU TINGGI 🌸
.
🏵 KEBAIKAN DFOLIA KEPADA SETIAP WANITA 🏵 ✔ Berkesan secara turun temurun untuk mengatasi masalah keputihan yang serius dan masalah vagina berbau
✔ Mengurangkan masalah lebihan cecair / terlalu berair apabila melakukan hubungan seksual
✔ Menguatkan cengkaman vagina apabila melakukan hubungan seksual
✔ Menguatkan rahim wanita terutamanya bagi wanita yang sering mengalami masalah keguguran di awal kehamilan
✔ Rapatkan otot rahim serta tulang pelvik selepas mengandung dan bersalin
✔ Menyemburkan luka bersalin secara dalaman
✔ Menaikkan seri wajah dan mengurangkan masalah gelap / sembap bawah mata
✔ Atasi masalah rahim kembang akibat bersalin atau keguguran
.
🏵 CARA PENGAMBILAN 🏵
✔ 2 biji, 2 kali pengambilan sebelum makan
✔ Selepas ada penyembuhan, makan 1 biji, 2 kali pengambilan sebelum makan
.
🔴PRICE : RM 30 SM / SS
📮POSTAGE : RM 8 SM / RM 12 SS
.
📲Wasap : +60139458332 untuk order / detail produk
.
#dfolia
#jamuratumalaya
#sendayutinggi

Alhamdulilah...
.
Testimoni customer yang dah amalkan #dfolia dan rasai sendiri kebaikannya untuk kesihatan dan kecantikan dalaman dan luaran
.
🔴PRICE : RM 30 SM / SS
📮POSTAGE : RM 8 SM / RM 12 SS
🚘COD : TAMAN MAJU JAYA,TAMAN MEDAN, TAMAN DATUK HARUN, SRI MANJA, AREA PJS 2, AREA PJ YG BERDEKATAN, BANDAR SUNWAY,UNIVERSITI MALAYA, BANGSAR, MENTARI COURT, KAMPUNG LINDUNGAN, JALAN KLANG LAMA
.
📲Wasap : +60139458332 untuk order / detail produk
.
#dfolia
#sendayutinggi

D'Folia Coffee dengan packaging baru..
.
I like...so cantik...😍rasa tetap sama.,peminat tegar D'Folia Coffee..sebulan sy memerlukan 4 paket..jd stock sy wajib ada..😁
.
D'Folia Coffee bagus utk dalaman wanita di samping memberi tenaga utk kita kekal aktif walaupun di bulan Ramadhan...
gituu..😄yang penting xadalah lesu2 & terang biji mata.,x cepat rasa mengantuk., yg migrain pun boleh consume jgn risau sbb sy dulu migrain teruk.,sekarang alhamdulillah migrain tu hilang...☺️
.
Nak terbaik consume sekali dengan D'Folia Capsule ya 👌..yg dh cuba & amalkan je tahu kesannya..💕
.
D'Folia Coffee RM29.15
D'Folia Capsule RM33.40 .
.
#sendayutinggi #dfolia #dfoliacoffee #kopiherbal #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🚙 C.O.D with charges is available (min 2 items) ❌postage .
.
**Belian RM100 keatas FREE COD

Nak cantik di bulan Ramadhan & Raya nanti ? Amalkan Pearl Soap, DFolia, Cocoa Collagen & Doll Skin BB Cushion. Kulit kering pun nampak lembap, skin kemerahan dan lebih glowing
.
WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426

#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #sendayutinggimalaysia #dollskinbbcushion #dfolia #pearlsoap #readystock

Dfolia kini berwajah baru.. lebih segar dan more attractive.. bravo @sendayu.tinggi_hq kerana sentiasa ada pembaharuan.
Dfolia merupakan minuman kesihatan merangkumi minuman tenaga yg dihasilkan daripada campuran herba.
For Coffee Lovers, anda pasti menyukainya. Amalkan pengambilan #dfoliacoffee ini utk hidup yg lebih cergas dan sihat. Satu cawan di waktu pagi cukup membantu anda;
¤ hilang rasa letih
¤ mendapat tenaga yg optimum
¤ merawat kesihatan dalaman wanita.
*dfolia juga hadir dalam bentuk kapsul yg sgt mujarab utk merawat pelbagai jenis kesihatan dalaman wanita. ● PROMOSI RAMADHAN ● • pembelian secara online dr kami di @sendayutinggimy dan dapatkan HARGA AHLI . ( yang bukan ahli juga boleh menikmati promosi harga ahli ini. Caj postage minimum dikenakan.
(Promo bermula skrg hingga diberitahu kelak)

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031

#dfoliacoffee
#dfolia
#energydrink
#womenshealth
#energetic
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan

Rahim rendah akan menyebabkan mudah keguguran bagi tiap kehamilan. Bila makin meningkat usia ia blh menjurus kld tombong, prolapse atau rahim terkeluar. DFolia & Sedu Arrow merawat kembali rahim yg rendah selain menyembuhkan masalah keputihan, haid tak teratur serta sukar hamil
.
D'Folia RM33.40 (ahli RM30.05)
Sedu Arrow RM33.90 (ahli RM30.50)
.
Wssp +60107071218
.

#sendayutinggi #dfolia #seduarrow #bestseller

Last postage su terima esok ye.. lepas tu su dah cuti sampai la raya ke-7 😃😃... kali ni sape yg buat belian su selitkan sampul duit raya JRM..... #sendayutinggi
#jamuratumalayakualalumpur
#jamuratumalaya
#royalv
#dfolia
#kopiratu
#kopimanjakani
#kopidfolia
#dfoliacoffee
#seduarrow
#dtox
#easyfull
#produkkurus
#minumankurus
#krimjerawat

Ambil secawan utk elak mengantuk masa terawih nanti.
Kopi D'Folia utk merawat dalaman wanita, menyembuhkan keputihan dan memberikan tenaga
.
.
🌻Whatsapp 0132127783
🌻Self pickup :Seksyen 7,BB Bangi
🌻Pos seluruh Malaysia
.
#sendayutinggi
#sendayutinggionline
#dealersendayutinggi
#dealerst
#sendayutinggibangi #sendayutinggikajang
#sendayutinggiputrajaya
#dfoliacoffee #dfolia #kopiherba

DFolia merupakan antara herba keluaran Sendayu Tinggi yg pertama dan masih bertahan sehingga kini. Herba DFolia adalah khusus utk kesihatan wanita.
Hadir dalam dua bentuk iaitu Kapsul dan Kopi. Keduanya memberikan kesegaran dan kesihatan wanita. ¤ mengelakkan rasa letih dan mengantuk
¤ memberikan tenaga maksimum
¤ mengatasi masalah dalaman wanita berkaitan rahim, haid, keputihan, kesuburan Diformulasi drpd campuran herba ubi kunyit kering dan ubi temu kunci dan ianya berfungsi utk kesihatan dalaman wanita secara total ( masalah keputihan? Ini yg terbaik buat anda). Teruskan pengambilan semasa haid, samada anda masih bujang atau sudah berkahwin. Bagusnya produk ini, ianya boleh diambil bagi penghidap CYST, FIBROID ATAU APA SAJA KETUMBUHAN PADA RAHIM DAN PAYUDARA. Wanita hamil, anda TIDAK BOLEH mengambil produk ini. ■ PROMOSI SYAWAL ( 19 JUNE ) ■
• pembelian secara online dr kami di @sendayutinggimy dengan FOC postage ( postage percuma ) ■ PROMOSI RAMADHAN ( bermula skrg sehingga diberitahu kelak ) ■
• pembelian secara online dr kami di @sendayutinggimy . tidak termasuk postage dan postage adalah sgt minimum.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031

#dfolia
#womenshealth
#energydrink
#dfoliacoffee
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan

Alhamdulillah, done poslaju dan cod produk ST pada customer. Xdela cod sangat, beliau datang depan pagar UITM tu so ondeway ahkak nak keluar jumpa beliau sekejap.
.
Tq Ekin borong produk ST ngan ahkak, ada lagi yang dibeli tak sempat ahkak nak amik gmbr.hehe
.
Ahkak jual ye.
.
WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426

#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #poslajumalaysia #brighteningseries #dollskinfoundation #dfolia #dfoliacoffee #scrubcollagen #mattemoussesunscreen #collagenspray #teatreeprimer #readystock

Komentar2 dari pengamal Lucimax RM37,Sedu Arrow RM33 dan Dfolia RM33.Kepada yang sedang berusaha utk hamil,bole cuba Sedu Arrow dan Dfolia.In shaa allah 😊...Jom order dgn @fybeautyhouse di 013-2428578 (Dee).Follow IG kami dan page kami FY Beauty House utk soping brg2 Sendayu Tinggi dan Jamu Ratu Malaya 😊

#sayajual
#sayadealersendayutinggi
#sayadealerjamuratumalaya
#sendayutinggi
#jamuratumalaya
#sendayutinggijohor
#jamuratumalayajohor
#johorbahru
#gelangpatah
#lucimax
#seduarrow
#dfolia
#bazaarpaknil
#ruangrezekihanania
#onlineshopping
#fybeautyhouse

Selepas keguguran ramai mengeluh susah utk hamil semula. Mana silapnya ? Kehamilan menjadi sukar bila kita stress. Selain itu, ada kes yang tak buat D&C dan rahim tidak "bersih". Masih ada sisa janin melekat. Jika keguguran apa yg perlu anda ambil ialah DFolia. Ia akan mengeluarkan semua ketulan dari rahim yg masih bersisa. Sebab tu ada pengguna @sendayu.tinggi_hq yg alami ketulan besar keluar walaupun telah membuat D&C
.
D'Folia RM33.40 (ahli RM30.05)
.
#sendayutinggi #dfolia

Ready stock🤗

0193848676
#seduarrow #dfolia #sendayutinggi

Selepas keguguran ramai mengeluh susah utk hamil semula. Mana silapnya ? Kehamilan menjadi sukar bila kita stress. Selain itu, ada kes yang tak buat D&C dan rahim tidak "bersih". Masih ada sisa janin melekat. Jika keguguran apa yg perlu anda ambil ialah DFolia. Ia akan mengeluarkan semua ketulan dari rahim yg masih bersisa. Sebab tu ada pengguna yg alami ketulan besar keluar walaupun telah membuat D&C
.
D'Folia RM33.40 (ahli RM30.05)
.
Wssp +60107071218 .

#sendayutinggi #dfolia

Komen pengguna live tadi. Siapa yg dah amalkan memang akan rasa perbezaannya. Bg wanita, rahim ialah nyawa kita. Dari situ jugalah pelbagai isu rumahtangga berlaku
.
🌸 D'Folia RM30.05
🌸 Sedu Arrow RM30.50
🌸 Lucimax RM33.40
.
Whatsapp/ Contact PERTANYAAN HARGA & ORDER
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #sendayutinggikedah #sendayutinggihayati #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #dealersendayutinggi #agensendayutinggi #onlinedealer #onlinedealersendayutinggi #sayajual #sayajualmurah
seduarrow #dfolia #lucimax #bestseller

Most Popular Instagram Hashtags