#dexandrareseller

2217 posts

TOP POSTS

KENAPA PILIH MINYAK WANGI DE'XANDRA?
.
Sebab harga yang original tersangat mahal.
.
Harga original (lebih kurang)
1) Lady Million: RM263 (30ml)
2) Still Jlo: RM242 (50ml)
3) Hypnose, Lancome : RM 263 (30ml)
4) La vie Est belle: RM 294 (30ml)
5) Miracle, Lancome: RM 211 (30ml)
6) Gucci Flora: RM 262 ( 30ml)
.
De'Xandra? RM65 sahaja (EDP 35ml). Bau memang setanding original dan tahan lebih lama.
.
Tak percaya? Cubalah dulu sebotol.
whatsapp abam ye
.
📲012 960 5865
📲012 960 5865
📲012 960 5865

#DexandraReseller
#inspiredperfumes
#perfumesdexandra
#longlasting
#bolehbawasolat

BAU BUNGA YANG SANGAT EKSKLUSIF.

Jadore ni kategori bau bunga yang kuat tau sebab ada bunga magnolia dalamnya.

Selalunya yang fefeeling mak datin suka pakai 😆 sebab baunya memang eksklusif dan lain dari yang lain.

Kalau nak tahu betapa bestnya bau bunga dari Jadore ni kenalah cuba sendiri ya🤗. To order whatsapp 0145431239

#dexandra #inspiredperfume #dexandrareseller #baumahalhrgamurah
#promosirayadexandra

Dexandra Abil wow...Melekat!!!
Dexandra Zahra wow...Memikat!! jom dapatkan perfume hot de'xandra....😊😊 Nak wangi?
Nak perfume harga murah tp bau mcm ori?
Nak perfume senang bawa?

Whatsapp 016 9381686

#dexandraperfume
#DexandraReseller
#wangiankehidupan
#bazaronlinemalaysia

Bagi pecinta wangian manis, perfume dengan aroma bunga dapat meningkatkan mood dan membuat wanita rasa lebih feminin...🌸🌸 Signorina yang bererti wanita muda yang stylish, segar dan aktif maka...terciptalah perfume 'Signorina'. Wangian Signorina De'Xandra dengan semerbak aroma lembut yang pasti disukai oleh banyak wanita...😍😍 Jadi apa tunggu lagi...jom dapatkan Signorina De'Xandra sekarang...💞💞 http://www.wasap.my/60102975336

#dexandrareseller
#dexandraperfume
#wangiankehidupan

KENAPA PILIH MINYAK WANGI DE'XANDRA?

Sebab harga yang original tersangat mahal.

Harga original (lebih kurang)
1) Lady Million: RM263 (30ml)
2) Still Jlo: RM242 (50ml)
3) Hypnose, Lancome : RM 263 (30ml)
4) La vie Est belle: RM 294 (30ml)
5) Miracle, Lancome: RM 211 (30ml)
6) Gucci Flora: RM 262 ( 30ml)

De'Xandra? RM65 sahaja (35ml). Bau memang setanding original dan tahan lebih lama.

Tak percaya? Cubalah dulu sebotol... PM 0178429283

#DexandraReseller
#inspiredperfumes
#perfumesdexandra
#longlasting
#bolehbawasolat

Selamat pagi ahad....
Usha usha perfumes jap .. Banyak tak banyak? Dunia ku pernuh warna dan wangi .. Nak satu? Nak dua? Tak da masalah, sepuluh pun boleh .. Save je no dibawah !
01115826338 .. #dexandrareseller

Jo Malone

Peony & Blush Suede

Wangi sangat ada bau bunga dan fresh.

Whatsapp K.eni 012-6842052

#dexandrareseller

Nak wangi??,
.
Mungkin ada yang tak tahu, selain botol 35ml perfume Dexandra ada menjual botol perfume 3ml dengan harga HANYA RM10. Ya RM 10 sahaja.

Nak cuba?

http://wasap.my/+60126842052/dexandra3ml

#dexandraperfumekeramat
#dropshipdiperlukan
#DexandraPerfumes
#bazaar
#Dexandrareseller

MOST RECENT

Haa.. Satu lagi feedback dari customer saya.. Alhamdulillah.. Dulu wife ja yg suka ngan perfume ni, skrg husband plak yg suka.. .
Tersuka tanpa sengaja la kot.. Bau wangi dan soft ja kata si husband.. Terus suka dan nak repeat order lagi.. .
One Million by Pacco Rabanne ni mamang top selling perfume.. Tengok kan iklan dia kat TV.. Kalau yg original berganda la harga dia.. .
Tapi kalau nak bau yg setanding original.. Pada harga mampu milik.. Kat mana nak cari?? DE'XANDRA kan ada..
.
Apa lagi hakak dan abam kat luar tu.. Jom la pakat² order.. Mana la tau tersuka tanpa sengaja plak.. 🙊
.
Call/whatsapp 📲 0102975336
.
#dexandrareseller #fenomenadexandra #wangiankehidupan #sayapakaisayajual #tersukatanpasengaja #1million

TRY ME!!! Tester / mini De'Xandra 3ml.

Ramai yang tanye saya macam mana bau perfume² ni? Ada jual botol kecik² tak? nak try dulu la, kalau ok baru nak beli botol besar... Nah! Available dah sekarang ok? ☺☺ harap dapatla membantu awak dalam memilih wangian idaman awak ye 😊

Women: ✔Jo malone
✔Lady million❌
✔Gucci flora❌
✔Incanto shine
✔Bombshell❌
✔Bond no.9 women❌
✔Fresh blossom by DKNY
✔212 VIP women❌
✔Creed love in white
✔Angel thierry mugler
✔Gucci bamboo❌
✔Viva la juicy
✔Dior addict 2❌
✔La vie est belle

Men: ✔Chanel allure sport homme
✔Invictus
✔Polo black
✔Mont blanc starwalker
✔Dunhill red

RM10 SHJ SEBOTOL😍😍
.
Www.wasap.my/60139494337

#DexandraReseller

Haa.. Satu lagi feedback dari customer saya.. Alhamdulillah.. Tak perlu risau nak bagi hadiah apa lagi kat orang tersayang🤗
.
Tak tahu nak pilih yang mana satu? Jangan risauuuu,sis boleh tolong... 🤗Terus suka dan nak repeat order lagi..
.
Hugo boss bottled by Hugo ni memang top selling perfume.. Tengok kan iklan dia kat TV.. Kalau yg original berganda la harga dia.. .
Tapi kalau nak bau yg setanding original.. Pada harga mampu milik.. Kat mana nak cari?? DE'XANDRA kan ada..
.
Apa lagi hakak dan abam kat luar tu.. Jom la pakat² order.. Mana la tau tersuka tanpa sengaja plak.. 🙊
.
Call/whatsapp 📲 0102975336
.
#dexandrareseller#fenomenadexandra #wangiankehidupan #sayapakaisayajual #tersukatanpasengaja #hugoboss

Bagi pecinta wangian manis, perfume dengan aroma bunga dapat meningkatkan mood dan membuat wanita rasa lebih feminin...🌸🌸 Signorina yang bererti wanita muda yang stylish, segar dan aktif maka...terciptalah perfume 'Signorina'. Wangian Signorina De'Xandra dengan semerbak aroma lembut yang pasti disukai oleh banyak wanita...😍😍 Jadi apa tunggu lagi...jom dapatkan Signorina De'Xandra sekarang...💞💞 http://www.wasap.my/60102975336

#dexandrareseller
#dexandraperfume
#wangiankehidupan

Dexandra Abil wow...Melekat!!!
Dexandra Zahra wow...Memikat!! jom dapatkan perfume hot de'xandra....😊😊 Nak wangi?
Nak perfume harga murah tp bau mcm ori?
Nak perfume senang bawa?

Whatsapp 016 9381686

#dexandraperfume
#DexandraReseller
#wangiankehidupan
#bazaronlinemalaysia

KENAPA PILIH MINYAK WANGI DE'XANDRA?

Sebab harga yang original tersangat mahal.

Harga original (lebih kurang)
1) Lady Million: RM263 (30ml)
2) Still Jlo: RM242 (50ml)
3) Hypnose, Lancome : RM 263 (30ml)
4) La vie Est belle: RM 294 (30ml)
5) Miracle, Lancome: RM 211 (30ml)
6) Gucci Flora: RM 262 ( 30ml)

De'Xandra? RM65 sahaja (35ml). Bau memang setanding original dan tahan lebih lama.

Tak percaya? Cubalah dulu sebotol. Meh whatsapp sis ye 016 9381686

#DexandraReseller
#inspiredperfumes
#perfumesdexandra
#longlasting
#bolehbawasolat
#perfumemurah

KENAPA PILIH MINYAK WANGI DE'XANDRA?

Sebab harga yang original tersangat mahal.

Harga original (lebih kurang)
1) Lady Million: RM263 (30ml)
2) Still Jlo: RM242 (50ml)
3) Hypnose, Lancome : RM 263 (30ml)
4) La vie Est belle: RM 294 (30ml)
5) Miracle, Lancome: RM 211 (30ml)
6) Gucci Flora: RM 262 ( 30ml)

De'Xandra? RM65 sahaja (35ml). Bau memang setanding original dan tahan lebih lama.

Tak percaya? Cubalah dulu sebotol. Meh pm whatsapp👉 01135496480 / 0179949739 atau 📞 Call 👉 0189804353 / 0179949739

#DexandraReseller
#inspiredperfumes
#perfumesdexandra
#longlasting
#bolehbawasolat

Salam Aidilfitri
.
.
Maaf zahir batin
#2seratus
#dexandrareseller
#ValidTill3July

Yey.. Boss iolls bagi duit raya in advance 😍😍😍😍 bukan duit raya je.. Coklat pon dapat 😍😍😘😘😘 Tengs kak akma❤❤ muah cikedd💋💋💋 #selfie #wanttobeamodel #modelling #modelling #hijabista #raya2017 #selamathariraya #rayasakan2017 #dexandra #dexandrareseller #inspiredperfume #perfume

Hmm rasa macam nak bagi duit raya dekat uolls lah .. 🤔🤔🤔 siapa yang bertuah ye ? Tungguuuuwww hehe

#dexandra #dexandrareseller #sayajual #ruangrezekishera_sheira #promosiraya2017 #raya2017 #wanttobeamodel #modelling #hijabista #Muslimahmodel

Bagi pecinta wangian manis, perfume dengan aroma bunga dapat meningkatkan mood dan membuat wanita rasa lebih feminin...🌸🌸 Signorina yang bererti wanita muda yang stylish, segar dan aktif maka...terciptalah perfume 'Signorina'. Wangian Signorina De'Xandra dengan semerbak aroma lembut yang pasti disukai oleh banyak wanita...😍😍 Jadi apa tunggu lagi...jom dapatkan Signorina De'Xandra sekarang...💞💞 PM/whatsapp 0102975336

#dexandrareseller
#dexandraperfume
#wangiankehidupan

Most Popular Instagram Hashtags