[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dexandrareseller

2234 posts

TOP POSTS

KENAPA PILIH MINYAK WANGI DE'XANDRA?
.
Sebab harga yang original tersangat mahal.
.
Harga original (lebih kurang)
1) Lady Million: RM263 (30ml)
2) Still Jlo: RM242 (50ml)
3) Hypnose, Lancome : RM 263 (30ml)
4) La vie Est belle: RM 294 (30ml)
5) Miracle, Lancome: RM 211 (30ml)
6) Gucci Flora: RM 262 ( 30ml)
.
De'Xandra? RM65 sahaja (EDP 35ml). Bau memang setanding original dan tahan lebih lama.
.
Tak percaya? Cubalah dulu sebotol.
whatsapp abam ye
.
📲012 960 5865
📲012 960 5865
📲012 960 5865

#DexandraReseller
#inspiredperfumes
#perfumesdexandra
#longlasting
#bolehbawasolat

Nak wangi??,
.
Mungkin ada yang tak tahu, selain botol 35ml perfume Dexandra ada menjual botol perfume 3ml dengan harga HANYA RM10. Ya RM 10 sahaja.

Nak cuba?

http://wasap.my/+60126842052/dexandra3ml

#dexandraperfumekeramat
#dropshipdiperlukan
#DexandraPerfumes
#bazaar
#Dexandrareseller

Jo Malone

Peony & Blush Suede

Wangi sangat ada bau bunga dan fresh.

Whatsapp K.eni 012-6842052

#dexandrareseller

zahra & abir...auuummmm
#dexandraperfume
#DexandraReseller

DEXANDRA NEW PACKAGING!

Kini bkn sahaja bauannya yg bertaraf antarabangsa.. Packagingnya juga di naik taraf.. For sure korg taknak lepas peluang nk memilikinya.. Memang WOW! Lah packaging baru ni!
.
So takkan ade org yg akn samakan botol dexandra dgn botol perfume yg lain, berbotol selinder bertutup silver tu(oldlook).. Sbb botol baru ni lebih elegant dan sgt exclusive uolls.. 😍
.
NEW logo yg exclusive dan simple dan membawa image elegant yg tersendiri! No more tampal2 sticker! Dexandra akan menjadi produk tempatan yg dbanggakan setaraf dgn produk antarabangsa! FUYYOOO!
.
Kalau dh pakaging gempak gitu so QC diperketatkan dari kotak hinggalah kualiti baunya..
Pembeli puas dgn bau yg Thorbaik! tambah plak dgn persembahan packaging yg lebih aumm!
.
Dah botol gempak gitu! Bila kuar dr handbag nk sembur for sure mate akak2 seblah gini 👀👀👀 😲😲😲 tngok!

COMING SOON... cket je lagi..tungguuuu tau!

#dexandranewlook
#dexandrareseller

Salah satu perfume yang PALING TOP ! Dexandra Miracle by lancome. Fresh spicy| floral| fruity| tropical| aquatic😍

Buah litch yang fresh-fresh dan bunga magnolia buatkan wangian ni ber bau tropical dan floral🍓

Sesuai untuk sis yang cari wangian fresh-fresh tapi soft! Memang sesuai! Confirm puas hati😘👍 Whatsapp / PM
www.wasap.my/0174346081

#perfumemurah
#DexandraReseller
#dexandralangkawi

Bagi pecinta wangian manis, perfume dengan aroma bunga dapat meningkatkan mood dan membuat wanita rasa lebih feminin...🌸🌸 Signorina yang bererti wanita muda yang stylish, segar dan aktif maka...terciptalah perfume 'Signorina'. Wangian Signorina De'Xandra dengan semerbak aroma lembut yang pasti disukai oleh banyak wanita...😍😍 Jadi apa tunggu lagi...jom dapatkan Signorina De'Xandra sekarang...💞💞 http://www.wasap.my/60102975336

#dexandrareseller
#dexandraperfume
#wangiankehidupan

Bagi pecinta wangian manis, perfume dengan aroma bunga dapat meningkatkan mood dan membuat wanita merasa lebih feminin...🌸🌸 Signorina yang berarti wanita muda yang stylish, segar dan aktif maka...diciptakanlah perfume bertajuk 'Signorina' kelahiran Perfume De'Xandra dengan semerbak aroma lembut yang pasti disukai oleh banyak wanita...😍😍 Jadi apa tunggu lagi...jom dapatkan Signorina De'Xandra sekarang...💞💞 PM/whatsapp
010 811 3548
011 3269 5454
#dexandrareseller
#dexandraperfume
#wangiankehidupan

BERCERITA TENTANG REZEKI

Jika rezeki datang kerana kerja keras,
seharusnya orang paling kaya adalah kuli bangunan.

Jika rezeki datang kerana banyak waktu kerja,
seharusnya warung- warung kopi 24 jam boleh mengalahkan macdonald dan kfc.

Jika rezeki datang kerana kepintaran & ada PhD dalam bisnes,
Seharusnya pensyarah-pensyarah menjadi orang paling kaya dalam bisnes dan mampu melahirkan ramai usahawan serta jutawan.

Jika rezeki datang kerana pangkat dan jawatan.
Seharusnya para presiden dan raja berada di urutan terdepan dari 10 orang terkaya di dunia.

Tapi tidak.... Rezeki itu datang kerana kasih sayang Allah swt. Dia beri kepada siapa yang DIA suka.

Yang paling penting, "Mengejar rezeki jangan mengejar jumlahnya tapi kejarlah berkahnya.” ~ Ali bin Abi Thalib ~ C&P

#dexandraipohknewryn
#dexandrareseller
#dexandraclearancesale

MOST RECENT

MARILYN nama dahulunya MIRACLE BY LANCOME DEXANDRA PERFUME 🎈awalnya MARILYN ni baunya agak keras dan garang 🎃tapi, selepas sembur, naik bau rempah segar daripada biji lada kering dan ‘mist’ halia. ♥️Lepas bau top notes rempah tu hilang, bau bungaan putih & manis-manis buah laici pun muncul ♦️terus jadi lembuttttt wangian ni.
.
♠️Diserlahkan dengan penyudah musk & batu amber, kak ngah MIRACLE berubah jadi ayu & gemalai.. 🍓Notes akhir yg cust akan dpt bau miracle yg soft flora ditambah dgn bau² manis buah laici

ROMEO nama lamanya ❖ 212 Sexy Men  by De'Xandra ❖ 35 ML .
Fragrance Notes :
Top Notes ~  Ginger, Bergamot, Mandarin
Heart Notes ~  Green pepper, Floral notes, Cardamom, Tonka bean
Base Notes ~  Gaiac wood, Sandalwood, Bourbon vanilla, Musk, Amber
.
✔ Setaraf Wangian ANTARABANGSA
✔ Mutu Setanding Produk Antarabangsa
✔ Pati Original & Alkohol First Grade
.
✔ Tahan Lama - melebihi 8 jam ATAU 1-2 hari jika serasi dgn si pemakai
✔ Produk bumiputra (halal) & boleh di bawa solat
✔ Ilustrasi yg eksklusif
.
✔ Mudah di bawa ke mana-mana (ringan)
✔ READY STOCK
✔ 35ml , EDP
.
HARGA : 1 BOTOL RM75,
2 BOTOL RM 140(Diskaun RM 10) *tk tmasuk kos pos.
.

Hantaran dan Hadiah Paling Cantik. Tag dan Share Pada Kawan-Kawan Yang Bakal Naik Pelamin Dan Untuk Insan Tersayang💝

Hantaran dan Hadiah Paling Cantik. Tag dan Share Pada Kawan-Kawan Yang Bakal Naik Pelamin Dan Untuk Insan Tersayang💝

Hantaran dan Hadiah Paling Cantik. Tag dan Share Pada Kawan-Kawan Yang Bakal Naik Pelamin Dan Untuk Insan Tersayang💝

Kami bawakan dari ballroom cooperate .. DEXANDRA MENERIMA NEW AWARD MALAM NI... Malaysia Inspiring Entrepeneur 2017 perfume Industry

Kami bawakan dari ballroom cooperate .. DEXANDRA MENERIMA NEW AWARD MALAM NI... Malaysia Inspiring Entrepeneur 2017 perfume Industry

Kami bawakan dari ballroom cooperate .. DEXANDRA MENERIMA NEW AWARD MALAM NI... Malaysia Inspiring Entrepeneur 2017 perfume Industry

Untuk reboost kembali tengahari nie, Kak Sara pastikan wangian sebelum keluar.. Fresia..nama lamanya Moon Sparkle..

Untuk reboost kembali tengahari nie, Kak Sara pastikan wangian sebelum keluar.. Fresia..nama lamanya Moon Sparkle..

Untuk reboost kembali tengahari nie, Kak Sara pastikan wangian sebelum keluar.. Fresia..nama lamanya Moon Sparkle..

AL Quran diturunkan penuh rahmat & keberkatan . Dalam Surah Al An'am ayat 155 dinyatakan dengan maksud, "Dan inilah Kitab (Al-Quran) yang kami turunkan dengan penuh berkah . Ikutilah dan bertakwalah agar kamu mendapat rahmat"
.
Salam Jumaat 🌞
.
============
Nak try New De'Xandra di pagi Jumaat ni ? Klik jer -->http://butikdexandrakepalabatas.wasap.my/
.
.

AL Quran diturunkan penuh rahmat & keberkatan . Dalam Surah Al An'am ayat 155 dinyatakan dengan maksud, "Dan inilah Kitab (Al-Quran) yang kami turunkan dengan penuh berkah . Ikutilah dan bertakwalah agar kamu mendapat rahmat"
.
Salam Jumaat 🌞
.
============
Nak try New De'Xandra di pagi Jumaat ni ? Klik jer -->http://butikdexandrakepalabatas.wasap.my/
.
.
LET PASSION LEAD YOU

Bayangkan berapa ramai tak tahu beli dexandra BERPELUANG MENANG IPHONE 8... Hanya beli banyak2 dexandra scan belakang kotak .. tunggu 1hb di page @dexandraHQ ❤️ kita akan cabut menggunakan sistem yang dah ready nak bagi free jer.. bukan sorang tapi 10 orang boleh menang 😱... Ramai kan tak tahu..

Kategori New Dexandra for Woman

LUSCIOUS SERIES √ Chaleur
√ Zahra
√ Fresia
√ Deluna
√ Valerie

DYNAMIC SERIES FOR WOMAN - FOR THE ACTIVE BEAUTY

Wanita yang menggunakan wangian ini akan tampak sebagai seorang yang aktif, dan mampu berdikari . Wangian ini menyerlahkan sifat dan peribadinya yang cekal dan berpandangan jauh .
.
Senarai wangian Dynamic Series Woman
.
🌹 LOZEN
🍇 LUVIA
🍏 MERCY
🍎 POSH

INTENSE SERIES FOR WOMAN - THE SEDUCTIVE CHARM
.
Tampil mempersona dengan The New De'Xandra Intense Series For Woman . Wangian yang menyerlahkan personaliti si pemakai, dengan daya tarikan yang lebih menggoda .
.
Senarai Wangian dalam Intense Series Woman 🌹 BELLE
🍓 LOURVE
🍎JULIET
.
SERLAHKAN PERSONALITI  ANDA... CLASSIC SERIES
√ Olivia
√ Lady Rose
√ Marilyn

ELEGANT SERIES
√ Elenor
√ Victoria
√ Helena
√ Grace

Apa yang berlaku sekarang adalah re-branding dimana perubahan yang berlaku ialah

1. Botol baru 100% bertukar
2. Nama perfume pun bertukar. Dulu dexandra ada dlm 90 nama, ada 37 yg dibuat clearance sales - yang ini takkan keluar lg dah. Just habiskan stok yg ada.
3. Yang selebihnya ditukar ke botol baru dgn tukar nama sekaligus, tidak lagi dibayangi nama lama. Ini dibuat berperingkat. Batch pertama new dexandra ada 10 perfume
4. Bau sama? Ya, contoh. Gucci flora dulu, elenor sekarang. Tapi elenor formulasinya upgraded dan.enhanced. lg best dan pekat 😍 sembur sikit jerr

5. Ya, dexandra sekarang adalah EAU DE PARFUM, bukan lagi Inspired. Sebab kita,mahu berdiri atas jenama sendiri.
6. Mungkin ada yg tertanya, ala tukar nama je, MARILYN tu lancome miracle. Ya betul tapi ia takde masalah legal sebab bau ni subjektif dan tidak boleh dicop sbg hak milik sesiapa. Cth bau rose essential, based nya bau mawar. Satu dunia,mawar adalah mawar..

Apa yang berlaku sekarang adalah re-branding dimana perubahan yang berlaku ialah

1. Botol baru 100% bertukar
2. Nama perfume pun bertukar. Dulu dexandra ada dlm 90 nama, ada 37 yg dibuat clearance sales - yang ini takkan keluar lg dah. Just habiskan stok yg ada.
3. Yang selebihnya ditukar ke botol baru dgn tukar nama sekaligus, tidak lagi dibayangi nama lama. Ini dibuat berperingkat. Batch pertama new dexandra ada 10 perfume
4. Bau sama? Ya, contoh. Gucci flora dulu, elenor sekarang. Tapi elenor formulasinya upgraded dan.enhanced. lg best dan pekat 😍 sembur sikit jerr

5. Ya, dexandra sekarang adalah EAU DE PARFUM, bukan lagi Inspired. Sebab kita,mahu berdiri atas jenama sendiri.
6. Mungkin ada yg tertanya, ala tukar nama je, MARILYN tu lancome miracle. Ya betul tapi ia takde masalah legal sebab bau ni subjektif dan tidak boleh dicop sbg hak milik sesiapa. Cth bau rose essential, based nya bau mawar. Satu dunia,mawar adalah mawar..

Most Popular Instagram Hashtags