#dexandramachang

58 posts

TOP POSTS

wahhh nomey nomeyynyaaa
n exclusive gittewww

korg yg nk kwin xlm lg tu bleh la dptkn koleksi #dexandraperfume dari #dexandramachang yg hot2.. x rugi, thn lama lbih 8 jam ,bleh dibawa solat, n yg pnting zaman2 skrg ni bleh ber #jimat
sbb ad #promomerdeka lani

Beli 3 dgn hrga RM180 sahaja + fREE GIFT plak tuuu. best kan?

wsap ke 013.986.1866 je uols

morning uolss...wangi x hr ni? mesti kena wangi k..xwangi xsah.hehe

#ladymillion ni best sgt..mnyejukkan hti org kate..hehe

jom try! #dexandra #dexandraperfume
#dexandramachang

Top Selling Dexandra Perfume
pm Oder 0136352141

#zakeydexandrateam
#dexandrakualakrai
#DexandraMachang

Good morning Love 😘😘
Tak tahu nak hadiahkan apa utk yang tersayang??
Dexandra kan ada 😍😍
Pm,wassapπŸ‘‡
0145155307
#love
#dexandraperfumes
#dexandrajeli
#dexandramachang
#inspiredperfume
#perfumeori
#perfumemurah

Rasa nak menangis sebab baunya best sangatπŸ˜…πŸ˜…
Mana lagi nak dapat perfume menangis macam VIVA LA JUICY ni uolls.
Stock kali ni banyak tau, tp kalau awak2 semua tak order sekarang, jangan menangis pulak ye πŸ˜„πŸ˜„
Pm Adda cepat2 tau πŸ‘‰πŸ“±0145155307
#dexandraperfumes
#dexandrajeli
#dexandramachang
#dexandramurah
#perfumeori
#perfumemurah
#viva
#bodyshop
#victoriasecret

BERMINAT UNTUK MENJANA INCOME SEBAGAI AGEN DROPSHIP KAMI?

Jom jana income yang lumayan bersama kami 😍

Boleh whatsapp ke nombor ini ☎ 017-938 2783

#dexandramalaysia
#inspireperfume
#perfumemurah
#dexandraketereh
#dexandrakadok
#dexandramachang
#dexandraguamusang
#bazarpaknil

truja iols!

#abirbynabil #zahrabyzira #dexandraperfume #dexandramachang
uols nk try jgk bleh wsap je iols

013.986.1866

knapa bli 1 klau bleh bli 3 dgn hrga sm. :) jimat duit.

Khas buat #abamsado yg banyak keje belum settle petang gini???Terpaksa overtime??TAPI x senang bau badan yang busuk,tengik,menusuk hidung,membe sebelah asyik usha tengok sbb berbau??!πŸ™…πŸ™…πŸ’₯πŸ’₯πŸ’’πŸ’’
Jangan risau bro, ini lah jawapannya #dexandraperfume yang paling laris == Emblem by #montblanc .lepas pakai ni,bukan saje OT tapi terus naik gaji sebab bos pon suka dgn bau abam abam sado nii!!!πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ’ͺπŸ’ͺ Pm/whatapps for COD/postage
+6011-10879653
Selangor+KelantanπŸ‡²πŸ‡Ύ
#dexandramachang #dexandramalaysia #dexandrainspiredperfumes #selfie #dropshipdiperlukan #lelakimacho

" ohh wanginya uuu..pakai apa??".. rs nk dduk sbelah u je, xnk pi mn2..rs mcm dduk sbelah puteri kayangan gitteww ----------------
#dexandraperfume hebat btul kan.. jom ber #dexandra utk suami/ isteri tercinta n keyakinan sepanjang hari!

ad #merdekapromo lani
Beli 1 RM 65
Beli 2 RM 120
Beli 3 RM185 + FREE GIFT

Wsap #merdekapromo ke 0139861866 grab urs noww!
#lancome #dexandraperfume #dexandraperfume #dexandramachang #escada #moonsparkle

MOST RECENT

BERMINAT UNTUK MENJANA INCOME SEBAGAI AGEN DROPSHIP KAMI?

Jom jana income yang lumayan bersama kami 😍

Boleh whatsapp ke nombor ini ☎ 017-938 2783

#dexandramalaysia
#inspireperfume
#perfumemurah
#dexandraketereh
#dexandrakadok
#dexandramachang
#dexandraguamusang
#bazarpaknil

Dunhill Desire Blue.. Hrga Promosi RM55 sbotol.. 2 botol Rm100.. Whatsappp 0139097237

Fuhh.. DeXandra punya penangan.. Promosi 2 Botol Seratus.. Order xputus2.. Ada yg nk selit order..?? DM/PM 0139097237
Smentara Stock Masih Ada..

Chanel Chance adalah antara wangian DeXandra yang terkenal. Aromanya yang tenang dan mempesonakan dengan gabungan bauan dari anggur dan blackcurrant yang seimbang serta bauan dari pokok teratai, dan juga bauan lunak dari kayu cedar dan kasturi..
.....
#smelllikeaboss #smellexpensive #afordableprice #perfumemurah #dexandra #wangian #perfume #wangiankehidupan #wangi #bautahanlama #inspiredperfume #jimat #perfumejimat #perfumelelaki #fesyen #perfumewanita #fragrance #dexandramachang #dexandraforher #dexandrakelantan #eaudeparfum #dexandramalaysia #dexandraforhim #dexandrakoklanas #dexandraketereh #edp #chanelchance

Beli perfume > lihat di kotak ada barcode > scan Qr code > submit

Awal bulan depan, HQ dexandra umum pemenang , tak sangka nama naik. 🌸REZEKI AYAM NAMPAK DIKAKI, REZEKI KITA HAAA MANA LA TAHU ADA KAT BARCODE KOTAK PERFUME DEXANDRA🌸
....
#smelllikeaboss #smellexpensive #afordableprice #perfumemurah #dexandra #wangian #perfume #wangiankehidupan #wangi #bautahanlama #inspiredperfume #jimat #perfumejimat #perfumelelaki #fesyen #perfumewanita #fragrance #dexandramachang #dexandrakelantan #dexandramalaysia #dexandraforher #dexandraforhim #dexandrakoklanas #dexandraketereh #edp #eaudeparfum #luckydraw

Haruman De'Xandra diinspirasikan drpd wangian My Burberry by Burberry. Perfume ni antara yg paling mendapat permintaan yg tinggi
....
Bau rich ,elegant, sexy dan fresh semua cukup laa. Sesuai untuk ladies yang suka bau mahal. Sgt sesuai dipakai sewaktu bekerja dan yg paling penting baunya bertahan lebih 8 jam.
....
#smelllikeaboss #smellexpensive #afordableprice #perfumemurah #dexandra #wangian #perfume #wangiankehidupan #wangi #bautahanlama #inspiredperfume #jimat #perfumejimat #perfumelelaki #fesyen #perfumewanita #fragrance #dexandramachang #eaudeparfum #dexandrakelantan #edp #myburberry #dexandramalaysia #dexandraforher #dexandraforhim #dexandrakoklanas #dexandraketereh

**Eternity For Men**
Inspired by De’Xandra Perfume
......
Wangian DeXandra inspired by Calvin Klein adalah perfume haruman aromatik untuk lelaki 😎😎😎
......
Mempunyai bau yang fresh, sweet2 dan ada class.. Ianya sangat sesuai pada cik abg yang krja kat office dan yang mementingkan penampilan yang bergaya..
.....
Anda seorang yang mementingkan gaya???
Jom order ,stock terhad!!!
πŸ“ž 0139097237
.....
#smelllikeaboss #smellexpensive #afordableprice #perfumemurah #dexandra #wangian #perfume #wangiankehidupan #wangi #edp #bautahanlama #inspiredperfume #jimat #perfumejimat #perfumelelaki #fesyen #perfumewanita #fragrance #dexandramachang #dexandraforher #dexandrakelantan #dexandraforhim #dexandramalaysia #eaudeparfum #dexandrakoklanas #dexandraketereh

Tak tahu nk bagi hadiah apa utk yg trsayang? Dh bosan asyik bg hadiah sama je.. Haa, meh try bg Perfume DeXandra sbagai hadiah.. Yg sayang makin sayang nti..Hehe
DM atau PM 0139097237
....
#smelllikeaboss #smellexpensive #afordableprice #perfumemurah #dexandra #wangian #perfume #wangiankehidupan #wangi #bautahanlama #inspiredperfume #jimat #perfumejimat #perfumelelaki #fesyen #perfumewanita #fragrance #dexandramachang #dexandraforher #dexandrakelantan #dexandraforhim #dexandramalaysia #dexandrakoklanas #dexandraketereh

Wahh.. Byk nye pilihan perfume..😍 Bayangkan dgn RM 200-300 kita blh dpat 4 hgga 5 btol Perfume DeXandra.. Kalau bli original RM 200 lbih blh bli sebotol je.. Hari2 dk pakai bau sama je.. Xbosan ke..?? Haaa.. Meh kita pakai Perfume DeXandra ni, hari2 bau lain.. Baru meriah. BERMINAT?? DM atau PM laju2.. 0139097237
....
#perfumemurah #dexandra #wangian #perfume #wangiankehidupan #wangi #bautahanlama #inspiredperfume #jimat #perfumejimat #perfumelelaki #fesyen #perfumewanita #fragrance #dexandramachang #dexandrakelantan #dexandramalaysia #dexandraforher #dexandraforhim #dexandrakoklanas #dexandraketereh

Most Popular Instagram Hashtags