#dewanieofficialagent

1381 posts

TOP POSTS

DITINGGALKAN SUAMI, SEBAB SELEKEH. .....Isteri dah tak cantik bila dah beranak dua, pakai tudung macam orang gaji...... Dah selalu sangat iolls dengar nih, suami komplen bini tak pandai berhias dah, sebab sibuk jaga anak, selain sibuk jaga tepi kain orang (eh?) Dah malas nk mekap. Hmm.

Hakak cuba berdiri depan cermin, cuba tengok apa yang tak kena dengan hakak. Apa yang buatkan suami hakak pandang hina dengan hakak. Dia kata hakak selekeh? Ha, hakak berusaha lah macam mana taknak nampak selekeh, macam mana nak nampak cantik, macam mana nak bergaya macam orang muda sekarang. Dah berumur bukan alasan ye hakak hakak sekalian untuk tak bergaya. Hakak kena bergaya untuk suami. Biar dia rasa bangga bila berkepit dengan hakak.

terutamanya untuk hakak yang belum masuk usia 30 ni, yang kahwin usia muda. Amboi hakak, baru anak satu terus bagi alasan malas bergaya sebab nanti kalau pakai shawl, anak dok tarik tarik shawl tu bila dukung anak. hakak, jangan sampai suami beralih arah baru nak menyesal ye hakak.

disebabkan weolls peka dengan masalah masalah cenggini lah, weolls cuba membantu memberi solusi untuk hakak hakak kat luar sana tu dapat bergaya, tanpa perlu buang masa, dan dalam masa yg sama tetap nampak cantik walaupun tengah dukung anak. Haaaa. Githuw

BERAPA HARGA BUTTON SHAWL?
...Harga dia tak sampai SERATUS pun.. apa kak, mahal? hakak, harga dia tak semahal cinta suami terhadap hakak yang bakal bertambah tambah bila hakak dah pandai bergaya, dah pandai melawa untuk dia. Hakak tak nak ke semua tu? Hakak nak jadi janda ke

WHATSSAP
0162932943
0162932943
0162932943

P/S: weolls sangat pentingkan kualiti, jadi tak perlu risaukan kualiti produk produk dari Dewanie ni.

Weolls sayangkan para wanita macam uolls.❤ #dewanieofficialagent
#dewaniebuttonshawl
#wanita #ibuibumuda #instantshawl

PAKAI SHAWL SAMPAI 10 MINIT, ANAK MUSNAHKAN TAK SAMPAI 1 MINIT 😱

Dewanie sentiasa peka terhadap permasalahan wanita, terutamanya kepada mak mak yang bercita cita tinggi nak jadi hot mama yang maintain stylish meskipun anak dah berderet.

Engko cuba bayangkan, engko bersiap kemain lama, nak pakai shawl satu hal, lepas tu tak nak ada sepuluh pin pulak yang engko cucuk kat kepala engko tu. Last last anak kau musnahkan dalam masa tak sampai 1 minit. Habis jahanam shawl engko. Dah lah laki engko bising sebab bersiap lama. Stress deknon.

Atas faktor sebeginilah, Dewanie mula membantu mencari penyelesaian untuk para hot mama agar mereka dapat bergaya walaupun anak dah berderet!
Antara produk yang telah kami keluarkan bagi menyelesaikan masalah ini adalah, BUTTON SHAWL.
Kini, Button shawl telah pun menjadi trademark rasmi Dewanie sendiri. Dewanie adalah satu satunya jenama yang menggunakan butang sebagai pengganti pin.
So uolls, apa lagi yang uolls komplen? Apa lagi alasan uolls untuk taknak bergaya? Ce citer dgn iolls.

#dewanieofficialagentkualalumpur #dewaniebiggestfan😍 #dewanieofficialagent #buttonshawldewanie

Meskipun weolls kini sedang sibukk dengan Dewanie Raya Collection baru 2017, weolls tak lupakan baju baju raya yang memang ada stocknya dan tinggal menunggu uolls untuk memiliknya.

DM iolls kalau terberkenan dengan dua nih.

Hiks
😘

#dewanieofficialagent
#dewanierayacollection2017 #dewaniebiggestfan #dewanierayacollection2016
#ootd👗

Untuk uolls yang otw nak balik kerja tu, hati-hati drive ye. Tengah hujan kan skrg nih. Tahulah sejuk, jangan sampai terlelap masa drive nanti. Haaa.

Apa yang best STELLA BLAZER TOP ni, kain dia tak panas sangat. Sedapp dipakai dalam apa jua keadaan cuaca. Haaa. Best giler!

#dewanieofficialagent
#dewaniebiggestfan😍
#ootd👗 #ootoday

MIX n MATCH RAYA /

EVA FLARE BUTTON SHAWL(CLOUD) x ABAYA CARDIGAN (PURPLE MANGOSTEEN)

RM 69 + RM 150

#dewanieofficialagent
#dewaniebiggestfan #mixnmatchraya #dewanieraya

Selamat hari Rabu,
Raya hari ke 4.

Yess uolls,
Iolls is back to work.
And iolls is very sleepy😵
sbb smlm baru smpai dari kampung, harini terus masuk ofis.

siapa lagi team iolls harini masuk kerja balik,
angkat tangan,🙌 #dewanieofficialagentkualalumpur
#dewanieofficialagent
#dewanieofficialagentshahalam

ABAYA CARIDGAN SEBAGAI BAJU RAYA

Mungkin raya tahun ni uolls nak cuba sesuatu yang lain? Macam gayakan abaya cardigan ni sebagai baju raya uolls tahun ni. Cantik apa. Selalu pakai dengan kain, kalini pakai dengan seluar..haaa, curlass jugak. Plus selesa pun selesa.

Harga pun pun BAWAH RM200.

Cuma RM 150 RM 150 RM 150

Untuk yang berminat;

PM cepat
PM cepat
PM cepat

Atau

Whatssap
016-293 2943
016-293 2943
016-293 2943

P/S: hanya tinggal 3 warna ini sahaja, dan saiz juga limited.

#dewaniebiggestfan😍 #dewanieofficialagent #dewanieraya2017 #bajurayabawahrm200

Curlass tak uolls founder Dewanie gayakan raya collection 2017 Dewanie yang baru ni? Curlasss kann deknon.

Ha, uolls standby je this week. Dewanie raya collection bakal menghantui uollss. Aummm.

Hiks
😘

#dewanieofficialagent
#dewaniebiggestfan #rayacollection2017 #dewanierayacollection2017

MOST RECENT

PAKAI SHAWL SAMPAI 10 MINIT, ANAK MUSNAHKAN TAK SAMPAI 1 MINIT 😱

Dewanie sentiasa peka terhadap permasalahan wanita, terutamanya kepada mak mak yang bercita cita tinggi nak jadi hot mama yang maintain stylish meskipun anak dah berderet.

Engko cuba bayangkan, engko bersiap kemain lama, nak pakai shawl satu hal, lepas tu tak nak ada sepuluh pin pulak yang engko cucuk kat kepala engko tu. Last last anak kau musnahkan dalam masa tak sampai 1 minit. Habis jahanam shawl engko. Dah lah laki engko bising sebab bersiap lama. Stress deknon.

Atas faktor sebeginilah, Dewanie mula membantu mencari penyelesaian untuk para hot mama agar mereka dapat bergaya walaupun anak dah berderet!
Antara produk yang telah kami keluarkan bagi menyelesaikan masalah ini adalah, BUTTON SHAWL.
Kini, Button shawl telah pun menjadi trademark rasmi Dewanie sendiri. Dewanie adalah satu satunya jenama yang menggunakan butang sebagai pengganti pin.
So uolls, apa lagi yang uolls komplen? Apa lagi alasan uolls untuk taknak bergaya? Ce citer dgn iolls.

#dewanieofficialagentkualalumpur #dewaniebiggestfan😍 #dewanieofficialagent #buttonshawldewanie

Selamat hari Rabu,
Raya hari ke 4.

Yess uolls,
Iolls is back to work.
And iolls is very sleepy😵
sbb smlm baru smpai dari kampung, harini terus masuk ofis.

siapa lagi team iolls harini masuk kerja balik,
angkat tangan,🙌 #dewanieofficialagentkualalumpur
#dewanieofficialagent
#dewanieofficialagentshahalam

Hai uolls,
Mohon maaf sbb jarang update.🙏 /
dikesempatan ini, iolls nak mohon maaf sekiranya iolls ada salah dan silap, dan iolls nak ucapkan Selamat Hari Raya untuk semua likers/followers page Nazwani Lockman ni. /
Dari Nazwani Lockman, the Dewanie official agent Kuala Lumpur/ Shah Alam.

#dewanieofficialagentkualalumpur #dewanieofficialagentshahalam #dewanieofficialagent

MIX n MATCH RAYA /

EVA FLARE BUTTON SHAWL(CLOUD) x ABAYA CARDIGAN (PURPLE MANGOSTEEN)

RM 69 + RM 150

#dewanieofficialagent
#dewaniebiggestfan #mixnmatchraya #dewanieraya

ABAYA CARIDGAN SEBAGAI BAJU RAYA

Mungkin raya tahun ni uolls nak cuba sesuatu yang lain? Macam gayakan abaya cardigan ni sebagai baju raya uolls tahun ni. Cantik apa. Selalu pakai dengan kain, kalini pakai dengan seluar..haaa, curlass jugak. Plus selesa pun selesa.

Harga pun pun BAWAH RM200.

Cuma RM 150 RM 150 RM 150

Untuk yang berminat;

PM cepat
PM cepat
PM cepat

Atau

Whatssap
016-293 2943
016-293 2943
016-293 2943

P/S: hanya tinggal 3 warna ini sahaja, dan saiz juga limited.

#dewaniebiggestfan😍 #dewanieofficialagent #dewanieraya2017 #bajurayabawahrm200

Feedback dari Dewanie Biggest Fan!
Cik Puan Aini weolls menggayakan PREMIUM SHAWL. Cik puan Aini weolls pun kata senang taw nak pakai!
Terima Kasih Cik Puan Aini kerana memilih untuk membeli dengan Nazwani Lockman; the dewanie official agent 😊

#dewanieofficialagent #dewanieofficialagentkualalumpur #dewaniebiggestfan😍 #premiumshawlbydewanie

Most Popular Instagram Hashtags