[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dewanieofficialagent

9 posts

TOP POSTS

PAKAI SHAWL SAMPAI 10 MINIT, ANAK MUSNAHKAN TAK SAMPAI 1 MINIT 😱

Dewanie sentiasa peka terhadap permasalahan wanita, terutamanya kepada mak mak yang bercita cita tinggi nak jadi hot mama yang maintain stylish meskipun anak dah berderet.

Engko cuba bayangkan, engko bersiap kemain lama, nak pakai shawl satu hal, lepas tu tak nak ada sepuluh pin pulak yang engko cucuk kat kepala engko tu. Last last anak kau musnahkan dalam masa tak sampai 1 minit. Habis jahanam shawl engko. Dah lah laki engko bising sebab bersiap lama. Stress deknon.

Atas faktor sebeginilah, Dewanie mula membantu mencari penyelesaian untuk para hot mama agar mereka dapat bergaya walaupun anak dah berderet!
Antara produk yang telah kami keluarkan bagi menyelesaikan masalah ini adalah, BUTTON SHAWL.
Kini, Button shawl telah pun menjadi trademark rasmi Dewanie sendiri. Dewanie adalah satu satunya jenama yang menggunakan butang sebagai pengganti pin.
So uolls, apa lagi yang uolls komplen? Apa lagi alasan uolls untuk taknak bergaya? Ce citer dgn iolls.

#dewanieofficialagentkualalumpur #dewaniebiggestfan😍 #dewanieofficialagent #buttonshawldewanie

Meskipun weolls kini sedang sibukk dengan Dewanie Raya Collection baru 2017, weolls tak lupakan baju baju raya yang memang ada stocknya dan tinggal menunggu uolls untuk memiliknya.

DM iolls kalau terberkenan dengan dua nih.

Hiks
😘

#dewanieofficialagent
#dewanierayacollection2017 #dewaniebiggestfan #dewanierayacollection2016
#ootd👗

Untuk uolls yang otw nak balik kerja tu, hati-hati drive ye. Tengah hujan kan skrg nih. Tahulah sejuk, jangan sampai terlelap masa drive nanti. Haaa.

Apa yang best STELLA BLAZER TOP ni, kain dia tak panas sangat. Sedapp dipakai dalam apa jua keadaan cuaca. Haaa. Best giler!

#dewanieofficialagent
#dewaniebiggestfan😍
#ootd👗 #ootoday

MIX n MATCH RAYA /

EVA FLARE BUTTON SHAWL(CLOUD) x ABAYA CARDIGAN (PURPLE MANGOSTEEN)

RM 69 + RM 150

#dewanieofficialagent
#dewaniebiggestfan #mixnmatchraya #dewanieraya

DITINGGALKAN SUAMI, SEBAB SELEKEH. .....Isteri dah tak cantik bila dah beranak dua, pakai tudung macam orang gaji...... Dah selalu sangat iolls dengar nih, suami komplen bini tak pandai berhias dah, sebab sibuk jaga anak, selain sibuk jaga tepi kain orang (eh?) Dah malas nk mekap. Hmm.

Hakak cuba berdiri depan cermin, cuba tengok apa yang tak kena dengan hakak. Apa yang buatkan suami hakak pandang hina dengan hakak. Dia kata hakak selekeh? Ha, hakak berusaha lah macam mana taknak nampak selekeh, macam mana nak nampak cantik, macam mana nak bergaya macam orang muda sekarang. Dah berumur bukan alasan ye hakak hakak sekalian untuk tak bergaya. Hakak kena bergaya untuk suami. Biar dia rasa bangga bila berkepit dengan hakak.

terutamanya untuk hakak yang belum masuk usia 30 ni, yang kahwin usia muda. Amboi hakak, baru anak satu terus bagi alasan malas bergaya sebab nanti kalau pakai shawl, anak dok tarik tarik shawl tu bila dukung anak. hakak, jangan sampai suami beralih arah baru nak menyesal ye hakak.

disebabkan weolls peka dengan masalah masalah cenggini lah, weolls cuba membantu memberi solusi untuk hakak hakak kat luar sana tu dapat bergaya, tanpa perlu buang masa, dan dalam masa yg sama tetap nampak cantik walaupun tengah dukung anak. Haaaa. Githuw

BERAPA HARGA BUTTON SHAWL?
...Harga dia tak sampai SERATUS pun.. apa kak, mahal? hakak, harga dia tak semahal cinta suami terhadap hakak yang bakal bertambah tambah bila hakak dah pandai bergaya, dah pandai melawa untuk dia. Hakak tak nak ke semua tu? Hakak nak jadi janda ke

WHATSSAP
0162932943
0162932943
0162932943

P/S: weolls sangat pentingkan kualiti, jadi tak perlu risaukan kualiti produk produk dari Dewanie ni.

Weolls sayangkan para wanita macam uolls.❤ #dewanieofficialagent
#dewaniebuttonshawl
#wanita #ibuibumuda #instantshawl

Iolls dah mula dapat PM dari wanita wanita sekalian.

Nampaknya ramai wanita yang mula concern pasal penampilan diorg nih.

Bagus! Itu menandakan uolls wanita wanita sekalian sebenarnya sangat sayangkan suami uolls. Taknak suami uolls bercita cita nak pasang satu lagi, atau mungkin lagi sadis, suami uolls TINGGALKAN uolls. Tak memasal uollss jadi janda.

JADI JANDA SEBAB DITINGGALKAN SUAMI HANYA KERANA SELEKEH.

Uishhh, tak best nak dengar tu. Rasa mcm kelakar sgt statement tu. Selekeh? Dah tahu selekeh, usaha lah taknak nampak selekeh uolls! Keluar duit sikit utk bergaya, untuk melawa.

Lagipun, uolls bukan ke wanita bekerjaya? Seharusnya wanita sebegini bijak dalam menjaga penampilan. Kena pandai jaga suami. Yang suri rumah tu pulak, jangan nak kasi alasan hanya duduk rumah jadi tak perlu nak pakai lawa lawa. Hey, no no no.

Takde duit, pergi pujuk husband kesayangan tu, kata uolls nak pakai cantik demi mereka. Kalau suami kedekut, kata kat dia: "Seorang suami yang baik adalah apabila dia memastikan isterinya sentiasa kelihatan cantik"

Haaaa, habaq kat suami lagu tu. Baru depa terdiam sat.
yes uolls, macam yang uolls nampak dlm gbr, model tu gayakan dua produk, Camelia Shawl dan baju raya Dewanie tahun ni yang diberi nama Batik Series Dewanie.

Konsep weolls tahun macam fefeeling kampung tapi ada campuran moden, githuw. aummm. Iolls jamin uolls gayakan Batik Series nih nanti bila beraya nanti, jangan kan kata suami sayang uolls ketat ketat, silap silap haribulan lelaki lelaki bujang pun sangkut kat uolls. hehehehe.

Apa? Uolss dah mula tersedar yang uolls mula rasa jauh dari suami? Uolls dah mula rasa cinta antara uolls dan suami semakin pudar? Jadi, uolls nak dapatkan Batik Series Dewanie & Camelia shawl ni?

Uolls boleh,

WHATSSAP "saya nak" ke

016-293 2943
016-293 2943
016-293 2943

P/S: Batik Series Dewanie akan direlease minggu ni, inshaAllah. Utk Camelia Shawl, dh boleh wasap iolls segera utk dptknya

BATIK SERIES DEWANIE X CAMELIA SHAWL

#dewanieofficialagent #dewaniebiggestfan #BatikSeriesDewanie

Curlass tak uolls founder Dewanie gayakan raya collection 2017 Dewanie yang baru ni? Curlasss kann deknon.

Ha, uolls standby je this week. Dewanie raya collection bakal menghantui uollss. Aummm.

Hiks
😘

#dewanieofficialagent
#dewaniebiggestfan #rayacollection2017 #dewanierayacollection2017

"Rasa pasti dengan apa yang dipakai dan tampil yakin bila berjalan dengannya"

Selamat bekerja uolls. 😉 📷 STELLA BLAZER TOP X PREMIUM SHAWL

#dewaniebiggestfan😍
#dewanieofficialagent
#ootd👗 #ootoday

Selamat hari Rabu,
Raya hari ke 4.

Yess uolls,
Iolls is back to work.
And iolls is very sleepy😵
sbb smlm baru smpai dari kampung, harini terus masuk ofis.

siapa lagi team iolls harini masuk kerja balik,
angkat tangan,🙌 #dewanieofficialagentkualalumpur
#dewanieofficialagent
#dewanieofficialagentshahalam

Most Popular Instagram Hashtags