#detoxskinbyse

1997 posts

TOP POSTS

Tak kan tak kenal kot pelakon cantik manis @lala.wansharmila nih😍 Jom la kita sama2 layan video beliau yg juga pengguna setia Detox Skin Syasya Empire !🌸 #organicproducts #syasyaempire #detoxskinbyse .
.
.
#Repost @lala.wansharmila (@get_repost)
・・・
Ada orang tu lambat.. Jadi sementara menunggu tu apa kata cantikkan kulit jap. Haaa senang , simple, sekejap je kan.. Pastu puas hati sbb kulit cerah dan lembut. Caya u lah @syasyaempire_official for this coffee scrub!

・・・
yang mana nak kulit muka takda blackhead/whitehead kena lah rajin scrub muka ye! lepas scrub muka jadi licin je and bersih😫 kena try okay! 😍❤ whatsapp 010-4227066
#detoxskinbyse
#scrubterbaik
#sayapakaisayajual

👇🏻 Boleh dapatkan produk2 dengan agen sah kami iaitu 📱010-4227066 🌸 •
•
🌸
🌸
Repost
・・・
Tq dear sudi share gambar 😍 😘
Dia sendiri pun xtau kenapa muka dia nmpak pinkish! glowing! 😄 ‼️baru pakai sekali #detoxskinbyse
‼️terus nampak pinkish@glowing! ..
Nak cuba? Boleh whatsapp terus ye 0010-4227066 utk maklumat lebih lanjut 😊
..
Harga? Rm57 sem | Rm60 ss
(Termasuk postage)

Conversation kelate( translation main points👇🏻)
================
'JERAWAT TAK NAK NAIK KAT MUKA DAH'
'BIASANYA JERAWAT PANTANG TAKDE KAT MUKA'
'PARUT MULA PUDAR'
'MUKA MAKIN LICIN' - Ain, KELANTAN

Feedback pengguna Detox Skin 💕 Tak perlu khuatir dengan kualiti produk kami, hanya terbaik dari kami! 👍
🌸
🌸
🌸
Detox skin : RM57sm/RM60ss
WA 010-4227066
#detoxskinbyse #detoxskintestimoni #agendetoxskin

Apa komen pengguna DS kami? ✅ Memang 👍👍 DS Coffee Scrub! •
•
Feedback pengguna Detox Skin 💕 Tak perlu khuatir dengan kualiti produk kami, hanya terbaik dari kami! 👍
🌸
🌸
🌸
Detox skin : RM57sm/RM60ss
WA 010-4227066
#detoxskinbyse #detoxskintestimoni #agendetoxskin

syasyaempire_officialFeedback pengguna DS dari customer🌸🌸🌸 #detoxskintestimoni @repostapp.
・・・
RATED WITH 5 STAR⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Alhamdullilah, customer saya selepas pakai detox skin kulit dia semakin hari semakin soft!! Whatsapp me for details 010-4227066 💁 #agendetoxskin #detoxskinbyse #sayajual #sayapakai

Feedback dari seorang student Medical Science 💊📚 !!! Kulit makin lembut, jerawat makin menghilang 🌸 Anda dah cuba produk kami? •
•
Detox skin : RM57sm/RM60ss (Termasuk postage) Whatsapp 010-4227066 ! #detoxskinbyse #detoxskintestimoni #agendetoxskin

Tak kan tak kenal kot pelakon cantik manis @lala.wansharmila nih😍 Jom la kita sama2 layan video beliau yg juga pengguna setia Detox Skin Coffee🌸 #organicproducts #detoxskinbyse .
.
.
#Repost @lala.wansharmila (@get_repost)
・・・
Ada orang tu lambat.. Jadi sementara menunggu tu apa kata cantikkan kulit jap. Haaa senang , simple, sekejap je kan.. Pastu puas hati sbb kulit cerah dan lembut. Caya u lah SE for this coffee scrub!
dee.lahhh's here. Agent Sah SE Detox skin coffee& bws the best!! 🎉🎉🎉 dm me for order sayang2 semuaa. Rugi tak cuba product2 @syasyaempire_official nii 😍😍😍. blh whatsapp 010-4227066 😘 jum berdetox dengan detoxskinscrub💋💋💋💋

Si cantik ni tepek apa dekat mukaaa 🙎🏼 Haaaa ni la masker (Gabungan campuran meletop Detox skin + yogurt plain) .. Buat campuran time yogurt sejuk2 , biarkan 15-45minit/biar betul2 jadi keras, kemudian sental/bilas sampai bersih ! 💦 Nak tahu apa jadi pada kulit lepastu? Kulit makin lembut, lembab, licin, bersih + cantik !😍 Amalkan masker organik ni dalam 1-3 kali seminggu untuk hasil tiptop okayyy👌 P/s : Boleh guna mana2 brand yogurt asalkan perisa asli (natural flavor/plain yogurt) selain yogurt boleh buat campuran bersama madu asli* ❤️ #detoxskintestimoni #detoxskinbyse #coffeescrubmalaysia #coffeescrub #maskerwajah

MOST RECENT

Awesome!!!! Lagi dan lagi customer berpuashati dgn Detox Skin Scrub produk dari @syasyaempire_official 😘😘 Kulit rasa lembut dan gebu bak anaknya yg berusia 3 tahun.. 👶👍👍 Siapa lagi nak try mai dm or wsap sis laju2 📲0197583357 😁 #detoxskin #detoxskintestimoni #detoxskinbyse #syasyasss #agensyasyaempirekualalumpur #agensyasyaempire #scrubs #scrubmuka #nakcantik

Kenapa kena pilih BWS Advanced Collagen? Sebab dalam tu ada kandungan power macam 👇🏻 ✅Vitamin C
✅Kolagen ✅Astaxanthin ✅Sarang burung
✅Kurma
✅Ekstrak Epal
✅Ekstrak Tomato
✅Ekstrak Betik
✅Ekstrak Aprikot
✅Ekstrak Tomato
✅Lotus
✅Coenzyme Q10

Consume mengikut aturan -
BWS Adv merawat kulit muka & seluruh badan dari dalaman & MEMBANTU ✅Mencerahkan kulit wajah&badan
✅Mengatasi masalah jerawat & jeragat
✅Mengatasi masalah kulit kusam & kering
✅Menganjal dan melembabkan kulit
✅Membantu menegangkan kulit wajah
✅Membantu mengecilkan liang pori
✅Memudarkan kesan parut pada kulit
✅Mengantikan glutathione yang hilang dari badan

Amalkan sendiri & lihatlah hasil pada anda sekarang ! Ramai kulit dah cantik flawless, anda bila lagi? 💁🏼 'CANTIK SECARA SELAMAT ITU KAMI UTAMAKAN' - .
Rm89 je :)
.
If beli 3 keats free postage:)
.
Whatsapp 0199074974 .
Cod :#kulai /#senai / #skudai /#yongpeng / #tampoi /#BBU /#mutiaraRini /#tamanU / #TamanSriPulai
•
Pos : sluruh malaysia.. luar malaysia pun boleh join :)
•
•
#agensyasyaempire #syasyasss
#agenjohorsyasyaempire
#syasyaempirejohor
#detoxskinbyse #agendetoxskin
#agendetoxskinjohor #detoxskintestimoni
#coffeescrub #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #lfbtestimoni #luxuryfacialbar #sabunmuka

Detox skin 100% organik (Ada KELULUSAN KKM TAU!)
Check sendiri NOT161201575K 🌸

Harga RM 50 sahaja untuk scrub premium ni !

Fungsi2x-
✅ Sesuai untuk kulit muka & seluruh badan
✅ Menjadikan kulit lebih licin & berseri
✅ Mencerahkan kulit muka & badan
✅ Menjadikan kulit lebih lembut & lembab
✅ Mengurangkan selulit
✅ Mengurangkan masalah kulit berminyak
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Mengurangkan masalah kulit berjerawat
✅ Mencerahkan Dark spot spt di celah peha, ketiak & leher
✅ Selain dari SCRUB , boleh dijadikan MASKER (Detox Skin + plain yogurt/madu asli)
____________________________

P/s : BERIBU testimoni pengguna Syasya Empire dari seluruh Malaysia, Brunei & Singapura! #detoxskin #detoxskinbyse #scrubs #scrubterbaik #scrubmuka #scrubbadan #agensyasyaempire #agensyasyaempireklcc #agensyasyaempiregombak #agensyasyaempirekualalumpur #nak cantik

Ya Allah terharunya sis tengok sokongan pengguna setia Syasya Empire nih 😭 Tqsm awak 😘#detoxskintestimoni .
.
#Repost (@get_repost)
・・・
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin guyss. Those yang nk hilangkan #whitehead, #blackhead kulit kusam berminyak,blh try n grab scrub kopi yang cun dr @syasyaempire_official @syasyaempire_official @syasyaempire_official😍 .
..
Xpyh risau produk nih xdak bahan kimia..💯 bahan semulajadi..so korang blh tenyeh banyak2 kt muka..😱😱😱..lekai la p grab.xpyh tunggu lama2..😗😗😗
.
..
Mcm mana nk dpatkn..??
•
ema boleh bantu..jom whatsapp ema ya.. 》 0199074974《
•
•
Cod :#kulai /#senai / #skudai /#yongpeng / #tampoi /#BBU /#mutiaraRini /#tamanU / #TamanSriPulai
•
Pos : sluruh malaysia.. luar malaysia pun boleh join :)
•
•
#agensyasyaempire #syasyasss
#agenjohorsyasyaempire
#syasyaempirejohor
#detoxskinbyse #agendetoxskin
#agendetoxskinjohor #detoxskintestimoni
#coffeescrub #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #lfbtestimoni #luxuryfacialbar #sabunmuka

'Hadapi dgn senyuman..org kata senyuman tu 1 sedekah,tp hakak dok senyum sbb seronok xpyh nak fikir2 mcm mna nk handle masalah kulit..dgn consume Bws Advance Collagen,segala nya selesai.. hakak xperlu abeh kan duit ratus2 nak p spa,nk p rawat muka..smua nya berbekal kan collagen ni,sbb dia merawat in and out..inshaAllah..makan secata teratur, n minum air putih byk2 hokay!!' - .
Mcm mana nk dpatkn..??
•
ema boleh bantu..jom whatsapp ema ya.. 》 0199074974《
•
•
Cod :#kulai /#senai / #skudai /#yongpeng / #tampoi /#BBU /#mutiaraRini /#tamanU / #TamanSriPulai
•
Pos : sluruh malaysia.. luar malaysia pun boleh join :)
•
•
#agensyasyaempire #syasyasss
#agenjohorsyasyaempire
#syasyaempirejohor
#detoxskinbyse #agendetoxskin
#agendetoxskinjohor #detoxskintestimoni
#coffeescrub #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #lfbtestimoni #luxuryfacialbar #sabunmuka

Kan dah cakap Detox Skin ni memang besttttt ! Nak tahu apa bestnya pasal scrub organik dari Syasya Empire ni? 💁🏼
.
.
Detox skin 100% organik (Ada KELULUSAN KKM TAU!)
Check sendiri NOT161201575K 🌸

Harga RM 50 sahaja untuk scrub premium ni !
.

Fungsi2x-
✅ Sesuai untuk kulit muka & seluruh badan
✅ Menjadikan kulit lebih licin & berseri
✅ Mencerahkan kulit muka & badan
✅ Menjadikan kulit lebih lembut & lembab
✅ Mengurangkan selulit
✅ Mengurangkan masalah kulit berminyak
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Mengurangkan masalah kulit berjerawat
✅ Mencerahkan Dark spot spt di celah peha, ketiak & leher
✅ Selain dari SCRUB , boleh dijadikan MASKER (Detox Skin + plain yogurt/madu asli)
____________________________

P/s : BERIBU testimoni pengguna Syasya Empire dari seluruh Malaysia, Brunei & Singapura! - .
Mcm mana nk dpatkn..??
•
ema boleh bantu..jom whatsapp ema ya.. 》 0199074974《
•
•
Cod :#kulai /#senai / #skudai /#yongpeng / #tampoi /#BBU /#mutiaraRini /#tamanU / #TamanSriPulai
•
Pos : sluruh malaysia.. luar malaysia pun boleh join :)
•
•
#agensyasyaempire #syasyasss
#agenjohorsyasyaempire
#syasyaempirejohor
#detoxskinbyse #agendetoxskin
#agendetoxskinjohor #detoxskintestimoni
#coffeescrub #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #lfbtestimoni #luxuryfacialbar #sabunmuka

Assalamualaikum,hai and anneyong sy stokis sah syasya empire ...berminat bole direct whatsapp 0179525498 or dm...pos every monday to friday...cod🚗 area jerantut,bandar pusat jengka dan temerloh....terima kasih ...eehh jgn lupa tau follow ig sy putriey_97....saranghaeyooo.... 잘 있어.♥♥ http://www.wasap.my/60179525498

#Repost @syasyaempire_official (@get_repost)
・・・
Penangan BWS ADVANCED COLLAGEN bukan main2x ‼️
Anda ada masalah kulit? Inginkan kulit sentiasa cantik? Kenapa anda tak amalkan Bws advanced collagen? Produk yang diuji di makmal ✅ Harga RM 89 shj. [credit to agent sah KELANTAN @wana9091 ❤️] . .

#Repost @wana9091 (@get_repost)
・・・
Alhamdullilah...feedback positif drp pengguna produk SE..baca sndiri apa yg dia bgthu..dia ambil supplemen BWS Advanced Collagen shj..parut jerawat dia smkin hilang... jadi anda xnk ke mencuba??? klu xcuba xthu keberkesanannya...klu nk cuba blh whatsapp sy 0105751522 skrg!! postage setiap hari dan sy cod area pasir puteh, kok lanas dan selising😘😘
#agensahsyasyaempire #bwsadvancedcollagen #detoxskinbyse #sabunmukaterbaikbyse #codselisingkoklanas #syasyasss

Seblum tidur..jom amalkn BWS ADVANCED COLLAGEN.. :)
.
Tahukah anda bahawa Leez rosli merupakan pengguna tegar kolagen Syasya Empire? Dan tahukah anda betapa pentingnya cara pengambilan kolagen yang betul untuk membantu khasiat diserap elok ke dalam badan kita..? .
.
Air putih, tengok biasa tapi kesan luar biasa. .
.
.

Kita kena tahu air putih sangat penting untuk kesihatan kita. Tak ambil mana2 supplement sekalipun masih kena minum air putih yang cukup sehari dalam 2liter ! .
.

Apatah lagi kalau mengamalkan supplement macam bws lagilaaaa anda harus rajin minum air putih! Kenapa? Air putih diperlukan antaranya untuk menyingkirkan toksin2 bahaya dalam badan kita ni [Toksin yang banyak merupakan satu punca mengapa supplement susah diterima oleh badan kita !] .
.

Dan bila kita pula mengamalkan supplement, air menjadi satu element penting dalam 'healing process' singkirkan toksin dan seterusnya membantu bws diserap dengan baik&cepat oleh badan! Jadi kalau anda nak BWS cepat menyerap dalam badan anda, ikut tips ni 👇🏻
🌷 Banyak minum air putih sekurang-kurangnya 2liter sehari 🌷 Elakkan pengambilan minuman berkafein&berkarbonat secara berlebihan.
[Bila minum, jarakkan dengan waktu pengambilan BWS - At least 3-5 jam] 🌷TIADA PANTANG LARANG 🌷 Makan BWS ikut masa di syorkan iaitu 👉🏻 Pagi : Sekurang-kurangnya 30minit sebelum sarapan
👉🏻 Malam : Sebelum masuk tidur
.
.
Sebotol BWS RM 89 je awak 😘 Jom cantik sama2x 🙈 WhatsApp agen sah kami 0199074974 :)
.
#agensyasyaempire #syasyasss
#agenjohorsyasyaempire
#syasyaempirejohor
#detoxskinbyse #agendetoxskin
#agendetoxskinjohor #detoxskintestimoni
#coffeescrub #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #lfbtestimoni #luxuryfacialbar #sabunmuka

Bila hati dah suka 😍 Sudahkah anda memiliki scrub organik terbaik untuk kulit muka dan seluruh badan ini? 💁🏼
.
.
Detox skin 100% organik (Ada KELULUSAN KKM TAU!)
Check sendiri NOT161201575K 🌸

Harga RM 50 sahaja untuk scrub premium ni !

Fungsi2x-
✅ Sesuai untuk kulit muka & seluruh badan
✅ Menjadikan kulit lebih licin & berseri
✅ Mencerahkan kulit muka & badan
✅ Menjadikan kulit lebih lembut & lembab
✅ Mengurangkan selulit
✅ Mengurangkan masalah kulit berminyak
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Mengurangkan masalah kulit berjerawat
✅ Mencerahkan Dark spot spt di celah peha, ketiak & leher
✅ Selain dari SCRUB , boleh dijadikan MASKER (Detox Skin + plain yogurt/madu asli)
____________________________

Mcm mana nk dpatkn..??
•
ema boleh bantu..jom whatsapp ema ya.. 》 0199074974《
•
•
Cod :#kulai /#senai / #skudai /#yongpeng / #tampoi /#BBU /#mutiaraRini /#tamanU / #TamanSriPulai
•
Pos : sluruh malaysia.. luar malaysia pun boleh join :)
•
•
#agensyasyaempire #syasyasss
#agenjohorsyasyaempire
#syasyaempirejohor
#detoxskinbyse #agendetoxskin
#agendetoxskinjohor #detoxskintestimoni
#coffeescrub #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #lfbtestimoni #luxuryfacialbar #sabunmuka

Hi orang Melaka! Jangan lupa dapatkan produk Syasya Empire dari agen sah kami di sana @melaka_syasyaempire_agen @melaka_syasyaempire_agen @melaka_syasyaempire_agen ❤️❤️❤️ #agensyasyaempire #syasyaempire #detoxskinbyse #detoxskintestimoni #detoxskinscrub #organicskincare #organicproducts

Siapa yang tak suka Detox Skin scrub? Pakai ikut cara betul rasa sendiri kulit awak makin bersih lembut dan licin 😍 Yang penting ada kelulusan KKM , tak percaya? Taip nama penuh produk 'Detox Skin Coffee Scrub' di laman web Npra.gov.my (KKM) dan lihat NOT kelulusan produk Syasya Empire ! Btw, thanks pretty sebab sudi share gambar dan feedback ya 😘 .
#agensyasyaempire #syasyasss
#agenjohorsyasyaempire
#syasyaempirejohor
#detoxskinbyse #agendetoxskin
#agendetoxskinjohor #detoxskintestimoni
#coffeescrub #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #lfbtestimoni #luxuryfacialbar #sabunmuka

Siapa yang tak suka Detox Skin scrub?

Pakai ikut cara betul rasa sendiri kulit awak makin bersih lembut dan licin 😍 Yang penting ada kelulusan KKM , tak percaya? Taip nama penuh produk 'Detox Skin Coffee Scrub' di laman web Npra.gov.my (KKM) dan lihat NOT kelulusan produk Syasya Empire ! Btw, thanks pretty sebab sudi share gambar dan feedback ya 😘 #detoxskintestimoni #detoxskinscrub #detoxskinbyse #coffeescrubmalaysia #coffeescrub #organicskincare #organicscrub

Siapa yang tak suka Detox Skin scrub? Pakai ikut cara betul rasa sendiri kulit awak makin bersih lembut dan licin 😍
Yang penting ada kelulusan KKM , tak percaya?
Taip nama penuh produk 'Detox Skin Coffee Scrub' di laman web Npra.gov.my (KKM) dan lihat NOT kelulusan produk Syasya Empire !

Btw, thanks pretty sebab sudi share gambar dan feedback ya 😘

What app IZA 019 6679153

#detoxskintestimoni #detoxskinscrub #detoxskinbyse #coffeescrubmalaysia #coffeescrub #organicskincare #organicscrub #syasyaempire #syasyasss

Bila da serasi..alhamdulilah jadi pngguna tegar.. :)
.
@Regrann from @syasyaempire_official - Tqsm @ariefaspan kerana setia dan menyokong produk Syasya Empire‼️ Much appreciated dear 😘 .
Mcm mana nk dpatkn..??
•
ema boleh bantu..jom whatsapp ema ya.. 》 0199074974《
•
•
Cod :#kulai /#senai / #skudai /#yongpeng / #tampoi /#BBU /#mutiaraRini /#tamanU / #TamanSriPulai
•
Pos : sluruh malaysia.. luar malaysia pun boleh join :)
•
•
#agensyasyaempire #syasyasss
#agenjohorsyasyaempire
#syasyaempirejohor
#detoxskinbyse #agendetoxskin
#agendetoxskinjohor #detoxskintestimoni
#coffeescrub #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #lfbtestimoni #luxuryfacialbar #sabunmuka

Siapa yang tak suka Detox Skin scrub? Pakai ikut cara betul rasa sendiri kulit awak makin bersih lembut dan licin 😍 Yang penting ada kelulusan KKM , tak percaya? Taip nama penuh produk 'Detox Skin Coffee Scrub' di laman web Npra.gov.my (KKM) dan lihat NOT kelulusan produk Syasya Empire ! Btw, thanks pretty sebab sudi share gambar dan feedback ya 😘 #detoxskintestimoni #detoxskinscrub #detoxskinbyse #coffeescrubmalaysia #coffeescrub #organicskincare #organicscrub #syasyaempire #syasyasss

Kan dah cakap Detox skin scrub ni memang best tauu !
Dah lepas puas sental korang terus je bilas bersih 💦 atau biarkan beberapa minit baru bilas 😍
Ingat tau scrub ni bukan untuk muka tapi seluruh badan sekali , memang setiap kali scrub tu feeling baru lepas keluar dari spa pun ada hehe
Nak order tak?
WhatsApp IZA jom 019 6679153 sekarang ! #agensyasyaempire #detoxskintestimoni #detoxskinscrub #detoxskinbyse #coffeescrubmalaysia #coffeescrub #scrubs #organicskincare #organicproduct #syasyaempire #syasyasss

DETOX SKIN ni mmg xpnh tinggl..muke da pnat bermakeup seharian ..balik uma mmg ema sental muke pkai ni.. mmg lembut giler lepas cuci tau..try la..xrugi..mmg mmuaskn ati :) bukn stakat muke je..ni utk bdn pun boleh..trbaekk.. jom dapatkn dr agen sah..
.
Mcm mana nk dpatkn..??
•
ema boleh bantu..jom whatsapp ema ya.. 》 0199074974《
•
•
Cod :#kulai /#senai / #skudai /#yongpeng / #tampoi /#BBU /#mutiaraRini /#tamanU / #TamanSriPulai
•
Pos : sluruh malaysia.. luar malaysia pun boleh join :)
•
•
#agensyasyaempire #syasyasss
#agenjohorsyasyaempire
#syasyaempirejohor
#detoxskinbyse #agendetoxskin
#agendetoxskinjohor #detoxskintestimoni
#coffeescrub #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #lfbtestimoni #luxuryfacialbar #sabunmuka

Kan dah cakap Detox skin scrub ni memang best tauu ! Dah lepas puas sental korang terus je bilas bersih 💦 atau biarkan beberapa minit baru bilas 😍 Ingat tau scrub ni bukan untuk muka tapi seluruh badan sekali , memang setiap kali scrub tu feeling baru lepas keluar dari spa pun ada hehe .
.
Nak order tak? WhatsApp sis jom 016 9413073 sekarang ! Atau dapatkan dari senarai agent sah SE berdekatan anda sekarang ✅ #agensyasyaempire #detoxskintestimoni #detoxskinscrub #detoxskinbyse #coffeescrubmalaysia #coffeescrub #scrubs #organicskincare #organicproduct #syasyaempire #syasyasss

#Repost @syasyaempire_official (@get_repost)
・・・
Don't you guys know that apart of normal scrub , our Detox Skin also can be used as masker ? How cool is that right?! 😍 P/s : Singaporeans! Don't forget to purchase our Detox skin scrub with our authorized agent there @beaute.pitstop okay❤️ #detoxskintestimoni #detoxskinscrub #detoxskinbyse #coffeescrubmalaysia #coffeescrubsingapore #syasyaempire #syasyasss #stokissyasyaempire

Most Popular Instagram Hashtags