#detoxskinbyse

1437 posts

TOP POSTS

sebelum tidur... meh (bukan meh sandar tau๐Ÿ˜‚) tapi meh bella share lagi pasal Organik scrub favourite Bella!
Tetap setia! ๐Ÿ™ˆ

Bella suka sangat DS ni sebab boleh pakai dekat muka dan seluruh badan .. 2 in 1 so sangat sangat jimat ! Hehe Dan paling penting tiada bahan kimia bahaya okayyy!
100% bahan semulajadi so memang bestttt ! (Bila ada masa free setiap minggu, Bella mesti buat masker = Detox skin + plain yogurt) ๐Ÿ˜˜
#MyFavouriteScrub #detoxskinbyse #syasyaempire

Ramai tak tahu kecantikan kulit bermula dari asas nya... Dan sebab itu jugalah bella pilih sabun LFB (si ajaib hijau ni hehe) dan scrub yang 100% organik iaitu Detox Skin ๐Ÿ˜ Untuk yg duk DM tanya bella guna macamana , sabun mestilah guna setiap hari kan (pagi&malam) kdg2 tengahari pun bella guna bila nak cuci make up ke apa . Dan detox skin tu , untuk badan almost everyday bella guna bila sempat time mandi. Untuk muka pulak, bella scrub dulu baru cuci muka dengan lfb tau. Scrub muka bella guna dalam 3-5 kali seminggu ๐Ÿ’ฆ Haaaaa , bella dah share nih so siapa belum cuba korang memang patut cuba okay ! ๐Ÿ˜˜
#SharingIsCaring
#detoxskinbyse
#luxuryfacialbar
#syasyaempire

Tadaaaa ....! Ni sebab mengapa Bella suka sangat guna Detox Skin scrub dari @syasyaempire_official ni tau ! ๐Ÿ˜ 100% organik jadi tak perlu risau pasal bahan-bahan kimia yang boleh rosakkan kulit kita tu hanya sebab nak cantik ๐Ÿ˜ฃ korang dah cuba ke? . #detoxskinbySE #favoritescrub #sharingiscaring

Kalau orang tak suka , orang tak share ๐Ÿ˜ Jom buat masker organik hasil gabungan meletop Detox Skin + Madu Asli atau plain yogurt ! Jom sama2 kulit cantik time raya nanti jom ๐Ÿ™ˆ WhatsApp sis 016 9413073 sekarang ! #detoxskintestimoni #detoxskinscrub #detoxskinbyse #coffeescrubmalaysia #syasyasss #maskerorganik #masker

assalamualaikum,anneyong and hai semua saya stokis sah syasya empire di pahang....jom dapatkan hrga promosi ngan sis๐Ÿ‘ฉ.. PROMOSI
2 ITEM SAHAJA FREE POS

3ITEM KEATS DPT POTONGAN HRGA
BWS ADV -RM89 (PROMOSI RM87)
DETOXSKIN -RM50 (PROMOSI RM48)
LFB -RM39(PROMOSI RM37)
Berminat blh pm / klik link di bwh (u fast respon)
http://www.wasap.my/60179525498
http://www.wasap.my/60179525498
http://www.wasap.my/60179525498

#stokissyasyaempire #dropshipneed #lfb#detoxskinbyse #bwsadvancedcollagen

Bukan artis bukan celebriti. Cuma seorang lagi pengguna yang berpuas hati dengan produk Syasya Empire ! ๐Ÿ˜ Nak tahu apa komen beliau? Tunggu sis update dalam next gambar tau. Hanya feedback telus kami berikan โœ… .
.
WhatsApp Hq 016 9413073 atau dapatkan dari team sah #agensyasyaempire #detoxskintestimoni #lfbtestimoni #coffeescrub #sabunmuka #luxuryfacialbar #detoxskinbyse #syasyaempire #syasyasss

Salam pals ! ๐Ÿ˜„ Introducing you a supplementary food skin specially formulated for man & woman๐Ÿ˜ BWS ADVANCED COLLAGEN by SE. A jar contains 20 sachets which last long in a month except during menstruation ( female ) ๐Ÿ˜†
.
BWS ADVANCED COLLAGEN is all natural nutraceutical solution that targets skin care concerns for a radiant beautiful skin, strong hair and nails. All ingredients are from natural resources which comprise of fruit extraction , bird nest,apricot, dates ( kurma ) , collagen, vitamin c & etc. ๐Ÿ˜
.
Take 1/2 sachets daily ( morning & night ) on an empty stomach & just wait atleast 30 minutes before you eat. PLEASE MAKE SURE YOU YOURSELF KEEP HYDRATED ALL DAY LONG !! Drink plenty of plain water or juice everyday ๐Ÿ˜
.
Make sure you get adequate vital nutrients to support your natural beauty ๐Ÿ˜
.
Guys! Dont miss out! Grab one while stock last. .
. >>>BWS ADVANCED COLLAGEN = RM93 including postage .
.

Whatsapp me at 010 378 9494 .
#agensyasyaempire #detoxskinbyse
#agendetoxskin #detoxskintestimoni
#coffeescrub #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #lfbtestimoni #luxuryfacialbar #chemicalfreeskincare #naturalskincare #organic #organicliving #detox #detoxification #beautiful #naturalbeauty #shinelikegold #sale #lakukeras #sayapakaisayajual #skincare

Nak kulit makin cantik dan sihat secara selamat dan semulajadi Tanpa pengelupasan? Inginkan produk diuji di makmal & mempunyai kelulusan dari KKM ? Kenapa perlu risau lagi . Produk Syasya Empire ada semuanya. Baca feedback pengguna setia kami ๐Ÿ˜Šโค๏ธ .
.
.

WhatsApp Hq 016 9413073 untuk pembelian sekarang ! #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #detoxskintestimoni #detoxskinbyse #syasyasss

@Regrann from @nurulellynaa - yang mana nak kulit muka takda blackhead/whitehead kena lah rajin scrub muka ye! lepas scrub muka jadi licin je and bersih๐Ÿ˜ซ lepastu kalau nak lagi berkesan boleh cuba sabun muka @syasyaempire_official (for whitening & moisturizing) korang kena try okay! ๐Ÿ˜โค boleh follow @syasyaempire_official @syasyaempire_official @syasyaempire_official - #regrann
Berminat dm or whatsapp 017 952 5498... #stokissyasyaempire #detoxskinbySE #detoxskintestimoni #nurulellynaa

MOST RECENT

Meh cpt2 pm ye ...stock makin menyusut nie....rugi tau lps peluang utk dapatkn kulit yg cantik dan halus mulus....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜... #SayaAgentSyasyaEmpirePutrajaya
#DetoxSkinCoffee
#BWSAdvancedCollagen
#LuxuryFacialBar
#DoaUsahaInsyaAllahAdaHasilnya
#SabarItuIndahNikmatnya
๐Ÿ“ฒ 0192261203
๐Ÿ“ฒ 0192261203

#Repost @syasyaempire_official with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
3 items ni bernilai RM 178 sahajaaaa ! Cepat grab sebelum stok licin dan harus menunggu lagi๐Ÿ˜…๐Ÿ’ƒ๐Ÿป WhatsApp sis sekarang 016 9413073 sebab esok kita dah mula postage ๐Ÿ“ฆ tauuu ! #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #syasyaempire #kolagen #collagen #detoxskintestimoni #detoxskinbyse #coffeescrubmalaysia #lfbtestimoni #lfb

Assalamualaikum.Afternoon people๐Ÿ˜Šalhamdulillah another customer just repeated her order.Last time she ordered a coffee scrub for herself. But this time she did so for her aunty๐Ÿ˜ She feels good about this scrub so she recommended this to her aunty๐Ÿ˜ I wish she likes it too ! .
.
Anyway, thank you for trusting @babeshijabi Im so pleased to received your good feedbacks on every of item purchased from @babeshijabi ๐Ÿ˜ HAPPY SHOPPING PEOPLE ! ๐Ÿ˜ธ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
Hi people ! Place your order now!! Whastappp me 010 378 9494 ๐Ÿ˜ Price is reasonable๐Ÿ™‚ grab one now !! .
.
๐Ÿ’ฏORGANIC PRODUCT .
#agensyasyaempire #detoxskinbyse #agendetoxskin #detoxskintestimoni
#coffeescrub #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #lfbtestimoni #luxuryfacialbar #sabunmuka #chemicalfreeskincare #naturalskincare #vdbbyayra #shinelikegold #facemistmalaysia #sale #lakukeras #sayapakaisayajual #chemicalfreelover #skincare #uitmshahalam #uitm #shahalam #seksyen7shahalam

Kalau orang tak suka , orang tak share ๐Ÿ˜ Jom buat masker organik hasil gabungan meletop Detox Skin + Madu Asli atau plain yogurt ! Jom sama2 kulit cantik time raya nanti jom ๐Ÿ™ˆ

WhatsApp IZA 019 6679153 sekarang !
#detoxskintestimoni #detoxskinscrub #detoxskinbyse #coffeescrubmalaysia #syasyasss #maskerorganik #masker

Kalau orang tak suka , orang tak share ๐Ÿ˜ Jom buat masker organik hasil gabungan meletop Detox Skin + Madu Asli atau plain yogurt ! Jom sama2 kulit cantik time raya nanti jom ๐Ÿ™ˆ WhatsApp sis 016 9413073 sekarang ! #detoxskintestimoni #detoxskinscrub #detoxskinbyse #coffeescrubmalaysia #syasyasss #maskerorganik #masker

assalamualaikum,anneyong and hai semua saya stokis sah syasya empire di pahang....jom dapatkan hrga promosi ngan sis๐Ÿ‘ฉ.. PROMOSI
2 ITEM SAHAJA FREE POS

3ITEM KEATS DPT POTONGAN HRGA
BWS ADV -RM89 (PROMOSI RM87)
DETOXSKIN -RM50 (PROMOSI RM48)
LFB -RM39(PROMOSI RM37)
Berminat blh DM OR WHATSAPP 0179525498

#stokissyasyaempire #dropshipneed #luxuryfacialbar #detoxskinbyse #bwsadvancedcollagen

#Repost @syasyaempire_official (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
LEHER HANGPA BERDAKI KAH? ๐Ÿ˜ฎ
CELAH CELAH TERSEMBUNYI AWAT GELAP SANGAT TU?๐Ÿ˜
KULIT KASAR & GELAP? โ˜น๏ธ
MUKA KERING & KUSAM ? ๐Ÿ˜ฅ โ€ข
โ€ข

Sayang ada masalah macam ni?
Nak tau macam mana nak selesaikan?

Mudah je!

Apa yang best sangat Detox Skin coffee scrub Syasya Empire ni? Okay, jom baca kat bawah ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โ€ข
โ€ข
โœ…Produk KELULUSAN KKM - NOT161201575K -
๐ŸŽˆ Menjadikan kulit lebih licin & berseri
๐ŸŽˆMencerahkan kulit muka & badan
๐ŸŽˆMenjadikan kulit lebih lembut
๐ŸŽˆMengatasi masalah kulit berminyak
๐ŸŽˆMengurangkan masalah jerawat
๐ŸŽˆMemudarkan parut jerawat
๐ŸŽˆMengurangkan masalah selulit
๐ŸŽˆMencerahkan dark spot seperti di celah-celah peha, dan ketiak โค DETOX SKIN + YOGURT ASLI = BOLEH DIJADIKAN MASKER โ€ข
โ€ข

Tunggu apa lagi, jom sama-sama kita scrub muka dan badan dengan DETOX SKIN COFFEE SCRUB, bau wangi kopi scrub premium terbaik dari Syasya Empire! ๐Ÿ˜
Nak order jugak? Sila ๐Ÿ“ฒ WhatsApp 017 9525498 okayy ? ๐Ÿ‘Œ #syasyaempire #syasyasss #detoxskintestimoni #detoxskinbyse #coffeescrubmalaysia #coffeescrub #organicscrub #produkkkm#stokissyasyaempire

Assalamualaikum.... Hari2 ad pengguna bru produk by @syasyaempire_official nie tau.....so korng rugi xpakai and xcuba tau..... assalamualaikum,anneyong and hai semua saya stokis sah syasya empire di pahang....jom dapatkan hrga promosi ngan sis๐Ÿ‘ฉ.. PROMOSI
2 ITEM SAHAJA FREE POS

3ITEM KEATS DPT POTONGAN HRGA
BWS ADV -RM89 (PROMOSI RM87)
DETOXSKIN -RM50 (PROMOSI RM48)
LFB -RM39(PROMOSI RM37)

P/S berminat blh DM or whatsapp 0179525498 for fast respon
#stokissyasyaempire #dropshipneed #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #luxuryfacialbar #lfbtestimoni #detoxskinbyse #detoxskintestimoni #nakcantik

assalamualaikum,anneyong and hai semua saya stokis sah syasya empire di pahang....jom dapatkan hrga promosi ngan sis๐Ÿ‘ฉ.. PROMOSI
2 ITEM SAHAJA FREE POS

3ITEM KEATS DPT POTONGAN HRGA
BWS ADV -RM89 (PROMOSI RM87)
DETOXSKIN -RM50 (PROMOSI RM48)
LFB -RM39(PROMOSI RM37)
Berminat blh DM OR WHATSAPP 0179525498 (U FASR RESPON)
#stokissyasyaempire #dropshipneed #luxuryfacialbar #detoxskinbyse #bwsadvancedcollagen #saranghae #goblin

Seorang lagi pengguna yang berpuas hati dan sudi berkongsi gambar beliau tengah memakai masker hasil gabungan bahan organik meletop iaitu Detox skin + Madu Asli ! ๐Ÿ˜ Nak baca apa komen beliau? Tunggu sis update selepas ni ! (p/s: selain dari scrub biasa, detox skin juga boleh dijadikan sebagai masker hasil campuran madu asli atau plain yogurt) .
.
Harga sebotol ialah RM 50 , WhatsApp Hq 016 9413073 untuk pembelian โœ…#syasyaempire #syasyasss #scrubs #organicscrub #organicskincare #OrganicProduct #detoxskinbyse #detoxskintestimoni #DetoxSkinCoffee #coffeescrubmalaysia #coffeescrub #maskerorganik

assalamualaikum,anneyong and hai semua saya stokis sah syasya empire di pahang....jom dapatkan hrga promosi ngan sis๐Ÿ‘ฉ.. PROMOSI
2 ITEM SAHAJA FREE POS

3ITEM KEATS DPT POTONGAN HRGA
BWS ADV -RM89 (PROMOSI RM87)
DETOXSKIN -RM50 (PROMOSI RM48)
LFB -RM39(PROMOSI RM37)
Berminat blh pm / klik link di bwh (u fast respon)
http://www.wasap.my/60179525498
http://www.wasap.my/60179525498
http://www.wasap.my/60179525498

#stokissyasyaempire #dropshipneed #luxuryfacialbar #bwsadvancedcollagen #detoxskinbyse

assalamualaikum,anneyong and hai semua saya stokis sah syasya empire di pahang....jom dapatkan hrga promosi ngan sis๐Ÿ‘ฉ.. PROMOSI
2 ITEM SAHAJA FREE POS

3ITEM KEATS DPT POTONGAN HRGA
BWS ADV -RM89 (PROMOSI RM87)
DETOXSKIN -RM50 (PROMOSI RM48)
LFB -RM39(PROMOSI RM37)
Berminat blh pm / klik link di bwh (u fast respon)
http://www.wasap.my/60179525498
http://www.wasap.my/60179525498
http://www.wasap.my/60179525498

#stokissyasyaempire #dropshipneed #lfb#detoxskinbyse #bwsadvancedcollagen

Repost from @syasyaempire_official @TopRankRepost #TopRankRepost Kenal kan? Si cantik @lala.wansharmila pun pengguna tegar Detox Skin Scrub by Syasya Empire tau , so dah tahu dah rahsia kulit cantik dia ๐Ÿ˜‰ #syasyaempire #syasyasss .
.
#Repost @lala.wansharmila (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Posing vouge satu dgn scrub organik favorite saya . ๐Ÿ˜™โค . Lepas ni nak buat masker Detox Skin pulak. (campur madu asli atau plain yogurt) . Mesti best. Jom buat sama2 nak? #detoxskincoffeescrub @syasyaempire_official .
.

Apa tunggu lagi ? Jom dapatkan sekarang sementara stock masih ada.๐Ÿ˜† Tawaran istimewa untuk warga SHAH ALAM * SAHAJA ๐Ÿ˜ .
.

COFFEE SCRUB ORGANIC = RM48 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ .
.

Jom whatsApp saya untuk order
010 378 9494 ๐Ÿ˜Š
.

#agensyasyaempire #detoxskinbyse
#agendetoxskin #detoxskintestimoni
#coffeescrub #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #lfbtestimoni #luxuryfacialbar #sabunmuka #icity #shahalamseksyen7 #uitmshahalam #jakelshahalam #organicskincare

WARGA SHAH ALAM BOLEH DAPATKAN DETOX SKIN COFFEE SCRUB SERENDAH RM48 SAHAJA ๐Ÿ˜
.
Detox skin 100% organik
KKM - [NOT161201575K] .
.

Fungsi- fungsi ny :
.
โœ… Sesuai untuk kulit muka & seluruh badan
โœ… Menjadikan kulit lebih licin & berseri
โœ… Mencerahkan kulit muka & badan
โœ… Menjadikan kulit lebih lembut & lembab
โœ… Mengurangkan selulit
โœ… Mengurangkan masalah kulit berminyak
โœ… Memudarkan parut jerawat
โœ… Mengurangkan masalah kulit berjerawat
โœ… Mencerahkan Dark spot spt di celah peha, ketiak & leher
โœ… Selain dari SCRUB , boleh dijadikan MASKER (Detox Skin + plain yogurt)
.
Berminat? Boleh dapatkan daripada saya agen sah. WhatsApp 010 378 9494 sekarang ๐Ÿ˜Š
.
#agensyasyaempire #detoxskinbyse
#agendetoxskin #detoxskintestimoni
#coffeescrub #bwsadvancedcollagen #bwstestimoni #lfbtestimoni #luxuryfacialbar #sabunmuka #uitmshahalam #shahalamseksyen7 #icity #jakelshahalam #organicskincare

Beli dan nilaikan sendiri ๐Ÿ’‹ Ingin dapatkan produk SE secara COD di area SHAH ALAM . ใƒปใƒปใƒป
Awesome!!!! Lagi dan lagi customer berpuashati dgn produk @syasyaempire_official ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Kulit rasa lembut dan gebu seperti kulit anaknya yg berusia 3 tahun.. ๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Siapa lagi nak try mai dm or wsap sis laju2 ๐Ÿ“ฒ010 378 9494 .
#detoxskin #detoxskintestimoni #syasyasss #agensyasyaempirekualalumpur #scrubs #scrubmuka #nakcantik #premiumcare #syasyasss #detoxskinscrub #detoxskinbyse #organicliving #organicskincare #organic

TESTIMONI .
Jom dapatkan SKIN DETOX COFFEE SCRUB 100% Organic serendah RM55 termasuk postage๐Ÿ™‚ .
.

WhatsApp saya di 010 378 9494 .
WhatsApp saya di 010 378 9494 .
#agensyasyaempire #DetoxSkinCoffee #detoxskinbyse #detoxskinscrub #syasyasss #produkkkm #premiumcare

Agent baru di Sandakan , Sabah @ziela1986 โค๏ธ Stok Hq baru pos dari Kelantan 21hb , harini 23hb dah sampai sana tauu! So orang Sandakan mahu COD tak produk tengah hot selling nih ? Cepat contact @ziela1986 @ziela1986 @ziela1986 sekarang yaaa ! #agensyasyaempire #DetoxSkinCoffee #detoxskinbyse #detoxskinscrub #syasyasss #produkkkm #premiumcare

'MEMANG AKAN SUPPORT SYASYA EMPIRE JEA, TAK NAK TUKAR LAIN DAH' ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Siapa lagi nak order produk rangkaian Syasya Empire boleh terus WhatsApp
IZA 019-6679163 sekarang ! #agensyasyaempire #syasyaempire #syasyasss #detoxskintestimoni #detoxskincoffeescrub #detoxskinbyse

#Repost @syasyaempire_official (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Cantiknya dia ๐Ÿ˜ #syasyasss #Repost @effa.beauty.co with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Asyik bg testimoni org jee, haa nahh hakak blnjaa pki detox skin nii ๐Ÿ˜„ . Seriuss, skli pki trus jatuh hatii ๐Ÿ˜ . Mjur laa ad spupu sorg nii @putriey_97 , yg perkenalkan produk detox nii. Slama nii tgok testimoni org, skrg dh pki sdri dia punya rasaa jatuh hati, best smua tuu dh tk terkataa ๐Ÿ˜‚ .
.
Rugi laa korg tk try, yang dh try tuu mest tau mcm mn best nyaa guna detox nii ๐Ÿ˜ . Nak ckp lebihยฒ nt korg tk tau, nk tau mcm mn best nye ..gunaa laa sdri ๐Ÿ˜€ . Cnfirm tk nyosal..den yakinnn ..
.
Berminat bole ws 0179525498 ๐Ÿ˜‰ .
.
#syasyaempire #detoxskinbyse #detoxskintestimoni #detoxskin #sayapakaisayajual #SharingIsCaring#stokissyasyaempire

Most Popular Instagram Hashtags