#detoxrose

MOST RECENT

BOOSTER WHITENING NO 1 TERBAIK DI MALAYSIA ============================================ βœ” BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA βœ” SESUAI UNTUK PEREMPUAN | LELAKI | IBU MENYUSU βœ” LULUS KKM βœ” HALAL
BOOSTER WHITENING merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.

KELEBIHAN BOOSTER WHITENING πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan πŸ’‹ Mengecutkan jerawat πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan πŸ’‹ Lebih gebu, lembab & tegang πŸ’‹ Menghilangkan jeragat hitam serta eyebag πŸ’‹ Digalakkan untuk ibu menyusu bayi

PM/WHATSAPP/TELEGRAM 0137268980 (ZALEHA). #jamunenekmasterstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

BOOSTER WHITENING NO 1 TERBAIK DI MALAYSIA ============================================ βœ” BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA βœ” SESUAI UNTUK PEREMPUAN | LELAKI | IBU MENYUSU βœ” LULUS KKM βœ” HALAL
BOOSTER WHITENING merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.

KELEBIHAN BOOSTER WHITENING πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan πŸ’‹ Mengecutkan jerawat πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan πŸ’‹ Lebih gebu, lembab & tegang πŸ’‹ Menghilangkan jeragat hitam serta eyebag πŸ’‹ Digalakkan untuk ibu menyusu bayi

PM/WHATSAPP/TELEGRAM 0137268980 (ZALEHA). #jamunenekmasterstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

BOOSTER WHITENING NO 1 TERBAIK DI MALAYSIA ============================================ βœ” BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA βœ” SESUAI UNTUK PEREMPUAN | LELAKI | IBU MENYUSU βœ” LULUS KKM βœ” HALAL
BOOSTER WHITENING merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.

KELEBIHAN BOOSTER WHITENING πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan πŸ’‹ Mengecutkan jerawat πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan πŸ’‹ Lebih gebu, lembab & tegang πŸ’‹ Menghilangkan jeragat hitam serta eyebag πŸ’‹ Digalakkan untuk ibu menyusu bayi

PM/WHATSAPP/TELEGRAM 0137268980 (ZALEHA). #jamunenekmasterstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

BOOSTER WHITENING NO 1 TERBAIK DI MALAYSIA ============================================ βœ” BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA βœ” SESUAI UNTUK PEREMPUAN | LELAKI | IBU MENYUSU βœ” LULUS KKM βœ” HALAL
BOOSTER WHITENING merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.

KELEBIHAN BOOSTER WHITENING πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan πŸ’‹ Mengecutkan jerawat πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan πŸ’‹ Lebih gebu, lembab & tegang πŸ’‹ Menghilangkan jeragat hitam serta eyebag πŸ’‹ Digalakkan untuk ibu menyusu bayi

PM/WHATSAPP/TELEGRAM 0137268980 (ZALEHA). #jamunenekmasterstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

BOOSTER WHITENING NO 1 TERBAIK DI MALAYSIA ============================================ βœ” BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA βœ” SESUAI UNTUK PEREMPUAN | LELAKI | IBU MENYUSU βœ” LULUS KKM βœ” HALAL
BOOSTER WHITENING merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.

KELEBIHAN BOOSTER WHITENING πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan πŸ’‹ Mengecutkan jerawat πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan πŸ’‹ Lebih gebu, lembab & tegang πŸ’‹ Menghilangkan jeragat hitam serta eyebag πŸ’‹ Digalakkan untuk ibu menyusu bayi

PM/WHATSAPP/TELEGRAM 0137268980 (ZALEHA). #jamunenekmasterstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

πŸ¦‹πŸ¦‹BOOSTER FOUNDATION SERUM + VITAMINπŸ¦‹πŸ¦‹ Nak pegi jemputan kenduri mesti ler nak look2 cun lecuuunnn.. baju tudung kasut sumer dah lip lap lip lap takkan ler muka nak serabut berkaraattt🀣🀣 Best giler weeiii.. ter'gorgeous' melampau dengan BOOSTER FOUNDATION SERUM + VITAMIN niiii.. tak berat tak melekit tak berminyak pulak tuuu.. tekstur sangat halus menyerap ke dalam kulit sambil merawat skaliiii.. suka sukaaa sukaaaaa..😍😍😘😘 KELEBIHAN 3 IN 1 BOOSTER FOUNDATION SERUM + VITAMIN 🐞 Memutihkan kulit muka
🐞 Full coverage & mesra wudhuk
🐞 Melindungi dari sinar UV matahari (SPF 50)
🐞 Texture yang sangat halus 7x lebih ringan
🐞 Mengandungi serum dan vitamin A & C
🐞 Merawat kulit muka untuk masalah jerawat, jeragat dan kusam
🐞 Mencerah dan melembabkan kulit muka
🐞 Boleh dibawa tidur fungsi mengecutkan jerawat dan tidak menutup liang pori
🐞 Tahan 3-4 bulan
🐞 Boleh dipakai pada muka dan tangan

LULUS KKM: NOT170307322k

CODE 01 untuk kulit cerah
CODE 02 untuk kulit gelap

HARGA NORMAL : RM120
HARGA PROMOSI: RM75

PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire
#jamunenek
#tiramjohor

www.facebook.com

πŸ¦‹πŸ¦‹BOOSTER FOUNDATION SERUM + VITAMINπŸ¦‹πŸ¦‹ Nak pegi jemputan kenduri mesti ler nak look2 cun lecuuunnn.. baju tudung kasut sumer dah lip lap lip lap takkan ler muka nak serabut berkaraattt🀣🀣 Best giler weeiii.. ter'gorgeous' melampau dengan BOOSTER FOUNDATION SERUM + VITAMIN niiii.. tak berat tak melekit tak berminyak pulak tuuu.. tekstur sangat halus menyerap ke dalam kulit sambil merawat skaliiii.. suka sukaaa sukaaaaa..😍😍😘😘 KELEBIHAN 3 IN 1 BOOSTER FOUNDATION SERUM + VITAMIN 🐞 Memutihkan kulit muka
🐞 Full coverage & mesra wudhuk
🐞 Melindungi dari sinar UV matahari (SPF 50)
🐞 Texture yang sangat halus 7x lebih ringan
🐞 Mengandungi serum dan vitamin A & C
🐞 Merawat kulit muka untuk masalah jerawat, jeragat dan kusam
🐞 Mencerah dan melembabkan kulit muka
🐞 Boleh dibawa tidur fungsi mengecutkan jerawat dan tidak menutup liang pori
🐞 Tahan 3-4 bulan
🐞 Boleh dipakai pada muka dan tangan

LULUS KKM: NOT170307322k

CODE 01 untuk kulit cerah
CODE 02 untuk kulit gelap

HARGA NORMAL : RM120
HARGA PROMOSI: RM75

PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire
#jamunenek
#tiramjohor

www.facebook.com

πŸ¦‹πŸ¦‹BOOSTER FOUNDATION SERUM + VITAMINπŸ¦‹πŸ¦‹ Nak pegi jemputan kenduri mesti ler nak look2 cun lecuuunnn.. baju tudung kasut sumer dah lip lap lip lap takkan ler muka nak serabut berkaraattt🀣🀣 Best giler weeiii.. ter'gorgeous' melampau dengan BOOSTER FOUNDATION SERUM + VITAMIN niiii.. tak berat tak melekit tak berminyak pulak tuuu.. tekstur sangat halus menyerap ke dalam kulit sambil merawat skaliiii.. suka sukaaa sukaaaaa..😍😍😘😘 KELEBIHAN 3 IN 1 BOOSTER FOUNDATION SERUM + VITAMIN 🐞 Memutihkan kulit muka
🐞 Full coverage & mesra wudhuk
🐞 Melindungi dari sinar UV matahari (SPF 50)
🐞 Texture yang sangat halus 7x lebih ringan
🐞 Mengandungi serum dan vitamin A & C
🐞 Merawat kulit muka untuk masalah jerawat, jeragat dan kusam
🐞 Mencerah dan melembabkan kulit muka
🐞 Boleh dibawa tidur fungsi mengecutkan jerawat dan tidak menutup liang pori
🐞 Tahan 3-4 bulan
🐞 Boleh dipakai pada muka dan tangan

LULUS KKM: NOT170307322k

CODE 01 untuk kulit cerah
CODE 02 untuk kulit gelap

HARGA NORMAL : RM120
HARGA PROMOSI: RM75

PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire
#jamunenek
#tiramjohor

www.facebook.com

πŸ¦‹πŸ¦‹BOOSTER FOUNDATION SERUM + VITAMINπŸ¦‹πŸ¦‹ Nak pegi jemputan kenduri mesti ler nak look2 cun lecuuunnn.. baju tudung kasut sumer dah lip lap lip lap takkan ler muka nak serabut berkaraattt🀣🀣 Best giler weeiii.. ter'gorgeous' melampau dengan BOOSTER FOUNDATION SERUM + VITAMIN niiii.. tak berat tak melekit tak berminyak pulak tuuu.. tekstur sangat halus menyerap ke dalam kulit sambil merawat skaliiii.. suka sukaaa sukaaaaa..😍😍😘😘 KELEBIHAN 3 IN 1 BOOSTER FOUNDATION SERUM + VITAMIN 🐞 Memutihkan kulit muka
🐞 Full coverage & mesra wudhuk
🐞 Melindungi dari sinar UV matahari (SPF 50)
🐞 Texture yang sangat halus 7x lebih ringan
🐞 Mengandungi serum dan vitamin A & C
🐞 Merawat kulit muka untuk masalah jerawat, jeragat dan kusam
🐞 Mencerah dan melembabkan kulit muka
🐞 Boleh dibawa tidur fungsi mengecutkan jerawat dan tidak menutup liang pori
🐞 Tahan 3-4 bulan
🐞 Boleh dipakai pada muka dan tangan

LULUS KKM: NOT170307322k

CODE 01 untuk kulit cerah
CODE 02 untuk kulit gelap

HARGA NORMAL : RM120
HARGA PROMOSI: RM75

PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire
#jamunenek
#tiramjohor

www.facebook.com

πŸ‘„LIPTINT HALAL SOLATπŸ‘„

READY STOCK AVAILABLE!! Ada 2 pilihan colour menarik!😍 1. PINK
2. RED

Makan bertambah 5x pon colour stay je kat bibir tau. Takyah touch up banyak kali. Dari pagi sampai ke petang bibir merah bak delima merekah!!! Wooowww..😎😎 Yang penting takde bahan kimia merbahaya. Bahan semulajadi daripada madu, aloe vera dan vitamin E.

Liptint Nisazera NATURAL dan HOMEMADE. Dijamin TIDAK menghitamkan bibir. Harga tersangat mampu milik!

RM20 je! RM20 je! RM20 je! RM20 je! Boleh tahan 4-5 bulan! 😱😱😱 Nak order meh ler roger2!πŸ€—πŸ€— PM/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha). http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekmasterstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

NAK TIDO TU DG DAH PAKAI KE BELUM?

Rawatan malam ni penting sangat tau. Kalau boleh jangan miss even sehari. Lagi2 korang yang ada masalah jerawat dan parut.

Nak tau tak apa yang special dangat pasal NIGHT CREAM DIAMOND GOLD SKINCARE ni?

NIGHT CREAM DG ni diperbuat daripada KUNYIT hidup asli dan campuran lobak merah.. Fungsi dia untuk meNGECUTkan dan mengHILANGkan JERAWAT serta kesan PARUT jerawat.. AMAT SESUAI untuk kulit muka yang KUSAM dan TONA KULIT TAK SEKATA.. CARA PENGGUNAAN adalah dengan sapuan tipis asal rata 1 wajah. Langsung tidak melekit serta memberi resapan yang baik pada kulit.

#DIAMONDGOLDSKINCARE
#LULUSKKM

PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekmasterstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamnekgojes
#teameijarichempire
#teamA004

Lepas beranak ni, period kita jadi tak betol. Kadang dia keluar berketol atau bertali. Kadang2 sikit2 je. 1-2 hari lepas tu dah takde. Nanti minggu depan keluar lagi 2-3 hari. Lepas tu minggu depan nyer keluar lagi. Kita pun dah confuse mana 1 period kita sebenarnya.

Seminggu kita makan Set Balqis, terus lancar period kita. Darah merah segar yang cantik tu. Lepas tu tak bau. Sebelum ni, darah macam hitam kadang merah coklat2. Rupa macam hati ayam, bau memang kuat. Busuk hanyir. Perut sakit macam mencucuk2 kat ari2. Laa ni ok je period kita. Seminggu genap, dah betol2 kering.

Bangun pagi badan segar sangat. Mak kita tengok pun pelik. Puasa2 ni dengan malam tak cukup tido breastfeed baby, siang pegi keje.. balik keje bersilat kat dapur.. lepas tu bergaruk pulak dengan anak2.. kita cergas je.
Anak2 semua dah tido, kita senam pulak nak kempiskan perut. Kawan2 kerja dah tegur, badan nampak susut. Lengan dah kecik. Memang pon. Semua seluar baju yang dah tak muat sekarang dah boleh sarung balik. Suami kita kata, tinggal nak bagi perut flat je. Badan macam ni dah ok. Dah cantik. Jangan kecik2 sangat. Dia sayang nen kita ikut kecik. Ha3!😝😝😝 Lagi satu kan, ramai yang kata kita dah makin putih. Boss kita pun tegur. Dia kata kita sekarang nampak lain je. Makin putih. Makin muda. Makin berseri2. Kita tak cayalah. Bila kita banding balik gambar dulu2 sebelum makan jamu dengan sekarang, memang betollah nampak beza!😍😍 Bagus betollah Set Balqis ni. Takyah nak consume supplement mahal2. Dia jaga dari hujung rambut ke hujung kaki.. dari dalam sampai ke luar.
Kita dah makan macam2 jenis jamu. JAMU NENEK ni laa yang paling terbaik. Memang tak cari lain dah.

Kawan2 ada masalah dalaman memang kita recommend ambik JAMU NENEK RM25 je sebotol. Order je kat sini πŸ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#TeamNekGojes

Laki kita kata, cantik dah cantik. Lawa dah lawa. Putih dah putih.

Tapiiiiii..
Dah macam orang gila pulak keje dok tersengih sorang2.

Ha3..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Ni ler masalah nyer bila berBooster Whitening + Diamond Gold Skincare weeiii.. happy giler siot setiap kali tengok muka kat cermin.

Sebabnya kaaannn.. yang berdiri depan cermin tu pompuan tua yang dulunya muka kusam, penuh jerawat, jeragat dan eyebag tapi bila tengok kat dalam cermin tu sorang pompuan muda yang cantik kulit putih melepak.. muka fawless abiiisss.. glowing lagiiikkk..😝😝😝 Mau tak sukaaaa.. tu yang kita tersengih2 tengok diri sendriiikkk.. hi3.. Nak rasa dan alami pengalaman cenggitu? Jom start berBW + DG hari ni!😊😊 ➑ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

Laki kita kata, cantik dah cantik. Lawa dah lawa. Putih dah putih.

Tapiiiiii..
Dah macam orang gila pulak keje dok tersengih sorang2.

Ha3..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Ni ler masalah nyer bila berBooster Whitening + Diamond Gold Skincare weeiii.. happy giler siot setiap kali tengok muka kat cermin.

Sebabnya kaaannn.. yang berdiri depan cermin tu pompuan tua yang dulunya muka kusam, penuh jerawat, jeragat dan eyebag tapi bila tengok kat dalam cermin tu sorang pompuan muda yang cantik kulit putih melepak.. muka fawless abiiisss.. glowing lagiiikkk..😝😝😝 Mau tak sukaaaa.. tu yang kita tersengih2 tengok diri sendriiikkk.. hi3.. Nak rasa dan alami pengalaman cenggitu? Jom start berBW + DG hari ni!😊😊 ➑ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

MANA SATU ADIK? MANA SATU KAKAK?πŸ€”πŸ€”πŸ€” Alahaaii.. bengang nyer bila dah berkumpul ramai2 jumpa saudara-mara, diorang asyik tersilap panggil nama ingatkan yang aku ni kakak sulung padahal aku ler yang paling muda. Hu3.. Sejak pulun pakai DIAMOND GOLD Skincare ni, dah terlebih comei pulaakkk..hi3.. kakak2 pon nak berDG sama.
Sekarang ni dahsyat tak dahsyat, semua orang yang tengok kitorang dah keliru tak tau mana satu kakak.. mana satu adik.. semua nampak sama cantik.. sama muda.. sama sebaya!πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ DG giler kentang POWER aarrr.. tak caya, cer korang try!πŸ˜‰πŸ˜‰ Meh order sini πŸ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#JamuNenekMasterStokis
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#TeamNekGojes

LELAKI BOLEH KE MAKAN JAMU?

Bukan wanita je kena jaga penampilan luaran dan kesihatan dalaman.. Adik2, kawan2, abang2, pakcik2 dan atok2 pun jaga laa sama ye.. Makan jamu 100% organik dan natural untuk sentiasa awet muda, menghilang kepenatan, menambah tenaga, kesuburan, menaikkan syahwat secara semulajadi, mengempiskan perut buncit, mendapatkan badan maskulin dengan berat badan ideal, kulit wajah yang bersih tak berminyak dan berjerawat, merawat resdung, kencing manis dan sebagainya.. Jamu yang sesuai adalah:

1. LELAKI SP
2. FITI KAPSUL
3. FITI JUICE DETOX
4. SANG SURIA
5. SABUN BALQIS (kegunaan luaran)

Hanya RM25.00 sebotol untuk kesihatan yang lebih baik!
Nak cuba, nak order.. PM/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha). http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekmasterstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

LELAKI BOLEH KE MAKAN JAMU?

Bukan wanita je kena jaga penampilan luaran dan kesihatan dalaman.. Adik2, kawan2, abang2, pakcik2 dan atok2 pun jaga laa sama ye.. Makan jamu 100% organik dan natural untuk sentiasa awet muda, menghilang kepenatan, menambah tenaga, kesuburan, menaikkan syahwat secara semulajadi, mengempiskan perut buncit, mendapatkan badan maskulin dengan berat badan ideal, kulit wajah yang bersih tak berminyak dan berjerawat, merawat resdung, kencing manis dan sebagainya.. Jamu yang sesuai adalah:

1. LELAKI SP
2. FITI KAPSUL
3. FITI JUICE DETOX
4. SANG SURIA
5. SABUN BALQIS (kegunaan luaran)

Hanya RM25.00 sebotol untuk kesihatan yang lebih baik!
Nak cuba, nak order.. PM/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha). http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekmasterstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

LELAKI BOLEH KE MAKAN JAMU?

Bukan wanita je kena jaga penampilan luaran dan kesihatan dalaman.. Adik2, kawan2, abang2, pakcik2 dan atok2 pun jaga laa sama ye.. Makan jamu 100% organik dan natural untuk sentiasa awet muda, menghilang kepenatan, menambah tenaga, kesuburan, menaikkan syahwat secara semulajadi, mengempiskan perut buncit, mendapatkan badan maskulin dengan berat badan ideal, kulit wajah yang bersih tak berminyak dan berjerawat, merawat resdung, kencing manis dan sebagainya.. Jamu yang sesuai adalah:

1. LELAKI SP
2. FITI KAPSUL
3. FITI JUICE DETOX
4. SANG SURIA
5. SABUN BALQIS (kegunaan luaran)

Hanya RM25.00 sebotol untuk kesihatan yang lebih baik!
Nak cuba, nak order.. PM/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha). http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekmasterstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

LELAKI BOLEH KE MAKAN JAMU?

Bukan wanita je kena jaga penampilan luaran dan kesihatan dalaman.. Adik2, kawan2, abang2, pakcik2 dan atok2 pun jaga laa sama ye.. Makan jamu 100% organik dan natural untuk sentiasa awet muda, menghilang kepenatan, menambah tenaga, kesuburan, menaikkan syahwat secara semulajadi, mengempiskan perut buncit, mendapatkan badan maskulin dengan berat badan ideal, kulit wajah yang bersih tak berminyak dan berjerawat, merawat resdung, kencing manis dan sebagainya.. Jamu yang sesuai adalah:

1. LELAKI SP
2. FITI KAPSUL
3. FITI JUICE DETOX
4. SANG SURIA
5. SABUN BALQIS (kegunaan luaran)

Hanya RM25.00 sebotol untuk kesihatan yang lebih baik!
Nak cuba, nak order.. PM/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha). http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekmasterstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

Ada laa yang tanya.. Kenapa Day Cream Diamond Gold skincare ni keras eiikkk.. macam susah nak sapu kat muka tak boleh nak jalan... Ye, cuuu.. Day Cream DG memang keras macam tu.. Kulit berminyak dan normal biasanya takde masalah dengan Day Cream ni.
Kalau susah nak sapu kat muka tu maknanya skin korang jenis kering. Sama macam skin nenek. Korang pakailah dengan Triple Serum. Serius. Memang beessttt. Glowing gileeerrr.. Flawless habiiiisss..😍😍😍 Wajib pakai untuk lindungi kulit dari sinaran UV tau. Malam2 dah elok2 rawat skin sampai cantik dengan Night Cream and Treatment Cream, siang2 malas pakai Day Cream pulaknya selalu main panas.. sayanglah kaaann muka hangus rentung terbakar sebab skin takde penapis terus terkena kulit .πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’ Korang pakai TRIPLE SERUM dan DAY CREAM lepas tu pakai BARBIEDOLL FOUNDATION.. Pergghhh!!! Tengok muka sendrik pun rasa macam tak nak kelip mata taaauuu.. Bapak mereciiiiikkkkk..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Tak caya cubalah try!!!πŸ€—πŸ€—πŸ€— PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekmasterstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram9k
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Most Popular Instagram Hashtags