[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#detoxrose

5889 posts

TOP POSTS

FUUHHH.. RASA MACAM TAK CAYAAA JEEEE..๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ Tak sampai 1/2 jam ketat tak boleh masuk jari!!!๐Ÿ˜ฑ
Sejuk dan segar gileeerrr.. macam ada aircond dalam kain.. ๐Ÿ˜‚

NO LONGGAR. NO BECAK. NO BAU BACIN. NO GATAL2.
NO KEDUT KEREPOT. NO HITAM BERKERAK. NO KEPUTIHAN.
MASKER PUCUK DARA + BALQIS PERAWAN WASH memang cenggini haaa...๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Rahsia Cik Bunga kembang mekar gebu membukit terkatup ketat mendaraaaa semulaaaa..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak order jom roger2!๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— PM/WA 0137268990 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

ADUDUUUUU.. COMEY NYER SKIN DIIIAAAAAA..๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Tengok tu. Lepas cuci muka dan mandi.. Skin basah2 naturally caanntiikk cenggituuu..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Perghh.. speechless. Terkesima. Terpegun.
Tak sangka ada jugak spesis manusia skin dah macam patung!! He3.. Kalau tak kerana DG.. tak dapek muko cenggini weiii... So cerah.. so flawless.. so glowing.. sooo berbaloi2!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Memang puashati berDG!! TEPEK2 CANTIIIKKK๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Nak jugak?? Jom wasap2โคต๏ธโคต๏ธ PM/WA 0137268990 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

www.facebook.com/kedainenek/

โ—
๐ŸŒนApa itu DETOX?
โœ”Proses pembuangan racun dari dalam tubuh.Proses ini sangat POSITIF untuk membantu tubuh melakukan proses pembersihan diri secara alami. ๐ŸŒนApakah dialami semua orang ?
โœ”Tidak semua orang ๐ŸŒนFaktor Apa yg menentukan ?
โœ”Karena setiap orang punya metabolisme yg berbeda,maka tanda yg muncul dalam proses detoksifikasi setiap orang jg berbeda.
โœ”Perbedaan ini sangat tergantung pada BANYAKNYA RACUN didalam tubuh dan kepekaan/derajad sensitifitas tubuh pd perubahan. ๐ŸŒนTANDA TANDA DETOXS โœ”Pening Kepala ,Loya, Gegala flu,sembelit, diarhia,alergik,gatal2. ๐ŸŒนDETOX PERLU UNTUK :
โœ”Mencegah penyakit
โœ”Mengistirahatkan organ tubuh.
โœ”Membersihkan jerawat
โœ”Memperlambat proses penuaan
โœ”Meningkatkan fleksibiliti tubuh
โœ”Meningkatkan kesuburan
โœ”Mencantikkan kulit
โœ”Menaikkan seri โœ”Memberikan Aura positive ๐ŸŒนSETELAH DETOKS
-Setelah detoks, Anda akan merasa :
๐Ÿ’•Lebih kreatif , bersemangat , produktif , rileks , kulit lembut , segar , positive dan woww!!!๐Ÿ’•
.
Macam mana nak DETOXs ??
.
โคJOM DETOX laaa #detoxrose ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
.
Promosi๐ŸŽ‰ RM20 ๐ŸŽ‰ .
๐Ÿ“ฑ0194305474
.
#nshhazbeauty #shhazbeauty #boosterwhitening #jomdetox #teadetox #rosedetox #boosterfoundation #detox #teacantik #jomcantik #booster #ubatkurus #kapsulmutiara #detoxrose #jomputih

Waahhh.. comey sungguh!! Kemain menggebu gebuuuuu je sekarang niiii.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ He3.. Serius nak bagitau kat korang makan Booster Whitening Premium ni kan betol2 menjadi tau. Skin seputih salji selembut laksana skin baby!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Just kemam satu sachet setiap malam sebelum tidur. Rasa dia sodap gileeerrr.. Gerenti korang sukaaaa.. macam nak makan bersachet2 jeeeee..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Harga mampu beli tersangat berpatutan. Hasilnya awesome cenggini haaa..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘maksimum terbaik!!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Cuma RM75 sekotak untuk sebulan. Nak order meh ler roger2!๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.. pm/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha). #jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

Alahaaaiii... madang ke laut je misi nak kurus?? Ni nenek share tips. Korang buka balik album kahwin. Tengok balik gambar2 lama. BANDINGKAN dengan sekarang.
Badan dah naik berganda 2-3 kali besar. Mesti sedey, kaaannn.. kalau bole nak sesangat diundurkan masa supaya jadi muda semula dan dapat badan langsing macam muda2 dulu.

Jadikan gambar tu sumber inspirasi dan motivasi diri untuk kembali seperti dulu. Masa memang tak boleh diputar.. TAPI penuaan boleh dilewatkan.

Nenek amalkan JAMU NENEK + DIAMOND GOLD SKINCARE untuk kembali langsing persis dara.. dalaman sentiasa perawan.. serta menjaga keremajaan kulit wajah.. Usia hanya pada angka.. yang penting, tubuh sihat bertenaga dan nampak muda!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenek
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes

www.facebook.com/kedainenek/

SEBELUM TIDO.. BELAI2 SIKIT WAJAH KITA YE CUUU.. ๐Ÿ€SAPU SERUM VITAMIN E ๐Ÿ€SAPU NIPIS2 NIGHT CREAM
๐Ÿ€SAPU NIPIS2 TREATMENT CREAM

DAH SIAP!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ OKEEYYY.. DAH BOLEH MASUK BERADUUU..๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด SELAMAT MALAM!!!๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ #jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

BARBIEDOLL FOUNDATION NI BEST SANGAAAATTTTT..๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Bila pakai langsung tak berminyak. Muka akan jadi semakin glowing and so smooth!!!๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ Hanya 1 code sahaja iaitu NATURAL. 1 warna je tapi sesuai untuk semua jenis dan warna kulit!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Bila pakai foundation ni dia automatik akan ikut warna kulit gituuu... Tu yang suka sangat tuuuu..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Pakai bersama set DIAMOND GOLD memang lagi cantik meletopslah!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tak caya?? Korang cubalah dulu beli satu!๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ HARGA: RM60
TAHAN 5-6BULAN

Nak try ke?? Jomlah wasap!๐Ÿค— PM/WA 0137268990 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

GEMOK IS AWESOME! OOOPPPSSS.. IYO KO?? Betol ke kata2 tu jujur lahir dari hati?? Ke penyejuk perasaan.. penyedap telinga je nak dengar?? Awesome sangat ke lengan geleber.. Comel benor ke perut buncit tinggi dari dada.. kiut ke peha besor bila berjalan berlaga2.. lawa ke ada double triple chin.. Korang jangan nak tipu diri sendiri. Nenek pernah gemok.. nenek taauuu.. he3.. mesti tak selesa, kaann.. nak cari saiz baju, seluar, kasut.. susaaahhh.. tak banyak choice. Nak berfesyen pun terhad. Nampak serba tak kena. Betol tak?? So? Takde hati ke nak kecilkan sikit saiz badan tu?
Nak tapiiii.. malas nak jaga makan dan buat workout.
Meh berJAMU NENEK. Amalkan SET PUTERI BALQIS.. Korang konsisten je. Jangan nak skip2 mengelat makan jamu.. after few years, u'll be unbelievable!! Nampak semakin muda.. body terbentuk berlekuk.. semakin langsing.. kulit cerah berseri2!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Macam best je.. macam nak je.. mai ler order!๐Ÿ˜€ Pm/call/sms/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ProMosi Super Murah ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰.
.
. . ๐ŸŒน๐ŸŒนJom detox dulu tak mahal pun skrg promosi Rm20 je tau ๐Ÿ˜
Rase tak pahit skit pun tau , mcm teh je bau pun wangi gile bau rose lagi ๐ŸŒน๐ŸŒน .
.
Mkn Supliment? Dah injection??
Tapi masih x cerah?? Haa dlm badan uolls banyak toksin la tu๐Ÿ‘Ž๐Ÿป
.
.
. ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒทJOM DETOX ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท . .
๐Ÿ’ Menghapuskan toksin dlm bdn .
๐Ÿ’ Menyembuhkan luka & radang kulit .
๐Ÿ’ Rawat masalah saraf .
๐Ÿ’Mengandungi vitamin C, karotena dan kumpulan B dan K utk kelenjar tiroid .
๐Ÿ’Mengandungi kalsium yg tinggi .
๐Ÿ’Merangsangkan pertumbuhan tisu & penghasilan kolagen .
๐Ÿ’Awet muda ,melembutkan Kulit ,menghilangkan blackhead dan Mencerahkan Kulit . .
.
๐Ÿ’…๐Ÿป PROMOSI RM 20
Postage add Rm8 sm .
๐Ÿ‘‰๐Ÿ“ฑ017-9570128
#boosterwhitening #detoxrose #boosterwhiteningmurah #boosterwhitening foundation #codareabaling

MOST RECENT

FUUHHH.. RASA MACAM TAK CAYAAA JEEEE..๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ Tak sampai 1/2 jam ketat tak boleh masuk jari!!!๐Ÿ˜ฑ
Sejuk dan segar gileeerrr.. macam ada aircond dalam kain.. ๐Ÿ˜‚

NO LONGGAR. NO BECAK. NO BAU BACIN. NO GATAL2.
NO KEDUT KEREPOT. NO HITAM BERKERAK. NO KEPUTIHAN.
MASKER PUCUK DARA + BALQIS PERAWAN WASH memang cenggini haaa...๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Rahsia Cik Bunga kembang mekar gebu membukit terkatup ketat mendaraaaa semulaaaa..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak order jom roger2!๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— PM/WA 0137268990 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

ADUDUUUUU.. COMEY NYER SKIN DIIIAAAAAA..๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Tengok tu. Lepas cuci muka dan mandi.. Skin basah2 naturally caanntiikk cenggituuu..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Perghh.. speechless. Terkesima. Terpegun.
Tak sangka ada jugak spesis manusia skin dah macam patung!! He3.. Kalau tak kerana DG.. tak dapek muko cenggini weiii... So cerah.. so flawless.. so glowing.. sooo berbaloi2!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Memang puashati berDG!! TEPEK2 CANTIIIKKK๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Nak jugak?? Jom wasap2โคต๏ธโคต๏ธ PM/WA 0137268990 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

www.facebook.com/kedainenek/

COMBO SET PUTIH CEPAT!!!! BOOSTER WHITENING + BOOSTER WHITENING PREMIUM๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ BOOSTER WHITENING PREMIUM tu 1 box untuk sebulan. Isi dia 20 sachet kena ambik 1 sachet setiap malam sebelum tidur. Cara pengambilan - kemam dalam mulut atau bancuh dengan air sejuk. Time period stop 10 hari.

BOOSTER WHITENING 1 botol untuk sebulan isi dia 7 kapsul. Makan 1 kapsul untuk 4hari. Tak perlu makan hari2. Cara pengambilan telan dengan kapsul, kemam dalam mulut atau buka kapsul larutkan serbuk mutiara dalam air suam. Time period stop. Hari ke4 baru ambik BW balik.

Jarakkan 3 jam jika consume BWP + BW pada hari yang sama.

Pastikan minum air putih 3L sehari, banyak minum air detoks dan jaga pantang-larang ie elakkan kafein, coklat air gas, air kelapa, makanan berminyak, berlemak dan tinggi garam serta gula untuk dapatkan kesan hebat gempaq!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ COMBO SET BOOSTER WHITENING + BOOSTER WHITENING PREMIUM HANYA RM130 JE!!! WOOWWW... JIIMAAAAATTTT..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#booster whiteningpremium
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

COMBO SET PUTIH CEPAT!!!! BOOSTER WHITENING + BOOSTER WHITENING PREMIUM๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ BOOSTER WHITENING PREMIUM tu 1 box untuk sebulan. Isi dia 20 sachet kena ambik 1 sachet setiap malam sebelum tidur. Cara pengambilan - kemam dalam mulut atau bancuh dengan air sejuk. Time period stop 10 hari.

BOOSTER WHITENING 1 botol untuk sebulan isi dia 7 kapsul. Makan 1 kapsul untuk 4hari. Tak perlu makan hari2. Cara pengambilan telan dengan kapsul, kemam dalam mulut atau buka kapsul larutkan serbuk mutiara dalam air suam. Time period stop. Hari ke4 baru ambik BW balik.

Jarakkan 3 jam jika consume BWP + BW pada hari yang sama.

Pastikan minum air putih 3L sehari, banyak minum air detoks dan jaga pantang-larang ie elakkan kafein, coklat air gas, air kelapa, makanan berminyak, berlemak dan tinggi garam serta gula untuk dapatkan kesan hebat gempaq!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ COMBO SET BOOSTER WHITENING + BOOSTER WHITENING PREMIUM HANYA RM130 JE!!! WOOWWW... JIIMAAAAATTTT..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#booster whiteningpremium
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

COMBO SET PUTIH CEPAT!!!! BOOSTER WHITENING + BOOSTER WHITENING PREMIUM๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ BOOSTER WHITENING PREMIUM tu 1 box untuk sebulan. Isi dia 20 sachet kena ambik 1 sachet setiap malam sebelum tidur. Cara pengambilan - kemam dalam mulut atau bancuh dengan air sejuk. Time period stop 10 hari.

BOOSTER WHITENING 1 botol untuk sebulan isi dia 7 kapsul. Makan 1 kapsul untuk 4hari. Tak perlu makan hari2. Cara pengambilan telan dengan kapsul, kemam dalam mulut atau buka kapsul larutkan serbuk mutiara dalam air suam. Time period stop. Hari ke4 baru ambik BW balik.

Jarakkan 3 jam jika consume BWP + BW pada hari yang sama.

Pastikan minum air putih 3L sehari, banyak minum air detoks dan jaga pantang-larang ie elakkan kafein, coklat air gas, air kelapa, makanan berminyak, berlemak dan tinggi garam serta gula untuk dapatkan kesan hebat gempaq!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ COMBO SET BOOSTER WHITENING + BOOSTER WHITENING PREMIUM HANYA RM130 JE!!! WOOWWW... JIIMAAAAATTTT..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#booster whiteningpremium
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

Waahhh.. comey sungguh!! Kemain menggebu gebuuuuu je sekarang niiii.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ He3.. Serius nak bagitau kat korang makan Booster Whitening Premium ni kan betol2 menjadi tau. Skin seputih salji selembut laksana skin baby!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Just kemam satu sachet setiap malam sebelum tidur. Rasa dia sodap gileeerrr.. Gerenti korang sukaaaa.. macam nak makan bersachet2 jeeeee..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Harga mampu beli tersangat berpatutan. Hasilnya awesome cenggini haaa..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘maksimum terbaik!!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Cuma RM75 sekotak untuk sebulan. Nak order meh ler roger2!๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.. pm/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha). #jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

Alhamdulillah. Sampai jugak barang baik yang ditunggu2!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada lagi 100 set Diamond Gold still on the way. Mungkin Ahad ni sampai, in sha Allah.

BOOSTER WHITENING PREMIUM dan DIAMOND GOLD Skincare semua READY STOCK!๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Bersedia untuk di SELF COLLECT, COD, POS serata MALAYSIA termasuk Sabah dan Sarawak serta penghantaran ke seluruh kawasan di SINGAPURA.

NAK ORDER, JOM RIKI2!๐Ÿค—๐Ÿค— PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenek
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes

Alhamdulillah. Sampai jugak barang baik yang ditunggu2!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada lagi 100 set Diamond Gold still on the way. Mungkin Ahad ni sampai, in sha Allah.

BOOSTER WHITENING PREMIUM dan DIAMOND GOLD Skincare semua READY STOCK!๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Bersedia untuk di SELF COLLECT, COD, POS serata MALAYSIA termasuk Sabah dan Sarawak serta penghantaran ke seluruh kawasan di SINGAPURA.

NAK ORDER, JOM RIKI2!๐Ÿค—๐Ÿค— PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenek
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes

WADUUUHHHH.. RASA MAU JERIT KUAT2 JERAWAT SUDAH HILANG!!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Bangga hati kembang berbunga2 bila dapat skin secantik ini hanya dengan 21 hari je berDG!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kalau dulu jerawat berpengkalan di wajah dah macam penghuni tetap tapi sekarang ni timbul sebijik comel kiut2 je tanda bulan merah. Hi3.. Ni 1 set pon belum habis lagi tau. Can u imagine selepas habis berset2??? Harus ayu bagaikan dewi kayangan gituuuuu..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Rugi tak cuba. Terpaksa cerah glowing dan flawless seawal 7 hari!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ DG AWESOME GILEEERRRR.. TEPEK2 CANTIIIKKK๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– pm/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

www.facebook.com

Alahaaaiii... madang ke laut je misi nak kurus?? Ni nenek share tips. Korang buka balik album kahwin. Tengok balik gambar2 lama. BANDINGKAN dengan sekarang.
Badan dah naik berganda 2-3 kali besar. Mesti sedey, kaaannn.. kalau bole nak sesangat diundurkan masa supaya jadi muda semula dan dapat badan langsing macam muda2 dulu.

Jadikan gambar tu sumber inspirasi dan motivasi diri untuk kembali seperti dulu. Masa memang tak boleh diputar.. TAPI penuaan boleh dilewatkan.

Nenek amalkan JAMU NENEK + DIAMOND GOLD SKINCARE untuk kembali langsing persis dara.. dalaman sentiasa perawan.. serta menjaga keremajaan kulit wajah.. Usia hanya pada angka.. yang penting, tubuh sihat bertenaga dan nampak muda!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenek
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes

www.facebook.com/kedainenek/

BARBIEDOLL FOUNDATION NI BEST SANGAAAATTTTT..๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Bila pakai langsung tak berminyak. Muka akan jadi semakin glowing and so smooth!!!๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ Hanya 1 code sahaja iaitu NATURAL. 1 warna je tapi sesuai untuk semua jenis dan warna kulit!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Bila pakai foundation ni dia automatik akan ikut warna kulit gituuu... Tu yang suka sangat tuuuu..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Pakai bersama set DIAMOND GOLD memang lagi cantik meletopslah!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tak caya?? Korang cubalah dulu beli satu!๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ HARGA: RM60
TAHAN 5-6BULAN

Nak try ke?? Jomlah wasap!๐Ÿค— PM/WA 0137268990 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

BANGUN PAGI DAH TAK SAKIT LAGI..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Badan penat2.. banyak angin.. bisa2 urat.. sakit pinggang.. sakit lutut.. sakit kaki.. sakit sendi.. sakit tumit.. Tu sakit.. ni sakit.. Telanlah 4 biji JAMU NENEK RAPAT PLUS sebelum tidur. In sha Allah, esok pagi dah lega.. tak sakit lagi..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Murah giler.. berkesan giler.. RM25 je sebotol.. isi 50 biji.. Nak order pm/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha). PM/WA 0137268990 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

www.facebook.com/kedainenek/

BANGUN PAGI DAH TAK SAKIT LAGI..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Badan penat2.. banyak angin.. bisa2 urat.. sakit pinggang.. sakit lutut.. sakit kaki.. sakit sendi.. sakit tumit.. Tu sakit.. ni sakit.. Telanlah 4 biji JAMU NENEK RAPAT PLUS sebelum tidur. In sha Allah, esok pagi dah lega.. tak sakit lagi..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Murah giler.. berkesan giler.. RM25 je sebotol.. isi 50 biji.. Nak order pm/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha). PM/WA 0137268990 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

www.facebook.com/kedainenek/

BANGUN PAGI DAH TAK SAKIT LAGI..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Badan penat2.. banyak angin.. bisa2 urat.. sakit pinggang.. sakit lutut.. sakit kaki.. sakit sendi.. sakit tumit.. Tu sakit.. ni sakit.. Telanlah 4 biji JAMU NENEK RAPAT PLUS sebelum tidur. In sha Allah, esok pagi dah lega.. tak sakit lagi..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Murah giler.. berkesan giler.. RM25 je sebotol.. isi 50 biji.. Nak order pm/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha). PM/WA 0137268990 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

www.facebook.com/kedainenek/

BANGUN PAGI DAH TAK SAKIT LAGI..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Badan penat2.. banyak angin.. bisa2 urat.. sakit pinggang.. sakit lutut.. sakit kaki.. sakit sendi.. sakit tumit.. Tu sakit.. ni sakit.. Telanlah 4 biji JAMU NENEK RAPAT PLUS sebelum tidur. In sha Allah, esok pagi dah lega.. tak sakit lagi..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Murah giler.. berkesan giler.. RM25 je sebotol.. isi 50 biji.. Nak order pm/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha). PM/WA 0137268990 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

www.facebook.com/kedainenek/

Lately, ramai pulak suami2 carikan jamu nenek untuk isteri2.. Ada suami kata, isteri tak nak makan jamu. Dalam pantang bersalin pun tak nak makan jamu. Dibelikan jamu makan tak berapa hari.. lepas tu, biar je letak tepi.. sampai mengandung lagi sekali.. Suami lain kata, nak pecah kepala air tak lepas.. kalau tak kerana saya ni lelaki budiman.. dah lama saya tinggalkan isteri. Keje period memanjang sampai berbulan2.. mana boleh jadi.. suami mana tak makan hati.. Saya belikan je jamu ni.. isteri nak makan ke tak.. tak taulah.. kalau dia tak nak jugak.. memang alasan konkrit untuk saya poligami.

Cu sayaaanngg.. Kenapa tak nak makan jamu?? Umur baru 40 dah nak menopause. Suami pulak sebaya. Biasa dengar, kan? Men's life begins at 40. Memang korang ni.. tak sayang diri. Tak sayang suami.

Korang ni muda2 lagi.. sedih nenek dengar tau. Kalau suami dah berbunyi.. tu dah tahap kritikal ya amat, tau tak?? Apasal tak nak jaga??? Suami tak lekat kat rumah.. korang marah. suami tak nak pandang korang.. dia pandang pompuan lain.. korang marah.. sampaikan suami tengok gambar pompuan dalam tv, fb, majalah pon korang jeles!

Kalau korang nak suami sentiasa melekat.. relakan diri terikat rapat.. setia hingga ke akhir hayat.. tolonglah jaga!
Ingat niiii.. Perempuan kalau sayang suaminya๐ŸŽต
Jaga diri.. jaga bentuk.. dan jaga rupa..๐ŸŽถ
Senyum sayang kau berikan dia..๐ŸŽผ
Pandanglah.. ๐ŸŽตLihatlah.. ๐ŸŽตTiru macam saya!๐ŸŽถ Beranak ke.. tak beranak ke.. hari2 makan jamu.. hari2 tengok pon tak jemu2!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Nak try ke?? Jomlah wasap!๐Ÿค— PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Korang kalau nak skin yang licin lembap dan lembut macam skin baby pakailah TRIPLE SERUM! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Skin jadi glowiiiinnggg sangaaattt... lepas tu kan liang pori terkatup rapat takde lubang2 ternganga.. kawah2 jerawat tu semua dia bagi rata. Jeragat2 dia kasi padam power 3x kuasa!๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Ok.. ni laa dia FUNGSI TRIPLE SERUMโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ โœ”Bertindak 3x lebih efektif merawat masalah kulit โœ”Mengandungi vitamin yang dapat memulihkan masalah kulit hingga ke akar kulit โœ”Khusus untuk kulit muka yang berlubangยฒ kesan jerawat yang teruk โœ”Membantu merawat kulit berjeragat dan kulit kering โœ”Tidak sesuai bagi kulit yang berminyak & berjerawat โœ”Serum ini tidak melekit malah ia lembut & terus meresap di bawah lapisan kulit โœ”Extrak bahan semulajadi โœ”Kulit lebih cerah, lembut & glowing

HARGA:
BOTOL KECIL 5 ml RM60
BOTOL BESAR 15 ml RM110

Korang pakai Triple Serum ni.. lepas tu pakai Day Cream dengan Barbiedoll Foundation.
Hasil dia? Cantiiiikkk nak matiiiii..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Sumpah tak tipu ni tau. Merecik hawau cap jempol!!๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Nak try ke?? Jomlah wasap!๐Ÿค— PM/WA 0137268990 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Korang kalau nak skin yang licin lembap dan lembut macam skin baby pakailah TRIPLE SERUM! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Skin jadi glowiiiinnggg sangaaattt... lepas tu kan liang pori terkatup rapat takde lubang2 ternganga.. kawah2 jerawat tu semua dia bagi rata. Jeragat2 dia kasi padam power 3x kuasa!๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Ok.. ni laa dia FUNGSI TRIPLE SERUMโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ โœ”Bertindak 3x lebih efektif merawat masalah kulit โœ”Mengandungi vitamin yang dapat memulihkan masalah kulit hingga ke akar kulit โœ”Khusus untuk kulit muka yang berlubangยฒ kesan jerawat yang teruk โœ”Membantu merawat kulit berjeragat dan kulit kering โœ”Tidak sesuai bagi kulit yang berminyak & berjerawat โœ”Serum ini tidak melekit malah ia lembut & terus meresap di bawah lapisan kulit โœ”Extrak bahan semulajadi โœ”Kulit lebih cerah, lembut & glowing

HARGA:
BOTOL KECIL 5 ml RM60
BOTOL BESAR 15 ml RM110

Nak try ke?? Jomlah wasap!๐Ÿค— PM/WA 0137268990 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Korang kalau nak skin yang licin lembap dan lembut macam skin baby pakailah TRIPLE SERUM! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Skin jadi glowiiiinnggg sangaaattt... lepas tu kan liang pori terkatup rapat takde lubang2 ternganga.. kawah2 jerawat tu semua dia bagi rata. Jeragat2 dia kasi padam power 3x kuasa!๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Ok.. ni laa dia FUNGSI TRIPLE SERUMโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ โœ”Bertindak 3x lebih efektif merawat masalah kulit โœ”Mengandungi vitamin yang dapat memulihkan masalah kulit hingga ke akar kulit โœ”Khusus untuk kulit muka yang berlubangยฒ kesan jerawat yang teruk โœ”Membantu merawat kulit berjeragat dan kulit kering โœ”Tidak sesuai bagi kulit yang berminyak & berjerawat โœ”Serum ini tidak melekit malah ia lembut & terus meresap di bawah lapisan kulit โœ”Extrak bahan semulajadi โœ”Kulit lebih cerah, lembut & glowing

HARGA:
BOTOL KECIL 5 ml RM60
BOTOL BESAR 15 ml RM110

Nak try ke?? Jomlah wasap!๐Ÿค— PM/WA 0137268990 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

TERUK BETOL MUKA DIA.. MACAM KATAK SILUMAN๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ Sshhhh.. ko tengok tu anak Wak Dol.. umur dia baru 30.. mak dia dah 60 lebih.. tapi mak nyer lagi lawa dari anak. Teruk betol muka dia eiikk.. macam katak siluman.. Grrrrrr..๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜  boleh dengor siot makcik2 bawang mengumpat. Ingat aku pekak?? LEPAS 5 SET DIAMOND GOLD.. Pegi mana2 orang kata, wallaahh.. wallaaahhh... ini sudah cantik kebangetan.. camna boleh lawa sangat cenggini?? He3.. pakailah Diamond Gold skincare!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kebaikan set Diamond Gold : โœ”Membantu merawat JERAWAT
โœ”Memudar dan menghilangkan JERAGAT
โœ”Melicinkan kulit muka
โœ”Menjadikan KULIT KUSAM bertukar menjadi cerah dan berseri
โœ”Menghilangkan PARUT JERAWAT dan bekas hitam di wajah.
โœ”Membaiki dan memulihkan kesan parut kekal di wajah.
โœ”Menjadikan kulit wajah halus dan lembut.
Terdapat 5 item dalam 1 set
1. Sabun apple
2. Krim siang
3. Krim malam
4. Krim treatment
5. Serum vitamin e โ˜Ž 0137268980 (Zaleha)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

www.facebook.com/kedainenek/

WOWWW.. DG ADA BABY PRODUCT BEST LAH!!๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Patut cuba try test niiiii...โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ DG MAGIC WHITENING LOTION๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ KELEBIHAN : โœ” Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki โœ” Melembut serta menghaluskan kulit badan โœ” Boleh disapu di tempat yang gelap macam bawah lengan, di celah peha & ketiak โœ” Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata โœ” Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering โœ” Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan โค INGREDIENTS :
Water, glycerin, c12 alkyl benzoate, malva slyvestris ( mallow ) extract, mentha piperita ( peppermint ) leaf extract , primula veris extract, melissa officinalis leaf extract, achillea millefolium extract

RM 60.00
NET WT. 50 ML

Sapu Magic Whitening Lotion untuk bagi tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. And serius sangat best & selesa dipakai sebab teksturnya tak melekit tauuu..๐Ÿ˜˜ Nak try ke?? Jomlah wasap!๐Ÿค— PM/WA 0137268990 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

WOWWW.. DG ADA BABY PRODUCT BEST LAH!!๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Patut cuba try test niiiii...โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ DG MAGIC WHITENING LOTION๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ KELEBIHAN : โœ” Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki โœ” Melembut serta menghaluskan kulit badan โœ” Boleh disapu di tempat yang gelap macam bawah lengan, di celah peha & ketiak โœ” Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata โœ” Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering โœ” Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan โค INGREDIENTS :
Water, glycerin, c12 alkyl benzoate, malva slyvestris ( mallow ) extract, mentha piperita ( peppermint ) leaf extract , primula veris extract, melissa officinalis leaf extract, achillea millefolium extract

RM 60.00
NET WT. 50 ML

Sapu Magic Whitening Lotion untuk bagi tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. And serius sangat best & selesa dipakai sebab teksturnya tak melekit tauuu..๐Ÿ˜˜ Nak try ke?? Jomlah wasap!๐Ÿค— PM/WA 0137268990 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

๐ŸŒผ๐ŸŒผBOOSTER WHITENING PREMIUM๐ŸŒผ๐ŸŒผ Booster Whitening Premium RM75 je1 Kotak .. Dalam 1 Kotak ada 20 Sachet..
1 Sachet makan setiap Hari .. Time Period STOP 10 Hari
1 Kotak tahan 1 Bulan .. Self collect: Batu 18, Kg Sg Tiram

COD: SG TIRAM, ULU TIRAM, GIANT TODAY TIRAM, BUKIT TIRAM, BUKIT JAYA, KG OREN, BESTARI INDAH, PUTERI WANGSA, DESA CEMERLANG, JOHOR JAYA, UNGKU MOKHSIN, LARKIN dan kawasan sekitar berhampiran serta seluruh kawasan di SINGAPURA

Nak cuba, nak order, nak repeat order.. jom ler!๐Ÿค—๐Ÿค— stok adaaaa.. PM/WA 0137268980 (ZALEHA). http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

Saya nak kurus. Saya merancang nak hamil. Saya dah ambik macam2 jenis supplement tapi satu pun takde yang menjadi. Ni saya nak cuba Jamu RAPAT PLUS katanya boleh sihatkan dan suburkan rahim.

Nenek cadangkan korang amalkan sekali Jamu FITI KAPSUL ataupun FITI DETOX JUICE yeee... PENTING SANGAT ke amal FITI KAPSUL ATAU PUN FITI JUICE DETOX tuuu??? DETOKS adalah proses membersihkan usus dari toksin.

Bila kita makan, sisa makanan akan terkumpul dalam usus dan membentuk toksin.

Toksin melekat di usus, usus akan menjadi sangat kotor dan tidak lagi akan efektif menyerap nutrien daripada supplemen dengan berkesan.

Sebab tu lah kita ambil supplemen tidak menjadi seperti yang kita harapkan.
Jadi, sebelum mengambil apa-apa supplemen, lebih baik berdetoks slim terlebih dahulu.

JOM DETOKS!!๐Ÿ’‹ PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Saya nak kurus. Saya merancang nak hamil. Saya dah ambik macam2 jenis supplement tapi satu pun takde yang menjadi. Ni saya nak cuba Jamu RAPAT PLUS katanya boleh sihatkan dan suburkan rahim.

Nenek cadangkan korang amalkan sekali Jamu FITI KAPSUL ataupun FITI DETOX JUICE yeee... PENTING SANGAT ke amal FITI KAPSUL ATAU PUN FITI JUICE DETOX tuuu??? DETOKS adalah proses membersihkan usus dari toksin.

Bila kita makan, sisa makanan akan terkumpul dalam usus dan membentuk toksin.

Toksin melekat di usus, usus akan menjadi sangat kotor dan tidak lagi akan efektif menyerap nutrien daripada supplemen dengan berkesan.

Sebab tu lah kita ambil supplemen tidak menjadi seperti yang kita harapkan.
Jadi, sebelum mengambil apa-apa supplemen, lebih baik berdetoks slim terlebih dahulu.

JOM DETOKS!!๐Ÿ’‹ PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Saya nak kurus. Saya merancang nak hamil. Saya dah ambik macam2 jenis supplement tapi satu pun takde yang menjadi. Ni saya nak cuba Jamu RAPAT PLUS katanya boleh sihatkan dan suburkan rahim.

Nenek cadangkan korang amalkan sekali Jamu FITI KAPSUL ataupun FITI DETOX JUICE yeee... PENTING SANGAT ke amal FITI KAPSUL ATAU PUN FITI JUICE DETOX tuuu??? DETOKS adalah proses membersihkan usus dari toksin.

Bila kita makan, sisa makanan akan terkumpul dalam usus dan membentuk toksin.

Toksin melekat di usus, usus akan menjadi sangat kotor dan tidak lagi akan efektif menyerap nutrien daripada supplemen dengan berkesan.

Sebab tu lah kita ambil supplemen tidak menjadi seperti yang kita harapkan.
Jadi, sebelum mengambil apa-apa supplemen, lebih baik berdetoks slim terlebih dahulu.

JOM DETOKS!!๐Ÿ’‹ PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Hye JOM SIHAT DAN CANTIK Uolls !!! .
.
๐ŸŒน๐ŸŒนJom detox dulu tak mahal pun Rm20 je tau ๐Ÿ˜
Rase tak pahit skit pun tau , mcm teh je bau pun wangi gile bau rose lagi ๐ŸŒน๐ŸŒน .
.
Mkn Supliment? Dah injection??
Tapi masih x cerah?? Haa dlm badan uolls banyak toksin la tu๐Ÿ‘Ž๐Ÿป
. ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒทJOM DETOX ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท . .
๐Ÿ’ Mengurangkan berat bdan anda .
๐Ÿ’ Menghapuskan toksin dlm bdn .
๐Ÿ’ Menyembuhkan luka & radang kulit .
๐Ÿ’ Rawat masalah saraf .
๐Ÿ’Mengandungi vitamin C, karotena dan kumpulan B dan K utk kelenjar tiroid .
๐Ÿ’Mengandungi kalsium yg tinggi .
๐Ÿ’Merangsangkan pertumbuhan tisu & penghasilan kolagen .
๐Ÿ’Awet muda ,melembutkan Kulit ,menghilangkan blackhead dan Mencerahkan Kulit . .
.
๐Ÿ’…๐Ÿป RM 20
Postage add Rm8sm Rm11ss.
if berminat bleh tekan link dkt bio ok๐Ÿ‘Œ. #boosterwhitening #shazbeauty #bosterwhiteningoriginal #bw #detox #detoxtea #nyahtoksin #detoxrose #putihgebu #putihpink #jamusihat #putihkekal

SEBELUM TIDO.. BELAI2 SIKIT WAJAH KITA YE CUUU.. ๐Ÿ€SAPU SERUM VITAMIN E ๐Ÿ€SAPU NIPIS2 NIGHT CREAM
๐Ÿ€SAPU NIPIS2 TREATMENT CREAM

DAH SIAP!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ OKEEYYY.. DAH BOLEH MASUK BERADUUU..๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด SELAMAT MALAM!!!๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ #jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

MASKER PUCUK DARA JAMU NENEK
โ™กconfirm ketat, confirm mantapโ™ก
(untuk sapuan luaran sahaja)

Ibu2 yang dah pernah melahirkan baby, jika nak sentiasa dara.. buatlah meruang ni ye.. mungkin ada di antara korang yang tak pernah dengar dan tak tau camna nak buat.. meh sini nenek ajarkan.. Cara guna;

1) masuk bilik air

2) cuci miss v dgn air biasa

3) angkat sebelah kaki ke tmpt lebih tinggi

4) celupkan jari pada serbuk pucuk dara

5) jolokkan ke lubang faraj (meruang)

6) celup jari sekali lagi

7) lumurkan disekitar miss v - cuci seperti biasa

8) amalkan dua/tiga hari sekali sahaja

9) jika masalah keputihan/ becak terlalu serius blh digunakan sekali sehari

10) cuci, guna secara konsisten, insyaAllah berjaya. *elakkan masker v dr terkena air.. tutup rapat selepas digunakan

Buat ler meruang setiap kali lepas period atau lepas bersama suami untuk membuang sisa2 darah, keputihan atau saki-baki air mani.. Jika korang merancang nak dapatkan baby tak digalakkan buat meruang selepas bsama ye.. tunggu lepas 1 jam baru elok meruang.. Ingat eh.. mahkota kita harus dijaga dengan sempurna.. Ish.. isshh.. isshh.. mahkota korang tak pernah servis? Mai order sebotol PUCUK DARA. RM20 je sebotoi.. pm/call/sms/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha). #jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

www.facebook.com/kedainenek

MASKER PUCUK DARA JAMU NENEK
โ™กconfirm ketat, confirm mantapโ™ก
(untuk sapuan luaran sahaja)

Ibu2 yang dah pernah melahirkan baby, jika nak sentiasa dara.. buatlah meruang ni ye.. mungkin ada di antara korang yang tak pernah dengar dan tak tau camna nak buat.. meh sini nenek ajarkan.. Cara guna;

1) masuk bilik air

2) cuci miss v dgn air biasa

3) angkat sebelah kaki ke tmpt lebih tinggi

4) celupkan jari pada serbuk pucuk dara

5) jolokkan ke lubang faraj (meruang)

6) celup jari sekali lagi

7) lumurkan disekitar miss v - cuci seperti biasa

8) amalkan dua/tiga hari sekali sahaja

9) jika masalah keputihan/ becak terlalu serius blh digunakan sekali sehari

10) cuci, guna secara konsisten, insyaAllah berjaya. *elakkan masker v dr terkena air.. tutup rapat selepas digunakan

Buat ler meruang setiap kali lepas period atau lepas bersama suami untuk membuang sisa2 darah, keputihan atau saki-baki air mani.. Jika korang merancang nak dapatkan baby tak digalakkan buat meruang selepas bsama ye.. tunggu lepas 1 jam baru elok meruang.. Ingat eh.. mahkota kita harus dijaga dengan sempurna.. Ish.. isshh.. isshh.. mahkota korang tak pernah servis? Mai order sebotol PUCUK DARA. RM20 je sebotoi.. pm/call/sms/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha). #jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

www.facebook.com/kedainenek

MASKER PUCUK DARA JAMU NENEK
โ™กconfirm ketat, confirm mantapโ™ก
(untuk sapuan luaran sahaja)

Ibu2 yang dah pernah melahirkan baby, jika nak sentiasa dara.. buatlah meruang ni ye.. mungkin ada di antara korang yang tak pernah dengar dan tak tau camna nak buat.. meh sini nenek ajarkan.. Cara guna;

1) masuk bilik air

2) cuci miss v dgn air biasa

3) angkat sebelah kaki ke tmpt lebih tinggi

4) celupkan jari pada serbuk pucuk dara

5) jolokkan ke lubang faraj (meruang)

6) celup jari sekali lagi

7) lumurkan disekitar miss v - cuci seperti biasa

8) amalkan dua/tiga hari sekali sahaja

9) jika masalah keputihan/ becak terlalu serius blh digunakan sekali sehari

10) cuci, guna secara konsisten, insyaAllah berjaya. *elakkan masker v dr terkena air.. tutup rapat selepas digunakan

Buat ler meruang setiap kali lepas period atau lepas bersama suami untuk membuang sisa2 darah, keputihan atau saki-baki air mani.. Jika korang merancang nak dapatkan baby tak digalakkan buat meruang selepas bsama ye.. tunggu lepas 1 jam baru elok meruang.. Ingat eh.. mahkota kita harus dijaga dengan sempurna.. Ish.. isshh.. isshh.. mahkota korang tak pernah servis? Mai order sebotol PUCUK DARA. RM20 je sebotoi.. pm/call/sms/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha). #jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

www.facebook.com/kedainenek

MASKER PUCUK DARA JAMU NENEK
โ™กconfirm ketat, confirm mantapโ™ก
(untuk sapuan luaran sahaja)

Ibu2 yang dah pernah melahirkan baby, jika nak sentiasa dara.. buatlah meruang ni ye.. mungkin ada di antara korang yang tak pernah dengar dan tak tau camna nak buat.. meh sini nenek ajarkan.. Cara guna;

1) masuk bilik air

2) cuci miss v dgn air biasa

3) angkat sebelah kaki ke tmpt lebih tinggi

4) celupkan jari pada serbuk pucuk dara

5) jolokkan ke lubang faraj (meruang)

6) celup jari sekali lagi

7) lumurkan disekitar miss v - cuci seperti biasa

8) amalkan dua/tiga hari sekali sahaja

9) jika masalah keputihan/ becak terlalu serius blh digunakan sekali sehari

10) cuci, guna secara konsisten, insyaAllah berjaya. *elakkan masker v dr terkena air.. tutup rapat selepas digunakan

Buat ler meruang setiap kali lepas period atau lepas bersama suami untuk membuang sisa2 darah, keputihan atau saki-baki air mani.. Jika korang merancang nak dapatkan baby tak digalakkan buat meruang selepas bsama ye.. tunggu lepas 1 jam baru elok meruang.. Ingat eh.. mahkota kita harus dijaga dengan sempurna.. Ish.. isshh.. isshh.. mahkota korang tak pernah servis? Mai order sebotol PUCUK DARA. RM20 je sebotoi.. pm/call/sms/whatsapp/telegram 0137268980 (Zaleha). #jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004

www.facebook.com/kedainenek

ADOIIII!!! MALU OIIIII.. CIK PUTIH MELEKAT KAT *TUT ENCIK SOMI๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Saya memang ada masalah keputihan. Bila makan Jamu Rapat Plus keputihan jadi makin banyaaakkk. Aduiii.. mengenyam2 gatal nyeeerrrr.. rasa nak garu dengan berus dawai je!๐Ÿค•๐Ÿค• Time bersama sampai melekat kat *tut encik somi. Serta-merta encik somi hilang mood. Malu ooiii!!! Sorok muka bawah bantal muka still terasa tebaaalll.. hu3.. Cuuu.. itu laa healing crisis. Ia hanya berlaku untuk beberapa hari je. TAPI jika nak kesan CEPAT PANTAS korang buatlah MERUANG dengan MASKER PUCUK DARA niiii.. Hamek kooo.. berketol2 sekali dia kuar.. dicuci dinding rahim korang tu sampai bersih licin!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ 2 kali je buat meruang keputihan terus hilaaaannnggg.. Encik somi siap cakap sedap ketat langsung takde rasa berpasir macam jamu insert jenama2 lain.

MASKER PUCUK DARA JAMU NENEK MEMANG TERBAIIIKKK!!!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Tak caya cubalah try test!!!๐Ÿค—๐Ÿค— PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

ADOIIII!!! MALU OIIIII.. CIK PUTIH MELEKAT KAT *TUT ENCIK SOMI๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Saya memang ada masalah keputihan. Bila makan Jamu Rapat Plus keputihan jadi makin banyaaakkk. Aduiii.. mengenyam2 gatal nyeeerrrr.. rasa nak garu dengan berus dawai je!๐Ÿค•๐Ÿค• Time bersama sampai melekat kat *tut encik somi. Serta-merta encik somi hilang mood. Malu ooiii!!! Sorok muka bawah bantal muka still terasa tebaaalll.. hu3.. Cuuu.. itu laa healing crisis. Ia hanya berlaku untuk beberapa hari je. TAPI jika nak kesan CEPAT PANTAS korang buatlah MERUANG dengan MASKER PUCUK DARA niiii.. Hamek kooo.. berketol2 sekali dia kuar.. dicuci dinding rahim korang tu sampai bersih licin!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ 2 kali je buat meruang keputihan terus hilaaaannnggg.. Encik somi siap cakap sedap ketat langsung takde rasa berpasir macam jamu insert jenama2 lain.

MASKER PUCUK DARA JAMU NENEK MEMANG TERBAIIIKKK!!!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Tak caya cubalah try test!!!๐Ÿค—๐Ÿค— PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

ADOIIII!!! MALU OIIIII.. CIK PUTIH MELEKAT KAT *TUT ENCIK SOMI๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Saya memang ada masalah keputihan. Bila makan Jamu Rapat Plus keputihan jadi makin banyaaakkk. Aduiii.. mengenyam2 gatal nyeeerrrr.. rasa nak garu dengan berus dawai je!๐Ÿค•๐Ÿค• Time bersama sampai melekat kat *tut encik somi. Serta-merta encik somi hilang mood. Malu ooiii!!! Sorok muka bawah bantal muka still terasa tebaaalll.. hu3.. Cuuu.. itu laa healing crisis. Ia hanya berlaku untuk beberapa hari je. TAPI jika nak kesan CEPAT PANTAS korang buatlah MERUANG dengan MASKER PUCUK DARA niiii.. Hamek kooo.. berketol2 sekali dia kuar.. dicuci dinding rahim korang tu sampai bersih licin!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ 2 kali je buat meruang keputihan terus hilaaaannnggg.. Encik somi siap cakap sedap ketat langsung takde rasa berpasir macam jamu insert jenama2 lain.

MASKER PUCUK DARA JAMU NENEK MEMANG TERBAIIIKKK!!!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Tak caya cubalah try test!!!๐Ÿค—๐Ÿค— PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Psssttt.. mahap ye nenek saja nak kepochi untuk kebaikan korang jugak ni..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Korang ada makan BOOSTER WHITENING tak?
Haa.. korang jaga pantang-larang dia ye.. jangan minum air kelapa, air berkarbonat dan yang berkafein macam nescafe.. kopi.. teh.. milo, coklat dsb
Makanan tu pun jaga jugak ye. Kurangkan yang berlemak dan terlalu berminyak.

BerINGAT2 sket tau!

JANGAN LANGGAR PANTANG ye..
Kalau NAK KESAN CEPAT dan GEMPAQ.. PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor

Sebelum ni wajahnya kusam sekali.
Nak nampak glowing terpaksalah make up tebal2.
Alaaaa.. korang pon ramai yang camtu gak kaaaannn.. he3.. Lama2 bila tengok wajah sendiri tanpa secalit make up berdiri bulu tengkuk weeiii.. Lagi2 kalau tengok cermin tepat jam 12 malam. Serrreeeeeeemmmm.. Tertarik dengan skin kawan baik yang mana Irashahira Muajb semakin cerah flawless glowing.. Marini Osman pon ikut jejak langkah nak berDG!๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Now you see??? Tanpa make up tebal 7 petala langit dan bumi.. calit day cream oles lip tint sikit.. masha Allah.. ayu ya amat terlajak berseri2 mengalahkan ratu sehari!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Bangga seehhh.. dapat skin natural cantik cengginiiiiii..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Korang pon teringin nak skin cantik macam Marini?? Meh cari Marini di Butik Anisham.
COD AREA TIRAM, KOTA TINGGI, BANDAR PENAWAR DAN LOK HENG.
POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SARAWAK.

Jangan malu2 jangan segan cotact Marini tau. Marini guide korang sampai jadi!!!!๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— PM/WA 0197576906 (Marini)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Sebelum ni wajahnya kusam sekali.
Nak nampak glowing terpaksalah make up tebal2.
Alaaaa.. korang pon ramai yang camtu gak kaaaannn.. he3.. Lama2 bila tengok wajah sendiri tanpa secalit make up berdiri bulu tengkuk weeiii.. Lagi2 kalau tengok cermin tepat jam 12 malam. Serrreeeeeeemmmm.. Tertarik dengan skin kawan baik yang mana Irashahira Muajb semakin cerah flawless glowing.. Marini Osman pon ikut jejak langkah nak berDG!๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Now you see??? Tanpa make up tebal 7 petala langit dan bumi.. calit day cream oles lip tint sikit.. masha Allah.. ayu ya amat terlajak berseri2 mengalahkan ratu sehari!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Bangga seehhh.. dapat skin natural cantik cengginiiiiii..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Korang pon teringin nak skin cantik macam Marini?? Meh cari Marini di Butik Anisham.
COD AREA TIRAM, KOTA TINGGI, BANDAR PENAWAR DAN LOK HENG.
POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SARAWAK.

Jangan malu2 jangan segan cotact Marini tau. Marini guide korang sampai jadi!!!!๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— PM/WA 0197576906 (Marini)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Ramai yang kata bila makan #JAMUNENEK ni selera tekak boleh dikontrol. Rasa kenyang je. Takde pulak mulut ni asyik nak mengonyel je keje nyeeerrr..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tapiiii.. ada jugak segelintir dapat kesan yang lain.
Ni haa.. soalan famous amous tuuu..โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ Nek, kenapa ye saya makan jamu ni asyik rasa lapaaaarrr jeeee??? Ok camni.. setiap individu berbeza tahap tindak balas dan penerimaan badan terhadap proses herba .
Sesetengah individu akan menerima signal lapar bila amalkan jamu.

Bukan je jamu tau. Apa2 jenis supplement yang yang fungsinya mengikis dan bakar lemak akan mengeluarkan petanda lapar terhadap sesetengah individu.

Situasi ni terjadi disebabkan olehโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ โœ” proses pembakaran lemak sedang diproses โœ” pengurangan kadar gula dalam badan
โœ” perubahan hormon badan โœ” kurang minum air yang sepatutnya diperlukan oleh badan

Camna cara penyelesaiannya ye?? PASTIKAN MINUM AIR SECUKUPNYA MENGIKUT KEPERLUAN BADAN ๐Ÿ‘‰ kawal kalori makanan.
Jika terasa lapar minum air.. lapar je minum air. ๐Ÿ‘‰Selepas minum air jika masih terasa lapar.. itu memberikan signal bahawa badan kita memerlukan tenaga daripada makanan.๐Ÿ˜˜ PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

JAMU NENEK - SET CINTA SEJATI
Jamu Lelaki SP
Jamu Rapat Plus
Harga : RM50.00/set
Kandungan: 50 biji/botol

Jadi isteri ni setiap hari banyak je kerja nak dibuat.. tak habis2 dari pagi celik mata sampai ke malam. Penat! Satu badan sakit2.. jalan pun dah serupa nenek kebayan.
Suami pun sama. Letih dengan segala bebanan kerja. Mood swing sokmo. Balik rumah tak larat nak buat apa2.. keje terbongkang tido je.
Hari2 camni, suami tengok isteri panas.. isteri pandang suami pun panaaaassss.. KEMBALIKAN TENAGA MUDA!!! Satu untuk Encik Suami.. satu lagi untuk Cik Isteri.. baru ler sama2 sihat cergas, awet muda dan rajin bertenaga.. Bangun pagi sama2.. urus dan didik anak2 sama2.. buat kerja rumahtangga sama2.. tido malam sama2.. Sama2 bahagia, hidup lebih ceria!
I love U.๐Ÿ˜—๐Ÿ˜š U love me, too.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Cuba jangan tak cuba!
SELF COLLECT: BT 18, KG SG TIRAM, ULU TIRAM JOHOR

COD AREA: SG TIRAM, ULU TIRAM, BUKIT JAYA, KG OREN, BESTARI INDAH, PUTERI WANGSA, JOHOR JAYA, DESA CEMERLANG, UNGKU MOKHSIN, LARKIN dan kawasan sekitar berhampiran serta seluruh kawasan di SINGAPURA

PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor

JAMU NENEK - SET CINTA SEJATI
Jamu Lelaki SP
Jamu Rapat Plus
Harga : RM50.00/set
Kandungan: 50 biji/botol

Jadi isteri ni setiap hari banyak je kerja nak dibuat.. tak habis2 dari pagi celik mata sampai ke malam. Penat! Satu badan sakit2.. jalan pun dah serupa nenek kebayan.
Suami pun sama. Letih dengan segala bebanan kerja. Mood swing sokmo. Balik rumah tak larat nak buat apa2.. keje terbongkang tido je.
Hari2 camni, suami tengok isteri panas.. isteri pandang suami pun panaaaassss.. KEMBALIKAN TENAGA MUDA!!! Satu untuk Encik Suami.. satu lagi untuk Cik Isteri.. baru ler sama2 sihat cergas, awet muda dan rajin bertenaga.. Bangun pagi sama2.. urus dan didik anak2 sama2.. buat kerja rumahtangga sama2.. tido malam sama2.. Sama2 bahagia, hidup lebih ceria!
I love U.๐Ÿ˜—๐Ÿ˜š U love me, too.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Cuba jangan tak cuba!
SELF COLLECT: BT 18, KG SG TIRAM, ULU TIRAM JOHOR

COD AREA: SG TIRAM, ULU TIRAM, BUKIT JAYA, KG OREN, BESTARI INDAH, PUTERI WANGSA, JOHOR JAYA, DESA CEMERLANG, UNGKU MOKHSIN, LARKIN dan kawasan sekitar berhampiran serta seluruh kawasan di SINGAPURA

PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor

JAMU NENEK - SET CINTA SEJATI
Jamu Lelaki SP
Jamu Rapat Plus
Harga : RM50.00/set
Kandungan: 50 biji/botol

Jadi isteri ni setiap hari banyak je kerja nak dibuat.. tak habis2 dari pagi celik mata sampai ke malam. Penat! Satu badan sakit2.. jalan pun dah serupa nenek kebayan.
Suami pun sama. Letih dengan segala bebanan kerja. Mood swing sokmo. Balik rumah tak larat nak buat apa2.. keje terbongkang tido je.
Hari2 camni, suami tengok isteri panas.. isteri pandang suami pun panaaaassss.. KEMBALIKAN TENAGA MUDA!!! Satu untuk Encik Suami.. satu lagi untuk Cik Isteri.. baru ler sama2 sihat cergas, awet muda dan rajin bertenaga.. Bangun pagi sama2.. urus dan didik anak2 sama2.. buat kerja rumahtangga sama2.. tido malam sama2.. Sama2 bahagia, hidup lebih ceria!
I love U.๐Ÿ˜—๐Ÿ˜š U love me, too.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Cuba jangan tak cuba!
SELF COLLECT: BT 18, KG SG TIRAM, ULU TIRAM JOHOR

COD AREA: SG TIRAM, ULU TIRAM, BUKIT JAYA, KG OREN, BESTARI INDAH, PUTERI WANGSA, JOHOR JAYA, DESA CEMERLANG, UNGKU MOKHSIN, LARKIN dan kawasan sekitar berhampiran serta seluruh kawasan di SINGAPURA

PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor

JAMU NENEK - SET CINTA SEJATI
Jamu Lelaki SP
Jamu Rapat Plus
Harga : RM50.00/set
Kandungan: 50 biji/botol

Jadi isteri ni setiap hari banyak je kerja nak dibuat.. tak habis2 dari pagi celik mata sampai ke malam. Penat! Satu badan sakit2.. jalan pun dah serupa nenek kebayan.
Suami pun sama. Letih dengan segala bebanan kerja. Mood swing sokmo. Balik rumah tak larat nak buat apa2.. keje terbongkang tido je.
Hari2 camni, suami tengok isteri panas.. isteri pandang suami pun panaaaassss.. KEMBALIKAN TENAGA MUDA!!! Satu untuk Encik Suami.. satu lagi untuk Cik Isteri.. baru ler sama2 sihat cergas, awet muda dan rajin bertenaga.. Bangun pagi sama2.. urus dan didik anak2 sama2.. buat kerja rumahtangga sama2.. tido malam sama2.. Sama2 bahagia, hidup lebih ceria!
I love U.๐Ÿ˜—๐Ÿ˜š U love me, too.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Cuba jangan tak cuba!
SELF COLLECT: BT 18, KG SG TIRAM, ULU TIRAM JOHOR

COD AREA: SG TIRAM, ULU TIRAM, BUKIT JAYA, KG OREN, BESTARI INDAH, PUTERI WANGSA, JOHOR JAYA, DESA CEMERLANG, UNGKU MOKHSIN, LARKIN dan kawasan sekitar berhampiran serta seluruh kawasan di SINGAPURA

PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor

Parcel2 korang dh poskan ye pagi ni.
Untuk order2 yang payment dibuat selepas jam 8.30 pagi akan diposkan petang ni ye.
Nak join postage 2nd trip pon boleh. Bagitau dan buat payment laju2 sebelum jam 2.30 petang ni okeeeyyy..๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— PM/WA 0137268980 (ZALEHA)

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Orang2 yang pakai DIAMOND GOLD SKINCARE ni memang semua cantik2 ke?

Dia senyum kambing je kot.. tok imam pandang pon boleh terbang songkok!๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Kita yang pompuan sesama pompuan ni tengok pon boleh terngangaaaaa..Ya Allah! Cantiiiikkkk nyeeeerrrr...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Korang nak cantik cenggitu tak?
Hulur je RM130 kat nek Zaleha Suleiman dapat SET TRIAL DG. Rajin pakai hri2 guarantee kulit kasar, kusam, eyebag, whitehead blackhead, parut, jerawat, jeragat korang tu boleh pudar dan lenyap.
Yang penting konsisten jeeee.. baru ler hasil nyer awesome!!!!
TEPEK2 CANTIIIKKKK..๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– PASTIKAN ORI BARU BELI
DAPATKAN DARIPADA SELLER YANG BETOL2 BOLEH GUIDE KORANG SAMPAI JADIIII.. PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Orang2 yang pakai DIAMOND GOLD SKINCARE ni memang semua cantik2 ke?

Dia senyum kambing je kot.. tok imam pandang pon boleh terbang songkok!๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Kita yang pompuan sesama pompuan ni tengok pon boleh terngangaaaaa..Ya Allah! Cantiiiikkkk nyeeeerrrr...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Korang nak cantik cenggitu tak?
Hulur je RM130 kat nek Zaleha Suleiman dapat SET TRIAL DG. Rajin pakai hri2 guarantee kulit kasar, kusam, eyebag, whitehead blackhead, parut, jerawat, jeragat korang tu boleh pudar dan lenyap.
Yang penting konsisten jeeee.. baru ler hasil nyer awesome!!!!
TEPEK2 CANTIIIKKKK..๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– PASTIKAN ORI BARU BELI
DAPATKAN DARIPADA SELLER YANG BETOL2 BOLEH GUIDE KORANG SAMPAI JADIIII.. PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Orang2 yang pakai DIAMOND GOLD SKINCARE ni memang semua cantik2 ke?

Dia senyum kambing je kot.. tok imam pandang pon boleh terbang songkok!๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Kita yang pompuan sesama pompuan ni tengok pon boleh terngangaaaaa..Ya Allah! Cantiiiikkkk nyeeeerrrr...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Korang nak cantik cenggitu tak?
Hulur je RM130 kat nek Zaleha Suleiman dapat SET TRIAL DG. Rajin pakai hri2 guarantee kulit kasar, kusam, eyebag, whitehead blackhead, parut, jerawat, jeragat korang tu boleh pudar dan lenyap.
Yang penting konsisten jeeee.. baru ler hasil nyer awesome!!!!
TEPEK2 CANTIIIKKKK..๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– PASTIKAN ORI BARU BELI
DAPATKAN DARIPADA SELLER YANG BETOL2 BOLEH GUIDE KORANG SAMPAI JADIIII.. PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Orang2 yang pakai DIAMOND GOLD SKINCARE ni memang semua cantik2 ke?

Dia senyum kambing je kot.. tok imam pandang pon boleh terbang songkok!๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Kita yang pompuan sesama pompuan ni tengok pon boleh terngangaaaaa..Ya Allah! Cantiiiikkkk nyeeeerrrr...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Korang nak cantik cenggitu tak?
Hulur je RM130 kat nek Zaleha Suleiman dapat SET TRIAL DG. Rajin pakai hri2 guarantee kulit kasar, kusam, eyebag, whitehead blackhead, parut, jerawat, jeragat korang tu boleh pudar dan lenyap.
Yang penting konsisten jeeee.. baru ler hasil nyer awesome!!!!
TEPEK2 CANTIIIKKKK..๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– PASTIKAN ORI BARU BELI
DAPATKAN DARIPADA SELLER YANG BETOL2 BOLEH GUIDE KORANG SAMPAI JADIIII.. PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Orang2 yang pakai DIAMOND GOLD SKINCARE ni memang semua cantik2 ke?

Dia senyum kambing je kot.. tok imam pandang pon boleh terbang songkok!๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Kita yang pompuan sesama pompuan ni tengok pon boleh terngangaaaaa..Ya Allah! Cantiiiikkkk nyeeeerrrr...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Korang nak cantik cenggitu tak?
Hulur je RM130 kat nek Zaleha Suleiman dapat SET TRIAL DG. Rajin pakai hri2 guarantee kulit kasar, kusam, eyebag, whitehead blackhead, parut, jerawat, jeragat korang tu boleh pudar dan lenyap.
Yang penting konsisten jeeee.. baru ler hasil nyer awesome!!!!
TEPEK2 CANTIIIKKKK..๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– PASTIKAN ORI BARU BELI
DAPATKAN DARIPADA SELLER YANG BETOL2 BOLEH GUIDE KORANG SAMPAI JADIIII.. PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

IBU MENYUSU BOLEH KE MAKAN BOOSTER WHITENING?? BOLEH, SAYANG!๐Ÿค— AMAT DIGALAKKAN. MERIAH SUSU BADAN.. BABY KENYAAANNGG..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ BUKAN SKIN MAK JE PUTIH DARI HUJUNG KEPALA SAMPAI KE TAPAK KAKI.. BABY PON IKUT TERLAJAK PUTIH SEKALI TAAAUUUU..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ TAKYAH CONSUME HARI2.
CUMA 1 BIJI SELANG 4 HARI.

SENANG KAAANNN.. PEMALAS TAHAP GABAN PON BOLEH JE CUN MENAWAN PUTIH MUKA DAN SATU BADAN!

PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

IBU MENYUSU BOLEH KE MAKAN BOOSTER WHITENING?? BOLEH, SAYANG!๐Ÿค— AMAT DIGALAKKAN. MERIAH SUSU BADAN.. BABY KENYAAANNGG..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ BUKAN SKIN MAK JE PUTIH DARI HUJUNG KEPALA SAMPAI KE TAPAK KAKI.. BABY PON IKUT TERLAJAK PUTIH SEKALI TAAAUUUU..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ TAKYAH CONSUME HARI2.
CUMA 1 BIJI SELANG 4 HARI.

SENANG KAAANNN.. PEMALAS TAHAP GABAN PON BOLEH JE CUN MENAWAN PUTIH MUKA DAN SATU BADAN!

PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

IBU MENYUSU BOLEH KE MAKAN BOOSTER WHITENING?? BOLEH, SAYANG!๐Ÿค— AMAT DIGALAKKAN. MERIAH SUSU BADAN.. BABY KENYAAANNGG..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ BUKAN SKIN MAK JE PUTIH DARI HUJUNG KEPALA SAMPAI KE TAPAK KAKI.. BABY PON IKUT TERLAJAK PUTIH SEKALI TAAAUUUU..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ TAKYAH CONSUME HARI2.
CUMA 1 BIJI SELANG 4 HARI.

SENANG KAAANNN.. PEMALAS TAHAP GABAN PON BOLEH JE CUN MENAWAN PUTIH MUKA DAN SATU BADAN!

PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

IBU MENYUSU BOLEH KE MAKAN BOOSTER WHITENING?? BOLEH, SAYANG!๐Ÿค— AMAT DIGALAKKAN. MERIAH SUSU BADAN.. BABY KENYAAANNGG..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ BUKAN SKIN MAK JE PUTIH DARI HUJUNG KEPALA SAMPAI KE TAPAK KAKI.. BABY PON IKUT TERLAJAK PUTIH SEKALI TAAAUUUU..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ TAKYAH CONSUME HARI2.
CUMA 1 BIJI SELANG 4 HARI.

SENANG KAAANNN.. PEMALAS TAHAP GABAN PON BOLEH JE CUN MENAWAN PUTIH MUKA DAN SATU BADAN!

PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

IBU MENYUSU BOLEH KE MAKAN BOOSTER WHITENING?? BOLEH, SAYANG!๐Ÿค— AMAT DIGALAKKAN. MERIAH SUSU BADAN.. BABY KENYAAANNGG..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ BUKAN SKIN MAK JE PUTIH DARI HUJUNG KEPALA SAMPAI KE TAPAK KAKI.. BABY PON IKUT TERLAJAK PUTIH SEKALI TAAAUUUU..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ TAKYAH CONSUME HARI2.
CUMA 1 BIJI SELANG 4 HARI.

SENANG KAAANNN.. PEMALAS TAHAP GABAN PON BOLEH JE CUN MENAWAN PUTIH MUKA DAN SATU BADAN!

PM/WA 0137268980 (ZALEHA) ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60137268980

#jamunenekstokisjohor
#diamondgoldskincare
#ministokisdiamondgold
#agensahboosterwhitening
#boosterputihgebusatubadan
#gold916emastulen
#detoxrose
#diamondgoldulutiram
#jamunenekulutiram
#boosterwhiteningulutiram
#jamunenekselfcollectbt18sgtiram
#jamunenekkotatinggijohor
#boosterwhiteningcodlarkinjohor
#diamondgoldcodsingapore
#jomdetoxbuangtoksin
#tiramjohor
#teamA004
#teamnekgojes
#teameijarichempire

Most Popular Instagram Hashtags