#detoxifyingclaymask

MOST RECENT

BEST SELLER ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .

Keunikan DETOXIFYING CLAYMASK byย #zukabeauty. .

1. Boleh kecutkan jerawat dalam 30minit .
2. Tarik minyak - minyak berlebihan dari dalam kulit . Dapat kurangkan kulit berminyak .
3. Bila minyak - minyak dah berkurangan, blackhead and whitehead pun berkurangan sebab pori-pori kita dah tak tersumbat .

BTW TIGA ATAS NI SET JIMAT + FLAWLESS TAU! BELI TIGA JIMAT RM15 SIAP DAPAT JADI FLAWLESS LAGI ! HAAA BEST KE BEST? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ -

GRAB YOURS NOW !! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜˜ UNTUK MERAWAT MASALAH KULIT ANDA โ™ฅ -
To purchase, tekan je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Moisturizer zukabeauty

100% organic dan natural

Bahan : minyak kelapa dara, vitamin E, madu kelulut dan minyak argan

Sesuai untuk melembabkan bibir dan kulit, mencerahkan wajah dan menghilangkan parut.
To purchase, tekan je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Yang jenis susah nak jumpa pencuci muka yang sesuai dengan muka boleh cuba sabun pencuci muka zukabeauty .
.
Yang penting sabun ni memang 100% Natural tak ada bahan lain selain propolis jenis kristal dan madu kelulut sahaja. Bau dia pun sangat natural, tak ada wangian tambahan ke apa
.
.
Sesuai untuk merawat jerawat, mencegah penuaan, melembabkan kulit
.
.
Lagi Bagus kalau pakai bersama set madu kelulut โค
To purchase, tekan je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

MASK ZUKA NI BEST GILA WEHHH SIAP BOLEH CAMPUR CAMPUR DENGAN BAHAN BAHAN KAT DAPUR RUMAH AWAK TU! NAK CAMPUR DENGAN MADU BOLEH! DENGAN CINNAMON BOLEH! OAT PUN BOLEH TAU ๐Ÿ”ฅ KALAU YANG NAK KULIT CERAH BOLEH TAMBAH YOGURT DALAM MASK JUGA ๐Ÿ™† SERIOUSSS SANGAT BESTTTTT -

GRAB YOURS NOW !! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜˜ UNTUK MERAWAT MASALAH KULIT ANDA โ™ฅ -
To purchase, tekan je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

JANGAN MALU JANGAN SEGANN!!! - ๐Ÿ’•OPEN DROPSHIP๐Ÿ’•
PRODUK YANG SEDANG VIRAL
.
โŽ TAK PERLU MODAL YANG BANYAK
โŽ TAK PERLU SIMPAN STOK
โŽ TAK PERLU POS
.
Keuntungan RM10 untuk 1 SET/1BOTOL. Kalau awak jual 5 SET/5BOTOL sehari? RM50 sehari awak dapat ๐Ÿ˜ฑ Fuyooo!! ๐Ÿ˜˜
.
Syarat-syarat wajib seperti di bawah:
โœ… Ada Instagram @ Facebook
โœ… Perlu create ig shop ZUKA BEAUTY
โœ… Ada Online Banking
โœ… Sekurang kurangnya promote 3x setiap hari
โœ… Aktif media sosial dan serius
โœ… Tak jemu berbisnes online
โœ… Senang berurusan
โœ… Lelaki & perempuan
โœ… Digalakkan mencuba satu item ZUKA BEAUTY
.
Jom jadi #ZBTEAMAMIRAH
Dropshipper diperlukan. Tips, Teknik marketing disediakan.
๐Ÿ”ฅ Reward TOP DROPSHIP Bulanan
๐Ÿ”ฅ Skincare Natural bebas Merkuri
๐Ÿ”ฅ 100% NATURAL DAN ORGANIK
๐Ÿ”ฅ Group Support yg Hebat
.
Dah sedia nak pegang RM50 sehari atau lebih? ๐Ÿ˜‰ 8 slot sahaja , siapa cepat dia dapat
OPEN DROPSHIP -

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH WS MIRA YA ๐Ÿ˜˜ YANG NAK JADI AGENT PUN BOLEH WS ๐Ÿ™† - ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0143475047

COD : SHAH ALAM / PKNS / ALAM SENTRAL / SACC MALL / UITM SHAH ALAM / UNISEL / JAKEL / AEON SHAH ALAM / POLITEKNIK SHAH ALAM / POLITEKNIK SABAK BERNAM / UNIMAP ARAU ๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš
SELF PICKUP AVAILABLE
POSTAGE EVERYDAY!! .
.

#zukabeauty
#ZBTulipsteam
#zukabeautyshahalam #zukabeautyseksyen7
#zukabeautysabakbernam
#organic
#naturalproduct
#detoxifyingclaymask
#detoxmaskmalaysia
#greenteamask
#coffeescrub
#honey
#moisturizer
#madukelulut
#propolis
#jakel
#sayajual
#naturalproduct
#cantik
#natural
#detox
#dropshipneeded
#postageeveryday
#cod
#uitm
#unimap
#politeknik
#igshop
#sayabantu

ni nak share sikit ttg prob customer ni, dia ni ada masalah kulit yg sgt sensitive, jerawat & kusam akibat pemakaian product yang ada bahan merkuri sampai macam macam product dah cuba pun tak boleh pulih juga, then dia minta kami suggest mana poduct zukabeauty yang sesuai dengan dia. so kami suggest dia set madu kelulut bcs set madu mmg natural ingredient dan dia sangat membantu untuk pemulihan kulit secara semula jadi. then now alhamdulillah kulit dia dah beransur pulih dan makin glowing๐Ÿ˜ปthanks dear fr sharing #zukabeautyfeedback #zukabeautyfeedback_hslyn #BeauteFleurZBteam #beautyinnaturalway #organicproducts #organicskincare #zukabeauty_hslyn #zukabeauty #claymask #detoxifyingclaymask #organicmask #setmadukelulut

Alhamdulillah.. Happy tengok feedback customer kita ni ๐Ÿ˜
.
.
Sebelum ni muka dia breakout sebab selalu bertukar2 produk & tersalah memilih produk. Now, skin dia dah nampak lebih baik sebab konsisten pakai produk organik zukabeauty ๐Ÿ’œ
To purchase, tekan je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Siapa yang dah pakai organic coffee scrub Zukabeauty mesti akan repeat & repeat, lagi2 bila mix dengan claymask mmg akan buat kulit kita halus lembut macam baby. And ramai cakap coffee Scrub Zukabeauty ni lain dari C.scrub kat luar tu. sebab tu coffee scrub Zukabeauty ni salah satu best selling product kami ๐Ÿ˜˜.
.
Price: Rm35
EXCLUDE POSTAGE
To purchase, tekan je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

THE BEST PRODUCT ORGANIC BY ZUKA BEAUTY โค
.
Sesuai bagi sesiapa yg ada masalah jerawat , kulit berminyak , parut & sebagainya . Lagi2 yg tengah ada masalah breakout lepas guna product merkuri memang sesuai sangat .
.
Yg penting product ni memang 100% ORGANIC & NO CHEMICALS. Lelaki & perempuan pun boleh guna . Free consultation & beauty tips๐Ÿ˜„๐Ÿ‘Œ
.
GET YOURS NOW ๐Ÿ™†
To purchase, tekan je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Kulit perlukan detox sekurang kurangnya sekali seminggu. Detox sangat penting sebab kulit kita terdedah dengan habuk udara diluar lagi2 yang kerja outdoor. Paling penting untuk detox bagi kulit yang pernah breakout . Detox dengan #zukabeautyclaymask & #zukabeautycoffeescrub pun dah saling melengkapi.
Ws Nurul 8143439970

COD Shah alam
#Zukabeauty #ZBTulipsteam #zukabeautyshahalam #Zukabeautyklang #zukabeautykualaselangor #zukabeautytanjongkarang #zukabeautyperak #zukabeautyjohor #zukabeautypulaupinang #zukabeautykelantan #zukabeautyterengganu #zukabeautyselangor #zukabeautymelaka #zukabeautypahang #zukabeautyserawak #zukabeautysabah #zukabeautyperlis #zukabeautykedah
#organicingredient
#naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #coffescrub
#honeysoap #coffeesoap #madukelulut

๐ŸSCRUB AND MASKER PROPOLIS๐Ÿ

Madu kelulut jenis propolis dikatakan mempunyai pelbagai khasiat dan lebih tinggi khasiatnya dengan madu lebah ๐Ÿ˜

Kelulut menyimpan madu didalam tempatan kecil yang dilapisi propolis yang boleh memberi manfaat kepada kulit wajah.

Antara manfaatnya ialah :- ๐Ÿmerawat jerawat ๐Ÿmencegah penuaan kulit
๐Ÿmengecilkan pori
๐Ÿmelembabkan kulit
๐Ÿmenanggalkan sel-sel kulit mati

Boleh digunakan sebagai masker amd scrub juga.ย 
Siapa yang nak moiskan kulit and ada problem kulit kering, kusan, gelap. Boleh try scrub and masker propolis ni.ย 
100% organic ingredient tau โค
To purchase, tekan je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/60123409270/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Hi! Now we wanna share a few feedback form our lovely customer. Alhamdulillah, they gave a very good feedbacks to us. How about you? Do you fell the same like they feel about #zukabeauty ? If yes, dont forget to share your best moment with #zukabeauty ! .
๐ŸŒทFor online purchase
Whatsapp - 0163412819
๐ŸŒทFor COD
Tanjong Karang, Kuala selangor.
๐ŸŒทLatest @zukabeauty_official Agent - Shah alam @zuka_beautyy - Subang @zukabeauty.byshee /

#Zukabeauty #ZBTulipsteam #zukabeautyshahalam #Zukabeautyklang #zukabeautykualaselangor #zukabeautytanjongkarang #zukabeautyperak #zukabeautyjohor #zukabeautypulaupinang #zukabeautykelantan #zukabeautyterengganu #zukabeautyselangor #zukabeautymelaka #zukabeautypahang #zukabeautyserawak #zukabeautysabah #zukabeautyperlis #zukabeautykedah
#organicingredient
#naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #coffescrub
#honeysoap #coffeesoap #madukelulut #viral #organikproduk #cantik

Hi! Now we wanna share a few feedback form our lovely customer. Alhamdulillah, they gave a very good feedbacks to us. How about you? Do you fell the same like they feel about #zukabeauty ? If yes, dont forget to share your best moment with #zukabeauty ! .
๐ŸŒทFor online purchase
Whatsapp - 0163412819
๐ŸŒทFor COD
Tanjong Karang, Kuala selangor.
๐ŸŒทLatest @zukabeauty_official Agent - Shah alam @zuka_beautyy - Subang @zukabeauty.byshee /

#Zukabeauty #ZBTulipsteam #zukabeautyshahalam #Zukabeautyklang #zukabeautykualaselangor #zukabeautytanjongkarang #zukabeautyperak #zukabeautyjohor #zukabeautypulaupinang #zukabeautykelantan #zukabeautyterengganu #zukabeautyselangor #zukabeautymelaka #zukabeautypahang #zukabeautyserawak #zukabeautysabah #zukabeautyperlis #zukabeautykedah
#organicingredient
#naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #coffescrub
#honeysoap #coffeesoap #madukelulut #viral #organikproduk #cantik

#zukabeautyclaymask ni boleh mengecutkan jerawat dalam beberapa hari sahaja. Make sure pakai consistent dekat tempat yang berjerawat tu, baru mudah kecut . Siapa yang dah pernah try mesti suka. Jangan lupa share feedback dengan kami okay ! Boleh dapatkan #zukabeautyclaymask ni dengan @zukabeauty_official sekarang tau! .
๐ŸŒทFor online purchase
Whatsapp - 0163412819
๐ŸŒทFor COD
Tanjong Karang, Kuala selangor
/

#Zukabeauty #ZBTulipsteam #zukabeautyshahalam #Zukabeautyklang #zukabeautykualaselangor #zukabeautytanjongkarang #zukabeautyperak #zukabeautyjohor #zukabeautypulaupinang #zukabeautykelantan #zukabeautyterengganu #zukabeautyselangor #zukabeautymelaka #zukabeautypahang #zukabeautyserawak #zukabeautysabah #zukabeautyperlis #zukabeautykedah
#organicingredient
#naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #coffescrub
#honeysoap #coffeesoap #madukelulut #viral #organikproduk #cantik

Alhamdulillah.. Happy tengok feedback customer kita ni ๐Ÿ˜
.
.
Sebelum ni muka dia breakout sebab selalu bertukar2 produk & tersalah memilih produk. Now, skin dia dah nampak lebih baik sebab konsisten pakai produk organik zukabeauty ๐Ÿ’œ
To purchase, tekan je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

#itsnothingtoaboss #healgang #skinpoppingtho #detoxifyingcharcoalmask #detoxifyingclaymask #spanishgirls #ridingwithbae #imitvision #NYC #BX #imitmusicgroup #queenshit ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ @lili_jones_imit #lilijones

๐ŸSCRUB AND MASKER PROPOLIS๐Ÿ

Madu kelulut jenis propolis dikatakan mempunyai pelbagai khasiat dan lebih tinggi khasiatnya dengan madu lebah ๐Ÿ˜

Kelulut menyimpan madu didalam tempatan kecil yang dilapisi propolis yang boleh memberi manfaat kepada kulit wajah.

Antara manfaatnya ialah :- ๐Ÿmerawat jerawat ๐Ÿmencegah penuaan kulit
๐Ÿmengecilkan pori
๐Ÿmelembabkan kulit
๐Ÿmenanggalkan sel-sel kulit mati

Boleh digunakan sebagai masker amd scrub juga.ย 
Siapa yang nak moiskan kulit and ada problem kulit kering, kusan, gelap. Boleh try scrub and masker propolis ni.ย 
100% organic ingredient tau โค
To purchase, tekan je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

โค SKINCARE SET MADU KELULUT ZUKA BEAUTY โค

100% organic skincare. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Sensitive skin, alergy, dry/oily skin. .

Salah satu skincare organic yg bantu mencerahkan & merawat kulit secara semula jadi & tiada kesan sampingan . .

Lagi lagi yang jenis kulit kusam and berjerawat tu. Try pakai skincare madu kelulut ni, kurang dari 2 minggu dah boleh nampak kesan. .

Seriously founder sendiri pun dulu prob kulit kusam, kulit gelap tak sekata and jerawat pasir kat dahi. And just guna skincare madu je yang menjadi sgt. Langsung tak pakai product luar eventho beli mahal2 pun. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜˜ To purchase, tekan je link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Most Popular Instagram Hashtags