[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#detoxifyingclaymask

2641 posts

TOP POSTS

Please , watch the scrub tutorial .
Happy Sunday!!!! Itโ€™s a perfect day for a home spa. I am passionate for coffee and chocolate. it is delicious and tempting! Now, think of scrubbing all your body with this.
I did and I am in completely love for @dazzybody coffee chocolate scrubs. They are full of antioxidants that is a great detoxifyer, and can also reduce varicose veins and cellulite!
Chocolate is very moisturizing and softens the skin leaving a luminous glow..... If you cannot afford to pay lots of money to go to spa, this is the great solution for us. @dazzybody .
โœ… using kerllen10 you get 10% off - good deal .
#dazzybody #bodyscrub #ad

Guysss taknak ke jadi macam diorang kulit licin & bebas jerawat bila guna set #DetoxifyingClaymask #SugarscrubCoffee . Yang penting pulih dengan product natural๐Ÿƒ

Feedback HOT SELLING DETOXIFYING CLAYMASK ZUKABEAUTY ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ’• after dua minggu jee kulit cust ni jadi bersih macam tu. Claymask Zukabeauty ni ๐Ÿ’ฏ organic tau Korang tak PERCAYA?? cuba dulu pakai thanks me later ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ Price: RM58 INC POST
whatsapp 0106624702 untuk order
Code: area tampin, gemencheh and rembau.
#claymask #organics #detoxifyingclaymask #detoxifyingclaymaskmalaysia #detoxifyingclaymask

In โค with my Detox mask from @muddybody_ this product has helped me with my adult acne in very little time ๐Ÿ˜Š#greatful #muddybody#bestmaskever#detoxifyingclaymask

DETOXIFYING CLAYMASK ๐Ÿƒ

Berasakan 1jenis bahan organik dr abu gunung berapi. Kesan dia sangat superb!!. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Masker khas di import dr new zealand dan antara masker yg sedang popular di luar negara.
Selamat digunakan utk semua jenis kulit. Mahupun lelaki dan perempuan. โ€ผ๏ธ .

Detoxifying claymask sangat sesuai untuk merawat masalah breakout akibat skincare yang mngndungi bahan chemical, masalah kulit berminyak , pori pori terbuka, blackhead whitehead yang susah ditangani. . ๐ŸŒธMengecutkan jerawat. ๐ŸŒธMerawat kulit berminyak. ๐ŸŒธMengecilkan pori. ๐ŸŒธMenanggalkan black/whiteheads. ๐ŸŒธMembuang toksin dlm kulit. ๐ŸŒธMenghilangkan parut jerawat. .

Boleh juga jadikan sebagai mandian detox . Detoxifying claymask boleh digunakan seluruh badan (hanya luaran). .

Hanya RM 50
Sesiapa yang nak order, boleh terus whatsapp www.wasap.my/6018-9482388

#zukabeauty #agentzukabeauty #trustedagent #bestproduct #detoxifyingclaymask

-
Feedback #detoxifyingclaymask โค๏ธ -

Siapa ada masalah blackhead/whitehead, jerawat, kulit berminyak and kulit gelap? Wajib try detoxfying claymask zuka beauty yg superb ni. Jamin berkesan! 100% dari bahan semula jadi ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿป -

Paling best sekali Detox claymask ni Mengecutkan jerawat tak sampai 30min je tau! ๐Ÿ˜ฑ -

Whatsapp +673 8659799

#zukabeauty #zukabeautybrunei

โ˜˜ Mud Mask โ˜˜
.๐ŸŒธ Berasal dari lumpur Laut Mati (Dead Sea mud) di Jordan .
๐ŸŒธDidatangkan dalam bentuk 'paste' dan boleh terus pakai tanpa perlu dibancuh . .
.
๐ŸŒธ100% dead sea mud mask + aloe vera extract + olive oil untuk tambah benefit pada kulit . .
๐ŸŒธ Berfungsi untuk rawat kulit dengan mendalam & menyerap segala kebaikan semasa proses pengeringan mud mask . .
๐ŸŒธ Sesuai untuk mencerahkan kulit (parut, sunburn, kulit gelap, tona tak sekata) dan mengecilkan pori2 .
.
๐ŸŒธ Tidak sesuai untuk kulit sensitif .

#mudmaskmurah #mudmask #detoxifyingclaymask #detoxifyingmask #detoxifyingfacemask

sebelum tidur, meh la kita ber'homespa' dengan organic masker zukabeauty ๐Ÿ˜˜
.
#organicskincare #organicmasker #detoxifyingclaymask #produkbebaskimia #zukabeauty

MOST RECENT

NAK KULIT CANTIK TANPA JERAWAT & PARUT ?
.
Sapu jer #DetoxifyingClaymask ni . 2 3 kali pakai , in syaa allah dah nampak kesan ๐Ÿ‘๐Ÿป Yang penting pakai secara konsisten . Ni feedback dari customer yang pakai konsisten selama 2 minggu . Dulu muka jerawat & parut tapi selepas dua bulan penggunaan , kulit makin licin & cerah . Jerawat naik pon cepat jer surut & whitehead blackhead makin hilang . Korang boleh tengok sendiri yer , perbezaan sebelum dan selepas penggunaan claymask . .
.
Nak lebih details ? Whatapps +60179739023๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ

Guysss taknak ke jadi macam diorang kulit licin & bebas jerawat bila guna set #DetoxifyingClaymask #SugarscrubCoffee . Yang penting pulih dengan product natural๐Ÿƒ

Jerawat naik kat muka ? Tak perlu risau , tepek jer claymask terus kecut taww !!
.
Sape yang dah try #Detoxifyingclaymask ni pasti akn jatuh hati ! Mana tak nya , hilang segala masalah kulit tu . Lagi2 yg ada masalah kulit berminyak tu , elok sgt try claymask ni . Sbb claymask ni mmg serap minyak kat kulit muka tu ! So tiada lagi masalah kulit berminyak . Satu bekas claymask ni tahan lama taw , 2 3 bulan . Seminggu 2 3 kali jer pkai . So tak rugi kan lau beli claymask , satu family boleh pkai !!
.
Jom cantik sama2 ? DM or Whatapps +60179739023๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ

Here is why you should take the plunge and give RoyL Skincare a try . Adding RoyL Skincare care Detoxifying Masque to your skin care regime, Its rejuvenating effects will improve your skin tone and appearance while removing impurities from deep inside your pores.
SHOP In the link in the Bio
#RoyLTx #RoyLSkinCare #skincare #Naturalproducts #naturalskincare #Greenbeauty #detoxifyingclaymask #Healthyskin #healthabdbeauty #glowingskin #radiantskin #LoveYourSkin #GiveYourselfRoyLTreatment

COMBO SET ๐ŸŒธ
Lebih jimat lebih baik !!!!
Function zuka beauty products ๐Ÿ‘‡
.
Detox claymask :
๐ŸŒผmengecutkan jerawat
๐ŸŒผmerawat kulit berminyak
๐ŸŒผmengecilkan pori
๐ŸŒผmenanggalkan black/whiteheads
๐ŸŒผmembuang segala toxin dalam kulit.
.
Coffee scrub :
๐ŸŒปmerawat kulit sunburn
๐ŸŒปmenghilangkan bekas jerawat
๐ŸŒปmenghaluskan kulit
๐ŸŒปmenanggalkan sel2 kukit mati
๐ŸŒปmerawat bibir gelap
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp 018-2306640
๐Ÿš— Cod puchong / cyberjaya
๐Ÿ“ฆ postage everyday
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #agentcyberjaya #agentzukabeauty #beauty #bestproduct #naturalingredients #naturalbeauty #bestselling #naturalingredients #trustedagent #bentoniteclay #detoxifyingclaymask #codpuchong #claymaskterbaik #codcyberjaya #cofffescrub #organicskincare #organicskincareproducts

Feedback zuka beauty ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿƒ Slide for more feedback frm our customers. Alhamdulillah. Jom amalkan organik skincare.
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp 018-2306640 ( tekan link di bio )
.
#zukabeautyfeedback #zukabeautymalaysia #detoxifyingclaymask #herbalife #agentzukabeauty #bestproduct #bestselling #bentoniteclay #organicskincareproducts

Greentea mask zuka beauty ๐Ÿƒ
.
RM 88 sm | RM 92 ss
.
Greentea mask adalah satu satu produk yang mempunyai kelebihan/kebaikan yang advance berbanding masker zuka beauty yang lain . Terdapat 2 jenis clay yang terdapat dalam greentea mask.
.
Sesuai untuk merawat masalah kulit:
๐Ÿ’š jerawat
๐Ÿ’š parut jerawat
๐Ÿ’š kulit berminyak dll
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp 0123409270
๐Ÿš— COD Melaka
๐Ÿ“ฆ Postage everyday mon - fri
.
#zukabeauty #agentzukabeauty #detoxifyingclaymask #trustedagent #zukabeautumelaka #bestproduct #bestselling #bentoniteclay #greenteamask #maskerviral #produkviral #naturalingredient #naturalbeauty #organicskincareproducts #beauty

Greentea mask zuka beauty ๐Ÿƒ
.
RM 88 sm | RM 92 ss
.
Greentea mask adalah satu satu produk yang mempunyai kelebihan/kebaikan yang advance berbanding masker zuka beauty yang lain . Terdapat 2 jenis clay yang terdapat dalam greentea mask.
.
Sesuai untuk merawat masalah kulit:
๐Ÿ’š jerawat
๐Ÿ’š parut jerawat
๐Ÿ’š kulit berminyak dll
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp 018-2306640
๐Ÿš— COD puchong / cyberjaya
๐Ÿ“ฆ Postage everyday mon - fri
.
#zukabeauty #agentzukabeauty #detoxifyingclaymask #trustedagent #agentcyberjaya #bestproduct #bestselling #bentoniteclay #greenteamask #maskerviral #produkviral #naturalingredient #naturalbeauty #organicskincareproducts #beauty

Siapa yang dah cuba macam pencuci muka tapi tak sesuai ? rasa pedih , muka terlalu kering , kulit mnggelupas ?
.
.
Honey soap zuka beauty ni memang bagus untuk semua jenis kulit. Alhamdulillah ramai dh repeat order. untuk masalah jerawat, parut jerawat sangat sesuai dengan penggunaan honey soap .
.
.
RM 38 sm | RM 42 ss
๐Ÿ“ฒ whatsapp 018-2306640
.
whatsapp for more details.
#zukabeauty #agentzukabeauty #agentcyberjaya #agentpuchong #honeysoap #organics #organicskincare #organicskincareproducts #beauty #bestproduk #bestproduct #bestselling #naturalbeauty #naturalingredients #detoxifyingclaymask #skincareroutine #skincare

DETOXIFYING CLAYMASK & MUD MASK ๐ŸŒป๐Ÿƒ
.
Detox claymask RM 58 sm | RM 62 ss
Mud mask RM 78 sm | RM 82 ss
.
sesuai untuk masalah kulit :
- kulit kemerehan
- kulit berminyak - membersihkan kulit lebih mendalam
- membersihkan liang pori - mencerahkan kulit - mud mask salah satu masker Zukabeauty yang bantu membersihkan kulit lebih mendalam. mud mask sgt penting bagi semua jenis kulit (esp breakout skin) mud mask juga bantu mencerahkan kulit secara semula jadi.
.
๐Ÿƒ DETOXYFYING Claymask ( WHITECLAY ) lebih dikenali sebagai "bentonite clay" Didapati dari abu gunung berapi dan mempunyai mineral ferrous dan magnesium yang tinggi. Ini antara clay yang paling kuat tarik minyak yang akan membersihkan kulit dengan sangat kuat. Kalau dah pernah guna seriously akan jatuh cinta
.
๐ŸŒธJadi whiteclay sesuai untuk kulit berminyak jerawat dan normal๐ŸŒธ
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp 018-2306640
๐Ÿš— COD puchong / cyberjaya
๐Ÿ“ฆ Postage everyday
.
#zukabeauty #detoxifyingclaymask #mudmask #agentzukabeauty #trustedagent #bestselling #bestproduct

Dan produk-produk @zukabeautyhq ni unisex ya.. Lelaki Perempuan boleh pakai ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š .

#zukabeauty #natural #organic #facespa #detoxifyingclaymask #sugarscrubcoffee #skincare

Ngeri kann semuanya bersangkut paut.. Bermula dari Whitehead - Lepas tu bertukar jadi Blackhead - Lepas tu Jerawat ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Semuanya gara-gara sebum atau pori-pori tersumbat .

Tapi jangan risau ada 1 produk @zukabeautyhq yang In Shaa Allah dapat bantu kita jaga kulit muka dan halang pori-pori dari tersumbat .

THE BEST SELLER - DETOXIFYING CLAYMASK!! .

Apa yang Claymask ni akan buat? Okay..
Detoxifying Claymask ni sebenarnya akan bantu menanggalkan white head, blackhead, menyerap minyak berlebihan dan membersihkan kulit secara mendalam .

Lepas pakai, kulit akan jadi lembut dan terasa sangat bersih. Penggunaan konsisten (2-3 minggu sekali), boleh elakkan pori-pori dari tersumbat - sekaligus halang jerawat naik. So muka maintain acne and pimples free ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .

#zukabeauty #natural #organic #facespa #detoxifyingclaymask #skincare

Set madu kelulut zuka beauty ๐Ÿƒ
Dalam set ini including day cream , night cream , honey soap , dan masker madu kelulut .
.
MADU KELULUT ๐ŸŒธ
.
.
Masker scrub madu kelulut dari zuka beauty sangat membantu untuk masalah kulit jeragat , jerawat , kulit kusam kering dan tidak bermaya , kulit sunburn juga boleh guna.

Dalam masker Madu kelulut terdapat propolis asli yang dijadikan masker dan scrub .

Apa benda ni?
Ha ni la propolis jenis kristal bahan utama scrub & masker propolis ni. Susahkan skrg nak dpt product yg betul2 free chemical and betul2 organic? So now korang boleh tgok sendiri propolis tu kita kisar untuk jadikan scrub and masker then campur dgn madu kelulut dan bahan organic lain. Tu bukan propolis madu biasa tau but madu jenis kelulut. Bukan murah tau madu kelulut ni. Kalau kat pasaran pun madu kelulut ni lagi mahal .

This skincare boleh pakai everyday. Cara pemakaian Dia sama macam skincare lain cuma dia (organic skincare) 100% dari bahan semula jadi โค .
.
.
www.wasap.my/6018-2306640
.
.
#organicskincare #bestselling uty #setmadukelulut
#detoxifyingclaymask #bestproduct

.
Hi semuaa. Kalau nak tahu sekarang kita dah upgrade coffee scrub zukabeauty.

Teksture coffee scrub lebih lembab, tak kering dan lebih halus berbanding coffee scrub dulu. Kita juga tambah air kunyit pure dan haluskan serbuk coffee.

Jom order produk zukabeauty dengan su, ws 0123409270 or dm terus๐Ÿ˜‰

#zukabeauty #detoxifyingclaymask #claymask #whiteclaymask #brownclaymask #mudmask #greenteamask #organicproduct #claymaskorganic #setmadukelulut #naturalproduct #detoxkulit #detox #moisturizer #coffeescrub #scrubcoffee #organicserum #serumorganik #herbalsteam #coffeesoap #sabunkopi #daycream #nightcream #honeysoap #sabunmadu #zukabeautyfeedback #feedbackzukabeauty

Detoxifying claymask
RM 58 sm | RM 62 ss
.
.
Ia adalah raw produk yang hanya mengandungi satu jenis bahan sahaja iaitu โ€œ bentonite clay โ€œ yang mampu merawat pelbagai masalah kulit.
.
.
Postage everyday ( mon - fri )
COD puchong / cyberjaya
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp 018-2306640
#trustedagent #zukabeauty #agentcyberjaya #agentzukabeauty #agentpuchong #codpuchong #codcyberjaya #bestselling #bestproduct #naturalingredient #claymaskviral #detoxifyingclaymask #bentoniteclay #goodmorningpost

set SIDE skincare zuka beauty!

masker ๐ŸŒฟ- depends on korang nak pilih yg mna smada claymask, mud mask or greentea mask.
coffee scrub ๐ŸŒฑ- scrubing sgt penting utk kulit at least 2/3 kali seminggu esp yg ada masalah kulit kasar & parut jerawat
organic serum ๐ŸŒฟ- kulit jdi lembab, bagus utk yg ada parut lama & parut hitam
coffee soap ๐ŸŒฑ- homemade 100% bkan diimport dari thailand

jdi korang siapa yg nak cuba set side skincare, boleh guna zukabeauty product. jgan risau, semua organic!

dari segi harga pun murah, SAVE RM20 exclude postage! tggu apa lgi, cepat grab skrang! jom amalkan produk organik.

100% dari bahan semula jadi!

RM148 include postage

dm/ws โค 01131664011

#freegift #postagemurah #postageeveryday
#zukabeauty #zukabeautysabah #setsideskincare #organicskincare #detoxifyingclaymask #miniclaymask #setmadukelulut #mudmask #lipsandskinmoisturizer #herbalfacialsteam #sugarscrubcoffee #coffeesoap #organicserum #greenteamask #organicproduct #bestselleritems #naturalingredients #jerawat #putih #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

.
Hi semuaa. Kalau nak tahu sekarang kita dah upgrade coffee scrub zukabeauty.

Teksture coffee scrub lebih lembab, tak kering dan lebih halus berbanding coffee scrub dulu. Kita juga tambah air kunyit pure dan haluskan serbuk coffee.

Jom order produk zukabeauty dengan CikBibah, ws 018 9424 274 or dm terus๐Ÿ˜‰

#zukabeauty #detoxifyingclaymask #claymask #whiteclaymask #brownclaymask #mudmask #greenteamask #organicproduct #claymaskorganic #setmadukelulut #naturalproduct #detoxkulit #detox #moisturizer #coffeescrub #scrubcoffee #organicserum #serumorganik #herbalsteam #coffeesoap #sabunkopi #daycream #nightcream #honeysoap #sabunmadu #zukabeautyfeedback #feedbackzukabeauty

Bukan untuk muka je tau, tapi satu badan korang boleh pakai claymask ni hehe ๐Ÿ˜ makan je tak boleh ๐Ÿ™Š jom layan video ni guys โœจ
_
#zukabeauty #zukabeautytips #claymask #claymaskmalaysia #detoxskin #detoxifyingclaymask #detoxifyingclaymaskmalaysia #bentoniteclay #bentoniteclaymask #organicmask #organicskincare #organicskincaremalaysia

Most Popular Instagram Hashtags