#detoxfacemask

3545 posts

TOP POSTS

When you work from home, it doesn't matter what you look like 🙈 #maskson #friYAY! .
.
.
.
.
.
.
#Arbonne #RenewandRescue #DetoxFaceMask features oil-pulling technology to help unclog pores by drawing out impurities, dirt and oils from the surface of the skin and helps pores appear smaller

Hey guys, I've always wanted to try @muddybody_ because I've heard so many great things about their detox face mask. It's safe to say I'm adding this to my list of "Holy Grail" products. I've been using it once a week for about a month now and It's actually been helping me so much! Level up!! Use my code "BEAUTYREBELLION" for 10% off your order #gettingmuddy #muddybody #beautyrebellion #nauteyawhyee #detoxfacemask

運動完爆汗洗完澡,敷個深層清潔面膜
#malingoetz #detoxfacemask #泡泡面膜

Ma quanto amo queste maschere @kingirls_macaron ?! 😍😍 Mi dispiace quasi usarle! 😂 Curiose? #Staytuned, ve ne parlerò nei prossimi post! 💗💗💗
.
How could I say how much I love these face masks by @kingirls_macaron?! 😍😍 They are so cute that it is almost a shame to use them 😂😂 #staytuned , I will tell you more in my future posts! #kingirls_macaron

Face mask time!! Thanks to Perfectly Posh Crackle Spackle Detoxifying Face Mask #facemask #timebeforwork #perfectlyposh #detoxfacemask #bored

Enjoying a little peaceful treatment... #detoxfacemask #malingoetzmask have a great evening everyone - #fourweekstogo #pregnancy #number6 can't wait

Больше всего мы любим читать ваши отзывы о наших средствах ❤️ Вот, например, Аня Хрусталева-Гехт (Аня, спасибо! 💞) @ax.g о новой маске @malinandgoetz: "У #MalinGoetz вышла маска #ClarifyingClayMask из белой глины, очищающая (достаточно глубоко) и сужающая поры (заметно, даже на носу, самые упрямые) — замечательная! Потенциально — бомба; взрывная волна, думаю, будет эквивалентна той, что была у пузырящейся #DetoxFaceMask
Не сушит совершенно, но и не передержать важно.
Милосердная, действует очень деликатно, совсем не так агрессивно, как кислотные, настолько остервенело въедающиеся в кожу, что она потом аж зудит от свежести)
Использую каждое утро как скраб, она с натуральным эксфолиатором — микро, нет, даже нанодисперсной пемзовой пылью, классно шлифует и тонизирует. Кожа потом как будто бы дышит, и моментально, очень жадно всасывает #Essence27, хотя она и вязковатая и липкая)
Подойдет, мне кажется, так называемой комбинированной коже, склонной к конденсированию сала, «усталой», показана всем, кто дышит смогом транспортных колец)
Уже в @cosmotheca ❤️❤️❤️"
#cosmotheca #malingoetz

MOST RECENT

Happy cust order 2 botol 110ml Food Mask Oat&Rice + Turmeric by @lush.garden berdesuuuppp masuk order.. cust macam ni paling best, pagi tadi order terus COD, takde la macam sesetengah yang nak order then senyap terus 🙈🙊 kalau nak tau manfaat food mask kite ok je explain panjang or jawab semua soalan, tapi janganlah janji nak bank in tapi terus senyap.. ada yang sampai block.. huhu! Nak infrm nih stock Turmeric i makin surut tau.. ada lagi yang nak order tak? Esok postage.. yelahhh sekarang dalam minggu gaji kan hewhewheww.. tadi HQ infrm bad news 😰,, Oat&Rice + Honey&Almonds out of stock.. kat i tinggal 2 botol je lagi ni.. haha! Jom la order, jangan tunggu habis stock baru nak menyesal tak order awal 🤣🤣🤣 pape just whatsapp kitee
📲 +6011-27586826.
📲 +6011-27586826
📲 +6011-27586826
📲 +6011-27586826
👩🏻‍💻🗯
Calling For SERIOUS Dropship & Agent
(🇸🇬SINGAPORE & 🇲🇾JOHOR BAHRU)
#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang#lushgardenjohorbahru

When you work from home, it doesn't matter what you look like 🙈 #maskson #friYAY! .
.
.
.
.
.
.
#Arbonne #RenewandRescue #DetoxFaceMask features oil-pulling technology to help unclog pores by drawing out impurities, dirt and oils from the surface of the skin and helps pores appear smaller

Give me wine and a face mask. 💁🍷
#arbonnerescueandrenew #detoxfacemask #decoy

Korangggg raya dah nak melabuhkan tirai tak lama lagii....
.
.
.
.
Kulit okay tak? Banyak makeup tak? Jeh-rah-wats dan whiteheads banyak tak? Pori kulit tu okay tak? Ke dah tersumbat dengan foundation 12 inci korang?
Hehehehe
.
Tak teringin ke kawan-kawan puji kulit awak tu cerah berseri-seri?
.
Nak pegi facial bajet dah lari....
Dengan RM 38 sahaja korang boleh tanggalkan sisa-sisa kotoran kat pori kulit dan kecutkan jeh-rah-wats korang tu.. baju dah lawa ... kasut dah lawa tapi kulit pun kena lawa jugak tau!
.
Jom siapa nak Trial Foodmask PERCUMA?
.
Meh PM kitaorang!
📲 +6011-27586826
📲 +6011-27586826
📲 +6011-27586826
👩🏻‍💻🗯
Calling For SERIOUS Dropship & Agent
(🇸🇬SINGAPORE & 🇲🇾JOHOR BAHRU)
#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang#lushgardenjohorbahru

運動完爆汗洗完澡,敷個深層清潔面膜
#malingoetz #detoxfacemask #泡泡面膜

Malam ni nak cerita pasal
DETOX MASK TEMYRACLE + LEMON.
-
Detox mask ni sememangnya banyak kelebihan. Tapi bila detox mask dicampur dengan perahan lemon, ia akan boostkan vitamin C pada kulit kita.
-
Lemon itu sendiri pun ada banyak manfaat, seperti
🍋 mencerahkan kulit
🍋 menghilangkan parut
🍋 menghapuskan jerawat
🍋 menghapuskan bintik hitam
🍋 mengecilkan pori
-
Nampak tak? Jadi bila detox mask + lemon dia lagi kebaboom! Hasilnya pulak lagi la best dan kulit muka pun makin berseri sebab lemon ni. Shing shing shining gituuu ✨✨✨
-
#temyracle #detoxmasktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #nwclan #temyracleterengganu
#detoxmask #detoxmaskmurah #maskerkunyit #maskermadu #maskkunyit #maskmadu #sayajualtemyracle #sayajualscrub #sayajualdetoxmask #tumericmask #honeymask #geraniumessentialoil #masktemyracle #maskdetox #facemask #detoxfacemask

MASALAH KULIT?
• kusam
• jerawat
• tona kulit tidak sekata
• sensitif dan keradangan
• gatal- gatal
• sunburn
.
Kami bantu. Khidmat nasihat PERCUMA. FREE Gift menanti 10 yang terawal.
.
Caranya?
.
Pm tepi
Whatsapp saya: 011-7586826
Cepatt!
.
.
📲 +6011-27586826
📲 +6011-27586826
📲 +6011-27586826
👩🏻‍💻🗯
Calling For SERIOUS Dropship & Agent
(🇸🇬SINGAPORE & 🇲🇾JOHOR BAHRU)
#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang#lushgardenjohorbahru

#tipsbyLushGarden
"Bibir merekah dan kusam lepas masa raya ni??"
Jom cuba tips mudah untuk bibir merah bak delima,
Bahan- bahan:
1. Setengah cawan Beras ditumbuk halus
2. 2 sudu besar Madu
3. Secawan dikisar 10 saat
Campur kesemua 1+2+3 dan sapu dibibir selama 15 minit dan skrub perlahan.
Lakukan 2 kali seminggu bagi yang kerap menggunakan gincu dan masalah bibir merekah dan kering.
.
.
Alaa.. kalau susah sangat guna foodmask jer😉
.
Jom Whatsapp 01127586826 untuk maklumat lanjut dan FREE GIFT menanti 10 orang terawal sahaja.
📲 +6011-27586826
📲 +6011-27586826
📲 +6011-27586826
👩🏻‍💻🗯
Calling For SERIOUS Dropship & Agent
(🇸🇬SINGAPORE & 🇲🇾JOHOR BAHRU)
#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang#lushgardenjohorbahru

Risaunyaa!
.
Makin berusia kulit dah menunjukkan tanda-tanda penuaan..
.
Kulit pun dah nampak kusam tak macam zaman muda remaja..
.
Macam-macam supplemen dan rawatan mahal dah dicuba nak kulit tegang, putih dan glowing tapi tak berkesan.. duit pun terbang
.
Dengan kos pelaburan serendah RM38 sahaja tahan sehingga 2 bulan penggunaan sahaja korang boleh dapat rawatan kulit semewah rawatan di spa.. kulit lebih tegang, cerah dan glowing dengan Food Mask by Lush Garden.
📲 +6011-27586826
📲 +6011-27586826
📲 +6011-27586826
👩🏻‍💻🗯
Calling For SERIOUS Dropship & Agent
(🇸🇬SINGAPORE & 🇲🇾JOHOR BAHRU)
#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang#lushgardenjohorbahru

Mahukan kulit tegang, cerah dan glowing?
Tanpa perlu risau tentang kandungan bahan kimia merbahaya?
Kami pun pengguna seperti anda yang nak kulit cantik, lembut, flawless dan glowing tapi selamat!
100% Natural
Jom PM tepi untuk khidmat nasihat PERCUMA
📲 +6011-27586826
📲 +6011-27586826
📲 +6011-27586826
👩🏻‍💻🗯
Calling For SERIOUS Dropship & Agent
(🇸🇬SINGAPORE & 🇲🇾JOHOR BAHRU)
#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang#lushgardenjohorbahru

I love this mask! I love how the French pink clay 'magically' changes colors while pulling out all the oil from my skin, & how nice my skin feels afterwards!!!

Thanks for support! Laju ja stock trial pack nih surut.. 😉thanks to my little sis promote dengan kawan2nya.. hahh, nama2 yang order dalam list tu semuanya budak darjah tauuu! Hahaha budak-budak sekarang pandai berfacial juga.. 😅ok macam ni ceritanya, hari tu adik i tengah pening xtau nak jual apa kat sekolah sebab sekolah adakan event, so i told her nak jual trial pack food mask tak? Boleh share2 kebaikan food mask dengan kawan2 lain, And she agreed. Dalam tempoh satu hari half stock surut dengan laju!!! 😣dah habis event diorang still order dengan my sis.. budak darjah 6 kot reti nak berjual & berfacial.. haha. Sampai ada budak yang borong 5 bottle sekali trial pack honey&almonds, biasalah anak Dato kan? Hihi next nak topup dah ni trial pack.. 😁 food mask 110ml free 1 5g RM 38.00 COD JB ok?! Honey&Almonds lain harga, RM 58.00 per unit..
📲 +6011-27586826
📲 +6011-27586826
📲 +6011-27586826
👩🏻‍💻🗯
Calling For SERIOUS Dropship & Agent
(🇸🇬SINGAPORE & 🇲🇾JOHOR BAHRU)
#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang#lushgardenjohorbahru

Enjoying a bit of 'me time' tonight with the rescue and renew detox mask working its magic pulling out all the impurities aka 'sebum' from my pores (those are the dark spots on my nose) as it dries! I love how smooth and refined my skin feels and looks after using this French pink clay mask! 🙌🏼😍 Check out my story for more and a little giveaway!
.
.
.
.
#rescueandrenew #relaxation #pampering #DIYspa #metime #arbonne #veganskincare #beautyblog #veganspatreatments #DIYspatreatment #frenchpinkclay #facemask #detoxfacemask #treatyourself #lifestyleblog #lifestyleblogger #selflove #bathtime #aromatherapy #essentialoils #facemask #purebliss #relaxandunwind #puresafebeneficial

Available for COD & POSTAGE!
👉🏻Post via POS LAJU (SM&SS)
👉🏻COD :
Masai, Pasir Gudang, Plentong, Skudai, Larkin, Senai, CIQ, KSL andddd whatsapp me. 😉
01127586826
Buy one 1 110ml free 5g pack.
Buy more, save more
Come join us..
Agents & dropship wanted!!
JB & SG.
#sayajualonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kilangbateri#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#tamanmolek#pasirgudang#nongchick#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#lushgardenjohorbahru

Detox Mask 2in1 by Lush Garden🌾
🙋🏻
"Ramai dah berpuas hati, kulit semakin cerah dan berseri.. suami/rakan-rakan pula puji kata kulit semakin cantik, gebu dan mulus.. yang paling best dah xperlu pakai bedak dan mekap bila keluar.. cukup sekadar calit sedikit lipstik"
⬇️
Kelebihan food mask by Lush Garden.
✔ menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus di wajah
✔ Mengecut dan memudarkan parut jerawat
✔ Mengekalkan kelembapan kulit
✔ Mengecilkan pori wajah
✔ Mengurangkan jeragat
✔ Kulit wajah jadi glowing
✔ Mengurangkan kulit berminyak
✔ Tona kulit wajah lebih sekata
✔ Melambatkan proses penuaan
✔ Tanpa pengelupasan
✔ Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan sihat.
✅ kegunaan sekeluarga 👨‍👩‍👧‍👦
⤵️
🌼Food Mask By Lush Garden🌼
✍🏻Stock Available
☑️🌷Food Mask (TrialPack)
☑️🌹Food Mask💯(Oat&Rice)
☑️🌸Food Mask💯(Oat&Rice) + Turmeric
☑️🌺Food Mask💯(Oat&Rice) + Honey & Almond
✅Mask ✅Scrubs ✅for Face ✅for Body
👩🏻‍💻📝
✔️by POS LAJU MY🚚
✔️Self Pick Up JB & SG🚶🏻‍♀️
✔️COD (Cash On Delivery)🚘
🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗
🚩 Location?
📍SINGAPORE (SG)📍JOHOR BAHRU (JB)
👩🏻‍💻💭
Instagram : @lushgarden.johorbahru
Facebook : Shirley Thian
Facebook : Shirley Thian II
Like us (FB) : A'as Beauty's 👇🏻
https://m.facebook.com/Aasbeautys/
🙋🏻💬
For any inquiries regarding product information, please contact us.
✅WeChat ✅Telegram ✅iMessage ✅WhatsApp
📲 +6011-27586826
http://www.wasap.my/601127586826
📲 m.me/ShirleyThian6224
👩🏻‍💻🗯
Calling For SERIOUS Dropship & Agent
(🇸🇬SINGAPORE & 🇲🇾JOHOR BAHRU)
#sayajualonline #sayajual #foodmasklushgarden #halalmask #detoxfacemask #codjb #johorbahru #singapore #sarawak #sabah #bazaarpaknil #kulai #pontian #megahria #masai #permasjaya #plentong #kslcitymall #citysquarejb #skudai #gelangpatah #pasirgudang #terenganu #kl #ngerisembilan #melaka #selangor #kelantan #pahang #lushgardenjohorbahru

Most Popular Instagram Hashtags