[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#deskhunt

72 posts

TOP POSTS

Step into my office #deskhunt #battlestation #views #chicago

Vamos a ver cuanto dura! #worksation #deskhunt

New interview with iOS and macOS developer and soon to be freelancer @reddavis is online. Link in the bio.

Grateful for our friendship, proud of the human and artist that you are. Stay short, stay golden, keep making amazing art! #yungyatflashes5g

Had to replace the foam on my @beatsbydre Studio 2. Looks like brand new. 🤘🎧
Now let's focus on that fucking Docker project.
••••
#vsco #vscocam #vscogang #vscogram #vscobrasil #iphoneonly #iphonesia #iphone7plus #desk #deskporn #deskhunt #beats #sysadmin #linux #devops #docker

Latest #workspaces. 2 bulan sekali mesti kena buat perubahan pada meja kerja untuk boost produktiviti kita.

So nak bagitahu sekali pasal projek @ohworkspaces. Baru lagi IG tu tapi kalau korang ada share gambar meja kerja, letaklah hashtag #Ohworkspaces ye nanti akan di featured ke Instagram @ohworkspaces.

Ini merupakan sebuah projek hobi sahaja kerana meja kerja orang lain mampu memberi inspirasi kepada kita bagi mendapatkan ruang kerja yang mengikut citarasa peribadi pemiliknya.

Anyway sebelum korang tanya, wallpaper tu boleh beli kat #Kaison. Di Setapak Sentral dan Setia City Mall ada. Masuk dalam tu memang susah nak keluar dengan tangan kosong. Haha. Barang paling best kat Kaison tu dia punya wallpaper yang dah siap gam tinggal nak tampal jer dan juga frame gambar jenis typography design dengan ayat2 yang sungguh menginspirasikan. Tapi paling banyak tumbuhan plastik lah untuk hiasan.

Huruf-huruf kecil dan lighting box tu boleh dapat kat #TypoShop. Dekat IOI City Mall dengan Setia City Alam ada kedai tu. Dalam Typo tu semua mahal tapi semua cantik-cantik. Pilih la mana yang perlu sahaja. Ini pun antara kedai yang susah nak keluar dengan tangan kosong. Haritu ada @ohmedia upload video main gaduh2 pen tengkorak tu kat situ la. Haha.

Jadi bagaimana rupa meja kerja korang? Jangan lupa kongsikan melalui hashtag #ohworkspaces ya!

#OhmediaWorkspaces #Workspace #MejaKerja #SetupInspirarion #MinimalSetups #iSetups #Deskhunt #OhmediaApple

MOST RECENT

Desk Huntと提携。第一弾。バンクーバー発、シンプルトーンデスク。http://goo.gl/g3Eic5
#desk #deskhunt #workspace #デスク #ワークスペース #海外のデスク

Grateful for our friendship, proud of the human and artist that you are. Stay short, stay golden, keep making amazing art! #yungyatflashes5g

”アート”を”デザイン”する。How we design "art". #caren #desk #deskhunt #デスク

Had to replace the foam on my @beatsbydre Studio 2. Looks like brand new. 🤘🎧
Now let's focus on that fucking Docker project.
••••
#vsco #vscocam #vscogang #vscogram #vscobrasil #iphoneonly #iphonesia #iphone7plus #desk #deskporn #deskhunt #beats #sysadmin #linux #devops #docker

Step into my office #deskhunt #battlestation #views #chicago

My books are more precious to me than my own life. I love that each and every book here has come to me with a special story and a lasting memory.
🤓
#letmeclickashelfie #shelfgoals 💪🏻📚 #booksonbooksonbooks #bookstagram #ig_books #bookclub #instaread #readerslife #happyplace #homeiswheremybooksare 😍🏠 #wanderingcoffeewriter ☕️ #writersofinstagram #writerscorner 💕🖋 #deskhunt

New interview with iOS and macOS developer and soon to be freelancer @reddavis is online. Link in the bio.

I actually went to IKEA looking for a desk.. #stuffedanimals #ikea #deskhunt

Latest #workspaces. 2 bulan sekali mesti kena buat perubahan pada meja kerja untuk boost produktiviti kita.

So nak bagitahu sekali pasal projek @ohworkspaces. Baru lagi IG tu tapi kalau korang ada share gambar meja kerja, letaklah hashtag #Ohworkspaces ye nanti akan di featured ke Instagram @ohworkspaces.

Ini merupakan sebuah projek hobi sahaja kerana meja kerja orang lain mampu memberi inspirasi kepada kita bagi mendapatkan ruang kerja yang mengikut citarasa peribadi pemiliknya.

Anyway sebelum korang tanya, wallpaper tu boleh beli kat #Kaison. Di Setapak Sentral dan Setia City Mall ada. Masuk dalam tu memang susah nak keluar dengan tangan kosong. Haha. Barang paling best kat Kaison tu dia punya wallpaper yang dah siap gam tinggal nak tampal jer dan juga frame gambar jenis typography design dengan ayat2 yang sungguh menginspirasikan. Tapi paling banyak tumbuhan plastik lah untuk hiasan.

Huruf-huruf kecil dan lighting box tu boleh dapat kat #TypoShop. Dekat IOI City Mall dengan Setia City Alam ada kedai tu. Dalam Typo tu semua mahal tapi semua cantik-cantik. Pilih la mana yang perlu sahaja. Ini pun antara kedai yang susah nak keluar dengan tangan kosong. Haritu ada @ohmedia upload video main gaduh2 pen tengkorak tu kat situ la. Haha.

Jadi bagaimana rupa meja kerja korang? Jangan lupa kongsikan melalui hashtag #ohworkspaces ya!

#OhmediaWorkspaces #Workspace #MejaKerja #SetupInspirarion #MinimalSetups #iSetups #Deskhunt #OhmediaApple

Most Popular Instagram Hashtags