[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#deskhunt

75 posts

TOP POSTS

Step into my office #deskhunt #battlestation #views #chicago

We can't seem to find the way out....lost in IKEA maze with my main squeeze. @friskj #IKEA #deskhunt #toomanygooddeals #mypoorwallet

Vamos a ver cuanto dura! #worksation #deskhunt

Latest #workspaces. 2 bulan sekali mesti kena buat perubahan pada meja kerja untuk boost produktiviti kita.

So nak bagitahu sekali pasal projek @ohworkspaces. Baru lagi IG tu tapi kalau korang ada share gambar meja kerja, letaklah hashtag #Ohworkspaces ye nanti akan di featured ke Instagram @ohworkspaces.

Ini merupakan sebuah projek hobi sahaja kerana meja kerja orang lain mampu memberi inspirasi kepada kita bagi mendapatkan ruang kerja yang mengikut citarasa peribadi pemiliknya.

Anyway sebelum korang tanya, wallpaper tu boleh beli kat #Kaison. Di Setapak Sentral dan Setia City Mall ada. Masuk dalam tu memang susah nak keluar dengan tangan kosong. Haha. Barang paling best kat Kaison tu dia punya wallpaper yang dah siap gam tinggal nak tampal jer dan juga frame gambar jenis typography design dengan ayat2 yang sungguh menginspirasikan. Tapi paling banyak tumbuhan plastik lah untuk hiasan.

Huruf-huruf kecil dan lighting box tu boleh dapat kat #TypoShop. Dekat IOI City Mall dengan Setia City Alam ada kedai tu. Dalam Typo tu semua mahal tapi semua cantik-cantik. Pilih la mana yang perlu sahaja. Ini pun antara kedai yang susah nak keluar dengan tangan kosong. Haritu ada @ohmedia upload video main gaduh2 pen tengkorak tu kat situ la. Haha.

Jadi bagaimana rupa meja kerja korang? Jangan lupa kongsikan melalui hashtag #ohworkspaces ya!

#OhmediaWorkspaces #Workspace #MejaKerja #SetupInspirarion #MinimalSetups #iSetups #Deskhunt #OhmediaApple

MOST RECENT

Desk Huntと提携。第一弾。バンクーバー発、シンプルトーンデスク。http://goo.gl/g3Eic5
#desk #deskhunt #workspace #デスク #ワークスペース #海外のデスク

My old desk setup back in Edinburgh #throwback #2007 #deskhunt #deskgoals #deskinspo

Grateful for our friendship, proud of the human and artist that you are. Stay short, stay golden, keep making amazing art! #yungyatflashes5g

”アート”を”デザイン”する。How we design "art". #caren #desk #deskhunt #デスク

Had to replace the foam on my @beatsbydre Studio 2. Looks like brand new. 🤘🎧
Now let's focus on that fucking Docker project.
••••
#vsco #vscocam #vscogang #vscogram #vscobrasil #iphoneonly #iphonesia #iphone7plus #desk #deskporn #deskhunt #beats #sysadmin #linux #devops #docker

Step into my office #deskhunt #battlestation #views #chicago

My books are more precious to me than my own life. I love that each and every book here has come to me with a special story and a lasting memory.
🤓
#letmeclickashelfie #shelfgoals 💪🏻📚 #booksonbooksonbooks #bookstagram #ig_books #bookclub #instaread #readerslife #happyplace #homeiswheremybooksare 😍🏠 #wanderingcoffeewriter ☕️ #writersofinstagram #writerscorner 💕🖋 #deskhunt

New interview with iOS and macOS developer and soon to be freelancer @reddavis is online. Link in the bio.

I actually went to IKEA looking for a desk.. #stuffedanimals #ikea #deskhunt

Latest #workspaces. 2 bulan sekali mesti kena buat perubahan pada meja kerja untuk boost produktiviti kita.

So nak bagitahu sekali pasal projek @ohworkspaces. Baru lagi IG tu tapi kalau korang ada share gambar meja kerja, letaklah hashtag #Ohworkspaces ye nanti akan di featured ke Instagram @ohworkspaces.

Ini merupakan sebuah projek hobi sahaja kerana meja kerja orang lain mampu memberi inspirasi kepada kita bagi mendapatkan ruang kerja yang mengikut citarasa peribadi pemiliknya.

Anyway sebelum korang tanya, wallpaper tu boleh beli kat #Kaison. Di Setapak Sentral dan Setia City Mall ada. Masuk dalam tu memang susah nak keluar dengan tangan kosong. Haha. Barang paling best kat Kaison tu dia punya wallpaper yang dah siap gam tinggal nak tampal jer dan juga frame gambar jenis typography design dengan ayat2 yang sungguh menginspirasikan. Tapi paling banyak tumbuhan plastik lah untuk hiasan.

Huruf-huruf kecil dan lighting box tu boleh dapat kat #TypoShop. Dekat IOI City Mall dengan Setia City Alam ada kedai tu. Dalam Typo tu semua mahal tapi semua cantik-cantik. Pilih la mana yang perlu sahaja. Ini pun antara kedai yang susah nak keluar dengan tangan kosong. Haritu ada @ohmedia upload video main gaduh2 pen tengkorak tu kat situ la. Haha.

Jadi bagaimana rupa meja kerja korang? Jangan lupa kongsikan melalui hashtag #ohworkspaces ya!

#OhmediaWorkspaces #Workspace #MejaKerja #SetupInspirarion #MinimalSetups #iSetups #Deskhunt #OhmediaApple

New interview with product designer @svenlenaerts is online. Link in the bio.

New interview with entrepreneur @julianohayon is online. Link in the bio.

New interview with freelancer @sarahlissmith is online. Link in the bio.

Theres a first time for everything. #timbers #portland #imabasketballguy #goodthingimnotafan

New interview with graphic designer @tessguinery is online. Link in bio.

New interview with entrepreneur @gabrielbeaudry is online. Link in the bio.

New interview with @hipolabs lead designer @keryilmaz is online. Link in the bio.

New interview with @vancrafted founder Kelly Shea is online. Link in the bio.

Isolation Dining @kilobali #designyourworkspace

Organic Flow In A Rustic Environment #designyourworkspace

New interview with @shopify infrastructure engineer @sirupsen is online. Link in the bio.

Cozy working corner I had last year in bali #bali #travel #indonesia #freelance

New interview with interaction designer @pkaidoo is online. Link in the bio.

New interview with designer @juusoco is online. Link in the bio.

Vamos a ver cuanto dura! #worksation #deskhunt

New interview with french graphic designer Valentine Olivier is online. Link in the bio.

New interview with YouTuber @cazualluk about his home office, focus and self improvement. Link in the bio.

New interview with @joestpierre about his home office, focus and self improvement. Link in the bio.

Check out @garethstrange epic desk below the arched window. You can learn more about him and his setup by following the link in the bio.

Beautiful home office workspace by @ghanipradita Check out the link in the bio for the interview.

We can't seem to find the way out....lost in IKEA maze with my main squeeze. @friskj #IKEA #deskhunt #toomanygooddeals #mypoorwallet

The standing desk of John Saddington. It looks very special indeed. But I admire his effort for minimalism and simplicity. Interview link in the bio.

Today's desk is the desk of designer and founder of @ultralinx Oliur Rahman. Interview in the link bio.

10min cold shower ✔️ Light therapy ✔️ @actiontea ✔️ Time to beautify some offices with #rememberposters

This is the light flooded home office desk of designer @olechka_dumka. Check out the interview with her in the bio link.

This is the #workspace of DeviantArt's former Associate Creative Director Zack Isaacs. Zack is a #designer, #artist and #musician. You can find out more about him in the bio link.

This is my own setup I currently use. I had a tight budget but didn't to cut back on #ergonomics. I use a DIY #Ikea standing desk with a #kyBounder mat for standing sessions and Topstar sitness chair for sitting. Further more I try to avoid to have anything useless laying around on my #desk to keep my self #focused. Next step will be a motorized standing desk though.

The #desk of an IT #student from #switzerland. You can read more about his setup on our blog.

The #home #office #desk of bitehype blogger @feyyazao. Check out his tea @actiontea which is a great productivity booster and coffee alternative #ditchcoffee

My setup. Finally got everything I've had my eye on! #desk #setup #iMac #grovemade ready for all the website building and testing!

Most Popular Instagram Hashtags