#deodorantamway

MOST RECENT

Ketiak hitam berkarat kembali cerah, ketiak berbau hamis kembali wangi 😍

Siapa nak ketiak putih cerah dan wangi? 🙋

How to order?
Dm/ whatsapp 0193749803

#ketiakputih #ketiakwangi #deodorantamway #kedaifuyooh #anwayshahalam #amwayipoh #ketiakcerah #ketiakputih

Alhamdulillah...pagi-pagi ni ada rezeki masuk

Ramai dah repeat order sebab siapa yang dah guna mesti nak cium tiak sendiri,cium tiak laki sendiri,cium tiak bini

Ketiak berbau ?? Ini penyelesaian Deodorant Roll On Amway. . sebotol boleh tahan 6 hingga 8 bulan.. pekat dan organik...sangat sangat jimat..💵💵💵 Beli 3 PERCUMA postagd tau

Jom wasap
Www.wasap.my/60133293474/deodorantamway
#amwaymalaysia
#deodorantamway
#periukajaib
#sayagunasayajual
#instafamousmalaysia #moodrepublik #

Setiap hari tentu kita melakukan berbagai aktivitas yang memicu keringat. Seringkali keringat yang muncul memicu bau badan sehingga kepercayaan diri akan menurun. Aroma tidak sedap yang keluar dari tubuh kita tentu akan membuat kita menjadi tidak percaya diri. Hal ini terjadi untuk wanita dan juga pria. Lalu ? Apa yang Harus Kita lakukan ?

Amway G & H PROTECT+ Deodorant & Anti-perspirant Roll-on adalah deodoran yang diformulasikan dengan Exclusive Botanical Blend yang mengandung sari  teh putih, Mineral-mineral alami, dan sari Bilberry berfungsi untuk meningkatkan perlindungan basah sepanjang hari dan meningkatkan kontrol bau yang tahan lama

✅Tahan lebih lama, sampai 48 jam
✅Lebih praktis, hanya dengan 1x oles
✅Lebih mudah kering
✅Pemakaian lebih hemat 1 kemasan untuk 10 bulan
✅Cost 1x pakai lebih murah
✅ Meminimalkan timbulnya noda putih pada pakaian
✅Memberikan kinerja yang optimal
✅Dapat digunakan pria dan wanita

FREE CONSULT
WA 0852.760.99899

#deodorant #deodorantamway #amway #amwaymedan #amwaybinjai #amwaypontianak #amwayjakarta #nutrilite

Setiap hari tentu kita melakukan berbagai aktivitas yang memicu keringat. Seringkali keringat yang muncul memicu bau badan sehingga kepercayaan diri akan menurun. Aroma tidak sedap yang keluar dari tubuh kita tentu akan membuat kita menjadi tidak percaya diri. Hal ini terjadi untuk wanita dan juga pria. Lalu ? Apa yang Harus Kita lakukan ?

Amway G & H PROTECT+ Deodorant & Anti-perspirant Roll-on adalah deodoran yang diformulasikan dengan Exclusive Botanical Blend yang mengandung sari  teh putih, Mineral-mineral alami, dan sari Bilberry berfungsi untuk meningkatkan perlindungan basah sepanjang hari dan meningkatkan kontrol bau yang tahan lama

✅Tahan lebih lama, sampai 48 jam
✅Lebih praktis, hanya dengan 1x oles
✅Lebih mudah kering
✅Pemakaian lebih hemat 1 kemasan untuk 10 bulan
✅Cost 1x pakai lebih murah
✅ Meminimalkan timbulnya noda putih pada pakaian
✅Memberikan kinerja yang optimal
✅Dapat digunakan pria dan wanita

FREE CONSULT
WA 0852.760.99899

#deodorant #deodorantamway #amway #amwaymedan #amwaybinjai #amwaypontianak #amwayjakarta #nutrilite

Setiap hari tentu kita melakukan berbagai aktivitas yang memicu keringat. Seringkali keringat yang muncul memicu bau badan sehingga kepercayaan diri akan menurun. Aroma tidak sedap yang keluar dari tubuh kita tentu akan membuat kita menjadi tidak percaya diri. Hal ini terjadi untuk wanita dan juga pria. Lalu ? Apa yang Harus Kita lakukan ?

Amway G & H PROTECT+ Deodorant & Anti-perspirant Roll-on adalah deodoran yang diformulasikan dengan Exclusive Botanical Blend yang mengandung sari  teh putih, Mineral-mineral alami, dan sari Bilberry berfungsi untuk meningkatkan perlindungan basah sepanjang hari dan meningkatkan kontrol bau yang tahan lama

✅Tahan lebih lama, sampai 48 jam
✅Lebih praktis, hanya dengan 1x oles
✅Lebih mudah kering
✅Pemakaian lebih hemat 1 kemasan untuk 10 bulan
✅Cost 1x pakai lebih murah
✅ Meminimalkan timbulnya noda putih pada pakaian
✅Memberikan kinerja yang optimal
✅Dapat digunakan pria dan wanita

FREE CONSULT
WA 0852.760.99899

#deodorant #deodorantamway #amway #amwaymedan #amwaybinjai #amwaypontianak #amwayjakarta #nutrilite

Cuba angkat tiak anda skrg.. ade rope ni tak?
.
Kalau ada nk biarkan je ke?
Tak malu ke?
.
Kalau malu meh cuba solution dari amway ni.. harga berpatutan..
.

www.wasap.my/60102337247/deodorant

#deodorantamway
#ketiakhitambolehjadiputih
#ordernow

Setiap hari tentu kita melakukan berbagai aktivitas yang memicu keringat. Seringkali keringat yang muncul memicu bau badan sehingga kepercayaan diri akan menurun. Aroma tidak sedap yang keluar dari tubuh kita tentu akan membuat kita menjadi tidak percaya diri. Hal ini terjadi untuk wanita dan juga pria. Lalu ? Apa yang Harus Kita lakukan ?

Amway G & H PROTECT+ Deodorant & Anti-perspirant Roll-on adalah deodoran yang diformulasikan dengan Exclusive Botanical Blend yang mengandung sari  teh putih, Mineral-mineral alami, dan sari Bilberry berfungsi untuk meningkatkan perlindungan basah sepanjang hari dan meningkatkan kontrol bau yang tahan lama

✅Tahan lebih lama, sampai 48 jam
✅Lebih praktis, hanya dengan 1x oles
✅Lebih mudah kering
✅Pemakaian lebih hemat 1 kemasan untuk 10 bulan
✅Cost 1x pakai lebih murah
✅ Meminimalkan timbulnya noda putih pada pakaian
✅Memberikan kinerja yang optimal
✅Dapat digunakan pria dan wanita

FREE CONSULT
WA 0852.760.99899

#deodorant #deodorantamway #amway #amwaymedan #amwaybinjai #amwaypontianak #amwayjakarta #nutrilite

Setiap hari tentu kita melakukan berbagai aktivitas yang memicu keringat. Seringkali keringat yang muncul memicu bau badan sehingga kepercayaan diri akan menurun. Aroma tidak sedap yang keluar dari tubuh kita tentu akan membuat kita menjadi tidak percaya diri. Hal ini terjadi untuk wanita dan juga pria. Lalu ? Apa yang Harus Kita lakukan ?

Amway G & H PROTECT+ Deodorant & Anti-perspirant Roll-on adalah deodoran yang diformulasikan dengan Exclusive Botanical Blend yang mengandung sari  teh putih, Mineral-mineral alami, dan sari Bilberry berfungsi untuk meningkatkan perlindungan basah sepanjang hari dan meningkatkan kontrol bau yang tahan lama

✅Tahan lebih lama, sampai 48 jam
✅Lebih praktis, hanya dengan 1x oles
✅Lebih mudah kering
✅Pemakaian lebih hemat 1 kemasan untuk 10 bulan
✅Cost 1x pakai lebih murah
✅ Meminimalkan timbulnya noda putih pada pakaian
✅Memberikan kinerja yang optimal
✅Dapat digunakan pria dan wanita

FREE CONSULT
WA 0852.760.99899

#deodorant #deodorantamway #amway #amwaymedan #amwaybinjai #amwaypontianak #amwayjakarta #nutrilite

Setiap hari tentu kita melakukan berbagai aktivitas yang memicu keringat. Seringkali keringat yang muncul memicu bau badan sehingga kepercayaan diri akan menurun. Aroma tidak sedap yang keluar dari tubuh kita tentu akan membuat kita menjadi tidak percaya diri. Hal ini terjadi untuk wanita dan juga pria. Lalu ? Apa yang Harus Kita lakukan ?

Amway G & H PROTECT+ Deodorant & Anti-perspirant Roll-on adalah deodoran yang diformulasikan dengan Exclusive Botanical Blend yang mengandung sari  teh putih, Mineral-mineral alami, dan sari Bilberry berfungsi untuk meningkatkan perlindungan basah sepanjang hari dan meningkatkan kontrol bau yang tahan lama

✅Tahan lebih lama, sampai 48 jam
✅Lebih praktis, hanya dengan 1x oles
✅Lebih mudah kering
✅Pemakaian lebih hemat 1 kemasan untuk 10 bulan
✅Cost 1x pakai lebih murah
✅ Meminimalkan timbulnya noda putih pada pakaian
✅Memberikan kinerja yang optimal
✅Dapat digunakan pria dan wanita

FREE CONSULT
WA 0852.760.99899

#deodorant #deodorantamway #amway #amwaymedan #amwaybinjai #amwaypontianak #amwayjakarta #nutrilite

Kakak tak jual ya dik (jgn mintak pm pulak 😅) ni cuma nk share produk yg bagus. Deodorant Amway. Sgt2 recommend. Serious tak tipu. Mmg xde bau badan langsung! 48 jam tahan okey. Knp la dari dulu tak pernah tau pasal deodorant ni 😂. Sgt sesuai utk mereka yg cpt berpeluh. Best sbb tak melekit. Mmg tak cari lain da lepas ni ☺️





#herzscarff #ootd #raaniaarjuna #akakbawal #alhamdulillah #businessonline #quotes #grateful #muslimwomen #thisiskotabharu #kelantanese #amway #amwayproducts #deodorantamway #amwaydeodorant #amwaymalaysia

Assalamualaikum semua😍😍
Haa sapa dah try deodorant ni? Best kan? Tahan selama 48 jam pulak tu & langsung tak berbau walaupun bergerak aktif😆😆
Kalau time ada jerawat tu tepek je kat tempat jerawat...mesti kecut.
Bila pakai ni memangsusah dah nak tukar lain, sebab best sangat😍😍 #sayapakaisayajual #trustedpersonalshopper #muabellaz #muamalaysia #healthylifemalaysia #fattahfazura #fattahanasfans #deodorantamway

Buy 3 FREE POSTAGE.
Customer beli untuk 3. Kenapa 3 ?

1 untuk ketiak
1 untuk celah celah
1 untuk kaki hilang kan bau kaki

Siapa tak kenal deodorant ni ? Legend tau deodorant Amway ni saya guna dari sekolah menengah memang win !

Bahan utama :
Billberry
Madu
White tea
Sea salt

Kelebihan :
✓ 1 botol tahan 8 Bulan (jimat sangat even pakai suami isteri)
✓ bau badan tahan sehingga 48 jam
✓ mencerah kan kulit (ketiak atau kelangkang)
✓ boleh juga sapu di tapak kaki hilang kan bau kaki (jangan share pulak 1 botol untuk kaki ketiak dan celah celah) ✓ organic and non alcohol
✓ tidak kuning kan baju
✓ water based
✓ 100% money back guarantee

Harga dulu masa GST RM38.80 NOW DAH MURAH RM36.60 sahaja untuk 8 bulan penggunaan yang berbaloi !
Siapa nak ? #deodorantamway #trustedseller #personalshopper

Siapa tak kenal deodorant ni ? Legend tau deodorant Amway ni saya guna dari sekolah menengah memang win !

Bahan utama :
Billberry
Madu
White tea
Sea salt

Kelebihan :
✓ 1 botol tahan 8 Bulan (jimat sangat even pakai suami isteri)
✓ bau badan tahan sehingga 48 jam
✓ mencerah kan kulit (ketiak atau kelangkang)
✓ boleh juga sapu di tapak kaki hilang kan bau kaki (jangan share pulak 1 botol untuk kaki ketiak dan celah celah) ✓ organic and non alcohol
✓ tidak kuning kan baju
✓ water based
✓ 100% money back guarantee

Harga dulu masa GST RM38.80 NOW DAH MURAH RM36.60 sahaja untuk 8 bulan penggunaan yang berbaloi !
Siapa nak ? #deodorantamway #trustedseller #personalshopper #ABO

Deodorant KELUARGA, PRIA & WANITA!!
.
Sekali coba Deodorant ini tak akan pindah ke lain hati 😍😍😘❄❄
.
.
Terpakai 8-12 bulan ❄ ROLL ON
.
. .Waktunya belanja cerdas & hemat 😍😘 Fresh Scent Deodorant Anti Perspirant Roll-On
Pengontrol bau badan dalam kemasan roll on yang tidak menimbulkan iritasi kulit.
.
.
Berdasarkan fakta, 9 dari 10 orang tidak akan memberitahu orang lain mengenai bau badan.
.
.
Keistimewaan & manfaat produk : .
⏩Mengandung Lichen-Plus Complex™, bahan efektif untuk mengontrol bau badan. .
.
⏩Memberikan perlindungan selama 48 jam dari bau badan dan keringat, sehingga kering, nyaman dan percaya diri. .
.
⏩Formula yang bening dan cepat kering, meminimalkan timbulnya noda putih pada pakaian. .
.
⏩pH seimbang, memberikan kinerja yang optimal. .
.
⏩Wewangian yang segar, dapat digunakan pria dan wanita.
.
⏩Produk perawatan tubuh BODY SERIES™ dibuat dari bahan baku yang unik dan inovatif yang membersihkan, menyegarkan dan melindungi tubuh
.
⏩tidak mengandung alkohol sehingga aman untuk pantat bayi, ibu hamil & ibu menyusui 😍😍👍👍
.
.
.
Very Recommended 👍👍🍃
.
Deodorant G&H dari AMWAY kemasan baru dan upgrade komposisi the best seller lo.
.
.
Info & Order :
WA : 08116202512 .
#bauketi #baubadan #baukeringat #atlit #rollonamway #deodorantamway #produkamway #smartshopper #deodorant #rollon #bodyseries #deodorant #amwaymedan #amwaydeodorant #amwayshop #medanolshop #femaledailyreview #deodorantscion #deodorantalami #produkhalal #bloggerbeauty #beautyblogging #beautybloger

Deodorant KELUARGA, PRIA & WANITA!!
.
Sekali coba Deodorant ini tak akan pindah ke lain hati 😍😍😘❄❄
.
.
Terpakai 8-12 bulan ❄ ROLL ON
.
. .Waktunya belanja cerdas & hemat 😍😘 Fresh Scent Deodorant Anti Perspirant Roll-On
Pengontrol bau badan dalam kemasan roll on yang tidak menimbulkan iritasi kulit.
.
.
Berdasarkan fakta, 9 dari 10 orang tidak akan memberitahu orang lain mengenai bau badan.
.
.
Keistimewaan & manfaat produk : .
⏩Mengandung Lichen-Plus Complex™, bahan efektif untuk mengontrol bau badan. .
.
⏩Memberikan perlindungan selama 48 jam dari bau badan dan keringat, sehingga kering, nyaman dan percaya diri. .
.
⏩Formula yang bening dan cepat kering, meminimalkan timbulnya noda putih pada pakaian. .
.
⏩pH seimbang, memberikan kinerja yang optimal. .
.
⏩Wewangian yang segar, dapat digunakan pria dan wanita.
.
⏩Produk perawatan tubuh BODY SERIES™ dibuat dari bahan baku yang unik dan inovatif yang membersihkan, menyegarkan dan melindungi tubuh
.
⏩tidak mengandung alkohol sehingga aman untuk pantat bayi, ibu hamil & ibu menyusui 😍😍👍👍
.
.
.
Very Recommended 👍👍🍃
.
Deodorant G&H dari AMWAY kemasan baru dan upgrade komposisi the best seller lo.
.
.
Info & Order :
WA : 08116202512 .
#bauketi #baubadan #baukeringat #atlit #rollonamway #deodorantamway #produkamway #smartshopper #deodorant #rollon #bodyseries #deodorant #amwaymedan #amwaydeodorant #amwayshop #medanolshop #femaledailyreview #deodorantscion #deodorantalami #produkhalal #bloggerbeauty #beautyblogging #beautybloger

Deodorant KELUARGA, PRIA & WANITA!!
.
Sekali coba Deodorant ini tak akan pindah ke lain hati 😍😍😘❄❄
.
.
Terpakai 8-12 bulan ❄ ROLL ON
.
. .Waktunya belanja cerdas & hemat 😍😘 Fresh Scent Deodorant Anti Perspirant Roll-On
Pengontrol bau badan dalam kemasan roll on yang tidak menimbulkan iritasi kulit.
.
.
Berdasarkan fakta, 9 dari 10 orang tidak akan memberitahu orang lain mengenai bau badan.
.
.
Keistimewaan & manfaat produk : .
⏩Mengandung Lichen-Plus Complex™, bahan efektif untuk mengontrol bau badan. .
.
⏩Memberikan perlindungan selama 48 jam dari bau badan dan keringat, sehingga kering, nyaman dan percaya diri. .
.
⏩Formula yang bening dan cepat kering, meminimalkan timbulnya noda putih pada pakaian. .
.
⏩pH seimbang, memberikan kinerja yang optimal. .
.
⏩Wewangian yang segar, dapat digunakan pria dan wanita.
.
⏩Produk perawatan tubuh BODY SERIES™ dibuat dari bahan baku yang unik dan inovatif yang membersihkan, menyegarkan dan melindungi tubuh
.
⏩tidak mengandung alkohol sehingga aman untuk pantat bayi, ibu hamil & ibu menyusui 😍😍👍👍
.
.
.
Very Recommended 👍👍🍃
.
Deodorant G&H dari AMWAY kemasan baru dan upgrade komposisi the best seller lo.
.
.
Info & Order :
WA : 08116202512 .
#bauketi #baubadan #baukeringat #atlit #rollonamway #deodorantamway #produkamway #smartshopper #deodorant #rollon #bodyseries #deodorant #amwaymedan #amwaydeodorant #amwayshop #medanolshop #femaledailyreview #deodorantscion #deodorantalami #produkhalal #bloggerbeauty #beautyblogging #beautybloger

“Lepas guna tak gatal, yang penting ketiak tak bau walaupun berpeluh” Wow, amazing!!! 😵😲 Guys, tunggu apa lagi. Paling laris ni. Saya sendiri pun puas hati guna produk ni apatah lagi anda!!!! Cepat-2 WhatsApp saya 🔊🔊 #amwaymalaysia #amwayklang #amwayshahalam #deodorantamway #nutrilite #berkualiti

DEODORANT AMWAY BODY SERIES .
Deodorant ni mmg best. Bau hapak ketiak semua hilang. .
Rmai pulak yang berminat nak cuba.. 💪💪
✔️Brand keluaran USA.
✔Tidak mengandungi alkohol. Deodorant Amway Body Series menggunakan formula 100% berasas air tanpa alkohol
✔ Kekal 48 jam ✔ Boleh menghilangkan bau badan
✔ Boleh digunakan untuk hilangkan bau kaki
✔Jimat, tahan sehingga 6 bulan guna.. Wasap.my/60169638031

#deodorantamway #amwaybodyseries #hargamurah #hariharimurah #teamlegasiyaniey

LIHAT... LIHAT.... Deodorant paling laris di 100 NEGARA... .
.
🔵🔴Deodorant KELUARGA, PRIA & WANITA!!!🔴🔵
.
Sekali coba Deodorant ini tak akan pindah ke lain hati 😍😍😘💞💞 .
.
.
Terpakai 8-12 bulan 🌸ROLL ON
.
. .Waktunya belanja cerdas & hemat 😍😘 Fresh Scent Deodorant Anti Perspirant Roll-On
Pengontrol bau badan dalam kemasan roll on yang tidak menimbulkan iritasi kulit.
.
.
Berdasarkan fakta, 9 dari 10 orang tidak akan memberitahu orang lain mengenai bau badan.
.
.
.Ini dia solusi bau badan, bau keringat buat yang berprofesi sebagai atlit solusinya pakai #deodorantamway karena produkamway ini aman.
.
⚪ BPOM ⚪ HALAL ⚪ ALAMI ⚪ BUMIL ⚪ BUSUI ⚪ PRIA ⚪ WANITA ⚪ TAHAN LAMA 48 JAM . ⏩BPOM NE51130900233
.
.
Keistimewaan & manfaat produk : .
🌸Mengandung Lichen-Plus Complex™, bahan efektif untuk mengontrol bau badan. .
🌸Memberikan perlindungan selama 48 jam dari bau badan dan keringat, sehingga kering, nyaman dan percaya diri. .
🌸Formula yang bening dan cepat kering, meminimalkan timbulnya noda putih pada pakaian. .
🌸pH seimbang, memberikan kinerja yang optimal. .
🌸Wewangian yang segar, dapat digunakan pria dan wanita.
🌸Produk perawatan tubuh BODY SERIES™ dibuat dari bahan baku yang unik dan inovatif yang membersihkan, menyegarkan dan melindungi tubuh
🌸tidak mengandung alkohol sehingga aman untuk pantat bayi, ibu hamil & ibu menyusui 😍😍💞 .
.
.
🔴❗❗🔴WARNING!!!!🔴❗❗🔴
❄ Dengan tambahan Formulasi baru Protect +
dengan teh putih (antioksidan), mineral asli & billberry (antibiosin). Bau pun lebih fresh.
❄ Formulasi biodegrasi
❄ Anti KANKER/CANCER & iritasi
❄ Non Alkohol
. . ‌

Most Popular Instagram Hashtags