#dendamaurora

MOST RECENT

Haiii

Untuk pembelian @ pertanyaan
Sis2 suma boleh klik je di bio link whatsapp di atas dan akan terus ke no whatsapp sis.Uolls x perlu nak save no sis pun☺

Insyaallah saya akan membalas nye😊😊 Jgn DM , KOMEN ye , bukan apa kadang saya tak perasan kehadiran komen sis2 di situ .

Salam sayang
Selamat menunaikan solat #zohor 😊😊😊 #pastelcolour #cottonlovers
#bajukurungcotton
#bajukurungcottonmurah
#ame2018
#bazarpaknil #titiancinta #dendamaurora #nilai #pj #shahalam #celebrationcoklat #gegarvaganza2017 #sepahtureunionlive #swapreviewforfree #visitmyig #instashop #malaysiaonlineshop #onlineshopping #neelofa #khaibahar #fattzura #paidreview #paidreviewmalaysia #giftpaidreviewmalaysia #giftreview

Saper vantagelover , 🤗 .
VANTAGE AMBERWARE
.
.🏵 periuk lutsinar yg diperbuat daripada perancis ini bagi memasak juadah kegemaran anda sekeluarga.
.
.🏵Apa yang penting,
.
.
. 📣Amberware ini bertindak bls kepada perubahan suhu yang mendadak - 40darjah c sehingga +800 darjah c,
Blh jerrrr diletak ke dalam gelombang mikro terus drpd peti sejuk. .
.
📣Tahan sumbing, tahan calar, tahan haba panas.

SET AMBERWARE 5 liter .
SET AMBERWARE 6 UNIT

Saiz : 2L, 3L & 5L
.
.
RM650 *free Pos sm shj
@
RM 65 x 10 bulan
.
.
. .
READY STOCK
---------------------------------------------
Wasap kak Q : www.wasap.my/60179392903

Pm fb Q Corelle N Collecton
.
.
.
.
📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda.
#customerkedaiamboqcorellencollecton
.
.
.
.
#vantageoffer #corellemurah #visionmalaysia #vantagemurah
#vantagevinnaseries #vantagemurah #pingganmangkukonline #bagoriginal #pingganmangkukmurah #pinggancorelle #vantagenewyearpromo2017 #buysellsingapore #periukvantagemurah #vantagemalaysia #kutubarangandapur #ikeamalaysia #luminarcmalaysia #dendamaurora #tupperwarelelong
#vantagecookware #putrajaya #bruneionlinesellers #weddinggift #bagoriginal #ikeamalaysia #bruneionlinestore #coachmy

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❤ whatsapp +60123888567
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❤ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567 "24k gold skincare" +60123888567 "24k gold skincare" +60142399995
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❤ whatsapp +60123888567
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❤ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567 "24k gold skincare" +60123888567 "24k gold skincare" +60142399995
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❤ whatsapp +60123888567
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❤ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567 "24k gold skincare" +60123888567 "24k gold skincare" +60142399995
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❤ whatsapp +60123888567
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❤ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567 "24k gold skincare" +60123888567 "24k gold skincare" +60142399995
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❤ whatsapp +60123888567
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❤ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567 "24k gold skincare" +60123888567 "24k gold skincare" +60142399995
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❤ whatsapp +60123888567
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❤ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567 "24k gold skincare" +60123888567 "24k gold skincare" +60142399995
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

.
VGRIP SERUM PENGETAT VAGINA : RM 68.
.
🆓 Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak🚛💨
🆓 Freegift.🎁
.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
.
#vgrip #vgriporiginal #vgripmalaysia #vgripmurahoriginal #vgrippromo #vgripserummurah #bazaarpaknil #uitm #fattzura #serumvgrip #surekencangmurah #serumpengetatvagina #johorbahru #seremban #shahalam #ipoh #alorsetar #kotabharu #kualaterengganu #kuantan #kuching #kotakinabalu #bangi #amarbaharin #amyrarosli #redvelvetdrama #tn50 #dendamaurora #youcanduit #gegavaganza2017

set corelle 16pcs
.
6 pinggan makan
6 pinggan serbaguna
2 pinggan sup 21cm
1 mangkuk sajian 1L
1 pinggan hidangan @pinggan bujur 31cm
.
👍break & chip resistant
👍stackable
👍oven safe
👍microwave safe
👍versatile
👍easy to clean
👍light weight
👍consumer safe
.
Harga : Rm640
.
@ rm64 x 10 bulan.
.
.
.
.
READY STOCK
---------------------------------------------
Wasap kak Q : www.wasap.my/60179392903

Pm fb Q Corelle N Collecton
.
.
.
.
📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda.
#customerkedaiamboqcorellencollecton
.
.
.
.
.
#corellemalaysia #corellelivingware
#corellemurah #vantagemalaysia
#corellelover #corellereadystockmalaysia
#corningwaremalaysia #vantageoffer
#vantagemurah #corellemalaysia #pingganmangkukonline #pinggancorelle
#corellemurahmalaysia #corningwaremurahmalaysia #kutubarangandapur #kutucorelle #pingganmangkukmurah #buysellsingapore #luminarcmalaysia
#dendamaurora #luminarc #bagoriginal #ikeamalaysia #periukvantagemurah
#tefalmurahdariuk#bruneionllinesellers #bruneionlinestore #sgonlineshop #coachmy

VANTAGE DELUXE
.
Koleksi set hidangan dari porcelain halus deluxe yang berkuali tinggi.
Ringan, lutsinar, tahan luntur, tahan lasak, tahan sumbing.
Rekaan motif yang unik dan pelbagai ditambah dengan sentuhan keemasan kandungan emas tulen yang sesuai dijadikan sebagai penghias sajian untuk keluarga atau meraikan tetamu dan rakan2.

READY STOCK
.
Set mkn mlm 16 unit

1 mangkuk nasi
6 pinggan mkn nasi
6 pinggan utk kuah
2 mangkuk sup
1 pinggan bujur =16pcs
.
=rm680
.
@ Rm68 x 10 bulan
.

Set minum petang 20 unit

1 teko berpenutup
6 cwn
6 piring
6 piring kuih = 20pcs
.
=rm590
@ Rm59 x 10bulan
.
.
.
.
READY STOCK
---------------------------------------------
Wasap kak Q : www.wasap.my/60179392903

Pm fb Q Corelle N Collecton
.
.
.
.
📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda.
#customerkedaiamboqcorellencollecton
.
.
.
#vantageoffer #corellemurah #visionmalaysia #vantagemurah
#vantagevinnaseries #vantagemurah #pingganmangkukonline #bagoriginal #pingganmangkukmurah #pinggancorelle #vantagenewyearpromo2017 #luminarc #buysellsingapore #periukvantagemurah #vantagemalaysia #kutubarangandapur #ikeamalaysia #luminarcmalaysia #dendamaurora #tupperwarelelong
#vantagecookware #putrajaya #bruneionlinesellers #weddinggift #bagoriginal #ikeamalaysia #bruneionlinestore #coachmy

Morphe Eyeshadow 24G
.
Dulu Eyeshadow harga dia mahal banyak ye. Sebab quality dia sangat baik. Sekarang sis buat offerssss!!
.
Warna pun cecantik. Memang sesuai untuk orang beginner makeup. Warna yang agak soft 🤗
.
RM15 x 1 Pallete
RM13.50 x 3 Pallete
RM13 x 5 Pallete
.

Beli banyak lagi murah tau ♥️😘
DM/Whatsapp +60172479537

#catkakimakeup
#trustedsellermalaysia
#trustedseller
#trustedigshopmalaysia
#mekapmurahmalaysia
#mekapborongmurah
#brushmakeupsetmurah
#makaeupmurah
#kosmetikmurahmalaysia
#kosmetikborongmurah
#mekapmalaysia
#kosmetikmalaysiamurah
#cintafatamorgana
#neelofa
#eyeshadowmurahmalaysia
#dendamaurora
#RedVelvet
#visitmyig
#follow4follow
#muamalaysia
#muabellaz
#muasarawak
#muasabah
#muaselangor
#muakualalumpur
#begmekap
#begmekapmurah
#makeupbagmurah
#makeupbagmalaysia
#perfumeviralmurah
#eyeshadowmurahmalaysia

set corelle 16pcs
.
6 pinggan makan
6 pinggan serbaguna
2 pinggan sup 21cm
1 mangkuk sajian 1L
1 pinggan hidangan @pinggan bujur 31cm
.
👍break & chip resistant
👍stackable
👍oven safe
👍microwave safe
👍versatile
👍easy to clean
👍light weight
👍consumer safe
.
Harga : Rm640
.
@ rm64 x 10 bulan.
.
.
.
READY STOCK
---------------------------------------------
Wasap kak Q : www.wasap.my/60179392903

Pm fb Q Corelle N Collecton
.
.
.
.
📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda.
#customerkedaiamboqcorellencollecton
.
.
.
.
.
#corellemalaysia #corellelivingware
#corellemurah #vantagemalaysia
#corellelover #corellereadystockmalaysia
#corningwaremalaysia #vantageoffer
#vantagemurah #corellemalaysia #pingganmangkukonline #pinggancorelle
#corellemurahmalaysia #corningwaremurahmalaysia #kutubarangandapur #kutucorelle #pingganmangkukmurah #buysellsingapore #luminarcmalaysia
#dendamaurora #luminarc #bagoriginal #ikeamalaysia #periukvantagemurah
#tefalmurahdariuk#bruneionllinesellers #bruneionlinestore #sgonlineshop #coachmy

Assalamualaikum dearies :)
.
Perfect Two untuk kulit flawless. MEMANG JIMAT + TAHAN LAMA

Sebotol Vitamin C RMxx tahan 6 bulan
Sebotol Vitamin E RM1xx tahan 4 bulan.
Memang patut dimiliki oleh semua yang ingin dapatkan kulit idaman. Mana nak dapat supplemen yang tahan sampai 4 - 6 bulan kan😊

Lagi best, kedua - duanya boleh buat masker untuk hasil yang lebih CEPAT.

KELEBIHAN PERFECT TWO
❤ kulit sihat, licin dan BERSERI
❤ membantu mengurangkan kesan regangan @ stretchmark
❤ membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam
❤ muka tampak muda
❤ kulit dan rambut menjadi sihat
❤ menegangkan payudara yang kendur
❤ mengurangkan risiko kanser
❤ mengecilkan liang pori yang terbuka
❤ meningkatkan sistem imunisasi badan
❤ membantu mengurangkan masalah resdung
❤ menaikkan seri wajah kerana kolagen dalam badan telah bertambah

Nak cuba ?
Wasap saya for best price 😊😊
shimajelani
0122043175

#skincareshaklee
#setkecantikanshaklee
#setmenyusu
#setberpantangmurah
#setmengandungshaklee
#milkboostermurah
#setberpantang
#personalshoppermalaysia
#sayajualmurah
#shakleeselangor
#shakleemurah
#bajumengandung
#shakleesabah
#inginhamil
#dropshipmalaysia
#shakleekelantan
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
#emanizers
#teaminstamf
#dendamaurora
#bazarpaknil
#ctdk
#shakleeuitm
#terapiinstagram

Sering diserang gastrik.Buntu untuk cari jalan penyelesaian untuk mengurangkan kesakitan yang dialam.

Gastrik ialah keradangan atau luka pada lapisan kulit.Dinding @ lapisan perut yang terhakis oleh asid perut yang dihasilkan untuk mencerna makanan.

Tanda-tanda gastrik:
.
.
🌻 Sakit kepala diikuti rasa loya@ mual,sebu perut dan hilang selera makan.
.
.
🌻Kerap sakit perut terutama dibahagian atas abdomen dan dibahagian belakang.
.
.
🌻Mual dan muntah berwarna hijau atau kuning.
.
.
Esp -membekalkan 9 asid amino perlu untuk membina semula dan memperbaiki sel-sel dinding perut yang terhakis akibat rembesan asid perut.

wasap | 0145000732
.
#shakleekelantan #shakleeguamusang #Shakleeeffect #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ibuhamil #ibumenyusu #ibupantang #ctdk #shukriyahaya #neelofar #aydajebat #redvelvet #dendamaurora #guamusang #vitaminc

Sering diserang gastrik.Buntu untuk cari jalan penyelesaian untuk mengurangkan kesakitan yang dialam.

Gastrik ialah keradangan atau luka pada lapisan kulit.Dinding @ lapisan perut yang terhakis oleh asid perut yang dihasilkan untuk mencerna makanan.

Tanda-tanda gastrik:
.
.
🌻 Sakit kepala diikuti rasa loya@ mual,sebu perut dan hilang selera makan.
.
.
🌻Kerap sakit perut terutama dibahagian atas abdomen dan dibahagian belakang.
.
.
🌻Mual dan muntah berwarna hijau atau kuning.
.
.
Esp -membekalkan 9 asid amino perlu untuk membina semula dan memperbaiki sel-sel dinding perut yang terhakis akibat rembesan asid perut.

wasap | 0145000732
.
#shakleekelantan #shakleeguamusang #Shakleeeffect #shakleetanahmerah #shakleemerapoh #pengedarshakleeguamusang #pengedarvivixshaklee #shakleekualakrai #shakleemachang #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleekotabharu #tv3 #tv9 #alhijrah #Vivix #vivixpromosi #ibuhamil #ibumenyusu #ibupantang #ctdk #shukriyahaya #neelofar #aydajebat #redvelvet #dendamaurora #guamusang #vitaminc

Most Popular Instagram Hashtags