#demand

79761 posts

TOP POSTS

That's it✌
#Demand* for god sake dun try to correct me in the comment section
#unbelievable_reality_
#respect

#ResPecT FoR ThOsE WHo #DEsErvE IT, NoT FoR ThOsE WHo #DEmAnD IT ...

When I met you, I was afraid that I will love you. When I loved you, I became afraid that I will loose you❤️ #After A Long Time On #Public #DemanD 😎🆖👑

हम वो #PosE देते है जिसकी #Demand .सरकार नहीँ #Public
..करती है।।

😘हम वो #PosE देते है जिसकी #Demand .सरकार नहीँ #Public..करती है।। 😚😘😙😗😋😎
😘😙दहा लोकांची जळनार तेव्हाच तर आमची हवा कळनार😎 ✌जळा पण आमच्यावर कुटे😜😂😂😂😂😂
click by, dhananjay gawde thanks my bro

Yeh Photo Dekh kar hume ek baat Smjh AAI.. ki beta SHARMANE ki acting toh tumse na HO PAAI 😂😂😂 wse you can dedicate me a song or song ki Line.. #situation ki #demand #rjshreya #myrjshreya #943myfm #jiyodilse
Hehe udhar ka chashma ... hehe chashma credit n p.c @vishalkumarvikky 😂😉

MOST RECENT

NAK CANTIK BUKAN SUSAH PUN! Amalkan vitamin untuk kulit cantik ni dan tengok hasilnya! Ramai sangat yang berpuas hati dengan 2 item daripada Shaklee ni.

1)VIT C : Vitamin C bertindak sebagai antioksidan & menghasilkan sintensis kologen. Ia menghalang kotoran liaran seperti pencemaran & toksin yang memenyebabkan jerawat. Cegah dulu lebih baik dari merana
.
.
2)ESP : Bertindak menghasilkan sel sel baru bagi kulit. ESP amat berkesan untuk merawat kulit yang rosak akibat jerawat. Sebab itu ESP ni power sangat for parut.
.
.
Boleh klik link 👇👇 untuk sembang-sembang dengan kaknira 😎😎 http://www.wasap.my/60129827229

#kulitcantikgebu #sihatdancantik #jerawatbatu #jeragatpudar #vitamin #shakleemalaysia #kuruscepat #selamat #espshaklee #vitamincshaklee #vitamine #collagenpowdershaklee #vivixshakleemurah #hot #demand #positivevibes #sideincome #business #shakleemalaysia #uitmshahalam #umk #poslajumalaysia #cashondelivery #shakleesarawak #shakleesabah #shakleebrunei #gdex #citylink

KERANA DIRIKU BEGITU BERHARGA!! Setiap pagi, wajib start dgn supplements dulu.

Collagen dalam Sunquick. Ambil sebelum breakfast supaya terserap collagen tu dgn optimum.

Barulah gebu kulit.

Vivix untuk tenaga dan untuk kelihatan cantik berseri.

Vivix ni sebagai antioxidant. Pengambilannya untuk neutralka radikal bebas dalam tubuh kita yang rosakkan sel dan seterusnya kesihatan kita.

Kalau sel kulit rosak, kita cepat nampak tua.

Vitamin C juga untuk kulit cantik, dan awet muda.

Kita tak boleh elak untuk jadi tua. Betul?? Tapi kita tak perlu nampak macam makcik makcik. Hehehehe.

Bila usia masuk 30an, pada kaknira, kita wajib mula jaga. Mula top up supplemen. Mula apply krim antiageing malam.
Mula rajin apply moisturizer dan sunblock kalau dulu culas.

Lagi 3 tahun weyh nak masuk siri 30 😂😂. Kena rajin daripada sekarang lah.. Jangan nanti kulit bergayut macam langsir. Seram😰

Boleh klik link 👇👇 untuk sembang-sembang dengan kaknira 😎😎 http://www.wasap.my/60129827229

#kulitcantikgebu #sihatdancantik #jerawatbatu #jeragatpudar #vitamin #shakleemalaysia #kuruscepat #selamat #espshaklee #vitamincshaklee #vitamine #collagenpowdershaklee #vivixshakleemurah #hot #demand #positivevibes #sideincome #business #shakleemalaysia #uitmshahalam #umk #poslajumalaysia #cashondelivery #shakleesarawak #shakleesabah #shakleebrunei #gdex #citylink

Apa tu nutriferon?? Nutriferon dicipta oleh pakar immunologi Jepun.
Ia diperbuat dari biji labu. Kaya dengan zinc untuk menguatkan ketahanan badan, sistem imuniti.

Ini penting kerana bila sistem imuniti lemah atau terkena jangkitan kuman dan virus, anak-anak akan demam, batuk dan selesema.

Ada sesetengah sampai terkena tonsillitis. Ada yang asma. Ada juga terkena jangkitan paru-paru.

Jadi untuk elakkan komplikasi dari batuk biasa sampai boleh jadi jangkitan paru-paru, kita kena kuatkan ketahanan badan anak-anak.

Nutriferon ni sangat membantu.

Sambil bagi ubat, mak mak selitkan nutriferon dalam setiap hari.

Kalau ank tak suka antibiotik atau ubat, jgn risau. Nutriferon ni sedap.

Drg pasti suka.

Boleh klik link 👇👇 untuk sembang-sembang dengan kaknira 😎😎 http://www.wasap.my/60129827229

#kulitcantikgebu #sihatdancantik #jerawatbatu #jeragatpudar #vitamin #shakleemalaysia #kuruscepat #selamat #espshaklee #vitamincshaklee #vitamine #collagenpowdershaklee #vivixshakleemurah #hot #demand #positivevibes #sideincome #business #shakleemalaysia #uitmshahalam #umk #poslajumalaysia #cashondelivery #shakleesarawak #shakleesabah #shakleebrunei #gdex #citylink

Orang perempuan ni,paling tidak kena makan vitamin C.
Sebab start umur 25 tahun,kolagen dalam badan makin susut. So kita kena dapatkan daripada sumber luar. Tak kisah melalui sayur-sayuran atau buah-buahan.
Kalau nak senang😂😂. Makan jer vitamin C Shaklee ni. 1 tablet membekalkan 500mg dan ia dilepaskan secara berperingkat setiap jam selama 5 jam.

So vitamin C yang kita makan tak rugi macam tu ja.
Kalau kurang vitamin akan menyebabkan muka ada jeragat😢😢. Jerawat pun kalau naik akan susah nak kecut dan kering.

Boleh klik link 👇👇 untuk sembang-sembang dengan kaknira 😎😎 http://www.wasap.my/60129827229

#kulitcantikgebu #sihatdancantik #jerawatbatu #jeragatpudar #vitamin #shakleemalaysia #kuruscepat #selamat #espshaklee #vitamincshaklee #vitamine #collagenpowdershaklee #vivixshakleemurah #hot #demand #positivevibes #sideincome #business #shakleemalaysia #uitmshahalam #umk #poslajumalaysia #cashondelivery #shakleesarawak #shakleesabah #shakleebrunei #gdex #citylink

What fears hold you back from doing something that will get you closer to your goals? #changeyourmindset #changeyourlife #desires #deserve #demand #DECIDE
#D4 with Stacey!!!

DAH MAKAN MACAM MACAM JENIS COLLAGEN TAPI TAK BERKESAN?

Pernah tak beli Collagen yang korang tengok iklan. Tapi bila ambil dah sebulan pun tak nampak kesan positif.

Duit habis.

Kulit tak elok juga.

Rugi rugi.

Kadang kadang nak jimat sangat sampai rugi. Sebab korang beli produk low quality. Bila tak berkesan, itulah paling rugi. Bakar duit free free.

Salah satu sebab banyak collagen dipasaran tak berkesan kerana saiz molekul collagen itu sendiri terlampau besar sehingga tak dapat diserap sepenuhnya di organ pencernaan.

Tapi... Collagen Shaklee pula sangat halus sehingga diserap sepenuhnya.

Sebab itu ini adalah Collagen yang superior👍🏻 Cubalah, pasti tampak berbeza hasilnya!
Boleh klik link 👇👇 untuk sembang-sembang dengan kaknira 😎😎 http://www.wasap.my/60129827229

#kulitcantikgebu #sihatdancantik #jerawatbatu #jeragatpudar #vitamin #shakleemalaysia #kuruscepat #selamat #espshaklee #vitamincshaklee #vitamine #collagenpowdershaklee #vivixshakleemurah #hot #demand #positivevibes #sideincome #business #shakleemalaysia #uitmshahalam #umk #poslajumalaysia #cashondelivery #shakleesarawak #shakleesabah #shakleebrunei #gdex #citylink

This is how they #demand the laser pointer..

Most Popular Instagram Hashtags