#deliveryjitra

MOST RECENT

GIVEAWAY NOVEMBER! 😍
*
Harini sis dengan berbesar hatinya nak bagi #giveaway kat semua kesayangan2x sis! 😘 Korang jgn lupa baca step2x kat bawah sebelum korang sertai okay! 😁
*
Step 1: Follow IG @kelopakdelivery
Step 2: Like post ni πŸ‘
Step 3: Tag 5 orang kawan korang ❀️ berserta komen "Saya suka Kelopak Delivery kerana..." (byk mna ayat pun boleh πŸ˜‰)
Step 4: Share post ni kat IG korang tau!😘 *
Buat ayat yang boleh buat sis cair sikit πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜ (p/s: Mesti kena ikut setiap step yang sis bagi tu tau! kalau tak cukup lengkap tkde la hadiah hehe) -
-
-
#deliverykedah #deliveryjitra #deliveryalorsetar #bouquetofflowers #hotairballoon #flowersbox #chocolatebouquet #kedah #northern #polimas #unimap #hospitalsultanahbahiyah #uum #uitmmerbok #kmc #kedahmedicalcentre #bouquetconvo #uitmarau #amancentral #maybank #cimb #bankislam #giveaway #giveawaybouquet #giveawaymy #KelopakDeliveryGiveAway #November

Set Sarapan Pagi

Menu

Nasi Lemak, Sambal Bilis, Telur Rebus, Timun, Teh O Panas

KAMI. INSHAALLAH KITA PASTIKAN YANG TERBAIK UNTUK ANDA.

BOLEH CALL / WHATSAPPS

013-4581887 KIAH
http://www.wasap.my/+60134581887
012-5527109 ABDULLAH
http://www.wasap.my/+60125527109
017-4166387 FAISAL
http://www.wasap.my/+60174166387
011-36216929 FIRDAUS
http://www.wasap.my/+601136215929

#kiahkatering #kateringalorsetar #kateringaor #pakej #ekonomi #kateringmurah #kateringkedah #kateringutara #rasadulubarutau #nakmakanapahabaqmai #kendurikahwin #walimatulurus #ijabkabul #pakejkahwinmurah #pakejkahwinbajet #pakejkahwinutara #pakejkahwinalorsetar #pakejkahwin #setsarapanpagi #setmakantengahari #setlunch #deliveryalorsetar #deliveryjitra #deliveryaor #deliverysungaipetani #pakejekonomi #pakejlunch #pakejsarapan

Most Popular Instagram Hashtags