#deliveryjitra

MOST RECENT

Terasa nak makan sesuatu yang lain dari kebiasaan? πŸ˜€

InsyaAllah esok kami boleh delivery murtabak mini ayam dan daging panas-panas. #codjitra.

Sambil-sambil tambah stok yang frozen punya, Kami juga boleh terus masak untuk anda. Sedap dan panas-panas.

Sekotak RM 10 (5 pcs). Berminat terus whatsapp waida
013-2042873

Atau terus klik di sini πŸ‘‡

http://sofiyyasnack.wasap.my

Note : order dibuka sekarang sampai pagi esok jam 9 pagi.

#murtabakminisedap
#murtabakminiayam
#murtabakminidaging
#murtabakrm10
#intiyangmeriah
#codjitra
#deliveryjitra

Assalamualaikum sahabat-sahabat Sofiyya Snack,

InsyaAllah hari Sabtu ini (22. 9. 2018), #teamsofiyyasnack akan adakan delivery siap masak murtabak mini ayam dan daging. Fokos utama kami adalah sekitar Jitra.
Sambil-sambil siapkan murtabak frozen, boleh ja delivery yang siap masak.
InsyaAllah sedap dan panas-panas. Inti yang meriah dan juga sihat.
Sekotak RM 10 (5 pcs). Berminat terus whatsapp waida
013-2042873

Atau terus klik di sini πŸ‘‡

http://sofiyyasnack.wasap.my

P/s : - Delivery siap masak ini akan kami tutup order bila sudah mencapai target yang mampu kami buat.
-Boleh juga kalau nak selit order yang frozen punya. Murtabak RM 10 (6 pcs), Popia ubi RM 10 (10 pcs).
- Order sekitar Jitra diutamakan. Kalau boleh datang ambil sendiri boleh juga. Lokasi kami tingkat atas rumah kedai berhadapan pintu B hospital Jitra ( atas suhaila tailor @ bihun sup meletop bang mat). #murtabakminisedap
#murtabakminiayam
#murtabakminidaging
#murtabakrm10
#intiyangmeriah
#codjitra
#deliveryjitra

Assalamualaikum sahabat-sahabat semua,

InsyaAllah hari Sabtu ini (22. 9. 2018), #teamsofiyyasnack akan buat delivery siap masak murtabak mini ayam dan daging sekitar Jitra. InsyaAllah sedap dan panas-panas. Inti yang meriah dan juga sihat.
Sekotak RM 10 (5 pcs). Berminat terus whatsapp waida
013-2042873

Atau terus klik di sini πŸ‘‡

http://sofiyyasnack.wasap.my

P/s : - Delivery siap masak ini akan kami tutup order bila sudah mencapai target yang mampu kami buat.
-Boleh juga kalau nak selit order yang frozen punya. Murtabak RM 10 (6 pcs), Popia ubi RM 10 (10 pcs).
- Order sekitar hospital Jitra diutamakan. Kalau boleh datang ambil sendiri boleh juga. Lokasi kami tingkat atas rumah kedai berhadapan pintu B hospital Jitra ( atas suhaila tailor @ bihun sup meletop bang mat). #murtabakminisedap
#murtabakminiayam
#murtabakminidaging
#murtabakrm10
#intiyangmeriah
#codjitra
#deliveryjitra

Selamat sampai ke penerima tapi malu2 je mama nye terima hot air balloon hehe πŸ˜˜πŸ’ TQ from @kelopakdelivery
-
-
-
-
#deliverykedah #deliveryjitra #deliveryalorsetar #bouquetofflowers #hotairballoon #flowersbox #chocolatebouquet #kedah #northern #polimas #unimap #hospitalsultanahbahiyah

Haa hampa tengok sis ni. Dia borong banyak tulaaa. Dia percaya dgn kelazatan chocolicious by roshila ni 😍

http://www.wasap.my/0194021622

#chocoliciousmurah #chocolicioussedap
#cocojar
#deliverymakanan
#deliveryjitra
#deliveryalorsetar

Sapa nk try SURPRISE kan parents dia?? pm sis skrg ye murah je sis bagi, harga boleh deal 😁😍
-
-
-
-
#deliverykedah #deliveryjitra #deliveryalorsetar #bouquetofflowers #hotairballoon #flowersbox #chocolatebouquet #kedah #northern #polimas #unimap #hospitalsultanahbahiyah

Alhamdulillah happy je ayah nye, sis pun tumpang happy 😊 😍, nice feedback dri penghantar sis πŸ˜˜πŸ’ TQ from @kelopakdelivery
-
-
-
-
#deliverykedah #deliveryjitra #deliveryalorsetar #bouquetofflowers #hotairballoon #flowersbox #chocolatebouquet #kedah #northern #polimas #unimap #hospitalsultanahbahiyah

Most Popular Instagram Hashtags