#deliveryfoodkl

2371 posts

TOP POSTS

Hari-hari sibuk dengan perniagaan sesekali kita bergambar ya :)
Jangan lupa order healthy food homemade diet dari saya sendiri dan tidak lupa juga kepada sahabat sahabat dan costumer yang selama ini bagi sokongan padu kepada saya untuk menjalankan pernigaan.
#ampang
#dietfood
#deliveryfoodkl

review❤PULUT MANGGA❤
.
Pre Order Delivery : 30/3/2017 (KHAMIS)
Harga : Rm6.00
.
Delivery area (charge Rm3-Rm5/delivery) : Setiawangsa / Wangsa Maju / Melawati / Ukay Perdana / Keramat / Setapak / Gombak / KLCC / KL Sentral & sekitarnya
.
Order whatsapp 017-5322 272
@ www.wasap.my/60175322272

#pulutmangga
#pulut
#food
#deliveryfood
#deliveryfoodkl

Mixtart promo 36pcs rm50
01128235753
#cheesetart
#fruitstart
#mixcombocheesetart
#deliveryfoodkl

En Hasan,loyal customer kita. Slalu bizi kerja xsempat nk masak,so ayam percik frozen pilihan utamanya utk makanan segera siap…😎👒 Dia bru add page ni.kalo nampak gamba ensem ni,tlg like ye😸

Delivery to menara tokio marine KL

#ayampercikfrozen #ayamperciksribemban2 #makanankelantan #jjcm #panaskanlauk #deliveryfoodkl

Assalamualaikum semua 💗. Kami menerima tempahan dari Pn. Fiza di Sentul untuk Set Nasi Beriani, Kambing Masak Beriani, Ayam Goreng Rempah dan Dalca. Ribuan terima kasih kami ucapkan kerana sudi berurus niaga dengan pihak kami😘😘
.
Disamping itu, kami juga menyediakan Set Laksa Penang untuk open house di Rawang semalam
.
Alhamdulillah, kami terima komen yang positif dan membina dari pelanggan tersayang☺. Insyallah, review atau feedback dari pelanggan akan kami kemaskini dari masa ke semasa
.
Kami ada tawaran menarik minggu ini, esok kami akan senaraikan menu baru yang akan masuk carta di @bestjuadah_catering. Jadi, pastikan anda stay tune dan terus berikan sokongan pada kami. Kami amat-amat hargainya
.
Tak lupa menu tetap kita Set Nasi Beriani, Karipap Frozen dan juga Sambal Bilis Goreng ada sepanjang minggu ini. Sekiranya anda berminat untuk jadikan kami pengendali majlis anda, segera hubungi kami di 016-365 6534 atau 012-4310464 .
#openhouseraya #openhouseraya2017 #deliveryfoodkl #deliverfoodklangvalley #deliverfoodklangvalley #cateringservices #cateringselangor #kateringwangsamaju #kateringmalaysia #kateringmalaysia #karipapfrozen #setapak #gombak #ampang #shahalam #shahalamresident #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #klfoodie #foodporn #vscocam

Mac n Cheese.. 😋😋😋 Jalapeno Cheese Powder in the house.
Selain mac n cheese, anda juga boleh makan dengan apa saja makanan kegemaran anda.
Serius puas hati. 👍👍 Siapa berminat boleh whatsapp saya
013-3958064.

#serbukcheesemurah #sayajualserbukcheese #cheesemurahkl
#jualmakananonline #deliveryfoodkl
#kldelivery #bazarpaknilprodukkecantikan #makanansedap2 #jalapenocheesepowder #cheesepowdermurah

Amboiiii sedapnyer! Panas2 lagi ni...ada few extra sape nk roger kakyong k +60176173103 #lasagnakl #kl #wangsamaju #hkl #subang #foodpanda #fooddeliverykl #deliveryfoodkl

Alhamdulillah, more feedback dari #wffclovers 💋 Puas hati bila cust kenyang n makan pun sedap!
.
Awak dah try ke belum? 😉
.
#lunchbox #lunchboxmurah #lunchboxsubang #lunchboxdamansara #deliverybox #deliveryfoodkl #deliveryshahalam #frozen

MOST RECENT

COMING SOON IN AUGUST ‼️
--------------//----------------
.
Assalamualaikum semua 😍😍. Kami akan mula perkenalkan LUNCH BOX NASI BERLAUK , Ogos ini
.
Kami menerima some feedback dan pertanyaan dari pelanggan untuk diadakan lunchbox nasi berlauk
.
So, this is the right time for us to make it real 😍😍. Insyallah, we will update the menu and date from time to time
.
Just wait and stay tune with us😍. As usual, you may contact us at 012-4310464 or 016-3656534 for further details
.
#deliverykl #deliveryonline #deliveryfoodkl #deliveryfoodshahalam #deliveryfoodselangor #deliveryfoodservice #klccfooddelivery #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliverykualalumpur #foodinsta #klfoodie #ampang #setiawangsa #wangsamaju #setapak #gombak #klcc #cateringkl #kateringselangor #foodporn #vscocam

Assalamualaikum semua😊. Seperti dapat dilihat, video ni kami buat untuk lebih close up Nasi Beriani yang telah dimasak. Anda dapat lihat sendiri, hasil kejadiannya. Terbaek, insyallah 😘😘😘.Kami menggunakan beras berkualiti tinggi iaitu beras Royal Biri-Biri (extra long grain) untuk setiap set nasi beriani, nasi tomato ataupon minyak
.
Untuk minggu ini, pada hari Khamis dan Jumaat kami OPEN ORDER Set Nasi Beriani untuk kesayangan semua. Hari Rabu (dah Closed Order). Cepat-cepat hubungi kami segera untuk tempahan Khamis dan Jumaat sebelum esok jam 9 malam‼
.
Set Nasi Beriani kami bawakan :
🔹Nasi Beriani, Ayam Masak Merah, Dalca
🔹Nasi Beriani, Daging Masak Beriani, Dalca 🔹Nasi Beriani, Kambing Masak Beriani, Dalca
.
Untuk minggu ini, jika ada yang berkeinginan untuk membuat majlis keraian ataupon buat makan-makan keluarga, sekiranya berminat untuk dapatkan khidmat katering makan dari pihak kami, kami amat alu-alukan. Pelbagai menu
Dapat kami sediakn
.
Anda hanya perlu Whatsapp di 016-3656534 atau 012-4310464 untuk tempahan. Kami akan deal yang terbaik untuk anda. Untuk makluman, caj penghantaran telah pon kami perkenalkan. Jangan risau ianya sgt berpatutan. Anda juga boleh self-pickup di Danau Kota, Setapak
.
#cateringkl #cateringkualalumpur #cateringselangor #cateringklangvalley #kateringmurah #kateringkahwin #kateringselangor #kateringkl #kateringkualalumpur #majlisakikah #majlisbertunang #perkahwinan #kerjakahwin2017 #klfoodie #deliveryfoodkl #deliveryfoodselangor #klccdeliveryfood #deliveryfoodklangvalley
#fooddeliverykl #deliverykl #ampang #klcc #setapak #wangsamaju #kepong #selayang #gombak #foodporn #vscocam

Assalamualaikum semua 💗. Kami menerima tempahan dari Pn. Fiza di Sentul untuk Set Nasi Beriani, Kambing Masak Beriani, Ayam Goreng Rempah dan Dalca. Ribuan terima kasih kami ucapkan kerana sudi berurus niaga dengan pihak kami😘😘
.
Disamping itu, kami juga menyediakan Set Laksa Penang untuk open house di Rawang semalam
.
Alhamdulillah, kami terima komen yang positif dan membina dari pelanggan tersayang☺. Insyallah, review atau feedback dari pelanggan akan kami kemaskini dari masa ke semasa
.
Kami ada tawaran menarik minggu ini, esok kami akan senaraikan menu baru yang akan masuk carta di @bestjuadah_catering. Jadi, pastikan anda stay tune dan terus berikan sokongan pada kami. Kami amat-amat hargainya
.
Tak lupa menu tetap kita Set Nasi Beriani, Karipap Frozen dan juga Sambal Bilis Goreng ada sepanjang minggu ini. Sekiranya anda berminat untuk jadikan kami pengendali majlis anda, segera hubungi kami di 016-365 6534 atau 012-4310464 .
#openhouseraya #openhouseraya2017 #deliveryfoodkl #deliverfoodklangvalley #deliverfoodklangvalley #cateringservices #cateringselangor #kateringwangsamaju #kateringmalaysia #kateringmalaysia #karipapfrozen #setapak #gombak #ampang #shahalam #shahalamresident #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #klfoodie #foodporn #vscocam

Assalamualaikum everyone 😘. Throwback yesterday, kami menyediakan masakan Laksa Penang sebanyak 100 orang makan dan juga Set Nasi Beriani, Kambing Beriani dan Dalca (gambar next post)
.
Untuk minggu ini, kami OPEN ORDER set nasi beriani pada Rabu, Khamis dan Jumaat. Set Nasi Beriani yang kami tawarkan : (min order - 8 pax)
- Nasi Beriani, Ayam Masak Merah @ Goreng Rempah, Dalca
- Nasi Beriani, Daging Masak Beriani, Dalca
- Nasi Beriani, Kambing Masak Beriani, Dalca
.
Sekiranya anda berminat untuk kami kendalikan majlis anda, samada:
☘Majlis Perkahwinan
☘Majlis Akad Nikah
☘Majlis Pertunangan
☘Majlis Akikah
☘Majlis Doa Selamat
☘Majlis Hari Jadi
☘Majlis Jamuan Pejabat
☘Majlis Korporat
boleh segera booking or make reservation. Hanya hubungi kami menerusi DM atau Whatsapp kami di 012-4310464 atau 016-3656534
.
Insyallah kami akan berikan servis yang terbaik 😍. Kepuasan anda, keutamaan kami
.
#openhouseraya #openhouseraya2017 #openhouse #cateringkl #cateringkualalumpur #cateringselangor #cateringklangvalley #kateringmurah #kateringkahwin #kateringselangor #kateringkl #kateringkualalumpur #majlisakikah #majlisbertunang #perkahwinan #kerjakahwin2017 #klfoodie #deliveryfoodkl #deliveryfoodselangor #klccdeliveryfood #foodporn #vscocam

Nutella purf.
We are specialist in Italian donuts.
It's so Delisshhh and you can die to taste it...Can't get enough of them purff...
Kami jual Nutella purf..Special and premium ingredients..
Serious sedap tak tipu.not your ordinary donuts​..And addicted.
Boleh order Kat kami di @omnomnom_food

#kamijual
#jualdonutchocolate
#deliveryfoodcyberjaya
#deliveryfoodkl
#deliveryfoodputrajaya
#deliveryfoodsedap
#birthdayparty
#kudapan
#minumpetang
#jamuan
#italiandonut
#alhamdulillah
#vitdaily
#sayamasak

Hari-hari sibuk dengan perniagaan sesekali kita bergambar ya :)
Jangan lupa order healthy food homemade diet dari saya sendiri dan tidak lupa juga kepada sahabat sahabat dan costumer yang selama ini bagi sokongan padu kepada saya untuk menjalankan pernigaan.
#ampang
#dietfood
#deliveryfoodkl

Assalamualaikum guys 😍. Alhamdulillah, aktiviti kami harini menyediakan Set Nasi Beriani, Ayam Masak Merah dan Dalca
.
Seperti yang dapat dilihat, kami boleh menyediakan dalam bentuk pek kebiasaannya (delivery), dalam keadaan tempahan Set Nasi dan Lauk (disposable tray) serta servis katering (all-in package)
.
Sekiranya anda berminat untuk menggunakan servis kami di majlis anda, boleh utarakan pendapat dan kami akan redesign majlis as per requested 😍
.
Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi kami di talian 012-4310464 atau 016-3656534
.
#openhouseraya2017 #openhouse #raya2017 #raya #majlisraya #kerjakahwin #pakejkahwin #perkahwinanmelayu #perkahwinan #cateringselangor #cateringkl #cateringmalaysia #kateringmurah #kateringkl #kateringkualalumpur #kateringkahwin #pertunangan
#fooddeliveryklangvalley #deliverykl #deliveryklangvalley #deliveryshahalam #deliveryfoodkl #foodporn #vscocam

Assalamualaikum everyone 😍. We would love to say million thanks to Maju Integrated Engineers Sdn Bhd for giving us opportunity to prepare foods for Open Office Raya
.
We wish all the best for you guys and do hope satisfied with our services😘. Cooperation much appreciated 👍👍
.
The package inclusive of :
- Nasi Tomato - Ayam Masak Merah
- Kuah Dalca - Poppadom
- Nasi Himpit
- Kuah Lodeh
- Sambal Kacang
- Rendang Daging
- Laksa Penang
- Seri Muka Pandan
- Teh tarik
- Air Sirap
.
Last but not least, if you interested to do the event such as Wedding Ceremony (big scale), Akad Nikah Majlis, Tunang event, Majlis Akikah, Majlis Hari Jadi and etc, just WHATSAPP us for fast response
.
Save our numbers 016-3656534 and 012-4310464 for further clarifications. We will help you and give our best👍👍. Surely, our quotation is FREE and get the best deal from us😘
.
#openofficeraya #openoffice #openhouse #openhouseraya #openhouseraya2017 #cateringselangor #cateringmalaysia #cateringkl #cateringkualalumpur #kateringselangor #kateringkl #kateringkl #kateringmalaysia #kateringkualalumpur #kateringkahwinkl #kateringkahwin #potluckraya2017 #jamuanraya2017 #majlisraya #deliverykl #deliveryfoodkl #deliveryfoodshahalam #deliverykualalumpur #fooddeliveryklangvalley #deliveryklangvalley #fooddeliverykl #foodporn #vscocam

Thankyou for order all my costumer today..
Ditunggu next ordernya ya😙😙 Hello foodlovers @masterfoodie.makassar
WE ARE OPEN NOW 😄😄..
OPEN ORDER ALL MENU..
Ayo buruan yg penasaran & belum nyobain jangan sampai ketinggalan ya..
Banyak menu baru yg enak2 juga lho..
WAJIB DICOBA !!!
RASA DIJAMIN KETAGIHAN
😋😋😋
GAK PERLU MAHAL & JAUH2 UNTUK NGERASAIN FOOD YG FENOMENAL INI..
HARGA DIJAMIN TERJANGKAU..
SILAHKAN LIHAT LANGSUNG TESTI DI IG KAMI YA..
BANGKOK Street Food By @masterfoodie.makassar..
📎MENU :
📌THAI SPICY CHICKEN
*Bisa request ayam kampung atau ayam potong
*Bisa request level spicy dari 1 - 10
📌MANGO STICKY RICE
*ORIGINAL
*PLUS PUDING MANGO
📌THAI SWEET SPICY CRAB
📌HOT BLACKPEPPER CRAB
📌CHICKEN BLACKPEPPER 📌HOT GRILL CHICKEN
📌TOM YUM SPICY SOUP
📌CURRY SPICY SHRIMP
📌SEAFOOD BALLS WITH  ORIGINAL THAI SAUCE
📌PANDAN LEAF CHICKEN
📌PINEAPPLE FRIED RICE
📌PALABUTUNG BANANA ICE
👇Contact here for order👇 : (PILIH SALAH 1 YA GUYS)
WA : 082189598618/089622767888
BBM : D4BABBIA/5FF51DBD
Line : @xii1808a

#bangkokstreetfood #thailandstreetfood #original #seasoning #makassarfood #makassarculinery #makan2makassar #mustbetry #makassarfood #onlinefood #food #bangkokfood #culinery #delicious #yummy #lovefood #mangostickyrice #thaispicychicken #pandanleafchicken #pineapplefriedrice #firstfood #ordernow #trynow #musttotry #deliveryfoodkl

Mixtart promo 36pcs rm50
01128235753
#cheesetart
#fruitstart
#mixcombocheesetart
#deliveryfoodkl

Assalamualaikum guys 💗 We received another feedback from our beloved customer for Juadah Raya. Alhamdulillah, everything gone well 👍👍
.
If you interested to order for Juadah Raya, Assorted Mee, Bihun, Kuey Teow, Soto Ayam Siat (Soup, Fried, ) and many more Set Nasi Beriani and Set Nasi Laok Kanpung, you may contact us by DM or Whatsapp at 016-3656534 or 0124310464 .
Insyallah, we give our best services to deliver your foods😃. We shall release new menu next week
.
#cateringkl #cateringservices #cateringselangor #kateringwangsamaju #kateringmalaysia #kateringkl #kateringklangvalley #deliveryfoodkl #deliverfoodklangvalley #deliveryfoodshahalam #deliverykl#fooddeliverykl #frozen #juadahraya #openhouseraya #openhouse2017 #openhouserayakl #foodporn #vscocam #corporateevent #corporateeventskl

Assalamualaikum semua 😍. Throwback yesterday, kami menerima dua tempahan dari pelanggan tersayang :
- Set Mee kari (COD Setapak)
- Set Kuey Teow Kerang (Self-pickup Danau Kota)
.
Alhamdulillah dan ribuan terima kasih kerana masih terus menempah makanan dari kami😘😘
.
Kami ada berita baik yang ingin disampaikan. Hari Jumaat dan Sabtu ini, kami OPEN ORDER untuk Set Nasi Beriani .
Seperti biasa, Set Nasi Beriani kami bawakan :
- Nasi Beriani, Ayam Masak Merah dan Dalca
- Nasi Beriani, Daging Masak Beriani dan Dalca
- Nasi Beriani, Kambing Masak Beriani dan Dalca
.
Untuk tempahan, whatsapp kami segera 016-3656534 atau 012-4310464 . Kami akan tutup order Khamis jam 9 malam
.
#openhouseraya#openhouse#raya2017#jamuanraya2017#jamuanraya#majlisraya2017#majlisraya#corporateofficeeventskl#corporateoffice#klccdeliveryfood#deliverykl#deliveryfoodkl#deliveryfoodkualalumput#deliveryfoodselangor#deliveryfoodshahalam#fooddeliveryklangvalley#fooddeliverykl#fooddeliveryselangor#kateringkl#kateringselangor#cateringkl#cateringselangor#foodstagram#foodporn#vsvocam

Assalamualaikum semua. Masih lg rancak dan bersemagat dgn suasana open house /office. Kami juga terus menerima tempahan dari mereka yg mahukan khidmat kami .

Alhamdulillah dan terima kasih kepada pelanggan kami dari Kuang yg menempah menu masakan kampong bg tetamu nya

Tempahan masih dibuka untuk mereka yg memerlukan khidmat kami untuk apa juga majlis .

Hubungi kami --------------
PN ZALINA (0163656534)
PN AYU. (0124310464
#openhouseraya #openhouse #openhouseraya2017 #potluckraya2017 #potluckraya #jamuanraya2017 #jamuanraya #majlisraya2017 #majlisraya #kateringmurah #kateringkl #kateringmalaysia #kateringselangor #katering #cateringkl #cateringmalaysia #cateringselangor #cateringservices #deliverylunchbox #deliveryfoodkl #deliverykl #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykl #foodporn #vscocam

Assalamualaikum semua 😍😍. Ya, ini adalah salah 1 dari 5 menu Nasi Putih Berlauk bertempat di Kuang, Selangor
.
Pelanggan kami membuat tempahan Sambal Tempoyak Udang bersama Petai. Benar, panjang namanya 😍. Menu pilihan pelanggan yang lain bakal menyusul
.
Menu ini sedap sangat dimakan begitu sahaja dengan nasi panas TANPA ada tambahan lauk lain. Memang mengancam 👍👍👍
.
Anda berminat untuk kami cater di tempat anda? Masa tak cukup untuk jamu tetamu tapi niat yang baik memang ada? Tak nak dapor berkecah asbab kekangan masa?
.
Insyallah, kami boleh bantu anda dengan beri perkhidmatan catering ataupon delivery hantar tempahan anda
.
Hubungi sahaja 016-3656534 atau 012-4310464
.
#openhouseraya #openhouse #openhouseraya2017 #potluckraya2017 #potluckraya #jamuanraya2017 #jamuanraya #majlisraya2017 #majlisraya #kateringmurah #kateringkl #kateringmalaysia #kateringselangor #katering #cateringkl #cateringmalaysia #cateringselangor #cateringservices #deliverylunchbox #deliveryfoodkl #deliverykl #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykl #foodporn #vscocam

Assalamualaikum semua ❤️ Ada yang nak teka juadah yang kami masak harini? .
Alhamdulillah, tempahan Syawal masih kita terima sehingga kini. Sekiranya masih ada yang berhajat mengadakan Open House, Potluck Raya, Majlis Raya office dan sewaktu dengannya. Insyallah, kita masih ada ruang kosong untuk dipenuhi
.
Untuk makluman, minggu depan kami mula buka tempahan bagi Karipap Frozen dan yang digoreng panas . Lebih menarik, kami akan perkenalkan Syawal Combo
(NEW). Anda boleh dapatkan semua juadah raya dalam 1 pakej 😍
.
Insyallah kita juga akan mula perkenalkan menu nasi putih berlauk delivery dan produk baru yang bakal menyusul. Anda teringin pencuci mulut versi melayu? Nantikan ye 😘
.
Untuk keterangan lanjut, hubungi kami 016-3656534 atau 012-4310464
.
#openhouseraya2017 #openhouseraya #openhouse #potluckraya2017 #potluckraya #majlisraya2017 #majlisraya #kateringmalaysia #kateringmurah #kateringselangorkl #kateringselangor #kateringmalaysia #cateringhalal #cateringkl #cateringselangor #cateringmalaysia #deliveryfoodkl #deliverylunchbox #foodporn #vscocam

Assalamualaikum everyone 😍. Aktiviti kami harini menyiapkan order tempahan untuk karipap goreng dan juga frozen. Sebanyak 200pcs karipap goreng akan dihantar pada En.Daniel di Setapak
.
Antara job yang akan kita deliver petang nanti, Rendang Daging Minang Style untuk Open House Raya di Taman Bakti, Ampang. Gambar bakal menyusul
.
Anda boleh swap skrin ke kanan untuk lihat some of preparation kami for Open House this weekend. The rest, akan kita upload along the process
.
Jika anda nak buat tempahan untuk Rendang Daging frozen ataupon yang siap dimasak, boleh whatsapp kami dari harini sehingga close order Rabu depan. Insyallah kita deliver hari Khamis dan Jumaat
.
Tambahan lagi, order untuk karipap frozen juga dibuka sehingga Rabu depan😍
.
Hubungu kami 016-3656534 atau 012-4310464
.
#openhouse #openhouseraya #raya2017 #potluckraya #kateringkualalumpur #canopykahwin #cateringkl #cateringselangor #cateringkl #corporateeventskl #corporateevents #kerjakahwin #vscocam #foodporn #fooddeliverykl #fooddeliveryklangvalley #klccfooddelivery #deliveryfoodkl #deliveryfoodshahalam #deliverykl

-Rabeaque Spaghetti-
.
Malam ni admin teringin nak makan ni. Jd admin mtk chef buatkan..nyummmmmmmm. Sape nak?? Order la cepat
.
RM9.90
.
Utk tempahan sila hubungi 012 9292250 / 017 929 1928
.
Selfpickup/COD
.
Follow IG kami --> @rabeaque.cafe & @rabeaque_bouteaque .
#deliverycake
#akadnikah
#kenduri
#kendurikahwin
#jomkahwin2016
#cafekl #onlinecafe #mangocheesecakekl #laksa #cafecheras #kenduri #akadnikah #caterermalaysia #makanan #deliveryfoodkl

Most Popular Instagram Hashtags