[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#deleahq

4027 posts

TOP POSTS

Pakai malam ni , esok pagi dah terus cantik. TAK PERCAYA? Cuba dulu DELEA WHITENING BOOSTER SERUM ni baru tahu kesan sepanjang malam 😍
.
🌼 Mengandungi tea tree oil yang mampu merawat JERAWAT.βœ”
🌼 Mengandungi ALP ROSE untuk MELAMBATKAN penuaan pada kulit wajah. βœ”
🌼 Mengandungi APPLE STEM CELL yakni untuk MERESAP dengan berkesan βœ” 🌼 Diekstrak bersama VITAMIN E βœ”
.
🌼 DM / WHATSAPP 014 927 4763 ( FAST REPLY ) .
🌼 POSTAGE WEEKEND .
🌼 COD WEEKENS .

#deleahq #delea #deleaserum #serum #bazaarpaknil

❀️
Assalamualaikum selamat petang kak sarah nak share lah kelebihan tablet fullplus ni ❀️
Haaaa best kan kelebihan dia ni . So tk perlu laa nak ragu2 dengan fullpluss yunkk oiii kunyah2 je Tekcaaaa aummmm πŸ˜† husband pun sukaaaa tiap2 malam nak gomol hahaa auch 😜
.
Terancam kan ? Jom laaaa cuba ws kak sarahh and kak sarah akannn bagi special price youolssssss ! Anakk dara boleh consume makk dara jandaa ! Yang dah kahwin haaa semua boleh syg .
Tk ada kesann sampingan tauu dnt worryyy muhh .
Jom ws kak sarah SEKARANG
❀️0146197824
❀️0146197824
❀️0146197824
.

#fullplusoriginal
#testimonifullplus
#testimonipayudara
#payudarabesar
#payudaramontok
#surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq
#symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum
#vgripserumpengetat
#femininewashmurah
#pinkladybodyperfection
#jemaimabeauty
#jamuyounggold #thehousemy
#lofattah
#suamikupalingsweet
#jadikanakuyangkedua
#pernikahanjepsariyanti
#kimchiuntukawak
#sharnaazxnabila
#nenosaysido
#mehsandarpadaaku

"Memang best sangat, bau wangi, Delea ni la 1 1 nye lotion yg tak melekit dan tak berminyak. Lepas sapu terus cerah"
.
Yesss anda juga akan alami nye sendiri Kalau you bertindak Nak kulit putih dgn mengamalkan produk Delea.
.
#deleahq #delea #testimnidelea #igmy #malaysia #skincare #skincareroutine #beauty #healthyskin #beautiful

Alhamdulillah, another week kita masih diberi peluang untuk terus hidup dan berkongsi manfaat dengan orang ramai.

Hari ni kami nak share tentang kebaikan yang anda akan dapat bila anda amalkan produk yang mengandungi bahan tea tree oil.

Memang kajian saintifik dah membuktikan yang minyak tea tree ni sangat sangat elok untuk kulit kita.

Ia bersifat semulajadi dan sangat bagus seperti yang tertera dkt gambar diatas.

Anyway, semua produk delea mengandungi bahan tea tree oil ye. Sebab tu, alhamdulillah ramai dah yang guna dan dapat manfaat yang terbaik daripada hasilnya.

Anda patut cuba, insyaAllah takkan menyesal dengan hasilnyam boleh hubungi 0194602135 atau hubungi agent dan dropship sah Delea untuk info lebih lanjut.

#deleahq
#deleaserum
#deleainstantwhiteninglotion
#dyxybccreambydyana
#dyxybccreambydyana
#dyxypenang

Sis @delea_bywannsieyla nk cari 20 orang
yang ada masalah kulit muka dan badan ..yang nak putih kekal tu
dan yang dah try macam2 produk lain tapi tak menjadi..
PUTIH DALAM MASA 2 SAAT 😱😱
sis @delea_bywannsieyla akan tutup promosi RM8.00 last hari esok.
Sis akan bantu uolls sebanyak yang mungkin..
.
.
JERAWAT ?
JERAGAT ?
PARUT ?
KULIT KUSAM ?
KULIT GELAP ?
SUNBURN ?
BLACKHEAD ?
WHITEHEAD ?
REKAHAN KULIT ?
MACAM LAGI MASALAH KULIT MUKA DAN BADAN ???
TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK?? JOM RAWAT SEBELUM TERLAMBAT.. MERAWAT KULIT MUKA DAN BADAN SEMUDAH ABC je dear 😍😍
.
.
.
πŸ‘°DELEA INSTANT WHITENING LOTION 3 IN 1 πŸ‘°
🌹Lulus KKM, HALAL dan BERKESAN.
🌹Sesuai untuk lelaki dan perempuan. 🌹Mesra wudhu.
🌹Berumur 5 tahun - dewasa boleh pakai.
🌹Boleh jadikan moisturizer dan base make up.
🌹Boleh guna dgn foudation dan skincare lain.
β€β€Œβ€Œβ€Œβ€Œο»Ώβ€β€Œβ€Œο»Ώβ€Œβ€β€β€Œβ€Œβ€Œβ€Œβ€β€ο»Ώο»Ώβ€β€β€Œβ€ŒπŸ’β€Œβ€Œ Menghalus dan membaiki kulit β€β€Œβ€Œβ€Œβ€Œβ€β€ο»Ώο»Ώβ€β€β€Œβ€ŒπŸ’β€Œβ€Œ Mencerahkan kulit kusam, parut dn sinaran uv β€β€Œβ€Œβ€Œβ€Œβ€β€ο»Ώο»Ώβ€β€β€Œβ€ŒπŸ’β€Œβ€Œ Bertindak sebagai anti penuaan
β€β€Œβ€Œβ€Œβ€Œβ€β€ο»Ώο»Ώβ€β€β€Œβ€ŒπŸ’β€Œβ€Œ Menyegarkan kulit β€β€Œβ€Œβ€Œβ€Œβ€β€ο»Ώο»Ώβ€β€β€Œβ€ŒπŸ’β€Œβ€Œ Anti jerawat
β€β€Œβ€Œβ€Œβ€Œβ€β€ο»Ώο»Ώβ€β€β€Œβ€Œ πŸ’Semua masalah akan hilang .
πŸ’Tiada kesan sampingan .
πŸ’Kulit putih, licin, sihat dan glowing.
πŸ’ 100% ramuan organic iaitu VITAMIN C, VITAMIN E, ARGAN OIL, ALOE VERA, APPLE STEMCELL DAN TEA TREE OIL.
πŸ’ Banyak testimoni yg dah berjaya .
πŸ’Parut luka ur parut jerawat pon makin pudar.
πŸ’Jeragat bukan main senang lagi hilang .
πŸ’Jerawat nak naik pun tak berani .
πŸ’Sunburn di muka makin hilang.
πŸ’Blackhead dan whitehead makin kurang dan boleh merawat macam2 lagi haaa...
.
.
.
Uolls boleh check number KKM kami (NOT161203572K)
.
.
Untuk keterangan lanjut boleh DM atau whatsapp sis ke 013 4473086.

#delealotion
#deleamalaysia
#deleahq
#putih2saat
#instantwhitening
#glowing
#lotion

Cleansing Bar ni yang akan membuatkan anda terlajak cerah, bersih dan bebas jerawat.
.
Ye lah, kita perlu bermula dgn tindakan. Kalau tengok je memang tak jadi apa kan sayang? Apa kata mulakan dengan Delea Cleansing Bar. Gerenti terus fall in love.
.
Apa best sangat cleansing bar ni? - ada yg guna 2 hari je jerawat dh kecut. - bila guna terus rasa wajah segar bugar gituuu. - yg penting bau wangi. - tonyoh sikit dkt keti terus hilang segala mak nenek daki.
.
Masih ragu? Cuba dulu baru tahu. Tak mahal pun darling. RM37 je 😘 #malaysia #sayajual #igmy #whitening #cleansingbar #deleahq #photography #24kgold

Huhuhurrrmmm.....abang sukeee kalau sayang anje-anje dengan abang.... hihi... sebab kita dah sah!
.
.
πŸ“ž Whatsapp *BOX OF APRIL* ---> 019-236 9974
πŸ“ž Whatsapp *BOX OF APRIL* ---> 019-236 9974
πŸ“ž Whatsapp *BOX OF APRIL* ---> 019-236 9974
.
.
FOLLOW US:
@wanita.cantik.bahagia(main)
@fullplus_malaysia(produk)
@testimonifullplus.hq (feedback)
@tips.aset.besar(tips)
@fullplus.murah.rm30(promosi)
.
#fullplusoriginal
#testimonifullplus
#testimonipayudara
#payudarabesar
#payudaramontok
#surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #deleahq
#symabeauty #fashasandhabydhaja#bellezaoriginal #azanisscarserum
#vgripserumpengetat
#femininewashmurah
#pinkladybodyperfection
#jemaimabeauty
#jamuyounggold #thehousemy
#lofattah
#mehsandarpadaaku

Sis nak pegi raya kat Muar 🌸 Awak semua raya kat mana? ☺
.
#deleahq #deleawhiteningboosterserum #deleawhiteninglotion #deleafacialcleansingbar #sispakai #sisjual #selfieraya

MOST RECENT

DONT FORGET TO GRAB THEM ALL!!πŸ€—πŸ˜˜ .
to make purchases do,click link at my bio 😎😜
.
#deleahq
#deleainstantwhiteninglotion
#deleaserum
#deleacleansingbar
#deleakajang
#deleabangi
#deleabtho
#delea
#dropshipneededmalaysia
#jobvacancy

DONT FORGET TO GRAB THEM ALL!!πŸ€—πŸ˜˜ .
to make purchases do,click link at my bio 😎😜
.
#deleahq
#deleainstantwhiteninglotion
#deleaserum
#deleacleansingbar
#deleakajang
#deleabangi
#deleabtho
#delea
#dropshipneededmalaysia
#jobvacancy

DONT FORGET TO GRAB THEM ALL!!πŸ€—πŸ˜˜ .
to make purchases do,click link at my bio 😎😜
.
#deleahq
#deleainstantwhiteninglotion
#deleaserum
#deleacleansingbar
#deleakajang
#deleabangi
#deleabtho
#delea
#dropshipneededmalaysia
#jobvacancy

Wooowww deala ada jual lotion untuk putih dalam msa seminit jea!! 😨😨 sapu jea dah putih gebu uoollsss!!! Nak tau lebih lNjut kesan dia? .
Harga bukan rm 100 bukan rm 80 !! Nak tau berapa?
Harga mampu milik tau!! .
.
Cepat skrang dm n wassap laju2 !!
Sis pkai sis juaalkk uoollss.. .
.
.
. πŸ“±FAST RESPOND WHATSAPPπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
+60194602135 .
+60194602135 .
+60194602135 .
.
.
πŸššπŸ’¨POSTAGE EVERYDAY .
.
.
.
πŸš—πŸ’¨πŸ’¨ COD AREA πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“ŒSimpang Ampat πŸ“ŒBukit MertajamπŸ“ŒSungai BakapπŸ“ŒJawiπŸ“ŒSeberang Jaya πŸ“Œ Giant Bayan Baru πŸ“ŒPenang Airport πŸ“ŒUSM, Penang πŸ“ŒQueensbaymall πŸ“Œ Bukit Jambul

#dropshipwantedmalaysia
#agentwanted
#dyxypenang
#dyxybccreambydyana #dyxyfacemistgrentea
#teamfatin
#teamfatindyxy
#dyxyteamfatin
#codpenang
#codsimpangampat
#codbukitmertajam
#codsungaibakap
#codjawi
#codseberangjaya
#codjuruautocity
#dyxycosmetics
#deleahq
#deleaserum
#deleawhiteninglotion
#deleawhiteningboosterserum

Alhamdulillah, another week kita masih diberi peluang untuk terus hidup dan berkongsi manfaat dengan orang ramai.

Hari ni kami nak share tentang kebaikan yang anda akan dapat bila anda amalkan produk yang mengandungi bahan tea tree oil.

Memang kajian saintifik dah membuktikan yang minyak tea tree ni sangat sangat elok untuk kulit kita.

Ia bersifat semulajadi dan sangat bagus seperti yang tertera dkt gambar diatas.

Anyway, semua produk delea mengandungi bahan tea tree oil ye. Sebab tu, alhamdulillah ramai dah yang guna dan dapat manfaat yang terbaik daripada hasilnya.

Anda patut cuba, insyaAllah takkan menyesal dengan hasilnyam boleh hubungi 0194602135 atau hubungi agent dan dropship sah Delea untuk info lebih lanjut.

#deleahq
#deleaserum
#deleainstantwhiteninglotion
#dyxybccreambydyana
#dyxybccreambydyana
#dyxypenang

Alhamdulillah, another week kita masih diberi peluang untuk terus hidup dan berkongsi manfaat dengan orang ramai.

Hari ni kami nak share tentang kebaikan yang anda akan dapat bila anda amalkan produk yang mengandungi bahan tea tree oil.

Memang kajian saintifik dah membuktikan yang minyak tea tree ni sangat sangat elok untuk kulit kita.

Ia bersifat semulajadi dan sangat bagus seperti yang tertera dkt gambar diatas.

Anyway, semua produk delea mengandungi bahan tea tree oil ye. Sebab tu, alhamdulillah ramai dah yang guna dan dapat manfaat yang terbaik daripada hasilnya.

Anda patut cuba, insyaAllah takkan menyesal dengan hasilnyam boleh hubungi 0194602135 atau hubungi agent dan dropship sah Delea untuk info lebih lanjut.

#deleahq
#deleaserum
#deleainstantwhiteninglotion
#dyxybccreambydyana
#dyxybccreambydyana
#dyxypenang

Banyak dah testimoni yang kami dapat.. Dah terbukti produk #delea ni bagus! πŸŽ‰
Jangan tunggu lama2... Meh dapatkan sekarang!
.
So you all tunggu apa lagi?
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp..
πŸ“±0193461642
(CLICK LINK DEKAT BIO)
.
#deleahq
#deleainstantwhiteninglotion
#deleaserum
#deleacleansingbar
#deleakajang
#deleabangi
#deleabtho
#delea
#dropshipneededmalaysia
#jobvacancy

Anda wajib rebut peluang yg Delea buat ni kalau anda nak kulit yang bersih, cerah dan bebas jerawat.

Memang untung sangat yang grab peluang sempena online revolution ni. Harga memang sangat sangat berbaloi tau uolsss.

Jimat betul. Ni lah time nak cantik cantik pada harga mampu milik.
.
Nak grab?
πŸ“±0193461642
(CLICK LINK DEKAT BIO)
.
#deleahq
#deleainstantwhiteninglotion
#deleaserum
#deleacleansingbar
#deleakajang
#deleabangi
#deleabtho
#delea
#dropshipneededmalaysia
#jobvacancy

Jangan lupa pakai lotion delea harini tauu~ boleh pakai dekat muka dan badan. Ada spf 15. Nak tau lebih lanjut, ws/ dm saya. πŸ˜‰ (click sahaja link dkt bio okay)
.
#deleahq
#deleainstantwhiteninglotion
#deleaserum
#deleacleansingbar
#deleakajang
#deleabangi
#deleabtho
#delea
#dropshipneededmalaysia
#jobvacanc

Jangan lupa guna serum #delea
Before tidur better bagi supplement untuk kulit.. Sian dia~ kurniaan Tuhan, kena jaga elok2.. πŸ˜‰πŸ°
.
Nak grab?
πŸ“±0193461642
(CLICK LINK DEKAT BIO)
.
#deleahq
#deleainstantwhiteninglotion
#deleaserum
#deleacleansingbar
#deleakajang
#deleabangi
#deleabtho
#delea
#dropshipneededmalaysia
#jobvacancy

#serumdelea ni diperkaya dengan 24k gold. Bukan susuk tau! 😝 korang boleh say bye2 kepada mr/ms pimples. Saya nak korang alami sendiri kebaikan dia.
.
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp..
πŸ“±0193461642
(CLICK LINK DEKAT BIO)
.
#deleahq
#deleainstantwhiteninglotion
#deleaserum
#deleacleansingbar
#deleakajang
#deleabangi
#deleabtho
#delea
#dropshipneededmalaysia
#jobvacancy

Time ni lah anda semua patut grab promosi delea. Sebabnya memang jimat berbaloi baloi uolsss.
.
Rugi kalau tak grab. Harga runtuh sempena online revolution ni haaa. Memang berbaloi baloi tau.
.
So you all tunggu apa lagi?
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp..
πŸ“±0193461642
(CLICK LINK DEKAT BIO)
.
#deleahq
#deleainstantwhiteninglotion
#deleaserum
#deleacleansingbar
#deleakajang
#deleabangi
#deleabtho
#delea
#dropshipneededmalaysia
#jobvacancy

Maaf klau lambat.. Da prob sis.. Sis cuba blas satu2 yea.. Nk selit oder?
Bole wassap laju2
.
. +60194602135
+60194602135
+60194602135

#dyxybccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxypenang
#deleahq
#deleainstantwhiteninglotion

Anda wajib rebut peluang yg Delea buat ni kalau anda nak kulit yang bersih, cerah dan bebas jerawat.

Memang untung sangat yang grab peluang sempena online revolution ni. Harga memang sangat sangat berbaloi tau uolsss.

Jimat betul. Ni lah time nak cantik cantik pada harga mampu milik.

Nak grab?
πŸ“±0193461642
(CLICK LINK DEKAT BIO)
.
#deleahq
#deleainstantwhiteninglotion
#deleaserum
#deleacleansingbar
#deleakajang
#deleabangi
#deleabtho
#delea
#dropshipneededmalaysia
#jobvacancy

Complete set #delea
Lotion dia superb awesome, boleh pakai dekat muka dan badan, ada spf 15, boleh mencerahkan kulit, semua jenis kulit boleh pakai yeayy! πŸŽ‰
.
Sabun dia, ya Allah~ lembutnya kulit~ jerawat pun cepat kecut maaa~
.
Serum delea ni mampu merawat kulit.. Serum dia~ hurmm tengok sendiri ribuan testimoni kami dapat.
JADI APA TUNGGU LAGI?
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp..
πŸ“±0193461642
(CLICK LINK DEKAT BIO)
.
#deleahq
#deleainstantwhiteninglotion
#deleaserum
#deleacleansingbar
#deleakajang
#deleabangi
#deleabtho
#delea
#dropshipneededmalaysia
#jobvacancy

#serumdelea ni diperkaya dengan 24k gold. Bukan susuk tau! 😝 korang boleh say bye2 kepada mr/ms pimples. Saya nak korang alami sendiri kebaikan dia.
.
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp..
πŸ“±0193461642
(CLICK LINK DEKAT BIO)
.
#deleahq
#deleainstantwhiteninglotion
#deleaserum
#deleacleansingbar
#deleakajang
#deleabangi
#deleabtho
#delea
#dropshipneededmalaysia
#jobvacancy

TERGEMPAR. Delea sertai Online Revolution Sale Sehingga Esok.
.
.
Untuk anda semua yang tertunggu tunggu bila Delea nak buat Sale. Haaa ni lah masanya untuk anda dapatkan produk Delea pada harga penjimatan.
.
Memang sangat sangat berbaloi tau. Rugi kalau tak restock stok anda yg dah habis atau nak habis tu.
.
Dengan tawaran FREE POSTAGE LAGI.
.
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp..
πŸ“±0193461642
(CLICK LINK DEKAT BIO)
.
#deleahq
#deleainstantwhiteninglotion
#deleaserum
#deleacleansingbar
#deleakajang
#deleabangi
#deleabtho
#delea
#dropshipneededmalaysia
#jobvacancy

Baru pakai sekali je whitehead dkt hidung dah tak rasa teruk lepas amalkan Delea Facial Cleansing Bar.

Haaa tengok lah betapa bestnya delea facial cleansing bar ni. Memang sangat sangat membantu tau merawat whitehead.

Buat kekakak dkt luar sana yg ada masalah whitehead. Cecepat lah hubungi kakak tauuu~
.
BERMINAT BOLEH DIRECT NO BWH NIπŸ‘‡πŸ»
πŸ“²WHATSAPP 0193461642
πŸ“²WHATSAPP 0193461642
πŸ“²WHATSAPP 0193461642
OR CLICK JE DEKAT BIO πŸ˜‰
.
❗ RUGI TERUK SAPA TAK TRY LOTION DELEA NIH 😘
.
.
.

#deleahq
#deleainstantwhiteninglotion
#deleaserum
#deleacleansingbar
#deleakajang
#deleabangi
#deleabtho
#delea
#dropshipneededmalaysia
#jobvacancy

Most Popular Instagram Hashtags