[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#debak

4458 posts

TOP POSTS

Enjoy...
#dudet
#debak

Kisah 5 tahun lepas masa awal2 kat Sarawak.. Motor ni pun dah lama balik Pahang.. yang naik motor ni pun harap2 dapat balik juga nanti.. Amin.. #throwback #ceritalama #debak #sarawak #pendidikbumikenyalang

Alhamdulillah
Tahun ini rezeki kami
Well done guys
Piala YB Razi Edisi Ke 4
#pestadebak17
#naibjohan
#1stcupof17
#debak
07Mei2017

Pepagi lagi dh tengok cite korea #korea #debak
#thereturnofsuperman

buat laen ya....hahaha#debak#dongseng

👉You can't do epic shit with basic people 🐒 #squadgoals #dancesquad #debak

Bismillahirrahmannirrahim... jom mulakan perjalanan dari Kuching ke Betong Sarawak utk show Ramah Tamah Raya esok pagi di Debak... doakan perjalanan kami selamat smp ke destinasi... Aamiin
#keBetongkita #Debak #bobyusof

Aku sama mamamu 🙈💕semoga dimurahkan rezeki syg💕hahahahaaa
#syukurselalu #gadisborneo #debak

MOST RECENT

🍃 BAWAL AAISYAH 🍃
.
woww2. cantik tak tudung ni? ni new collection dari #teambynaa tau. item pre-order sahaja. .
Dijamin murah harganya. Rm23 je sayang2 semua. murah tak? harga mampu milik je sis.
.
Material #BawalAaisyah ni high quality heavy chiffon. Harga dahlah murah, tapi material setanding tudung yang mahal. .
Ada satu warna ni je ke sis? eh, taklah. Kita ada lebih 20 pilihan warna untuk #BawalAaisyah ni. woww, banyak tak banyak tu. .
Berminat? Meh whatsApp Theerah 0178758260 ataupun click je link kat bio. lagi senang. 😉
.
#bawallabuhmurah #tudunglabuhmurah #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhbidang55 #tudunglabuhbidang50 #bazaarpaknil #teambynaa #igshopmurah #miricity #betong #debak

:: arituk bjuai po biaso.. 4.00pm-6.30pm

Pop ice pelbagai perisa rm1.00
Sweet corn susu rm1/rm2/rm3
Sweet corn cheese rm2.50/rm3.50/rm4.50
Roti kawen rm1/slice
Popia pusuk 30sen
Kopok goreng rm1
Popia cheese/nestum/susu rm1

#debaklaut #jomsinggah #nocod #bisnes3in1 #usahamaokado #debak #debaklaut #dakmie

#SalamSejahteraSemua... 😊

#Assalamualaikum... #SelamatPagi... #PerkihdmatanTransportVanDiKuching,
#Sarawak

Kepada Sesiapa Yang Ingin Mengunjungi Sarawak Samada. Sendiri, Rombongan, Keluarga, dan Berkumpulan atas Pelbagia Urusan Seperti :-
Bercuti, Melancong Percutian Keluarga, Menghadiri Majlis Kahwin, Menghadiri Pendaftaran / Konvokesyen Unimas & UITM,dan Program Lain - lain

#Kuching - #Serian - #SriAman - #Betong - #Debak - #Seratok - #Serikai - #Sibu - #Bintulu - #Miri - #Limbang - #Lawas

Untuk tempahan Awal. In Shaa Allah puas hati dengan kadar berpatutan! 😙😊 Untuk Pertanyaan :-
Boleh Call our Whataaps Kami :- ( 1 ) #AmongTransportations
-> 011 - 19867926 @ 012 - 8671986 (w)
( 2 ) #CollinLinTransport
-> 019 - 8468944
( 3 ) Shah Sec
-> 012 - 8535756
( 4 ) Azalizan Samat
-> 019 - 8787101
( 5 ) Pian Mahmud
-> 012 - 8996972
( 6 ) #HaikalHakimiTransport
-> 017 - 8461877

Hebah2kan kepada rakan anda... Sekian.😊😊
#Transport #Kuching #Sarawak #Malaysia

Cousin aye 😹#debak

"Selagi kita mampu..usahakan lahh..bukan mengalah.. Dalam peribahasa pun dah termaktub, " Usaha tangga kejayaan" bukannya sebaliknya , "Ibarat melepaskan batok ditangga" biar kita usaha dulu, InsyaAllah dengan berkat usaha kita mampu jadi yg lebih terbaik..😊 #thanksalotmysifusifuandsifu
#huhuhuhu
#dontbefake
#debak
#uitmlendu
#fineart
#friendforever❤
#artwork
#artdesign

Aku sama mamamu 🙈💕semoga dimurahkan rezeki syg💕hahahahaaa
#syukurselalu #gadisborneo #debak

Most Popular Instagram Hashtags