#ddcreammalaysia

604 posts

TOP POSTS

SIAPA TAK NAK - Lagi kerap bersolek , Lagi cantik kulit kita kan!
Pernah inginkan produk solekan yang memberikan rawatan untuk kulit wajah kita?
.
.
Guna Lah MAGIC DD CREAM & MAGIC MIST by TWENTYTHREE.CO
.
.
Rutin penjagaan wajah kini hanya dengan 2 produk sahaja yang akan melakukan semuanya penjagaan, rawatan dan perlindungan kulit wajah anda โœจ
.
.
Hanya perlu : Cuci Muka --> MAGIC MIST --> Sapu MAGIC DD cream ---> sambung rutin make up harian anda dan Spray lagi sekali MAGIC MIST ๐Ÿ™†๐Ÿป
. .
Lihat sahaja kulit anda akan kelihatan glowing, flawless dan bebas dari sebarang masalah masalah jerawat dan allergic . Kulit pun rasa tegang dan lembut. Jerawat, Jeragat, Parut, Kedutan, Kekusaman, Pori apa juga masalah kulit kita turut terawat!
.
.
Bukan itu sahaja ...
Dengan penggunaan yang konsisten, Kedua product ini akan mampu menyelesaikan masalah kulit dan membuatkan kulit cantik berseri secara semulajadi.
.
.

RM35 for MAGIC DD CREAM
RM35 for MAGIC MIST
FREE POSTAGE IF BUY COMBO โค๏ธ WHATSAPP ME 014 264 8966
#skincaremalaysia #ddcream #ddcreammalaysia #ddcream23

.
๐Ÿ‘‘ MERMAID MIRACLE DD CUSHION ๐Ÿ‘‘
.
๐Ÿ”ฎWe are having preorder sale for our two new products. Come and grab it before the sales is over!
๐ŸŽ‰ RM75 ๐ŸŽ‰ RM75 ๐ŸŽ‰RM75
(Normal price : RM79)
.
๐ŸŒธ shades are 01 FAIR, 02 MEDIUM, and 03 DARK.
.
#kameliacosmetics #mermaidmattes #mmlc #madeinmalaysia #arganoil #mattelipstick #lipcreme #mermaidlife #beautyjunkie #cosmetics #makeupjunkie #crueltyfree #matteliquidlipstick #ddcushionmalaysia #cushionmalaysia #bbcushionmalaysia #foundationmalaysia #flawless #mermaidskin #mermaidstuffmalaysia #mermaidmalaysia #ddcreammalaysia #ddcream #ddfoundation #foundationoriginal #foundationoriginalmalaysia

KAJOL FOUNDATION
Bukan sekadar alas bedak biasa.... All in One
-Serum treatment
-Collagen
-Vitamin c
-Triple stemcell
-DD cream
Harga RM97
Caj penghantaran pos laju :
Semenanjung RM7
Sabah Sarawak RM11

Sebarang Pertanyaan dan Pembelian whatsapp/sms
019-9841074

#foundationterbaik #foundationuntukkulitberminyak #foundationbagus #ddcreammalaysia #ddcreamterbaik #ddcreamfoundation #ddcreambagus #mekapbollywood #kajolfoundation

Dd Cream #No1 mencantikkan serta merawat masalah kulit muka. Siapa cepat dia dapat. No reservation, tq โ˜บ๏ธ
.

Lihat testimoni -> #testimonidiamondddcream #diamondddcream #ddcreammalaysia .
.
. ๐ŸŒนManfaat didalam 1 botol๐ŸŒน
โœ”๏ธsolekan asas
โœ”๏ธmelembapkan kulit wajah
โœ”๏ธmengawal minyak pada kulit
โœ”๏ธtahan lama sehinga 1-2 bulan bergantung pada penggunaan. โœ”๏ธpembaikan kulit (jerawat, parut, pigmentasi)
โœ”๏ธmencerahkan kulit
โœ”๏ธanti penuaan
โœ”๏ธperlindungan uv spf35++
โœ”๏ธkesan penyejukan pada kulit (aloe vera)
โœ”๏ธmengecilkan liang pori
โœ”๏ธringan
โœ”๏ธtidak berminyak

MAGIC DD CREAM INI MENJIMATKAN MASA PARA WANITA.

NAK MAKE UP YANG SIMPLE?
TAK SEMPAT NAK PAKAI BANYAK2 CREAM SEBELUM MAKE UP?
NAK CARI FOUNDATION YANG TAK MELEKIT?
MENCARI FOUNDATION YANG MUDAH DICUCI SEKELIP MATA?
MENCARI FOUNDATION YANG MERAWAT KULIT?
.
.

RAMAI YANG JATUH HATI LEPAS GUNA MAGIC DD CREAM. - SENANG DIBAWA KEMANA SAHAJA
- MENJIMATKAN MASA MAKE UP
- TIDAK MELEKIT
- MENGAWAL MINYAK BERLEBIHAN DI WAJAH ANDA
- MENGEKALKAN MAKE UP LEBIH LAMA DI WAJAH ANDA
.
.
.

BUKAN RM 50
BUKAN RM40

HANYA RM25 ONLY!

WHATSAPP ME NOW 0142648966 AND SUBMIT YOUR ORDER

#ddcreammalaysia #ddcream #cocoblanc #ddcreammurah

MOST RECENT

Dengan penggunaan kerap MAGIC DD CREAM, masalah jerawat anda dapat diatasi tau!
.
.

Hanya perlu sapukan di muka setiap hari sebelum memulakan aktiviti harian anda.
.
.

make up juga bertambah ringkas, hanya perlu apply #ddcream23 sahaja kerana ianya mengandungi moisturizer, sunblock dan primer.
.
.
mudah kan?

HARGA PENGENALAN RM 25 SAHAJA
apa tunggu lagi, jom order sekarang :) HQ- 014 264 8966

#skincare #skincaremalaysia #twentythreeco #ddcream #halalproduk #produkhalal #produkmalaysia #instabeauty #naturalproduct #beautyblogger #onlineshop #onlineshopping #sayajual #ddcream #acnefighthing #glowing #flawless #cccream #bbcream #twentythree.co #ddcream #ddcream23
#ddcreammalaysia

KAJOL FOUNDATION
Bukan sekadar alas bedak biasa.... All in One
-Serum treatment
-Collagen
-Vitamin c
-Triple stemcell
-DD cream
Harga RM97
Caj penghantaran pos laju :
Semenanjung RM7
Sabah Sarawak RM11

Sebarang Pertanyaan dan Pembelian whatsapp/sms
019-9841074

#foundationterbaik #foundationuntukkulitberminyak #foundationbagus #ddcreammalaysia #ddcreamterbaik #ddcreamfoundation #ddcreambagus #mekapbollywood #kajolfoundation

KAJOL FOUNDATION
Bukan sekadar alas bedak biasa.... All in One
-Serum treatment
-Collagen
-Vitamin c
-Triple stemcell
-DD cream
Harga RM97
Caj penghantaran pos laju :
Semenanjung RM7
Sabah Sarawak RM11

Sebarang Pertanyaan dan Pembelian whatsapp/sms
019-9841074

#foundationterbaik #foundationuntukkulitberminyak #foundationbagus #ddcreammalaysia #ddcreamterbaik #ddcreamfoundation #ddcreambagus #mekapbollywood #kajolfoundation

KAJOL FOUNDATION
Bukan sekadar alas bedak biasa.... All in One
-Serum treatment
-Collagen
-Vitamin c
-Triple stemcell
-DD cream
Harga RM97
Caj penghantaran pos laju :
Semenanjung RM7
Sabah Sarawak RM11

Sebarang Pertanyaan dan Pembelian whatsapp/sms
019-9841074

#foundationterbaik #foundationuntukkulitberminyak #foundationbagus #ddcreammalaysia #ddcreamterbaik #ddcreamfoundation #ddcreambagus #mekapbollywood #kajolfoundation

KAJOL FOUNDATION
Bukan sekadar alas bedak biasa.... All in One
-Serum treatment
-Collagen
-Vitamin c
-Triple stemcell
-DD cream
Harga RM97
Caj penghantaran pos laju :
Semenanjung RM7
Sabah Sarawak RM11

Sebarang Pertanyaan dan Pembelian whatsapp/sms
019-9841074

#foundationterbaik #foundationuntukkulitberminyak #foundationbagus #ddcreammalaysia #ddcreamterbaik #ddcreamfoundation #ddcreambagus #mekapbollywood #kajolfoundation

KAJOL FOUNDATION
Bukan sekadar alas bedak biasa.... All in One
-Serum treatment
-Collagen
-Vitamin c
-Triple stemcell
-DD cream
Harga RM97
Caj penghantaran pos laju :
Semenanjung RM7
Sabah Sarawak RM11

Sebarang Pertanyaan dan Pembelian whatsapp/sms
019-9841074

#foundationterbaik #foundationuntukkulitberminyak #foundationbagus #ddcreammalaysia #ddcreamterbaik #ddcreamfoundation #ddcreambagus #mekapbollywood #kajolfoundation

WHATSAPP SAYA 0182824945
.
โœจPURE DD CREAM BY JELLYSโœจ
Harga : RM 50
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
Beli set harga lain.
3in1/4in1/5in1
.
.Sunblock terbaik dari Pure DD Cream Sunscreen by Jellys SPF 100 adalah salah satu produk skincare Thailand yang halal. DD Cream adalah krim atau lotion untuk memutihkan kulit kamu secara instan dan permanen. Hanya dengann sekali kali oles langsung putih. jadi, kamu tidak usah menunggu lama. Tidak hanya untuk membuat kulit tampak putih saja, DD Cream SPF 100 juga dapat melindungi kulit kamu dari paparan sinar matahari, sehingga kulit kamu tidak mudah kusam atau gelap.
.
.
Fungsi Pure DD Cream Sunscreen :
=====
1. Memantulkan radiasi dan panas matahari sehingga kulit kamu aman dan terus terjaga.
2. Memutihkan, melembabkan, dan menghaluskan kulit dengan AHA, VITAMIN C, VITAMIN E dengan waktu yang singkat sekitar seminggu.
3. Memutihkan secara instant dan langsung terlihat hasilnya. Sangat cocok sebagai kosmetik untuk pergi ke pesta, hangout, dan lain-lain.
4. Menghasilkan warna kulit yang alami dan tidak terlihat pucat.
5. Mengenyalkan kulit dan mengurangi kerutan dan garis halus serta mengecilkan pori-pori kulit untuk tampak lebih halus.
6. Mengurangi bekas luka, bekas alergi dan bekas gigitan nyamuk sehingga kulit tampak lebh bersih.
=======
Cara pakai: oleskan merata 15 menit sebelum terpapar matahari.

Untuk hasil maksimal gunakan berasama dngn jellys soap, jellys lotion, dan jellys cream.wahh dah mmg cukup set dah untuk brand jellys ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#puresoapbyjellys #pureddcreambyjellys #purecreambyjellys #purelotionmalaysia #purelotionbyjellys #ddcream #basemakeup #glowing #like4like #glutacaps #ddcreammalaysia #sephoramalaysia #sunscreen #ddkrimmalaysia #ddcream

Lelaki pun boleh pakai ..muka jadi licin flawless mcm kpoppers๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Bile dah suka.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.nak buat tutorial rajin je๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Nak tau lebih betapa bestnya DYXY, jom inbox !

Nak lagi senang, tekan je link kat profile bio tu. Boleh terus whatsapp. Fast reply ๐Ÿ˜˜

#bccreamfoundation
#bccream#bccreambydyana#dyxygreenteafacemist #makeupartismalaysia
#teamfl#foundationmalaysia#dyxycodshahalam#dyxycodpuchong#uitmshahalam#um#uia#bccream#dyxy#dyxybccream#facemistmalaysia#beautywatermalaysia#kangenwater#ddcreammalaysia#cccreammalaysia#bbcreammalaysia#foundationmalaysia#bedakasas#concealermalaysia#mineralpowder#bedakcompact#bedakmineral#bedakpadat#cushionfoundation#bedakcushion#cushionmalaysia#cushionfoundationmalaysia

Kak ainan tasneem pakai dyxy๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’žramai lagi instafamous & artis yang bagi feedback tip top kt dyxy ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sebabtu jadi produk viral kat laman sosial๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Nak lagi senang, tekan je link kat profile bio tu. Boleh terus whatsapp. Fast reply ๐Ÿ˜˜

#bccreamfoundation
#bccream#bccreambydyana#dyxygreenteafacemist #makeupartismalaysia
#teamfl#foundationmalaysia#dyxycodshahalam#dyxycodpuchong#uitmshahalam#um#uia#bccream#dyxy#dyxybccream#facemistmalaysia#beautywatermalaysia#kangenwater#ddcreammalaysia#cccreammalaysia#bbcreammalaysia#foundationmalaysia#bedakasas#concealermalaysia#mineralpowder#bedakcompact#bedakmineral

๐Ÿƒ DYXY Face Mist 160ml++
.
๐ŸŒ MINERAL GREEN TEA ๐Ÿƒ .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~ Effect Glowing serta merta
~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~ Boleh dijadikan makeup based
~ Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
๐Ÿƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian

0196957716

#bccream#dyxy#dyxybccream#facemistmalaysia#beautywatermalaysia#kangenwater#ddcreammalaysia#cccreammalaysia#bbcreammalaysia#foundationmalaysia#bedakasas#concealermalaysia#mineralpowder#bedakcompact#bedakmineral#bedakpadat#cushionfoundation#bedakcushion#cushionmalaysia#cushionfoundationmalaysia

๐Ÿƒ DYXY Face Mist 160ml++
.
๐ŸŒ MINERAL GREEN TEA ๐Ÿƒ .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~ Effect Glowing serta merta
~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~ Boleh dijadikan makeup based
~ Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
๐Ÿƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian

0196957716

#bccream#dyxy#dyxybccream#facemistmalaysia#beautywatermalaysia#kangenwater#ddcreammalaysia#cccreammalaysia#bbcreammalaysia#foundationmalaysia#bedakasas#concealermalaysia#mineralpowder#bedakcompact#bedakmineral#bedakpadat#cushionfoundation#bedakcushion#cushionmalaysia#cushionfoundationmalaysia

Thank you customer for preordering Ariel MMLC ๐Ÿ™†.
.
If you don't want to miss our hotselling shades Ariel, Melody, and Jewel, you can make a preorder for those shades that will be restocked next week. That way we will reserve for you earlier โค.
.
Preorder is open for our products :
๐ŸŒธMermaid Matte Lipcreme
๐ŸŒธMermaid Miracle Satin Lipstick (RM4 discounts for preorder)
๐ŸŒธMermaid Miracle DD Cusion (RM4 discounts for preorder)
.
Free Kamelia Cosmetics raya envelope with purchase more than RM100 too โค๐Ÿ˜˜.
.
Whatsapp me at +6017-6594330 (Qylla) for enquiries ๐Ÿ’‹.
.
#kameliacosmetics #kameliavenus
#kameliacosmeticsreseller
#kamelialipstick
#kameliacosmeticsreview #mattelipstickmalaysia #mattelipstick #muamalaysia #makeupenthusiast #uitm #malaysia #mattelipcream #mattelipsticks #malaysianproduct #makeuphalal #halalmakeup #lipstickhalal #halallipstick #makeupjunkie #sukamakeup #gilamakeup #madeinmalaysia #makeuporiginal #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #lipstickoriginalmalaysia #ddcushionmalaysia #ddcreammalaysia #aircushionmalaysia #foundationmalaysia

.
๐Ÿ‘‘ MERMAID MIRACLE DD CUSHION ๐Ÿ‘‘
.
๐Ÿ”ฎWe are having preorder sale for our two new products. Come and grab it before the sales is over!
๐ŸŽ‰ RM75 ๐ŸŽ‰ RM75 ๐ŸŽ‰RM75
(Normal price : RM79)
.
๐ŸŒธ shades are 01 FAIR, 02 MEDIUM, and 03 DARK.
.
#kameliacosmetics #mermaidmattes #mmlc #madeinmalaysia #arganoil #mattelipstick #lipcreme #mermaidlife #beautyjunkie #cosmetics #makeupjunkie #crueltyfree #matteliquidlipstick #ddcushionmalaysia #cushionmalaysia #bbcushionmalaysia #foundationmalaysia #flawless #mermaidskin #mermaidstuffmalaysia #mermaidmalaysia #ddcreammalaysia #ddcream #ddfoundation #foundationoriginal #foundationoriginalmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags