#dbelissimolebaran

8 posts

TOP POSTS

Wahh , jaw drops kejap bila ternampak fabulousister kita ni pakai DIANE KEBAYA warna Twilight blue tu 😱😍 Wuuuu you’re so cantik dear @suriatishafieee . Thank you sudi kongsi dengan kami gambar #ootdrayaFabulousheejab awak yang gorgeous ni. Selamat hari rayaaa hihi 😍💋 __
Haa amacam uolls ? Tak jeles ke tengok fabulousister kita ni gorgeous2 semuanya bila pakai #DbelissimoLebaran punya collection tu ? huhu . No worries dear , OPEN HOUSE SALE masih lagi available di butik dan website. Grab laju2 sebab ada sesetengah warna dan saiz yang dah hampir sold out tau. Kena cepatt ⚡️
____
FOLLOW @fabulousheejab.catalogue ni kalau nak tengok design2 yang lain.
.
#ootdrayaFabulousheejab #fabulousisters #eidmubarak2016 #glamourRayawithus

KYLIE KAFTAN yang akan mula dijual bermula pada hari esok. Sape yang dah tak sabar nak grab ? 😊 Save the date dearies. Esok satu lagi design D’Belissimo Lebaran bakal licinkan duit korang dalam bank tu tau. Jaga-jaga 😜
.
#lebaransale #dbelissimolebaran #rayaglamour #2016collection

.
ADALÉNE Organza Kurung - RM179
---
Code / Colour : Adalene / Indigo Purple
Size : S, M, L , XXL only
Materials : Silky Cotton
Embellishment : Shining Rhinestones & Colored stones, Off-white Organza
Details : Nursing Zipper ( Nursing friendly), Hidden zipper at sleeves ( wudhu' friendly) , shoulder pads , back darts
---
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
---
👉 Free Service Charge
👉 Free sampul raya exclusive
👉 Berpeluang menang RM200 duit raya
👉 Free paper bag
📮 Postage worldwide
🚙 Self pick up Wangsa Maju/ K Terengganu

#psmiraramly45 #psmiraXFHB #psmiraXraya #FREESERVICECHARGE #dbelissimolebaran #fabulousheejab

Featuring KYLIE KAFTAN in Very Black color. FULL OF CONFIDENT , GORGEOUS , EXCLUSIVE & EXTRA BELISSIMO ! ✨
.
NOW AVAILABLE AT BOTH BOUTIQUE AND WEBSITE DEARIES. GRAB FAST ! ⚡️ Ya Allah lamanya tunggu kaftan ni keluar. At last, harini dah release juga! Yayerz !! hihi.
Jom grab baju raya uolls yang glamour ni sekarang. Ada 5 pilihan warna yang belissimo (stunning) untuk awak tau.
.
Special price sempena nak raya ni cuma RM179 je dari RM209. Jimat RM30. Material sama macam Azalea jubah kami sebelum ni, HIGH QUALITY POLYCREPE. Tak panas , kurang kedut, kain best & selesa. Sape yang pernah grab Azalea jubah sebelum ni mesti tau kan 😘
.
Jangan tunggu lama2, laju2 ke kedua2 cawangan kami dan grab KYLIE KAFTAN yang super gorgeous ni cepat. Nak glamour raya nanti, kena lah grab koleksi D’BELISSIMO LEBARAN kami ! 🌙
.
#lebaransale #dbelissimolebaran

.
ADALÉNE Organza Kurung - RM179
---
Code / Colour : Adalene / Aqua Foam
Size : S, M, L , XXL only
Materials : Silky Cotton
Embellishment : Shining Rhinestones & Colored stones, Off-white Organza
Details : Nursing Zipper ( Nursing friendly), Hidden zipper at sleeves ( wudhu' friendly) , shoulder pads , back darts
---
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
---
👉 Free Service Charge
👉 Free sampul raya exclusive
👉 Berpeluang menang RM200 duit raya
👉 Free paper bag
📮 Postage worldwide
🚙 Self pick up Wangsa Maju/ K Terengganu

#psmiraramly45 #psmiraXFHB #psmiraXraya #FREESERVICECHARGE #dbelissimolebaran #fabulousheejab

.
ADALÉNE Organza Kurung - RM179
---
Code / Colour : Adalene / Spanish Villa
Size : S, M, L , XXL only
Materials : Silky Cotton
Embellishment : Shining Rhinestones & Colored stones, Off-white Organza
Details : Nursing Zipper ( Nursing friendly), Hidden zipper at sleeves ( wudhu' friendly) , shoulder pads , back darts
---
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
---
👉 Free Service Charge
👉 Free sampul raya exclusive
👉 Berpeluang menang RM200 duit raya
👉 Free paper bag
📮 Postage worldwide
🚙 Self pick up Wangsa Maju/ K Terengganu

#psmiraramly45 #psmiraXFHB #psmiraXraya #FREESERVICECHARGE #dbelissimolebaran #fabulousheejab

MOST RECENT

Wahh , jaw drops kejap bila ternampak fabulousister kita ni pakai DIANE KEBAYA warna Twilight blue tu 😱😍 Wuuuu you’re so cantik dear @suriatishafieee . Thank you sudi kongsi dengan kami gambar #ootdrayaFabulousheejab awak yang gorgeous ni. Selamat hari rayaaa hihi 😍💋 __
Haa amacam uolls ? Tak jeles ke tengok fabulousister kita ni gorgeous2 semuanya bila pakai #DbelissimoLebaran punya collection tu ? huhu . No worries dear , OPEN HOUSE SALE masih lagi available di butik dan website. Grab laju2 sebab ada sesetengah warna dan saiz yang dah hampir sold out tau. Kena cepatt ⚡️
____
FOLLOW @fabulousheejab.catalogue ni kalau nak tengok design2 yang lain.
.
#ootdrayaFabulousheejab #fabulousisters #eidmubarak2016 #glamourRayawithus

Featuring KYLIE KAFTAN in Very Black color. FULL OF CONFIDENT , GORGEOUS , EXCLUSIVE & EXTRA BELISSIMO ! ✨
.
NOW AVAILABLE AT BOTH BOUTIQUE AND WEBSITE DEARIES. GRAB FAST ! ⚡️ Ya Allah lamanya tunggu kaftan ni keluar. At last, harini dah release juga! Yayerz !! hihi.
Jom grab baju raya uolls yang glamour ni sekarang. Ada 5 pilihan warna yang belissimo (stunning) untuk awak tau.
.
Special price sempena nak raya ni cuma RM179 je dari RM209. Jimat RM30. Material sama macam Azalea jubah kami sebelum ni, HIGH QUALITY POLYCREPE. Tak panas , kurang kedut, kain best & selesa. Sape yang pernah grab Azalea jubah sebelum ni mesti tau kan 😘
.
Jangan tunggu lama2, laju2 ke kedua2 cawangan kami dan grab KYLIE KAFTAN yang super gorgeous ni cepat. Nak glamour raya nanti, kena lah grab koleksi D’BELISSIMO LEBARAN kami ! 🌙
.
#lebaransale #dbelissimolebaran

KYLIE KAFTAN yang akan mula dijual bermula pada hari esok. Sape yang dah tak sabar nak grab ? 😊 Save the date dearies. Esok satu lagi design D’Belissimo Lebaran bakal licinkan duit korang dalam bank tu tau. Jaga-jaga 😜
.
#lebaransale #dbelissimolebaran #rayaglamour #2016collection

.
ADALÉNE Organza Kurung - RM179
---
Code / Colour : Adalene / Indigo Purple
Size : S, M, L , XXL only
Materials : Silky Cotton
Embellishment : Shining Rhinestones & Colored stones, Off-white Organza
Details : Nursing Zipper ( Nursing friendly), Hidden zipper at sleeves ( wudhu' friendly) , shoulder pads , back darts
---
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
---
👉 Free Service Charge
👉 Free sampul raya exclusive
👉 Berpeluang menang RM200 duit raya
👉 Free paper bag
📮 Postage worldwide
🚙 Self pick up Wangsa Maju/ K Terengganu

#psmiraramly45 #psmiraXFHB #psmiraXraya #FREESERVICECHARGE #dbelissimolebaran #fabulousheejab

.
ADALÉNE Organza Kurung - RM179
---
Code / Colour : Adalene / Titanium Grey
Size : S, M, L , XXL only
Materials : Silky Cotton
Embellishment : Shining Rhinestones & Colored stones, Off-white Organza
Details : Nursing Zipper ( Nursing friendly), Hidden zipper at sleeves ( wudhu' friendly) , shoulder pads , back darts
---
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
---
👉 Free Service Charge
👉 Free sampul raya exclusive
👉 Berpeluang menang RM200 duit raya
👉 Free paper bag
📮 Postage worldwide
🚙 Self pick up Wangsa Maju/ K Terengganu

#psmiraramly45 #psmiraXFHB #psmiraXraya #FREESERVICECHARGE #dbelissimolebaran #fabulousheejab

.
ADALÉNE Organza Kurung - RM179
---
Code / Colour : Adalene / Aqua Foam
Size : S, M, L , XXL only
Materials : Silky Cotton
Embellishment : Shining Rhinestones & Colored stones, Off-white Organza
Details : Nursing Zipper ( Nursing friendly), Hidden zipper at sleeves ( wudhu' friendly) , shoulder pads , back darts
---
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
---
👉 Free Service Charge
👉 Free sampul raya exclusive
👉 Berpeluang menang RM200 duit raya
👉 Free paper bag
📮 Postage worldwide
🚙 Self pick up Wangsa Maju/ K Terengganu

#psmiraramly45 #psmiraXFHB #psmiraXraya #FREESERVICECHARGE #dbelissimolebaran #fabulousheejab

.
ADALÉNE Organza Kurung - RM179
---
Code / Colour : Adalene / Spanish Villa
Size : S, M, L , XXL only
Materials : Silky Cotton
Embellishment : Shining Rhinestones & Colored stones, Off-white Organza
Details : Nursing Zipper ( Nursing friendly), Hidden zipper at sleeves ( wudhu' friendly) , shoulder pads , back darts
---
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
---
👉 Free Service Charge
👉 Free sampul raya exclusive
👉 Berpeluang menang RM200 duit raya
👉 Free paper bag
📮 Postage worldwide
🚙 Self pick up Wangsa Maju/ K Terengganu

#psmiraramly45 #psmiraXFHB #psmiraXraya #FREESERVICECHARGE #dbelissimolebaran #fabulousheejab

.
ADALÉNE Organza Kurung - RM179
---
Code / Colour : Adalene / Cashmere Blue
Size : S, M, L , XXL only
Materials : Silky Cotton
Embellishment : Shining Rhinestones & Colored stones, Off-white Organza
Details : Nursing Zipper ( Nursing friendly), Hidden zipper at sleeves ( wudhu' friendly) , shoulder pads , back darts
---
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
📲 +6019-9178245
---
👉 Free Service Charge
👉 Free sampul raya exclusive
👉 Berpeluang menang RM200 duit raya
👉 Free paper bag
📮 Postage worldwide
🚙 Self pick up Wangsa Maju/ K Terengganu

#psmiraramly45 #psmiraXFHB #psmiraXraya #FREESERVICECHARGE #dbelissimolebaran #fabulousheejab

Most Popular Instagram Hashtags