#dazzlingd

151 posts

TOP POSTS

Congratulation to @afiqazmi87 and @ernzmhd03 on your wedding..I hope both of you enjoy all of the pleasures that togetherness brings in life. May your life hereafter be filled with happiness and delights. Good luck on the days to come.
#Wedding #MalaysianWedding #AfiqErni #MyMonkeyCrew #DazzlingD

Baby girl know what she doing #dazzlingD @313.kaebabii

What do u guys think of this Chanel Acrylic chair? YAY OR NAY??? #dazzlingd #sewakerusi #sewachiavari #sewa #pengantin #acrylicchair #sewaacrylic #diypengantin #weddingplannermy #kahwin

Beautiful set up for vvip client on her 70th birthday using our napoleon ice chair
😍😍😍 #dazzlingd #kahwin #sayasewa #kerjakahwin #sewachiavari #napoleonchair #malaywedding #diypengantin #pesonapengantin #eventplannermalaysia

Morning everyone.. ni pic from last week's event.. tak sempat2 nak upload busy sgt πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Alhamdulillah thank you all for your support and thank you to my partners too 😘😘😘 #dazzlingd #kerusichiavari #sewachiavari #kerusisewa #sewachiavarimurah #sewachiavarikl #eventpkannerkl #eventplanner #pengantinbaru #pesonapengantin #kahwinkahwin

Simple yet elegant 😍😘
.
Arabian Underlayer Canopy w Chiavari Chair
.
Untuk tempahan sila hubungi atau whatsapp 0126062636
.
#dazzlingd #sewakerusi #sewachiavari #sewaacrylic #sewacanopy #pengantin #diypengantin #kahwinmy #kahwinkahwin #kahwin #wedding #weddingplannermy #

Black chair pad is now available 😍😍😍 #dazzlingD #sewachiavari #kahwin #sewakerusi #diypengantin #pengantin #eventplanner #eventplannermalaysia

Too pretty too handle 😍😍😍 last weekend punya event.. Alhamdulillah.. πŸ€—πŸ€—πŸ€— .
#dazzlingd #kahwin #pengantin #sewakerusi #sewachiavari #sewanapoleon #napoleonchair #eventplannermy #eventplanner

Last week's event with our silver chiavari chairs 😍😍😍 .
#dazzlingd
#sewakerusi #sewachiavari #kahwin #sewachiavarimurah #pengantin #pengantinbaru #diypengantin

MOST RECENT

Morning everyone.. ni pic from last week's event.. tak sempat2 nak upload busy sgt πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Alhamdulillah thank you all for your support and thank you to my partners too 😘😘😘 #dazzlingd #kerusichiavari #sewachiavari #kerusisewa #sewachiavarimurah #sewachiavarikl #eventpkannerkl #eventplanner #pengantinbaru #pesonapengantin #kahwinkahwin

Morning everyone.. ni pic from last week's event.. tak sempat2 nak upload busy sgt πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Alhamdulillah thank you all for your support and thank you to my partners too 😘😘😘 #dazzlingd #kerusichiavari #sewachiavari #kerusisewa #sewachiavarimurah #sewachiavarikl #eventpkannerkl #eventplanner #pengantinbaru #pesonapengantin #kahwin

Too pretty too handle 😍😍😍 last weekend punya event.. Alhamdulillah.. πŸ€—πŸ€—πŸ€— .
#dazzlingd #kahwin #pengantin #sewakerusi #sewachiavari #sewanapoleon #napoleonchair #eventplannermy #eventplanner

Salam ramadhan sis dear bro 😘 Semua dah abis terawikh ke??? Ni sis nak bgtau ni sis berbesar hati nk buat promo utk booking event di bulan ramadhan ni tau. Bolelah utk nk buat majlis berbuka ke birthday ke ape ke.. nak tau lebih lanjuttt silelaa whatsapp skrg okay. Sis tungguπŸ˜‰ Slot terhad.. gitchewww πŸ’ƒπŸ˜Ž #dazzlingd #kahwin #sayasewa #kerjakahwin #sewachiavari #napoleonchair #sewanapoleon #malaywedding #diypengantin #pesonapengantin #eventplannermalaysia

Beautiful set up for vvip client on her 70th birthday using our napoleon ice chair
😍😍😍 #dazzlingd #kahwin #sayasewa #kerjakahwin #sewachiavari #napoleonchair #malaywedding #diypengantin #pesonapengantin #eventplannermalaysia

Mcm cantik je mcm romantik je kalau set up wedding mcm ni kan???? 😎😎😎 Tkyh decor byk2 just letak centrepiece yang tinggi lampai itu diserikan pula dgn napoleon chair... TADAAAAA terus nmpk curlassss ah gitchewwww 😘 .

Jadi jadi jadiiii silelaaahhhh click kt profile atas nanti okay utk booking... sis siap buatkan cara mudah utk whatsapp tau tkyh save2 no utk whatsappπŸ˜‰tk caya cuba tekan skrg πŸ€—

#dazzlingd #kahwin #sayasewa #kerjakahwin #sewachiavari #napoleonchair #malaywedding #diypengantin #pesonapengantin #eventplannermalaysia

Spotted our gold chiavari chair at my bestfriend wedding 😍😍😍 Thank you girlfriend... u know who u are
#dazzlingd #malaywedding #kerjakahwin #sewachiavari #sewakerusimurah #pesonapengantin #sayasewa #eventplanner #eventpkannerkl #eventplannermalaysia

Most Popular Instagram Hashtags