#dayangsayangkamu

2424 posts

TOP POSTS

#takpernahmenyerah #dayangnurfaizah #dayangsayangkamu . 😆 2nd concert. Nyanyian asal 🎤 dari vokal terbaik AJL @dayangsayangkamu

#Dayang inspired look has been created on my face. #DayangWarda is born. Hasil FB LIVE tadi featuring @nuex_rosli .
#nuexrosli #makeover #dayangsayangkamu

Siapa pi tgk show dayang nanti? Angkat tangan. Siapa nk belanja i tgk heheh. Kasih percayalah... #dayangsayangkamu #goodnightfornow #lh

Menyarung ‘baju’ juara Anugerah Juara Lagu (AJL) ke-31 ternyata memberi tuah buat Dayang Nurfaizah. Jadual seni bertambah padat, bahkan rencana kariernya sarat dengan banyak agenda.

Sibuk memasuki pintu-pintu rezeki bagaimanapun tidak melekakan Dayang terhadap tanggungjawab sosial dan mengotakan janji untuk peminat.

Ikuti cerita selanjutnya dalam akhbar Kosmo! hari ini atau layari www.kosmo.com.my. #lelakiteragung #DayangSayangKamu #kerjayadancinta

I know ramai yg dah post smlm for showcase dayang but i nak post jugak for maybe my followers yg bukan followers dayang's fan yg lain hehehe this is the opening of the showcase sebelom weols semua singalong dah tak dgr suara dayang dah hahaha. #sayasayangdayang #dayangsayangkamu #dayangnurfaizah #alltimefavouritesong #hakikatcinta

Hi Azlina, Dayang sayang kamu muahhh ... kita pun sayang Dayang ... kita sayang @ienahashim juga huhuhu 😂 #dayangsayangkamu #thankyou #photographylife #videographerlife @dayangsayangkamu

Right before demam, finally dpt beli this 😘❤️👍🏻 Love you, @dayangsayangkamu 💋❤️ Awesome masterpiece 👌🏻 #DayangNurfaizah #DayangSayangKamu #newalbum2017 #fabulous

MOST RECENT

Hi Azlina, Dayang sayang kamu muahhh ... kita pun sayang Dayang ... kita sayang @ienahashim juga huhuhu 😂 #dayangsayangkamu #thankyou #photographylife #videographerlife @dayangsayangkamu

selamat berpuasa & happy cuti 2 minggu yehaa ✨ stay safe fam 💕 (even to those yg tak tag maa) #dayangsayangkamu 👈HAHAHAHAH

This latest album from @dayangsayangkamu can be one of the embodiments of how thin the line between simplicity and complexity.

Shoutout to my #LeoQueen @sharinaahmad and her sidekick @ameeraramlee It has been a wonderful journey & experience. #GROUPHUG ❤️ #DayangNurfaizah

KHAS UCAPAN DARI DAYANG NURFAIZAH BUAT SEMUA PEMINAT DAYANG.

DAYANG SAYANG KAMU!! MUAHHH 😚😚😚 AND JGN LUPA BELI ALBUM BARU DAYANG TAU!

#dayangnurfaizah #artist #artismalaysia #singer #newalbum #separuhmatikubercinta #dayangsayangkamu #indigital #indigitalmusic
@dayangsayangkamu

Sweetnya Dayang bila berdepan dgn dia, ramah pulak tu orgnya. Suara dia nyanyi live memang power..mcm dgr kat radio pulak..meremang bulu roma dgr.

Korang dah dgr lagu baru dia? Kalau blom gi cepat beli..mmg best!
#dayangnurfaizah #artist #artismalaysia #singer #newalbum #separuhmatikubercinta #dayangsayangkamu #indigital #indigitalmusic
@dayangsayangkamu

Most Popular Instagram Hashtags