#darinateamnadeela

MOST RECENT

Cuaca panas ni kulit kita mesti rasa kulit kita keringkan. Jangan risau gunalah Darina Perfume Lotion, dapat melembapkan kulit serta mencerahkan secara semulajadi 😉. #darinalovers #darinateamnadeela #darinaperfumelotion #anakabah #codselayangbatucavesgombak

SERONOKNYA MANDI LAUT😍😍! Tapi yang tak seronoknya lepas je mandi laut, confirm pasir melekat-lekat dekat badan. Bila basuh dengan gel mandian biasa pun mesti ada pasir lagi kan?
Kalau macam tu, guna je Darina Shower Scrub. DSS mempunyai scrub halus yang mampu menanggalkan segala kekotoran di badan awak tau!

Bukan pasir je tertanggal, habis segala daki yang menyorok dekat celah-celah badan pun tertanggal tau!😂. Jadi, setiap kali pergi mandi laut jangan lupa bawa DSS tau. 🔥Tak ada DSS lagi? Klik je link bawah untuk oder👇🏻: 📲📲:www.wasap.my/0192659212
📲📲:www.wasap.my/0192659212
📲📲:www.wasap.my/0192659212

#darinalovers
#darinateamnadeela
#darinashowerscrub #anakabah
#codselayangbatucavesgombak

KENAPA KITA KENA RAJIN SCRUB BADAN? 📛 Tahu tak yang kulit kita sentiasa ada kulit mati? Sel-sel kulit mati inilah yang buat kulit nampak kusam, gelap dan kasar. 📛 Banyak jenis scrub dekat luar sana yang kita boleh beli dan guna. Tapi ada satu special scrub yang boleh kita guna setiap hari. Nak tahu apa? 📛 Mestilah Darina Shower Scrub!😍 ❓❓ Soalan famous yang biasa kami terima, 🍭 "Eh, boleh ke scrub badan hari-hari?" 🍭 "Tak rosak ke kulit kalau setiap hari kene scrub?" 🍭 "Biasanya kene scrub seminggu sekali je kan?" 📛 Kalau guna DSS, inshaAllah kulit tak akan rosak walaupun awak guna setiap hari sebab kandungan scrub dalamnya sangat halus dan lembut tau. 📛 Bukan tu je, dalam DSS juga ada banyak bahan yang membantu melembapkan kulit. Jadi, tak ada la masalah kulit kering lepas guna DSS. 📛 Betul orang cakap, tak cuba maka tak cinta. Bila dah cuba, haa memang tak tukar lain dah!

Klik link di bawah untuk order DSS⤵️⤵️⤵️ 👉🏻📲:www.wasap.my/60192659212
👉🏻📲:www.wasap.my/60192659212
👉🏻📲:www.wasap.my/60192659212

#darinalovers
#darinateamnadeela
#darinashowerscrub #anakabah #codselayangbatucavesgombak

PAKAI DARINA SHOWER SCRUB RASA MACAM DALAM
SPA! 😍 🚿Seharian bekerja mencari rezeki, uruskan itu dan ini, badan confirm penat! Mesti best kan kalau balik nanti boleh baring dalam tab mandi sambil berangan ada dalam spa. 🚿Eh boleh! Guna je DARINA SHOWER SCRUB waktu mandi. Scrub halus yang ada dalam DSS mampu menghilangkan daki-daki di badan kita tau. 🚿Tambah pulak dengan bau aroma manggis yang wangi buat badan rasa segar dan relax. Fuhhh, memang rasa macam dalam spa! 🚿Lepas mandi, kulit jadi lembut je. Sebab apa? Sebab dalam tu dah ada extract aloevera, coconut oil dan olive oil yang mana 3 bahan ni sangat popular untuk membantu mengekalkan kelembapan kulit. 🛒Eh awak dah cuba ke? Kalau belum cepat-cepat cuba. Mesti awak jatuh hati punyaa!😍 JOM DAPATKAN DARINA SHOWER SCRUB SEKARANG! 👉🏻📲:www.wasap.my/60192659212/darina

#darinalovers #darinateamnadeela #darinashowerscrub #anakabah #codselayangbatucavesgombak

Alhamdulillah rezeki hari ini. Pelanggan puas hati guna DSS. Daki di badan semakin kurang dan bau badan pun tiada 😍😍. #repeatorder #darinalovers #darinateamnadeela #darinashowerscrub #baubadan #anakabah #codselayangbatucavesgombak

Rasa cepat mengantuk dan cepat letih. Jom cuba Darina Vit C. Badan jadi segar, kulit jadi bersih dan tidak berminyak lagi. Muka pun glowing je 😍. #darinalovers #darinavitc #darinateamnadeela #anakabah #codselayangbatucavesgombak

Seronok bila kulit jadi lembut dan tak kering macam dulu. Tekstur lotion pun mudah meresap, tidak melekit dan bau pun wangi 😍😍. #darinalovers #darinateamnadeela #darinalotionperfume #anakabah #codselayangbatucavesgombak

MALU, KULIT NAMPAK LEBIH TUA DARI USIA SEBENAR😫

Banyak faktor yang menyebabkan kulit nampak lebih tua dari usia sebenar, antaranya: ✅ Permakanan yang tidak seimbang.
✅Tidak memakai 'sun protection'.
✅ Kurang exercise dan sebagainya.
Jadi, macam mana cara untuk mengekalkan keanjalan kulit ya🤔🤔? Kami sarankan anda untuk menggunakan satu produk yang membantu menganjalkan semula kulit iaitu DARINA VIT C!

Betul ke DVC membantu menganjalkan kulit? 🔥 KLIK LINK BIRU UNTUK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG DVC❗❗ 👉🏻📲:www.wasap.my/60192659212
👉🏻📲:www.wasap.my/60192659212

#darinalovers #darinateamnadeela
#darinavitc #anakabah #codselayangbatucavesgombak

#DarinaShowerScrub ni bukan sahaja untuk kegunaan badan. Di muka pun boleh guna. Alhamdulillah muka jadi licin dan whitehead pun hilang. Muka jadi lembut dan bersih 😊. #darinalovers #darinateamnadeela #darinashowerscrub #bolehdigunakandimuka

Alhamdulillah rezeki hari ini. Pelanggan repeat order dan anak anak pun suka guna darina. Bau badan hilang dan suka bauan darina yang segar.
#darinalovers #darinateamnadeela #darinashowerscrub #anakabah #codselayangbatucavesgombak #repeatorder

ANDA SENTIASA STRESS?

Stress dengan kerja yang banyak di ofis💆‍♂?
Stress dengan traffic jam bila balik dari kerja💆‍♂?
Stress dengan masalah itu dan ini💆‍♂? Saya nak syorkan satu produk yang dapat membantu mengurangkan stress iaitu DARINA SHOWER SCRUB😍😍! "Eh, betul ke Darina Shower Scrub boleh membantu mengurangkan stress?"
. 🔥Segalanya akan terjawab bila anda klik link biru di bawah ini👇🏻: 📲📲:www.wasap.my/0192659212
📲📲:www.wasap.my/0192659212
📲📲:www.wasap.my/0192659212

#darinalovers #darinateamnadeela
#darinashowerscrub #anakabah #codselayangbatucavesgombak

ANDA SENTIASA STRESS?

Stress dengan kerja yang banyak di ofis💆‍♂?
Stress dengan traffic jam bila balik dari kerja💆‍♂?
Stress dengan masalah itu dan ini💆‍♂? Saya nak syorkan satu produk yang dapat membantu mengurangkan stress iaitu DARINA SHOWER SCRUB😍😍! "Eh, betul ke Darina Shower Scrub boleh membantu mengurangkan stress?"
. 🔥Segalanya akan terjawab bila anda klik link biru di bawah ini👇🏻:
. 📲📲:www.wasap.my/0192659212
📲📲:www.wasap.my/0192659212
📲📲:www.wasap.my/0192659212

#darinalovers #darinateamnadeela
#darinashowerscrub #anakabah #codselayangbatucavesgombak

SIBUK? BADAN MAKIN LESU DAN TAK BERTENAGA?😞 Bila kita terlalu sibuk setiap hari, badan akan jadi lemah dan lesu. Tambahan pula bila usia semakin meningkat, tenaga pun akan makin berkurang.
Jadi, macam mana caranya untuk kekal bertenaga sepanjang hari?
Caranya senang je. Ambil sahaja Darina Vit C setiap hari. InshaAllah, bukan badan je makin bertenaga tapi kulit pun makin berseri tau❗ 🔥TAK SABAR NAK DAPATKAN DVC? KLIK JE LINK BAWAH NI👇🏻: 📲📲:www.wasap.my/0192659212
📲📲:www.wasap.my/0192659212
📲📲:www.wasap.my/0192659212

#darinalovers
#darinateamnadeela
#darinacandyvitc #anakabah #codselayangbatucavesgombak

MAKIN LAMA KULIT MAKIN CANTIK, APA RAHSIANYA🤔🤔?? Kalau ada yang tanya kenapa kulit awak makin cantik, awak tak perlu cerita panjang lebar. Tunjuk je Darina Shower Scrub ni dekat si dia🙈. Darina Shower Scrub membantu:
🌟Menanggalkan daki dan sel kulit mati.
🌟Menghaluskan kulit.
🌟Melembapkan dan mencerahkan kulit.
🌟Menghilangkan parut nipis.
🌟Mengatasi masalah selulit. 💢NAK KULIT CANTIK? JANGAN LUPA SENTAL DENGAN DARINA SHOWER SCRUB SETIAP
HARI YA😍😍. Klik link biru untuk oder:
👉🏻📲:www.wasap.my/0192659212
👉🏻📲:www.wasap.my/0192659212
👉🏻📲:www.wasap.my/0192659212

#darinalovers #darinateamnadeela
#darinashowerscrub #anakabah #codselayangbatucavesgombak

AWAK DAH SAPU DARINA PERFUME LOTION KE?? Pagi-pagi ke pasar pagi,
Ke pasar pagi nak beli ikan pari,
Pastikan sapu Darina Perfume Lotion setiap hari,
Barulah kulit sentiasa lembap dan berseri!😚 MILIKI KULIT LEMBAP DAN BERSERI DENGAN DARINA PERFUME LOTION😍😍! NAK KULIT CANTIK, DARINA LA JAWAPANNYA😉: 👉🏻📲www.wasap.my/0192659212
👉🏻📲www.wasap.my/0192659212
👉🏻📲www.wasap.my/0192659212

#darinalovers #darinateamnadeela
#darinaperfumelotion #anakabah #codselayangbatucavesgombak

PERUT PENUH KESAN STRETCHMARK? NO PROBLEM KAK!

Ramai wanita yang mengandung mengalami masalah ni kan? Dah lah banyak dekat perut, susah pulak nak hilang, sekali pandang macam belang harimau. Serammm!
Dah cuba macam-macam krim untuk hilangkan stretchmark tapi semuanya mengecewakan? Dan stretchmark masih lagi kekal bermaharaja lela di perut?

Jangan risau kak! Cara terbaik, guna je Darina Shower Scrub setiap hari. InshaAllah stretchmark akan pudar dan kulit akak akan lebih halus, licin dan cerah😍😍. Paling penting DSS selamat digunakan termasuklah untuk ibu-ibu yang mengandung. Akak cuba tengok perut sekarang. Kalau ada stretchmark, cepat-cepat guna DSS tau!😁 #darinalovers #darinateamnadeela
#darinashowerscrub #anakabah #codselayangbatucavesgombak
Klik link bawah untuk oder, kita jumpa di whatsapp ya😘. 👉🏻📲:www.wasap.my/60192659212
👉🏻📲:www.wasap.my/60192659212
👉🏻📲:www.wasap.my/60192659212

🔥KENAPA MESTI DARINA? ➡Produk yang membantu mencantikkan kulit untuk lelaki dan wanita. ➡Harga yang mampu milik. ➡Mudah dibawa ke mana sahaja kerana saiz produk yang comel. ➡Mempunyai banyak feedback positive. ➡Kualiti superb dengan kandungan bahan-bahan premium yang hebat. ➡Selamat digunakan termasuk untuk wanita yang mengandung. 💢DARINA, TEMAN SETIA ANDA KEMANA SAHAJA. KLIK LINK DI BAWAH UNTUK DAPATKAN RANGKAIAN PRODUK DARINA👇🏻: 👉🏻📲:www.wasap.my/60192659212
👉🏻📲:www.wasap.my/60192659212
👉🏻📲:www.wasap.my/60192659212
.

#darinalovers #darinateamnadeela
#darinaperfumelotion
#darinashowerscrub
#darinavitc #anakabah #codselayangbatucavesgombak

MAKIN LAMA KULIT MAKIN CANTIK, APA RAHSIANYA🤔🤔?? Kalau ada yang tanya kenapa kulit awak makin cantik, awak tak perlu cerita panjang lebar. Tunjuk je Darina Shower Scrub ni dekat si dia🙈. Darina Shower Scrub membantu:
🌟Menanggalkan daki dan sel kulit mati.
🌟Menghaluskan kulit.
🌟Melembapkan dan mencerahkan kulit.
🌟Menghilangkan parut nipis.
🌟Mengatasi masalah selulit. 💢NAK KULIT CANTIK? JANGAN LUPA SENTAL DENGAN DARINA SHOWER SCRUB SETIAP
HARI YA😍😍. Klik link biru untuk oder:
👉🏻📲:www.wasap.my/0192659212/darina
👉🏻📲:www.wasap.my/0192659212/darina
👉🏻📲:www.wasap.my/0192659212/darina

#darinalovers #darinateamnadeela
#darinashowerscrub #anakabah #codselayangbatucavesgombak

" DARINA PERFUME LOTION? Tak pernah dengar pun?? "

Losyen yang dilengkapi dengan 7 BAHAN PREMIUM khas untuk menjaga kulit anda secara LENGKAP dan SEMULAJADI dengan haruman yang WANGI dan MENYEGARKAN.

10 Kelebihan Darina Premium Lotion :

1. Melembapkan kulit
2. Menghilangkan bau badan yang kurang enak
3. Mencantikkan kulit
4. Mencerahkan kulit secara semula jadi dan perlahan
5. Menghaluskan kulit anda
6. Haruman wangi yang tahan lama
7. Cepat menyerap ke dalam kulit
8. Tidak berminyak dan tidak melekit
9. Menghilangkan parut nipis
10. Mengurangkan stretch mark

#DarinaLovers #DarinaTeamNadeela #DarinaPerfumeLotion #anakabah #codselayangbatucavesgombak

Syukur rezeki hari ini. Alhamdulillah pelanggan sudah mula percaya dengan Darina Shower Scrub.

#repeatorder #darinashowerscrub #darinateamnadeela #darinalovers #jatuhcinta #anakabah #codselayangbatucavesgombak

Most Popular Instagram Hashtags