[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#darinateamnadeela

MOST RECENT

Salam jumaat semua🤗
.
Harini hari jumaat, banyak perkara sunat yang boleh kita buat. Orang cakap, hari jumaat kumpul pahala lebih.☺
.
Salah satunya, mandi, berwangi-wangian dan memakai pakaian terbaik untuk ke masjid. So kaum adam tu, kejap lagi jangan lupa mandi guna #DARINA SHOWER SCRUB. Wangi tau! Nanti badan pun bersih. Kalau berpeluh dekat masjid tu, badan takdelah berbau.☺
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub
#DarinaTeamNadeela
#SolatJumaat#0137344679
#ordersekarang

Salam jumaat semua🤗
.
Harini hari jumaat, banyak perkara sunat yang boleh kita buat. Orang cakap, hari jumaat kumpul pahala lebih.☺
.
Salah satunya, mandi, berwangi-wangian dan memakai pakaian terbaik untuk ke masjid. So kaum adam tu, kejap lagi jangan lupa mandi guna #DARINA SHOWER SCRUB. Wangi tau! Nanti badan pun bersih. Kalau berpeluh dekat masjid tu, badan takdelah berbau.☺
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub
#DarinaTeamNadeela
#SolatJumaat #CodSelayangBatuCavesGombak

🖐TANGAN KASAR? TAKPE, DARINA SHOWER SCRUB KAN ADA!👌🏻
.
Minggu lepas akak balik kampung, ada kenduri rumah sedara. Biasalah kalau sedara mara terdekat ni mestilah kene tolong apa yang patut. Tolong masak, tolong bungkus doorgift, tolong itu tolong ini.
.
Tapi yang paling penat sekali hiris daging la. Ya Allah, punya lah banyak! Naik kejung tangan ni pegang pisau. Bila nak salam sedara-mara, tangan dah jadi kasar. Malu laa.☹️
.
Tak boleh jadi ni. Cepat-cepat ambik Darina Shower Scrub dalam beg baju. Sental-sental lembut sikit DSS dekat tangan lepastu terus basuh. Leganyaa rasa! Tangan yang kasar tadi dah lembut balik.😍
.
Nasib baik ada bawak spare DSS tau!
.
Hmm nampak gayanya tak boleh tinggal dah DSS ni. Kena sentiasa ada. Kalau ada emergency kes macam ni, boleh la guna. Hihi😄
.
#DarinaLovers #DarinaShowerScrub
#DarinaTeamNadeela #CodSelayangBatuCavesGombak

Geram sangat tengok badan anak-anak berdaki. Guna sabun biasa tak berapa perasan sangat. Bila gosok dengan #DarinaShowerScrub tengok daki bertompok2 keluar sekali. .
Darina Shower Scrub ni scrub dia halus. Bila gosok kat badan tak rasa sakit. Scrub halus dari wallnut shell powder bagi nutrisi dan melembabkan kulit anak. Budak2 suka la. Nak mandi dengan sabun ibu katanya..😄
.
#DarinaLovers #Darina #DarinaTeamNadeela

Geram sangat tengok badan anak-anak berdaki. Guna sabun biasa tak berapa perasan sangat. Bila gosok dengan #DarinaShowerScrub tengok daki bertompok2 keluar sekali. .
Darina Shower Scrub ni scrub dia halus. Bila gosok kat badan tak rasa sakit. Scrub halus dari wallnut shell powder bagi nutrisi dan melembabkan kulit anak. Budak2 suka la. Nak mandi dengan sabun ibu katanya..😄
.
#DarinaLovers #Darina #DarinaTeamNadeela#📲0137344679 #ezAn

Geram sangat tengok badan anak-anak berdaki. Guna sabun biasa tak berapa perasan sangat. Bila gosok dengan #DarinaShowerScrub tengok daki bertompok2 keluar sekali. .
Darina Shower Scrub ni scrub dia halus. Bila gosok kat badan tak rasa sakit. Scrub halus dari wallnut shell powder bagi nutrisi dan melembabkan kulit anak. Budak2 suka la. Nak mandi dengan sabun ibu katanya..😄
.
#DarinaLovers #Darina #DarinaTeamNadeela #CodSelayangBatuCavesGombak #BuangDaki #BauBadan #KulitBersih

DARINA SHOWER SCRUB ADA, DAKI TAK ADA!😱
.
Dah nak penghujung February ni, cuba cek badan sendiri. Celah-celah ketiak, celah-celah peha, dekat leher semua tu, ada lagi ke daki tahun 2017 haritu? .
Yelah mana tahu dah lama tak scrub badan kan? Daki pun dah sebati.🙊
.
Kalau ada, jangan buang masa lagi. Dah tiba masa kita bersihkan badan dari segala kekotoran. .
Cuba Darina Shower Scrub pulak. Tak ada lah istilah terlupa nak scrub badan dah. Setiap kali awak sabun badan setiap kali tu jugak awak "terpaksa" scrub badan awak tau. .
Kulit awak pun automatik makin bersih, lembut dan cerah. Haa best kan?!😍
.
#DarinaLovers #DarinaTeamNadeela #DarinaShowerScrub
#CodSelayangBatuCavesGombak #BuangDaki #KulitCantik #KulitBersih #KulitLicin #KulitLembut #BauBadan

JOM BERKENALAN DENGAN DARINA SHOWER SCRUB😘
.

Awak tahu tak DSS ni apa?
DSS ni adalah gel mandian dan scrub yang dapat melembutkan dan mencantikkan kulit badan.
.

Nak tahu tak kandungan hebat dalam DSS? Semua kandungan ni sangat baik untuk kulit tau. Haa ni kandungannya:👇🏻
✅Estrak Aloevera
✅Estrak Serbuk Walnut
✅Olive Oil
✅Coconut Oil
✅Estrak Markisa
✅Estrak Bladderwrack
.

Kalau kandungan dia hebat, mesti kesan dia hebat kan? Nak tau tak 'the power of DSS?'. Haa ni dia👇🏻
🌹Menghilangkan daki.
🌹Mencerahkan kulit.
🌹Membantu memudarkan parut di badan.
🌹Membantu mengatasi masalah selulit.
🌹Melembutkan tumit kaki yang pecah.
🌹Mengurangkan bau badan.
🌹Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
🌹Membuang sel kulit mati.
🌹Mampu memudarkan stretchmark.
🌹Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan.

Kalau awak nak kulit cantik, halus dan lembut selembut kulit bayi, awak boleh la cuba DSS. Ajak suami sekali guna, barulah sama-sama kulit jadi lembut. Barulah jadi "sweet couple" gituuuw!😄 #DarinaShowerScrub #DarinaLovers #DarinaTeamNadeela #BuangDaki #KulitBersih #KulitCantik #KulitLembut #KulitLicin #BauBadan #CodSelayangBatuCavesGombak

Balik keje tu jangan lupa mandi,
.
Jangan asyik tengok tv sampai lupa nak cuci daki,
.
Jangan lupa guna Darina Shower Scrub nanti,
.
Barulah satu toilet tu wangi,
.
Termasuk la badan awak tu sekali.😆
.
#DarinaLovers #DarinaTeamNadeela #DarinaShowerScrub #BuangDaki #KulitBersih #KulitCantik #BauBadan #KulitLembut #KulitLicin #GatalGatal #ParutPudar #CodSelayangBatuCavesGombak

Nama dia #darina shower scrub .
Untuk badan bukan muka
.
Tapi makin banyak pulak testimoni customer pakai kat muka. Kulit makin cerah lah, makin licin lah
.
Rugi tau kalo tak cuba
.
Beli satu dapat diskaun
Borong 10 unit lagi banyak diskaun😱😱😱
.
#DarinaLovers #DarinaTeamNadeela
#DarinaShowerScrub #ScrubBadan #ScrubMuka #KulitBersih #KulitLembut #KulitLicin #CodSelayangBatuCavesGombak

ALOVERA RAHSIA KULIT CANTIK?

Haa mai sini, nak share sikit tentang betapa bestnya kalau awak guna produk berasaskan aloevera. Tau tak yang aloevera ni antara bahan yang terbaik untuk kulit?
Jom baca 3 khasiat aloevera.👇🏻 1) MELEMBAPKAN KULIT.
Kalau kita jenis kulit kering, memang sesuai sangat la pakai aloevera. Sebab aloevera ni sangat membantu melembapkan kulit tau. ----- 2) MENGURANGKAN JERAWAT.
Bukan tu je, aloevera pun mampu mengurangkan cik J dekat badan kita tau! Yang ada jerawat di bahagian badan, try la guna produk yang berasaskan aloevera. Nanti tengok la perubahan dia macam mana😉. --------- 3) SEJUKKAN KULIT.
Kadang-kadang kulit kita rasa macam terbakar bila lama sangat berjemur bawah matahari kan? Bukan tu je, kadang-kadang rasa pedih je. Cuba sapu produk aloevera dekat kulit, inshaAllah nanti kulit kita rasa sejuk je tau. ---------- Tapi yang paling best, salah satu kandungan dalam Darina Shower Scrub adalah estrak aloevera!
Wahhh kalau awak pakai nanti berseri la kulit awak.😍 So apa tunggu lagi, jom ramai-ramai guna DSS!😘 #DarinaLovers #DarinaShowerScrub #DarinaTeamNadeela #kulitlicin #kulitlembut #kulitcantik #buangdaki #kulitbersih #gatalgatal #baubadan #codselayangbatucavesgombak

Selamat pagi💜💜
#Darina Scrub in da house🤗🤗 .
Kenapa korang perlu sesangat terai Darina Shower Scrub nih?.
.
Selain bau dia yang wangi, scrub ni special tau, dia langsung tak kasar macam scrub lain. Rasa dia lembuuuttt je pada kulit, lepas pakai tu, rasa segaarr jee, kulit pon bersiihh sangaatt, bebudak pon boleh pakai
.
So takde la sesusah mak mak sekalian nak sorok scrub jauh pada anak anak.. Kaann 😁😁
.
#DarinaShowerScrub #DarinaLovers
#DarinaTeamNadeela
#SelamatPagi #BuangDaki #KulitCantik #KulitLembut #KulitLicin #KulitBersih #GatalGatal #BauBadan #CodSelayangBatuCavesGombak

ALAMAK, KULIT MAKIN GELAP LEPAS PERGI BERCUTI! MACAM MANA NI?😱
.
Cuti CNY haritu mesti ramai yang berkelah tepi laut kan?
.
Mesti ramai jugak yang lupa pakai sunblock kan? Kulit pun jadi sunburn, gelap dan kusam kan kan kan?😏
.
Haa dah agak dah.😜
.
Tapi jangan risau! Lepasni awak guna je Darina Shower Scrub 2kali sehari, setiap hari. Nanti kulit awak cantik la balik macam biasa.
.
Eh bukan macam biasa tapi luar biasa, hehe. DSS membantu melembutkan dan mencerahkan kulit awak tau. Paling best, semua kandungan yang ada dalam DSS sangat baik untuk kulit tau.
.
Best ke best?
.
#DarinaLovers #DarinaTeamNadeela #DarinaShowerScrub #Sunburn #BuangDaki #KulitBersih #KulitLicin #KulitCantik #KulitLembut #CodSelayangBatuCavesGombak

Eh, kaum lelaki kebanyakannya jarang pakai scrub kan? Sebab diorang rasa macam leceh nak scrub badan seminggu sekali.

Nak pergi spa? Ehh jarang sangat la nampak lelaki kat spa.😆 Lelaki ni suka benda cepat dan pantas. Kalau yang jenis 2in1, 3in1 ni memang diorang suka!
Eh, kalau macam tu cuba la pakai Darina Shower Scrub pulak. Tau tak DSS ni 2in1? Pakai je DSS, takpayah nak scrub badan lagi tau.

Kulit makin cerah, yang penting bau badan makin wangi!😍 Kalau member tanya, "Eh lain macam je kulit kau sekarang. Macam cerah dari dulu je. Apa rahsia?" Takpayah cakap banyak, tunjuk je gambar Darina Shower Scrub ni kat dia.☺ #DarinaShowerScrub #DarinaLovers #DarinaTeamNadeela #kulitlicin #kulitlembut #kulitcantik #buangdaki #kulitbersih #baubadan #ketiakdahtakhitamlagi #gatalgatal #kelemumur

JOM BUAT DARINA SHOWER SCRUB JADI SPECIAL GIFT!

Sekarang ni memang musim perkahwinan. Sana sini orang jemput makan kenduri ye dak?

Kalau saudara mara terdekat, kawan-kawan rapat, memang kita akan bagi hadiah. Biasanya orang bagi pinggan mangkuk, cadar, barang-barang dapur kan?
Apa kata kali ni kita tukar style pulak.

Cuba beli sebotol Darina Shower Scrub, letak dalam kotak comel-comel. Balut dengan riben purple yang cantik, letak kad ucapan.

Wahhh, mesti cantik!
Ayuh, lakukan perubahan sekarang. Pengantin pun nak hadiah special jugak!😍 #DarinaShowerScrub #DarinaLovers #DarinaTeamNadeela #kulitlicin #kulitlembut #kulitcantik #buangdaki #kulitbersih #gatalgatal #baubadan #codselayangbatucavesgombak

Daki bawah ketiak pun boleh hilang malah kulit terasa lebih licin.
.
"Bau Darina wangi sangat. Bawah ketiak dulu hitam kini makin cerah. Lagi best kulit pun makin licin je".
.
Darina bukan saja menghilangkan daki. Malah mampu mencerahkan kulit juga. Terutama di bahagian celah-celah pelipat lengan, kaki, leher dan ketiak.
.
Dah lama tak sental daki?
Jangan biarkan lama-lama.
Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub.
Cecepat whatsapp akak
⏬⏬⏬
www.wasap.my/0192659212/darina
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub #DarinaTeamNadeela #ketiakdahtakhitam #kulitlicin #kulitlembut #kulitcantik #buangdaki #kulitbersih #baubadan #gatalgatal #codselayangbatucavesgombak

Rasa sangat tenang, wangi dan fresh mandi dengan menggunakan #Darina😍💜💜💜
.
FEEDBACK CUSTOMER
.
"Baru guna beberapa kali, nampak dah kesan dia..wangi pun wangi..tak menyesal pun beli..memang 👍👍👍"
.
Alhamdulillah akak ni bagi feedback dia seronok sangatt mandi dengan Darina sebab Darina bau wangi dan fresh. Kulit makin lembap serta banyak lagi kesan positif lain.
.
KELEBIHAN PRODUK
.
🌸 Membantu menghaluskan kulit
🌸 Membantu memudarkan parut di badan
🌸 Membantu memgatasi masalah selulit
🌸 Menghilangkan stretchmark
🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung
.
CARA GUNA
.
🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan
🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)
.
Nak kulit lembap, bersih & bebas daki ?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan #DarinaShowerScrub. .
#DarinaLovers #darinateamNadeela #DarinaShowerScrub #kulitlicin #kulitlembut #kulitcantik #buangdaki #kulitbersih #codselayangbatucavesgombak

Jom rebut peluang menjadi ahli keluarga #darinashowerscrub semperna Tahun Baru Cina.
1 unit terus jadi agen
10 unit terus jadi stokis
30 unit terus jadi special stokis
50 unit terus jadi master stokis

#DarinaShowerScrub #DarinaLovers #DarinaTeamNadeela #codselayangbatucavesgombak

Kalau tanya ramai yg nak putih kan?
.
Tapi kalau nak putih mula mula sekali mesti lah kena buang daki kan ?
Baru lah kulit jadi halus..bersih..
.
Yang paling penting #darinashowerscrub ada kelulusan kkm tau ! 😊Selamat digunakan .
.
KENAPA KENA CUBA DARINA SHOWER SCRUB??
.
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
.
💎boleh mencerahkan kulit termasuk muka, bawah ketiak, celah2 peha, leher, lutut, siku dan semua bahagian2 yang gelap
.
💎mampu merawat sunburn .
💎Membantu memudarkan parut di badan.
.
💎Membantu mengatasi masalah selulit.
.
💎melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
.
💎Menghilangkan bau badan
.
💎Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
💎Buang sel kulit mati
.
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
.
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .
.
Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang putih berseri 😍
Rugi kalau tak cuba 😘
.
Whatsapp www.wasap.my/0192659212/darina
.
#darinateamNadeela
#DarinaLovers #DarinaShowerScrub
#ejendiperlukan #kulitlicin #kulitlembut #kulitcantik #buangdaki #kulitbersih #kulitgebu #codselayangbatucavesgombak

Seronok tak bile sentuh kulit badan, rase lembut,halus, geboo, cerah , wangi, bersih dan sihat ? Bukan sebab baru lepas mandi je tapi lepas guna #darinashowerscrub
.
Lagi syokkk takyah gune sabun mandi dah lepastu, bodyscrub ni dah terlebih cukup buat badan wangi tau. Memang terbaekk wak. Murah pun murah, haishhh.. Kalau tak skrub badan ni, rase berdose sangat tau. Sebab bagi peluang kat daki-daki melekat dan bermaharajalela kat badan.
Whatsapp www.wasap.my/0192659212/darina
.
#DarinaLovers #DarinaShowerScrub #DarinaTeamNadeela #kulitlicin #kulitlembut #kulitcantik #buangdaki #kulitbersih #gatalgatal #kulitgebu #codselayangbatucavesgombak

Most Popular Instagram Hashtags