[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#daribawahkitasupportselamanyakitatetapsupport

11 posts

TOP POSTS

instagram dah ada story..
facebook pun dah ada story...
awak pulak bila nak bina story dengan saya ?? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #izzhaikal #suamikupalingsweet
#jatuhbangunsyafiqkylewealwaysthere #daribawahkitasupportselamanyakitatetapsupport

sekali tengok dah macam family bahagia dah. family ku paling sweet ! kahkah ! sapik dok pegang fon aku tu sebab tengah buat live chat time tu..oh yes! ala #suamikupalingsweet dah nak habis . gonna miss you daddy izz ! nak sps raya ! ๐Ÿ˜ญ #sajathrowback #syafiqkyle #suamikupalingsweetraya #JatuhBangunSyafiqKyleWeAlwaysThere #DariBawahKitaSupportSelamanyaKitaTetapSupport

Sesaje nk wat throwback gmbr mase 1st anniversary #syafiqkylefc tahun 2015... tetibe plak terase rinduuuu sgt kt moment mase ni! #suamikupalingsweet da nak smpi ke penghujungnya laaaaa.... huk3!!! Nakkk #suamikupalingsweetraya pleaseeeee!!! #syafiqkyle #welovesyafiqkyle #jatuhbangunsyafiqkylewealwaysthere #daribawahkitasupportselamanyakitatetapsupport

kes langgar lari tu dah biasa sangat tapi kes awak langgar hati saya nie ape citer?? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #izzhaikal #suamikupalingsweet
#jatuhbangunsyafiqkylewealwaysthere #daribawahkitasupportselamanyakitatetapsupport

Eh! #suamikupalingsweet da habis laaaa.. gonna miss Daddy #izzheykal and keletah si comel #hafiey laaa lepas ni๐Ÿ˜ข eh! Da macam keluarga bahagia la plak! Sweet tahap potong kepala! Kahkahkah๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #jangankecamsis #justforfun #syafiqkyle #syafiqkylefc #welovesyafiqkyle #jatuhbangunsyafiqkylewealwaysthere #daribawahkitasupportselamanyakitatetapsupport

MOST RECENT

Hitam putih itu lah hidup aku, kadang-ii di bawah kadang-ii di atas, berusaha untuk kejar ape yg kita mahu #daribawahkitasupportselamanyakitatetapsupport #ownerxhensem #ngamxngam #jenterapejuang #

Alamdulillah! Congrats bosh @syafiqkylez you deserve it!! We @syafiqkyle_fc soo proud of you๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #syafiqkyle #syafiqkylefc #welovesyafiqkyle #jatuhbangunsyafiqkylewealwaysthere #daribawahkitasupportselamanyakitatetapsupport
RepostBy @syafiqkylez: "Alhamdulillah! What a great way to kick off April! TERIMA KASIH semua yang mengundi, terima kasih Astro, terima kasih team produksi Tanah Kubur, seronok bekerja dengan semua yang sangat passionate dengan apa yang mereka lakukan. Insyaallah, ini hanyalah satu permulaan. Again TERIMA KASIH korang!" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Eh! #suamikupalingsweet da habis laaaa.. gonna miss Daddy #izzheykal and keletah si comel #hafiey laaa lepas ni๐Ÿ˜ข eh! Da macam keluarga bahagia la plak! Sweet tahap potong kepala! Kahkahkah๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #jangankecamsis #justforfun #syafiqkyle #syafiqkylefc #welovesyafiqkyle #jatuhbangunsyafiqkylewealwaysthere #daribawahkitasupportselamanyakitatetapsupport

instagram dah ada story..
facebook pun dah ada story...
awak pulak bila nak bina story dengan saya ?? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #izzhaikal #suamikupalingsweet
#jatuhbangunsyafiqkylewealwaysthere #daribawahkitasupportselamanyakitatetapsupport

kes langgar lari tu dah biasa sangat tapi kes awak langgar hati saya nie ape citer?? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #izzhaikal #suamikupalingsweet
#jatuhbangunsyafiqkylewealwaysthere #daribawahkitasupportselamanyakitatetapsupport

Amboi rambut daddy @syafiqkylez
Tetap hensem & cute
All the best to you
Repost from @jihanilsor tq
sekali tengok dah macam family bahagia dah. family ku paling sweet ! kahkah ! sapik dok pegang fon aku tu sebab tengah buat live chat time tu..oh yes! ala #suamikupalingsweet dah nak habis . gonna miss you daddy izz ! nak sps raya ! ๐Ÿ˜ญ #sajathrowback #syafiqkyle #suamikupalingsweetraya #JatuhBangunSyafiqKyleWeAlwaysThere #DariBawahKitaSupportSelamanyaKitaTetapSupport

Sesaje nk wat throwback gmbr mase 1st anniversary #syafiqkylefc tahun 2015... tetibe plak terase rinduuuu sgt kt moment mase ni! #suamikupalingsweet da nak smpi ke penghujungnya laaaaa.... huk3!!! Nakkk #suamikupalingsweetraya pleaseeeee!!! #syafiqkyle #welovesyafiqkyle #jatuhbangunsyafiqkylewealwaysthere #daribawahkitasupportselamanyakitatetapsupport

esok final episod #suamikupalingsweet ๐Ÿ˜ญ will miss u mr.sweet ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ btw,saja je hakak nak throwback gamba2 lama ..hehe
masa ni macam nak luruh jantung hakak..mana tak nye dapat sandar kat bahu mr.sweet kot ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ walaupun sekejap kannn ๐Ÿ˜‚ opss terlebih sudahh๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
nak #suamikupalingsweetraya please !!
.
.
#syafiqkylez #izzhaikal
#jatuhbangunsyafiqkylewealwaysthere
#daribawahkitasupportselamanyakitatetapsupport

sekali tengok dah macam family bahagia dah. family ku paling sweet ! kahkah ! sapik dok pegang fon aku tu sebab tengah buat live chat time tu..oh yes! ala #suamikupalingsweet dah nak habis . gonna miss you daddy izz ! nak sps raya ! ๐Ÿ˜ญ #sajathrowback #syafiqkyle #suamikupalingsweetraya #JatuhBangunSyafiqKyleWeAlwaysThere #DariBawahKitaSupportSelamanyaKitaTetapSupport

Most Popular Instagram Hashtags