[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#daretoact

527 posts

TOP POSTS

Latepost banget 😂
Tapi gak apa-apa...
Ohh ya mau sedikit cerita, foto ini diambil waktu jadi panitia ospek di kampus dan menjadi wali yang mendampingi mahasiswa baru..
Dan dari sekian banyak kelompok yang ada, aku dan irfangi kepilih buat jadi wali dari kelompok KALI 😆
Hari pertama masih pada canggung dan kyaknya sih masih menganggap aku senior dan hari berikut nya mereka udh terbiasa dan kita udh kayak teman seangkatan haha... Btw mereka nih baik, kadang bikin kesel dan marah, bikin pusing tapi mereka nurut kalau diomongin...
Sampe sekarang pun kalau mereka ketemu masih nyapa dan ngajak ngobrol...
Pokoknya mereka ter the best deh 👍
Pengalaman yang luarbiasa dan menyenangkan 😆
Buat @stmikakakom thanks udah di kasih kesempatan untuk jadi bagian dari Pesona 2016 ini 😘
Okedeh segitu aja curhatan nya, sorry nyampah 😛

#PesonaAkakom16 #daretoact #latepost #kali #stmikakakom

And I admire the engineers getting creative! Good job BITS Goa #daretoact

😎
meluangkan waktu, tim tugas, wali, dan sekretariat yg entah kenapa nyasar ke bale lantip, yg seharusnya ngantor di kepuketan 3.
sudah diup nih fotomu as you wish @keedhep_amd
·
#latepost #pesonaakakom16 #DareToAct

That's the spirit! ➡ ACT & DO your best! 😃💪 #hoodie #newcollection #daretoact#repost @janakoteska thx for sharing #marxclothes LOVE ♡
・・・
Beautiful day! 💙

Yesterday. The day i came to a realization of how much He really cares and supports me in what i want to and love to do for Him. #daretodream #daretoact

Хочется обратно в тепло...
#georgia #erasmusplus #daretoact

Bismillah
Insya Allah langkah awal untuk memulai menulis bersama IYH Learning Center Writing Article Class. Semoga kedepannya mampu menulis dengan baik, bijak, obyektif, dan bermanfaat bagi masyarakat :))
Semangat Menginspirasi
Mohon bimbingannya ;) Mandiri dan Berani Menginspirasi

#iyh #iyhlearningcenter #iyharticleandwriting #daretoact #daretoaction #iyh_lifeinmotion #iyh #writing #article
#youngandhealth

Ada cerita di setiap peristiwa, setiap moment kebersamaan dengan teman-teman kamu. #PesonaAkakom16 memberikan warna dalam perjalanan awal kamu meniti cerita di kampus ini.
Spesial terima kasih untuk semua panitia dan yang terlibat dalam #PesonaAkakom16 . Sampai jumpa lagi di #PesonaAkakom17.
Jangan sampai lupa like dan subcribe ya kak.

#pesonaakakom16 #aftermovie #mahasiswa #daretoact

MOST RECENT

Bismillah
Insya Allah langkah awal untuk memulai menulis bersama IYH Learning Center Writing Article Class. Semoga kedepannya mampu menulis dengan baik, bijak, obyektif, dan bermanfaat bagi masyarakat :))
Semangat Menginspirasi
Mohon bimbingannya ;) Mandiri dan Berani Menginspirasi

#iyh #iyhlearningcenter #iyharticleandwriting #daretoact #daretoaction #iyh_lifeinmotion #iyh #writing #article
#youngandhealth

Menulis itu bukan tentang menghapus sebuah ketiadaan, melainkan mengukir sebuah senyuman dalam keabadian.
-
@youngandhealth_ -
-
"Dimulai dengan memahami satu langkah, perlahan-lahan engkau akan memahami seribu langkah dan melihat jalan, lalu diliputi percaya diri." ~Cheng Yen~
-
... Time to break the LIMIT ...
-
#iyh #iyhlearningcenter #iyharticleandwriting #calonpenulis #daretoact #daretoaction

Are you crazy enough to change the world?? #changetheworld #crazy #daretoact #notwishingforitworkingforit

I like this saying..
Most of us like to be a hero.. But not all dare to be a hero..
Everyone want to go to heaven.. But not all dare to die..
Its the same as knowledge without application... Most of us have knowledge.. But just a few apply..
Here to encourage people, to be courage and bold.. We delay thing to much, worrying over what could happen rather than what will happen..
#DareToAct atleast we try..

Scrum isn't just an agile terminology it's actually a #rugby move!!#familyfieldday #wehelppeople #daretoact #iljaycees2017

Good morning. Today is the beginning of another business week. Dare to be all you can, dare to do all you can. Dare to confront that challenge and seemingly difficult situation.
This week, dare to solve that problem, Dare to make that call. Dare to begin that venture. Dare to dream. Dare to actualize your dream.

Don't let life just happen to you, make life happen by deciding to DARE that which you have been afraid of.

Have a great week. #daretodream #daretoact #solutionprovider #candospirit #impossibilitydoesnot exist #mabelsentrepreneurialchat

Ideas
.
.
Sebelumnya nggak pernah bayangin kalo barang" itu bakal jadi sangat familiar. Bahkan awalnya gak yakin sama kemampuan kami sampe akhirnya support dan kepercayaan para sahabat yg membuat kami berani mencoba hal baru di @cheriagift . Semoga akan lebih banyak kesempatan membahagiakan dan bermanfaat bagi orang lain melalui karya" kami ❤ .
.
#crafts #crafting #enterpreneurlife #daretoact #generasilanggas #rejekigakemana #cumaperludiusahain #begrateful #youareborntobe #special

Watch your thoughts because they become your actions and actions become your habits. What are you feeding to your mind? If you are feeding negative thoughts you will get negative results. Be careful who you listen to. Always be positive and believe in yourself. You can accomplish anything you set your mind to even when others believe you can't do it. Stop caring about what others think and start setting higher standards for yourself!! #bepositive #daretoact #uncomfort #begreatnotaverage #riseup #belegendary #beanexample

Are you living the life you want to live? Is your "norm" defined by what everyone does? Or do you shape your own?
#daretoact
#womentrepreneur
#projectmc

Now I'm not saying don't plan the life you want, I am saying have fun with it! Dare to do the unimaginable.... strive for greatness, go after everything you want... there is no such thing as failure and if there were it wouldn't matter anyway... be who you are, live, love, and enjoy life. Don't live in a box or subscribe to societies idea of who you should be, how you should think, and what you should do.... there's one rule to this thing called life... Live it to the Fullest.... #tusdaytip #dontsubscribe #beallyoucanbe #liveoutsidethebox #daretodream #daretoact #createthelufeyouwant #successcoach #startwhereyouare

The Everest - where dreams come true
珠峰夢,敢想人生慈善電影分享會
#everest #daretodream #daretoact. #charitypremiere #hongkongtransplantsportsassociation #hongkongtransplant

Apa tujuanmu setiap kali melakukan perjalanan? Untuk mencari kesenangan semata kah? Menikmati indahnya ciptaan Tuhan? Atau sekedar ikut teman saja?
Ingatlah kemanapun kakimu melangkah disana ada Dia dan tak sepantasnya kita mencampakkanNya, akan selalu ada waktu dalam setiap perjalananmu. Jika kau tau cara bersyukur dan bagaimana menyempurnakannya, percayalah yang kau jalani bukan hanya sekedar perjalanan..
#lifebetter #daretoact #thaksgod #patience #adventure #adventurelombok #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #mountain #kalimati #pendakiindonesia #pendakilombok #passion #hobby

I attended a workshop last week called Working Creatively with Children and Teenagers based on the teachings of Adlerian Psychology. One of the core topics we discussed and studied was the role encouragement plays in our lives especially as children. Encouragement is something I use all the time in my role as a coach and as a parent and at this stage it’s something that I don’t have to think too much about it just comes naturally. Learning and talking in depth over two days about encouragement really got me thinking about how important it is and when it is used effectively how it can be a total game changer. There are so many people out there on the brink of doing something, something new, something different, something brave, something that would make their life better in some way. Imagine how far a little bit of encouragement would go with someone who is taking that leap from thinking about doing something to actively starting and doing it.
People generally have a good idea of what they are not so good at and areas where they need to improve. Instead of reminding them of these things try pointing out what they are doing right. Identify and magnify their strengths and encourage them in that area and just watch them take flight.
Remember to take time to notice what you are doing right. What are your own strengths? Encourage yourself. Improve on what you are getting right and what you get wrong won’t matter so much. You know that invisible stick you carry around to beat yourself with when you do or say something wrong? Try leaving that at home for a few days or better yet throw it away for good. Swap that stick for a voice that follows you around encouraging you and cheering you on in everything you do. Give it a try and see how you get on :) #encouragement #encourageeachother #encourageyourself #adler #psychology #adlerianpsychology #workshop #yesanotherone #ilovelearning #supporteachother #werisebyliftingothers #womensupportingwomen #daretodream #daretoact #youcandoit #youvegotthis #childrenshealth #kidshealth #teenshealth #healthandwellness #mentalhealth #coaching

Most Popular Instagram Hashtags