#daralovers

6454 posts

TOP POSTS

Today Zira nak tunjuk apa Zira pakai untuk makeup harian Zira . Yang penting Zira akan guna dara . Sebab senang sgt.
@darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq
#daraglowing #testimonidaraglowing #daralovers #semakinharisemakindara

Alahaii cantik nyeeee bini nabil ni . Siap buat vid untuk #daralovers tauuu . Tqsm 😍😘 senang je bila pakai #daraglowingfoundation ni kan . Cepat je siap ❤ . Yang penting dia buat video ni Ikhlas tau . Alhamdullilah 😇
.
.
UNTUK ORDER ATAU COD SILA WHATSAPP HQ DI NUMBER ☎️ 013 398 6737 . .
.
.
Repost @nabilzira .
.
Today Zira nak tunjuk apa Zira pakai untuk makeup harian Zira . Yang penting Zira akan guna dara . Sebab senang sgt .
.
.
@darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq
#daraglowing #testimonidaraglowing #daralovers #semakinharisemakindara

Jangan lepaskan peluang untuk beramah mesra bersama Fathia Latiff di booth Dara by Fathia Latiff moodrepublik Alor Setar Kedah hanya hari ni dan esok sahaja
.
JUMAAT & SABTU . 10 PAGI - 12 MALAM .
TABUNG HAJI HOTEL & CONVENTION CENTRE .
.
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers

Cartagena Printed Shawl khas untuk wanita-wanita di luar sana yang mahukan shawl yang cantik dan ekslusif untuk penampilan anggun dan bergaya.
.
Yang lain jangan lupa kongsikan selfie atau ootd jika anda menggayakan koleksi dara by @fatiyalatiff, Hashtag #daralovers
.
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers

Assalamualaikum dan selamat pagi daralovers
.
NAHHH! Koleksi terbaru, tercantik, terpaling selesa, terpaling mudah digaya, terpaling harus ada dalam wardrobe daralovers semua. Carrara Marble Printed Shawl~ 💙✨
.
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers #marbleprintedshawl

Dara by Fathia Latiff telah pun mengeluarkan koleksi design terbaru Marble Printed dan anda boleh dapatkan di booth kami Dara by Fathia Latiff moodrepublik Alor Setar Kedah hanya hari ni dan esok sahaja
.
Dapatkan segera untuk menjadi orang yang terawal memiliki koleksi terbaru kami.
.
Jangan lupa singgah di booth kami Dara by Fathia Latiff
JUMAAT & SABTU . 10 PAGI - 12 MALAM .
TABUNG HAJI HOTEL & CONVENTION CENTRE .
.
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers #marbleprinted

Look classy & feel comfy with our new Square Scarf @darabyfathialatiff collection, The latest attractive designs of Carrara Marble Printed Square Scarf from inspired by @fatiyalatiff, is now on release for sales.
.
Stocks of the exclusive designs are limited. Items are now available for purchase. Get your shawl from our authorised stockists now.
.
@darabyfathialatiff wishes therefore, to thank our loyal customers for the continued strong support.
.
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers

.
Crepe Shamus plain shawl khas untuk wanita-wanita di luar sana yang mahukan shawl yang unik dan ekslusif untuk penampilan anggun bergaya.
.
Yang lain jangan lupa kongsikan selfie atau ootd jika anda menggayakan koleksi dara by @fatiyalatiff, Hashtag #daralovers
.
Bagi anda yang berminat untuk manjadi pengedar sah kami, sila hubungi 013-2077689 untuk maklumat lanjut. Tq
.
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers #plainedition #plainshawl

✨CREMA MARBLE PRINTED SQUARE ✨😍✨
.
Memperkenalkan CREMA MARBLE PRINTED SQUARE. Istimewa bagi penggemar-penggemar koleksi DARA by @fatiyalatiff . Seperti yang anda semua dapat lihat, koleksi ini adalah koleksi printed yang dikemaskan lagi dengan corak marble yang unik dan ekslusif. Sangat ringkas dan juga mudah digaya.
.
Terdapat lebih dari 5 pilihan warna bagi koleksi ini. Nak tengok warna-warna pilihan yang lain?? boleh tengok dalam @darabyfathialatiff.catalogue 😘😘😘
.
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers

MOST RECENT

SIENA MARBLE SQUARE DARABYFATHIALATIFF
.
Serlahkan kecantikan anda dengan Marble Printed Collection di pagi raya nanti. Modern cutting yang lebar dan sesuai digayakan pada bila2 masa.
.
Material : Torino Crape
.
📱 0193573272
.
Price : RM79 (exc postage)
Postage : RM8 SM, RM10 SS
.
.
#sayajual #sayapakaisayajual #jualonline #daralovers #darabyfathialatiff #bawalsatin
#shawlsatin #gegarvaganza
#syukurselalu #alhamdullilah #surihatimrpilot #sayajualmurah #ask #ask2016 #lofattah #jualonline #bazaarpaknil
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers #marbleprintedshawl #shhhiloveyou #slotakasia #slotakasiatv3 #arluna #heroseorangcinderella

Assalammualaikum. Sy ucapkan selamat berpuasa kepada semua igers ☺️ Pada yg mengenali diri ini, ampun maaf andai terlepas kata / terkasar bahasa. Saya doakan Semoga Ramadhan kali ni jadi bulan tarbiah untuk kita semua. Aamin Insyallah ❤❤
-
#sayajual #sayapakaisayajual #terapiinstagram #sayajualtudung #daralovers #darabyfathialatiff #erezeki #eusahawan #shahalam #youcanduit #bisnesonline #jualonline #sayajualonline #sayajualon9 #terlajaklaris #jualtudung #tudungraya #tudungpeople #sayajualmurah #sayajualtudung #jualmurah

Perkara yang paling Ngeri apabila cucuk pin brooch pada scarf tersayang kan😂..X senang duduk sbb terfikir2 habis la belubang scarf kesayangan 😖
.
Oleh itu sis ada jalan penyelesaiannya👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
Brooch magnet 💯high quality
Harga berdarah hidung tau jika pembelian bersama2 tudung darabyfathialatiff ‼️
.
Pls WA 📲 sis at 012.9499792
.
Fast respon Fast service.insyallah
.
#darabyfathialatiff.k_lumpur
#sayajualtudungfathia
#testimonicustomerdarabyfathialatiff.k_lumpur
#feedbackcustomerdarabyfathialatiff.k_lumpur
#daralovers
#darabyfathialatiff
#hijabmuslimah
#salesnewyear
#marblecollection
#broochmagnet
#broochhijab

Perkara yang paling Ngeri apabila cucuk pin brooch pada scarf tersayang kan😂..X senang duduk sbb terfikir2 habis la belubang scarf kesayangan 😖
.
Oleh itu sis ada jalan penyelesaiannya👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
Brooch magnet 💯high quality
Harga berdarah hidung tau jika pembelian bersama2 tudung darabyfathialatiff ‼️
.
Pls WA 📲 sis at 012.9499792
.
Fast respon Fast service.insyallah
.
#darabyfathialatiff.k_lumpur
#sayajualtudungfathia
#testimonicustomerdarabyfathialatiff.k_lumpur
#feedbackcustomerdarabyfathialatiff.k_lumpur
#daralovers
#darabyfathialatiff
#hijabmuslimah
#salesnewyear
#marblecollection
#broochmagnet
#broochhijab

Perkara yang paling Ngeri apabila cucuk pin brooch pada scarf tersayang kan😂..X senang duduk sbb terfikir2 habis la belubang scarf kesayangan 😖
.
Oleh itu sis ada jalan penyelesaiannya👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
Brooch magnet 💯high quality
Harga berdarah hidung tau jika pembelian bersama2 tudung darabyfathialatiff ‼️
.
Pls WA 📲 sis at 012.9499792
.
Fast respon Fast service.insyallah
.
#darabyfathialatiff.k_lumpur
#sayajualtudungfathia
#testimonicustomerdarabyfathialatiff.k_lumpur
#feedbackcustomerdarabyfathialatiff.k_lumpur
#daralovers
#darabyfathialatiff
#hijabmuslimah
#salesnewyear
#marblecollection

Comey jer baby dan ibu ni kan..😘Even willow square scarf ni OLDIES tetapi tetap menjadi pujaan daralovers tau 💋💋 Sapa2 yang belum lagi ada collection willow ni..Cepat2 WA 📲 sis sebelum kehabisan stock tau ❗️❗️
.
Pls WA 📲 sis at 012.9499792
.
Fast respon Fast service.insyallah
.
#darabyfathialatiff.k_lumpur
#sayajualtudungfathia
#testimonicustomerdarabyfathialatiff.k_lumpur
#feedbackcustomerdarabyfathialatiff.k_lumpur
#daralovers
#darabyfathialatiff
#hijabmuslimah
#salesnewyear
#marblecollection

Berita baik sis nak kongsi kn..Marble Collection kembali lagi tau..Ada 10 color untuk square dan 20 color untuk shawl..Jangan lepaskan peluang untuk milikinya sebab design tersangat terhad...
.
So apa tunggu lagi..😍
.
Pls WA 📲 sis at 012.9499792
.
Fast respon Fast service.insyallah
.
#darabyfathialatiff.k_lumpur
#sayajualtudungfathia
#testimonicustomerdarabyfathialatiff.k_lumpur
#feedbackcustomerdarabyfathialatiff.k_lumpur
#daralovers
#darabyfathialatiff
#hijabmuslimah
#salesnewyear
#marblecollection

Gorgeousss kannn🌹
.
RM 280 shajaa. By @firzieycouture.
.
Whatssap 📞0136458109
#darabyfathialatiff #daralovers #raya2017

To all #daralovers ni kaka dara nak pesan . Mintak sgt sgt jangan tulis PM dekat comment . Sebab kadang2 kaka Dara tak perasan 😭 Awak DM terus kite atau terus whatsapp number HQ tau 😘 013 - 398 6737 ‼️ 013 - 398 6737 ‼️ . .
.
.
.
.

UNTUK YANG NAK JADI AGENT ATAU DROOPSHIP TERUS PUN WHATSAPP NUMBER HQ OKEY 😘 013 - 398 6737 ‼️ 013 - 398 6737 ‼️ . .
.
.
.

YANG TANYA UNTUK COD TU , KITE HANYA COD DI AREA ‼️
.
.

Delivery details :- - Ampang .
- Seluruh Kawasan Kuala Lumpur .
- Cheras .
- Wangsa maju .
- Damansara / kota damansara .
- Bangsar .
- Batu caves / kepong .
.

Waktu delivery :-
Isnin hingga jumaat ( 10am - 6pm ) .

Sabtu Dan Ahad ( 12pm - 8pm ) .
.
.
SELAIN DARI TEMPAT NI KITE TAK BUAT COD TAU . SO SORRY ! TAPI KITE BOLE POS KE TEMPAT #daralovers SEKALIAN OKEY ❤ .
.
#daralovers #daraglowingfoundation #testimonidaraglowing #semakinharisemakindara #glowingfoundation #thebestfoundationever #pastitidakmenyesal .
.
@darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq

Salam Jumaat Penghulu Segala Hari. 😙😙 dah ready ke nak sambut pUasa besok ?? Hehe apa apa pun; selamat menyambut Ramadhan ya. Semoga puasa tahun ni mendekatkan kita pada pencipta yg SaTu. & Allah menerima segala amal Ibadah Kita ya. Aamin insyallah..last but not least, bisnes bisnes jgk eh, jgn asyik mengadap henpon jekkk, dlm bln puasa tu lah kita memoerbanyakkan lagi amal ibadah kita. #selfnote #selfreminder 😂😂😂
-
#sayajual #ukhwahti #terapiinstagram #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #daralovers #darabyfathialatiff #erezeki #youcanduit #ruangrezekihanania #eusahawan #tudungpeople #tudungraya #raya2016 #raya2017

Diona long shawl by SofeaRose is selling fast..grab now 😘
.
Material : Silky Crepe
:
Measurement : 2.2m x 0.7m
:
Price : RM89 (exc postage)
Promo : Buy any 2pcs for RM79 each (exc postage)
Postage : RM8 SM, RM10 SS
:
Nak order❓DM/Whatsapp 019-3573272 skrg ya 😉
:
#sayajual #sayapakaisayajual #jualonline #daralovers #darabyfathialatiff #bawalsatin
#shawlsatin #gegarvaganza
#syukurselalu #alhamdullilah #sayajualmurah #lofattah #jualonline #bazaarpaknil
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers #marbleprintedshawl #gemagegarvaganza #shhhiloveyou #slotakasia #slotakasiatv3 #abpbh30 #arluna #heroseorangcinderella

Diona long shawl by SofeaRose is selling fast..grab now 😘
.
Material : Silky Crepe
:
Measurement : 2.2m x 0.7m
:
Price : RM89 (exc postage)
Promo : Buy any 2pcs for RM79 each (exc postage)
Postage : RM8 SM, RM10 SS
:
Nak order❓DM/Whatsapp 019-3573272 skrg ya 😉
:
#sayajual #sayapakaisayajual #jualonline #daralovers #darabyfathialatiff #bawalsatin
#shawlsatin #gegarvaganza
#syukurselalu #alhamdullilah #sayajualmurah #lofattah #jualonline #bazaarpaknil
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers #marbleprintedshawl #gemagegarvaganza #shhhiloveyou #slotakasia #slotakasiatv3 #abpbh30 #arluna #heroseorangcinderella

‼️‼️READY STOCK‼️‼️
:
⚜️ MARBLE SQUARE SIENA ⚜️
:
LIMITED EDITION COLLECTION BY DARA BY FATHIA LATIFF‼️
:
Price : RM79 (exc postage)
Postage : RM8 SM, RM11 SS
:
Nak order❓DM/Whatsapp 014-966 5154 skrg ya 😉
:
SELAMAT MEMILIH & JULING MATA‼️‼️
:
Thank you #daralovers!! #darafromdazzlescollection
#darabyfathialatiff
#darabynurfathia
#dazzlescollection
#daramarblecollection
#sistakkuat #sisrambangmata #sisconfusednakpakaikenakjual

‼️‼️READY STOCK‼️‼️
:
⚜️ MARBLE SQUARE CARRARA ⚜️
:
LIMITED EDITION COLLECTION BY DARA BY FATHIA LATIFF‼️
:
Price : RM79 (exc postage)
Postage : RM8 SM, RM11 SS
:
Nak order❓DM/Whatsapp 014-966 5154 skrg ya 😉
:
SELAMAT MEMILIH & JULING MATA‼️‼️
:
Thank you #daralovers!! #darafromdazzlescollection
#darabyfathialatiff
#darabynurfathia
#dazzlescollection
#daramarblecollection
#sistakkuat #sisrambangmata #sisconfusednakpakaikenakjual

Dara by Fathia Latiff
Marble Printed Shawl - CREMA
Available in 5 colours
Price: RM79 (exclude postage)
Postage: RM10
Whatsapp at 0162067252

#darabyfathialatiff #daralovers #printedshawldara #sayajual #newrelease #marblecollection

Dara by Fathia Latiff
Marble Printed Shawl - CREMA
Available in 5 colours
Price: RM79 (exclude postage)
Postage: RM10
Whatsapp at 0162067252

#darabyfathialatiff #daralovers #printedshawldara #sayajual #newrelease #marblecollection

Dara by Fathia Latiff
Marble Printed Shawl - CREMA
Available in 5 colours
Price: RM79 (exclude postage)
Postage: RM10
Whatsapp at 0162067252

#darabyfathialatiff #daralovers #printedshawldara #sayajual #newrelease #marblecollection

Dara by Fathia Latiff
Marble Printed Shawl - CREMA
Available in 5 colours
Price: RM79 (exclude postage)
Postage: RM10
Whatsapp at 0162067252

#darabyfathialatiff #daralovers #printedshawldara #sayajual #newrelease #marblecollection

Most Popular Instagram Hashtags