#daralovers

6488 posts

TOP POSTS

Today Zira nak tunjuk apa Zira pakai untuk makeup harian Zira . Yang penting Zira akan guna dara . Sebab senang sgt.
@darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq
#daraglowing #testimonidaraglowing #daralovers #semakinharisemakindara

Wauu! Baru je semalam Admin kongsikan koleksi Marble Printed Shawl, terjumpa pulak #daralovers @adiela_safiyyani dalam menggayakan koleksi Rosa Aurora. Admin dah cakap dah, koleksi ni memang merecik, daralovers tak percaya. Kalau tak, takkan lah adiela_safiyyani sukakannya~ ✨🤗✨
.
Yang lain jangan lupa kongsikan selfie atau ootd jika anda menggayakan koleksi dara by @fatiyalatiff, Hashtag #daralovers
.
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers

Tutorial for koleksi marble printed long shawl Dara by @darabyfathialatiff #veronamarbleprintedshawl #daralovers #goodlucktodoit 💃🏼

Dah shopping tudung raya ke belum? #darabyfathialatiff for #daralovers Marble collection 2017

Alahaii cantik nyeeee bini nabil ni . Siap buat vid untuk #daralovers tauuu . Tqsm 😍😘 senang je bila pakai #daraglowingfoundation ni kan . Cepat je siap ❤ .
.
.
UNTUK ORDER ATAU COD SILA WHATSAPP HQ DI NUMBER ☎️ 013 398 6737 . .
.
.
Repost @nabilzira .
.
Today Zira nak tunjuk apa Zira pakai untuk makeup harian Zira . Yang penting Zira akan guna dara . Sebab senang sgt .
.
.
@darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq
#daraglowing #testimonidaraglowing #daralovers #semakinharisemakindara

Nak pergi mana tu?
Pergi ke hati awak.. K k gerak lu.. 🙈 Bawal kita jadikan shawl.. 😊 In love with this Hazel Square Scarf by @darabyfathialatiff #daralovers

Hi dear #daralovers since ramai tanya , ' sis apa beza #PINKISH dan #NATURAL ⁉️ Today kaka dara nak tunjuk contoh sama ada you sesuai yang mana satu okey . Kalau muka tu putih nak nmpk pink2 sikit pakai la colour #PINKISH . Tapi Kalau kulit tu gelap sikit pakai #NATURAL . BUT ‼️kulit putih pun bole pakai #NATURAL tau . Depends you nak kulit you nampak macam mana kannn 😋 SO DAH TAHU KAN ? CEPAT ORDER #daraglowing dengan kaka dara okey ❤ .
.
.

Dara Glowing Foundation have 2 colour !! .
⚫️ Natural ✔️
⚫️ Pinkish ✔️
.
🔸Mudah dibawa .
🔸Texture foundation yang ringan .
🔸 Sesuai dengan semua jenis kulit .
🔸 Tidak Berminyak .
🔸 Mengandungi Vitamin C & E .
🔸 Harga Mampu milik RM35 sahaja (15mg) .
🔸 Jenama setanding Antarabangsa
🔸 Membantu masalah kulit .
🔸 Bagus untuk kulit yang bermasalah
🔸 Tahan Lama . .
🔸 Sesuai dipakai for natural look .
🔸 Sesuai dipakai for heavy makeup . .
🔸 Makin lama makin glowing .
🔸 mengandungi minyak zaitun ( boleh merawat kulit anda )
.
FOR ORDER AND AGENT WANTED‼️‼️‼️
Hotline ☎️ 013 398 6737
.
.
Nak glowing ‼️Nak Flawless ‼️ Nak murah ‼️ Nak cantik ‼️
.
.
MESTILAH DARA GLOWING ❤️ GLOWING SEPANJANG MASA ‼️
.
.
@darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq

Once an appler always an appler ❤️❤️❤️ #daralovers #daragon #dghapplers

Nampak tak @qeenanuna menggayakan koleksi Floral Printed Square Scarf ? Very nice kan?? Simple je. Kalau ada daralovers yang lebih bergaya, cuba kongsikannya di Instagram dan jangan lupa untuk hashtag #daralovers . Kalau setanding, bolehlah Admin kongsikannya. Huhu~ 😉👌🏻✨
.
Jika anda sukakan koleksi ini, dapatkannya segera sebelum terlambat. Jangan cakap Admin tak warning tau?!😘😍❤
.
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers

MOST RECENT

Marble Collections ni cantik kan! Kenapa ada Daralovers yang belum grab? Haa...Kalau Daralovers nak tahu, Marble Collection ni ada 5 colour setiap design tau, Ada corak yang pelbagai, fabriknya pula selesa, potongan koleksi ini juga boleh dikatakan memang sempurna.
Jadi apa tunggu lagi? Dapatkannya secepat mungkin~ ✨🤗✨
.
Price : RM79 (exc postage)
Postage : RM8 SM, RM10 SS
:
Whatsapp 0193573272
.
.
.
#sayajual #sayapakaisayajual #jualonline #daralovers #darabyfathialatiff #bawalsatin
#shawlsatin #gegarvaganza
#syukurselalu #alhamdullilah #surihatimrpilot #sayajualmurah #ask #ask2016 #lofattah #jualonline #bazaarpaknil #biarakujadipenunggu #duostar #mentormilenia
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers #marbleprintedshawl #menantifebruari #menantifebuary #gemagegarvaganza #shhhiloveyou #slotakasia #slotakasiatv3

KOLEKSI TERBARU VERONA MARBLE PRINTED LONG SHAWL DARA by @fatiyalatiff
.
CANTIKNYAA!, Admin nak bagitahu yang shawl ni ada 4 jenis pilihan design & yang Admin kongsikan ini adalah salah satu daripadanya😍😍😍
Antara ciri-cirinya ialah:-
.
💕 Fabrik berkualiti tinggi
💕 Potongan yang sempurna
💕 Warna-warna pilihan terkini
💕 Senang dipakai & mudah dijaga
.
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers #marbleprintedshawl

To all #daralovers sekalian . Ni kaka dara nak belanja #testimonidaraglowing tau . Dah bagi bukti pun tanak try skali ke ? Hihi 😋 cepat whatsapp laju laju dengan kaka dara . Nanti Kalau stock makin sikit jangan marah Kaka dara tau 🙈 .
.
.

Dara Glowing Foundation have 2 colour !! .
⚫️ Natural ✔️
⚫️ Pinkish ✔️
.
🔸Mudah dibawa .
🔸Texture foundation yang ringan .
🔸 Sesuai dengan semua jenis kulit .
🔸 Tidak Berminyak .
🔸 Mengandungi Vitamin C & E .
🔸 Harga Mampu milik RM35 sahaja .
🔸 Jenama setanding Antarabangsa
🔸 Membantu masalah kulit .
🔸 Bagus untuk kulit yang bermasalah
🔸 Tahan Lama . .
🔸 Sesuai dipakai for natural look .
🔸 Sesuai dipakai for heavy makeup . .
🔸 Makin lama makin glowing .
🔸 mengandungi minyak zaitun ( boleh merawat kulit anda ).
🔸SPF 50 .
.
FOR ORDER AND AGENT WANTED‼️‼️‼️
Hotline ☎️ 013 398 6737
.
.
Nak glowing ‼️Nak Flawless ‼️ Nak murah ‼️ Nak cantik ‼️
.
.
MESTILAH DARA GLOWING ❤️ GLOWING SEPANJANG MASA ‼️
.
.
@darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq .
.
#daraglowingfoundation #daralovers #PINKISH #NATURAL #semakinharisemakindara #testimonidaraglowing ❤❤

Wauu! Baru je semalam Admin kongsikan koleksi Marble Printed Shawl, terjumpa pulak #daralovers @adiela_safiyyani dalam menggayakan koleksi Rosa Aurora. Admin dah cakap dah, koleksi ni memang merecik, daralovers tak percaya. Kalau tak, takkan lah adiela_safiyyani sukakannya~ ✨🤗✨
.
Yang lain jangan lupa kongsikan selfie atau ootd jika anda menggayakan koleksi dara by @fatiyalatiff, Hashtag #daralovers
.
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers

Assalamualaikum & Good Morning ❤️❤️ Nak bagitau Design Rosa Aurora #04 ni tinggal sehelai je taw... Promo FREE POSTAGE seluruh Malaysia.
Hurry up grab yours!

To order whatsapp 017-6206030💋

#daralovers
#darabynurfathia
#darabyfathialatiff
#darabyfathialatiffmelaka
#sayajualtudung
#shawlprinted
#melaka

Corazones y mas corazones 💞 está bella guirnalda para nuestras princesas de la casa 🎀 Enamorada 😍
-
Medidas: 120cm de largo (6 corazones)
-
Contáctanos para pedidos 💌
Precios al DM 📮
Envíos nacionales e internacionales 🌎
#DaraStore
#DaraLovers
#RinconDara
#mundodarastore

¡Aquí! Nuestro hermoso cojín de alitas de Ángel 👼🏻 además de ser un cojín decorativo, también es el juego ideal para nuestros chiquitos 💞
-
Contáctanos para pedidos 💌
Precios al DM 📮
Envíos nacionales e internacionales 🌎
#DaraStore
#DaraLovers
#RinconDara
#mundodarastore

Repost from @darabyfathialatiff @TopRankRepost #TopRankRepost MARBLE PRINTED LONG SHAWL
.
Koleksi Marble Printed Square dicipta khas bagi penggemar-penggemar koleksi DARA by @fatiyalatiff yang mahukan sesuatu kelainan dalam corak rekaan, kaya dengan warna, dan material kain yang berkualiti tinggi.
.
insyallah
.
#darabyfathialatiff.k_lumpur
#sayajualtudungfathia
#testimonicustomerdarabyfathialatiff.k_lumpur
#feedbackcustomerdarabyfathialatiff.k_lumpur
#daralovers
#darabyfathialatiff
#hijabmuslimah
#salesnewyear
#marblecollection

Hi #daralovers . Okey ramai yang tanya macam mana nak jadi agent dan apa syarat2 dia ? Please please whatsapp number yang kaka dara bagi ni atau DM kami okey . ASAP kami reply tau 😘
.
.
.
.

Dara Glowing Foundation have 2 colour !! .
⚫️ Natural ✔️
⚫️ Pinkish ✔️
.
🔸Mudah dibawa .
🔸Texture foundation yang ringan .
🔸 Sesuai dengan semua jenis kulit .
🔸 Tidak Berminyak .
🔸 Mengandungi Vitamin C & E .
🔸 Harga Mampu milik RM35 sahaja (15mg) .
🔸 Jenama setanding Antarabangsa
🔸 Membantu masalah kulit .
🔸 Bagus untuk kulit yang bermasalah
🔸 Tahan Lama . .
🔸 Sesuai dipakai for natural look .
🔸 Sesuai dipakai for heavy makeup . .
🔸 Makin lama makin glowing .
🔸 mengandungi minyak zaitun ( boleh merawat kulit anda )
🔸SPF 50 .
.
FOR ORDER AND AGENT WANTED‼️‼️‼️
Hotline ☎️ 013 398 6737 , 013 398 6737, 013 398 6737, 013 398 6737
.
.
Nak glowing ‼️Nak Flawless ‼️ Nak murah ‼️ Nak cantik ‼️
.
.
MESTILAH DARA GLOWING ❤️ GLOWING SEPANJANG MASA ‼️
.
.
@darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq

Get your MARBLE Shawl now ‼️
.
It's available now ❗️n Grab yours now❗️
.
Pls WA 📲 sis at 012.9499792
.
Fast respon Fast service.insyallah
.
#darabyfathialatiff.k_lumpur
#sayajualtudungfathia
#testimonicustomerdarabyfathialatiff.k_lumpur
#feedbackcustomerdarabyfathialatiff.k_lumpur
#daralovers
#darabyfathialatiff
#hijabmuslimah
#salesnewyear
#marblecollection

Nampak tak @qeenanuna menggayakan koleksi Floral Printed Square Scarf ? Very nice kan?? Simple je. Kalau ada daralovers yang lebih bergaya, cuba kongsikannya di Instagram dan jangan lupa untuk hashtag #daralovers . Kalau setanding, bolehlah Admin kongsikannya. Huhu~ 😉👌🏻✨
.
Jika anda sukakan koleksi ini, dapatkannya segera sebelum terlambat. Jangan cakap Admin tak warning tau?!😘😍❤
.
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers

Hi #daralovers . Okey ramai yang tanya macam mana nak jadi agent dan apa syarat2 dia ? Please please whatsapp number yang kaka dara bagi ni atau DM kami okey . ASAP kami reply tau 😘
.
.
.
.

Dara Glowing Foundation have 2 colour !! .
⚫️ Natural ✔️
⚫️ Pinkish ✔️
.
🔸Mudah dibawa .
🔸Texture foundation yang ringan .
🔸 Sesuai dengan semua jenis kulit .
🔸 Tidak Berminyak .
🔸 Mengandungi Vitamin C & E .
🔸 Harga Mampu milik RM35 sahaja (15mg) .
🔸 Jenama setanding Antarabangsa
🔸 Membantu masalah kulit .
🔸 Bagus untuk kulit yang bermasalah
🔸 Tahan Lama . .
🔸 Sesuai dipakai for natural look .
🔸 Sesuai dipakai for heavy makeup . .
🔸 Makin lama makin glowing .
🔸 mengandungi minyak zaitun ( boleh merawat kulit anda )
🔸SPF 50 .
.
FOR ORDER AND AGENT WANTED‼️‼️‼️
Hotline ☎️ 013 398 6737 , 013 398 6737, 013 398 6737, 013 398 6737
.
.
Nak glowing ‼️Nak Flawless ‼️ Nak murah ‼️ Nak cantik ‼️
.
.
MESTILAH DARA GLOWING ❤️ GLOWING SEPANJANG MASA ‼️
.
.
@darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq

Hi #daralovers . Okey ramai yang tanya macam mana nak jadi agent dan apa syarat2 dia ? Please please whatsapp number yang kaka dara bagi ni atau DM kami okey . ASAP kami reply tau 😘
.
.
.
.

Dara Glowing Foundation have 2 colour !! .
⚫️ Natural ✔️
⚫️ Pinkish ✔️
.
🔸Mudah dibawa .
🔸Texture foundation yang ringan .
🔸 Sesuai dengan semua jenis kulit .
🔸 Tidak Berminyak .
🔸 Mengandungi Vitamin C & E .
🔸 Harga Mampu milik RM35 sahaja (15mg) .
🔸 Jenama setanding Antarabangsa
🔸 Membantu masalah kulit .
🔸 Bagus untuk kulit yang bermasalah
🔸 Tahan Lama . .
🔸 Sesuai dipakai for natural look .
🔸 Sesuai dipakai for heavy makeup . .
🔸 Makin lama makin glowing .
🔸 mengandungi minyak zaitun ( boleh merawat kulit anda )
🔸SPF 50 .
.
FOR ORDER AND AGENT WANTED‼️‼️‼️
Hotline ☎️ 013 398 6737 , 013 398 6737, 013 398 6737, 013 398 6737
.
.
Nak glowing ‼️Nak Flawless ‼️ Nak murah ‼️ Nak cantik ‼️
.
.
MESTILAH DARA GLOWING ❤️ GLOWING SEPANJANG MASA ‼️
.
.
@darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq

Hi dear #daralovers since ramai tanya , ' sis apa beza #PINKISH dan #NATURAL ⁉️ Today kaka dara nak tunjuk contoh sama ada you sesuai yang mana satu okey . Kalau muka tu putih nak nmpk pink2 sikit pakai la colour #PINKISH . Tapi Kalau kulit tu gelap sikit pakai #NATURAL . BUT ‼️kulit putih pun bole pakai #NATURAL tau . Depends you nak kulit you nampak macam mana kannn 😋 SO DAH TAHU KAN ? CEPAT ORDER #daraglowing dengan kaka dara okey ❤ .
.
.

Dara Glowing Foundation have 2 colour !! .
⚫️ Natural ✔️
⚫️ Pinkish ✔️
.
🔸Mudah dibawa .
🔸Texture foundation yang ringan .
🔸 Sesuai dengan semua jenis kulit .
🔸 Tidak Berminyak .
🔸 Mengandungi Vitamin C & E .
🔸 Harga Mampu milik RM35 sahaja (15mg) .
🔸 Jenama setanding Antarabangsa
🔸 Membantu masalah kulit .
🔸 Bagus untuk kulit yang bermasalah
🔸 Tahan Lama . .
🔸 Sesuai dipakai for natural look .
🔸 Sesuai dipakai for heavy makeup . .
🔸 Makin lama makin glowing .
🔸 mengandungi minyak zaitun ( boleh merawat kulit anda )
🔸 SPF 50 .
.
FOR ORDER AND AGENT WANTED‼️‼️‼️
Hotline ☎️ 013 398 6737
.
.
Nak glowing ‼️Nak Flawless ‼️ Nak murah ‼️ Nak cantik ‼️
.
.
MESTILAH DARA GLOWING ❤️ GLOWING SEPANJANG MASA ‼️
.
.
@darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq

Dara by FathiaLatiff price RM79 with FREE postage until end of April only
#daramarblecollection
#darabyexclusivescarf
#darabyfathialatiff
#daralovers

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags