[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#daralovers

7451 posts

TOP POSTS

Sumpahhh #daraglowingfoundation Dari @darabeautyhq the best !! Meletuppp gila !! Tak payah pakai spray spray tu pun mmg akan glowing kan muka korang tauuu . #daralovers je tahuu Macam mana #daraglowingfoundation punya penagan !! Kalau nak try Bole cntc HQ @darabeautyhq okey ❤ .
.
+60 18-773 5051 , +60 18-773 5051 , +60 18-773 5051 , +60 18-773 5051
.
.
Dara Glowing Foundation have 2 colour !! .
⚫️ Natural ✔️
⚫️ Pinkish ✔️
.
🔸Mudah dibawa .
🔸Texture foundation yang ringan .
🔸 Sesuai dengan semua jenis kulit .
🔸 Tidak Berminyak .
🔸 Mengandungi Vitamin C & E .
🔸 Harga Mampu milik RM35 sahaja (15mg) .
🔸 Jenama setanding Antarabangsa
🔸 Membantu masalah kulit .
🔸 Bagus untuk kulit yang bermasalah
🔸 Tahan Lama . .
🔸 Sesuai dipakai for natural look .
🔸 Sesuai dipakai for heavy makeup . .
🔸 Makin lama makin glowing .
🔸 mengandungi minyak zaitun ( boleh merawat kulit anda )
🔸SPF 50 .
.
.

FOR ORDER AND AGENT WANTED‼️‼️‼️
Hotline ☎️ +60 18-773 5051
.
.
Nak glowing ‼️Nak Flawless ‼️ Nak murah ‼️ Nak cantik ‼️
. .
MESTILAH DARA GLOWING ❤️ GLOWING SEPANJANG MASA ‼️
.
.

#daralovers #daraglowingfoundation #testimonidaraglowing #semakinharisemakindara #glowingfoundation #thebestfoundationever #pastitidakmenyesal #stokisdanagentdaraglowing

Alahaii cantik nyeeee bini nabil ni . Siap buat vid untuk #daralovers tauuu . Tqsm 😍😘 senang je bila pakai #daraglowingfoundation ni kan . Cepat je siap ❤ .
.
.
UNTUK ORDER ATAU COD SILA WHATSAPP HQ DI NUMBER ☎️ 013 398 6737 . .
.
.
Repost @nabilzira .
.
Today Zira nak tunjuk apa Zira pakai untuk makeup harian Zira . Yang penting Zira akan guna dara . Sebab senang sgt .
.
.
@darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq
#daraglowing #testimonidaraglowing #daralovers #semakinharisemakindara

Cantiknya sis @ijatiiiiii ni menggayakan BAJU KURUNG FLORAL PRINTED, 😱😱😱 Kat mana boleh dapat? dapatkan koleksi ini daripada stokis sah kami yang terdekat dengan anda. Ada banyak pilihan warna tauuu...Jangan lupa dapatkan!!! 💋
.
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers

Hi #Daralovers kaka dara nak jawap soalan soalan cepu emas dari #Daralovers ni . Siapa soalan dia adalah : .
.

Sis berapa harga #daraglowing ni berapa mg ? .
👉🏻 Harga #daraglowing RM35 sayang2 kaka dara . Dan 15mg Ye sayang2 ku 😘 . (SPF 50) .
.
Sis #daraglowing buat dari mana sis ? .
👉🏻 #daraglowing buat dari MALAYSIA je . Kandungan semua selamat untuk di guna kan . Siap ada Olive oil ( BOLEH MERAWAT KULIT ) .
.
Sis #daraglowing ni bole pakai dengan day cream ke ? .
👉🏻 Bole sayang . Tak pakai day cream terus pakai pun bole tau 😘 .
.
Sis bole jadi agent #daraglowing ni ? .
👉🏻 MESTILAH BOLEH ! Hihi kaka dara tengah cari agent dan droopship tau ! Cntc je number ni +60 18-773 5051 ❤ .
.
Sis bole COD Ke ? .
👉🏻 YES KITE ADA BUAT COD TAPI HANYA AREA :- .
.

Delivery details :- . ( charge rm10 )
- Ampang .
- Seluruh Kawasan Kuala Lumpur .
- Cheras .
- Wangsa maju .
- Damansara / kota damansara .
- Bangsar .
- Batu caves / kepong .
.

Waktu delivery :-
Isnin hingga jumaat ( 10am - 6pm ) .

Sabtu Dan Ahad ( 12pm - 8pm ) .
.
.
Sis Postage berapa ? .
👉🏻 Postage SM rm10 SS rm13 dear 😘 .
.
.
Sis #daraglowing ni MELEKIT ATAU BERMINYAK TAK ⁉️⁉️.
👉🏻 TIDAK ‼️LAGI LAMA PAKAI LAGI CANTIK TAU ‼️ GLOWING GITCEWWW 😍
.
.
.
Haaa setakat ni , ni je soalan yang kaka dara terima . Hehe . Ada soalan lagi tak #daralovers ?? Tanya je okey . Kaka Dara sudi jawap soalan2 sayang sayang sekalian 😘😘#daralovers
.
.
@darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq

✨ PLAIN SANDRA SQUARE SCARF ✨
.
Ada banyakkk koleksi plain yang ditawarkan di luar sana tapi mana nak sama dengan koleksi Dara by @fatiya yang satu. Yang admin kongsikan ini adalah koleksi Plain Sandra Square. Plain bukan sebarang plain tauuu~ 😚💙😚💙
.
#plainsandrasquare #darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers

Dah shopping tudung raya ke belum? #darabyfathialatiff for #daralovers Marble collection 2017

Tudung @darabyfathialatiff Marble Collection 2017, we also have #shawls and #squarescarves for #Daralovers 💕

.
Crepe Shamus plain shawl khas untuk wanita-wanita di luar sana yang mahukan shawl yang unik dan ekslusif untuk penampilan anggun bergaya.
.
Yang lain jangan lupa kongsikan selfie atau ootd jika anda menggayakan koleksi dara by @fatiyalatiff, Hashtag #daralovers
.
Bagi anda yang berminat untuk manjadi pengedar sah kami, sila hubungi 013-2077689 untuk maklumat lanjut. Tq
.
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers #plainedition #plainshawl

Hmm...Tak sabarrr rasanya menunggu 1 syawal 2017! Mesti seluruh isi keluarga berwarna warni dengan baju raya sedondon pilihan masing-masing, begitu juga dengan warna warni koleksi SINTETICO Marble Printed terbaru yang akan menjadi pelengkap gaya bagi kaum wanita. daralovers dah boleh bayangkan takkk?? ✨🤗✨
.
Nak tengok kesemua koleksi corak dan warna pilihan yang kami tawarkan?? boleh tengok dalam @darabyfathialatiff.catalogue
.
#darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers #newmarbleprintedshawl

MOST RECENT

🌸 Rinconcitos @darastore. #RinconcitoDaraStore
.
🌷RepiHouse.
🌷Ojitos dormilones (vinil).
🌷Guirnalda de nubes.
🌷Estrellita.
🌷Darita mágica.
🌷Wallstickers.
.
Contáctanos para pedidos 💌
Precios al DM 📮
Envíos nacionales e internacionales 🌎
#DaraStore
#DaraLovers
#RinconDara
#MundoDaraStore
#Decokids
#habitaciondebebe
#Todoparabebes
#Decoracioninfantil

Gitcewwwww Ye ! Harap #daralovers bersabar tggu staff kami reply whatsapp #daralovers . Alhamdullilah semakin hari semakin ramai yang hendak mencuba #daraglowing kami 😇 ada yang repeat order , sehari hampir cecah ratus order yang kami terima . terima kasih banyak2 #daralovers . Pihak HQ akan cuba buat yang terbaik untuk #daralovers ❤❤ mana yang belum try tu mai la cepat whatsapp HQ okey !! Pasti tak menyesal !! #semakinharisemakindara tau 😍😍 .
.
.
Dara Glowing Foundation have 2 colour !! .
⚫️ Natural ✔️
⚫️ Pinkish ✔️
.
🔸Mudah dibawa .
🔸Texture foundation yang ringan .
🔸 Sesuai dengan semua jenis kulit .
🔸 Tidak Berminyak .
🔸 Mengandungi Vitamin C & E .
🔸 Harga Mampu milik RM35 sahaja (15mg) .
🔸 Jenama setanding Antarabangsa
🔸 Membantu masalah kulit .
🔸 Bagus untuk kulit yang bermasalah
🔸 Tahan Lama . .
🔸 Sesuai dipakai for natural look .
🔸 Sesuai dipakai for heavy makeup . .
🔸 Makin lama makin glowing .
🔸 mengandungi minyak zaitun ( boleh merawat kulit anda )
🔸SPF 50 . .
.

#daralovers #daraglowingfoundation #testimonidaraglowing #semakinharisemakindara #glowingfoundation #thebestfoundationever #pastitidakmenyesal .
.

FOR ORDER AND AGENT WANTED‼️‼️‼️
Hotline ☎️ +60 18-773 5051 , +60 18-773 5051
.
.
Nak glowing ‼️Nak Flawless ‼️ Nak murah ‼️ Nak cantik ‼️
.
.
MESTILAH DARA GLOWING ❤️ GLOWING SEPANJANG MASA ‼️ .
.
@darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq @darabeautyhq

Hi Daralovers 😍
.
Kalau sis tak kongsikan warna pilihan yang ada, alamatnya Daralovers semua cuma dapatkan warna yang pernah sis kongsikan sahaja lah yaaa? Rugii...rugiii~ 🤓☝🏻
.
Plain Sandra Square didatangkan dengan pelbagai warna pilihan yang menarik untuk anda padankan dengan baju-baju yang sedia ada dalam wardrobe anda. Kuning, pink, purple, semua warna ada. Dapatkan sekarang untuk pilih yang mana sepadan ya? .
Selamat menjuling mata ya 🤣🤣
.
🛍 Nak shopping or Taya2 boleh 📲 sis at 012.9499792
.
🚘 Nak COD area gombak/setapak/publika pun boleh tau
.
📬 Nak postage juga boleh !!
.

#plainsandrasquare
#darabyfathialatiff
#darabynurfathia
#daralovers
#newmarbleprintedshawl
#collectionraya
#merdekacollection

Dapatkan sekarang!!!
.
Admin pasti, mesti ramaiii Daralovers yang sukakan warna Square scarf seperti yang admin kongsikan ini. Betul tak? Jadi di sini admin nak kongsikan pilihan koleksi atau pun warna yang mungkin anda perlukan di masa akan datang. Pilih jangan tak pilihhh~ 😚💚✨
.
#plainsandrasquare #darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers

Selamat pagi Daralovers
.
Kalau sis tak kongsikan warna pilihan yang ada, alamatnya Daralovers semua cuma dapatkan warna yang pernah sis kongsikan sahaja lah yaaa? Rugii...rugiii~ 🤓☝🏻
.
Plain Sandra Square didatangkan dengan pelbagai warna pilihan yang menarik untuk anda padankan dengan baju-baju yang sedia ada dalam wardrobe anda. Kuning, pink, purple, semua warna ada. Dapatkan sekarang untuk pilih yang mana sepadan ya? .
Selamat menjuling mata ya 🤣🤣
.
🛍 Nak shopping or Taya2 boleh 📲 sis at 012.9499792
.
🚘 Nak COD area gombak/setapak/publika pun boleh tau
.
📬 Nak postage juga boleh !!
.

#plainsandrasquare
#darabyfathialatiff
#darabynurfathia
#daralovers
#newmarbleprintedshawl
#collectionraya
#merdekacollection

✨ PLAIN SANDRA SQUARE SCARF ✨
.
Ada banyakkk koleksi plain yang ditawarkan di luar sana tapi mana nak sama dengan koleksi Dara by @fatiya yang satu. Yang admin kongsikan ini adalah koleksi Plain Sandra Square. Plain bukan sebarang plain tauuu~ 😚💙😚💙
.
#plainsandrasquare #darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers

Repost : @atirahrahani . .
.
Sumpahhh #daraglowingfoundation Dari @darabeautyhq the best !! Meletuppp gila !! Tak payah pakai spray spray tu pun mmg akan glowing kan muka korang tauuu . #daralovers je tahuu Macam mana #daraglowingfoundation punya penagan !! Kalau nak try Bole cntc HQ @darabeautyhq okey ❤ .
.
+60 18-773 5051 , +60 18-773 5051 , +60 18-773 5051 , +60 18-773 5051
.
.
Dara Glowing Foundation have 2 colour !! .
⚫️ Natural ✔️
⚫️ Pinkish ✔️
.
🔸Mudah dibawa .
🔸Texture foundation yang ringan .
🔸 Sesuai dengan semua jenis kulit .
🔸 Tidak Berminyak .
🔸 Mengandungi Vitamin C & E .
🔸 Harga Mampu milik RM35 sahaja (15mg) .
🔸 Jenama setanding Antarabangsa
🔸 Membantu masalah kulit .
🔸 Bagus untuk kulit yang bermasalah
🔸 Tahan Lama . .
🔸 Sesuai dipakai for natural look .
🔸 Sesuai dipakai for heavy makeup . .
🔸 Makin lama makin glowing .
🔸 mengandungi minyak zaitun ( boleh merawat kulit anda )
🔸SPF 50 .
.
.

FOR ORDER AND AGENT WANTED‼️‼️‼️
Hotline ☎️ +60 18-773 5051
.
.
Nak glowing ‼️Nak Flawless ‼️ Nak murah ‼️ Nak cantik ‼️
. .
MESTILAH DARA GLOWING ❤️ GLOWING SEPANJANG MASA ‼️
.
.

#daralovers #daraglowingfoundation #testimonidaraglowing #semakinharisemakindara #glowingfoundation #thebestfoundationever #pastitidakmenyesal #stokisdanagentdaraglowing

Sumpahhh #daraglowingfoundation Dari @darabeautyhq the best !! Meletuppp gila !! Tak payah pakai spray spray tu pun mmg akan glowing kan muka korang tauuu . #daralovers je tahuu Macam mana #daraglowingfoundation punya penagan !! Kalau nak try Bole cntc HQ @darabeautyhq okey ❤ .
.
+60 18-773 5051 , +60 18-773 5051 , +60 18-773 5051 , +60 18-773 5051
.
.
Dara Glowing Foundation have 2 colour !! .
⚫️ Natural ✔️
⚫️ Pinkish ✔️
.
🔸Mudah dibawa .
🔸Texture foundation yang ringan .
🔸 Sesuai dengan semua jenis kulit .
🔸 Tidak Berminyak .
🔸 Mengandungi Vitamin C & E .
🔸 Harga Mampu milik RM35 sahaja (15mg) .
🔸 Jenama setanding Antarabangsa
🔸 Membantu masalah kulit .
🔸 Bagus untuk kulit yang bermasalah
🔸 Tahan Lama . .
🔸 Sesuai dipakai for natural look .
🔸 Sesuai dipakai for heavy makeup . .
🔸 Makin lama makin glowing .
🔸 mengandungi minyak zaitun ( boleh merawat kulit anda )
🔸SPF 50 .
.
.

FOR ORDER AND AGENT WANTED‼️‼️‼️
Hotline ☎️ +60 18-773 5051
.
.
Nak glowing ‼️Nak Flawless ‼️ Nak murah ‼️ Nak cantik ‼️
. .
MESTILAH DARA GLOWING ❤️ GLOWING SEPANJANG MASA ‼️
.
.

#daralovers #daraglowingfoundation #testimonidaraglowing #semakinharisemakindara #glowingfoundation #thebestfoundationever #pastitidakmenyesal #stokisdanagentdaraglowing

Selamat pagi Daralovers
.
Kalau sis tak kongsikan warna pilihan yang ada, alamatnya Daralovers semua cuma dapatkan warna yang pernah sis kongsikan sahaja lah yaaa? Rugii...rugiii~ 🤓☝🏻
.
Plain Sandra Square didatangkan dengan pelbagai warna pilihan yang menarik untuk anda padankan dengan baju-baju yang sedia ada dalam wardrobe anda. Kuning, pink, purple, semua warna ada. Dapatkan sekarang untuk pilih yang mana sepadan ya? .
Selamat menjuling mata ya 🤣🤣
.
🛍 Nak shopping or Taya2 boleh 📲 sis at 012.9499792
.
🚘 Nak COD area gombak/setapak/publika pun boleh tau
.
📬 Nak postage juga boleh !!
.

#plainsandrasquare
#darabyfathialatiff
#darabynurfathia
#daralovers
#newmarbleprintedshawl
#collectionraya
#merdekacollection

Guirnalda verticales 💖.
.
Colores:
💫rosa
💫amarillo
💫azul
💫verde menta
💫gris.
.
Contáctanos para pedidos 💌
Precios al DM 📮
Envíos nacionales e internacionales 🌎
#DaraStore
#DaraLovers
#RinconDara
#MundoDaraStore
#Decokids
#habitaciondebebe
#Todoparabebes
#Decoracioninfantil

La forma más linda de organizar los productos de nuestros peques 🌟.
.

Contáctanos para pedidos 💌
Precios al DM 📮
Envíos nacionales e internacionales 🌎
#DaraStore
#DaraLovers
#RinconDara
#MundoDaraStore
#Decokids
#habitaciondebebe
#Todoparabebes
#Decoracioninfantil

Selamat petang Daralovers
.
Kalau admin tak kongsikan warna pilihan yang ada, alamatnya Daralovers semua cuma dapatkan warna yang pernah admin kongsikan sahaja lah yaaa? Rugii...rugiii~ 🤓☝🏻
.
Plain Sandra Square didatangkan dengan pelbagai warna pilihan yang menarik untuk anda padankan dengan baju-baju yang sedia ada dalam wardrobe anda. Kuning, pink, purple, semua warna ada. Dapatkan sekarang untuk pilih yang mana sepadan ya? Hehe!
.
#plainsandrasquare #darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers

✨ PLAIN SANDRA SQUARE SCARF ✨
.
Sis pasti, mesti ramaiii Daralovers yang sukakan warna Square scarf seperti yang Sis kongsikan ini. Betul tak? Jadi di sini Sis nak kongsikan pilihan koleksi atau pun warna yang mungkin anda perlukan di masa akan datang. Pilih jangan tak pilihhh~ 😚💚✨
.
🛍 Nak shopping or Taya2 boleh 📲 sis at 012.9499792
.
🚘 Nak COD area gombak/setapak/publika pun boleh tau
.
📬 Nak postage juga boleh !!
.

#plainsandrasquare
#darabyfathialatiff
#darabynurfathia
#daralovers
#newmarbleprintedshawl
#collectionraya
#merdekacollection

💥 Plain Sandra Square 💥
.
Keluaran Plain Square terbaru yang ditunggu-tunggu oleh daralovers😘
.
#plainsandrasquare #darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers #newmarbleprintedshawl

✨ PLAIN SANDRA SQUARE SCARF ✨
.
Sis pasti, mesti ramaiii Daralovers yang sukakan warna Square scarf seperti yang Sis kongsikan ini. Betul tak? Jadi di sini Sis nak kongsikan pilihan koleksi atau pun warna yang mungkin anda perlukan di masa akan datang. Pilih jangan tak pilihhh~ 😚💚✨
.
🛍 Nak shopping or Taya2 boleh 📲 sis at 012.9499792
.
🚘 Nak COD area gombak/setapak/publika pun boleh tau
.
📬 Nak postage juga boleh !!
.

#plainsandrasquare
#darabyfathialatiff
#darabynurfathia
#daralovers
#newmarbleprintedshawl
#collectionraya
#merdekacollection

Assalamualaikum & selamat pagi daralovers
.
Admin pasti, mesti ramaiii Daralovers yang sukakan warna Square scarf seperti yang admin kongsikan ini. Betul tak? Jadi di sini admin nak kongsikan pilihan koleksi atau pun warna yang mungkin anda perlukan di masa akan datang. Pilih jangan tak pilihhh~ 😚💚✨
.
#plainsandrasquare #darabyfathialatiff #darabynurfathia #daralovers

✨ PLAIN SANDRA SQUARE SCARF ✨
.
Sis pasti, mesti ramaiii Daralovers yang sukakan warna Square scarf seperti yang Sis kongsikan ini. Betul tak? Jadi di sini Sis nak kongsikan pilihan koleksi atau pun warna yang mungkin anda perlukan di masa akan datang. Pilih jangan tak pilihhh~ 😚💚✨
.
🛍 Nak shopping or Taya2 boleh 📲 sis at 012.9499792
.
🚘 Nak COD area gombak/setapak/publika pun boleh tau
.
📬 Nak postage juga boleh !!
.

#plainsandrasquare
#darabyfathialatiff
#darabynurfathia
#daralovers
#newmarbleprintedshawl
#collectionraya
#merdekacollection

Rinconcito @darastore 💖. #RinconcitoDaraStore
.
🌟🌟🌟🌟🌟.
💫RepiHouse.
💫Guirnalda Vertical.
💫Wallstikers.
💫Cojin.
💫Banderín Inicial.
💫Nube Pompón.
.

Contáctanos para pedidos 💌
Precios al DM 📮
Envíos nacionales e internacionales 🌎
#DaraStore
#DaraLovers
#RinconDara
#MundoDaraStore
#Decokids
#habitaciondebebe
#Todoparabebes
#Decoracioninfantil

Most Popular Instagram Hashtags