#dapurkecilmamilinda

31 posts

TOP POSTS

Hari ni ada beraneka kek ye kwn2...😋
🍰Red Valvet
🍰Choclate Moist
🍰Kek Lumut
🍰Tiramisu
🍰Peanut butter
Berminat boleh wassap 01115638028
#sayajualkek #bandarseriehsan #bukitchanggang #tamanlangatmurni #dapurkecilmamilinda

Alhamdulillah dalam x sihat sempat juga buat order customer😊 tq aunty yanti repeat order utk kali ke 3.... kali ni order 10biji sekali untuk jiran katanya.... lg 5biji tu order dr kawan mr.pilot @naufalraziq.... jauh nak terbang #kekpisang ni smp ke Pandan Indah esok😁 model tepi tu tunggu kek pisang sanggup x tido padahal esok nak sekolah...dah dpt sepotong trs lena dah😅😅😅 #dapurkecilmamilinda #kekpisang #homemade #2k17

Ada ni tgh dok bersauna kat #dapurkecilmamilinda misi nk siapkan tempahan utk esok 15biji #kekpisang dan misi esok 200biji cik #nonamanis alhamdulillah😊

Selesai delivery ptg ni😊 tq aunty yanti sudi order dgn kita😊 jom amik anak blk sek agama😎 #dapurkecilmamilinda #nonamanis #kekpisang #2k17

Lama x menjala.... dulu zaman sekolah rajin la menjala tlg arwah mama katering.... last menjala form 5 la kot😂😂😂 skrg anak dah 4 mengidam plak nak menjala😆😆😆 layankan perut anak2 cuti2 sekolah ni😊😊😊 ni namanya roti jala mami ko ijo😄😄😄 ni gara2 pewarna kuning abis mami malas nak g kedai😃😃😃 x kisah la janji anak2 suka😎😎😎... #rotijala #dapurkecilmamilinda #alfatihahbuatbondatercinta #2k17

Lepak ptg lyn anak2 sambil menikmati whoopie😋 #dapurkecilmamilinda #whoopiepie #1sttrial #misi2k17

Kuih Onde2 @ buah melaka tempahan utk pagi ni.... siap 40 bungkus😊😊😊 sekarang kita merempit buat nona manis & popia goreng pulak😆😆😆 #kuihmelayu #kuihondeonde #sayajual #dapurkecilmamilinda #2k17

Hari ni sibuk dgn #oreocheesecakeleleh #kekpisang & #mangofloat.... mln kita g COD ye.... #dapurkecilmamilinda #2k17

Jom layan kek pisang hujan2 ni😊 #dapurkecilmamilinda #homemade #kekpisang #2k17 #

MOST RECENT

Alhamdulillah dalam x sihat sempat juga buat order customer😊 tq aunty yanti repeat order utk kali ke 3.... kali ni order 10biji sekali untuk jiran katanya.... lg 5biji tu order dr kawan mr.pilot @naufalraziq.... jauh nak terbang #kekpisang ni smp ke Pandan Indah esok😁 model tepi tu tunggu kek pisang sanggup x tido padahal esok nak sekolah...dah dpt sepotong trs lena dah😅😅😅 #dapurkecilmamilinda #kekpisang #homemade #2k17

Selesai delivery ptg ni😊 tq aunty yanti sudi order dgn kita😊 jom amik anak blk sek agama😎 #dapurkecilmamilinda #nonamanis #kekpisang #2k17

Ada ni tgh dok bersauna kat #dapurkecilmamilinda misi nk siapkan tempahan utk esok 15biji #kekpisang dan misi esok 200biji cik #nonamanis alhamdulillah😊

Kuih Onde2 @ buah melaka tempahan utk pagi ni.... siap 40 bungkus😊😊😊 sekarang kita merempit buat nona manis & popia goreng pulak😆😆😆 #kuihmelayu #kuihondeonde #sayajual #dapurkecilmamilinda #2k17

3 jenis kuig pagi ni termasulah #karipap ni.... alhamdulillah😊 #dapurkecilmamilinda #kuihmuih #kuihmelayu #sayajual

Alhamdulillah😊
Si #nonamanis bersiaran lagi pagi ni😊
#dapurkecilmamilinda #kuihmelayu #sayajual #2k17

Alhamdulillah order utk pagi ni😊
Nona manis & popia goreng...
#dapurkecilmamilinda
#sayajual #tempahan #nonamanis #popiagoreng #kuihmelayu #2k17

Lepak ptg lyn anak2 sambil menikmati whoopie😋 #dapurkecilmamilinda #whoopiepie #1sttrial #misi2k17

Alahdulillah....
Rezeki pagi isnin....
Selesai siapkan order customer
✔bihun goreng + telur mata
✔kuih puteri ayu
✔popia goreng
✔donut
#dapurkecilmamilinda #sayajual #sayajualkek #kuihmelayu #2k17 #puteriayu #popiagoreng #donat #bihungorengtelurmata

Hari ni sibuk dgn #oreocheesecakeleleh #kekpisang & #mangofloat.... mln kita g COD ye.... #dapurkecilmamilinda #2k17

Mango float dah siap... nanti mlm kita g COD ye😘 #dapurkecilmamilinda #mangofloat #2k17

Alhamdulillah😊
Rezeki pagi isnin😉
Siap dah order customer pagi ni😉
Dah selamat smp ke destinasinya pun😊
✔bihun goreng + telur mata
✔puteri ayu
✔donut
✔popia goreng
#dapurkecilmamilinda #sayajual #kuihmelayu #bihungoreng #puteriayu #donut #popia #2k17

Si merah done😍😍😍 next si sekut ni pulak 🍪🍪🍪.... jom sambung kerja😎 #dapurkecilmamilinda #sayajual #sayajualkek #homemade #redvalvetcake #bandarseriehsan #banting #tamanlangatmurni #bukitchanggang #2k17

Siap dah si berhantu ni 😆😆😆 next kita kasi siap si merah pulak & seterusnya😉😉😉 #dapurkecilmamilinda ot hari ni😊😊😊 #sayajual #sayajualkek #homemade #coklatcheeseberhantu #2k17 #bandarseriehsan #banting #tamanlangatmurni #bukitchanggang

Jom layan kek pisang hujan2 ni😊 #dapurkecilmamilinda #homemade #kekpisang #2k17 #

Most Popular Instagram Hashtags