#dapurbiniofficial

MOST RECENT

Thnks for using us(dapurbiniofficial)
Utk sesiapa yang masih tcrik2 catering murah sedap dan bkualiti boleh ctc kami utk berbincg..book date anda sbelum penuh☺..
#cateringkl #catering
#cateringselangor #cateringmurah
#tv3 #tv9 #lunchbox
#lunchboxmurah #dapurbiniofficial #afifahnasir #bellaastillah #aliffaziz
#cateringrm5 #makanansedap
#lunchboxklcc #lunchboxkl

Delivery harini.ayam masak cili kicap berempah spcial.
Esok sape nk order mkn boleh pm utk menu ye..tq
#sukamakan
#makansedapkl
#deliverymurah
#deliverykl
#foodlovers
#dapurbiniofficial

Done for today.
Alhamdulilah..
35pack hrini
Nasi ayam berserta ayam goreng ala kfc bersma sup fish ball..dan sambal nya skali..enak x terhingga..
Sape2 trasa nk mkn ala2 mcm ni..bole jer pm sy..utk next week order..☺😄
#deliverymurah
#deliverykl
#delivery
#deliveryfood
#dapurbiniofficial
#Cateringselangor
#cateringkl
#cateringmurah

Friday request..
Custmr order 60 pax untuk kenduri doa selamat.
Siapa cakap hakak tak buat catering..buat ye..
Majlis kecik2..untuk nikah pun buat..tak ada mslah..untuk sebarang pertanyaan boleh trus ws sy..
Untuk majlis bajet2 pun xde mslh..
Mari booking slot anda sblm tlambat..☺😄
#delivery
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#cateringkl
#Cateringselangor
#cateringmurah
#catering
#dapurbiniofficial

Alhamdulilah..selesai order lunch box..terima kasih pada yang order..pada sesiapa nk order menu besok ayam sambal.
#deliverykl
#deliveryday
#deliveryselangor
#lunchboxkl
#lunchboxselangor
#dapurbiniofficial
#smallcatering
#cateringkl
#cateringselangorkl
#cateringselangor

Habis awal lauk harini..
Meh2..sape2..nk order mkn utm esok..
Masih ada lg ye..xrugi order..utk mkn dkt offce ke umh ke..yang mls masak bole beli terus utk mlm pun bole..
#foodeliverycheras #fooddeliveryampang
#food
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#deliveryselangor
#deliverymurah
#dapurbiniofficial
Dapat free air,buah dan keropok..SAPE NAK BAGI??PERGI KEDAI MAMAK MAHU DI HENTAM SMPI RM15 MCM NI.

Habis awal lauk harini..
Meh2..sape2..nk order mkn utm esok..
Masih ada lg ye..xrugi order..utk mkn dkt offce ke umh ke..yang mls masak bole beli terus utk mlm pun bole..
#foodeliverycheras #fooddeliveryampang
#food
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#deliveryselangor
#deliverymurah
#dapurbiniofficial

Habis awal lauk harini..
Meh2..sape2..nk order mkn utm esok..
Masih ada lg ye..xrugi order..utk mkn dkt offce ke umh ke..yang mls masak bole beli terus utk mlm pun bole..
#foodeliverycheras #fooddeliveryampang
#food
#fooddelivery
#fooddeliverykl
#deliveryselangor
#deliverymurah
#dapurbiniofficial

Done harini..
Spaghetti meatballs with chicken wing..
Yes u winn......
Req from cust catering..
#smallcatering #dapurbiniofficial #deliverykl #delicious #delivery
#deliveryselangor #fooddeliverymurah
Untuk sebarang tempahan small catering,lunch box,lunch office bole ctc sy no yang tertera..
0163703676

Done harini..
Spaghetti meatballs with chicken wing..
Yes u winn......
Req from cust catering..
#smallcatering #dapurbiniofficial #deliverykl #delicious #delivery
#deliveryselangor #fooddeliverymurah
Untuk sebarang tempahan small catering,lunch box,lunch office bole ctc sy no yang tertera..
0163703676

Done harini..
Spaghetti meatballs with chicken wing..
Yes u winn......
Req from cust catering..
#smallcatering #dapurbiniofficial #deliverykl #delicious #delivery
#deliveryselangor #fooddeliverymurah
Untuk sebarang tempahan small catering,lunch box,lunch office bole ctc sy no yang tertera..
0163703676

Set laksa johor spcial
Da x byk ye..tggl brpa set shaja lagi..
Meh2 sape nk order..
Dm sy segera.
#delivery #deliverykl#deliveryselangor
#delicious #foodporn#food😍
#homemade #dapurbiniofficial

Alhamdulilah..done delivery seluruh tmpt..
Set nasi tomato
-ayam merah
-acar jelatah
-papadom
Free air..
#deliverykl
#deliveryselangor
#deliveryselfie
#deliveryselangornkl
#dapurbiniofficial
#makanmurah
#fooddelivery

Ni la ayam masalah berkuah..
Sape2 nk mcuba bole pm sy..☺😄
Alhamdulilah..sttle delivery utk lunch box..
#deliverykl
#delivery
#fooddelivery
#dapurbiniofficial
#rm10 only

Request from custmor..thnks you so much sebab order event catering dengan sy alhamdulilah
#cateringselangor
#cateringkl
#cateringmurah
#lunchbox
#deliverykl
#deliveryselangor
#dapurbiniofficial
#easyeat
#chickenwraps
#chickenchop
#spicypennapasta
#meatballscheese
#breadwithmushroomsoup
#spaghettimeatballsedap *mari2 order catering/lunch box/event..
Mcm2 ada..
Boleh runding dahulu..☺
Meh dm box sy..atau
No tel yang tertera.terima kasih smua

Joms follow @dapurbini_official...@dapurbini_official@dapurbini_offcial

Request from custmor..thnks you so much sebab order event catering dengan sy alhamdulilah
#cateringselangor
#cateringkl
#cateringmurah
#lunchbox
#deliverykl
#deliveryselangor
#dapurbiniofficial
#easyeat
#chickenwraps
#chickenchop
#spicypennapasta
#meatballscheese
#breadwithmushroomsoup
#spaghettimeatballsedap *mari2 order catering/lunch box/event..
Mcm2 ada..
Boleh runding dahulu..☺
Meh dm box sy..atau
No tel yang tertera.terima kasih smua

Joms follow @dapurbini_official...@dapurbini_official@dapurbini_offcial

Request from custmor..thnks you so much sebab order event catering dengan sy alhamdulilah
#cateringselangor
#cateringkl
#cateringmurah
#lunchbox
#deliverykl
#deliveryselangor
#dapurbiniofficial
#easyeat
#chickenwraps
#chickenchop
#spicypennapasta
#meatballscheese
#breadwithmushroomsoup
#spaghettimeatballsedap *mari2 order catering/lunch box/event..
Mcm2 ada..
Boleh runding dahulu..☺
Meh dm box sy..atau
No tel yang tertera.terima kasih smua

Joms follow @dapurbini_official...@dapurbini_official@dapurbini_offcial

Request from custmor..thnks you so much sebab order event catering dengan sy alhamdulilah
#cateringselangor
#cateringkl
#cateringmurah
#lunchbox
#deliverykl
#deliveryselangor
#dapurbiniofficial
#easyeat
#chickenwraps
#chickenchop
#spicypennapasta
#meatballscheese
#breadwithmushroomsoup
#spaghettimeatballsedap *mari2 order catering/lunch box/event..
Mcm2 ada..
Boleh runding dahulu..☺
Meh dm box sy..atau
No tel yang tertera.terima kasih smua

Joms follow @dapurbini_official...@dapurbini_official@dapurbini_offcial

Request from custmor..thnks you so much sebab order event catering dengan sy alhamdulilah
#cateringselangor
#cateringkl
#cateringmurah
#lunchbox
#deliverykl
#deliveryselangor
#dapurbiniofficial
#easyeat
#chickenwraps
#chickenchop
#spicypennapasta
#meatballscheese
#breadwithmushroomsoup
#spaghettimeatballsedap *mari2 order catering/lunch box/event..
Mcm2 ada..
Boleh runding dahulu..☺
Meh dm box sy..atau
No tel yang tertera.terima kasih smua

Joms follow @dapurbini_official...@dapurbini_official@dapurbini_offcial

Request from custmor..thnks you so much sebab order event catering dengan sy alhamdulilah
#cateringselangor
#cateringkl
#cateringmurah
#lunchbox
#deliverykl
#deliveryselangor
#dapurbiniofficial
#easyeat
#chickenwraps
#chickenchop
#spicypennapasta
#meatballscheese
#breadwithmushroomsoup
#spaghettimeatballsedap *mari2 order catering/lunch box/event..
Mcm2 ada..
Boleh runding dahulu..☺
Meh dm box sy..atau
No tel yang tertera.terima kasih smua

Joms follow @dapurbini_official...@dapurbini_official@dapurbini_offcial

Most Popular Instagram Hashtags