#dapoqagent

MOST RECENT

Sapa nak kami bantu anda buat side income ? πŸ’°πŸš—πŸ‘”πŸ‘—βœˆοΈπŸ•‹
.
Say "Brraahhhh" !! πŸ“’πŸ“’
.
Kami bukak lagi skali peluang untuk jadi agent So Fly Lemonade πŸŽ‰
.
Agent Wanted !! πŸ•΅πŸ»
.
Sapa2 yang berminat nak jadi agent #soflylemonade boleh DM or whatsapp kami (017-5157570)πŸ“±
.
Feel The Magic In Every Sip
.
#vsco #vscocam #vscomalaysia #vscophile #themalaya_ig #ikutcarakita #my_genggua #afterlight #artventures #malasnap #wanderlust #litely #kinfolk #livefolk #realfolklife #triplex #tempatanfest #dapoq #soflylemonade #soflylemonadebydapoq #feelthemagicineverysip #dapoqagent #soflylemonadeagent #dapoqstokis #soflylemonadestokis #penang #tempatanfest #tempatancafe

Perghhh tengok bicep abam sado kita ni, power !! πŸ’ͺ🏻
.
Lepas penat2 main gym, pekena sebetoi So Fly Lemonade..hilang penat..
.
Orang2 SP boleh directly haloo abam @afiq.saifuddin (+60 12 430 3632) tuk dapatkan #soflylemonade
.
Feel The Magic In Every Sip
.
#vsco #vscocam #vscomalaysia #vscophile #themalaya_ig #ikutcarakita #my_genggua #afterlight #artventures #malasnap #wanderlust #litely #kinfolk #livefolk #realfolklife #triplex #tempatanfest #dapoq #soflylemonade #soflylemonadebydapoq #feelthemagicineverysip #dapoqagent #soflylemonadeagent #dapoqstokis #soflylemonadestokis #penang #everyonefitness

So Fly Lemonade at Everyone Fitness, Sungai Petani πŸ’ͺ🏻
.
Abam2 sado ni mai amik stock jauh dari Sungai Petani nii..
.
Orang2 SP boleh directly haloo abam @afiq.saifuddin (+60 12 430 3632) tuk dapatkan #soflylemonade
.
Feel The Magic In Every Sip
.
#vsco #vscocam #vscomalaysia #vscophile #themalaya_ig #ikutcarakita #my_genggua #afterlight #artventures #malasnap #wanderlust #litely #kinfolk #livefolk #realfolklife #triplex #tempatanfest #dapoq #soflylemonade #soflylemonadebydapoq #feelthemagicineverysip #dapoqagent #soflylemonadeagent #dapoqstokis #soflylemonadestokis #penang #everyonefitness

Its a hot sunny Sunday
.
Panaih lit lit aihhhh β˜€οΈβ˜€οΈ
.
Grab your So Fly Lemonade now at @hinpopup .
Venue : Hin Bus Depot, PG
Date : Feb 5th 2017
Time : 11am - 5pm
.
Feel The Magic In Every Sip
.
#vsco #vscocam #vscomalaysia #vscophile #themalaya_ig #ikutcarakita #my_genggua #afterlight #artventures #malasnap #wanderlust #litely #kinfolk #livefolk #realfolklife #triplex #tempatanfest #dapoq #soflylemonade #soflylemonadebydapoq #feelthemagicineverysip #dapoqagent #soflylemonadeagent #dapoqstokis #soflylemonadestokis #penang

Salam Jumaat !!
.
Rasullullah SAW bersabda: "Siapa yang senantiasa beristighfar maka Allah akan menjadikan baginya setiap kesusahan itu jalan keluar & pada setiap kesempitan ada cara mengatasinya serta memberikan rezeki kepadanya dari sumber yang tidak disangka-sangka". Riwayat Abu Daus
.
Feel The Magic In Every Sip
.
#vsco #vscocam #vscomalaysia #vscophile #themalaya_ig #ikutcarakita #my_genggua #afterlight #artventures #malasnap #wanderlust #litely #kinfolk #livefolk #realfolklife #triplex #tempatanfest #dapoq #soflylemonade #soflylemonadebydapoq #feelthemagicineverysip #dapoqagent #soflylemonadeagent #dapoqstokis #soflylemonadestokis #penang

Sapa nak kami bantu anda buat side income kat sini ? πŸ’°πŸš—πŸ‘”πŸ‘—βœˆοΈπŸ•‹
.
Say "Brraahhhh" !! πŸ“’πŸ“’
.
Agent Wanted !! πŸ•΅πŸ»
.
Sapa2 yang berminat nak jadi agent #soflylemonade boleh DM or whatsapp kami (017-5157570)πŸ“±
.
Feel The Magic In Every Sip
.
#vsco #vscocam #vscomalaysia #vscophile #themalaya_ig #ikutcarakita #my_genggua #afterlight #artventures #malasnap #wanderlust #litely #kinfolk #livefolk #realfolklife #triplex #tempatanfest #dapoq #soflylemonade #soflylemonadebydapoq #feelthemagicineverysip #dapoqagent #soflylemonadeagent #dapoqstokis #soflylemonadestokis #penang

Pagi2 ni nak up 1 testimoni dari salah sorg satisfied customer kami
.
Sapa2 yg takut nk cuba lagi So Fly Lemonade sbb takut masam, haa baca testimoni ni ya~😎
.
Ada sapa2 yg nak jad agent kami lagi? whatsapp kami laju2 !!
.
Whatsapp : 017-5157570
Whatsapp : 017-5157570
Whatsapp : 017-5157570
.
#soflylemonade #dapoq #soflylemonadebydapoq #vsco #vscocam #vscomalaysia #vscophile #themalaya_ig #ikutcarakita #my_genggua #afterlight #artventures #malasnap #wanderlust #litely #kinfolk #livefolk #realfolklife #tempatanfest #feelthemagicineverysip #dapoqagent #soflylemonadeagent #dapoqklagent #soflylemonadeklagent #mycafefood #localfoodmy #soflylemonadetestimoni #sfl

Attention !!
.
Kami baru saja recruit sorg lagi agent tuk area Sungai Petani 🚚
.
Orang Kedah pun dah boleh rasa penangan ayaq So Fly Lemonade ni, woohoo !! πŸŽ‰
.
Hangpa boleh direct Whatsapp agent kami kt SP, Syazana (+60 19 433 2777)
.
#soflylemonade #dapoq #soflylemonadebydapoq #vsco #vscocam #vscomalaysia #vscophile #themalaya_ig #ikutcarakita #my_genggua #afterlight #artventures #malasnap #wanderlust #litely #kinfolk #livefolk #realfolklife #tempatanfest #feelthemagicineverysip #dapoqagent #soflylemonadeagent #dapoqklagent #soflylemonadeklagent #mycafefood #localfoodmy #pinkladychia

Pinklady Chia !
.
Pinklady Chia !
.
We'll be selling the Pinklady Chia specially for Chinese New Year at the Hin Bus Depot Sunday Pop Up Market this sunday
.
Grab your Pinklady Chia while stock last
.
Super LIMITED stock available
.
Venue : @hinpopup
Time : 11am - 5pm
Date : Jan 29th 2017
.
#soflylemonade #dapoq #soflylemonadebydapoq #vsco #vscocam #vscomalaysia #vscophile #themalaya_ig #ikutcarakita #my_genggua #afterlight #artventures #malasnap #wanderlust #litely #kinfolk #livefolk #realfolklife #tempatanfest #feelthemagicineverysip #dapoqagent #soflylemonadeagent #dapoqklagent #soflylemonadeklagent #mycafefood #localfoodmy #pinkladychia

RESTOCK !!
.
RESTOCK !!
.
Pakat p serbu @the_kapits lekaih, macam2 makanan depa juai, desert pun ada, & sapa minat kopi pun bleh beli kt sana..terbaekk!!
.
Paling best is the So Fly Lemonade, sekali kena..memang ingat sampai bila2..takut gaduh dgn anak beranak satgi kot berebut So Fly LemonadeπŸ˜‚
.
#soflylemonade #dapoq #soflylemonadebydapoq #vsco #vscocam #vscomalaysia #vscophile #themalaya_ig #ikutcarakita #my_genggua #afterlight #artventures #malasnap #wanderlust #litely #kinfolk #livefolk #realfolklife #tempatanfest #feelthemagicineverysip #dapoqagent #soflylemonadeagent #dapoqklagent #soflylemonadeklagent #mycafefood #localfoodmy

Most Popular Instagram Hashtags