#dapathadiahlagi

293 posts

TOP POSTS

Percayalah anda bisa,
Anda sudah berada ditengah jalan? lalui itu semua dengan usaha, doa serta ketekunan dalam melakukan yg terbaik...
#jalanjalan #dapathadiahlagi #kaltimfair2017

Last day, ok persoalannya... Adakah kalau jumpa dgn depa2 ni lg depa akan panggil aku cikgu lg??? Hehehe.

Bagi semua warga SMKSI Kajang, terima kasih tak terhingga sebab menerima saya seadanya, membimbing n memberi tunjuj ajar selama saya berada disini.
Lg??? Arrr air mata dah berlinangan nk taip panjang2. Lg pon ni bukan soalan esei BM. SMK SAUJANA IMPIAN THE BEST!!!
#misijubahoren
#maafkndirikuxsempurna
#dapathadiahlagi

Birthday da lepas,tapi masih dapat hadiah lg 🎁
Thanks pada yg memberi πŸ˜‰
Segan kite πŸ™ˆ
#terimakasih
#dapathadiahlagi
#birthdaydahlepastapidapathadiahlagi
#naelofarhijab

Terimakacing mega~β™‘
-fridate- :)
#dapathadiahlagi
#thankyou
#pendoasyafaatku
#qualitytime

Alhamdulillah... Barangnya sudah dtg, Novagenya siap antar nanti sore n OWRnya msh nunggu orgnya pulang dinas...
Jd ga sabar nunggu bulan depan... #orderanoriflameJuli
#dapathadiahlagi

#dapathadiahlagi Tq adkku @balkisjamari
#mylove ❀❀

MOST RECENT

Alhamdulillah... Barangnya sudah dtg, Novagenya siap antar nanti sore n OWRnya msh nunggu orgnya pulang dinas...
Jd ga sabar nunggu bulan depan... #orderanoriflameJuli
#dapathadiahlagi

Serious je abang nei, tapi dalam hati Suka..hehe
Tak pernah terfikir dapat hadiah macam nei, ada belon dan kek skali.. Boleh bagi anak anak katanya main belon..,πŸ˜‚πŸ˜‚ Teringin nak surprisekan orang tersayang?😘 Tak tau cara..?πŸ˜₯ Kami sedia Bantu..☺ Wassup kami segera, kami tunggu tindakan Dari anda..πŸ“±β˜ŽπŸ“ž 0133787011
0133787011
0133787011

Cepat sebelum tempahan penuh..πŸ”ˆπŸ”ˆπŸ”ˆ #belonterbangkelantan #surprisedileverykelantan #surprisedileveryplanner #dileverykelantan #surpriseno.1kelantan #pilihanno.1kelantan #surpriseplanner #surprisebelon #surprisedileverymalaysia #belonkelantan #belonmurah #belonbadut #badutkelantan #belonkelantan #belonterbang #happybirthday #happayannivesery #belon #surpriseflower #surprisebear #surprisecake #followkami #free #dapathadiahlagi

Birthday da lepas,tapi masih dapat hadiah lg 🎁
Thanks pada yg memberi πŸ˜‰
Segan kite πŸ™ˆ
#terimakasih
#dapathadiahlagi
#birthdaydahlepastapidapathadiahlagi
#naelofarhijab

Romentiknya.. Siap sapu-sapu pipi lagiβ˜ΊπŸ˜† Teringin nak surprisekan orang tersayang?😘 Tak tau cara..?πŸ˜₯ Kami sedia Bantu..☺ Wassup kami segera, kami tunggu tindakan Dari anda..πŸ“±β˜ŽπŸ“ž 0133787011
0133787011
0133787011

Cepat sebelum tempahan penuh..πŸ”ˆπŸ”ˆπŸ”ˆ #belonterbangkelantan #surprisedileverykelantan #surprisedileveryplanner #dileverykelantan #surpriseno.1kelantan #pilihanno.1kelantan #surpriseplanner #surprisebelon #surprisedileverymalaysia #belonkelantan #belonmurah #belonbadut #badutkelantan #belonkelantan #belonterbang #happybirthday #happayannivesery #belon #surpriseflower #surprisebear #surprisecake #followkami #free #dapathadiahlagi

Thank you very much, just give the gift, really do not think you can do this. I will not forget you. I will try.πŸ’• #dapathadiahlagi #diakasi #flowerbouquet #birtdaygift #sayangketatketat #rozison #thanksalotbro

Hahaha diajak ama geng aladin oyyyy
#seruabisssss
#dapathadiahlagi
😍😍

Yeayyyy nama ada dalam listπŸ™‹πŸ’—thank you mary kayπŸ’‹β€ #nisyyahMk
#dapathadiahlagi

Kerja makin mudah!...
Paling Win...Nak masak pun SHOM bagi bonus... Lps ni shopping kat SHOM jerrrr

Sape nak try!...
Cara paling cepat! Jimat! Sedap!
Meh roger!...http://www.wasap.my/601114363955 Ciktin 😍
Agen diperlukan segera!

#ModalRm50
#Dapathadiahlagi
#DapatBonusLagi
#dchef

Most Popular Instagram Hashtags