[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#damansara

458826 posts

TOP POSTS

Weddings done better with a touch of sincerity. Each of these invites came in a custom made box, which was hand delivered to each and every recipient by the bride and groom themselves. Psst, there's even a tinier (and cuter) box specially made to put the wedding favours! #PaperAndPrintKL #DDZZ

#Repost @engkusulwani
・・・
Sekso kawe bohhhh asik ngusha instagram @ana_patinhouse hari2 duk post gamba lauk ikan patin tempoyak. Hari nih akhirnya dapat gak menempias rasa meroyan nak makan lauk2 ni, paksa kawan datang gak teman makan!! Hahaha
.
Jarang Esul nak kasi full mark. Tapi yang ni Esul kasi 150% markah!! 👏👏👏 Sedap mati hidup balik, mati lagi, hidup balik..!! 🤤🤤 #AnaPatinHouse#ikanpatintempoyak#malaysia#damansara#kakimakan

syokkk oooo orang duk pakat tanya baju beli manaaa . hehe ☺️ mestilah di @bawalhouseofficial 👍
.
.
Naryssa in nude colour ni mmg letupsss . sis tak boleh colour nude ni confirm jatuh hati . 😍 . .
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #shahalam #selangor #kualalumpur #bangi #bandarbarubangi #damansara #cheras #bangsar #serawak #sabah #brunei

Proses buang oil seed sekeliling mata. Terima kasih bagi gambar ni.
.

NATURAL MOLE REMOVER MAMPU BUANG DGN CARA MUDAH!! .

Sama ada Tahi Lalat hidup, mati, timbul, tak timbul semua bolih buang secara traditional.

Nama2 yg bolih dibuang:
Tahi Lalat
Ketuat
Kutil
Isi Lebih
Pundi Minyak

Tanpa perlu LASER!
Tanpa perlu BEDAH!
Tanpa perlu bayar MAHAL!
Tiada KESAN SAMPINGAN!

100% dari tumbuhan herba.
Home made product.

Set combo:
Natural Mole Remover +
Natural Corrector Serum (pudarkan parut bekas tahi lalat dll dan blh diguna juga utk parut jerawat)
.

RM88 Semenanjung
RM92 Sabah Sarawak
Including Postage
.
.
Untuk pembelian hanya melalui Whatsapp sahaja
+60176175068
.

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi
#petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual

Promo today!RM200

Assalamualaikum semua... Mari nok royak bui lah saem2...abam ada buat part-time ciked🐎

#Suprise-Boy #Delivery-Boy

Hubungi:
Rayden-0163721030
Zetty-0177079771

T&C apply.
#kualalumpur #sungaibesi #budakbunga #matbunga #supriseparty #suprisebirthdaykl #bunga #bungakl #harijadi #promosi24jam #setialam #klang #meru #shahalam #petalingjaya #damansara #manamanajea #klangvalley

@zttyahmad
@mantongkol
@mister_shah_ahmad
@tinireds

T&C Apply...

TAG MEMBER KORANG ! SEMUA ORANG ADA MASALAH. TAPI YANG BAGUS NYA BILA DIA CARI JALAN PENYELESAIAN & ADA USAHA. Jom Rawat ! 😎
.
So pergi follow @mr_belacak
Tengok Insta Story @mr_belacak
.
LGB OIL boleh bantu 👇🏽
✔Tambah size zakar !
✔Meningkatkan ketahanan zakar
✔Fizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
✔Melawaskan kencing. Fuhh lega !
✔Tambah size payudara
.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak .

Yang best nya lagi produk ni 💯PATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari ❗ Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Juga untuk wanita 👇🏽
✔Tegangkan
✔Besarkan
✔Montokkan size pada bahagian payudara
.
Minyak penjagaan kesihatan lelaki & wanita yang paling laris, dipercayai dan berkesan setakat ini. Postage Setiap Hari & Active Runner ! COD Available ! .
.
Apa yang special ?
✅Kesan seawal 3-4 hari
✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
✅Free cara urut & tips
✅Mudah dibawa kemana sahaja
✅Bebas & Bersih dari bahan kimia❗
.

Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
✅Buatan Malaysia 🇲🇾
✅Sangat Selamat !
✅Tidak perlu telan pil
✅Tak ganggu sistem badan
✅Bebas bahan kimia❗
✅Tiada kesan sampingan !
✅Testimoni pengguna dah ramai !
.
Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak

MOST RECENT

Done untuk order esok. Yg order sabtu mommy nad wat yg lain ye. Terima Kasih sudi order. Meh wasap kat 0172067405 cpt2 utk order 😉 #creampuff #creampuffblingbling #creampuffsedap #damansara #bangsar #bazaarpaknil

Alhamdulillah
DaraAyu dan garam buluh selamat sampai kepada pemiliknya
.
Semoga pemiliknya cepat2 berjaya hamil
Aamiin ya rabbal alamin
.
.
Siapa yang sesuai :
.
BMI lebih 23
Masalah haid lama tak ada
Masalah haid keluar sikit
Masalah haid keluar lama
Mudah keguguran
Rahim tidak kuat
Ada endo, cyst, PCOS dan fibroid
.
.
Whatsapp Puan Safra 014 291 4693
.
COD :
👉 Seri Kembangan (Plaza Serdang Raya) - Yuraida wasap.my/601117972147/daraayugaram
👉 Putrajaya (Kementerian Pengangkutan) - Yuraida wasap.my/601117972147/daraayugaram
👉 Kuala Lipis (Felda Chegar Perah) - Safra wasap.my/60142914693/daraayugaram
.
.
Instagram :
@senanghamil
@senanghamil
@senanghamil
.
#hamil #isteri #anak #bayi #anakku #senggugut #haid #keguguran #sukarhamil #keputihan #senanghamil #sayajualonline #bazaaronline #sayajual #malaysiaonlineshopping #instashopmalaysia #kualalipis #balikpulau #penang #putrajaya #serikembangan #serdangraya #MOT #damansara #klcc #pavilionkl #kualalumpurcity

🌸SWADDLE + HEADBAND SET🌸
.
👚Size Headband : 19 cm x 7.5 cm
👚Size Swaddle Blanket : 90 cm x 90 cm
👚Material : Cotton Spandex
👚Age : From New Born up to 1 year old.
.
💰Price : RM 28.00
📮Postage : RM8 SM/RM12 SS
.
📱WhatsApp : +60129911252 (Ekey)
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #bedungcomel #muslincomel #lampintrending #lampinviral #lampincorak #selangor #melaka #petalingjaya #damansara #kotadamansara #babyexpo #damansaradamai #ootdmalaysia #ootdbaby #babyexpo #babyfair #klbabyexpo #klbabyfair #muslinblanket #ootdbaby #bajunewborn #muslinswaddle #headbandmurah #bedungmurah #barangbaby #fattzura #gegarvaganza2017

.
Ayam Masak Merah
.
.
.
👉 Kami sediakan perkhidmatan penghantaran makanan ke office/rumah anda!! .
.
. 👉 Area Penghantaran ?? .
.
.
✅ Damansara .
✅ Kota Damansara .
✅ Bandar Utama .
✅ Kayu Ara .
✅ TTDI .
✅ Mutiara Damansara.
✅ Damansara Perdana .
.
.
*Untuk area lain sila hubungi kami .
.
Macam mana nak order??? .
.
Untuk tempahan sila Whatsapp maklumat berikut .
.
▶ Alamat penghantaran .
.
▶ Set pilihan dan Kuantiti .
.
Hantarkan ke .
.
📲 017.6299.684.
📲 017.6299.684.
📲 017.6299.684. .
.

Dan tunggu makanan dihantar kepada anda!
Mudah Sahaja!! .
.
#fooddeliverykualalumpur
#lunchboxdamansara
#lunchboxkualalumpur
#foodpack
#foodporn
#fooddeliverykualalumpur
#fooddelivery
#fooddeliveryk
#fooddeliveryservice
#fooddeliverydamansara
#makananhalal
#bumiputera
#penghantaranmakanan
#setbajetlunch
#food
#lunchbox
#lunchset
#lunchdelivery
#lunch
#lunchboxdeliverykl
#setlunch
#viral
#fooddeliverydamansara
#kualalumpur
#damansara
#kotadamansara
#tapaufoodklangvalley
#tapaufoodkl

Grab promosi RM20 utk polo silkscreen sekarang!!!! PM/klik link di bio
http://www.wasap.my/60182039300
http://www.wasap.my/60183210556
atau PM,
www.facebook.com/sni.printuwant
#snicreativeprinting #printuwant #printbaju #silkscreen #embroidery #damansara #custommade #cetakbajumurah #raretshirt #rare #bajukelas #localbrand #bajucompany #promosi #heatpress #bajuplussize #bajubaby #jersimurah
#bajupolo #polomurah #yes #bajufamily #sweet #iklanviralig7 #iklanviralfb7

http://maksuiqabakery.wasap.my/ 🎂🍴🏠
No21-G , jln makyong 5A/KU5,
Bandar bukit raja,
41050 klang.
Waze 🚗 > Cafe Burger 🍔 >Mak Su Iqa Bakery 🕖5pm - 11pm 📞 +6011-11332803 (cafe) +6010-2149194 (bakery)
Sunday - Friday ⛔️Saturday (closed)

#maksuiqabakery #bandarbukitraja #setiaalam #meru #kapar #puncakalam #puncakperdana #shahalam #subang #kelanajaya #petalingjaya #damansara

Jumpa esok.. Yang belum confirm blh direct wasap kakak mieya k.. .
.
.
Free COD for set sabun + serum
Direct wasap 017-4518896
Direct wasap 017-4518896
Direct wasap 017-4518896

Joya De Nicaragua Antono (1970)

Visit one of our stores at Ansa Hotel Bukit Bintang or Glo Damansara mall or head to cigarmalaysia.com for the lowest priced cigars in Malaysia guaranteed. WhatsApp 0103626987.

#cigar #cigars #Malaysia #cigarmalaysia #botl #sotl #online #glo #damansara #glodamansara #glomac #kl #kualalumpur #bukitbintang #lounge #Ansa #ansahotel #aficionado #cigaraficionado

RAMAI YG PM SIS TANYA KEBAIKAN BLOSSOM SOAP NI..BYK KEBAIKAN HANYA DLM 1 SOAP JE 😍..KORANG WAJIB CUBA SEBAB SEKALI CUBA JE SIS GERENTI KORANG JATUH CINTA TAK NAK TUKAR DAH ❤ ..JANGAN RISAU SEBAB SABUN NI DOC PAKAR KULIT YG BUAT..DAN DOC ADA KLINIK DI KOTA DAMANSARA TAU..HAA JOM ORDER CEPAT 012-3324411 😊😍
.
.
#skincaremalaysia #doktorpakarkulit #farhatskincare #farhatskincaredamansara #letscantik #jomcantik #jerawat #jeragat #parut #damansara

.
KUATNYA CINTA KITA SKINCARE
.
Harga satu kotak
RM120 SM
RM123 SS
.
Set Lengkap:
1) Kck glow soap
2) Kck night cream
3) Kck day cream (SPF 25)
.
Kebaikan:
● memelihara kejelitaan kulit
● menjadikan tona kulit lebih sekata
● mencerahkan kulit wajah secara semula jadi
● mengatasi masalah pigmentasi yang berpunca dari radang dan pancaran matahari
● mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut, bintik - bintik hitam dan kulit yang kusam
● menyingkirkan kotoran dan kesan minyak pada wajah
● mengekalkan kelembapan kulit
● mengekalkan keremajaan kulit
● mencegah proses penuaan
● menghaluskan kulit wajah tanpa pengelupasan
.
HOTLINE 📲0129131297
HOTLINE 📲0129131297
HOTLINE 📲0129131297
.

Untuk dapatkan produk kak km,
Walk in terus ke: .
KM Beauty House
No.8 Ground Floor
Jalan SS19/1D, Subang Jaya Selangor 47500
Tel: 03-56355879 /
0194884296
.

#kckskincare #setmuka #cantikberseri
#kuatnyacintakita #jerawat #jeragat #kulitkusam
#sekaliterusgebu #lakusangat #kakkm #makincantikbodyku #lianarosli
#janganpernahtinggal #kmbeautyhouse #bykm #shahalam #bukitraja #damansara #subangjaya #klang #sabah #sarawak #johor #penang #perak #kedah #ejendiperlukan #dropship

lens : ALPHA SPATAX lens
diamter : 14.5mm
price : rm20

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

nak lens meletop ni ? jumm wasap .
0166074158

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik #brownlens #greylens #teammatachantik #lensmurahmalaysia #promosi #muamalaysia #spataxmurah #bazarpaknil #kl #damansara #buy3free1 #detoxtea #kosmetikmurah #disneylens #lensnikah #sewahantaran

Menanti dan terus menanti sehingga mati semua sekali

#damansara
#tsr
#nenekkebayan
#sabarjela

salam isyak semua...tp adik dh ngantuk😴

lens : ALPHA SPATAX lens
diamter : 14.5mm
price : rm20

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

nak lens meletop ni ? jumm wasap .
0166074158

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik #brownlens #greylens #teammatachantik #lensmurahmalaysia #promosi #muamalaysia #spataxmurah #bazarpaknil #kl #damansara #buy3free1 #detoxtea #kosmetikmurah #disneylens #lensnikah #sewahantaran

lens : ALPHA SPATAX lens
diamter : 14.5mm
price : rm20

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

nak lens meletop ni ? jumm wasap .
0166074158

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik #brownlens #greylens #teammatachantik #lensmurahmalaysia #promosi #muamalaysia #spataxmurah #bazarpaknil #kl #damansara #buy3free1 #detoxtea #kosmetikmurah #disneylens #lensnikah #sewahantaran

.
SKINCARE KUATNYA CINTA KITA BY LIANA ROSLI🌸🌸 Eh korang dah cuba ke belum skincare ni?? Best tau , kulit jadi flawless, bermaya, lembut je 👍👍
.

Harga satu kotak
RM120 SM
RM123 SS
.
Set Lengkap:
1) Kck glow soap
2) Kck night cream
3) Kck day cream (SPF 25)
.
Kebaikan:
● memelihara kejelitaan kulit
● menjadikan tona kulit lebih sekata
● mencerahkan kulit wajah secara semula jadi
● mengatasi masalah pigmentasi yang berpunca dari radang dan pancaran matahari
● mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut, bintik - bintik hitam dan kulit yang kusam
● menyingkirkan kotoran dan kesan minyak pada wajah
● mengekalkan kelembapan kulit
● mengekalkan keremajaan kulit
● mencegah proses penuaan
● menghaluskan kulit wajah tanpa pengelupasan
.
HOTLINE 📲0129131297
HOTLINE 📲0129131297
HOTLINE 📲0129131297
.

#kckskincare #setmuka #cantikberseri
#kuatnyacintakita #jerawat #jeragat #kulitkusam
#sekaliterusgebu #lakusangat #kakkm #makincantikbodyku #lianarosli
#janganpernahtinggal #kmbeautyhouse #bykm #shahalam #bukitraja #damansara #subangjaya #klang #sabah #sarawak #johor #penang #perak #kedah #ejendiperlukan #dropship

1 box egg mayo sandwich, 1 box spicy tuna sandwich and 1 mini lasagna delivered to my ex- SSP schoolmate Eka at Kelana Jaya. Thank you Eka 😊.
🌼Whatsapp Faeza 01126112393 to order.
🌼Delivery with charges.
🌼Self pick-up at Kota Damansara.

#kotadamansara #damansaraperdana #mutiaradamansara #bandarutama #damansaradamai #damansara #damansarautama #desaparkcity #saujanadamansara #petalingjaya #ttdi #penchala #sgbuloh #pj #subangjaya #kelanajaya #kampungmelayusubang #denaialam #bandarutama #subangbestari #subang #bandarpinggirannsubang #bandarsridamansara #kepong #klang

.
Supermarket Psychology
.
Ingat RETAILER supermarket suka2 letak categori fresh item atau dry items?
.
Semuanya adalah dibuat berdasarkan PLANOGRAM dari kefahaman CUSTOMER PSYCHOLOGY
.
Memula, ikut kajian dibuat, jika pelanggan akan lebih banyak membeli jika mereka bergerak secara lawan arah jam
.
Sebab itu, kita dapati banyak supermarket mulakan PINTU masuk dari sebelah kanan
.
Pintu pula mesti menunjukkan welcoming signs
.
Biasanya, planogram yg bagus adalah apabila mereka letak item yang boleh membuatkan pelanggan FEEL HAPPY
.
Untuk itu, elok letak barangan FRESH seperti buah yang disusun berlawanan warna
.
Atau juga makanan pastry yang apabila dimasak akan naik baunya yang harum
.
Itu proses persediaan... kemudian, ada produk yang sengaja disusun berlainan segmen supaya dapat pastikan pelanggan pergi ke semua bahagian kedai
.
Komunikasi penting dalam supermarket, iaitu signage, pop ups, markers, product info dsb
.
Ruang laluan antara shelf (iaitu aisle) mesti sesuai ruangnya
.
Di shelf atau gondola, produk yang laju adalah di eye level
.
Biasanya produk kesihatan bahagian atas
.
Produk kanak2 adalah bahagian eye level kanak2
.
Dan banyak lagi strategi dalam supermarket yang merangsang pembelian termasuklah IMPULSE PURCHASE
.
Sesiapa yang meniaga KEDAI RUNCIT, serba sedikit boleh cuba memahami strategi2 di supermarket
.
BIZ-TRANSFORMER
.
(p/s: Kredit gambar kepada Google. Menunjukkan tradisional susun atur kedai runcit tempatan sudah pun tahu tentang ini, cuma perlu penambahbaikan lagi)
.
#biztransformer
#smecorpmalaysia
#smebank
#turnaroundspecialist
#terapiinstagram
#kualalumpur
#damansara
#petalingjaya
#johorbahru
#kuantan
#berikanmasa
#binapasukan
#kawalbisnesdarijauh
#bisnesbersistem
#laburpadasistembisnes
#stafadalahaset
#trainyourteam
#pengurusanbisnes
#statusquo
#hrm
#training
#strategicplanning
#actionplanning
#transformasi
#kamibantu
#kamitunjukcara
#kamilatih
#kamiajar
#kamibinaSOPuntukanda
#kamilatihandagunaSOP

ESOK JE LAH DIET! 😜
.
.
.
Yang mana berangan nak berdiet tu🙄🙄 tak payah nk diet sgt la😆😆
Meh try CCJ super sedap hinggap jilat sudu ni😆😆
.
.
Big/ Small
Premium
Original/ Topping
.

Tekan link ------> https://www.wasap.my/60199073008 .

#chocojar #crispychocojar #coklat #chocolateloved #bubblerice #codkotadamansara #chocojarkotadamansara #kotadamansara #sayajual #bazarpaknil #choco #malaysia #sayajualmurah #kinderbeuno #kitkat #m&;m #marshmello #oreo #orginal #bigjar #smalljar #murah #sungaibuloh #damansara #petalingjaya #chocojar #crispychocojar #coklat #chocolateloved #bubblerice #sayajualonline #followers #seller #online #like4like #sayajualmurah

Lets Bengkung Sajat “GOLD EDITION”

Fungsi #LetsBengkung 💃🏻Sajat Gold
✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai 16 tulang
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas

SAIZ LET’S BENGKUNG:
S : 20-29 inch
M : 30 - 39 inch
L : 40 - 49 inch
XL : 50 - 59
Berminat whatsapp 0198882934
#langsing#perempuancantik#parut#kotadamansara#sgbuluh#damansara#damansaradamai#coddamansara#produkmakeup#produklaris#produkviral#nursajatbeautician#nursajat#letsbengkonggold

Lets Bengkung Gold  Kenapa korang kena order ? ▶️ Pembakaran lemak menjadi lebih cepat
▶️ Menghilangkan perut buncit
▶️ Memberikan bentuk badan yang ramping
▶️ Menjaga tulang belakang
▶️ Tidak berlipat & tidak panas
▶️ Mengawal nafsu makan yang besar
▶️ Mudah dibasuh & sangat selesa
Berminat whatsapp 0198882934
#langsing#perempuancantik#parut#kotadamansara#sgbuluh#damansara#damansaradamai#coddamansara#produkmakeup#produklaris#produkviral#nursajatbeautician#nursajat#letsbengkonggold

Another next big thing , our flagship Restaurant & Lifestyle will coming to you soon at TTDI. @thebillboardkl , family Baru kami di FoodBranding #kawd #kawkaw #stiq #thebillboardkl #kawdstage #restaurantkl #cafehopon #culinaryKL #ttdi #damansara

Another next big thing , our flagship Restaurant & Lifestyle will coming to you soon at TTDI. @thebillboardkl , family Baru kami di FoodBranding #kawd #kawkaw #stiq #thebillboardkl #kawdstage #restaurantkl #cafehopon #culinaryKL #ttdi #damansara

Another next big thing , our flagship Restaurant & Lifestyle will coming to you soon at TTDI. @thebillboardkl , family Baru kami di FoodBranding #kawd #kawkaw #stiq #thebillboardkl #kawdstage #restaurantkl #cafehopon #culinaryKL #ttdi #damansara

Another next big thing , our flagship Restaurant & Lifestyle will coming to you soon at TTDI. @thebillboardkl , family Baru kami di FoodBranding #kawd #kawkaw #stiq #thebillboardkl #kawdstage #restaurantkl #cafehopon #culinaryKL #ttdi #damansara

Another next big thing , our flagship Restaurant & Lifestyle will coming to you soon at TTDI. @thebillboardkl , family Baru kami di FoodBranding #kawd #kawkaw #stiq #thebillboardkl #kawdstage #restaurantkl #cafehopon #culinaryKL #ttdi #damansara

Another next big thing , our flagship Restaurant & Lifestyle will coming to you soon at TTDI. @thebillboardkl , family Baru kami di FoodBranding #kawd #kawkaw #stiq #thebillboardkl #kawdstage #restaurantkl #cafehopon #culinaryKL #ttdi #damansara

Another next big thing , our flagship Restaurant & Lifestyle will coming to you soon at TTDI. @thebillboardkl , family Baru kami di FoodBranding #kawd #kawkaw #stiq #thebillboardkl #kawdstage #restaurantkl #cafehopon #culinaryKL #ttdi #damansara

Another next big thing , our flagship Restaurant & Lifestyle will coming to you soon at TTDI. @thebillboardkl , family Baru kami di FoodBranding #kawd #kawkaw #stiq #thebillboardkl #kawdstage #restaurantkl #cafehopon #culinaryKL #ttdi #damansara

PRE-ORDER 1 WEEKS ONLY!
( arrived within 7 working days)

CODE: 18979

COLOR : BLACK/GRAY/LIGHT PINK/PINK

SIZE: 35/36/37/38/39/40
PRICE : RM 30/PCS *2 FOR RM 50

DM/WHATSAPP: 0182080146

FREE POSTAGE ✔

Another next big thing , our flagship Restaurant & Lifestyle will coming to you soon at TTDI. @thebillboardkl , family Baru kami di FoodBranding #kawd #kawkaw #stiq #thebillboardkl #kawdstage #restaurantkl #cafehopon #culinaryKL #ttdi #damansara

PRE-ORDER 1 WEEKS ONLY!
( arrived within 7 working days)

CODE: 18979

COLOR : BLACK/GRAY/LIGHT PINK/PINK

SIZE: 35/36/37/38/39/40
PRICE : RM 30/PCS *2 FOR RM 50

DM/WHATSAPP: 0182080146

FREE POSTAGE ✔

Empire 4K, just the 4 of us on this trip. Alhamdulilah, ada rezeki lebih, belanja parents bercuti ke Damansara. Ni pun share cost with @ahnoi. We’re staying at this duplex unit within SOHO, Damansara. Corridor sgt IG-worthy. Flooding newsfeed with jiwang poses next.
#UnggalTakeOnKualaLumpur #UnggalTakeOnDamansara #EmpireDamansara #Mother #Mummy #HappyBirthday #Potraits #Muslimah #Hijabista #HBD #BondaBedah #adanampakmummyhappy #theSulaimans #Damansara #Malaysia

PRE-ORDER 1 WEEKS ONLY!
( arrived within 7 working days)

CODE: 18979

COLOR : BLACK/GRAY/LIGHT PINK/PINK

SIZE: 35/36/37/38/39/40
PRICE : RM 30/PCS *2 FOR RM 50

DM/WHATSAPP: 0182080146

FREE POSTAGE ✔

BAGUS. BERKESAN. MANTAP ! Antara Testimoni pengguna minyak LGB ! Dia kata Minyak LGB cenggini 👍🏽💯
KESAN SEAWAL 3 HARI !!! .
✔Tambah size !
✔ Meningkatkan ketahanan zakar ! Fizikal zakar besar, tegang, berurat dan lebih segar. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar
✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.

Minyak penjagaan kesihatan lelaki yang paling laris dan berkesan setakat ini. Luangkan 10-15 minit sehari dengan teknik urutan yang berkesan. Jangan abaikan aset paling penting yang kita ada ya. 🙂☝🏽 Active Runner ! COD Available ! Based in Pantai Dalam & kawasan sekitar KL. Set time dan tempat, saya run pergi hantar🏃🏽💨 Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak #lintahgunung #postage

It's Thursday and you know the drill! Our Christmas tree is up and we have mulled wine to put you right into the Christmas spirit.

THE BEST SATAY IN TOWN ! KAMI INGIN BERKONGSI KELAZATAN SATE MAK ITI YG MEMANG OHSHEM KAW-KAW !!!!
.
KAMI JUGA MEMPUNYAI PERKHIDMATAN PENGHANTARAN KE RUMAH ANDA MENGIKUT TERMA & SYARAT
.
ANTARA SATAY YG MENJADI PILIHAN RAMAI:
.
✨✨SATAY AYAM = RM 1.00
✨✨SATAY DAGING = RM 1.40
✨✨SATAY KAMBING = RM 1.60
✨✨SATAY PERUT = RM 1.60
✨✨NASI IMPIT = RM 1.00
.
TANPA LEMAK (ATAS PERMINTAAN)
.
✨✨SATAY AYAM = RM 1.20
✨✨SATAY DAGING = RM 1.60
✨✨SATAY KAMBING = RM 1.80
.
DATANGLAH KE RESTORAN KAMI.. ✅ No. 12-1 JALAN PJU 5/15, DATARAN SUNWAY, KOTA DAMANSARA, 47810 PETALING JAYA, SELANGOR (BERSEBELAHAN SHELLOUT)
.
ATAU KLIK SAHAJA LINK DI BAWAH NI👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/ren9wsUAjtv
.
https://goo.gl/maps/ren9wsUAjtv
.
.
☎️HUBUNGI SATE MAK ITI

011-37970177

011-37970177
.
http://www.wasap.my/601137970177/pm.satemakiti 😊
.
http://www.wasap.my/601137970177/pm.satemakiti 😊
.
P/S: HEBOH KAN PADA KAWAN-KAWAN, KELUARGA, JIRAN-JIRAN... JANGAN MAKAN SORANG-SORANG 📣📣
.
#SateMakIti
#TheBestSateInTown
#KotaDamansara
#Damansara
#DeliverySatay
#DahRasaTakNakLain
#satay
#sate

Tq @syaheeraarahman for purchasing TAVO STROLLER DENIM BLUE. Such a nice and humble person.Dua kali beli dengan kami.Tq u so much for your support 😊
.
Berminat dgn TAVO STROLLER?Wassap 0128010992 TQ
__________________________________________

Nak stroller yg senang bawa travel?Ringan dan senang lipat?Siap boleh masuk dalam cabin?DAN YANG PENTING HARGA MEMANG MURAH!!!!MAMPU MILIK!!
.
TAVO AMBER STROLLER pilihan anda!
.
BUKAN RM799! BUKAN RM699!BUKAN RM599!
.
NAK MURAH LAGI??KAMI BOLEH COD AND POSTAGE!
.
WASSAP CEPAT +60128010992 UTK TAU HARGA MURAH!!
.
Banyak lagi pilihan warna..PROMO SELAGI STOK MASIH ADA!!😊
.
#tavostroller
#tavoamber
#tavomurah
#strollerbaby
#strollermalaysia
#travelstroller
#balikkampung
#gbpockit
#pockitstroller
#tcebabyexpo
#shahalam
#damansara
#pakejbersalin
#strollermurah
#fattzura
#jualstrollerquinny

Most Popular Instagram Hashtags