[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dakwahsentap

32730 posts

TOP POSTS

Buku SURAT UNTUK ORANG YANG PUTUS CINTA dah terbit!!
.
1) Kau putus cinta dengan manusia?
.
2) Kau putus asa dengan tuhan?
.
3) Kau taubat tapi kau masih tak mampu tinggalkan dosa yang kau ketagih?
.
4) Kau nak berubah tapi masih terngiang-ngian dosa yang sama, dan kau jatuh kembali lantaran dosa itu menghantui diri kau?
.
5) Kau tak tahu bagaimana caranya mencintai tuhan?
.
6) Kau rasa jiwa kau "kosong" dan mencari sesuatu yang kau masih tak jumpa dalam hidup?
.
7) Bosan di khianati oleh janji palsu manusia dan harapan celaka yang menipu oleh syaitan berwatak manusia?
.
8) Tak rasa manis dalam ibadah, hilang rasa nikmat bertuhan, rasa segala perintah Allah itu beban, dan menyampah dengan kebaikan?
.
Pembelian secara online bersama kami Squad @isbirofficial
.
Whatsapp 017 603 2643
.
Pengeposan dilakukan pada hari Isnin, Rabu dan Khamis. Selepas membuat pembayaran boleh minta number tracking pada kami dan dah dapat buku nanti jangan lupa share feedback dan gambar anda bersama buku buku kami yah ? Jzkk! 😊
.
#SquadIsbir #DakwahSentap #TarbiahSentap
#paidreview

Best korang video dari @tvdakwah 😍Pernah tak korang nak basuh buntut kuali? Susah kan nak hilangkan warna hitam tu? Hehe..
.
Sebab apa? Sebab bila kita jarang basuh buntut kuali tu, nanti warna hitam tu akan melekat, dan amat susah nak tanggalkan. Begitu juga DOSA. Kalau kita tangguh taubat, akhirnya dosa tu akan melekat dalam hati kita, dan susah untuk nak buang dan tinggalkan dosa. Moral untuk VINE #Episode1 kami ni ialah, jangan tangguh taubat 😊
.
Sekarang , @isbirofficial ada promosi Kombo Novel Tarbiah hanya pembelian 2 Novel korang boleh dapatkan dengan harga RM 50 sahaja!
.
WHATSAPP 019 680 3782
WHATSAPP 019 680 3782
WHATSAPP 019 680 3782
.
Promo Kombo Novel Tarbiah ini berlangsung sehingga 25 October sahaja! Kami buka order sekarang untuk korang yang minat novel tarbiah. Sangat bermanfaat untuk yang mahu berubah, inshaAllah 😊
.
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap

Warna Linen ni masih available awakk...kita ada size Medium & Extra Large
.
Kebanyakan yang model k lin pakai ni size extra large
.
Harga mengikut size
Medium RM35
Extra Large RM38
(Exclude Postage)
.
.
Whatsapp 0196460526
.
.
#bawalinstant #bawalshawl #tudungbawalinstant #tudunglabuh #muslimah #dakwahmuslimah #dakwahsentap #dakwahmudah #dakwahsantai #tarbiyyahsentap

Terus terang kan lebih baik. Dari duk bazir masa fefeling dengan orang yang salah. Behave sikit bila melayan. Jngan buat orang tersalah anggap kau suke dia. Siapa pernah kena cam ni? Dengan kawan baik plak tuh. Urm. 😡
.
✔Sila tag sikit member korang👇👇👇
.
#Nakbebel #apaapajerr #hatikecai #nakpesan #nakfakta #nakkongsi #nakpickupline #nakngepek #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #lawakan #atukpesan #mudahterhibur #himpunanlawakmalays #videolawak #igersmalaysia #malaysiatrending #dubsmashmalaysian #kiniviral #natur #abahcakap #kitakanmember #dakwahsentap #jentikhati

Muhasabah diri #dakwahsentap

MOST RECENT

ASSALAMUALAIKUM
.
BUAT PENGETAHUAN KORANG BUKU KERNA SYURGA BUKAN PERCUMA NI BAKAL DIADAPTASIKAN MENJADI DRAMA 😍😍AMAZING KAN ?? . JADI SEBELUM KELUAR DRAMA BAIK KORANG BACA BUKU NI SUPAYA DAPAT FEEL BILA TENGOK DRAMA HAHAHHA 😂😂
. JOM DAPATKAN BUKU KERNA SYURGA BUKAN PERCUMA 1 DAN 2 HANYA PERLU DM // WHATSAPP KE +601126777410 UNTUK TEMPAHAN . . MOGA BERMANFAAT . IN SHAA ALLAH 😘
.
#dakwahsentap
#tarbiahsentap
#squadIsbir

Buku SURAT UNTUK ORANG YANG PUTUS CINTA dah terbit!!
.
1) Kau putus cinta dengan manusia?
.
2) Kau putus asa dengan tuhan?
.
3) Kau taubat tapi kau masih tak mampu tinggalkan dosa yang kau ketagih?
.
4) Kau nak berubah tapi masih terngiang-ngian dosa yang sama, dan kau jatuh kembali lantaran dosa itu menghantui diri kau?
.
5) Kau tak tahu bagaimana caranya mencintai tuhan?
.
6) Kau rasa jiwa kau "kosong" dan mencari sesuatu yang kau masih tak jumpa dalam hidup?
.
7) Bosan di khianati oleh janji palsu manusia dan harapan celaka yang menipu oleh syaitan berwatak manusia?
.
8) Tak rasa manis dalam ibadah, hilang rasa nikmat bertuhan, rasa segala perintah Allah itu beban, dan menyampah dengan kebaikan?
.
Pembelian secara online bersama kami Squad @isbirofficial
.
Whatsapp 017 603 2643
.
Pengeposan dilakukan pada hari Isnin, Rabu dan Khamis. Selepas membuat pembayaran boleh minta number tracking pada kami dan dah dapat buku nanti jangan lupa share feedback dan gambar anda bersama buku buku kami yah ? Jzkk! 😊
.
#SquadIsbir #DakwahSentap #TarbiahSentap
#paidreview

Petang petang ni belanja bajuu baruuu boleh tak? Bagi segar sikit mataa 😝😝
.

Berapa bintang nak bagi untuk koleksi daisy tone ni? Confirmmm laris ni 🔥🔥🔥
.
.
hati kalau dh berkenannn , sila sila la whatsapp ira ok . Nanti ira akann add dlm group . Any info akan update dlm tu teruss 😍😍 .
.
. 📲 01126912965
.

#instantshawl #jubahtone #jubahduotone #bawalinstant #bawalinstantlabuh ##jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #terapiinstagram #bawalchiffonlabuh #tudunglabuh #dakwahsentap #usrahsantai #bawalchiffonlabuh #bawalchiffon #blouselabuh #blousemurah #tuniclabuh #jubahbellaammara #bellaammaralovers #BAlovers #jubahglitter #kurungmoden #bajukurungmoden

Kamu tahu, Hati kita milik Allah..


Bila rasa sedih, berbaliklah pada Allah.


Bila rasa keliru, berbaliklah pada Allah.


Bila gembira, berbaliklah juga pada Allah.


Serahkan hati ini pada Allah. InsyaAllah segalanya akan baik-baik sahaja. - #regrann #dakwahsentap

Aku mahu hati yg sentiasa istiqamah dlm berubah. Tidak mahu rasa mahu riak, mencela kekurangan dan kejahilan yg kulihat. Harapanku yg tak pernah mati, semoga dunia ini mampu menjadi dunia yg lebih baik buat semua penghuninya🌻
#metaforanafora #dakwahsentap #jgnbiarkanhatimati

Most Popular Instagram Hashtags