#dakwahsentap

31367 posts

TOP POSTS

Motivasi bagi hati.

Dengarilahh ~
Baik dgr hok ni la sedak . #dakwahsentap
#Ramadhan

.
Jom jadi hamba yang Allah cintai.
.
Semoga bermanfaat
✔ Jom like
✔ Jom sebar
✔ Tag sahabat anda
✔ Follow ➡ @duniaresepi
.
#jomjadibaik #jommuhasabahdiri #dakwahsentap #jomdakwah #jomlike #jomsebar #jomshare #dakwah
.

"KENAPA MURAH SANGAT ADMIN?" .
-Sebab kami nak bantu anda berniaga. Apatah lagi yang baru mula berjinak dengan bisnes online. 🤗

KALAU NAK BANTU, KENAPA TAK BAGI 'FREE' REVIEW JE? (Good Question 😊)
.
-Kalau keluarkan modal, nampak kesungguhan kita untuk bisnes. Kalau rasa malas-malas nak bisnes, teringat balik [aku dah keluarkan modal, kena sungguh-sungguh teruskan bisnes ni]. Lagipun "Berapa banyak benda 'free' yang kita hargai?" 😏

Tak kisahlah anda penjual online @ Dropship @ Agent @ Stokis. Anda adalah peniaga yang bijak kerana memilih menggunakan perkhidmatan review kami.

Dengan modal serendah RM20 anda sudah boleh mengiklankan bisnes di sini.
Cepat dm kami utk dapatkan pakej lain yg lebih menguntungkan. Kita hidupkan sunnah berniaga. InshaAllah.
.
✔Masa dan hari anda tentukan 👍 (mengikut kekosongan slot)
.
✔Harga post weekday dan weekend adalah sama!
.
✔Harga review termurah mengikut jumlah followers kami.👍
.

#review #reviews #reviewigshop #reviewmurah #reviewmalaysia #ttigreview #instagramreviews #igreview #200kfollowers #tudunglabuh #jubahmuslimah #tudung #niqab #bukuislamik #igreviewmalaysia #igreview #dakwahsentap #tarbiahsentap #igpakmail #nakfakta #

Aku hairan kepada orang yang bersedih kerana berkurangnya harta, akan tetapi mengapa dia tidak bersedih atas berkurangnya umur? — Yahya bin Muadz

Hari ini 13 Ramadhan. Sepanjang 13 Ramadhan ini, ada tak titisan taubat kita mengalir di malam hari. “Kenapa kita tidak menangis wahai pemilik HATI KERAS!” .
.
Muhasabah diri kita semua #dakwahsentap

Jauh mana kita fikirkan pasal dia, tapi dia tak pernah fikirkan pasal kita. Kita hanya mampu berdoa.
#dakwahsentap

Admin terjumpa bunting ni di sebuah masjid semasa singgah ke Port Dickson. Alhamdulillah, satu inisiatif yang sangat baik 😇
.
Sehari selembar kalam Ilahi.
Tahniah orang PD! 😍
.
#AlQuranShop #SalamMuslim #DakwahIslam #DakwahIslamik #Dakwahmudah #DakwahSentap #PahalaProject

Tag 3 sahabat anda...
.
Official Instagram: @islamituindah.my
http://instagram.com/islamituindah.my
.
#muslim #islamituindah #dakwahsentap

MOST RECENT

15% DISKAUN

Bahagianya Apabila Solatmu Diterima Allah.

Solat adalah topik yang tidak pernah habis ditulis dan dibincangkan. Setiap kali kita membaca berkenaannya, pasti hadir rasa kekurangan dalam solat yang dikerjakan selama ini. Walaupun sejak kecil kita sudah belajar dan hafal semua bacaan dan gerakannya, perasaan kurang yakin itu tetap ada dalam hati. Ada waktunya kita tidak khusyuk mengerjakan solat. Kita tidak fokus dan kurang faham maksud semua bacaan, malah gerakan solat kita juga tidak sempurna, sehingga secara umumnya kita berasa seluruh aspek perlaksanaannya kurang sempurna. Ini alasan utama mengapa ilmu solat perlu sentiasa dicari, dipelajari, dan dihayati oleh setiap orang Islam.

RM22

Dapatkan di Ara Emp Books.

Wasap 013-222 1074 ya untuk 15% diskaun 😊

#araempbooks #bukuilmiah #bukuagamaonline #bukuindonoline #bukumotivasi #pts #bukupuris #khadijahAR #jombedahbukucedokilmu #books #bukuagama  #bonda_nor #reading #inspiraseee #aqada.my #dakwahsentap #hadifayyadh #bukusemusim #reader #page #pages #paper #instagood #library #author #bestoftheday #bookworm #readinglist #photooftheday

15% DISKAUN

Bahagianya Apabila Hajimu Diterima Allah. “Sesiapa yang menunaikan haji kerana Allah, lalu tidak melakukan perbuatan keji danmaksiat, dia pulang dalam keadaan seperti baru dilahirkan oleh ibunya.” (Direkodkan oleh Imam Al-Bukhari dan Muslim)

RM20

Dapatkan di Ara Emp Books.

Wasap 013-222 1074 ya untuk 15% diskaun 😊

#araempbooks #bukuilmiah #bukuagamaonline #bukuindonoline #bukumotivasi #pts #bukupuris #khadijahAR #haji #jombedahbukucedokilmu #books #bukuagama  #bonda_nor #reading #inspiraseee #dakwahsentap #hadifayyadh #bukusemusim #reader #page #pages #paper #instagood #library #author #bestoftheday #bookworm #readinglist #photooftheday

Siapa kita hari ini bukan ditentukan oleh siapa kita semalam.

Tetapi, siapa kita hari ini ditentukan oleh apa tindakan kita semalam.

Update #handsockkhadijahSBL yang masih available!
.
Kod dhk30- coklat gelap
Dhk20 - light cocoa
Dhk94 - hazelnut
Dhk132- yellow butter
Dhk126 - pale peach
.
Details Handsock Khadijah💋. 🌸 Gabungan Material lycra crepe yang lembut memberi keselesaan kepada si pemakai.
.
🌸 Ukuran Panjang ±38-39cm, Ukurlilit di bahagian pergelangan ±15cm,
di bahagian lengan ±22cm, boleh stretch hingga 24cm.
(free size muat hingga L/XL)
.
🌸 Material stretchable, grip selesa di tangan. .
.
.
Hanya RM14.90 sepasang; exc postage.
.
Whatsap 01136386211 untuk order 😘😘. #shaaabeautyline #handsockkhadijahSBL #handsocksyahira #handsockjari #handsockring #ring #kadkawinmurah #labelmurah #bajutidurmurah #aurahdotcom #coveringaurah #dakwahsentap #dakwahsantai #henshin #farahfakhira #goodnight #mencintaimumrphotographer #lawakkeder #lawakhambar #emas999

Motivasi bagi hati.

Jalan untuk kita berubah dan berhijrah kearah kebaikkan, penuh dengan ranjau duri. Penuh dengan airmata dan kesakitan.

Kerana apa? Kerana Allah sedang mengangkat darjat kita dan menguji sejauh mana keikhlasan kita berubah keranaNya.

Admin terjumpa bunting ni di sebuah masjid semasa singgah ke Port Dickson. Alhamdulillah, satu inisiatif yang sangat baik 😇
.
Sehari selembar kalam Ilahi.
Tahniah orang PD! 😍
.
#AlQuranShop #SalamMuslim #DakwahIslam #DakwahIslamik #Dakwahmudah #DakwahSentap #PahalaProject

"... boleh jadi kalian tidak menyukai sesuatu, padahal Allah menjadikan banyak kebaikan padanya..." [An-Nisa': 19]

Aku hairan kepada orang yang bersedih kerana berkurangnya harta, akan tetapi mengapa dia tidak bersedih atas berkurangnya umur? — Yahya bin Muadz

[TRIAL LUXURYFOUNDATION - 5ML]
.
.
.
Bagi sesiapa yang tak pernah pakai makeup and takut nak pakai makeup sebab nanti jerawat naik😱😔😭
.
.
Anda boleh cuba TRIAL LUXURYFOUNDATION ni. LuxuryFoundation ni tidak sama dengan foundation lain dekat luar sana.
LuxuryFoundation ni tidak menutup pori pori di muka yang akan menyebabkan pori tersumbat😍😍
.
.
LuxuryFoundation ni sangat sesuai untuk pakai hari hari. Kalau tak keluar rumah pun boleh pakai😍😏 sebab tujuan utama LuxuryFoundation ini untuk merawat kulit. Sambil pakai foundation sambil merawat kulit ☺️😍👍🏻
.
.
Berminat taip "SAYA NAK TRIAL LUXURY FOUNDATION" dan hantarkan ke 01116340288 atay tekan link di bio saya tu, akan terus ke ws saya .
.
.
#niqabisproduk #niqabis #sayajualfoundation #sayajualserum #sayajualserummurah #sayajualmurah #sayajualfoundationmurah #foundationmerawat #luxuryfoundation #wowserum
#makeup #dakwahsentap #dakwahislam #usrahsantai #usrahfitrah #usrah #officalagetivorysecret #ivorysecret #sayajualniqab #sayajualkhimar #khimar #tutupaurat

Tips untuk ketenangan hati ☺ .

Most Popular Instagram Hashtags