[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dakwahhatiku

196 posts

TOP POSTS

Cuma peringatan..Kadang2 sifat kedekut yg melampau sampai menutup mata kita untuk bersedekah..
.
.
Pesanan untuk diri sendiri juga.
Pesanan itu dakwah..kongsikan pada teman2. Semoga bermanfaat untuk diri kita dan yang membaca. Walau sedikit ,mungkin akan menjadi pahala yang berterusan untuk kita.
In sha Allah..
.
"share jika mahu"👆
"like jika setuju.."
.
.
#DakwahBersamaTheTarbiyyah
#Thetarbiyyah
#Dakwahpositif
#Dakwahhatiku
#Dakwah_tauhid
#Dakwahmuslim_
#Mysalammuslim
#Dakwat_hitam
#Abbasy_islamicdesing
#Tarbiahsentapoffical
#Lukisan_dakwah_islam
#Insta_dakwah
#Thedakwah.my
#Dakwahlagend
#Jom_dakwah
#Dakwahsentap
#Pensel_kayu

#RepostAyat from @atukpesan - @dakwahhatiku - Jadi manusia jangan lemah. Dugaan yg menimpa sebagai ujian. Ambil iktibar dan teruskan hidup dengan semangat yg baru. Teguran pd diri. 💪🏻 #dakwahhatiku #atukpesan

Setiap orang ada kelebihan. Kalau mereka kurang dari segi paras rupa, mungkin lebih dari budi bahasanya. Jangan judge ikut suka. #atukpesan #ezabdhadi #ezmeeraexclusive #dakwahhatiku
.
✔Komen, Share & Tag 3 sahabat awak♥
.
Wajib follow acc second atuk @ezabdhadi @ezmeeraexclusive @dakwahhatiku

Meminta maaf tidak merugikan kita,rendahkan ego sebagai manusia & mintalah maaf serta berikanlah kemaafan. InsyaAllah,pasti tenang hidup kita #dakwahhatiku #muhasabahdiri

#Repost @atukpesan with @repostapp
・・・
@dakwahhatiku - Kadang kita fikir. Kita lah yang paling banyak masalah. Sedang kita lupa, ramai lagi yang mempunyai masalah. Malah, lebih berat lagi. #dakwahhatiku #atukpesan
.

Seharusnya kita malu
Saat mengabaikan panggilanNYA
Karena sibuk dengan urusan dunia
Sedang kita masih tinggal di bumiNYA

Seharusnya kita malu
Saat sombong bertahta di hati kita
Dan kita menurutinya
Sedang kita masih tinggal di bumiNYA

Seharusnya kita malu
Saat kita minta do'a kita cepat dikabulkan
Tp kita lalai akan kewajiban

Mari perbaiki rasa malu kita
Fahami apa arti malu sebenarnya
Hayati rasa itu selagi kita di dunia
Tak usah banyak berharap banyak pahala
Kalau yg kita lakukan masih hanya kewajiban semata

Bismillah, Lillah, Fillah
SeMoga kita kita selalu diberi kekuatan untuk istiqomah, diberi rasa ni'mat untuk bisa tuma'ninah aamiin...
.
.
.
.
.
.#Bismillah #Lillah #Fillah #dakwahhatiku #semogaistiqomah

#ckbuddies ada masanya kita rasa tidak mampu untuk menanggung ujian... tapi yakinlah dengan Allah. @Regrann from @atukpesan - from @theezabdhadi - Ya Allah, jika suatu saat nanti aku kehilangan harapan, maka berikanlah aku keyakinan bahwa takdir-Mu lebih baik dari apa yang aku inginkan. #theezabdhadi #ezabdhadi - @ezabdhadi
.
Komen, Share & Tag sahabat awak❤
.
#atukpesan #ezabdhadi #ezmeeraexclusive #dakwahhatiku #dakwahsentap #dakwah #nakbebel #lawakhambar #lawakhangit #meletop #muhasabahdiri #usrahsantai #dakwahsentap #beranihijrah

In Shaa Allah. Ingat tu. #atukpesan #ezabdhadi #ezmeeraexclusive #dakwahhatiku
.
✔Komen, Share & Tag 3 sahabat awak♥
.
Wajib follow acc second atuk @ezabdhadi @ezmeeraexclusive @dakwahhatiku

MOST RECENT

Cuma peringatan..Kadang2 sifat kedekut yg melampau sampai menutup mata kita untuk bersedekah..
.
.
Pesanan untuk diri sendiri juga.
Pesanan itu dakwah..kongsikan pada teman2. Semoga bermanfaat untuk diri kita dan yang membaca. Walau sedikit ,mungkin akan menjadi pahala yang berterusan untuk kita.
In sha Allah..
.
"share jika mahu"👆
"like jika setuju.."
.
.
#DakwahBersamaTheTarbiyyah
#Thetarbiyyah
#Dakwahpositif
#Dakwahhatiku
#Dakwah_tauhid
#Dakwahmuslim_
#Mysalammuslim
#Dakwat_hitam
#Abbasy_islamicdesing
#Tarbiahsentapoffical
#Lukisan_dakwah_islam
#Insta_dakwah
#Thedakwah.my
#Dakwahlagend
#Jom_dakwah
#Dakwahsentap
#Pensel_kayu

SERUAN
HABIB MUHAMMAD RIZIEQ SYIHAB
Dari Kota Suci Makkah Al-Mukarromah
Kepada segenap umat Islam diserukan membuat baliho / spanduk / pamflet / meme / stiker undangan *"Reuni Alumni 212 di Monas"* sebanyak-banyaknya untuk dipasang dan disebar seluas-luasnya atas nama masjid / madrasah /pesantren / majelis / lembaga / perusahaan / komunitas dengan lambang dan logo masing-masing.

Ayo ... Reuni Alumni 212 di Monas ... !!! Ayo ... Hadiri & Banjiri Monas ... !!! SABTU 2 DESEMBER 2017 Awas Penggembosan Awas Penghadangan #Reuni212
#backtomonas
#monasbersholawat
#jakartabersholawat
#frontpembelaislam_fpi
#laskarpembelaislam #mujahidahpembelaislam
#aksibelaislam3
#aksi212 #aksibelaulama112 #follow4follow #indonesiabertauhid #indonesiamenutupaurat👰
#hijrahku
#dakwahpemudaislam
#dakwah
#dakwahhatiku
#dakwahhatikehati
#muslim_cyber_army
#salamtauhid#daaruttauhiidjakarta#indonesiatanpapacaran

Seharusnya kita malu
Saat mengabaikan panggilanNYA
Karena sibuk dengan urusan dunia
Sedang kita masih tinggal di bumiNYA

Seharusnya kita malu
Saat sombong bertahta di hati kita
Dan kita menurutinya
Sedang kita masih tinggal di bumiNYA

Seharusnya kita malu
Saat kita minta do'a kita cepat dikabulkan
Tp kita lalai akan kewajiban

Mari perbaiki rasa malu kita
Fahami apa arti malu sebenarnya
Hayati rasa itu selagi kita di dunia
Tak usah banyak berharap banyak pahala
Kalau yg kita lakukan masih hanya kewajiban semata

Bismillah, Lillah, Fillah
SeMoga kita kita selalu diberi kekuatan untuk istiqomah, diberi rasa ni'mat untuk bisa tuma'ninah aamiin...
.
.
.
.
.
.#Bismillah #Lillah #Fillah #dakwahhatiku #semogaistiqomah

#ckbuddies ada masanya kita rasa tidak mampu untuk menanggung ujian... tapi yakinlah dengan Allah. @Regrann from @atukpesan - from @theezabdhadi - Ya Allah, jika suatu saat nanti aku kehilangan harapan, maka berikanlah aku keyakinan bahwa takdir-Mu lebih baik dari apa yang aku inginkan. #theezabdhadi #ezabdhadi - @ezabdhadi
.
Komen, Share & Tag sahabat awak❤
.
#atukpesan #ezabdhadi #ezmeeraexclusive #dakwahhatiku #dakwahsentap #dakwah #nakbebel #lawakhambar #lawakhangit #meletop #muhasabahdiri #usrahsantai #dakwahsentap #beranihijrah

🙏🏻❤️ fikir baik2 ckp baik2
RepostBy @atukpesan: "from @theezabdhadi - Apapun yang tengah kau hadapi, percayalah bahawa Allah akan memberi jalan keluarnya, bahkan dengan cara yang tak pernah kau bayangkan. #theezabdhadi #ezabdhadi - @ezabdhadi
.
Komen, Share & Tag sahabat awak❤
.
#atukpesan #ezabdhadi #ezmeeraexclusive #dakwahhatiku #dakwahsentap #dakwah #nakbebel #lawakhambar #lawakhangit #meletop #muhasabahdiri #usrahsantai #dakwahsentap #beranihijrah" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Doa yg terbaik...keep smiling 😍
#Repost @atukpesan (@get_repost)
・・・
Follow @theezabdhadi - Ketika mana org tidak sukakan kita maka jgn kita ni menarik muka dan hati utk tidak myukainya bah doakan yg terbaik buatnya InsyaAllah . #theezabdhadi #ezabdhadi - @ezabdhadi
.
Komen, Share & Tag sahabat awak❤
.
#atukpesan #ezabdhadi #ezmeeraexclusive #dakwahhatiku #dakwahsentap #dakwah #nakbebel #lawakhambar #lawakhangit #meletop #muhasabahdiri #usrahsantai #dakwahsentap #beranihijrah

#Repost @atukpesan (@get_repost)
・・・
Selamat tengahhari semua. - Dalam kehidupan mmg akan ada musuh atau seseorang yg cuba jatuhkan kita, happy tengok kita susah. Maka sbb itulah selalu kena kuat, bersabar. #atukpesan
.
✔Komen, Share & Tag 3 sahabat awak♥
.
Recommended
@dubsmashmalaysianterbaik_ @theezabdhadi @khanpremium @hatikecai @seribusatucerita
.
#atukpesan #theezabdhadi #ezabdhadi #khanpremium #ezmeeraexclusive #dakwahhatiku #dakwahsentap #dakwah #nakbebel #lawakhambar #lawakhangit #meletop #muhasabahdiri #usrahsantai #dakwahsentap #beranihijrah

Selamat tengahhari semua. - Dalam kehidupan mmg akan ada musuh atau seseorang yg cuba jatuhkan kita, happy tengok kita susah. Maka sbb itulah selalu kena kuat, bersabar. #atukpesan
.
✔Komen, Share & Tag 3 sahabat awak♥
.
Recommended
@dubsmashmalaysianterbaik_ @theezabdhadi @khanpremium @hatikecai @seribusatucerita
.
#atukpesan #theezabdhadi #ezabdhadi #khanpremium #ezmeeraexclusive #dakwahhatiku #dakwahsentap #dakwah #nakbebel #lawakhambar #lawakhangit #meletop #muhasabahdiri #usrahsantai #dakwahsentap #beranihijrah

Pasrahkan semua urusanmu pada Rabb mu, tugasmu berusaha dan bermunajat meminta pertolonganNYA.

#Bismillah #Lillah #Fillah #singlelillah #dakwahhatiku #jalanhijrahku #jomblosampaihalal #hamba #sahaya #penuhdosa

Belum pernah saya berurusan dengan sesuatu yang lebih sulit daripada jiwa saya sendiri, yang kadang - kadang membantu saya dan kadang - kadang menentang saya. (Imam Ghozali)
.
.
#hijrahku #dakwahhatiku #singlelillah #jomblosampaihalal #Bismillah #Lillah #Fillah

Lidahmu jangan kau biarkan menyebut kekurangan orabg lain, karena kamu juga kekurangan dan orang lain punya lidah. (Imam Syafi'i)
.
.
.#hijrahku #dakwahhatiku #singlelillah #jomblosampaihalal #Bismillah #Lillah #Fillah

REPOST @atukpesan Belajar terima untuk redha dgn semua perkara. Belajar terima hakikat. Belajar mencari kekuatan. Belajar mencari diri yang telah hilang. #ezabdhadi
.
Komen, Share & Tag sahabat awak❤
.
#atukpesan #ezabdhadi #ezmeeraexclusive #dakwahhatiku #dakwahsentap #dakwah #nakbebel #lawakhambar #lawakhangit #meletop #mentormilenia2017 #muhasabahdiri #usrahsantai #dakwahsentap #beranihijrah

Wahai Allah sang penguasa hati
Istiqomahkan hati kami
Menggapai Ridlo MU ya Robbi
.
.#hijrahku
#dakwahhatiku

@Regrann from @atukpesan - Follow @ezabdhadi - Bila kau rasa pedihnya satu perpisahan, kau akan rasa berharganya satu pertemuan. Hargailah setiap manusia yang hadir dalam hidup kita. #ezabdhadi
.
Komen, Share & Tag sahabat awak❤
.
#atukpesan #ezabdhadi #khanexclusive #ezmeeraexclusive #dakwahhatiku #dakwahsentap #dakwah #nakbebel #lawakhambar #lawakhangit #meletop #mentormilenia2017 #muhasabahdiri #usrahsantai #dakwahsentap #beranihijrah - #regrann

Kadang kita fikir. Kita lah yang paling banyak masalah. Sedang kita lupa, ramai lagi yang mempunyai masalah. Malah, lebih berat lagi. #dakwahhatiku #atukpesan #vscomalaysia #vsco #memberkelas #kawansatukepala #kawanbaik #gengkepalamasukair

Most Popular Instagram Hashtags