#dakidaki

MOST RECENT

Krim ganti deodorenn TERKINI
Anti melekett
Antii bdn berbau
Wangi tahan lebih 9 jam tau 😍
.
Dengan ekstrak aloe vera dan lemon hapus bau badan dan kesan hitam akan pudar hanya seawal 3 hari jer tau 🧡
Sebarang Pertanyaan Whatsupp
http://www.wasap.my/+601139222061/pm.cl

#ceklawa
#tonerdaki
#twolayerwhiteningsoap
#sunburn
#dakidaki
#sabuntanggaldaki

❤️Sapa yg belum dapatkan #tonerdaki ni cepat angkat tangan. Hihi
Semua cust bibah puas haty sangat sangat lepas cuba sendiri toner ni tau. Sekali spray je berkepuk kepukk daki keluar
. .
Sapa yg betul betul sesuai pakai toner ni:
💜 Yang struggle dgn masalah daki daki
💜 Yang dahh penat sental baju bhg kolar yg terlekat dakidaki tuu
💜 Yang lepas pregnant, TAPI kesan hitam dan daki still ada di bhg chelahan
💜 Yang maluuu dgn cik somi sbb badan penuh daki daki
💜 Yang dakinya sudah tahap BERKERAKK

Haaa. Ada tak faktor2 dekat atas?
Kalau ada cecepat wasep bibah okay. Nah, bibah letak LINK WASAP bibah sekali

www.wasap.my/601139222061/pm.toner

#ceklawa
#tonerdaki
#twolayerwhiteningsoap
#sunburn
#dakidaki
#sabuntanggaldaki
#underamkit
#cassialeaf

CLOSE UP*
Siti zoom sikit laa ya rupa toner ni.
80 ml tau sebotol. Boleh pakai sampai 2 Bulan tau.
Paling best sekali 1 family boleh pakai. Onzz tak onzz uolls?
.
.
Cara pakai :
🍎 Spray toner pada bhg yg bermasalah, leher tiak, lutut siku buku lalii
🍎 Ambil kapas dan terus lap

And you're done ❤
Semudah ABC je nak clear daki daki ni kan uolls?

#ivita
#ivitaeyecare
#vitaminmata
#rabun
#rabunjauh
#rabundekat
#silau
#cassialeaf
#ceklawa
#tonerdaki
#twolayerwhiteningsoap
#sunburn
#dakidaki
#sabuntanggaldaki
#underamkit

CLOSE UP*
Siti zoom sikit laa ya rupa toner ni.
80 ml tau sebotol. Boleh pakai sampai 2 Bulan tau.
Paling best sekali 1 family boleh pakai. Onzz tak onzz uolls?
.
.
Cara pakai :
🍎 Spray toner pada bhg yg bermasalah, leher tiak, lutut siku buku lalii
🍎 Ambil kapas dan terus lap

And you're done ❤
Semudah ABC je nak clear daki daki ni kan uolls?

#ivita
#ivitaeyecare
#vitaminmata
#rabun
#rabunjauh
#rabundekat
#silau
#cassialeaf
#ceklawa
#tonerdaki
#twolayerwhiteningsoap
#sunburn
#dakidaki
#sabuntanggaldaki
#underamkit

❤️Sapa yg belum dapatkan #tonerdaki ni cepat angkat tangan. Hihi
Semua cust sis puas haty sangat sangat lepas cuba sendiri toner ni tau. Sekali spray je berkepuk kepukk daki keluar
. .
Sapa yg betul betul sesuai pakai toner ni:
💜 Yang struggle dgn masalah daki daki
💜 Yang dahh penat sental baju bhg kolar yg terlekat dakidaki tuu
💜 Yang lepas pregnant, TAPI kesan hitam dan daki still ada di bhg chelahan
💜 Yang maluuu dgn cik somi sbb badan penuh daki daki
💜 Yang dakinya sudah tahap BERKERAKK

Haaa. Ada tak faktor2 dekat atas?
Kalau ada cecepat wasep sis okay. Nah, sis letak LINK WASAP sis sekali

www.wasap.my/60175098939/pm.toner

#ceklawa
#tonerdaki
#twolayerwhiteningsoap
#sunburn
#dakidaki
#sabuntanggaldaki
#underamkit
#cassialeaf

Terbaik tau. Kesan 2x ganda lebih PANTAS hilangkan daki daki degil
Sediakan kapas je.
Spray pada kawasan yg beedaekiy, kemudian lap je dengan kapas.
SENANG kan?
.
.
#ceklawa
#tonerdaki
#twolayerwhiteningsoap
#sunburn
#dakidaki
#sabuntanggaldaki
#underamkit

Packaging BARU!
Lebihh ummm 😍
Terbaik tau. Kesan 2x ganda lebih PANTAS hilangkan daki daki degil
Sediakan kapas je.
Spray pada kawasan yg beedaekiy, kemudian lap je dengan kapas.
SENANG kan?
.
.
#ceklawa
#tonerdaki
#twolayerwhiteningsoap
#sunburn
#dakidaki
#sabuntanggaldaki
#underamkit

TINIKACIWA TUGA💖
#dakidaki.XIX😎 #oneteam💞

CLOSE UP*
Aisha zoom sikit laa ya rupa toner ni.
80 ml tau sebotol. Boleh pakai sampai 2 bulan tau.
Paling best sekali 1 family boleh pakai. Onzz tak onzz uolls?
.
.
Cara pakai :
🍎 Spray toner pada bhg yg bermasalah, leher tiak, lutut siku buku lalii
🍎 Ambil kapas dan terus lap

And you're done ❤️
Semudah ABC je nak clear daki daki ni kan uolls?

#cassialeaf
#ceklawa
#tonerdaki
#sunburn
#dakidaki
#kedah

Pagi pagi ni kita share #testimoni dulu drpd cust. Sampai je terus try.
Terkejut tengok daki belambak tuu 😅
Xpe, at least akk ni dah take action utk clearr dakidaki. Uollss bile lagi? 😁
:

#ceklawa
#tonerdaki
#twolayerwhiteningsoap
#sunburn
#dakidaki
#sabuntanggaldaki
#underamkit
#cassialeaf
#ceklawahq

[[SET KELIER DAKIYY]]
Kenapa eh nak kelier dakii ni sampai nak ada set set bagai? 🤔
Ok, meh nana nak explain ringkas ya 👌🏻
:
Toner ni untuk tanggal habiss daki daki degil yg dah lama bertapak dekat badan tuu.
Sabun pulak nii sekali nak memutikan kawasan celah celah yg gulap tu tau, sekali boleh bt scrub badan tau. Last, lepas mandi sapu krim ceklawa untuk melembabkan kulit ya ☺
:
Boleh wasap terus ya. Click LINK WASAP di bio
:
#ceklawa #dakidaki #whiteningcream #whiteningsoap

[[SET KELIER DAKIYY]]
Kenapa eh nak kelier dakii ni sampai nak ada set set bagai? 🤔
Ok, meh nana nak explain ringkas ya 👌🏻
:
Toner ni untuk tanggal habiss daki daki degil yg dah lama bertapak dekat badan tuu.
Sabun pulak nii sekali nak memutikan kawasan celah celah yg gulap tu tau, sekali boleh bt scrub badan tau. Last, lepas mandi sapu krim ceklawa untuk melembabkan kulit ya ☺
:
Boleh wasap terus ya. Click LINK WASAP di bio
:
#ceklawa #dakidaki #whiteningcream #whiteningsoap

Favorit saya nih, peeling kan biasanya ada rasa clekit clekit gitu di kulit. Kalo pakai Glucola Gel ini kulit lembuuttt banget, daki-daki dan sel kulit mati rontokkkk.. Dan gak sakit sama sekali di kulit makanya syukakkk banget ^^ Konsultasi
Kanthi Lestari
WA 081232600313
#glucolamci #glucolaseries #glucolagel #peeling #peelingskin #selkulitmatihilang #dakidaki #kerutan #flekhitam #kulitkenyal #kulitglowing #kl #teamhebatshaba #glucolagelori #glucolageloriginal #glucolagelmini

jatuh. bangitlah dan bergegas untuk melangkah. jangan mengeluh tetapi teruslah berdoa, jika lelah istirahatlah. semuanya pasti ada hasil yang indah dan memuaskan
.
.
.
.
#dapetsalam#gunungprau#2565mdpl#dakidaki#pesonaalam#pecintaalam#indahciptaanTuhan#kekaguman#amatir#2018

Di paksakan tersenyum 😢
•
•
#jack #jackdaniels #korban
#galau #bodoamat #tailok
#kacuk #dakidaki

Most Popular Instagram Hashtags